Paow fick inte lön för sitt arbete på Grabbarna Grus

Paow är tillbaka i Sverige efter ytterligare en sväng till Magaluf och Grabbarna Grus där hon arbetat de senaste somrarna men om man ska tro hennes blogg så var det här definitivt sista gången.
De nya cheferna och reglerna föll henne inte i smaken men det verkar ha varit faktumet att hon inte fick betalt som gjorde att hon packade ihop och åkte hem.
Jag undrar varför hon inte fått betalt?
Var hon inte anställd där nere utan mer eller mindre åkte ner på vinst och förlust med förhoppningen att GG skulle betala henne för att hänga runt där nere och dra folk till baren?

Jag har ställt frågan till Grabbarna Grus via deras Facebooksida.
Vi får se om jag får något svar..

Jag tror hon jinxade allt när hon skrev ”Sen är det så mycket varmare i Sverige. Skönt!” för idag har det varit typ 12 grader och blåsigt här där jag bor. Boohooo! Ska man behöva få kallbrand i både fingrar och tår på nationaldagen om man vill sitta ute?
Det verkar sannerligen inte bättre!

Vem tar på sig att dansa soldans?
THK har träningsvärk och Lilla Snöboll har fortfarande en massa stygn så de är mer eller mindre oanvändbara i det syftet. Tur att de är söta!
Men jag vill ha sol i morgon eftersom jag har planerat att hänga i hamnen för att fira Sverige och käka tårta – Lilla Palt ser mest fram emot nationalsången – och senare på eftermiddagen/kvällen ska vi grilla och jag gör det helst utan tumvantar!

 

226 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT: Det råder panik här i soffan. Jag har tidigare idag varit på mitt livs första spraytan, det blev snyggt. Kanske lite mörkt men jag tänkte att jag räddar det genom att färga ögonbrynen. Lägger på färg, hamnar en del färg utanför brynen men det har aldrig varit något problem tidigare. När jag senare ska tvätta bort färgen inser jag att den inte försvinner! Jag ser fullständigt galen ut, färgen har lagt sig i porerna/huden kring brynen. Haha, jag menar allvar när jag säger panik, har använt aceton, olja, citron, aska (läste det någonstan), saltskrubb. Skiten sitter kvar och jag ser ut som en galen jäkla clown. Hur får jag bort färgen ?

      Ansiktsvatten! Vaselin innan, ansiktsvatten efter. Och alltid, alltid ta bort det som är utanför med tops direkt efter applicering…. Men är ju lite sent nu

      Varför tog du inte bort det på en gång?

      Jag fick likadant, har aldrig varit problem tidigare när det kommit utanför sen helt plötsligt fastnade allt! Jag fick skrubba bort mitt med ansiktsskrubb men det tog nog typ 2 veckor innan man inte såg något alls. Sminkade över det innan det var borta..

      Peela med cigarettaska eller aska från en spis.

        Vem fan har aska från en spis hemma 2018?!?

          Eeeeh typ väldigt många som bor i hus eller sekelskifteslägenhet.

            Camilla hängde nog inte riktigt med på vad för spis som menades ?

          En hel del hälsar Verkligheten.

          Ehm typ dom flesta som bor i hus.

          Jag! ? Och väldigt många till som eldar…

      Enzympeeling!

      Försvinner efter nån dag.

    Men hur tänker hon. Man har väl koll på ALLT gällande sin anställning om man åker till ett annat land och jobbar? ? Här har det varit sol och varmt idag ???

      Jag tror inte det var någon brist i koll på ”anställningsvillkoren” eller att hon blev lurad utan att hon helt enkelt inte erbjöds betlat? Men kanske tolkar fel, tror dock hon varit argare och gjort mer drama om någon lurat henne.

        Då är det väl brist i koll på villkor? Om hon tror att hon ska ha betalt, men inte får betalt?

          Jag tror alltså att hon visste att hon inte skulle få betalt de veckor hon väl jobbade.

          Alltså att denna gång när hon kom ner så var det en annan deal som gällde än tidigare, vilket hon accepterade eftersom hon jobbade där, men tröttnade på snabbare pga sämre villkor.

          Annars borde hon vart arg att hon blivit lurad.

            Har själv jobbat där och det är svart, inga anställningsavtal eller liknande. Sedan är det väldig rullians på bartenders på den klubben då de ”testar” vilka som jobbar bra osv och ofta får man testa några kvällar utan lön med enbart dricks, sedan får man kanske i bästa fall ett muntligt ”du får jobba” sedan får man veckolön i ett litet kuvert en gång i veckan. Men detta var ett par år sedan, kan ha ändrats. Paow har ju dock haft snabbfilen och fått jobba när hon vill eftersom hon dragit folk i egenskap av ”kändis”, men hon är ingen grym bartender och antar att cheferna nu helt enkelt inte ville ha och betala henne på heltid. Bra att hon åkte hem tycker jag! Dags för ett riktigt jobb.

              Bartender är ett riktigt jobb, lika så städare ect blir ju inte annorlunda för att det är utomlands! Bara mer avundsjuka ? svennebanan…

                Avundsjuka? På ett svettigt och WT bartenderjobb i Mallis? ???

      Hon har väl inte jobbat??

      Hon fick hjärnskakning enl henne själv och har inte jobbat… då får man ingen lön heller.

      För hon lär ju inte jobba med kollektivavtal och ha vit lön. Utan det är med all sannolikhet rätt ner i fickan!

    Är det alltså Lilla ’nöboll som fått massa böcker av blondinbella? Visste inte att de var så goda vänner

    Tycker det är FÖRJÄVLIGT att man inte sjunger nationalsången imorgon i skolan!!!! SVERJEVÄNNER UNITE.

      Går man i skolan på röda dagar numera..?

        DET ÄR STATEN SOM FÖRSÖKER CENSURERA DET SVENSKA VI HAR!!!! Därför går barnen inte dit imorgon

          Pucko.

            Hade hoppats på att mängden utropstecken visat på att jag skojar :(( men det är lika kul varje år med nationalsångspaniken

              Nej, eftersom du låter som vilken omogen hobby rasi*t som helst

                Bra att du censurerade det fula ordet?

                  Nja, tänkte mest om det var ett blockerat ord på bloggen

                Jaha, är man det nu också för att vi värnar om vår nationalsång?

                Då ska jag fan ställa mig och sjunga på torget.

                  Vi har ju faktiskt ingen nationalsång ens?

                  https://www.svd.se/varfor-har-vi-ingen-officiell-nationalsang

                Ja….. det var väl lite det som var tanken. Sarkasmen lyser ju igenom Felicias kommentar.

          ? att vi är lediga är ju för att fira vår nationaldag… men vi kanske ska sluta med det?

            Du kan ju knega på om du vill.

          Hahahahahahaha

        Förjävligt att föräldrar ska behöva ta eget ansvar för att stämma upp i nationalsången med sina barn! För att inte tala om att behöva gå på någon trist gudstjänst så ungarna ska få vara i kyrkan, nu när skolavslutningarna inte sker där längre. Kanske kommer någon läbbig präst och tjatar om att man ska börja dyka upp regelbundet. Snart ska man väl behöva skjusa ungarna till kyrkan också för att få vara säker på att de firas lucia.

          Haha när jag gjorde lumpen så hade vi varje vecka fredagsuppställning och sjöng nationalsången hela kompaniet innan vi fick högervänsterom (typ hoppolek nu är vi lediga) för helgen. Tror aldrig jag sjöng mer än refrängen, min ljusa röst stack ut bland alla grabbars så mimade mest. Kanske ska införa det som helgtradition för min sambo och barn ?

            Åh, det lät ju faktiskt som en mysig fredagsmystradition! Tycker lätt att du ska införa det med familjen! Först dammsuga, sen nationalsång och seeeen får man tacos och chips! ?

            Jag läste höger-vänster-orm och såg ungefär ut såhär ???? Är det godis, en smäll, vad händer..

            Sen fatta jag

          Här är det skolavslutning i kyrkan precis som alltid

        Finns det röda dagar? MVH student

          Nej. Med vänlig hälsning, sjuksköterska 🙂

            Vänta, du är sjuksköterska… Jag tror jag vet något, när jag jobbade extra inom vården fick jag extra mycket pengar ibland, är det röda dagar?

          Röda dagar är de dagar när man måste använda passerkortet till skolan samt ta med sig eget kaffe. Enda skillnaden.

            Tänkte väl detta, det var längesen jag pluggade och var ändå aldrig där en röd dag, lite ledighet gav jag mig själv?

            Men… Sektionslokalen och pressbyrån har ju alltid kaffe och är alltid öppen ?och hur skiljer jag en röd dag från typ föreläsningsfria perioden runt jul och nyår?

              Pressbyrån där jag bor söder om Stockholm var inte öppet i morse när jag skulle till jobbet ?

          Joo, men visst får man väl de röda dagarna även som student, man har väl inga föreläsningar en röd dag? 🙂 Eller du kanske menar att man aldrig blir fri från studierna helt?:)

      Varför ska man sjunga den i skolan imorgon när 6:e juni är en röd dag och det inte är nån skola?

      Vore konstigt annars eftersom skolorna är stängda imorgon

        tredje på bollen (:

      Det kommer inte att hända att de skulle ta bort nationalsången eller andra grejer ni ”Sverige vänner” nojar över. Ingenting hittills har försvunnit mer än vissa saker i kyrkan och det kan man ju ändå tycka är helt okej då vi inte får tvinga på någon religion

        Vore ju lite överdrivet mycket fokus på oss ateister om vi skulle kunna kräva att slippa höra minsta lilla ljud från religösa människor, själv tänker jag gärna bort böneuporop och kyrkklockor så länge det ligger inom rimliga nivåer. Precis som jag är OK med att se religiösa symboler på stan inland.

          Fast jag vill inte höra religiösa texter ur en helig bok som jag inte tror på. Kyrkklockor kan man inte jämföra böneutrop med.

            Och det behöver du göra ofta eller? ? Ta på dig ett par hörlurar under den korta stunden då om det stör dig. Ingen tvingar dig att gå dit eller att delta

              Du och ditt klapp på ansiktet bara sluta med det nu!

                Nope, sorry, går inte

            Som om du ens förstår vad de betyder? Alltså, förlåt men va faan, det är en sån löjlig icke-debatt så det blir bara pannkaka av allt.

            Du tycker att det inte är jämförbart. Jag tycker tvärt om att det är helt jämförbart! Ljud med religösa betydelser, menade till att uppmana till religiös altivitet, men rätt ointressanta för en icke troende. helt OK med om svenska kyrkan börjar dra ett bibelcitat istället för sina klockor också.

          Fast religionsfrihet borde också innebära att man ska få slippa utsättas för religion. Böneutrop och kyrkklockor tex, varför ska man tillåta det när det påverkar alla i närområdet? Troende av andra religioner och icketroende? Man får tro på vad man vill men borde hålla det inom likasinnade.

            Vill man inte veta av andra människor ska man inte bo i en stad. Det hade varit skillnad om det istället för religösa yttringar som du kan råka höra, var en lyftkran som greppade tag om alla som var utomhus en viss tid och köpte ner dem i valfri religös byggnad och sedan tvångsmässade. Att råka höra något är inte inskränkande på religionsfriheten.

            Täcka över alla kyrkobyggnader också? Alla gravar m religiösa symboler?

            Och kanKe alla symboler med politisk betydelse också? Eller annat man kan råka påverkas av och därför känna sig trängd av om man inte håller med?

            Nej Gud så tråkigt, jag tycker det låte rhelt absurt att förbjuda allt som kan göra folk obekväma. Däremot behöver man ju inte kötta på med kyrkklockor eller böneuporopp oavbrutet, men det är rimligt om vi samsas lite om utrymmet på de offentliga platserna istället för att försöka göra allt 100 % neutralt och lättsmält.

        I Sverige är alla religioner utom kristendomen att uppmuntra verkar det som.

          Vad menar du? Sverige ÄR ju redan anpassat efter kristendomen? I stort sett alla våra storhelger och helgdagar är ju pga kristendomen, kyrkor finns överallt, vi döps och vi konfirmeras, och vi betalar kyrkoskatt. Är det så jobbigt verkligen att de medborgare som tillhör en annan religion också får utrymme att utöva den?

            19 pers förstår vad jag menar. Det är lugnt om du inte gör det?

        Nej. Och vi har kyrkklockor. De tvingas dessutom inte dit, sitta och lyssna och vara med. Så nej, det är inte samma sak

          Precis set som var min poäng. Problemet blir om man tvingar en muslim till kyrkan och tvärtom

          De muslimer jag har pratat med, vänner och flyktigt folk säger att man inte kan kalla sig muslim om man inte tror på Gud. Man kallar sig väl inte kristen om man inte tror på Gud?

          Joho det är mycket man ska följa som muslim det är en livsstil. Du är inte insatt i verkligheten.

        Men alltså, jag är inte kristen utan ateist. Ändå ska jag höra de förbaskade kyrkklockorna varje söndag. Om man avskyr muslimska böneutrop men intr bryr sig om protestantiskt kristna kyrkklockor, då är man lite unken i sina åsikter. Om man nu är en sån ”Sverigevän”, så borde man acceptera den religionsfrihet vi har i Sverige. Gör man inte det, utan vill frångå den grundlagstiftning vi har här, är man nog inte så mycket för Sverige som man vill påskina. Då kan man ju flytta till ett land där endast en religion gäller och där personer med annan religion förföljs och trakasseras.

          men religionsfrihet innebär att jag inte ska behöva indoktrineras av andras tro. Du kan inte jämföra ”ding dong ding dong” med en trosbekännelse som upprepas som ett mantra, samma mantea som IS-krigare säger i detas kamp om klifatet.

            Nu var det ju knappast IS som kom på frasen. Kan du inte hålla tyst med din islamofobi? Eller prata om den med nån Ekeroth-tvilling som vill höra din dynga.

              Men sluta släng det begreppet hur som helst. Man måste få diskutera öppet utan att bli påhoppad med rasiststämpeln eller kallad islamofob. Jag diskuterar detta dagligen med både troende och sekulära muslimer och INGEN anser att jag har islamofobiska åsikter bara ”Lisa” anser det. Jag backar allas rätt till sin egen tro och kultur. Men jag vill också bli backad och respekterad när jag inte vill ta del av den.

                Men du framstår inte speciellt öppensinnad om du tex likställer ett böneutrop/en trosbekännelse med att indoktrinera.

                Vill du inte bli kallad islamofob är mitt bästa tips att inte uttrycka dig islamofobiskt. Vidare är det ingen som tvingar dig att delta i någon religion. Ljud hör till samhället och inskränker inte din religionsfrihet, inte ens ett muslimskt böneutrop. Känner du dig kränkt av att se kors också? Kippor? Eller gäller det endast specifika ljud?

            Kalifatet?

            Det är ju för att du är van vid kyrkoklockorna men inte böneutrop. Och spännande att du förstår böneutrop och är insatt i IS ”mantra”.

            Jag såg en nunna häromdagen, aldrig sett det tidigare. Jag kände då att jag inte ska behöva indoktrineras av hennes tro. Sen brukar jehovas stå utanför Ica där jag bor. Visserligen är de väldigt trevliga men jag ska inte behöva indoktrineras i deras tro. En gång när jag surfa på nätet så dök det upp en scientology reklam och jag var så nära på att testa deras test förfasiken religioner låt mig vara……Fast så är ej fallet. Jag är uppväxt med en muslimsk mamma och en ateist pappa. Jag respekterar alla som har sin tro och inte en endaste gång har jag känt mig påverkad utav alla dessa religiösa symboler som finns ute i samhället. Live a little.

          21:49 vad knäpp du är. Åk i väg själv. Hej då.

        Tyra you Nail it

        Men ändå har vi böneutrop och de får ha slöja i förskolan. Önskar vi firade nationaldagen som Norge och inte välkomnade massa nysvenskar hela tiden.

          NU är det Flashback. Camilla kan du snälla rensa bland dessa rasistiska och intoleranta kommentarer?

            Håller med.
            Jag förstår inte hur folk orkar vara så negativa och bry sig så mycket om vad andra gör. Koncentrera er på era egna liv och att vara lycklig istället för att försöka förtrycka andra kulturer och religioner.

            HUR kan det vara rasistiskt? Seriöst, HUR? Vi SKA få vara i kyrkan och VI SKA sjunga ut vår nationalsång. Men nä, böneutrop for the win tydligen. Glöm det.

              Du får ju vara i kyrkan hela dagarna om du vill. Att skolan ska schemalägga tid i en religös byggnad är dock opassande vilken byggnad det än är. Skolan ska vara neutral mark där man fokuserar på lärande utifrån läroplanen.

              Och man SKA få ha böneutrop utan en massa jävla protester.

              Du kan vara i kyrkan, du kan sjunga nationalsången… ingen stoppar dig, jag lovar! Det är inte sången som är problemet, problemet är när nynazister står och hailar och sjunger sången som det blir problematiskt

          Snälla, på minst 26år har svenskar inte firat vår nationaldag ordentligt!
          Starta upp ett firande istället. Jag joinar gärna

          Vilka får ha slöja i förskolan? Personal? Barn börjar oftast med slöja när de får menstruation, vilket varierar i ålder

          Är det invandrarnas fel nu för Sverige inte firar som Norge? ?

            Allt är deras fel enligt vissa ?

              Ja fyfan….. Att det är moln på Sveriges egna dag dessutom är väl deras fel det med!!!!! ?

        Stava min hemstad rätt om du ska tjafsa om den. Jag kunde inte bry mig mindre om böneutrop.

        Men det har varit tillfällen där man inte fått sjunga den men förbud? Nej!

        Men herregud….. Felicia driver.

      Tycke det är förjävligt om man tvingar de stackars barnen gå till skolan på en helgdag?! Själv ska jag ligga framför typ Netflix eller HBO hela dagen <3

      Jag fattade ironin och tyckte det var roligt. Resten har ätit surkål till middag.

        Fattar ingenting. Så ni svenskar vill tillåta böneutrop och burka på jobbet? Jag är halvt utländsk men skäms när jag ser att det här landet anpassas till folkslag som kulturellt ligger 250 år efter Sverige. Är man här får man väl anpassa sig, inte tvinga alla andra att anpassa sig.

          Alltså, det är en moské med böneutrop. Kyrkklockan fungerar precis likadant. Så snälla, berätta vad skillnaden mellan ett böneutrop och kyrkklockor är.

          I övrigt tyckte jag att TS var ganska rolig i och med att jag följer typ 10 anti-SD sidor, och detta är ett återkommande tema. Synd att en del inte såg ironin i inlägget!

            Skillnaden är vad det sägs och att gå tillbaka 200 år i utvecklingen.. en kvinna får tex inte läsa böneutrop!

            Du skämtar va? Om inte är du endå alldeles för dum för att förstå en förklaring. Suck.

              *ändå

              Nej, jag skämtar inte. Är jag även för dum för att du ska kunna belysa min dumhet med min kommentar? Eller är du för dum och för lat för att kunna förklara vad du menar?

            Alltså hur fungerar ni egentligen som på riktigt rycker på axlarna och säger att islam bara är toppen och man ska sköta sig själv. Vi drar tillbaka Sverige hundratals år bakom, där kvinnor har noll rättigheter. Det är inget att rycka axlarna åt!
            Varje dag kommer det fram nya saker, som bara igår där det kommer fram att sex av tio kommunala förskolor aktivt kontrollerar och tvingar femåringar att ha på sig slöjan, eller genom facetime hjälpa föräldrarna att se till att barnen aldrig tar av sig slöjorna!!
            Är det på riktigt något att inte bry si gom, är det i den miljön ni vill placera era barn?!

              Ingenstans i min kommentar står det att jag anser att islam är toppen och att vi alla ska anpassa oss efter just dem. Om du läser in det i min kommentar tror jag ta mig fan att Fan läser bibeln bättre än du läser min kommentar. Vill du diskutera religion och dess problem? Adressera det problemet. Problemet ligger inte i böneutropet JAG tog upp, däremot förnekar jag inte att all religion är av ondo, oavsett religionstyp. Är det någonting mer jag kan hjälpa dig med denna dag?

              Känns som att SD kommer att förflytta oss rätt långt bakåt i tiden också, typ innan demokrati och mänskliga rättigheter för kvinnor, homosexuella och färgade människor existerade. Sedan tycker jag iofs inte att vi ska vara så tillmötesgående mot folk från andra kulturer att de omfattas av ett parallellt rättssystem, t ex är det oerhört problematiskt med hedersvakter i invandrartäta områden. Hur andra fenomen som böneutrop ska hanteras tycker jag är svårt att förhålla sig till, det är ett inslag som är helt främmande för vår kultur till skillnad mot kyrkklockor. Är för religionsfrihet men också för ett sekulärt samhälle. Religion ska vara en privatsak och inte blandas in i politik, skola etc. Dock är ju mycket av vår kultur och traditioner kopplade till religion…

                Har du ens läst SD:s partiprogram? De är enligt mig det mest demokratiska alternativet av alla riksdagspartierna. Sveriges tredje största parti trängs fortfarande ut pga Decemberöverenskommelsen (även om den inte gäller på papper längre så gör den det fortfarande i praktiken) och de var de enda som röstade emot grundlagsändringen om inskränkt pressfrihet.

            Mycket stor skillnad. Men visst, flytta dit där dem står och njut av utropen.

              Varför ska jag flytta för att jag inte har något emot att en moské i Sverige får ha böneutrop i ett år när dess funktion är precis densamma som att kyrkklockan ringer?

                I ett år? De lär ju fortsätta i flera.

                Jag har något emot att de bölar ut på det viset. Jag bor ute på en ö, jag vägrar tolerera att lyssna på sådant när jag inte ens kan höra vår Hesa Fredrik första måndagen i månaden.

                  Nu har de ju fått tillstånd för ett år, under vissa tid (en dag i veckan), med en max ljudnivå. Onödigt att låta påskina att det är helt okontrollerat, närsomhelst och på alla moskéer. En moske, på en plats i Sverige, en gång i veckan mellan specifika tider.

                  Kyrkklockorna HAR samma innebörd, de kallar till bön. Och hur många kyrkor har vi i Sverige tror du? Något som majoriteten av svenskarna ”tvingas” till att lyssna på….

                  Vill ni hellre att vi ska leva i en diktaturliknande stat där vi börjar förbjuda ord?
                  Varför ska de kristnas kultur och tro värderas högre? Religionsfrihet innebär att all religion skall behandlas lika så varför ska muslimerna särbehandlas för det är något som är främmande för oss? Det strider mot våran grundlag.

                  Man blir inte påtvingad en religion för man hör en bön. Att bli tvingad till medlemsskap är att bli påtvingad.
                  Det är ingen frihet i yttrandefrihet om man måste anpassa sig efter alla andras åsikter, allt kan inte passa er främlingsfientliga personer, tyvärr.

                  Och om nu böneutropen varit ett sådant fruktansvärt påtvingat störningsmoment… varför har inga klagomål inkommit från närområdet alla år som böneutropen varit tillåtna i vissa områden? Kanske för att det inte var någon större fara som ni får det att låta som.

                  Kyrkklockan har inte samma funktion och absolut inte samma budskap.

                  Mvh/ slipper gärna klockorna också.

            Kanske att böneutrop talar om (bokstavligen) att alla som hör det måste underkasta sig Allah?

      Det är får djävligt att jag aldrig får sjunga! Min omgivning har belagt mig med sångförbud ?

    Bra att du har frågat GG.

    Det är inte rimligt att man inte ska få betalt för sitt arbete. Sedan kan det ju vara extremt klantigt att åka till Spanien och jobba utan ett anställningsavtal. Kanske är det något som GG har satt i system, utnyttjande av unga partyglada. Paow är ju lite väl gammal för att inte tänka på sånt men hon är ju rätt speciell så det förvånar mig inte.

    Skulle vara intressant att få veta om någon här har jobbat hos GG eller känner någon som har det och i så fall vilka villkor som gällde.

      Men troligtvis är det som Cam skriver ”Var hon inte anställd där nere utan mer eller mindre åkte ner på vinst och förlust med förhoppningen att GG skulle betala henne för att hänga runt där nere och dra folk till baren?”

        De kan helt enkelt ha haft massa andra drivna bartenders som stått i kö och erbjudit sig att jobba längre skift med lägre lön, Paow är van vid att få jobba/va ledig när hon vill, hoppa av passet om hon vill festa istället och krävde säkert mer cash än alla 18-åringar där nere. Men dom tjänade nog ändå på att ha henne där, eftersom hon har massa fans som vill köpa drinkar av henne, men Aa.. kanske inte passar in i GG’s ”nya” mer seriösa stil!

      Jag har jobbar där, svarade högre upp i tråden!

    Kan vi inte snälla ha Öppet Spår på dagen-innan-helgdagar eller något? 😀

    Jag har så mycket funderingar. Bland annat: Undrar om några av våra grannar någonsin hört mig och mannen medan vi har varit i full gång (i sängen…)? Jag har aldrig någonsin hört våra grannar eller något, men vi är väldigt högljudda och glömmer ibland att stänga fönsterna.

    Hör ni ofta era grannar när dem är i full gång eller är ni precis som jag som knappast (aldrig) har hört grannar vara i full gång?

    Ni ser – väldigt seriösa funderingar! 😉

      Vaddå i full gång. Skriv att ni har sex. Tänder du på det, eller varför funderar du på det? Jag har hört grannar, de har säkert hört mig med

        Nej. Tvärtom. Hade aldrig vågat se mina grannar i ögonen om de hade hört oss. ?

          Va.. Varför det? Du vet om att de flesta personerna har sex va?

            Men alla är kanske inte lika bekväma och öppna med att sexa loss med ”publik”. Så less på jargongen att man ska vara såååå öppen med sin sexualitet och det är ju sååå naturligt. Men jag vill fortfarande varken höra mina grannar, föräldrar eller vänner när dom har sex, tack ?

              Och slipper gärna att dom hör mej med ? privatliv är fett nice

          Haha, aldrig bott i typ studentkorridor? Älskar hur jag kunde äta frukost med mina korridorsgrannars ons. (bodde med en massa utbytesstudenter som typ bara var här för att festa, less fun när jag hade viktiga tentor och dylikt, men kul annars)

      Hur vill du att vi ska svara på om man hör er i er lägenhet när ni är ”i full gång”? Inte som att vi kan avgöra hur ljudisolerad din lägenhet är.
      Generellt sett hör man sina grannar ibland, ja. Särskilt om de har sina fönster öppna. Alla har sex, typ ingen bryr sig.

      Varför envisas du med att kalla det ”i full gång” hela tiden ? Pryd eller bara en vanesak? (Är uppriktigt nyfiken)

        För att det låter så grovt med exempelvis ”knulla”. ? Någon frågade om jag gick igång på att skriva full gång. Svar: Nej. Haha. Var nog lite rädd för att uppfattas för grov kanske?

          Rädd för att vuxna människor inte klarar av ordet sex eller knulla???

          Lol det finns ju massa mellanting mellan ”i full gång” och ”knulla”. Typ ”ligga” och ”ha sex”. ?

      Skriv inte ”i full gång” skriv knulla för fan!

        Ja, väldigt provocerande av någon konstig anledning haha

          Nej, seriöst? Hahaha förlåt ?! Ska aldrig mer skriva så. ?

        Älska är mycket finare.

          Oh no! Tänker bara på typ mina föräldrar eller liknande då ????

          ryser av ordet älska. hade en kille sagt det till mig hade jag gått därifrån omedelbums.
          btw omedelbums är tydligen ett riktigt ord enligt de röda strecken som uteblir under det.

            Haha va! Älskar ordet omedelbums.

          Älgskog ???

            ?? (Det närmaste en älg som mitt emojiförråd kunde erbjuda)

            Det heter ÄLSKOG och inget annat. Har ingenting att göra med älgar. Så klart.

      Jag har aldrig hört grannar, bara inneboende, men då har vi haft sovrummen vägg i vägg.

      Men en del hör ju grannar så det beror nog på ljudisoleringen.

      Grannarna har säkert hört oss. Min första bostadsrätt visade sig ha lövtunna väggar. Det upptäckte jag när grannen hade filmkväll. Innan den upptäckten hade jag hunnit ha många sex-eskapader med många män och han hade troligtvis hört allt. Väggarna var nämligen så tunna att jag vaknade i panik för jag var helt säker på att grannen stod bredvid min säng och pratade och inte i sin lägenhet, så sjukt tunna väggar var det. Eller dåligt isolerade kanske de var.

      Jag har hört min ena granne en gång, inte riktigt vad jag ville höra. Ljud jag aldrig glömmer?

      Jodå! Nationaldagen och firandet av Sverige till ära fick jag och killen till och med en arg lapp (!!) om det. Det är ju svenskars favoritkommunikationsmedel.

        100 ggr hellre en arg antonym lapp om att jag har sex för högt än någon härligt osvensk (?) person som knackar på och börjar förklara hur mina sexljud stör hans middag.

          Haha jo, såklart. Hade inte heller velat ha någon som knackade på, hade dött av skam. Men en lapp med lite humor snarare än den kända >arga

      Hade jag hört mina grannar hade jag blivit förbannad. Ha sex men för fan håll käften.

        Neeej, vem kan vara tyst vid bra sex?

          Det går jättebra att ha sex utan att skrika som en stucken gris. Det är inte samma sak som att vara knäpptyst.

            När jag bodde i Tyskland var väggarna så tunna att man inte visste om någon öppnat dörren till vår lägenhet eller grannens, gissa hur mycket jag hörde av grannarnas allmänna lov. It’s interesting när din närmast granne har högljutt sex på tyska)

        ”Ha sex men håll käften”… låter som English soft porn; akten avslutas med te och artigt samtal om aktens kvalitet. Klart man låter när man har sex herregud! (eller ja det är ju individuellt men många som låter). Inte som att man ska behöva ”hålla käften” jämt för att folk som inte tåler folk väljer att bo där det bor folk. Sen behöver det ju inte gå till överdrift men då får man ju säga till lite snällt =)

      Jag hör minst någon granne varje vecka när jag sitter på balkongen, flera här som gillar att ha öppna fönster och sexa loss ? här har vi typ pappersväggar så hör dom även inne, och dom mig

      Vi har tjocka väggar i mitt lägenhetshus men väldigt lyhört uppåt (genom tak/golv) så hör tjejen som bor ovanför mig då hon har sitt sovrum precis över mitt kök. Jag hör när hon ser på På Spåret på TV och jag hör när hon får ligga. Det stör mig inte, brukar ge henne en mental high five (good for her liksom) och sen går jag vidare med mitt liv. Hon hör säkert mig och min pojkvän då och då också, så det jämnar ju ut sig.

    Vi har självklart sjungit nationalsången och visat flaggan i skolan idag.

    Pratat om varför den 6/6 är just nationaldag osv.

    Det kommer vi att fortsätta att göra.

    Med vänlig hälsning,

    En fröken

      Okej

      Och ingen blir provocerad av det.

        Uppenbarligen.

        Ingen ska bli det iallafall.

      De enda som på riktigt tror att ”invandrare” hatar nationaldagen, är de partier med främlingsfientliga rötter, som bygger sitt program på att skapa klyftor mellan olika folkgrupper.

        Eh, vem har dragit upp invandrare och hat? Varför kopplar du det till sveriges vackra nationalsång..?

          För att många kopplar invandrare till borttagande av svenska traditioner men i själva verket är det faktiskt inte det. Jag firade varenda avslutning i kyrkan och sjöng alla låtar och inte hade jag problem med det eller min mamma som är muslim men kom ändå till kyrkan för att se på mig när jag sjöng så förskräckligt. Haha. Åh minns när jag ville så gärna vara en luciatärna men fick alltid vara en pepparkaksgubbe bland pojkarna för att jag hade så mörk röst, Nu när jag tänker efter känner jag mig lite kränkt, måste ha berott på att jag hade smått unibrow och lite mustasch.

      Love you!

      Förstår inte varför man inte vill fira nationaldagen eller varför det är så skämmit att sjunga Du gamla du fria?
      Varför kan man inte vara stolt och glad att bo i ett land där vi ändå har det så bra? Tycker att det är sorgligt att det ska förknippas med något fult?

        Vet egentligen inte vem som tycker att det är nåt fult med det? Känns som ett påhitt av svärjevännerna, har aldrig hört någon bli provocerad över de som vill fira. Däremot har vi ju ingen tradition av det, så de flesta orkar inte bry sig.

    12 grader? 😮 här var det över 20 och sol och folk går fortfarande i shorts.

      Var finns här??

        Småland

      Här var det 11 som mest. Blåsigt som tusan också! 🙁

        Men fyy. Haft sommarvärme, alltså svensk sommarvärme, inte sommarvärme som vi hade nyss haha.. Enligt smhi ska det bli lägst 21 grader här ett tag framåt, en vecka antar jag det är de visar

    Kan vi prata om hur mycket omarkerad reklam Misslisibell gör för hennes bok. Helt makalöst, inte ett dugg skamsen över det.

      För vems bok?

        Sin bok. Skyller på att svenska är mitt tredje språk och att jag ibland slarvar. Ber så hemskt myckey om utsäkt om jag förstörde din kväll och om du behöver sjukskriva dig resten av veckan.

          Du förstörde ingenting, jag fattade inte för vems bok bara. Tänkte att det kanske var Paows, eftersom inlägget handlar om henne, eller blondinbella eftersom alla kommentarer tjatar om henne jämt.

          Inte mitt förstaspråk heller, det är därför jag frågar.

          Wow Tyra, you are on fire ?
          Take a chill-pill, por favor.

          Snacka om överdriven reaktion

          Tyra: Hahaha, tack för morgonskrattet ?

    Jag njuter av det lite svalare vädret!
    Typiskt att man ska behandlas med cellgifter = undvika solen just den sommaren som verkar bli fin.. ???‍♀️??‍♀️??‍♀️

    Så jädrans kallt! Är i en liten stuga just nu och idag fick vi elda för att få upp värmen. Tragiskt men sant.

      Sjukt att det hade kunnat vara jag som skrivit den kommentaren. Jag är också i en stuga och eldar. Och heter Hanna B ???

        … som vi inlett varje semester de tre-fyra senaste åren och jag varje gång sagt ”nästa år ska jag boka en resa”, varpå varje vår jag tänkt ”neee, med tanke på hur kass sommar det var förra året KAN det ju inte bli lika iår. Hoppas att alla Hannor får iaf ett glas rött framför brasan ?

    Kanske fick hon sluta med omedelbar verkan när hon slogs med den där tjejen?

    Och känner vi Paow rätt så finns det med all säkerhet en annan version av denna ”obetalda” jobbsituationen, hoppas GG ger dig den.

    Haha, ett inlägg med kommentarer som kom att handla om allt annat än ämnet. Öppet spår-humör bland folk?

      Eller så var ingen intresserad av vad inlägget handlade om?

    Man får väl inte kallbrand pga kyla ? eller? ?

      Nej det får man inte ? och det är inte första gången som Camilla skriver så om kallbrand…

        Tja, det kan ju låta logiskt ? frågan är om man inte hellre hade valt kallbrand istället för denna iskyla.. 3 grader här..

      Frostskador kan leda till kallbrand, ja. 🙂 kallbrand är vävnadsdöd och det kan man få av olika anledningar.

    OT vem är det som fotat Isabella nya familjebilder? Såg att hon lämnat en lång kommentar på Isabellas instagramkonto där hon höjer henne till skyarna och avslutar med ”din blogg är den största i Skandinavien!”. Varför skriver man så?

      ”Thank you @isabellalowengrip for a fun photo session! So nice to meet your charming and cute kids! And wonderful to see you in this role – a Super Mom! ? You’re such an inspiration to so many young people – the most powerful business woman in Sweden and your blog is the biggest in Scandinavia.”

      Väldigt konstig kommentar, låter som om den är klonad.

        Ser ut som reklam för fotografen själv, alltså inför hennes egna följare, typ – Kolla vem jag har fotat. För man kan väl fortfarande se vad de man följer gör?

          Hon fick säkert lite schampoo i utbyte med att hon skrev en liten extra textrad om bella. Det är ju trots allt lansering på gång så en fin familjebild är nog ingen slump.

      Enligt svensk damtidning så är hon ”prinsessornas favoritfotograf”…

        Kate Gabor är mycket känd i den typen av kretsar. Endast träffat henne en gång (på en bröllopsmässa) där hon sa ”en bröllopsfotograf som tar under 50 000 kr borde inte kalla sig för bröllopsfotograf”. Hmm. Kate fotar många av kungahusets officiella bilder och många i de kretsarna. Onekligen kan hon få barn på strålande humör. Med ett sådant rykte så förvånar det mig att hon höjde Bella till skyarna på instagram. Trodde inte ens hon kommenterade sina kunder.

          Hon måste fått rejält med betalt isf för den kommentaren kändes ju som att hon hade ett manua framför innan hon skrev.

            Manus*

              Tror nog ”de gamla”, inklusive Kate, fortfarande tror att Bella är deras länk till den yngre målgruppen. Typ tryggt och säkert sätt att få en ung målgrupp. ”De gamla” förstår inte att Bella inte har de unga runt sitt finger, och att de som fortfarande inspireras av Bella följt henne sedan start och därmed är minst i samma ålder som Bella (dvs inte alltför unga, trots att Bella gärna vill ge sken av det). Kate ville nog bara vara rätt i tiden – och troligtvis har hon heller aldrig varit inne på denna blogg…

    På svenskabloggares står det vad hon inte fick betalt för

      ?????

      Varför skriver du om dig själv i tredje person? ???

        Vart skriver jag om mig själv en tredje person?

        Men va fan Camilla! Lägg ner den där attityden ?

    Alltså Tramsfrans senaste inlägg om Fredagspoddens återuppståndelse. Han är fan genial den mannen. Läs hans blogg ni som missat den! Så rolig, så lagom elak.
    http://tramsfrans.aftonbladet.se/

      Han är helt underbar!

      Saknar hans blogg som den var när han gick i gymnasiet i Gävle och typ dissade hela sin klass, skola och typ hemstad.

        Jaaaa! Han blev väl tillochmed inkallad till rektorn en gång för att han gav så dålig bild av sin skola? Älskar Frans!

    Alla Ni Kattälskare !
    Kolla in My Martens” instagramkattmatstävling” !
    Tävlingen kan ifrågasättas ang lotterilagen osv !
    Men, My presenterade en Vinnare för 6 månaders kattmatsförbrukning(vinsten) och sedan ändrades vinnaren !

    Den första presenterade vinnaren har rätt, men nu svajar My på sanningen igen, igen å igen !
    Jag läste ursprungsinlägget och kan intyga att den första vinnaren har rätt !
    Rätt ska vara Rätt ! Mjaoooo

      Så lågt att kalla den första vinnaren för ”hjärtat”…

      Jag såg också att det ändrades.

      Men vinnaren hade redan vunnit en ettårsförbrukning på hemsidan så en halvårs på insta blev väl för bra, så de ändrade det.

      Bara konstigt att de inte står för det.

      Synd att vinnaren inte tog en printscreen

    Sitter Dessan på Grand och Stalkar Johnny Depp? Han är ju i stan, och ska man tro henne så var de ju typ nästan ihop sist..
    ahhhh, det är ju DÄRFÖR han är här. Dags för lilla Dess att börja traggla på engelska igen i sin blogg då..

      Han är i och för sig här för att han ska spela med sitt band snart. Hoppas hans utseende är på grund av en film för helvete vad hemsk han ser ut.

        Alltså jag trodde inte annat än att han skulle spela med sitt band. Att Dessan fick det till att de nästan dejtade tillskriver jag henne. Det var ju så otroligt många internationella medier som hörde av sig efter ehhh, hennes selfie med Mr Depp..

          Ok..?

      Mkey.

      Släpp det ?

    OT; vet att det är BLOGGbevakning men! Är det någon som sett Amir och marcels mukbang där dem säger att Thomas är Amirs hemliga beundrare?
    ❤ full tant

      Thomas Sekelius dvs dels så var det ett skämt eller så att Amir och Thomas slutade umgås när Amir var i ett färhållande. Samt fortsätter umgås som ett par nu när Amir är singel.
      Jag vet inte varför jag bryr mig, är ensam hemma utan varken tv eller dator så har som ungdomarna säger inget liv.

        Jag diggade trion Amir, Marcel och Tomas samt Joel på ett hörn. Därför tycker jag det är intressant varför Tomas helst slutat umgås med Amir och resten. Han umgås med Felicia så det är inte direkt det att han inte har tid. Samt på event där båda är så hälsar de inte..

        Alltid tänkt att Tomas varit kär i amir vet stt pojkendrömmer är kär i amir.. klandrar ingen, hade också valt amir om jag var i den kretsen haha dock är jag tjej så det är kört..

          Jag med! Är därför väldigt nyfiken på varför de splittrades.
          Jaså gillar pojkendrömmer Amir? Hur vet du det?

    Snälla hjälp en ny läsare, vem är thk???

      Camillas katt

      Det står för

      Tjocka HetsätarKatten

        Tack gullisar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.