Höjden av ironi

Det här måste väl ändå vara höjden av ironi? När personen bakom instagramkontot som uteslutande säljer piratkopior av kända märkesvaror, lipar och beklagar sig över att en annan sida använder hennes bilder utan att fråga.

DEN typen av upphovsrätt vill hen sannerligen bejaka men när det kommer till kopiorna hen själv säljer så finns det inga som helst moraliska eller etiska betänkligheter.

Hon uppmanar alla att gå in och anmäla bilderna samt kommentera att bilderna ska plockas ner så då tycker jag inte att ska vara sämre.

Gå in på @fashionbyxoxo på Instagram och anmäl kontot och alla bilder eftersom hela sidan då den uteslutande säljer piratkopierade varor vilket definitivt inte är tillåtet

 

 

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    @ fashionbyxoxo*

    NÄR ska du berätta om lappen inlägget med blondinbella? Och varför du ändrade dig?

      Men suck! Hon har redan svarat, släpp det eller vänta och se om hon skriver

        Har hon? Var då?

            Tack!

        Men suck! Alla kanske inte läser all kommentarer hela tiden. ??

        När du skrev ”men suck, hon har redan svarat på det” så tolkar man ju det som att man missat ett helt inlägg och att det skulle vara själcklart att man borde sett det. Men så ligger svaret i ett inlägg med hur många kommentarer som helst. Inte konstigt att man missat det liksom ?

    Hittar ingen alternativ för att anmäla kontot för det. Vad tänker du att det ska anmälas som?

      Tryck Övrigt > Övrigt > Brott mot immateriella rättigheter.

        Jag har inte det alternativet? :/ Första är att välja spam eller olämplig, trycker jag olämplig så finns inte övrigt som alternativ någonstans. Kan det vara att jag har gammal version av insta kanske?

    Apropå bilder och upphovsrätt, den bilden som illustrerar inlägget här ovanför, om att Odd har valt att hålla tyst. Är det en faksimil från Blondinbella (tycker att hennes sida är för jobbig så jag har inte gått in och kollat men den känns inte riktigt som något hon skulle publicera) eller har du tagit den själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.