Ulf Lundell vill byta namn pga bland annat Jocke och Jonna

Ulf Lundell överväger att byta namn då han känner att hans efternamn blivit missbrukat.
Bland annat så skriver han i sin senaste bok om ”Nån grabb som kallar sej Jockiboi men som jag tror heter Joakim Lundell har skrivit bok. Mamma klagar. Även en så kallad reality-stjärna. Rubrik: LUNDELL ANMÄLS AV REALITY-STJÄRNAN”, enligt Aftonbladet.

Jag är lite osäker på om Uffe vill byta namn för att det inte är tillräckligt speciellt längre eller om det är för att hans goda namn släpats i smutsen.
Jocke har ju gjort en hel del mindre mysiga saker tidigare, men då hette han ju inte Lundell så det borde vara okej. Joakim Lundell bytte inte till det nya efternamnet förrän han gifte sig med Jonna Lundell.
Så här sa Jocke till Aftonbladet när de pratade med honom:

Jag får väl be om ursäkt. för jag är ingen infödd Lundell. Jag hette ju Berg från början, men jag ville komma bort från den uppväxten och det jag hade, säger han.
Du får hälsa Ulf och skylla på Jonna lite.//Jocke

Jag förstår att det måste kännas jobbigt för Uffe som inte gjort annat än vårdat sitt efternamn och vigt sitt liv åt att se till att ingen skugga fallit på det. 
Här följer ett utdrag i Lundellsk efternamnsvård.

 

Humor.
Jag funderar på att lägga till Lundell till Tjocka Hetsätarkattens namn.
Möt Tjocka Hetsätarkatten Curtis Gervide Huss Lundell.
😉

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hade också skämts om jag hette Lundell i efternamn. Inte så konstigt egentligen??‍♀️

      Jo väldigt konstigt att man skäms över sitt efternamn för att det finns andra som har det. Dock hade det kanske varit jobbigt att heta hitler osv. Men inte Lundell ?

        Inte om man vill bli förknippad med en man som beter sig som ett barn

          Men folk är väl inte så dumma att dom antar att man är på något vis förknippad med varandra när man har ett såpass vanligt namn..?

            Finns människor till allt…

            Tro mig det finns

          Man blir väl inte förknippad med alla som delar ens efternamn ? Löjligaste argumentet jag hört

            Hade aldrig ens tänkt på Ulf Lundell och Jocke hade samma efternamn förut ?

              Vi nej. Men tänk på att det finns mängder med svenskar som inte vet vem Jocke är och att då läsa en rubrik liknande ”Lundell har gjort si eller så” få nog många att direkt tro att det handlar om Ulf. Fast det är Jockes skit.

      Kan inte du Camilla skriva ett inlägg om hur många av våra stora influncer – tänker på youtubers, bloggar o.s.v. som använder sig av spökskrivare och ghost producenter för att bredda sin räckvidd på sociala medier.

      Helt plötsligt blev alla musikartister/ dj och författare över en natt. Är detta rimligt?
      Alla vill flagga för nyheten hur de jobbat med sidoprojekt utöver sin youtubekanal och bloggandet.
      Ändå säger youtubers mestadels hur de filmar och redigerar hela dagarna och är helt slut. De tar all deras tid.
      Men tidsåtgången däremot att hinna skriva böcker och producera låtar verkar gå snabbt, smidigt och inte särskilt påfrestande att färdigställa.

      Man blir fascinerad hur Youtubers kan vara allt på en och samma gång.
      Medans väl etablerade författare och musikproducenter jobbar med sina yrken på heltid. Och bara göra låtar och böcker.

      Är de en fasad eller har människor blivit multitalanger helt plötsligt.
      Är det dessa diagnoser som ger dem superkrafter att bli multibegåvad.
      Eller har en ny nivån på att titulera sig blivit lättare med åren.

      Lite sorgligt att se faktiskt. Tänker på personer som vigt sitt liv med hårt arbete som författare och musiker i år och dar , idag går att köpa.

      Denna genuina passion känns som ett minne blott.

      Ja, alla 3434 personer som heter Lundell skäms säkert sedan 70-talet…

        Ja den var bra!

    Inte för jag ägnat em tanke åt deras gemensamma efternamn tidigare.

    Men… Har man läst sina U Lundell, träffat på honom, sett konserter och konstutställningar m honom så…

    Slår mig tanken. Jocke kunde ju vara Ulf son. I rakt nedstigande led. Nej, jag tycker inte Lundell SR är mer begåvad än Lundell JR.

    Samma typ av ”pack” som utnyttjat, missbrukat, klivit över andra för att komma dit dom vill.

    Bitterheten är ju slående lik. Häng ut folk dom inte gillar. Kränk dem offentligt och tycker synd om sig själva.

    De för heta vad de vill. Likheterna börjar inte vid namnet. ?

    Dagens insikt!

    //Moa

    Ha, så skönt att du lade upp detta, Camcam. Bra gjort, den mannen är en parodi på män öht. Tragikomik på hög nivå och en brist på sjävinsikt som är sorglig.

    Ulf är värsta sortens gubbslem. Han borde skämmas över sig själv. Sen tycker jag ändå att Lundell är ett fint efternamn.

      Konstigt dock att han behållit ’Ulf’ genom alla år, han kan ju omöjligt vilja bli förknippad med Ulfar som:
      Ulf Adelsohn
      Ulf Ekman
      Ulf Larsson
      Ulf Olsson

        Jag bytte namn och är nu ensam i hela Sverige om det förnamnet ?

          För att du hette Ulf och inte vill bli förknippad med Ulf Lundell & co?

    Ulf Lundell verkar vara en riktig gnällgubbe.

      Samt gubbslem utöver det vanliga.

    Åh, Angelica Ls inlägg över att man inte ska ha komplex över sin putande rumpa/kropp och kan göra roligare saker än att ligga i timmar på olika behandlingar för att ändra på sig. Men för några månader sen gjorde de reklam för alla möjliga behandlingar. Hur ska de ha det egentligen?! Mvh/trött på influensers som vänder kappan efter vinden. Och allt kroppssnack, låt folk bara få se ut som de vill, punkt.

      @ Anonym 09.32

      Tycker det är stor skillnad på tvillingarna Lagergren.

      A orkar jag inte läsa längre. Alla selfies som alla är så, ?. Omogen, ointressant och överdrivet dramatisk.

      J blandar bra i sina inlägg. Hon pysslar, skriver om kärleken till familjen/Lilla E. E’s utveckling, jobb, vardagslivet osv. Berättar lugnt och sansat om problem, är personlig utan att vara privat.

      // Moa

      Instämmer att det var ganska skenheligt. Hon tog några sexiga bilder på sig själv som hon ville visa. Bra så.

      Kunde ju räckt att skriva typ:
      – ”Min kille tog de här bilderna igår, och jag tycker att jag blev riktigt snygg, så jag vill gärna dela bilderna med er”.
      – ”Efter många år med komplex för min kropp har jag äntligen fått en kropp jag trivs med, med hjälp av flera operationer, coolsculpting från Akademikliniken, motion och rätt kost. Ta-daa!”

      Men att försöka vinkla det som att det var någon slags feministisk handling för att visa att man är fin som man är och att man inte ska ha komplex för sin kropp..?

        Jag blir också SÅ less på alla (ofta väldigt unga) tjejer som lägger upp poserande halvnakna bilder på sig själva och kallar det ”girl power!” Det är ingen power alls, bara en ridå som döljer verkligheten; man ska se ut på ett visst sätt för att få sexuell bekräftelse – indirekt från killarna. Det hela bara rullar vidare men har fått en annan, falsk, titel. För att det ska se legalt ut, antar jag. De går fortfarande i samma ledband som tidigare – det viktiga är att se sexig ut, och sexig på ett sätt som är inne just nu.

          Slitz är likvärdig girl power.

          Precis så. Finns ingen power i att klä av sig på nätet och det är så långt från feminism man kan komma! Det är så löjligt när kissie klagar på strippor på svensexor när hon själv lever av att sälja sexiga avklädda bilder på sig själv! Hur lite självinsikt är det möjligt att ha??

        Haha ja precis, hon ville visa några sexiga bilder på sin insta och blogg. Sin kropp som hon är nöjd med efter diverse operationer,’ fryst fett’ och Gud vet allt, så jag hoppas hon är nöjd med sin ’stora’ rumpa. Fast ett hån mot de som har stora rumpor på riktigt.

        Åh men jaa, exakt så hörrni. Varför ens göra en grej av det liksom?

    Snacka om att kasta sten i glashus. Man kan inte klaga på någon annan om man gjort allt det där.

    Hahaha ”en inställd spelning är också en spelning”. Jag förstår att det är illa, men tyckte ändå det var roligt sagt

    Gubbar…

    Någon som läst Therese senaste blogginlägg? Tankar?

      Låter lite otroligt att råka avfölja en så nära vän. Men vare sig det stämmer eller inte får hon väl vara kompis med vem hon vill.
      Däremot känns det som hon gör samma sak som vanligt. Skriver om hur hemska de som kritiserar henne är och klumpar ihop all kritik med hat. Utan att svara på alla frågor om natural cykles. Är man en offentlig person som tjänar mycket pengar på att bland annat marknadsföra produkter till både vuxna och barn, då måste man kunna bli granskad.

        Eller hur! Tycker det är konstigt att hon inte bemöter den mer rimliga kritiken om natural cykles eller plastkonsumtion, utan tar upp ngra enstaka fall där folk kritiserat varför hon avföljt Zäta. Sen skriver hon om att folk som håller sig på skvallerbloggar och bloggbevakning (antar jag) mår dåligt och helt förminskar poängen och vikten i kommentarerna som skrivs här. Förstår verkligen inte varför hon inte kan bemöta kritik. Sådär betedde jag mig när jag var 14.

          Håller helt med! Hon skriver väldigt mycket om hur vidriga alla är som kritiserar henne, då är hon väl inte bättre själv? Hon måste ju lära sig bemöta kritik alltså, hur kan man tro man kan ha youtube, insta, blogg utan att räkna med att få frågor och en och annan kritik? Dessutom är det ju solklart att de inte är vänner längre/lika bra vänner längre för innan pratade hon om zäta i var och varannan video. Hon är inte nämnt henne sen deras podd lades ner.

          Hon börjar låta som Tyra… Trodde therese var bättre än så, har tyckt att hon verkat vettig. Att skriva ilskna svar på tal inlägg där man är hatisk mot sina läsare är så otroligt korkad och det värsta man kan göra mot sitt eget varumärke. Don’t bite the hand that feeds you!

      Therese försöker ju manipulera sina yngre följare något så grovt med dessa inlägg, hon tycks inte kunna hantera konstruktiv kritik punkt slut.

    Uffe är en surgubbe som lider av storhetsvansinne, när han får lite uppmärksamhetspanik gör han såna här idiotiska uttalanden och får en rubrik. Tragisk människa, lite som en manlig variant av Anna Wahlgren.

    Den stora frågan är väl – vem byter frivilligt bort det legendariska namnet JOCKE BERG?!

    #kent4ever

      Samtidigt! Det måste alltså gå nästan två timmar innan någon insåg detta…

    Aha, då måste ju Joakim Lundell aka Jockiboi, född Berg, bytt efternamn för att inte förknippas med Joakim Berg i Kent!
    Det finns för övrigt 48 Ulf Lundell och 45 Joakim Lundell, samt över 200 Joakim Berg…

      Strongt ändå att inte alla de andra Ulf Lundellarna bytt namn efter att ha fått sitt namn draget i smutsen sedan 70-talet.

    Stackars Ulf. Han var inte tillräckligt anarkistisk för att bli Kerouac, inte tillräckligt begåvad för att bli Dylan. Så istället blev han en gammal bitter gubbe på landet …

      Han slåss inte ens mot väderkvarnar utan konstinstallationer…

    Älskar din humor CamCam!

    Ulf har iallafall gjort något. Det är mer än vad man kan säga om många. Ibland gör man bra saker, ibland dåliga och ibland horribla saker. Vissa gör ingenting alls.

      Alla gör något 🙂

    Tycker de är ganska löjligt eftersom det är ändå ett efternamn en del bär. Man tar ju inte förgivet att dom ex skulle vara släkt?
    Mitt efternamn som gift blev Sandén ex o haft det i 12år och har då aldrig vatit med om att någon ex frågat om jag skulle vara släkt med Molly .
    Antar att Lundell precis som Sandén är ett relativt vanligt efternamn?

      Du är mycket mer unik än Lundell!
      Det finns 1353 med efternamnet Sandén och 3434 stycken Lundell i Sverige…

    Efterlysning. Känner du igen mannen som förgriper sig på hästar i Uppsala?

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155163296582271&id=719197270

      Den vidriga jäveln måste åka dit! Nån MÅSTE ju känna igen honom!?! Fyfan blir så äcklad så jag vet inte vad.??

      Såg den videon via en vän som delade imorse, fy farao vilken vidrig man!! Hoppas verkligen de hittar den skyldige.

    Bara ett gubbslem uttalar sig väl på följande vis:

    ”Lotta Engberg gör mej spyfärdig. Det måste bli sagt. Jag vet, det är inte poesi direkt. Men vem vet? Det är inte så att jag får skylla mej själv för att jag fortfarande köper så kallade kvällstidningar. Det räcker med att gå på Ica eller Coop så kan jag inte undgå hennes frivolt kisande blick, hennes lite skevt småkåta smail, alltid redo för lite rajtantajtan och inkomster på oss i populasen: köp lotter, gotter. Jag mår illa”, skriver Ulf Lundell.

      Källa: TramsFrans

        faktiskt inte 🙂

      Ja…. Det för läste jag oxå… Och det är väl värre än det han uttalade sig om Lundell eller?

      Lotta som är så gooooo

    Ulf traditionsenliga uthängning av valfri person han stör sig på (helst kvinna), enligt Tramsfrans hade han tydligen skrivit ner Lotta Engberg också. Typiskt grinig gubbe .

      Älskar ändå Lotta Engbergs svar:
      – Det är ju synd att han mår dåligt.

    Jag har alltid tyckt illa om skämsgubben Lundell… och jag blev lika glad varenda gång det var fest och blev dags att BÄRA honom ner till taxin som han skulle åka i 200 meter. Äntligen försvann det otrevliga dryga fyllot liksom…
    Aaaa… ni fattar att jag är jävligt gammal va!? 😀

    Ulf Lundell är en av vår tids största! Gnällk**ar alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.