Allting kan köpas för pengar. Eller?

Här hittar ni bilden då jag inte orkar med att få Dennis och hans hittepå-bildombudsman på halsen.

Vad gör man som företag om man har ett gäng kunder som är så pass missnöjda att de skrivit dåliga omdömen?
Antingen kan man ta till sig kritiken och använda den för att förbättra företagets varor och service eller så gör man som Dennis Maglic och försöker begrava de dåliga omdömena genom att uppmana folk att lämna positiva omdömen i utbyte mot en chans att vinna pengar.
Det är på sidan Trustpilot Dennis Maglic vill manipulera butikens omdömen.
Man behöver inte ens ha handlat från sidan eller överhuvudtaget varit i kontakt med dem för att lämna ett omdöme vilket betyder att det inte ens är vatten värt.
Det är helt enkelt ett klurigt sätt att invagga framtida kunder i känslan av detta är en seriös butik där de flesta kunder är supernöjda när sanningen är den att de flesta positiva omdömen är köpta.
Att medvetet försöka lura kunder är bland det värsta jag vet och att DennisM inte verkar ha några som helst moraliska betänkligheter vad gäller det provocerar mig.

Vad tror ni DennisM skulle tycka om att jag synar hans ”tävling” och höjer den med X antal tusenlappar?
Han ”tävlar” ut 2000 kr bland alla de som skriver positiva omdömen om hans butik.
Tänk om jag istället skulle ”tävla” ut 5000 kr bland alla de som istället lämnar negativa omdömen?

Som man bäddar får man ligga och lika barn leka bäst – eller hur?

Tack för tips!

Här är ännu fler omdömen från Dennis första företagssida som han nog mest vill gömma undan:

 

217 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man blir så ARG. Slut på meddelande

      Hans gamla (riktiga) trustpilotsida finns kvar med riktiga omdömen: https://se.trustpilot.com/review/dmretro.com?languages=all

    ag rensade grabbarnas garderober igår och plockade ut en stor papperskasse med urvuxna plagg. Så skönt att få en överblick om vad de har och vad som saknas. Sedan packade jag in dessa nyinköpta plagg från Kidsbrandstore men egentligen är du sponsrad Engla inte köpt själv vi går inte på detta.

      Va?

        Englasshowroom skriver detta.

          Om Engla skrivit den där svårtydda texten, vem är då ”du” och ”vi”??

      Alla är ju sponsrade av dem. Alla mammor med många barn, universum m fl. sedan syns barnen ändå bara i kläder från HM.

        De kanske säljer kläderna samt får betalt för att göra reklam för företaget ifråga win win 🙂 Ja Engla skulle nog inte köpa märkeskläder för barn såvida de är inte sponsrade. Hon köper endast fyra märkesväskor och Gucci bälte åt sig hon är ju liksom Influencer ???

          Ok, lite snurrigt formulerat av dig, men om jag förstår dig rätt så är kontentan att Engla nästan aldrig köper något till fullpris. All skit är sponsrat, samarbete och rabatterat.
          Låt henne hållas, konsumtion och ytlighet gör henne lycklig. Jag kan inte tolka hennes blogg på något annat vis.

      Alltså… VA?!

      Citationstecken hade hjälpt ditt inlägg bli lättare att förstå! 🙂

    Vilken influencer är det gabriella joss skriver om på sin blogg? Den som har små barn och är svårt sjuk?

      Ulrika Forsberg!

        Nej fy så hemskt :(( ja självklart hemskt oavsett vem som är sjuk ?

        Usch! Vad är det med henne? ?

          Hon har väl fått cancer?

        Gud vad hemskt. Bröt rakt ut i tårar när jag läste hennes inlägg på IG. ?

    Fast om man inte behöver ha köpt ngt för att länna omdöme så kan man ju lämna dåliga för att jävlas, inte heller okej eller hur?

      Hahaha varför skulle nån lägga energi på det? Folk orkar knappt läsa ett blogginlägg idag.. ge dig Dennis! Sluta sälj skit!!!

      Nej, men det är det ju å andra sidan ingen som sagt heller. Hon hävdar att ett OMDÖME på Trustpilot inte är värt nåt. Omdöme = alla omdömen, positiva och negativa.

      Du får nog skilja på kritiken här. Det är dels en kritik mot Trustpilot, att INGA omdömen där är egentligen värda nånting då man inte behöver ha handlat för att skriva där. Och det är dels en kritik mot Dennis och hans ”taktik”, att tävla ut pengar för omdömen.

      Så, nej, ingen här tycker det är okej att ljuga om företaget vare sig det är positivt eller negativt, och Trustpilot är en oseriös sida, där man aldrig ska hämta sin information ifrån när man gör research på ett företag. Det är poängerna du ska ta med dig härifrån. Det Dennis gör här dessutom är att få människor att tvivla på äktheten i det positiva, i och med sin tävling.

      Sen är det tydligt vilka positiva omdömen som är skrivna av människor som inte ens handlat, så ospecifika och vaga. Tror inte för en sekund att alla negativa är påhittade heller. Att kläderna är köpa på typ Ali express tex det ser man ju bara genom att titta.. Att köpa in billiga kläder av dåligt kvalitet från Asien och chockhöja priserna, det är det många som gör och det är så fult och misslyckat sätt att bygga sitt företag och märke på.

      Tittar man på betygen kan man räkna ut själv vad som är sant, på en höft. Särskilt med den här pengavinsten i potten, då VET man i stort sett att det ramlat in positiva kommentarer av folk som aldrig ens handlat.

    Det förvånar mig att folk (har flera vänner som handlar i hans butik) fortsätter handla från hans företag när han köper billiga kläder med dålig kvalite och sätter en svinhög margin… Som en av tjejerna säger i sin kommentar, det är EBay kläder. Synd att han kan fortsätta lura sina kunder utan några konsekvenser och det är synd att folk kommer delta i den här review bluffen.

    Måste lämna en OT..
    Jag har varit gravid under två års tid (har 13,5 månad mellan barnen). Under första graviditeten pluggade jag min sista termin, pausade en vecka efter förlossningen och fortsatte sen och tog examen tre månader efter förlossningen. Andra graviditeten blev ett helvete för mig. Jag kunde inte röra mig från hälften av graviditeten pga foglossning och risk för förtidig födsel, så jag låg i princip i sängen 24/7 och kunde inte ta hand om min dotter, inte ens bära henne. Efter andra förlossningen tog det tid innan besvären försvann, och jag drog även på mig en förlossningsdepression som jag just nu tampas med. Min man har varit en klippa i detta, och har styrt upp allt med båda barnen men även handling, tvätt osv. Jag får även vila om jag behöver när han kommer hem från jobb. Helt fantastisk som sagt och jag överöser honom med fina ord och tacksamhet varje dag. Men det är just det.. alla i vår närhet berömmer bara honom. Det är synd om honom som fått ta barnen själv medan jag var sjukskriven, han behöver unna sig nu för han varit så duktig, osv osv. Jag har inte fått höra något alls. Jag tar båda barnen nu och sköter hemmet så gott jag kan samtidigt som jag dealar med min depression, men jag får aldrig höra att det är synd om mig eller att jag är duktig? Bortsett från min man då, vilket såklart är det viktigaste men ändå. Blir så less. Lever vi på stenåldern och är jag inte värd ett skit eller? Förlåt för lång beklagande kommentar men har en skitdag och fick precis upptryckt i ansiktet hur synd det är om min man att vi haft/har det såhär. Ville bara gråta!

      Kram! ❤️ Du Är grym som kämpar på! Det kommer bli bra, det vill bli bra. Just nu är det lite tufft men det kommer gå över. Och vadå synd om din man? Man är ett team och mår en dåligt lyfter den andra båda! Annars finns ju inget vits med att vara ett team.

      Skit i alla som inte kan se vilket jättejobb även du gör. Du ÄR duktig och huvudsaken är ju faktiskt att du, din man och barnen vet vad du gör och att du finns. Kram på dig!

      Men herre gud… säg det då? Att skaffa barn så tätt inpå är tufft för alla parter! Ja, du har haft det tufft men det har ju tydligen din man också haft. Är det nån sorts tävling eller?

      Känns som att det förväntas av mammor att vara duktiga. Men när pappor är duktiga så blir folk fortfarande helt WOW! och måste berömma dom för att de tar ansvar och ”hjälper till”. Medan de tar för givet att du ska vara en supermamma jämt. Så när du nu har haft det tufft så tycker folk att din man är ännu duktigare som roddat skeppet själv. Folk har en tendens att inte se jobbet man gör. Är inte mamma själv men har kämpat hårt på andra sätt och har saknat att få pepp och uppskattning. Du kanske kan försöka trösta dig med detta, att det är en samhällsstruktur och att folk inte ens tänker sig för. Fokusera på din man och inte folk runt omkring! Du vet innerst inne att du har kämpat och varit duktig!

        Pappor behöver inte ens vara duktiga för att berömmas. Det räcker med att de inte är helt urusla.

          Räcker med att de utrycker att de älskar sina barn så brukar folk (kvinnor) skriva att de är fantastiska pappor! Tänk om vi tyckte det räckte för mammor att älska sina barn för att vara fantastiska mammor.

          Knäppt, men jag tror det är ett svårt problem att lösa bara i sin egne bekantskapskrets. Det är nog mer framgångsrikt att samla på sig ett par bra svarskommentarer och sen försöka skratta åt det skriva i beteendet tillsammans med maken.

      Det krävs väldigt lite för att räknas som en bra pappa och väldigt lite för att klassas som en dålig mamma….

      Har du pratat med någon om din förlossningsdepression? Har jobbat inom psykiatri och enligt läkaren så fungerar ECT allra bäst på förlossningsdepressioner. Tycker du iallafall borde ta upp det med någon eftersom det oftast bara behövs en behandling.

      Kan det inte vara så att när du var sjukskriven, så var han ensam med allt ansvar över just barnen och allt som hör till. Men nu när du är halvt på fötterna igen delar ansvaret med honom och att det anses lite mer åt det normala. Att ni liksom är två nu som hjälps åt att ta hand om barnen och därför uteblir berömmet?
      Jag tycker iaf att du är jätte duktig som kämpar med din fd samtidigt som du tar hand om barnen!! Önskar dig all lycka till med både kropp och själ. Hoppas att du snart känner dig helt återställd.

    Sunkigt!

    trodde hans namn tolkades såhär DM- DrogerieMarkt Dm en av tysklands stora kedjor som ex Kicks 😀

      Nej det är en förkortning. på hans namn bara. Han heter Dennis M nånting.. Var bloggare föest för flera år sen.

        Dennis Maglic heter han. 🙂

    Men fy, detta borde inte vara tillåtet ?

    Jag lämnade 2 dåliga omdömen på zalandos sida där man kan betygsätta varorna. Dom syns inte på deras online butik. Får mig att undra om dom bara godkänner någorlunda positiva omdömen att finnas på sidan?

      Är du säker? Man måste ju trycka för att få fram recensioner. Jag har lämnat både bra, dåliga och jättedåliga recensioner och alla har visats. Nån gång fick jag 15 % rabattkod efter att ha lämnat en riktigt dålig (var inte min tanke var bara så besviken) så de verkar ju iaf läsa alla.

        Aaa jag är säker. Lämnade två olika på olika produkter. Vet var man klickar fram recensioner eftersom jag har handlat där förut. På den ena varan står det att det inte finns några recensioner än

          Zalando har som policy att godkänna alla kommentarer så länge du inte angivit personlig info (typ mailadress). Dock får de in hundratals kommentarer om dagen så ibland kan det dröja innan de godkänns. /fd anställd

    En försäkringskassa anställd säljer sina begagnade kläder på en facebook sida billiga från Lindex, H&M från pris 50 kr eller bud 😀 Tänk vad visa har det dåligt ställt med ekonomin. Behöver man nämna att hon bor i hus har en BMW530d xdrive touring.

      Äsch jag och min sambo tjänar över miljonen/år. Jag brukar sälja kläder jag tröttnat på och barnkläder. Allt från H&M till svindyra märken. Är jättebra för miljön! Att vara en economista (hehe) betyder inte att man har det dåligt ställt. Brukar sälja av kläder varje gång barnet byter storlek (alltså tights, byxor, tröjor, toppar, klänningar) och brukar få ihop 4-5000kr per storlek minst.

        Är det märkeskläder du säljer? Det är inte dåligt för att sälja begagnade kläder? Var säljer du nånstans? 🙂
        Ska nog sälja lite jag med har barn så därav mina frågor 🙂

          Ja mestadels plus väldigt mycket kläder får jag erkänna 🙂 men alltså det är värt det! Tycker jag iaf haha. Sålde av lite H&M plagg med som var fina och inte längre finns i butik (var eftertraktade barnplagg) och fick 100kr/st för 14 plagg för några veckor sen. Helt okej med tanke på att fota, lägga ut och sen skicka tog mindre än 2 timmar.

          Säljer mycket på Tradera nån gång ibland direkt till kompisar.

            Säljer du på loppis eller på nätet? Om du säljer på loppis, hur gör du för att få sålt något? Jag har varit på två loppis och inte fått sålt en enda sak… (såld både hästsaker och icke hästgrejer)

              Nä loppis har jag aldrig testat faktiskt. Men Tradera tycker jag är skitbra, förutom att de tar 10 % då :p

              Facebook säljer ju många på men det har jag aldrig testat.

        Får man fråga vad du och sambon jobbar med? Blir så nyfiken på vad man ska bli föd o tjäna lite mer 🙂

          Systemutvecklare och egen företagare 🙂 han tjänar mest. Men mitt mål är att tjäna 5 gånger mer än min sambo ?

      Va…? Får inte alla sälja vidare kläder?

      Vad skulle du vilja att hon gör med kläderna istället?

        kan ju skänka till de som har det sämre ställt. Tror att hon skäms lite när folk ser att hon jobbar på Försäkringskassan och säljer öppet på Facebook annonser. Hon tog bort det från sin profil fast hon jobbar där såklart.

          Hon kanske skänker bort intäkterna istället. ?

          Min mamma är högt uppsatt chef för flera avdelningar på Försäkringskassan och säljer vidare sina gamla kläder. Ska omedelbart be henne sluta med såna dumheter…

          Om man jobbar på FK har man ingen drömlön, skulle tro att en någorlunda erfaren handläggare kanske tjänar runt 40 000? Oavsett så kan man ju vilja sälja kläder man inte längre bär.

            40k är en drömlön för en statlig handläggare.

              Och jag som har sjukpenning har 7900:- i månaden. Alla ni som faktiskt kan tjäna pengar och gnäller: käft!
              Ni som orkar sälja / skänka vidare kläder trots bra inkomst: hatten av för er!

                Käft själv. Klart man får ”gnälla” oavsett hur mycket man tjänar. Du har inte ensamrätt på det. Vi som jobbar ihop våra pengar och sponsrar ditt uppehälle får gnälla så mycket vi vill. Just nu för att en ny pump till vårt swimspa är en trist oförutsedd utgift som bantar vår husbuffert så vi får lägga en del av skatteåterbäringen till sparkontot i stället för att dra till norska fjällen som vi tänkt. Skittrist.
                Tönt.

                  Shiiiit vad oempatiskt.

                  Nope. Bara less på den här von-obenattityden från folk som går på bidrag och är så jävla entitled och lättkränkta hela tiden.

                  Till anonym: 23.06
                  Ja, alla får gnälla! Men vadå ”jobbar ihop våra pengar och sponsrar ditt uppehälle” oschysst kommentar. DU sponsrar ingenting, vårt land bedömer om man ska få bidrag för att man inte KAN arbeta, är man sämre värd gör att man inte kan tjäna sina egna pengar om man är sjuk??

                  Tror du folk vill leva på bidrag? Det är hemskt. Det är lätt att man blir lättkränkt när man har det jävligt tufft både ekonomiskt och av orsaken till bidrag= Sjukdom, ångest, oro, känsla av misslyckande, känna sig utanför samhället osv. Jag har tex en kompis som jämt klagar på att de har så lite pengar och det är sååå jobbigt, de sparar 16.000kr i månaden, har 11.000kr kvar efter ALLA utgifter inklusive mat, köpt bostad, två bilar, 2 personer. De handlar mat för mer än 8000 och slänger mycket. DET är tungt att höra när man inte vet om man kan betala sina räkningar och aldrig kan välja vad man vill ha i mataffären, utan bara kolla efter det billigaste och mest mättande, trots näringsbrister. Att ha bidrag är en kamp för att få ihop det- på extrem nivå. Hur tror du man ska få ihop det på 7900kr i månaden? Hur tror du man mår? Nån gång kanske du blir sjuk, hur skulle det kännas då?

                  Btw jag har haft sån ångest för att jag gått på bidrag för att jag inte kan arbeta! Min självkänsla& självförtroende gick ner till noll. Kände mig så värdelös och misslyckad och det påverkade hela mitt liv. Önskar ingen att leva på bidrag

                  E: calm yo titties.
                  För det första: att jag är med och pyntar folks bidrag är inte ”oschysst”, det är fakta. För det andra har jag inte sagt att jag inte gör det med glädje. Jag är glad att jag kan jobba och tjänar så mycket att jag kan ge ett ordentligt bidrag till välfärden. Vilket inte utesluter att jag är less på det litet fåtal rövhattar som framställer knegare som ngn sorts fiende som bara ska hålla käften. Vi har alla våra problem och orosmoln och tf för våra egna liv och det är inte en jävla tävling i vem det är mest synd om.
                  Att vara fattig är inte automatiskt lila med moraliskt överlägsen.
                  För det sista så vet du ingenting om min egen fattiga bakgrund.
                  Peace out.

                  Jag ser er inte alls som nån sorts knegare som ska försörja, det lovar jag. Jag menar att kommentaren var lite väl hård. Jag kan tänka mig att hon som skrev innan är frustrerad över sin situation, det är väl inte så konstigt ändå?
                  Ja det är fakta att ETT EXTREMT FÅTAL bidragsfuskar, det är jag också sur över men det är som sagt inte många som gör det. INGEN ÄR MORALISKT ÖVERLÄGSEN NÅGON ANNAN, punkt. Det är det jag menat hela tiden, alla har rätt att gnälla! Läser du inte ordentligt?

                  Dock om man är i en situation som i exemplet, där den andra känner en och vet hur man mår/har det som bidragstagare, då kan man kanske vara lite finkänslig och välja vem man gnäller till när det gäller den biten(gäller ej här utan i exemplet)
                  .
                  Ja, alla har sina jobbiga grejer, inget snack om det. Alla har utgifter, svårt att få ihop det, skit som händer osv.
                  Det ÄR jobbigt att gå på bidrag när man dessutom egentligen vill vara självständig och ”förtjäna” sitt uppehälle genom att arbeta(och ha tex oväntade vårdrelaterade utgifter som inte finns utrymme för).
                  Jag vet ingenting om din bakgrund, och du ingen om min.

                  Jag måste ta från min skatteåterbäring för att reparera min pool istället för att åka på semester – var är empatin i det?

                  @Happy, jag gick inte in för att vara empatisk eller oempatisk. Svarade på en dryg och korkad kommentar. Hur du uppfattar mitt svar är irrelevant.

                  Ändå kanske lite skillnad hörru att oroa sig över en ”pump till ett swimspa” ? än ifall man kommer att kunna betala hyran/Gå till tandläkare/köpa ett par skor till barnen.

                  S, jag har inte påstått att det inte är skillnad.

            Men dröm!!!! Har en lön på 28900 och är då i överkant på mitt statliga arbete och jobbat inom samma myndighet i sex år. Kanske dags att byta myndighet…

            Okej, trodde lönerna var någorlunda lika för socinomer som jobbar för statlig myndighet kontra kommun. Är socionom men jobbar i kommunal sektor och för oss är 40 000 och några tusenlappar över inte en drömlön, utan rätt normalt. Iaf i storstadsregionerna, om jobbet innebär myndighetsutövning.

              Oj, det är ändå väldigt mycket jämfört i mellanstora städer!

              Oj! Imponerande! Själv jobbar jag som ST-läkare (5 år efter examen) och tjänar 39500 kr.

                Du förtjänar mer ??

          Men skärp dig. Jag har pengar, säljer ändå vidare mobiler, kläder, möbler etc. Då kommer det till användning och jag får tillbaka lite istället för att bara slösa. Min kusin handlar kläder billigt på second hand och säljer vidare dyrare på internet. Bäckar små som man säger

            Haha som din kusin gör gjorde jag i gymnasiet! Skitsmart ju, tjänade lite extra på det 🙂

              Hon får ihop rätt mycket och pengarna sätts in på ett konto till hennes barn 🙂

                Älskar smarta kvinnor som gör sånt!

          Tror (hoppas) inte hon skäms det minsta

          Jag är FK handläggare och lönerna för en försäkringshandläggare börjar på ca 25 000 kronor, utredare tjänar mer och personlig handläggare ännu lite mer. 35 till 40 tusen har enhetschefer och controllers. Områdeschefer ännu mer och så vidare. Statliga myndigheter får inte vara löneledande så lönerna ligger inte högt. Dock så kompenseras det med andra förmåner såsom fria läkemedel.

          Och även jag, statlig tjänsteman och allt, säljer också vidare saker jag inte vill ha eller behöver. Inget konstigt med det.

      Är du dum i huvudet? 1. Hon får väl göra vad sjutton hon vill? 2. Tror du man tjänar multum av att jobba statligt? Vilken urbota dum kommentar. Varför bryr du dig vad hon gör ens?! Sjukt.

        känner du dig kränkt 😛 Man får väl ifrågasätta det är ett fritt land. Klart hon tjänar bra men mkt vill ha mer 😀

          Ja jag blir kränkt av hur jävla korkad du verkar.

            ät en kokosnöt din palm 😛

              Jaha. En tonåring. Då förstår jag

                Tror snarare idiot. Har ännu inte träffat en tonåring så korkad som ”Anonym”.

                  Oh the irony.

          Ja?? Hur tror du att man får mycket pengar? Att man har en summa och så räcker den resten av livet, eller?

          Så istället för att berömma någon som säljer begagnade kläder istället för att slänga som väldigt många andra gör, så skammar du henne för att hon, som har en ganska vanlig lön, inte skänker dem?! Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Herregud…

            Jag skänker till myrorna. Eller ger till kompisar. Det känns bra och jag vill inte ha för mycket hemma. Puss.

              Jo, för det är ju ekonomiskt i längden

              Aha!! Hade på känn att trådstartaren till en liknande dum tråd var K-M…

                Kurt-Maria är inte trådstartaren ?

                  Sant, såg det nu. Men ett snarlikt grunt sätt att resonera på iaf.

      Skojar du??

      Menar du på fullaste allvar att du tror att man måste ha det dåligt ställt bara för att man säljer av kläder/saker som man ej längre har användning för?

      Sen när är det dåligt att tänka på miljön?! Vargör.ska man slänga saker som nån Anna kan ha nytta av? Läskigt håller på!

        Firat nationaldagen?

          Jag är en annan anonym men gissar att kommentaren ovan ser ut som dem för på grund av att telefonens tangentbord blir så enormt segt när man kommenterar här inne och ord kan bli lite hur som helst på grund av det. Ser ut som mina kommentarer brukar kunna se ut. Vet inte om camcam har skickat det problemet till tekniker än men ibland är det så segt att det tar flera minuter att skriva en kort mening. Var glad om du inte har det problemet för det är ytterst frustrerande☺

            Den gör*

      Hahahaha, alltså, vad ÄR detta? Du trollar väl nu utgår jag ifrån. Jag förstår ingenting, vilken arbetsgivare ska man ha för att få sälja kläder? Eller är problemet att hon säljer kläder från Lindex? Antar att detta är någon du känner privat och är lite sur på av nån anledning?

      Konstigaste inlägget ever ???

      Men va? Jag köpte vår soffa för 1000 kr på blocket, det är en supersoffa som förmodligen kostade typ 50 000 kr ny, och säljare än bodde i en 15 miljonersvilla. Men de ville bara bli av med den och tyckte antagligen det var bättre att den fick ett nytt liv jämfört med att hamna på tippen.

        Min lillasyster köpte ett soffbord på Blocket, visade sig att det såldes av ett hockeyproffs och hans fru och de bodde också i en lyxvilla, och skulle ha typ 400 för bordet, så även om man är tät är det gött att sälja saker 😀

      Du måste vara syrian

    Tror inte att någon litar på recensioner som är publicerade så tätt dock

      Dennis kunder verkar ju inte vara de mest klipska och går ju på vilket lurendrejeri som helst uppenbarligen.

    Litar inte på Denis smalhetsaren M. Falsk och ytlig. Känns inte som han är snäll.

    Helt galet, fast det har ju varit känt att kvaliten på DMs shop är katastrof, fult att göra så där när man köper skräp från typ wish och Aliexpress.

      Om han köper därifrån, varför gör han det? Har själv klädföretag och hade noll kontakter från start. Allt som krävdes för att få en (bra!) tillverkare att jobba med var att googla, maila en massa och få hem Samples på mina skisser. Varför gör han inte så?

        Han är nog mer intresserad av pengar än av en bra tillverkare. Blir säkert billigare (och framför allt enklare) att bara klicka hem grejer från Aliexpress = mer pengar för honom.

          Plus att han inte kan designa i guess

    Kolla Ben&Niccis senaste video på Youtube. De ska samarbeta med Dennis ?

    Äckligt! Men hur naiv är folk?! Han köper sina kläder från Ebay ect… Ingen hemlighet!

    Förlåt, näst senaste video är det

    Jag har själv handlat på dm och jag ÄR nöjd! Är glad att jag inte lyssnade på allt skitsnack för jag blev positivt överraskad. Verkar som att skitsnack kommer mest från folk som aldrig handlat där?

      Nej, det beror på att det är ungefär som att handla från swish. Skitbra grejer ibland, jättedåliga ibland

        Swish? Du menar Wish?

          Hahahaha ja, det var det jag menade ?

      Grattis till kläder som tillverkats i länder under hemska förhållanden, som du själv varit dum nog att betala hundratals kronor i onödan för (pengar som ej går till arbetarna utan hamnar i DM’s (aka anorexi-hetsaren) fickor.

    Han har gjort en ny trustpilot användare, men den gamla finns kvar med alla riktiga omdömen: https://se.trustpilot.com/review/dmretro.com?languages=all

    Borde man inte kunna anmäla det till…. något? Lotteriinspektionen?

    OT. Någon som på riktigt gått från att ha riktigt dålig självkänsla till att få bra och kunna älska sig själv?
    Tips på någon bra bok? Ville i år arbeta med mig själv och lyckats bra med vikten men huvudet är ju tyvärr det största problemet.

    Får iaf ge mig en liten klapp på axeln idag då jag avslutade en evighetslång jargong med en kille som inte ville ge mig det jag förtjänar. Men samtidigt krigar min hjärna att det var något fel på MIG som gjorde att han inte ville det samtidigt som andra sidan vet att han är en röv och jag förtjänar allt det bästa.

    Jag blir så less på mig själv som inte klarar av att ändra på mitt negativa synsätt och lära mig att inte ta åt mig.
    Ber im ursäkt för ännu en trådkapning här men det är så många kloka här inne och har inte så många att vända mig till tyvärr.

      Rekommenderar kognitiv beteendeterapi (KBT).

      Vakta dina tankar och behandla den där rösten i huvudet som om det vore en utomstående person. Så fort du faktiskt fokuserar på vad den där rösten pratar om så fattar du att det är galenskap att ta något av det seriöst. Säg ”god morgon” och ”du är allt du behöver vara och du förtjänar att ha en fantastisk dag” HÖGT till dig själv varje morgon. Du känner dig löjlig först men det släpper. När rösten i huvudet tvivlar på dig, hur du ser ut, vad du är värd så backa mentalt så att du står utanför och observerar rösten. Den talar inte sanning och representerar inte dig. Allt du kan höra är ju faktiskt något du kan observera och allt du kan observera är externt och inte ”du”. Du är något helt annat än din osäkerhet. Du är du och du duger och är fantastisk som du är. Du har allt du behöver och är allt som ska älskas. Kritiken som skapar dåligt självförtroende är egentligen rädsla men du ÄR nog. Släpp rädslan.

        Tack, försöker med liknande och börjat sätta mig in i Atg verkligen försöka vara min egna kompis, för aldrig någonsin skulle jag behandla någon jac tycker om såhär och lite sådant ni är inne på! Tack för nya råd!

      Jag har ungefär gjort det. Hade självmordstankar (aktiva och några försök i tonåren) från sjuårsåldern upp till kanske när jag var 25. Alltid alltid hatat mig själv. Nu är det bättre, kanske inte helt fantastiskt men jag accepterar mig och slår inte på mig själv längre. Det som hjälpte mig var nog tid och att se till att jag hade vettigt folk kring mig. Min dagliga utmaning var kanske lite konstig men jag brukade tänka så här: jag tror ju på allas lika värde, borde jag inte räkna in mig själv där? Jag begår ju inte massmord eller stryper kattungar så jag är nog ok ändå. Sen har jag sakta höjt nivån på vad jag jämför mig med. Sen de senaste tio åren har jag jobbat mer på att blocka ältandet av mina fel och brister, lärt mig känna igen när jag sätter igång och då avlett mig. Ser framför mig kraftiga hjulspår som jag snabbt som satan ska svänga bort ifrån. Och sen är det viktigt att berömma sig själv när en lyckats gira undan. Tror inte så mkt böcker kan hjälpa utan mer ett ihärdigt arbete som du gör varje dag.
      Tycker du ska ta dig själv och din klappade axel och göra något kul för att fira! Det är svårt att ändra hur en tänker men det går!

        Om du känner att du är ensam- vänd till Jesus.

          Men lägg av

            Fast en del tanker sa – det funkar for dom.

            Alla får tro vad de vill. Blir nån lycklig av Jesus så kör på-

          Vad har jesus för mailadress? Eller hur kommer jag enklast i kontant med henom?

            Googla.

              Alltså ?

        Tack för omtanken och råd ?

    Man behöver inte ha handlat eller ens mailat eller varit i kontakt med hemsidan för att få en massa massmail från det jävla företaget.

    Trustpilot borde informeras….

      https://support.trustpilot.com/hc/sv/articles/203419993-Trustpilot-s-Notify-Compliance-Process

      In och anmäl det, de har nolltolerans mot fejkade recensioner säger de

    Trustpilot ser gärna att man rapporterar sånt där så bara att anmäla.

    Cherry picking kallas det och de anser det vara fraud.

      Ahh vad bra att de har en sån policy ??

      Såg också det nu, man kan klicka på den lilla varningsflaggan vid varje positivt meddelande och skriva en rad till trustpilot.

    Camilla vik dig inte för jättebebisen Dennis och hans hittepåbildombudsman

      Förvisso finns ju då herr Este som är jurist och själv kallar sig Bildombudsmannen, men han är ingen myndighet. Så lite hittepå äre allt.

    CAMILLA LÄS:

    Jag har funderat på hela din granskning med Blondinbella, hennes statistik, hennes lögner och hennes manipulationer. Eloge till dig som synliggör hennes bluff. ?

    Nu tänker jag på andra influensers och deras besöksstatistik. Alexander Pärleros, vad är hans deal? Når han verkligen 2 miljoner lyssningar per månad via sina poddar? Jag är misstänksam. Jag förstår att han intervjuar kändisar, företagare och politiker vilket gör att han hela tiden når nya målgrupper när den som intervjuas länkar till poddavsnittet. Smart! Men, 2 miljoner? Och vad är SYFTET med att bjuda in Jimmie Åkesson för att prata om framgång? Jag förstår inte varför man vill ge ett främlings- och kvinnofientligt parti ännu mer utrymme i media, ett hopplöst normaliserande av rasismen som kryper in utan att vi mäker det. Men vem bryr sig?

    I allafall. HUR blev han så känd?

      Hans pod finns väl med på podindex? Det är Sveriges annonsörer som står bakom den statistiken i samarbete med de flesta plattformar så det som står där är sanningen.

        Kollar man där så bör han nå ut till ungefär 1.2 miljoner i månaden?

      Dessutom har han en podd med sin fru, Ida Warg.

      Säga vad man vill om SD men någonting har dom gjort för att lyckas, Sveriges tredje största parti i valet 2014.
      Själv lyssnar jag gärna på det avsnittet med Jimmie Åkesson, skulle faktiskt vara intressant att höra hur han lyckats. Samtidigt som SD är hatat från många så växer partiet väldigt fort.
      Hey, kan Donald Trump bli president så är inget omöjligt.

        Du skriver väldigt osammanhängande.

    OT. Snurriga jag trodde det var öppet spår idag :(. Testar att skriva ändå och hoppas någon snäll person vill svara.
    Ska träffa en psykolog imorgon, borde gjort det för längesen. Vad kan jag förvänta mig? Jag vet ju inte varför jag mår dåligt. Är så rädd att inte få någon hjälp när jag inte kan förklara varför jag inte mår bra.

      Fundera inte på det överhuvudtaget. Du ska träffa en människa, vi kan inte veta hur den personen är och gör sitt jobb. Gå dit bara 🙂

      Psykologen som du träffar är med all säkerhet väldigt van vid att samtala med människor, och också van vid att leda samtal och hjälpa till när patienter inte hittar ord, inte fullt ut kan beskriva vad de känner osv. Du kan säga till psykologen att du tycker det är svårt att sitta där och inte betalas du ska säga. Det kommer gå bra!

        Inte veta vad du ska säga.

      Vad bra att du ska göra det 🙂 Ett förslag är att säga just det, att du inte vet varför du mår dåligt, och att du känner dig lite orolig att du inte ska få hjälp. Du kan nog förvänta dig att hen ställer frågor om hur du mår för att förstå hur hen kan hjälpa dig. Hoppas det går bra! 🙂

      Jag kände mig precis som du gör när jag skulle börja i terapi. Visste inte alls vad jag skulle säga eller hur jag skulle börja. Men som en annan sa så brukar de vara väldigt duktiga på att leda samtalet. Säg som det är att du inte vet varför du mår dåligt men att något är fel. Psykologen kommer säkert kunna ställa frågor som hjälper dig på rätt väg. Tänk såhär, man måste börja någonstans. Efter den här upplevelsen även om den är bra eller dålig (man vet aldrig om man passar bra ihop med dem första psykologen/terapeuten man träffar) så kommer du iaf vara närmare en ”lösning” än du var innan.

        Ååh tack så mycket för era svar. Känns lite lättare att gå dit imorgon!

      Önska dig all lycka. Var skit nervös när jag gick för första gången men, det är deras jobb och de vet hur de ska får en att vara bekväm! Kram

      Du kan ju dels beskriva den känslan du har, och psykologen är till för att hjälpa dig att komma fram till vad det är som gör att du mår dåligt. Om det underlättar kan du skriva ner funderingar på ett papper som du tar med, så du har stöd till dig själv i vilka situationer som du upplever det.
      Troligen kommer psykologen boka in fler möten med dig och ge dig verktyg för att bearbeta och sen så återkopplar de till det nästa gång (allt beroende på metodik och vad det är du söker för). Min erfarenhet är att det var som ett samtal och jag fick berätta om händelsen som gjorde att jag sökte, men det är olika tänker jag beroende på situation och så.
      Kommer gå bra! Det är ingen prestation.

      Du kan alltid testa flera olika till du tycker du hittar någon som ”fattar”. Om det inte blir bra med den första, ge inte upp. Det är personkemi och sånt som ska funka också.

    Denis Maglic är ett kräk, en ynklig människa.

      Verkligen. En damn loser.

      Men det är okej att säga så om honom men inte om BB? Är det för att han är man och hon är kvinna, eller vad är dealen?

      Han må sälja skit till överpris, men det betyder inte att det är okej att kalla honom för ett kräk.

        Kommentaren har 8 likes, kommentarer om Bella har långt fler.

        Bläddra tillbaka något inlägg och kolla vad folk kallar Bella för bland kommentarerna, finns en hel del tveksamma kommentarer där också (som under alla andra inlägg om Bella), vilket tydligen Camilla anser vara godkänt…

        Han har ju även skrivit en del om att folk som inte är smala är äckliga m.m. Tycker det känns helt ok att någon kallar honom för kräk då.

        Vad folk tycker om Blondinbella bryr jag mig inte om. Denis Maglic har gång på gång uppvisar att han går över lik för att uppnå status och rikedom, därav mitt ordval. Han har upprepade gånger kränkt överviktiga genom att b.la. gått ut med ”sanningar” om hur kvinnors ben ska se ut för att inte räknas som ”feta”, han har kallat andra bloggare för feta (och diverse andra ”trevliga” saker), han ljuger om designen på krafset han säljer (en favorit är att hävda att han själv designat produkterna men en enkel sökning visar att de finns på diverse kinesiska säljsidor…), han använder sig av en självutnämnd ”bildombudsman” för att jaga och hota privatkunder som lagt ut kritiska kommentarer om han kläder men själv snor han bilder till höger och vänster till sin webbshop, bland annat gjorde han reklam för en klänning med en bild på Kylie Jenner som han definitivt inte ägde rättigheterna till… Lägg sedan till en lång rad allmänt elaka och dryga kommentarer från honom under hans tid som bloggare och bilden av en extremt osympatisk människa målas upp. Det finns liksom en anledning till att han är avskydd av alla i influenservärlden och tvingades lämna sin bloggportal.

    Detta är OT men googlade runt lite och hittade en sak som gör mig väldigt konfunderad.

    Cissi Wallin har polisanmält Virtanen för att ha drogat henne, och anklagat honom för det i media. I polisförhör säger hon att hon inte druckit mycket och att hon måste blivit drogad och att hennes minnesluckor beror på det. De kunde INTE bero på alkoholen hävdade hon bestämt.

    I sin blogg 2011 skriver hon motsatsen:
    ”Jag blev våldtagen 2006. Ni kanske har läst om det. Om inte – här. Observera att jag inte satt rubriken eller eh valt bilden. Den händelsen blev ett första uppvaknade för mig. Hade jag inte varit så full när jag följde med honom hem efter löfte om efterfest hade det där aldrig hänt. Det tog lång tid att inse att det faktiskt, inte på något sätt var mitt fel, men insikten om att det aldrig hade hänt om jag inte hade druckit… Ja den fanns, den finns alltid. Utan något skuldbeläggande av mig själv. Mer ett konstaterande. (det går för övrigt rykten om att jag och den här mannen haft en relation och knarkat ihop, sanningen är att jag aldrig hade träffat honom innan detta hände, ett litet OBS bara, för att visa på hur ondsinta vissa kan vara)”

    Hur detta går ihop med att hon nu är enormt säker på att ha blivit drogad eftersom hon inte var berusad av alkohol, förstår jag inte!

      Skrev du inte exakt samma kommentar för ett tag sen…? Det går inte ihop. Vad spelar det för roll nu? Hon har sagt sitt, han har sagt sitt…? Oavsett vad som är sant så startade det något bra, något större än någon av de två

        Nej det har jag inte. Det här är ju som ett rent bevis på att Cissi ljuger om att Virtanen drogat henne. Hon säger att hon druckit så mkt att hon själv är alldeles säker på att det inte hänt annars.

        I polisförhöret säger hon ju att Virtanen drogat henne. Hon säger att hon inte kunnat få minnesluckor och bli helt borta av alkohol, för hon hade knappt druckit något. Det påpekade hon väldigt noga i förhöret.

        Vad detta har för betydelse nu? Jag skulle påstå att det har stor betydelse, angående Cissis trovärdighet i stort och i förtalsmålet i synnerhet. I mina ögon är det ingen liten sak att anklaga någon för att ha drogat en, både genom polisanmälan, i media och sociala medier.

          Ja, men alltså alla tror inte på Cissi. Det är typ här och grupperingar på internet. Få jag pratat med utanför internet som är helt säkra, många fann henne icke trovärdig efter uppdrag granskning. Men det spelar ingen roll för det gör ingen skillnad för någon mer än de två. Jag är rätt trött på tjatat vem av de som ljuger, börjar bli ointresserad. Mer intresserad av hur debatten kommer se ut framåt

            Drevet härifrån och på Cissis instagram är fortfarande väldigt obehagligt. Cissi underhåller det hela tiden.

            Att ljuga om en sådan här sak och gå ut så hårt i tidningar, radio, tv, sociala medier under så lång tid är verkligen illa. Det skulle jag tycka om jag vore den anklagade.

              Jo. Men det kommer väl en dom på förtalgrejen nån gång, ska bli intressant se vad domstolen tycker. CW vet väl redan att hon kommer få maxstraff så hon kanske vill dra med sig så många som möjligt, skulle kunna vara därför.

                Tror att förundersökningen i förtalsmålet pågår fortfarande.

                  Lär inte vara brist på bevis direkt. Det tar väl ett tag att plöja igenom…

              Det är hemskt såklart. Han har småbarn. Jag vet inte vad som hänt mellan dom men hatkampanja 15 år efteråt- det är ju inte värdigt.

          Och btw så har hon gjort sig skyldig till förtal

            Kommer ta lång tid. Lär överklagas upp i HD. Många, långa och tjatiga trådar kvar…

              Men alltså. Finns inget att diskutera om det? Hon är skyldig

            Solklart förtal. Undrar vilket straff det blir.

              Hon är anmäld för grovt förtal.
              Vanligtvis får en person driva förtalsmål själv men i vissa fall kopplas polis och åklagare in.
              Källa Metro:
              När det finns ett klart samhällsintresse
              När det rör sig om spridning av bilder eller filmer av sexuell eller integritetskränkande art
              När det gäller stor spridning av påståenden om att en person gjort sig skyldig till mycket allvarlig brottslighet när syftet är att utsätta personen för andras missaktning
              Om det rör sig om särskilt klandervärda uppgifter som får stor spridning och drabbar den utsatta mycket hårt

              I detta fallet har ju uppgifterna minst sagt fått en stor spridning. Straffskalan går från böter till fängelse i två år.

                Nån som vet om man bestämmer om det blir allmänt åtal när förundersökningen är klar? Eller vet man det redan nu? Väldigt intressant se vad det blir för straff.

                  Det blir allmänt åtal. Det är åklagaren som utreder.

                  Osannolikt det inte blir fängelse? Är det bara FV som anmält hittills?

                  Är hon dömd för något sedan tidigare? Ovanligt med fängelse som ostraffad va?

                  Vet inte man bryr sig om tidigare straff. Man kollar nog på brottet just nu.

        Du verkar inte förstå innebörden.

          Skulle vara till anonym 21:30 men hamnade väldigt långt ner.

      Är det du Fredrik Virtanen, förlåt Fredrik Ramkvist?

        RamQvist

      Är väl ganska så stor skillnad att vara full och gå hem med nån på efterfest och vara så full så man däckar totalt och får en blackout…

        Hon säger sig ha druckit så lite alkohol den kvällen att det är omöjligt att hon skulle ha blivit påverkad av den. Därav drar hon slutsatsen att hon måste ha blivit drogad. Detta säger hon i polisförhör.

          Det är absolut problematiskt och undergräver hennes trovärdighet att hon skriftligt har uttalat att hon var väldigt berusad och sedan i förhör har ändrat sin story totalt. Hur vet hon vad som hände om hon har så stora minnesluckor? Och vem har inte druckit sig till minnesluckor? Det behövs inga drogar, räcker att äta sparsamt och dricka lite vin och några shots för att få blackouts. Att vänta 15 år med att anmäla är inte så bra heller. Sen betyder det såklart inte att de får skylla sig själv som blev för fulla. Han är säkert ett svin och det kan mycket väl hända att han utnyttjade henne sexuellt medan hon befann sig i ett hjälplöst tillstånd pga att hon druckit sig redlös. Det är fortfarande ett brott, men så var det det där med trovärdighet och bevis. Kom ihåg att om du blir våldtagen ska du genast ta dig till akuten eller ring polisen som tar med dig dit. Du får inte byta kläder och absolut inte duscha. Inte ens tvätta händerna! Utan teknisk bevisning är det nästan omöjligt att få någon dömd för våldtäkt, ord står mot ord och de måste vara 98% säkra på att han är gärningsmannen. Annars måste de frikänna den åtalade.

            Jo. Nåt har hänt mellan dom, absolut. Att det skulle gått till exakt som hon säger idag- nej. Omöjligt.

            Alltså, håll i alla fall reda på faktan om du ska sitta på höga hästar. Cissi säger att övergreppet skedde 2006. Hon anmälde 2011. De facto har hon inte väntat 15 år med att anmäla. Då hade brottet redan varit preskriberat. Däremot gick hon inte ut med hans namn förrän 2017, alltså 11år efter den sagda våldtäkten. Håll dig till fakta, förvanska inte för att vinna poänger. Patetiskt.

    Om man läser på Yrkeshögskola ex ekonomi inriktning kan man få jobb inom någon myndighet ex skatteverket, försäkringskassan osv? Någon annan som har gått den vägen eller känner någon med liknande bakgrund gällande utbildning och jobb?

      Tveksamt, oftast kräver myndigheter ett visst antal högskolepoäng.

    Hur kan bloggare som t ex AnnaWii bli/vara så sponsrade? AnnaWii får sällan kommentarer & som mest typ 7 hjärtan på sina inlägg? Hur arbetar företagen med mindre bloggare? Nån som vet? ?

      Dom jobbar precis som stora bloggare förutom att dom har kortare kontrakt och får mindre betalt.

      Har en Instagram i samma ”nisch” typ som Annawii fast lite färre följare med bättre aktivitet med likes och kommentarer (Annawii får väääldigt lite i jämförelse med antalet följare hon har). Jag får ofta erbjudanden från flera av de företag hon har samarbeten med och dem erbjuder alltid bara produkter i utbyte mot inlägg/storys.

    Nä fan. Lika hemskt som Donalds Trumps ass.

    Virtanen har tydligen tidigare skrivit att han har skit på Jan Helin. Det var ju oväntat..

      Inte dags att ge upp? Min undulat kan hoppa hopprep. Jag lovar. Det är helt sant.

      Såklart han har skit på Jan Helin. Jan Helin är ju trots allt Jan Helin – dvs ett riktigt avskum.

    Såg på FB att Catrin Hedlunds skulder hos Kronofogden hade ökat från 600.000 till drygt 750.000 på ett år. Dessutom har hon 300.000 i skadestånd att betala. Grattis Catten!

      Skuldsanering nästa….

        Går väl inte på böter/skadestånd?

        Skulder som uppkommit pga brott (skadestånd) får man inte skuldsanering för.

      Men ändå har hon råd att köpa bl.a minicross till äldsta grabben. Mystisk det här, att hon aldrig har råd till sina skulder, men att konungar och resa finns det alltid minsann pengar till.

        Vad händer då? Alltså om nån inte ens har pengar att utmäta för att betala ett skadestånd?

          Brottsofferfonden går väl in och betalar till offret tror jag, så blir förövaren skyldig dem, är det böter skickas det vidare till kronofogden om man inte kan betala inom 2 veckor eller vad det är. Vet inte hur det är med skadestånd men jag fick böter på typ 3000kr för ett årsen, för ett två år gammalt narkotikainnehav, vilket gick till KF när jag inte kunde betala. Där tickar de ju sen på med lagom saftig ränta.

    Kan du inte skriva om att Elsa Billgren får slutshamande kommentarer på sin blogg?

    Om folk ändå visste vad Dennis Maglic har sagt och gjort så skulle inte hans butik sälja ett jota. Han har ju varit elakare än alla elaka bloggare tillsammans. Du borde påminna alla bloggläsare som inte varit med tillräckligt länge i gamet, Camilla. Om hur han tjockmobbade Blondinbella etc.

    Cissi skriver ironiskt nog ett inlägg på instagram om att internet aldrig glömmer, där hon återigen påstår saker om Virtanen och ev vänner.

      Jag tycker att hennes trovärdighet sjunker för varje inlägg :/

      Vadå påstår? Det är ju Virtanen själv som skrivit texten i inlägget? Vakna upp!!

        Jo men hon tar ju en text helt ur sitt sammanhang och öser på. FV kan ju ha menat han sett JH dansa på ett bord typ 1983. Börjar kännas som att hon inte accepterar nånting som inte är som just hon vill ha det- då ska alla straffas & misskrediteras,

        Se angående trovärdighet och varför det är ironiskt att hon skriver att internet aldrig glömmer, längre upp bland kommentarerna!

    Upptäckte igår att jag har en wishklänning för 40kr som jag såg finns på DMretro för 499kr. Så jävla sjukt ändå…

      Så är tyvärr fallet med 100% av hans ”egendesignade” kläder. Rubbet kommer från Alibaba!

    Ur kommentaren här ovanför, citat från Cissic blogg 2011:
    ”(det går för övrigt rykten om att jag och den här mannen haft en relation och knarkat ihop, sanningen är att jag aldrig hade träffat honom innan detta hände, ett litet OBS bara, för att visa på hur ondsinta vissa kan vara)”

    Mannen som avses är Virtanen. Cissi letar på sin Instagram just nu ganska desperat efter sammankopplingar mellan personer för att kunna misskreditera dem, och skriver att internet aldrig glömmer. Nej det gör inte det och här är ex på mer lögn från Cissi.

    För i polisförhör säger hon angående om hon träffat Virtanen före våldtäkten:

    ”Och… enda kontakten jag hade haft med honom förutom att jag visste vem det var, eftersom
    han var kändis då, eh var att han hade satt mig och min dåvarande skådespelarkollega som
    var med i den här filmen, på sin innelista i Aftonbladet tidigare, om det var tidigt 2006 eller
    om det var sent 2005, jag minns inte, men det var ett halvår tidigare kanske. Och efter det så
    började vi liksom springa på varann på krogen, gemensamma bekanta… Ytligt hälsa, inget
    annat än hej, hej, trevligt… Vad heter du? ungefär, så där.
    Eh och… han hade sökt lite kontakt med mig tidigare på krogen på sådant där, ja Vill du ha
    en öl..? Ja, men inte, absolut inte så där Ska vi ligga med varann?, utan bara trevligt så”.

    Detta spelar ingen roll för förtalsmålet men är ännu ett exempel på att Cissi har svårt att hålla sig till sanningen.

      Lägg ner nu, please. Kvinnor har bara att förlora när de anmäler övergrepp. Ingen kvinna gör det för skojs skull. Varför så jävla besatt av att försöka rentvå svinet FV (numera FR).

        Du drar dina egna förhastade slutsatser som inte stämmer.
        Jag har aldrig försvarat FV. Jag tror han ljuger precis som Cissi ljuger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.