Hjälp Bingo Rimér få tillbaka sina saker

Bingo Rimér utlovar en hittelön på 30 000 kr till den som kan hjälpa honom får tillbaka de saker som blev stulna ur hans bil genom att någon manipulerade signalen i nyckeln och på så vis kunde kunde öppna hans låsta bil.

Sånt här gör mig rasande!
Den totala respekten för andra människors ägodelar och känslan av att någon oinbjuden tar sig in i ens bil eller hus.
En kränkning är vad det är!!!!
Jag hoppas, hoppas, hoppas att Bingo får tillbaka sina saker och att människorna som gör sånt här åker dit.
Dela gärna detta så att fler får upp ögonen för sakerna som just nu är på vift.
Ja, han skulle säkert kunna köpa nya saker för försäkringspengarna han får ut men det är inte vad det handlar om.
Han vill så klart ha tillbaka SINA saker!

Jag vet inte hur stor chansen är att han någonsin kommer återse sin väska men ibland dyker stöldgods helt plötsligt upp på Blocket, Tradera samt köp och säljgrupper på Facebook, så håll ögonen öppna. 

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad har det här med Schulmanklanen att göra?

      Det kanske är de som stjäl? Dryga ut kassan lite ?

      Kopplingen till Katrin fd Schulman?

    Camcam har du varit i kontakt med någon tidning ang det med blondinbella. Tycker det är konstigt att det inte uppmärksammas från deras sida.

      Varför tycker du att det är konstigt? Det är inte så många som bryr sig om henne. Jag tror att om det kommer fram att de fejkat något inom företaget så kommer det grävas och skrivas om det. Men att hon överdriver sina siffror och är allmänt skum har inget nyhetsvärde i Sverige

        Fel. Folk bryr sig visst. AB har skrivit om henne ett flertal gånger.

    Vad tycker ni om bloggare som beklagar sej? Vet några som har jobb och barn plus blogg och dom gnäller aldrig. Men sen några som oj vad vi är stressade och vi jobbar ju även natt?! .varför byter dom inte jobb. Dom går på mingel och fotar och får presenter. Inget bra att inte ens fyllt 30 och må skit att vara bloggare.

      Alla har rätt att känna som de känner. Vem är du att döma det?

        Va här dömmer ju folk andra dagligen. Du är inte på riktigt jättekonstigt.

      Jag har inte heller fyllt 30 och mår ibland skit av mitt jobb. Inte alltid, men ibland har man ju tunga perioder. Bloggare och Svenssons

        Ja men menar just nu bloggare. Jag tycker dom har massa förmåner tex gratis resor.

          Spelar väl ingen roll vad man jobbar med alla dagar är inte sooo mutch fuuuun, allt blir en vardag även resande om man gör det stup i kvarten.

          Tror du att det alla gånger är så roligt? Man känner sig ganska rotlös när man flänger runt så mycket, hålla uppe ett sken, alltid se bra ut för att synas och fotas. Dessutom får man absolut aldrig klaga heller, för det finns ju faktiskt de som har det värre. Sen att man ständigt ska spotta ut nytt content, lägga upp helst 2-3 inlägg om dagen… tror folk det verkligen är stressfritt och roligt varje dag? Det är en vardag i det också…

            Såklart men det roliga överväger väll. Om jag jämför med andra jobb är det stor skillnad.

      Det är väl ett stressigt jobb att ha om det är allt man skall få ihop sitt levebröd på…

    Ja fy fan för tjuvar. Min dotter blev av med sin cykel natten till igår, så idag kunde hon inte följa med på fritids cykelutflykt och hon var så ledsen över det. Så otroligt onödigt.

      Jag är en väldigt lugn och sansad människa, men vid ett tillfälle tappade jag allt fullständigt 🙂 …

      Jag och min lille nevö såg att glassbilen kom. Veckans höjdpunkt för honom! Han lägger sin cykel bland massor andra cyklar och börjar gå hand i hand med mig mot glassbilen. Vi snackar alltså om en liten (billig men cool) cykel till en 5-åring! Någon minut senare, när han med världens största leende ska springa mot sin cykel, ser vi att cykeln är borta! Pist paff gone!

      Min nevö börjar störtböla och jag skakar i kroppen av aggression. Jag ser då helt plötsligr ett gäng killar på kanske 10-12 år som bär iväg cyklen lite längre bort. Jag har nog ALDRIG sprungit så snabbt i hela mitt liv; slängde allt jag hade och hoppade på dem samt slängde killen som bar främre delen av cykeln mot asfalten och skrek så att hela grannskapet hörde. Han hotade med att ”han hämtar sin storebror och kusiner”, like I would even care about that in that moment ?

      Nej men, long stort short: Förstår inte hur man kan stjäla en barncykel? Eller överhuvudtaget ta något som inte tillhör eb själv. Va fan har gått fel då?

        Haha heter din unge Nevö?? ?

          Nej, det är syskonbarn /systerson

          Givetvis inte, det är ordet för syskonbarn på både norska och danska.

            Eller ja, syskonbarn av manlig sort, om man ska vara noga. Niece är flickor.

            Och franska…

            Har aldrig hört det förut. Bror/systerson/dotter var allt jag visste. Kul med nya ord ändå. TIL!

              ”Nya”.

            Och svenska

          Har du för dumma frågor?

        Hahaha! You go girl ?
        Var med om en fräck stöld i Riga för några år sen, hade min kamera i fotoryggan på ryggen. Gick genom en kort underjordspassage under en korsning som jag än idag lovar och svär var helt övergiven. Plötsligt känner jag hur min rygga är ovanligt lätt. Drar fram den och den är öppen och kameran med dyrt objektiv är borta ? och återigen, ingen annan i passagen. Omtumlad går jag uppför trappan och lär väl se helt förstörd ut. Överst på trappavsatsen sitter en ung kille som pillar på sin mobil. Han får syn på mig, lägger ihop två och två och säger: I know who took your camera. Och så pekar han mot ett yngre par eu-migranter som promenerar på gatan kanske 100m bort. Jag fick en flyende misstanke att de var i maskopi men jag hade inget val. Kutade snabbt som fan ikapp paret och ryckte upp hans jacka och mycket riktigt hängde min kamera där. Ryckte åt mig den och tyckte typ ”what the hell is wrong with you”. Fick mycket hjälp och sympatier av fotgängarna runt omkring men ingen tyckte det var någon idé att anmäla.
        Gick tillbaks till killen och tackade honom och ville ge något men han tackade nej utan verkade nöjd att bara ha hjälpt till.
        Det värsta var att jag reste ensam och hade typ 0 vänner hemma heller så hade ingen att ventilera med. Satt resten av min vistelse mest på hotellet och deppade. :/ dock sjukt glad att ha räddat min kamera! Skaffade en nyckelring som jag låser blixtlåset med så att det iaf ska märkas om någon vill öppna. Plus sjukt nojig med att ha fotoutrustning på ryggen, ser mig om typ var femte sekund.

          Detta kanske skulle vara något för dig? https://www.coolstuff.se/Bobby-Anti-stold-Ryggsack 🙂

            Ja precis! Finns fotoryggor med blixtlåset mot ryggen med. ?

          Av vilken anledning är det viktigt att nämna att de var EU-migranter? Och vet du det eller är det bara något du antar?

            Alltså din TÖNT, Sara.

              Vad är det som är töntigt menar du?

            Vad menas med EU-migranter? Är det egentligen romer som avses här?

        Själv förstår jag inte varför folk skriver på engelska.

        ”Nej men, long stort short: Förstår inte hur man kan stjäla en barncykel?”

        Why don’t you write your entire message in English?

    tittade på intervjuer med Victoria Beckham (fd Spice Girls), som har 4 barn och jobbar som framgångsrik designer idag, och har fått 2 samarbeten med Estée Lauder och säkert ett tredje på väg. hon verkar så varm, fin och genuin i sina intervjuer, Bellas totala motsats. kolla denna: https://www.youtube.com/watch?v=tKrOM4DxWwU detta är väl det Bella siktar på att bli antar jag, men hon har typ en hel livstid kvar.

      Varför ok klaga på Bella men om man nämner någon annan inte bra. Visar var problemen är.

        va?

          Om du kollar lite högre upp så skrev anonym en kommentar där någon svarade ”Alla har rätt att känna som de känner. Vem är du att döma det?” så jag antar att personen blev sur över svaret och nu ger tillbaka med samma mynt till andra som kommenterar. ?

            ????? K-M

      Älskar Victoria Beckham, en klar favorit bland alla kändisar som finns. Likaså hennes man?

        Apropå Victoria. Förstår inte hur hennes klädsel på prinsbröllopet blev så hyllad av alla. Det såg ut som hon skulle gå på en begravning. Helt klädd i svart (som vanligt) med en svart hatt med ett svart flor över ögonen.

        https://www.hellomagazine.com/celebrities/2018052348861/victoria-beckham-talks-prince-harry-meghan-markle-wedding/

          Det är väl ändå mörkblått? Syns ganska tydligt på den andra bilden.

      Du glömde ditt XD

    Tillvägagångssättet är välkänt. Tjuvarna använder en störningssändare som slår ut signalen från bilnyckeln när bilen ska låsas. Ägaren tror sig låsa som vanligt men bilen förblir olåst.
    Tillvägagångssättet har observerats till och från de senaste åren bl a vid Bromma Blocks. Antar att andra liknande stora parkeringar är drabbade också. Bilar är definitivt inga kassaskåp!

      Bra skrivet. För så är det. Än värre med dem som har huslarm och tror de är trygga. Önskar folk tog reda på saker. Och re Bingo, korkat att tro att man kan lämna saker synligt i bilen.

        Jag lämnar grejer synligt hela tiden. Och framme. i cykelkorgar och olåsta bilar och på bord. Blir aldrig av med något. Jag har innan lust att hela tiden springa runt och akta mig för tjuvar. Tycker de tär sjukt ovärd energi, det är ändå 90 % tur.

        Men hade jag så dyra grejer som Bingo kanske jag tänkt om 😉

        Snarare korkat av tjuven att inte arbeta och göra rätt för sig och köpa en kamera, jävla WT!

    Dock brukar försäkringsbolagen inte gilla att man lämnar värdeföremål i bilen obevakat så har han riktigt otur får han inte ens några försäkringspengar. Och får han försäkringspengar betalas knappast fullpris eftersom de avskriver fotoutrustning enligt ålder. Riktigt förjävligt att bli bestulen!

    Yayanaomi ”söker tips” på instastorys om var hon kan köpa cykel av märket Volare. Söker samarbete/sponsrad cykel skulle jag vilja påstå.. Herregud säger jag!

      Vem är du att dömma det.

        Haha snälla.. Det kan man räkna ut med röven.

          anonym fick det svaret högre upp av någon så jag gissar att anonym nu ger tillbaka med samma mynt till andra som kommenterar haha.

            Inte friskt beteende ?

              Du är ju sjuk i huvudet elaka skit. ?

        Döma med ett m?

      Influencer 101

      Be henne googla jävla snikna as!!

    Tillfället gör tjuven , vilket pucko Bingo är. Tycker inte synd om honom

      Ska man behöva släpa in sina grejer i mataffären för att annars räknas det som fritt fram att stjäla?

      Tillfället gör tjuven?? Vilket ”pucko” DU är. Tjuven gör tjuven, alla har ett eget val.

      det uttrycket syftar verkligen inte på människor som använder avancerad specialutrustning för att låsa upp bilar, utan syftar ju på spontana stölder?

      Idioter, det finns bakluckor på alla bilar. Lägger man något synligt i bilen, nån går förbi = tillfälle. Skyll er själva. Är alla så naiva?

        Sant att man ska vara försiktig men att skylla på offret är fortfarande fel.
        Det är fel på tjuven som anser sig ha rätt att ta andra människors saker, vilket är äckligt.
        Finns få saker jag avskyr mer än folk som stjäl. Skaffa dog ett jobb och köp sakerna som alla andra vettiga människofö liksom.

    Nu har pingis svarat på några frågor, blir inte klokare av de svaren.

    När jag var student kom jag hem till en uppbruten dörr. Hela lägenheten var uppochner. Alla fickor kollade, varenda låda utdragen, till och med madrassen bortslängd. Jag var som sagt student, så de fick bara med sig två begagnade handkontroller till ett gammalt xbox 360, kenyanska kontanter jag sparat som minne (värda ca 10 kronor om man växlar in dem) och en flera år gammal skitdator jag använde att anteckna på. Grattis till kapet, liksom.
    Det tog flera dagar att städa lägenheten och mycket var förstört. Den obehagliga känslan av att någon varit inne i mitt hem satt i flera år. Usch.

      Känner mig ändå lite belåten med hur snopna de lär ha blivit när de gick för att växla in de kenyanska pengarna.

      Men herregud, de hade ju fått bättre lön för mödan om de la samma tid på att jobba på McDonalds. Vill man ha en skitgammal dator kan man liksom bara fråga om någon har en som ska skänkas bort i en random köp&sälj- facebookgrupp.

      Förstår att det var obehagligt!

        Vad skönt att -du- känner dig belåten.

    Stod med min bil nära det Bingo var och fick alla(!) rutor krossade för tjuvarna försökte ta sig in i bilen. Hade parkerat bilen utanför min lägenhet för att jag hade glömt plånboken och var därför borta i ungefär 5 minuter. Blev av med en icapåse fylld med utdaterad teknikutrustning och är helt säker på att tjuvarna blev förbannade och därför slog sönder alla rutor. Detta hände omkring 10 på kvällen och gänget som var i närheten vägrade berätta om de hade sett något (ville inte heller bli arg eftersom de såg otroligt skumma och farliga ut). Fy för tjuvar, men jag håller med andra kommentarer. Bilen är inget kassaskåp och ha inget synligt i bilen för tyvärr respekterar människor inte längre ens ägodelar.

    Fan vad TRÖTT den här bloggen är ibland. Typ, vad är det för spännande åsikter?
    ”jag gillar inte tjuvar, jag fördömer det här”. Okej. Intressant eller?? En absolut majoritet av människor tycker ju samma. Det finns INGENTING intressant, tycker jag, med att få veta att du tycker att det är dåligt med stöld camcam. Hehe, men det är ju bara jag

    För ett par år sen hade jag och min kille inbrott i vårt vindsförråd och jag blev bestulen på allt mitt julpynt. Julpynt?! Så jävla lågt. Det har ju verkligen inget värde mer än affektionsvärde för mig. Hatar fan tjuvar alltså.

      Ibland känner man att det inte är intelligenseliten som valt den banan – andrahandsvärdet på julpynt liksom. Typ allt är mer dyrt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.