Läsarna rrrrrrasar i Kissies kommentarsfält

Kissie verkar vara sjuk – och på Rhodos – och istället för att låta bloggen eka tom så klär hon på sin pojkvän ett minimalt set i velour och ett par hjärtglasögon som verkar vara trendigare än solen självt så här på försommaren.
Läsarna verkar dock inte uppskatta tilltaget utan tar till kommentarsfältet för att uttrycka sitt missnöje.

Jag kan tycka att reaktionen är rätt överdriven.
Visst, om Kissie hade för vana att publicera allvarliga avhandlingar eller seriösa krönikor om polarisarnas smälthastighet, kärnvapenhotet från Nordkorea, den snabba förbrukningen av jordens tillgångar eller hur framtiden ser ut som för mom jeansen med hög midja men det har jag i skrivande stund aldrig sett på hennes blogg.
Men DÅ hade jag kunnat köpa det, men nu?
Nä.
Störtlöjligt!

Hade ni hellre sett inga inlägg på en blogg än ett sånt här där bloggaren skojar med sin egen roll som omslagsflicka till Glossybox?  

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men palla överreagera så?

    Jag förstår inte problemet riktigt?

    Kissie låter sin pojkvän göra parodi på sig själv. Det kvalar antagligen inte in för något större humorpris men är väl inte tristare än en bild på en ny outfit från Gina…

      Hehe, jag scrolla upp till bilden flera gånger för jag fattar fan inte vad det är att bli upprörd över. Ännu mindre fattar jag inte varför man också väljer att kommentera sin upprördhet.

        Haha säger detsamma.
        Orka!
        Man kan int ha nått liv om man gnäller för det där ?

      Bara jag som tror att det är Kissie själv som skrivit kommentarerna? Bara för att få reaktioner och ett eget inlägg här?

      MVH Paranoid

    Nej men va? Vad är det med folk? Det var väl inget att härja över.

    Men på riktigt.. För en gångs skull lägger hon upp något roligt, och folk reagerar som hon lagt upp en bild där deras bajskorvar håller hand?!

      HahahHhhh men ush

      Fast Kissie saknar ju totalt humor… Detta var ju väääldigt originellt, nytänkande och ”roligt” ? Nja

    Oj man kan ju tro att nått allvarligt har hänt, herrre..

    Hahahaha ändå ”….måste tramsa på vår bekostnad”
    Ok stackars oss bloggläsare

    Vissa människor är verkligen så tråkiga och ”övermogna” ?

    Undrar vad medelåldern på de som kommenterat är…

      Jag tror att medelåldern på de kommentarerna är runt 15-20. Då, när mycket är skämmigt. Jag och Camcams pappa fnissade lite åt bilderna. Typ… något vi skulle kunna göra här i skogen. DOCK… är vi inga influencers, så några sådana bilder skulle aldrig läggas upp till allmän beskådan. Det räcker gott med min nonsensupplägg på Instagram.

        Varför så många punkter hela tiden?

          Gör de ont?

            Jag tror det var en genuin fråga?

          Det kallas uteslutningstecken när man lägger tre punkter i rad. Kan användas i många olika syften. Till exempel för att göra intryck av eftertanke, eller när man medvetet inte avslutar en mening.

          Jag ÄLSKAR punkter. 🙂

          När jag använder … Så vill jag tala om att det kommer mera eller att det ska vara en paus här eller ibland att det finns saker att läsa, så att säga, mellan raderna. Och det är också så jag läser när jag ser punkter.

          Det är ju så många ”äldre” som skriver så! Typ kommenterar på insta med ”Ser härligt ut… Hoppas ni har det bra…”
          Jag upplever det som väldigt passivt aggressivt, men det kanske bara är jag?

    Äh tycker det bara är kul att hon verkar hittat en schysst kille som tar bloggpojkvänsrollen ganska avslappnat!

    OT: Men blir mer och mer förbannad på politikerna i Sverige. De införde ju såkallat ”oaktsam våldtäkt” efter metoo vågen, för att ”fler skulle kunna dömas” som de sa. Pratade dock med en rådman som sa att det inte kommer vara möjligt att döma folk eftersom uppsåt i sådana fall inte finns. Så det är bara tomma löften som vanligt men ingen förändring kommer tyvärr ske.

      Måste ett brott ha begåtts med uppsåt för att man ska kunna döma? (genuin fråga alltså)

        Vågar inte svara 100 % på det. Vet att det brukar finnas en jurist i kommentarsfältet. Bättre vi inväntar någon som kan juridik. Jag träffade denna rådman igår som är pappa till en fd arbetskollega så har inte tillgång till honom just nu så att säga. Blev väldigt besviken när han berättade detta igår dock.

          Det vanliga jurist-svaret = det beror på. Brukar framgå av lagtexten huruvida uppsåt eller oaktsamhet är ett rekvisit.

        Men herre gud, nej. Av oaktsamhet med.

        Ja tyvärr. Min 14- åriga dotters våldtäktsman kom undan med det. ”Uppsåt saknas då han inte kände till att målsäganden var under 15….”

          Herre… När man kör och råkar köra på någon så att den ex dör, så blir man ju dömd till vållande till annans död. Så om uppsåt saknas borde det ändå vara vållande till annans kroppsskada eller nått.

            Med uppsåt är det mord, utan uppsåt vållande till annans död eller dråp.

            Om personen dör kan det aldrig bli tal om kroppsskada, då är personen skadad men vid liv. Rubriceringen vållande betyder redan att du inte haft uppsåt, men att du ändå orsakat dödsfallet. Om personen dör och du hade uppsåt blir det rubricerat som mord.

        Jag är inte jurist men som jag förstått det finns det undantag. Tillexempel knivlagen. Där behövs ingen uppsåt.

      Samtyckeslag & oaktsam våldtäkt är signalpolitik, har svårt att se att det kommer bidra till någon skillnad. Politiker har för det mesta 0 insikt i hur det fungerar i domstol.

        Helt rätt. Det kommer med största sannolikhet (tyvärr) inte leda till fler dömda – vilket har sina för- och nackdelar. Samtyckeslagen är förvisso en markering, men en tandlös sådan!

    Tror hennes läsare tycker att hon, som alltid skriver att hon bloggar mer än alla andra, knappt bloggat senaste tiden – samt tråkiga inlägg – och att hon bara slängde upp inlägget mer Andreas för att ha något att lägga upp. Det märks art hon är trött på att blogga.

    Bloggarnas kunder är läsarna så gäller att hålla dem nöjda…

      Men lite larvigt ändå, hon är ju inte 17 längre och fått ett större liv utanför bloggen.
      Sen går hon inte runt och kallar sig Sveriges Oprah mm heller, läsarna borde ändå kunna ta det lite piano med förväntningarna tycker jag.

        Hon är inte 17 nej, men hon kan väl få ha lite kul?

          Men asså jag skrev ju inte om det hon och hennes kille gjorde, utan svarade på kommentaren om besvikna läsare. Att det är de som är larviga.

            ahh sorry! 🙂 förstod fel.

              Ok 🙂

        Bloggen är hennes jobb = hålla sin kunder nöjda för att kunna ha kvar jobbet.

    Ja vad är det som är töntigast, Kissies totalt harmlösa bild eller bloggläsarnas orimliga reaktioner? Det är ju värre än kommentarerna som brukar komma då hon lägger upp en bikinibild eller en bild då brösten syns liiiite mer än vanligt.

    Vem orkar bry sig……….

    Verkar som att alla klagokommentarer skrivs av bittra 70 åringar som skäller ut en på spårvagnen för världens minsta problem…

      Jo för de sitter säkert lusläser Alexandras blogg

    Som sagt skrivit tidigare, för vissa spelar det liksom ingen roll vad Alexandra gör… ”hon förtjänar all skit” som en så fint uttryckte det senast…. tycker Alexandra verkar jättegullig/snäll numera, ingen är perfekt och alla kan göra misstag ibland men det verkar inte gälla bloggare enligt vissa?

      Som jag skrivit tidigare*

      Absolut och det gäller inte bara Alexandra. De som letar fel hittar fel.

      Hon bloggar rätt ofta om att hon inte mår bra och det märks på inläggen att hon så gärna skulle vilja göra något annat. Kanske känner hon att hon är ”fast i bloggandet” eftersom hon ännu inte fått napp på de auditions för programledarjobb hon gått på. Allt tar tid och hon är inte ens 30 år ännu så det finns gott om tid. Hon skriver också att hon inte tar åt sig av elaka kommentarer (om hennes utseende, etc.) men tror att hon gör det ändå.
      Vet inte vad som hände med jobbet på Adviral (halvtid) men hon har inte skrivit något om detta på ett par veckor.
      Jag skulle aldrig klara av att ”jobba som bloggare” – skulle bli både förbannad och ledsen om jag fick sådana kommentarer som tex Kissie får.

        Japp.. och man förväntas alltid vara perfekt och aldrig säga eller göra minsta lilla fel.
        Många verkar tycka det är rena semestern att vara en social profil, men jag tror tvärtom, du får snarare aldrig ”semester” och förväntas ALLTID leverera och vara 100%.

      Inte så svårt att låtsas ”ändra sig” och spela snäll på sociala medier ett tag. Hennes ”gamla” (riktiga) och dåliga personlighet lyser dock igenom allt för ofta. Har väldigt svårt för henne ?

        Och hur är du själv?

        Hennes ”gamla” personlighet lyser inte alls igenom, hon är mer genuin och snäll än förr, det är bara NI som letar fel i minsta lilla.

    Bättre än rosa Andreas på balkongen än en mörkblå Hampus på chaislongen…..

    Men snälla VE bryr sig om Kissie och hennes kille? Kissie är så sjukt ointressant och passé

      Vem*

    Kissie för mig är helt ointressant ? Däremot så dyker ju dessa turturduvor upp lite överallt !
    Kan inte låta kli att tycka pojkvännen ser slemmig ut , speciellt när han flinar ….. som en riktig ” snusk gubbe” får väldigt dåliga vibbar av honom . Men som sagt vad vet jag ? Men hans utstrålar ??

    Det känns väll lite föråldrat att skämta om att se ut som en ”tjej” om det va syftet men tror han klätt ut sig till bloggerska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.