De influenciska sommarskorna 2018

Trender kommer, trender går och givetvis är sociala medier lite av en arena när det kommer till att presentera just dessa.
Jag hittade den här bilden inne hos Petra Tungården där det faktiskt förekommer hela tre stycken av dessa trender – vissa fanns även förra året men de verkar ha minst ett år kvar i sig innan de anses som omoderna – och eftersom alla tre par skor har olika prisklasser så finns det kanske något för alla här.
Kanske?

Billigast i bilden är Michaela Fornis sandal som hon designade för Ullared Flattered förra året men som återkommit i år i lite fler färger.
Jag tror fortfarande att man måste knipa utav helvete med tårna för att sandalen inte ska ramla av, men än så länge har jag inte sett dem någonstans som tillåtit mig att provgå dem, så jag vet inte.
För 1 595 kr kan de bli dina!

En stegpinne upp rent kostnadsmässigt hittar vi de sandalerna från Hermès som även de ser ut att hänga farligt löst längst ut på tån.
Dessa bruna verkar vara slut på många ställen men det finns ungefär hundra andra färger att välja mellan, så har du 30 000 kr över så kan du köpa hela sex stycken!
Nästan en för varje veckodag.

Sist men definitivt inte minst är de här ofantligt fula high topsen från Chanel. Jag inser att mitt motstånd grundar sig i faktumet att jag redan gått igenom den här fasen. Givetvis inte med Chanelsneakers, men att ha neonfärgade gympaskor med eller utan klumpig sula.
Adidasbyxor med tryckknappar, chokers och sådana här skor – been there, done that, got the t-shirt!
Jag skulle förmodligen inte ta på mig dem om jag så FICK 10 000 kr vilket är vad de går loss på.

Så här såg de ut då, och jag antar att den enda anledningen till att man är beredd på att lägga 10 000 kr på Chanelskorna här ovan är för att man var för ung när den här trenden begav sig förra gången.

Tänk dig att dessa två par skor får ett kärleksbarn.
Här har ni resultatet:

Jag har förresten två sådana här par skor i min klädkammare – en helt annan sak. 🙂
Slät sula vs knögglig sula – som natt och dag och jag önskar så innerligt att de haft donuts på sig men nä. Det har de inte. 🙁

Är det några influenciska sommarskor som faller er i smaken?
Och som passar plånboken?

Jag köpte två par flipflops på Hemköp förra veckan.
20 kr paret! Som hittat!

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar klumpiga sneakers, ber för att de aldrig mer blir omoderna!!! ❤️ Så olika vi tycker alltså ?

    Å vad snygga Flatteredsandalerna är! Såna skulle jag vilja ha.

      Hej Isabella!

      Ja men dyra . Jag köpte Ecco sandaler som var sådana att vid tårna går remmar över varandra och var både i svart läder och lack. Så sköna toppen köp.

      Nja de är ganska fula och dåligt producerade. Var chockad när Forni visade dessa skor ????

    Jag är lite av en skosnobb, rent ergonomiskt. Sköna skor som inte pajar mitt knä ytterligare är prioritet. Eccosandaler och snygga sneakers all the way, trots att jag inte är så gammal.

      Jag med dom ska vara snygga och bekväma. Men när man är ute och festar åker dom högklackade fram.??

      Åh köpte själv Eccosandalder häromdagen. Min fot är alldeles snedställd så jag är ack så trött på (billiga eller dyra) skor som ska vara snygga. Nu ser jag ut som en tant, alternativt en naturfilmare. And I love it.

    10000 för ett par skor!!Mat i två månader för min familj. Skrämande?

      Mat för 5.5månad för mig ? Sjukt haha!

      Ja, herregud hen som har de dyra 10 000 kr dojor har aldrig jobbat heltid i hela sitt liv, levt på sin degregerade fotbollsspelande make. Läste några inlägg på hens blogg och fick mig ett gott skratt, hen har ”fullt upp” ”nu måste jag gå igenom mina mail” det gör de flesta människor på sina ordinarie arbetsplatser varje dag, inget konstigt med det! Lyser igenom så väl att hen är undersysselsatt, varför inte söka ett riktigt åtta till fem jobb och få känna på hur det är att jobba i verkligheten, och då kanske man inte skulle prioritera dojor för 10 000 kr när man jobbat 40 timmar i veckan under fyra veckors tid.

        Usch vad bitter du låter!

    Jag trodde att Chanelskorna var ett par Buffaloskor och började direkt spana efter Savannbyxorna som är en given kombo.

    CC-skorna är det snyggaste som hänt, seriöst

    Jag har aldrig begripit hur man går i sandaler eller typ träskor. Skorna sitter ju inte fast? Är jag den enda i världen som måste knipa med tårna tills jag får kramp för att ens kunna förflytta mig i dessa opraktiska skor? Flip-flops är snäppet värre, kramp i tårna och skoskav mellan tårna.

    För övrigt älskar jag uttalet flatt-eeee-red (som ullared). Går verkligen inte att ta märket seriöst efter det.

      Haha, det är väl bara att gå? Hur mycket stuns har du i stegen om sandalerna ramlar av när du går? :O

        Haha ja jag vet inte, kan inte bara gå i dem utan att de liksom glider/sparkas av (trots rätt storlek). Har nog deformerade fötter 😀

          Nej nej inte alls deformerad ? Jag kan inte heller ha sådana skor. Måste också knipa och gå lite halvlustigt annars åker de av direkt. Eller så får jag dra åt remmarna så jäkla hårt att det gör ont ?

            Åh, vad skönt – jag är inte ensam! 😀

      Går nu med sandaler och hade träskor som barn men aldrig dom åkt av.

      Det ända jag är bra på i sandaler/tofflor är att slängsparka dom tvärs över trädgården och in till den suraste av grannar i området. I övrigt är inte jag heller nåt större fan av sandaler eller tofflor faktiskt.. ?

      Tricket är att köpa ett nummer för stora skor så gör det inget att man halkar runt. ??

      hahaha, jag kör lastbil och (precis som alla andra chaufförer typ) så lever jag i träskor med stålhätta – lovar att jag löper som en jävla Usain Bolt i dom när det behövs. smidigaste skorna som finns, så jävla sköna!

        Hahaha Sandra!!! Hade jag haft dricka i munnen hade det flygit all världens väg precis. Tack för dagens asgarv ??

          du ska höra ljudet det blir när man springer eller går snabbt ?

      Haha det där satans knipandet med tårna för att vissa skor inte ska åka av. Känner verkligen igen mig, men jag antar att det beror på modell av sandaler eller tofflor. Mina foppatofflor åker aldrig av trots mkt springande på jobbet 🙂

    Rusta hade flip flops för 29.90:- denna vecka, passar till allt. ?

      Helena jag håller dig i tankarna under helgen ✨✨

    Åh jag vill ha Hermes-sandalerna ?

      Jag med!

      Jag med, är sååå sugen på att köpa ett par!

    Trender kommer trender går men THK han består. ?

    Eftersom ”alla” har skor och handväskor av diverse stora designermärken (äkta som fejk), skulle jag aldrig köpa något dylikt. Jag har diverse handväskor, som jag nu aldrig skulle använda. De kanske hamnar på Tradera till hösten.
    Just nu är det snygga ryggsäckar i skinn som gäller för mig. Ryggsäckar som är ”ficktjuvssäkra”.
    Jag har en röd just nu… där ingen ficktjuv i världen… kan komma åt mina viktigaste grejor.

      Observera mina punkter!

    Skor har man tills de ramlar av fötterna. Oansvarigt av alla influensamänniskorna att köpa skor efter trend. Skräp!

      Knappast smart att ha skorna så länge… Fötterna behöver bra skor av bra kvalité och efter några år bör man byta dem eftersom man trampar ner dem efter ett tag.

    Du är så rolig. Chanelbabyn av mamma Buffalo och pappa Nike är ju inget jag hade dekorerat min fot för ens om betalning till mig sker. Eller jo, clowntema på min sons ettårskalas kanske… återstår att se

    Första gången jag träffade Tobias Erpjewijk (youtubern som är kompis/jobbat hos Jockiboi eller något sånt) var för typ femton årsen och han hade rejäla buffaloskor men var ändå huvudet kortare än mina 173cm. Så tänker bara på honom när jag ser såna skor, tyckte de va fula då och tycker de är fula nu.

    Gräsliga skor allihopa!

    Gillar Hermessandalerna. Brunt är en svår färg på skor men den där nyansen på bilden och som är så populär är fin.

    Du glömde de hemska vita stövlarna som bla Petra och Linn H knallar runt i! Så oerhört fula att jag får ont i ögonen.

    Sandalerna från Flattered är jätteskönt och man behöver inte knipa med tårna. Köpte inga förra året men blev ett par för några veckor sedan och är överraskad över att det sitter så pass bra 😉

    Jag har flera Oran Hermes och dom sitter jättebra på foten. Behöver inte knipa ett dugg. Supersköna sommarskor!

      Kanske lite sent här – men hur är de i storlekarna? Är lite sugen på att köpa från t.ex. Vestiaire Collective (stavning?) men har inte lyckats dem i butik för att prova (slutsålda där jag varit) om de inte får in i butik snart. Väljer mellan svarta och bruna, har du någon rekommendation på vilken färg du tycker är mest användbar? Förutsatt att du har just de färgerna såklart 🙂

    Jag har svart/vita buffaloo’s som dom vita längst ner. 34 år & var tonåring när det var inne sist. 😉 Men jag älskar dom fortfarande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.