Jag instämmer med Egoina

Egentligen är det helt galet att det tagit till NU för Irland att slopa abortförbudet!
2018 liksom!?

Det är sinnessjukt att någonting vi här i Sverige tar som självklart har varit olagligt fram till nu, i ett annat land, inte långt härifrån.
Jag lyssnade på en intervju med en läkare från England som berättade om hur irländska kvinnor åkte till hennes klinik för att göra abort i hemlighet – ibland bara över dagen –  och hur hon ibland var tvungen att försöka tajma det så att aborten inte gick in i det utstötande skedet förrän kvinnan var hemma igen.
Ett försenat flyg hade kunnat innebära att kvinnans abort satte igång i kön till incheckningen eller ombord på planet och läkaren berättade att hon ofta funderade över hur det gått för alla dessa kvinnor hon hjälpt genom åren.
Herregud, alltså..

Jag älskar svängningarna inne hos Egoina!
Ett inlägg handlar om abortomröstningen och nästa om hennes enorma blåmärke som hon dokumenterat varje dag till bloggen.
Jag känner att jag måste försöka ta reda på hur hon fått det för det var sannerligen allt annat än litet. Stort och färgglatt!
Lite som förra årets Pride-tåg! Stort och färgglatt! 🙂

Men vad har hon gjort?
Försökt mangla sin egna arm?

Tillägg: Det var en loftsäng inblandad och jag är inte förvånad. De är djävulens påfund!

141 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon ramlade och slog i armen, har hon skrivit både på bloggen och instagram.

    Kan du uppdatera mer kring förra inlägget? Om nej, varför? Om ja, NÄR?

      Haha…nä, det finns väl inte så mycket mer att tillägga mer än att jag nu kan se alla kommentarer som skickats från det ip-numret vilket jag inte kan tänka mig att Bella och hennes entourage ville eller hade tänkt på.
      🙂

      De som mest försöker låtsas som att min blogg inte finns… 🙂

        Tack för svar!

        Tycker ändå att karaktären på kommentarerna hade varit intressant att veta – är det någon som ständigt försvarat Bella eller till och med kastat en del skit?

          Försvarat Bella ?

        Haha men åh, vad klantigt!! De måste känna sig liiiite missnöjda med det tilltaget nu ?

        Men hur vet vi läsare att inte Du försöker låtsas… vi har ju inte sett ip-numret så vad är det som säger att det är sant? Vi har ju sett och förstått att Du ogillar Bella och gärna vill håna och sänka henne.

          Tja, du får väl tro och tycka vad du vill? Eller? Jag roade mig mest med att visa Löwengripgänget att jag nu kan se vilka kommentarer som kommit från dem.

            Säger också – Hur vet vi? Det är väl för övrigt okej om någon eller några på Löwengrip skriver kommentarer. Finns definitivt andra bloggare som skrivit kommentarer här i andra namn både en och två gånger. Du har väl också skrivit kommentarer på andra bloggar i annat namn – Emma t ex på HW blogg 2018-01?

        Varför skulle de inte offentligt låsas som att din blogg finns? Skulle någonting bli bättre för dem om de offentligt kommenterade din granskning? Vad I så fall?

      Jag kan tycka att det säger ganska mycket, att de figurerat i kommentarsfältet. Här låtsas man som att det regnar, boomerangar och smörjer kladd medan det alltså har luslästs bland kommentarerna här. Synd bara att man inte tagit till sig av avslöjandena och bemött allt med värdighet.

        Jag vill veta vad kommentarerna är. Om de ens handlar om Bella eller inte. Eller är det bara en anställd som är fan av bloggbevakning och hänger här istället för att jobba?

          Om du googlar på voldemorts orms namn + bloggbevakning så kommer rätta nicket upp med alla kommentarer som skrivits från personen. Det är bara positivt om Bella eller försvar av henne.

            Hur vet du att det är det nicket

            Tackar för info

            Om det stämmer, vilket det fullt möjligt kan göra när man läser kommentarerna skriva av det namnet, så har alltså en anställd av Bella kallat Lance Hedman för Thailands-wt, fräscht ? en kommentar från ett inlägg om honom, ”Alltså… Den där tishan är ju lika fejk som Santa Marias guacamole. Thailands-WT. Hejhej.”

            Jag sätter på mig den riktigt stora foliehatten och säger att jag gissar på att vi har haft riktigt stort ”finbesök” här på bloggen. ??️‍♀️

            Vad är det för namn då? Vad heter ormen?

            Varför skulle inte någon vän eller anställd skriva positivt om Bella här, om det nu är så, eller försvara, så gör väl många andra bloggare och deras vänner? Det känns väl ganska normalt, inte så jättemärkligt. Sen är det väl personer utöver det alltså läsare här som inte har någon personlig anknytning till Bella som skrivit positivt och försvar av henne här. Och det behöver inte betyda att man avgudar henne eller hyllar allt hon gör eller ens försvarar allt, men mycket har ju vinklats och överdrivits gällande Bella många gånger här så att vissa säger ifrån är inte särkilt märkligt.

              Det är inte att. Det är hur….

            Rätt mycket försvar av bella, någon kommentar om lypsyl, Lance hedman, någon Andy i ph, smygreklam.. bortsett från att hen är anställd hos löwengrip hade det kunnat vara vilken läsare som helst som hör till bellaskaran ☺

              Jag håller faktiskt inte med. Läs fler kommentarer så får du se.

                Jag har läst men vi tycker väl olika i den frågan då?

                  Har du tex läst den om pingis kläder?

                  Annars, ja vi tycker väldigt olika. ?

                  Ja det har jag? jag tycker inte att hen skiljer sig mer än andra som tycker att det drevas och näthatas mot bella här inne, men jag talar bara för mig själv☺

            Alltså, det är ju helt underbart, sommarläsningen är fixad. Tack o PUSS *försvinner ner i kommentarshål* ??

        Men det är väl självklart att de ibland läser här som så många andra, särskilt som det så ofta skrivs om Bella. Herregud hur många skriver inte under olika namn och nick här, och hur många andra bloggare/influencers som det skrivs om här tror du inte skrivit kommentarer i andra namn. Nu tror inte jag att Bella själv sitter och lusläser denna blogg och kommentarerna om henne, stackars henne isåfall. Tycker det skulle vara mer konstigt om ingen av hennes vänner någon gång skulle försvara henne här mot alla påhopp, eller regera på när Bella får skit för saker som andra influencers också gör men som slipper få skit etc.

    Bra för Irlands kvinnor men upp med ett inlägg om kommentarerna från Löwengrips ip-nr…typ nu! ?

      Det kommer inte att hända eftersom det är olagligt. Jag hoppas att alla har sin snuttis nära ikväll, det kommer att bli en lång natt av detox.

        Hahaha! Säger man A ska man säga B. Lag på det ??

        Är dock inte olagligt ??‍♀️

    Förstår inte hur det kunde försvinna så snabbt! När jag går in i något (ofta!) så har jag fan blåmärken i veckor.

      Har ett blåmärke från förra juni kvar på mitt ben … Funderar på om jag ska kolla upp det? haha.

        Ja, det borde du göra

    Vi ska inte ta vår aborträtt förgivet i sverige. Finns ett sverigevänligt parti på framtåg som inte är abortvänligt…. just sayin.

      De lär ju knappast få igenom abortförbud oavsett om de vinner eller inte.

        Kanske, kanske inte. Oavsett ska vi inte luta oss tillbaka och tro att den är vår för alltid tycker jag. Det ska man aldrig med några rättigheter.

          Farligt att bara luta sig lugnt tillbaka och tro att allt ska vara som det är i evigheter. Man måste alltid vara beredd att försvara våra rättigheter!

      SD är inte emot abort, de vill bara sänka gränsen till 12e veckan.

        Vilket är att inskränka på vår aborträtt om du frågar mig

          Kanske det. Men att kunna göra en abort när nästan halva graviditet gått utan att behöva ha någon orsak till det är ingenting jag tycker är okej iallafall. Så tycker sd har ett ganska rimligt förslag.

            Det är inte många som gör aborter när halva graviditeten gått. Och de ytterst få som gör det har orsaker. (Även om de inte behöver redogöra för dessa.)

            1% av alla aborter förra året var vecka 18 och över. Där räknas också in de som behöver godkännas för att genomföras, dvs alla de aborterna var inte ”utan skäl” och de som gjorde det utan att behöva uppge skäl var alltså mindre än 1%.

              Källa?

                http://www.socialstyrelsen.se/statistik/statistikefteramne/aborter

                Finns excelfil att ladda ner för exakt data.

            Varför tycker du kvinnan ska behöva ha en orsak till abort? Varför tycker du det är ok att inte behöva en orsak upp till v 12 men därefter då jäklar ska man redovisa för sig…
            Fostret anses inte livsdugligt utanför kvinnans kropp innan v 22, så förstår inte ditt resonemang alls. Låt kvinnan och hennes kropp vara och vi får innerligt hoppas att sd inte får igenom sån kvinnoförminskande skit rent ut sagt.

            Snarare 40 % av graviditeten än halva för att vara noga.

            Men jag tror alla som väljer att avsluta sent har goda skäl till det, folk gör inte aborter för att det är kul.

        Det enda jag kan hålla med dem i, om det inte gäller fara för barnet/sjukt foster.
        Min vän gjorde abort i vecka tretton och det var ett jävla barn som kom ut, ett pyttelitet, men med armar, ben, tår, fingrar, ögon, näsa, mun, små, små öron. En riktig jävla bebis, fast minimal. Att då tänka att man helt frivilligt kan göra abort till och med den nittonde veckan , dvs när drygt hälften av graviditeten gått… Alltså det är förjävligt. Barnet dör ju inte direkt heller utan man får föda fram det genom snippis och sen ska det få självdö i ett kärl eller en papperskorg? Förlåt för rant men det gör mig så illa till mods.

        Jag fördömer inga kvinnor som gör abort, jag har ju själv gjort en. Men… det är mer än att bara ”göra abort”, speciellt i vecka 18. Då är det verkligen en förlossning man går igenom.

          Hur många tror du går igenom det du beskriver för skojs skull? 93% av alla aborter 2017 var medicinska. 84% av alla aborter samma år var innan vecka 12 och runt hälften var redan innan vecka 7. Allt enligt socialstyrelsen. Jag orkar inte leta efter siffran för aborter så sent som i vecka 18, men med tanke på att det är hela 6 veckor senare än vecka tolv så gissar jag att det är en försvinnande andel. Gör man en abort som du beskriver så hör man inte till majoriteten och jag är säker på att man har sina skäl. För inte är det roligt att genomgå.

            Jag rättar mig själv då jag läste för snabbt hos socialstyrelsen: 84% av aborterna skedde redan innan vecka 9.

          Aborter i senare skedet av graviditeten är sällsynta, det handlar om en handfull per år i Sverige. Och då handlar det oftast om foster som man funnit inte är livsdugliga utanför livmodern.
          Det är lätt att tänka att det kan räcka med abort fram till vecka 12, i normala fall gör det ju det. Men i mitt jobb tex har jag stött på kvinnor som pga psykisk sjukdom, utvecklingsstörning, missbruk etcetera, inte inser att de är gravida förrän det har gått några månader och då kan det av olika skäl vara bra att ha tillgång till abort.

          Det är den där typen av känsloargument abortmotståndarna för fram. Och ja, det vore ju ett problem om många aborter gjordes så sent men de två Anonym-komnentarerna ovan beskriver fakta i frågan och varför en sen abort ibland är relevant.

          Att förbjuda/minska aborträtten leder inte till minskade aborter. Se på irland. Där reste kvinnor iväg och gjorde olagliga aborter eller beställde tabletter online och gjorde det hemma. Bättre enligt mig att de utförs av vården eftersom de ändå kommer att utföras.

          Skulle gärna se mer fakta kring att fostret får självdö i en papperskorg vid aborter vecka 13 och framåt.

            Haha bästa

          Det är inte ett helt jävla barn. Det är ett väldigt litet foster. Det kanske har armar och ben och ser klart ut för en själv men det är mycket annat det saknar. Att få ett missfall i vecka 13 är inte som att förlora ett barn. Sluta gegga ihop grejer.

      Om det är SD du menar vill de ju bara gå ner från fri abort till v.18 (vilket är väldigt högt om man tänker att man i v.18-20 brukar man göra RUL) till v.12. Men tycker ändå v.12 är ”tidigt”, runt v.15 är kanske lämpligare och sen behövs det beviljas.

        Min poäng är att det är lite vanskligt att ta rättigheter förgivet. Hips vips är det ingen rättighet längre. Minska lite här, strama åt lite där… 🙂 handlar inte bara om sd och aborträtt utan mer på hur vi ser på våra rättigheter i samhället:)

          Precis, vi tar våra friheter för givna. Det behövs inte mycket för att yttrandefrihet, pressfrihet, kvinnors rättigheter plötsligt är väldigt beskurna. Se utvecklingen i Polen och Ungern t ex.

            Håller med det är väldigt lätt att rättigheter tas för givna. SD ville i alla fall förut förbjuda genus studier på universitet också, det visar ju klart på antifeminism inom partiet. Jag tycker vi i Sverige ska vara rädda om de rättigheter tidigare generationer har kämpat för.
            Sen kan jag tycka som jag tror Margaret Atwood sagt. De flesta pro-life människorna/ organisationerna i USA bryr sig inte ett skit om barnet när det väl är fött. Det finns inte heller någon full ekonomisk kompensation för mamman. Vare sig för en graviditets eventuella hälsorisker eller för vad ett barn kostar. Tycker det är mycket värre med ett oönskat barn som mamman tex inte kan ta hand om eller försörja.

              Eller hälsorisker för mamman

        Vården hinner inte med alla aborter inom gränsen idag ens så njä. Lycka till

    OT,

    Fredrik V har öppnat sin facebook och skriver om programmet.. antar att han känner sig säker på vas de kommer visa..
    som ngn kommenterade tidigare, om lisa makbouls svägerska och fredriks svägerska är GODA vänner, visst tusan har ämnet diskuterats på middagar!?

    SVT finansieras via tv-licens och inom kort med en skatt = det går inte att undgå att indirekt finansiera den. Hur gör man om man vill lägga ned svt? Jag har aldrig tidigare förstått hur partiska de är och vilken makt de har. Är omöjligt att skydda sig

      Fast känns det inte ganska orimligt att man ska lägga ned hela SVT över en dålig granskning? Här är dealen: som tittar/konsument måste man alltid ha i åtanke att det finns inget som heter ”opartiskt”; varken i statlig tv eller privat. Alla har en vinkel eller agenda.

      Sorry för att jag inte hängt med! Men har detta uppdrag granskning visats? Eller är det något som kommer framöver? Hittar inte på det när jag letar. Men alla verkar ha sett det?

    Hennes blåmärke är läskigt likt det jag fick när jag satte in min p-stav. ?

    Blev väldigt glad över resultatet i folkomröstningen. Var i Dublin för en månad sedan och vill verkligen åka tillbaka till Irland och se mer av landet. Det är ett land med otroligt intressant historia men tyvärr väldigt kvinnofientlig lagstiftning vilket fått tragiska konsekvenser.

    Kvinnor på irland får göra abort och här röstades samtyckeslagen igenom. Det var en dålig vecka för patriarkatet.

      Tyvärr är jag säkert på att patriarkatet slår tillbaka. Men härligt ändå med lite framsteg ibland.

        Buhu… Jag som såg lite ljus i min partriarkala depression…

      Kvinnor på Irland får inte göra abort (tills lagen klubbats igenom) utom i vissa väldigt inskränkta scenarier. Det utmålas som att man har rätt till abort om kvinnans liv är i fara men det stämmer inte riktigt. Kvinnor som har cancer måste tex avbryta eller avstå från att påbörja cancer behandlingar (!!), kvinnor som löper risk för blodförgiftning eller andra former av dödliga komplikationer under missfall måste vänta tills fostrets hjärta slutar slå naturligt innan dom kan få behandling. Löper man risk för självmord däremot så kan man ansöka via domstol samt psykiatriskvård att få göra en abort. Vet inte riktigt hur det kan anses som att det finns någon som helst aborträtt. Eller ja, fanns någon aborträtt för nu ska det ju göra det.

    Jag älskar egoina?hon är bäst!

      Jag med! Hennes blogg har steppat upp och den är mon favoritblogg nu!

        Tycker den är tråkig.

    Löwengrip säger att hennes omsättning (40 miljoner på 5 månader) främst beror på inköp av nya löwengrip, alltså inte av att hennes gamla produkter reades ut.

      Hahahaha så sjukt, smäller av. De har fan reat ut allt för typ 10 spänn sedan nyår och försöker skryta om hur mycket de sålt i år… förlåt men det är ju enbart taktik. Frågan är hur de ska få högre siffror nästa år då? Skulle aldrig köpa en Löwengrip-produkt, de luktar tonårsrum.

    Det är ju inte helt ovanligt att oönskade graviditeter upptäcks rätt sent, vad blir då konsekvenserna om man sänker gränsen till 12v?
    Jo, att det kommer födas än fler oönskade barn!
    Tycker personligen inte att det behövs starkare skäl än det. Vill man inte ha barn ska man inte behöva föda några för alla barn förtjänar att födas av föräldrar som faktiskt vill ha dom.

      Vilket dåligt argument. Tror barnet vill ha sitt liv oavsett om den har föräldrar som vill ha den eller inte. Så barn förtjänar att födas av föräldrar som vill ha dom? Men om dom har föräldrar som inte vill ha dom då förtjänar dom att dö alltså? . Det är ett så konstigt argument.

        Att aldrig bli född eller att dö är två vitt skilda saker!
        Tyvärr förekommer det ju utan tvekan att det fortfarande föds alltför många oönskade barn (eller föds av föräldrar som inte förstått/tänkt efter), dessa barn borde ju samhället självfallet försöka ta hand om så bra det går.
        Men jag tycker absolut inte att det är ett konstigt argument att anse att ”vara önskad” är ett grundkriterie som borde vara uppfyllt för alla barn och ser sena aborter som betydligt ”mindre illa” än att oönskade barn föds.

        Men vilket sjukt svar, självklart ska barn födas av föräldrar som VILL ha dem. Finns alldeles för många tragiska historier där barn inte har haft den grundläggande tryggheten/kärleken i sin uppväxt, det förstör så mycket och kan sluta riktigt illa senare!

        Gör man en abort så är det ju ingen som går runt och lider av den vetskapen som du försöker få det att låta, herregud.

          Jag har gjort en abort, i v 11, kirurgisk sådan. Jag ville inte göra den men tvingades av mitt ex. Jag lider av vetskapen av den. För mig var det ett stort trauma och jag kan faktiskt inte förstå att personalen genomförde den när jag grät och skrek nej nej ända tills de sövt mig. Har idag en dotter och tänker att ja det var ett barn som vi dödade. Hade vi gjort abort med vår dotter så var det ju vår fina underbara tjej som inte hade fått leva och inte hade funnits idag. Jag tänker mycket på bebisen som blev aborterad, vilken personlighet hen haft, vem hen varit lik osv. Men alla känner inte så och det är okej att känna hur man vill efteråt oavsett om det är sorg eller lättnad.

            Syftade förstås på det ofödda barnet, som enligt tidigare kommentaren alltid ”vill ha sitt liv” och därmed inte tycker abort är ok…

    OT, förlåt… Är det nån som har koll på vilka inlägg som kommit upp på Blondinbellas blogg idag. Jag kmr inte in, men är nyfiken hehe

      Nä unvisit funkar inte. Tror hon bara gjort ett inlägg än och det handlade om hur bra det går för LCC, 40 mille på fem månader och tydligen gäller det nya produkterna. Påstår hon iaf, men vi vet ju hur hon är med siffror….

    Ja, det är sinnessjukt!!!

    Vill någon vara en hjälte och berätta vad Rebecca Stella sagt om Alexandra Bring i sin podd? Orkar inte lyssna hehe

      FÖRLÅT!! Det var visst prat OM både Stella och Bring i en podd.

        Undrar också!!!!

      Livet på läktaren- tjejerna hade öst ur sig skit både gentemot mot Rebecca och Alexandra huruvida deras kroppar såg ut efter deras graviditeter.
      De menade att Alex och Stella visade upp ett alltför osund ideal och borde hålla kroppsbilder på sina instagrams minst något halvår.

        WTF?!?!

    Så himla glad för resultatet av denna omröstning. Nu hoppas jag Malta tar sitt förnuft till fånga också.

    ”Malta är det enda EU-landet som har ett totalförbud mot abort. En kvinna som gör abort riskerar mellan 1,5 och 3 års fängelse.”

    Kan inte ni som vill prata om bella scrolla liiiite till och ta det under just inlägget om bella som ligger precis nedanför detta?

      Eller så scrollar du ?

        Absolut. Det gör jag också. Vi alla kan väl hjälpas åt och scrolla lite allihopa?☺ jag menar bara att när det finns ett inlägg om henne precis under, varför inte posta om henne där då??

    Var det inte Blondinbella som inte åt socker längre? På en av sina anställdas Instagrambild upplagd 13 maj som föreställer massor av donuts kommenterar hon ”VAAAART??” ?

      Precis som alla andra personer som försöker minska sitt sockerintag menar du? De blir ju som hundar som vill ha hundgodis. Låt henne vara när det gäller mat, hon är människa. Så tröttsamt att läsa. De flesta failar då och då när de försöker sluta eller minska på saker, oavsett om det är cigg, socker, alkohol eller sluta cykla utan hjälm

        Alltså förlåt men jag tycker du överdriver. Det var väl lite roligt att hon var sugen på att trycka i sig några donuts (som är NORMALT, innan nån mer får spel) samtidigt som hon skriver inlägg som ”bort med allt socker”.

          Nej, det är inget roligt i det och du skrev inte kommentaren för att vara rolig heller, utan för att få igång ytterligare ett litet sidodrev mot henne och få vara lite smådryg på måndagskvällen. Ibland är sidodrev kul. Men när det gäller mat så är det inget roligt i det. Sluta gör negativa kommentarer gällande mat

            Tolka det så du, men du har fel ? Donut worry be happy ✌? (Är drev det nya inneordet?)

              Behöver inte tolka det, din första kommentar och anledningen till att du skrev den är helt uppenbar.

                Håller fortfarande inte med ?

        Tillägg: Skiter i vad hon äter, kontentan av min kommentar handlade ju inte om det. Tycker bara det är ”kul” att hon alltid gör andra saker bakom sin fasad, i bloggen är det alltid svart eller vitt, allt eller inget. Mer donuts till alla, ciaociao!

          Men hon åt ju inte en donut, utan kommenterade en donut? Att kommentera ”vart?” innebär ju inte att hon åt den… Skulle jag äta allt sött jag kommenterar på instagram skulle jag inte göra annat. Men jag har inte ätit socker på över fem år. Får man inte kommentera att man är sugen på sött då? Typiskt exempel på när det letas fel..

            Eh? Nej det finns ju inga bevis på att hon åt den? Men poängen är väl att man vill ha någonting om man efterfrågar vart någonting finns? Var inte så stött å Bellas donut-vägnar nu…

              Jag är inte stött å bellas vägnar, släng in ett ”kränkt!” också när du ändå håller på?!
              Ja, man kan väl vilja ha något utan att för den sakens skull äta det..? Din roliga poäng med din kommentar föll lite.. Men så går det ibland när man försöker leta fel i precis allt. Bättre lycka nästa gång.

                Nej, jag gillar inte ordet kränkt tyvärr ?

      Onödig kommentar.

        Din ja.

          Lighten up sunshine?

      Jag har inte ätit socker på 2 år, men inte fan letar jag fel hos andra, som inte lyckats, el ifrågasätter varför, låt folk vara i fred, de flesta gör så gott de kan.

        Men det var ju inte ens att leta fel, jisses. Tycker fan det var skönt att se hennes väldigt normala donut-kommentar till skillnad från all krystad skit som dyker upp på bloggen. Du kanske också hade behövt lite mer socker i ditt liv? ?

          Det var exakt därför du skrev kommentaren. För att upplysa oss andra om hennes misstag, som du anser är fel. Förstår du inte det så är det dags för en realitycheck

            På vilket sätt är det ett misstag?

              ???

                Jaha vi leker svara med emojis ??????

      Elle, tror att du passar bättre i inlägget under som handlar om bella. Där kan du diskutera riktiga missar hos både bella och team löwengrip med dina gelikar.

        Tycker ni på allvar att det är en miss/misstag att äta en kaka när man ”slutat med socker”? Finns det på allvar folk som slutar på ALLT socker föralltid?

          Suck. Hon åt inte ens en kaka. Men visst, att kommentera en donut när man påstår sig inte äta socker är en dödssynd. Nöjd nu?

            Ja, du/ni verkar ju tycka det.

              Hur ska du ha det? Var det fel av henne att kommentera kakan eller inte? Eller kan det vara så att du bara vill bråka lite men ingen nappade på donutgate så nu drar du i alla trådar du hittar?

          Du är inte på riktigt. Om det inte är något fel med det varför skrev du ens din kommentar från början?

            Jodå är absolut på riktigt ? Men om man inte kan se ironin i att Bella i princip aldrig gör det hon påstår i bloggen så kan man istället hänga upp sig totalt på och tro att kommentarens tyngd låg på att hon ”misslyckats” med sitt sockerfria liv. Eh.

    Fy ser riktigt otäckt ut! Monas universum har också skrivit om Cissi W och den där journalisten Lina, men när sänds programmet på svt? Eller har det redan sänts?

    Lite roligt att vissa här har skojat med tex ”simon är det du”. Att det faktiskt kanske var han på riktigt.

    OBS OBS Irland har röstat om att få ändra i grundlagen om abortfrågan, och det röstades igenom. Nu ska det alltså röstats i parlamentet om att liberalisera abortlagen !!!

      Ja. God morgon!?

    Meh, bröstvårtan då, kan ingen uppmärksamma den? (Första bilden) ;D

      Det är ju en skugga och det har Regina skrivit själv.

    Bahaha! Tittar på Breaking News och skrattar åt att Blondinbella kommer upp i ”kan din kollega vara en psykopat?” Ja det är frågan…

      Haha trodde de skulle sätta Bella där, inte för att jag tror hon är psykopat men kände det på mig när det var VD – jag tänkte mer på en annan bloggare där allt som sägs vara psykopat-drag stämmer in exakt, mer än på Bella.

        Va

    Yes CamCam fan vad glad jag blir när jag ser att mina två bästa bloggar tar upp Irlands abortlagar, jag bor nämligen på Irland och har varit väldigt investerad kring valet och att jobba för rätten till laglig abort. Vill man få en bättre inblick i hur jävla illa det har varit (och fortfarande är tills dom klubbat igenom nya lagen och försett sjukhus mm med rätt kunskap/utrustning/budget) så in på FB och gruppen ’In her shoes’ eller googla ’savita halappanavar’ vars berättelse fick många att rösta rätt i valet.
    Nu när det också pratas om att inskränka på den svenska aborträtten så hoppas jag verkligen att dom som skulle tänka sig att stödja något sådant förstår hur otroligt lyckligt lottade vi svenskor är som har dom rättigheter och stöd vi har.

    Länge leve kroppslig autonomi

    Från Bellas blogg (så slipper ni klicka er dit):
    ”När vi sträckte fram handen för att hälsa var det precis som på film. Tiden frös till is för några sekunder och vi fastnade totalt i varandra. Det var något med hans blick som fångade in mig, skarp men snäll. Jag minns bara honom den kvällen. När jag skulle gå (först av alla som vanligt), dök han upp vid trappan där vi hade hälsat några timmar tidigare och sa ”Om det är såhär starkt jag kan uppleva dig på bara en kväll så hoppas jag att vi får möjlighet att ses mer”.”

    Jag mår lite illa… Låter mer som manus ur en refuserad Harlequin novell än faktisk dialog…

      Hahaha ja låter ganska otroligt. Men det är ju Bella, allt otroligt händer henne. Heja!

      Undra om det var fyrverkerier och fiolspel också

    Underbart!
    Här vill man skriva en fortsättning ’pockande mandom…..min senaste produkt…..galen av åtrå…..kylen var full’

    Fortfarande tycker många tycker att rätten till liv är viktigare än att det blir ett BRA liv – men oftast är de ju bara pro-life så länge barnet ligger i magen…
    Ingen bör tvingas in i föräldraskapet, om det andra alternativet känns bättre. Barn ska vara efterlängtade.

    Men AJJ fy farao vilket blåmärke! Hade ingen aning om att det varit olagligt på Irland (!) där ser man!

    Bellas senaste insta-post: vad försöker hon säga med det? Att hon visst fakturerar?

    Är i Polen för tillfället och arbetar, en utbytestjänst som mitt företag har fixat. Största chocken jag har fått här än så länge är att Polen förbjuder abort utom vid våldtäkt, incest, svåra missbildningar eller om graviditeten är livshotande för kvinnan. Den sittande regeringen vill förbjuda abort i alla fall.. Och vill straffbelägga att göra abort i ex. ett annat land. Detta hade jag 0 koll på innan jag flyttade hit, känns som att utvecklingen i detta landet går åt fel håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.