Jag tänker ändra reglerna för er som kommenterar här på bloggen!

Från och med nu så vill jag kräver jag att ni avslutar alla kommentarer med följande textrad:

”CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!”

Det går bra att göra en ”copy/paste” på texten men jag föreslår att ni sparar den på ett säkert ställe, med tanke på att jag kommer blocka varenda en av er som inte följer mina instruktioner!
Det är väl ändå det minsta jag kan kräva med tanke på hur mycket mer fantastiska era tråkiga och tragiska liv blev när jag gjorde entré!?
Visst, visst?

#ödmjukhetärendygd

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Raderad av CamCam.

      På riktigt? Äcklas ni inte av er själva när ni kommenterar saker som detta om en annan kvinna?

        Snälla sluta skriv att hon är kvinna hela tiden! ”Annan människa/person” fungerar utmärkt! Hennes kön har ingenting med saken att göra?

        Annars kommer det alltid vara så att män är människor och kvinnor är kvinnor.

        Mvh trött feminist

          Men hon är ju mamma också… 😛

          Det krävdes då inte mycket för att du skulle bryta ihop.

            Jo det krävs faktiskt en hel del. Senaste veckan har jag brutit armen, blivit rånad och varit däckad i migrän och I’m still going strong! ? Eller vad menar du? ??

              Är då samma person (kvinna?) som Trött här ovan.

        Trodde du skulle skriva nu får ni inte nämna THK jag fick nästan hjärtattack. ??

      Sluta ställa diagnoser. Camcam har själv bett er sluta med det. Det är denna typen av kommentaren som ger kommentarsfältet samt granskningen av Bella ett oseriöst rykte.

      Det här ska bli spännande att se hur det hanteras ?

    ”Precocious”? Skulle kanske stå ”precious”…? Eller? Precocious betyder väl nåt i stil med ”tidigt utvecklad”? Medan precious är värdefull, ungefär.

    Hm.

      Försiktigt betyder det tror jag

        Precocious betyder typ lillgammal och det är nog det hon vill skriva.

          Okej ursäkta?

      Och som löken på laxen så hör jag hennes röst och uttal när jag läser texten!

      När man använder precocious om ett barn så betyder det att barnet är ovanligt smart/intelligent för hens ålder. Det betyder inte att man är lillgammal utan att man är över medel.

      Mvh från min brittiske man.

        Nu hamnade min kommentar fel. Ja, Valentina du har rätt, min kommentar skulle hamna till Anonym som skrev att det betyder lillgammal vilket alltså är fel ?

    Alltså, kan Isabella bara avgå. Så less på henne som ska synas ÖVERALLT hela tiden och vara såååå jävla duktig!

    Jag utbildade mig till svetsare 2010 och var då ensamstående till 3 barn (8, 6 och 3 år). Lämnade de på dagis/fritids kl 6, gick i snålblåst och iskyla på vintern till bussen som gick kl 6.20. Hemma kl 17, hämta alla barn, laga mat, hjälpa med läxor, bada barn, tvätta och fixa hemma. Stupa i säng.
    Jag gjorde det själv! Utan nån som valde kläder åt mig, handlade och lagade mat, ingen tvättade mitt hår osv osv. Så va fan Blondinbella, lägg ner!!! Du vet ingenting om verkligheten jag och många med mig lever i! Fy fan.

    CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
    Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!

      Nämen vad dutti du är då. Varför inte bara sluta följa/läsa om bella om du nu är så less på henne? ? simple as that.

        Vad ”dutti” du är som berätta för oss andra vad vi skall tycka och göra

        Använder man sig av härskarmetoder har man sällan nåt smart att säga.

          Svar till Anna alltså.

            Haha det går bra nu! Svaret var till Anonym 09:19!! ???

        Sjukt grymt jobbat av kattfan. Inte många som pallar.

        Och du, jag följer inte Bella på nått sätt men bor man inte under en sten så är de svårt att undvika.

          Jag ser henne bara här, annars är hon inte så svår att undvika

            Vad dutti du är som lyckas undvika henne.
            Tyvärr är vi några som inte är de ?

              Förlåt, förstod inte din kommentar, men jag är inte 4år gammal så kan vara därför

        Jag är inte ”dutti”, jag är en mamma som anstränger sig för att få livet att fungera, jag precis som många andra. Hon tycker att hon är en sån ”power woman” som kan driva företag och var mamma… va fan hon GÖR ju ingenting…

        Och det är svårt att undvika Bella i dessa tider, tyvärr.

          Verkar som att du är lite avis på blondinbella;)
          Ingen tvingade dig till att skaffa 3 barn så du kan ju bara sluta tycka synd om dig själv. Isabella jobbar hårt och får stå ut med mycket som du aldrig kommer behöva göra och du kan inte på något sätt jämföra era liv då ni valde helt olika vägar som är jobbiga på olika sätt.
          Om ditt liv är så jobbigt och om det är så himla synd om dig så kanske du ska göra något åt det istället för att sitta inne på en skvallerblogg och kasta skit på en annan kvinna som jobbar otroligt hårt. Hon har kommit långt i sin karriär vilket är svårt som kvinna så sluta lära henne och oss om ”verkligheten”.

            Omg, är det du Julia?

            Livet händer. Ibland blir livet inte vad man tänkt. Du kan omöjligt veta vad som skett i Kattfans liv. Att resonera som du gör är ju inte konstruktivt.

              Alltså…. Hon bloggar ju öppet om det, så jo, man vet vad som händer

                Ja men dåså!

                Klart att hon är avis på Isabellas pengar, Hon skriver på sin blogg att hon inte har råd att betala hyran.
                Camilla jag orkar inte skriva hela ramsan, så jag tar bara slutet…..Din blogg är inte bara störst i Skandinaven, utan i hela världen. I HELA VÄRLDEN.

                  Fast… Camillas blogg ÄR INTE störst i hela världen så varför ska ni skriva det?… Men Isabellas blogg ÄR STÖRST i Skandinavien.

                    Det beror helt på hur man räknar, serru!
                    Om jag slår ihop alla de som följer mig på blogg, Instagram, Twitter, Youtube, Youplay, Snapchat, LinkedIn, Myspace, Lunarstorm, bussen, tunnelbanan, hissen, fantasin, google och alla andra ställer där jag stött ihop med människor med puls och sedan tar snittet på det så är jag helt klart störst i världen!!
                    Det är näthat att inte köpa det jag skriver med hull och hår faktiskt! Och lite mobbing! Och icke att förglömma – en häxjakt utan motsvarighet i modern tid!

                    Gud, vad jag älskar det Blondinbellska sättet att räkna på! Det är nästan snäppet bättre än det rätt Sverigedemokraterna brukar använda sig av!

            Men fy fan!! Tvi och schas på dig! ?

            Ja få sitt hår fönat, dofta på krämer, bli intervjuad och gå på event låter som ett otroligt hårt arbete.

              Anonym 10:32 – hon har fått stå ut med mycket just för att kunna dofta på krämer och gå på event, det är inte vem som helst som kan få betalt för det. Hon har uppenbarligen kommit långt.
              Kattfan – det verkar verkligen som att du är avundsjuk då du jämför era liv vilket man inte brukar göra annars. ”Hon har det så bra utan att behöva jobba medan jag går här och sliter och har fortfarande inga pengar…”

                Men du, du kanske ska ta och använda den där saken bakom pannbenet till annat än att skriva kommentarer? Kanske tänka och reflektera lite? Kanske fundera på varför inte alla är superpowerwomen och entrepenörer som Blondinbella? Sen kan du kanske komma tillbaka, om du kommer på något vettigare än avundsjuka? Och bitterhet är inte ett alternativ!

                Kör en egen version med att CamCam är universums härskarinna och absolut bäst i hela världen osv.

            Och där kom det… ”du är bara avundsjuk”.

            Ang mina barn så ångrar jag inget. Jag hade inte behövt utbilda mig men valde att göra det och valde att ha det jobbigt. Jag valde dock inte att vara ensam med tre barn.

            Avundsjuk? Kanske inte. Skulle aldrig palla att leva som hon. Visst vill jag ha mer pengar, men inte till vilket pris som helst.
            Visst önskar jag att jag inte var kroniskt sjuk så att jag kunde jobba heltid, men nu är det som det är. Är väl ingen idé att sitta och vara avundsjuk, är bättre att försöka göra sitt eget liv så bra som möjligt med de förutsättningar man har. ❤

              ❤️

              Känn inte att du behöver förklara dig till sådana troll.

              Precis, så varför kommentera hur andra lever sitt liv? Måste alla göra likadana val i livet som du? Jag skulle aldrig vilja ha det som du har det, men inte fan ber jag dig att avgå.

                Att ”avgå” är ett uttryck som används inte för att nån påriktigt ska avgå, utan mer som att ”nu får du väl sluta o ta och komma ner på jorden en stund” typ. Skulle valt ett annat ord och inte ett uttryck jag och mina kompisar använder. Ber så hemskt mycket om ursäkt. ?

              Avundsjuk eller ej så framstår du som mycket missunnsam. Jag skulle gärna ha Bellas plånbok och bekväma vardag med ”markservice”. Sjukt skönt ju.

            Alltså Anonym 10:18, sjukt vidrig kommentar.

            Hon har inte påstått att någon tvingade henne att skaffa barn, men lite svårt att ändra på det nu och varken du eller jag vet anledningen till att hon är ensamstående. Barnens pappa kan vara död, ha misshandlat henne eller på andra tragiska sätt inte vara en del i familjen. Eller helt enkelt att han valt att inte ta ansvar och va fan ska hon göra åt det när barnen nu är här?

            Du vet att man kan förstå att man varit jävligt stark och klarat många motgångar utan att för det tycka synd om sig själv, va? Men genom andra känner man sig själv så det säger ju mer om dig än Kattfan i detta läge.

            Det lilla jag kan läsa mig till så har Kattfan jobbat typ 637 gånger så hårt för att komma dit hon är, med andra förutsättningar och andra mål, än fröken som säljer dåliga produkter, regisserar sitt liv efter manus och kallar sin Svensson-uppväxt för att vara ett maskrosbarn.

            Det här med ”ingen tvingade dig att skaffa barn” är så jävla platt argument. Nej, antagligen inte men det betyder ju inte att det är en dans på rosor, bara för att ingen tvingat på henne barnen?

            Att vara snäll, hur kan något så fint vara så långt borta för så många?

            Du kan ju börja med att vara tyst. Nähä, det gick inte. Ok. Denna kvinna är inte avis på Bella. Hon beskriver en verklighet som många av oss känner till (326 gillakommentarer). Du skulle inte ha skaffat tre barn då! Nej, och vissa andra skulle inte ens ha ”skaffat” två!! Jobba stenhårt??? Tillåt mig att skratta. En sjuk j-a värld där man ska sminkas och fixas av någon annan, få väskan packad, allt uppstyrt av någon annan i detalj och pjäxorna spända i exaltation av njutning. Vad finns kvar? Att fnittra och prova fram dofter som gillas? Är det att jobba stenhårt? Tur att vi är olika, för jag har en helt annan uppfattning om vad jobba hårt innebär. Till dig kattfan; du är fantastisk! Vilken mamma dina barn har! Glad nationaldag till alla andra mammor därute som alltid har jobbat stenhårt.

              Mitt svar är till anonym 10:18

              ha ha woow K. Alla är vi olika och värdesätter olika saker i livet, varför kan inte Bella få leva det liv hon lever utan att ni behöver håna hennes liv? Känns det bra för dig när du skriver dessa kommentarer? Uppriktigt nyfiken på hur ni är som personer bakom er skärm som har så mycket elakt att skriva om en annan människa som ni inte ens känner.

                Till skillnad ifrån dig som känner henne?

            Bella jobbar hårt? haha xD
            Med exakt vad då? anställa och sparka folk? posera för bilder? äta middag med ”viktiga” personer? xD

            Mycket bra skrivet Anonym 10:18, klart att det sticker många i ögonen att Bella har det liv hon kan leva. Inte många här som skulle tacka nej till det hur mycket de än försöker klanka ner och håna hennes liv. Rätt tragiskt att läsa.

          Ta inte åt dig av dumma kommentarer! Du är en äkta vanlig super power mamma!

        Det heter DUKTIG.

        Varför tror folk att man läser Bellas blogg för att man finner henne sjukt irriterande och att hon lever i en skyddad verkstad?? Jag slutade läsa hennes blogg för drygt 4 månader sedan; betyder dock inte att jag har åsikter om henne. Tröttsamt som fan med alla ”sluta läs då!!!”. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

      Det som verkligen stör mig är att hon försöker omvandla sitt tjänstefolk till detta förbannade tjat om outsourcing, som att det är något hon uppfunnit för att hon är så powerful = goals.

      Folk har i alla tider städat upp andras skit , men när det gäller Bella så måste det förstås göras finare och iäven ingå i hennes varumärke av skild tvåbarnsmamma som tar makten över sitt liv. Suck.

      Jag ser inte Bella någonstans förutom på bloggbevakning, så det är garanterat du som söker upp henne. Sluta med det bara så slipper du henne.

        Jag ser Blondinbella här på bloggbevakning, i tidningen och ibland på tv.

          Jag tittar i och för sig inte på tv och kan inte minnas att jag sett henne i någon tidning, jag måste bara ha bläddrat förbi i så fall. Poängen var att det faktiskt går att undvika blondinbella om hon irriterar en så mycket.

            Kommer någon liten grej på nöjessidorna då och då, men är ju bara att strunta i att läsa. Tycker faktiskt inte att hon syns så mycket utanför den här bloggen

            Hon skrev ju själv att hon syns i tidningar och media mer än kungafamiljen …

              What?! ?

      Läste din blogg lite, ring soc igen och säg att du inte kunnat betala hyran och se om de kan ge en tidigare tid, jättejätteviktigt att den blir betald

        Jag vet att det är jätteviktigt.. har aldrig förut blivit sen med hyran. Ska på ett möte på fredag och hoppas få hjälp då.

          Jag hejar satan på dig, kattfan!

          You go.

          CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
          Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!

          Ja men ring igen! Idag, nu. Mig löste de det för på en gång, samma dag, när boendet var inblandat när jag hamnade med en månads mellanrum mellan två inkomster. Som ett lån typ, fick betala tillbaka direkt när jag fick pengar. Ring och säg att du har barn och riskar att bli av med bostaden

          Ring hyresvärden bara och förklara läget ( dom flesta brukar förstå).
          Jag har varit sen väldigt många ggr med hyran. En gång kunde ja inte betala på 3 månader.
          Inget hände, inte ens påminnelseavgift eller inkasso.

            Det krävs en hyresvärd som inte bryr sig för att man ska kunna göra så. Hade du haft svenska bostäder tex hade du varit på gatan. Betala alltid hyran i tid. Det är det säkraste kortet vi har om vi vill bli av med någon hyresgäst

            Har ringt och mailat hyresvärden utan framgång.
            Hoppas på att allt löser sig på fredag.

              Ligg i! Du måste få tag på dem, är ju den 6e idag.. Och ring soc idag, vänta inte på det

                Finns ingen på soc idag. Ska ringa bostadsbolaget imorgon igen.

              Det är bra att du har mejlat, då är det skriftligt ju! Dock så får de kanske inte svara på mejl pga GDPR. Ring igen imorgon! Självklart kan du få hjälp.

                Kan du utveckla varför GDPR skulle innebära ett hinder i det fallet?

                  Om det är känsliga personuppgifter som kan kopplas indirekt eller direkt till en person så får inte det hanteras via e-post. I och med soc, sen med hyra, så är det känsliga uppgifter, och då får de troligen inte ta det per e-post. Kundnummer eller fakturanummer kan vara ok men när det kan kopplas till en persons känsliga uppgifter så är det inte okej. Jag är ekonom och har ingen aning om vilket bolag som detta handlar om, men många saker som var okej före GDPR är nu inte det – antingen på grund av försiktighet, osäkerhet eller nya lagkrav.

                  Tack Sofie för utförlig förklaring. ?

                  Sofie, jo man får visst maila, läs på lite mer om nya lagen.

                Men det spelar ingen som helst roll när hyran är sen, om det är skriftligt eller inte. Att man säger till spelar heller ingen roll. Hyran ska vara betald det datumet som är överenskommet, godkänner de att man är sen så är det för hyresvärden är snäll

                ”Om du är försenad med att betala hyran mer än en vecka efter förfallodagen kan värden säga upp dig utan uppsägningstid. Man säger då att din hyresrätt är förverkad.”

                  Fast man blir inte avhyst med en gång, en sen hyra räcker inte för att bli av med sitt boende. När man betalar in sin hyresskuld återfår man sin hyresrätt. Upprepade förseningar samt andra typer av störningar kan leda till faktisk avhysning. Däremot får man en anmärkning/prick hos hyresvärden vilket kan försvåra att få nytt boende, byta til annan hyresvärd mm. Menar inte att trivialisera utebliven hyresinbetalning, för den ska alltid prioriteras. Bättre att betala in hyran och stå utan matpengar, då kan man begära nödprövning hos socialtjänsten för att få pengar till mat.

                  Stämmer icke! Hyresvärden måste först meddela att hyresgästen kommer att bli försenad om han/hon inte betalar in inom två eller tre veckor (orkar inte leta upp i lagboken). Det skulle strida mot lagen om hyresvärden agerade på annat sätt.

                  Jag letade upp den ändå, hehe.

                  Jordabalken 12:42, första punkten: Hyresrätten är förverkad och hyresvärden berättigad att säga upp avtalet att upphöra i förtid om hyresgästen dröjer med att betala hyran mer än en vecka efter förfallodagen.

                  Dock!!

                  12:44, är hyresrätten förverkad enligt 42 paragrafen första stycket …. får hyresgästen inte på grund av dröjsmålet skiljas från lägenheten om hyran betalas -inom tre veckor- från det att hyresgästen har delgetts underrättelse om att han genom att betala hyran på angivet sätt får tillbaka hyresrätten samt meddelande om uppsägning och anledningen till denna har lämnats till socialnämnden i den kommun där lägenheten är belägen.

                  Där har du det svart på vitt.

              Kan också köpa nåt av dig. Luft tex. ❤️

          Kattfan, läst din blogg såg att du kämpar. Vi har snarlika situationer, enda är att jag har borderline & en man som hjälper till med dom 3 små. Jag kan dock köpa kläder av dig så du får ihop lite.

            Ta det på bloggen där då så detta slipper bli ett nytt tiggeri

              +100000

              Ja, precis, bättre att det här diskuteras hur man kan köpa Blondinbellas hårband ?

          Till Kattfan: (och de som är intresserade ?). Det är i princip omöjligt som hyresvärd att kasta ut ngn på gatan. Vi har hyresfastigheter och inte lyckats än, trots att vi verkligen hade hyresgästen från helvetet i flera år. Det handlade inte bara om hyran såklart.

          Iaf, så här funkar det. När hyran är sen är det upp till fastighetsägaren att anmäla till soc att hyrestagare är vräkt pga obetald hyra. Ordet vräkt är så urvattnat, för i verkligheten betyder det ungefär inget alls. För det måste även stå i brevet att hyrestagaren har rätt att återfå hyresrätten om hyran betalas inom tre veckor. Folk blir vräkta lite då och då med andra ord (tänk braskande tidningsrubriker om vräkta barnfamiljer – vilket då inte betyder att de står på gatan).
          Hyrestagaren får brev från soc om att soc har fått brev från värden, där soc informerar om att det skall betalas eller så skall man höra av sig till soc om man behöver hjälp. Betalar man inom utsatt tid återfås hyresrätten och allt återgår till normaltillstånd. Inga varningar eller dylikt. Lycka till ❤️

          (Man kan även sätta det i system utan att det händer ngt, det var bla det hyresgästen från helvetet gjorde. Plus att hon hyrde ut lgh två ggr i andra hand utan att fråga. Trots det fick vi inte bort henne efter två besök hos Hyresnämnden. Hyresrätten är så hejdlöst stark. Så, ordet vräkt är ofarligt. Avhysning däremot, då är det allvar. Lite insider info som jag hoppas lugnar lite ☀️)

      Det är powerkvinna på riktigt, Kattfan ❤️

      Så ser det ofta ut i verkligheten. Inte många som lever i en Isabella värld.

      Håller helt med dig, jag + 1 syskon med min ensamstående mamma, det var lämna oss, till jobbet, handla mat, hämta oss, laga mat, bada, tvätta, läxhjälp, mm. Det är ett normalt liv för en ensamstående mamma idag.
      Om alla mammor bara behövde åka till jobbet, jobba och leka med barnen, och någon annan väckte barnen, fixade frukost till alla, hämtade/lämnade, handlade och fixade all mat, städade, tvättade, hjälpt till med läxor, mm, vilken skillnad det skulle vara i världen då…
      Om Bella sköte allt hemma utan massa hjälp + karriär + barnen, då skulle jag kalla henne super kvinna, men som det är nu, nja…

    Trevlig Nationaldag ??☀️

      Detsamma! Började dagen med jordgubbar, tänker fortsätta på det temat (Visst kan man äta jordgubbar och vaniljsås till lunch?)

        Själv har man redan lyckats trycka i sig tre mini-daimglassar med laktrisglass. Såååå goda. Temat kommer ej fortsätta på det temat dock eftersom de nu är slut =(

          Åh låter gott. Tål inte mjölkprotein så kan TYVÄRR inte trycka i mig massa daimglass ???

        Nej du, det är nog inte så smart. Fetman kostar samhället sjukliga summor per år och det ska vi andra betala för…

          Lisa din jäkla tröttsamma pruttare…

          Hahahahaha. Jag väger 52kg till mina 172cm. Kan nog äta jordgubbar och vaniljsås dagligen ett tag framåt utan att kosta samhället något. Din mupp

            Men du kanske är fet kring organen?
            Värt att kolla upp ifall kosten fortsätter i samma stil.

          Fast alltså, om jag äter 500 g jordgubbar med vispad grädde motsvarande 1 dl ovispad så får jag i mig knappt 500 kkal, en hyfsat normal lunchstorlek.

    Haha de ser verkligen falskt ut.
    Jag vet inte vem som framstår som dummast, Bella eller fotografen.

    Tycker det här borde bli nya nationalsången ju
    ”CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
    Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!”

    Jag tycker att det är väldigt provocerande att hon kallar sig själv för den största, men aldrig har släppt några siffror offentligt.

    CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
    Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!

    Sån märkligt mening ”… and your blog is the biggest”. Vad hade det med något att göra?? Skumma människor alltså.. Känns som Bella har tutat i henne både det ena och det andra.

    Men detta är verkligen bästa bloggen, och det är alldeles SANT!

      Haha jag reagerade också på det, fine om hon vill smöra med att Bella är en inspiration och business woman, men att sen lägga på ytterligare rumpslick med ’and you blog is the biggest in scandinavia’, blir aaaaaalldeles för mycket.

      CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
      Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!

      Det är ju just det som får mig rätt så säker på att hon på något sätt blivit villkorad, ”nätverkad” eller ombedd att skriva exakt det eftersom BB VET att folk ser igenom henne och hennes siffror.

      Så.
      Fruktansvärt.
      Pinsamt.

      CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
      Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!

      Känns lite som en Anna-Book-Kommentar.

      Och man skriver väl ändå ”HER blog is the biggest”? Man skriver väl till sina följare som man berättar om Isabella till? Inte riktat till Isabella personligen och talar om henne om henne själv? Skulle detta vara ett privat sms till Isabella tex skulle det ju vara otroligt märkligt. Jag skriver ju inte till Isabella ”Isabella, du är kreativ chef för Löwengrip och du har två barn!”

      Om man ville skriva i ”du”-form, vilket man naturligtvis också kan göra, till Isabella hade man ju kunnat ge en åsikt eller nån form av information hon inte visste – inte berätta fakta för henne om henne själv.. (stort harkel på ”fakta”)

      Alltså kort sagt – antingen skriver man ju OM henne – Isabella is the most powerful business woman jada jada jada, eller så skriver man väl ”Isabella, med Skandinaviens största blogg och nyligen utsedd till Sveriges mäktigaste affärskvinna, är du en inspiration för mig och för unga människor” ungefär?

      Ja nu märker jag ord här men jag kan inte komma över hur krystat och konstigt det låter.

      Hela kommentaren känns ju så otroligt krystad överhuvudtaget. Det blir nog en mer eller mindre självuppfyllande profetia till slut, det finns inget stopp, siffran har fått egna ben nu. 1,5 miljoner. Skandinaviens största. Maskrosbarn. Svenska Oprah (tänk att inte fler kallar henne det ännu!? Vadå räcker det alltså inte med att vara rik och kvinna dör att jämföras med Oprah!?)

      Lögnerna och de snygga uttrycken uppges så ofta att de duger som faktakoll för mindre petiga tex tidningar och definitivt privatpersoner (alltså, Medelsvensson.)

      Låtsas man vara något tillräckligt länge tillräckligt övertygande (hur man nu INTE ser igenom Isabella Löwengrip) så tro fan att det faktiskt kommer hända till slut. Och det är ju det som måste vara hennes strategi?
      ”Största bloggen i Skandinavien”, om folk redan tror att någon har en enorm blogg kan man kolla in på den bara därför.

      Och så olika luddiga märkliga svar på siffran 1,5 miljoner och hur man kommit fram till den/vända hela situationen från sina egna lögner till hur synd det är om henne som ”utsätts” för ”drev” när lögnerna uppdagas, helt utan nåt rimligt motargument och försvar. Nä då blir det snyft, stackars mig som måste gå igenom denna granskning. Upprepar hon 1,5 miljoner tillräckligt länge så blir det ju sant. Så vitt världen vet.

      Tack för mig, varsågod för min uppsats ? Ingen kommer läsa detta ? Men kan inte korta ner mig när det gäller Estee Oprah Lauder – Maskrosbarnet. Går inte.

      Otroligt märklig och krystad kommentar som tyvärr inte ser naturlig eller genuin ut alls. Att skriva TILL Isabella och tala OM att hon har ”Skandinaviens största blogg” och att hon är Sveriges mäktigaste affärskvinna,
      lir verkligen konstigt. Skulle detta vara ett privat sms, TILL Isabella tex, skulle det ju vara otroligt märkligt, så nej det funkar inte som en kommentar TILL Isabella alls. Jag skriver ju inte till Isabella ”Isabella, du är kreativ chef för Löwengrip och du har två barn!” för det tycker jag vore jättekonstigt? Jag skulle heller inte skriva något dylikt till någon jag faktiskt tycker så om, eftersom jag inte vill tas oseriöst och att folk ska undra om jag på fullaste allvar blivit köpt att skriva det. Fail.

      Om man ville skriva i ”du”-form, vilket man naturligtvis också kan göra, till Isabella hade man ju kunnat ge en åsikt eller nån form av information hon inte visste – inte berätta fakta för henne – om henne själv.. (stort harkel på ”fakta”)

      För att det ens ska likna i närheten av en faktisk åsikt, något som skrivits bara för att vara snäll och pusha Isabella av genuin godhet, hade man ju kanske fått skriva ungefär såhär: ”Isabella, med Skandinaviens största blogg och nyligen utsedd till Sveriges mäktigaste affärskvinna, är du en inspiration för mig och för unga människor” Ja, nä jag vet inte om man överhuvudtaget kan få detta att verka logiskt och naturligt, men det finns bättre sätt än det som valdes i alla fall. Så kan man säga. För att få det att låta någorlunda genuint hade man fått skriva typ ”Isabella, jag är så imponerad av din karriär/din resa och du är en stor förebild för unga” punkt slut.

      Hela kommentaren känns ju så otroligt krystad överhuvudtaget. Det blir nog en mer eller mindre självuppfyllande profetia till slut, det finns inget stopp, siffran har fått egna ben nu. 1,5 miljoner. Skandinaviens största. Maskrosbarn. Svenska Oprah. Och så olika luddiga märkliga svar på siffran 1,5 miljoner och hur man kommit fram till den, allvarligt talat Isabella du behöver PR-hjälp. Inget du säger är trovärdigt. Och så att vända hela situationen från sina egna lögner till hur synd det är om henne som ”utsätts” för ”drev” när lögnerna uppdagas, helt utan nåt rimligt motargument och försvar, allvarligt talat? Nej det blir snyft, stackars mig som måste gå igenom denna granskning. Upprepar hon 1,5 miljoner tillräckligt länge så blir det ju sant. Så vitt världen vet.

      Tack för mig, varsågod för min uppsats ? Ingen kommer läsa detta ? Men kan inte korta ner mig när det gäller Estee Oprah Lauder – Maskrosbarnet. Går inte.

    Den unga hästryttarinnan har bytt stall för femtielftegången. Liknar Tyras alla flyttar med beskrivningen av hur perfekt det är till alla brister som gjorde att det blev flytt.

      Såg också det. Undrar om de har lyckats göra sig osams nu igen? Det var ju så gulligt i vintras med spa och grejer. Den vita hästen, som överhoppar sig och inte fungerar så bra nu för tiden, har väl haft uppemot 20 hem snart? Den har ju ägts av båda flyttdrottningarna och varit flitigt ivägskickad på tillridningar dessutom. Stackars djur!

    Tur att hon umgås så lite med sina barn så att inte de blir påverkade av hennes manipulativa sidor.

      Usch vilken kommentar

      De där var vidrigt sagt! Skäms

      Vem skriver så? Jag är glad att jag inte är en sån som skriver sånt.

        Word!

      Dina föräldrar måste vara såååå stolta över att dom satt en sån vettig människa som dig till jorden 🙂

    Får mig att tänka på ett avsnitt från how I met your mother där Barney ljuger om hur han haft ihop det med Teds mamma. Han avslutar historian med att hon sa: And your penis is SO big!
    Självklart var det den sista överdrivna lögnen som gjorde att ingen trodde honom.
    And your blog is the BIGGEST!
    Kom igen och kryp ur hennes röv nu då.

    Uppenbarligen kan det väl inte vara så mycket skevt med henne, annars hade väl inte tidningar etc hyllat henne? Konstigt att man inte hör mer skit om henne från hennes gamla vänner/anställda etc. Tycker hon är SÅ skrämmande och blir så provocerad av hur manipulativ/verklighetsfrånvänd/empatistörd hon är. Allting rinner av henne – hur är det ens möjligt?! Hoppas att luftslottet snart faller för henne och Pingis(bordet).

      Fast du verkar också vara empatistörd eftersom du önskar att en annan människa ska misslyckas.

      Nah men är hon helt enkelt inte bara för ointressant för tidningarna?

      Spännande att sådant här får ligga kvar… ?

      Hejja!!!

    CamCam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
    Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!!!

    (sådär. du har väl min swish-nummer?)

    Har följt Isabellas L blogg under rätt så många år men det är nog dags att sluta läsa den nu. Lögner, förfalskande av siffror och påstådda fjanterier är beteenden som jag inte ställer mig bakom. Jag ställer mig bakom starka, ärliga och ödmjuka människor som inte spelar charader.

    Fotografen googlade väl lite å tänkte inte mer på det? Dvs att Isabella räknar sina siffror lite märkligt. Priset hon vann har hon ju inte get till sig själv dessutom.

      Eller har hon det? ;pPPPp;pP;;ppPppPp

      Det känns alldeles för krystat och intryckt där för att fotografen skulle ha googlat det eller att det skulle kommit naturligt i hyllningen.

        Sant. Men behöver hon marknadsföra sig ens? Hon har väl fotat kungliga barn o andra bloggares kids? Vore kul om hon skrivit VÄRLDENS BÄSTA KUNGAHUS el nåt när hon fotade kronprinsessparets barn 🙂

      Åh, den sjunger min sambo för mig med jämna mellanrum ??

    Lite förvånad över att fotografen skriver så, hon behöver ju knappast fjäska för att jaga jobb. Det är samma fotograf som tagit bilder av prinsessan Estelle mfl.

      Kanske det är så den här fotografen får kunder genom fjäsk?? Hon har säkert fjäska riktigt duktigt för kungafamiljen..

    Du har dina fina gener från mig. Jag är inte världens största influencer… MEN… jag är världsmästare på punkter.
    Kolla bara.
    ……………………
    …………………..
    …………………..
    …………………..

      Jag säger ju det. Alla har sina talanger och är unika. Härligt.

        ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
        Jag är rätt bra på hjärtan också.

    Men sista meningen… Så random!!

    hahaha! läste kommentaren igår och tyckte det var jättekonstigt ???

    Har hon redigerat sitt inlägg nu? Jag kan inte se var hon skrivit detta?

      Fotografen har skrivit detta som en kommentar under Blondinbellas instapost. Om du går till Blindinbellas inlägg kommer du kunna se kommentaren. 🙂

        Tack!!

    Det verkar vara en viss typ av människor som går igång på Isabellas självpolerade glans och egenutnämnda stjärnstatus. Isabella har ju andra som hyllat henne på liknande sätt efter en jobblunch eller liknande och som tycker att det hon byggt är såååå häftigt och hon är sååå inspirerande. Har egen erfarenhet av människor som glattigt ska hylla ALLT och ALLA de korsar väg med i sociala medier. Känns som att det ligger otroligt lite i det. Ingen som håller på så är genuin, de spelar bara sin roll i nätverksspelet som del i sin egen karriär.

      Sant. Jag klarar inte av och skulle aldrig klara av det sorts nätverkandet. Så barnsligt, falskt och genomskinligt. Usch.

    Tycker att fotografens pinsamma kommentar speglar allt det som är så in i helv..e irriterande med BB. Att allt som görs och skrivs blir så onaturligt och framförallt förbaskat drygt. Allt som Bella gör har nog iiiingen annan kvinna kommit på eller upplevt före henne, iiiiingen orkar så mycket som hon, iiiingen har samma superkrafter som hon och ingen annan kvinna är lika duktig entrepreneur som hon.
    Jösses, hur lyckades jag – kvinna, egenföretagare, mamma OCH skild – klara mig i livet före Bellas visdomsord och vägledning…

    90+ kommentarer och ingen som reagerat än på ”two these two” ? ?

      ?‍♀️

    En gång i tiden tyckte jag faktiskt BB var underhållande…
    Den första gången hon tex skulle träffa sin pojkväns föräldrar och gick ut med ett inlägg att hon rakat muttan.
    Tydligen hade denna info nått föräldrarna.

    Det där var sann underhållning.

      Tyckte också det var roligt men antagligen var allt påhittat

    Wow, det var riktigt lågt sagt! Man säger inte att någon är värdelös!

    Så som Aftonbladet och Expressen håller på tror jag på konkreta ekonomiska intressen. Det finns nog folk i bakgrunden som investerat, andra har samarbeten. Samtidigt anses temat så oskyldigt och oviktigt att de vågar skriva all denna smörja och strunta i allvarliga anklagelser. Fast om hon slutar sälja hjälper det nog inte i längden.

    Jag blir SÅ provocerad när nån skriver ”super mom”! Vad gör det alla andra mammor till då? Och vad ÄR ens en super Mom, definiera det tack.

      En helt vanlig mamma= super mom. Mammor är oftas väldigt duktiga, ”många bollar i luften” osv.

      Har man en egen cape? Kan man flyga?

      ”En stark kvinna” är ett begrepp jag reagerar lika på. Vem är stark och vem är svag? Kan man vara stark fast det inte ser ut så? Alla kvinnor är starka, fast på olika sätt.

    Varför är jag satt på modd? Hur funkar det? Har försökt skriva en kommentar här flera gånger nu. Har försökt formulera om den och inte använda nåt känsligt språk. Förstår inte vad det är för ord jag använder som kan vara fel och fastna i nåt filter. Jag vet inte hur man undviker detta, inget kommer fram nu. Har jag gjort nåt, kort frågat?

      Ingen aning faktiskt..
      Ibland hamnar kommentar där utan någon som helst uppenbar anledning. =(

    Att skriva TILL Isabella och tala OM att hon har ”Skandinaviens största blogg” och att hon är Sveriges mäktigaste affärskvinna, det
    blir verkligen konstigt. Jag skriver ju inte till Isabella ”Isabella, du är en förebild för unga, kreativ chef för Löwengrip och du har hus på Lidingö” för det tycker jag vore jättekonstigt?

    För att det ens ska likna i närheten av en faktisk åsikt, istället för att framstå som en fullständigt köpt kommentar, hade man ju kanske fått skriva ungefär såhär: ”Isabella, med Skandinaviens största blogg och nyligen utsedd till Sveriges mäktigaste affärskvinna, är du en inspiration för mig och för unga människor” Nej, det funkar faktiskt inte heller. DET GÅR inte att på ett rimligt sätt väva in denna kuriosa om Isabella, i en kommentar till Isabella. För att få det att låta någorlunda genuint hade man fått skriva typ ”Isabella, jag är så imponerad av din karriär/din resa, och du är en stor förebild för unga” punkt slut. Kanske tom ”Stort grattis till utmärmelse Sveriges mäktigaste affärskvinna, vilken inspiration du är för unga kvinnor!” Ja, ni fattar. Finns 100 bättre sätt. Men egentligen 0 bra sätt att väva in det extreeemt uttjatade priset, och bloggstatisken.

    Skandinaviens största blogg. Maskrosbarn. Svenska Oprah. Man kan säga vad som helst, upprepas det bara tillräckligt blir det en sanning för tillräckligt många. Vilken strategi alltså.

    Och så olika luddiga märkliga svar på siffran 1,5 miljoner och hur man kommit fram till den, allvarligt talat Isabella du behöver PR-hjälp. Inget du säger är trovärdigt. Man misstror saker som förmodligen inte ens är lögner pga hur du beter dig. Och så att vända hela situationen från sina egna lögner till hur synd det är om henne som ”utsätts” för ”drev” när lögnerna uppdagas, helt utan nåt rimligt motargument och försvar, allvarligt talat? Nej det blir snyft, stackars mig som måste gå igenom denna granskning. Upprepar hon 1,5 miljoner tillräckligt länge så blir det ju sant. Så vitt världen vet.

    Tack för mig, varsågod för min uppsats ? Ingen kommer läsa detta ? Men kan inte korta ner mig när det gäller Estee Oprah Lauder – Maskrosbarnet. Går inte.

    Med tanke på Bellas 1,5 milj läsare så blev jag lite nyfiken på hur statistiken hos SCB ser ut för de åldersgrupper hon säger sig nå via sina kanaler.
    Enligt SCB 2017
    Kvinnor 15 – 24 år = 562 195
    Kvinnor 25 – 54 år = 1 930 000
    Totalt antal = 2 492 195
    Bellas besökare skulle alltså vara 60 % av dessa. Låter inte rimligt?
    Om man räknar bort de lägre och de högre åldrarna och icke svensktalande så blir antalet lägre och procenten besökare högre. Är det rimligt?
    Även om de tyska, engelska, arabiska sidorna har besök så har jag svårt att tro att besökarna ökar speciellt mycket.

      Nja vi kan nog räkna med lite finlandssvenska kvinnor också, och kanske 1-5 % män, så säg 50% av alla kvinnor i nämnda ålder. Men visst det är fortfarande väldigt många.

      Det är förmodligen ca 300 000 individer som följer Bella regelbundet på en eller flera av hennes kanaler.
      Att hon kan ha tillfälliga toppar i besöksstatistiken vid speciella tillfällen och då något särskilt uppmärksammas t ex av andra medier är en annan sak. Men det är den uthålliga och regelbundna besöksstatistiken som är intressant för den som vill annonsera eller göra samarbeten.
      Så här tror jag att det är tills jag blir överbevisad om något annat. Heja!

    Camcam, du är allas vår inspirerande drottning som förändrat livet på så många, enbart genom din blotta uppenbarelse på the world wide web.
    Du är den mest fantastiska förebilden på alla sätt och din blogg är inte bara störst i Skandinavien utan i hela världen! HELA VÄRLDEN!!!!! ??

    Så trist att denna blogg har övergått till att bli en ren mobbing, kränkande och pinsam blogg. Du är så mycket bättre än s här Camilla, varför måste du hela tiden göra dig rolig på andra? Försöker förstå, läser dina bra texter men så kommer texter som denna och du faller i mina ögon. Men, precis som Isabella så vet du precis hur du ska få kommentarer på din blogg.

    Tog mig friheten att ändra lite i texten, så nu fungerar den någorlunda att sjunga till nationalsångens melodi.

    CamCam, du är våran inspiration,
    vår drottning som förändrar våra öden, enbart genom din internetnärvaro,
    En gudinna och den bästa förebilden!

    CamCam, din blogg är mycket storslagnare
    Än alla andra bloggar är tillsammans.
    Och inte bara störst i Skandinavien
    utan självklart i hela vida världen!
    JA UTAN SJÄLVKLART I HELA VIDA VÄRLDEN!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.