Hur träffades alla influenciska kärlekspar egentligen?

Snart klämtar bröllopsklockorna för Petra Tungården och hennes sambo och för bara några dagar sedan meddelande Dasha att hon och Douglas – aka ”Dashlas” ska bli föräldrar.
Influencerna håller på att blir vuxna på riktigt framför våra ögon men det är kanske inte alla som vet hur de egentligen träffade sina respektive?

Här har ni några kärlekshistorier som fortfarande håller i sig!

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,202457″ ap mute yot ]

 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Camilla, är det någon annan än du som gjort filmen? Stavfel och slarv som inte är likt dig. Gör om, gör rätt =)

      Stavfel? Ett enda väl? 3:09 in ungefär. Ett s som har letat sig in före tjänst, så att det blev stjänst. ?

        Det var flera stavfel, bl.a. Var Bangkok felstavat

          I så fall är det fortfarande felstavat för jag har bara tagit bort ett ”s”. =)

        ”Ett årsdag”

      Det är ju något stavfel eller skrivfel i varenda inlägg. Hon verkar ofta missa att korrekturläsa, har väl inte tid kanske. Men Cam har ju svårt med GDPR också, skriver GPRD GRDP hahaha hur svårt kan det va. Det får mig att fundera på att hon kanske inte alltid vinklar allt med avsikt utan faktiskt missförstår vad hon läser och hör, kanske lite svårt med läsförståelse ibland, är ju vanligt tyvärr att folk förvränger vad de läser… viket tyvärr kan få konsekvenser.

        Haha ”det kan få konsekvenser”. Visst kan man tycka att korrekturläsning är en bra grej men det är väl ändå att dra på liiiite stora växlar?

        Dessutom kan jag tillägga att bara för att man stavar fel eller blandar ihop bokstäver ibland så betyder inte det att man har problem att förstå saker.

          Eehm vadå haha? På tal om att missförstå, läsförståelse… Ja visst kan det få konsekvenser tex om du berättar/skriver något och någon läser/hör och förvränger vad du sagt/skrivit – gillar du det? Det får inga konsekvenser?

          Mia – personer som har svårt med stavning har ofta svårt med inlärning, ofta sämre minne och blandar lätt ihop saker och ofta lite problem med läsförståelse. Det har ofta ett samband.

        Det stavas vilket

          Men oj tyckte jag skrev så noga och dubbelkollade.. jag kanske har dyslexi.

    Tråkigt att du gör videos med miljoner reklamfilmer bara för pengarnas skull. Innan var dina inlägg välgjorda och det kändes som att du hade bloggen för att det var kul, nu är allt du tänker på är pengar pengar pengar känns det som och läsarupplevelsen blir lidande.

      Med tanke på att den här videon tog runt två timmar att göra – om inte mer – så undrar jag vad som är din definition av ”välgjord”?

      Och jag tjänar knappt några pengar på att göra videos utan gör det eftersom jag tycker att variation förnöjer.
      Men man kan givetvis inte göra alla nöjda tyvärr. Det är så det är..

        Sorry saker är inte automatiskt välgjorda bara för att de tog lång tid? Min definition av välgjord är att resultatet blir bra, vad är din?

          Jag kan inte annat än hålla med dig eftersom jag sitter här hemma nu och inväntar min guldbagge! 🙂
          Och alla inlägg är inte för alla – det vore märkligt om jag lyckades träffa 100% rätt 100% av gångerna, men som tur väl är så publicerar jag inte bara detta enda inlägg idag utan det kanske kommer ett lite senare som fallet dig mer i smaken.

          Sara: Sluta och sura nu och ställ den mer relevanta frågan vem det är som sjunger.

          Kan du gissa? ?

            Jag vet, men jag är inte Sara så jag svarar inte. ? Det får hon göra. ?

            Jag vet! 🙂

            Inte så svårt att lista ut.. så det var kanske därför hon gjorde videon, för att få med sin sång. Hon sjunger bra, fint.

            Jag antar att du T r Hmm är bekant, vän, fam, släkt till Camcam eftersom du visste att det var hon som sjunger 😉

              Jag har faktiskt ingen aning om ifall jag och TRH känner varandra för jag vet inte mer än att hon skriver här i kommentarsfältet. Vet inte ens namn faktiskt…

              Gud, tänk om det är det! Haha..vilken chock!

                He he ???️‍♀️

              Anonym: Kan ju också bero på att CamCam lagt ut låtar här förr. Eller…? ?

                Korrekt – och man får heller inte ”synka” låtar hur som helst i videos som man inte har licens för så antingen får jag använda mig av friköpt musik, eller min egna. =)

                Haha nice try… Och alltid är du snabb med att försvara Camcam och Bella-ogillandet är detsamma med mera hehe men visst..

                  Gå du tillbak från bloggen början och kolla igen. Lite andra tongångar. Fast då trodde ju folk iofs att jag var CamCams alter ego vilket i sig var otroligt skoj med tanke på hur hon satt EM hel natt och försöker blocka mig från att kommentera.
                  CamCam vann men det var för att hon fuskade. ?

                  Men som sagt, bara jag sitter med svaret. ??

      Man måste inte läsa om man inte känner för det. Vart hittar man en blogg utan reklam? Kolla på SVT 1 där slipper du reklam;)

    Varför är inte Egoina med? Hon och F verkar ju vara tillsammans ännu dessutom.

    Har det varit stor efterfrågan på klipp? Jag vill gärna läsa eftersom min koncentration försvinner när jag lyssnar och det är svårare att gå tillbaka i klipp och lyssna om än vad det är att gå tillbaka i en text. Vill gärna veta klippet innehåll men det får vara.

      Jag försöker blanda upp det med lite videos här och där.

        Det vore jättespännande om du gjorde en undersökning av hur många som gillar videoformatet och hur många som inte gör det! Min känsla är att det är så pass många som inte gör det att du gör dig själv en otjänst, även om du tycker att det är kul att göra dem.

          Ja, jag kommer absolut göra en utvärdering längre fram.

      Vems idé? Din eller läsarnas? ?

        Men sluta gnäll, titta inte om det stör dig. Vill du ändå ta del av innehållet, titta på klippen och gilla läget.

        Är det läsarnas eller camcams blogg då? Man måste väl få göra sånt som man själv tycker är roligt på sin egen sajt trots att det inte faller vissa andra i smaken.
        Nämn någon annan blogg där du får påverka innehållet i hur det skrivs, om vem det skrivs och ifall videos ska förekomma eller inte.

        Till Anonym 14:45: jag är en av de läsare som vill ha dessa klipp. ?

      Håller med. Gillar inte alls klipp och orkar inte kolla. Mer text tack. ?

      Okej om man gör videos, men det här är ju bara stillbilder med text. Videoformatet tillför absolut ingenting. Tror det är därför folk är kritiska.

    Vill gärna ha en del form fast i textform

      Håller med. Läser oftast bloggen vid tillfällen när det inte passar att spela upp ljud.

        Samma här. Kikar även in när jag är på kontoret och då kan jag inte ha ljud igång.

          Men om ni nu inte kan ha ljud på, välj ett annat tillfälle. Seriöst, om ni läser en annan blogg där de tex länkar till ett Youtubeklipp, vad gör ni då? Gissar att ni inte sitter och klagar i alla fall.

            Händer inte tbh

    Finns det någon som uppskattar videorna?

      JAAAAAAAAG!!!! 🙂

        Och jaaaaag! Jättemycket! ?

      Jag spelar aldrig upp dem. Men de stör mig inte heller eftersom det är så många inlägg totalt och majoriteten är i skrift. Om det var tvärtom skulle jag hitta en annan blogg för videformatet passar inte mig, jag gillar att läsa.

        Nu har jag ju precis sagt att jag inte stör mig så mycket. MEN nånstans tänker jag att en blogg är en blogg och en youtubekanal är en youtubekanal. Så har jag fått sagt det.

          Ja men ellerhur. Jag läser bloggar eftersom jag vill läsa. Annars hade jag väl glott på youtube…

          Fast jag gillar både och. Jag klickar oftare in på Bloggbevakning än på andra bloggar, om jag ens går in på de andra. Så för min del passar detta mig perfekt i alla fall. ?

      Personligen uppskattar jag aldrig video då jag oftast skumläser text och på så sätt kan hoppa över de delar som är ointressanta och läsa mer noga där det är något intressant. Det funkar inte i videoformat att skumma på det sättet och då hoppar jag hellre helt över. Också en anledning till att jag inte fastnat för youtubekanaler utan fortfarande föredrar blogg och instagram med texter. (Förresten stör jag mig på att man inte kan spola i instaklipp)

        Åh, vill bara tillägga till min kommentar att det inte ska läsas som gnäll mot camcams upplägg. Jag gillar hennes inlägg men svarade bara på hur jag uppfattar videor. Läste om mitt svar och tänker att jag verkade lite gnällig vilket inte var meningen?

    Någon som kan sammanfatta vad videon innehåller?

      Hur de influenciska kärleksparen träffades. 🙂

        Ja jo det har jag förstått…

    Om man lyssnar på tex en pod så pausas den när man går in på bloggbevakning. Antar att det är på grund av alla inbäddade klipp. Det är faktiskt vansinnigt irriterande

      Samma när jag kollar med airplay genom mobil till tvn. Alla videos startat på tvn, samt reklamen ?

    Tittar heller aldrig på videoinlägg här.

      Då har du missat något (enligt min åsikt). Jag brukar be C om fler. ?

    Här är en till som skulle uppskatta text. Ibland har jag möjlighet att lyssna/titta på ett klipp men oftast ej. Det är ju därför jag valt att följa bloggar och inte typ youtubers.

    Hade gärna vetat innehållet i klippet, men det får väl va då eftersom jag inte kan spela ljud just nu.

      Vet du vad som är så bra? Inlägget finns ju kvar så du kan lyssna sen! 🙂

        Fast det är ju inte så att jag går runt med telefonen i handen och väntar på första bästa tillfälle att kolla ett klipp? Efter att jag lämnat denna sida (för denna gången) så kommer jag *leva livet* osådär, du vet bortom telefoner/datorer och sociala medier. Nästa gång jag sitter med telefonen i näven är nog när jag nattar pojken, antingen i kväll eller middagsluren i morgon. Så då kan jag inte titta på rörligt format eller ha ljud på igen. Då är det perfekt att läsa bloggar eftersom 1. Inget ljud 2. Ej rörligt format bara text vilket inte stör honom.

        Men ska försöka komma ihåg denna video nästa gång jag har luren i näven och inte nattar pojken, kanske på söndag! ?

          Obs, var inte meningen att låta typ arg? Det är jag inte ?

          Ja men så är det ju. Även om jag inte heller har telefonen i handen 24/7 så kollar jag ikapp det jag missat under en dag. Eller flera dagar, om det skulle gå såpass mycket tid?

      Samma här, vill också veta. Har fattat att det handlar om hur paren träffades. Blir ju såklart nyfiken på innehållet.

    Jag vill se en del 2! Men med voice over där du berättar hur paren träffades stället för ett par rader text beståendes av upphackade meningar mellan klippen. Du har en jättebehaglig berättarröst, mer av den! Jag gissar att det är du Cam som sjunger låten i klippet? Jag förstår att det är kul att slinka in med material som visar på din egna kreativitet osv. men jag tycker musiken distraherar lite för mycket från innehållet som istället blir lidande. Kul med prov på din kreativa sida men i just det här fallet tar det över för mycket 🙂

      Nää! Jag älskar när det är textat! Det är då man kan hänga med! Tänk på alla som inte kan höra ☺

    Älskar videos. Men tips!! Jag vill inte läsa videos utan lyssna och eventuellt se. Så föreslår voice over istället. Och hade gillat om du satt framför kameran och pratade och kombinerade det med bilder/videos. ? Vi vill ju se ditt vackra ansikte och höra din sköna stämma!!
    Det tror jag skulle ge den variationen du vill ha. Läsa videos är drygt, svårt och lätt att man missar. Så kombon av video med ljud och visuell bild och text lägg tror jag kan göra din blogg snäppet bättre, som att det var möjligt dåå

    Camilla, den här bloggen är awesome på alla sätt, men det finns inget mer irriterande än filmer som bara består av bilder och text. Videosarna är perfekta för instastorys osv.. men det här är bara störigt :/

    Vore kul o veta typ året de träffades istället för tex ”när Bianca var 15”
    Har ju ingen koll på hur gamla folk är ?

    Kan aldrig se dina filmer, står bara ”video could not be loaded”. Kollar ifrån safari på macbook.

    Har inget emot klipp när det är textat som i denna! Speciellt idag då jag har lock för båda öronen och hör knappt något ?

    Har du sett att nyheter24 typ kopierat detta inlägg?

      Jag ligger på deras plattform och vem som helst med tillgång till Youplay får använda alla videos jag gör och laddar upp där. Jag pratade även med Gabriella innan hon la upp den. Så det är inte att hon kopierat mitt inlägg. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.