Snart är han nere på singelsiffror, Calleponken!

Kanske är det lite av ett omen att Calle har börjat kunna plocka ut lön från företaget med tanke på att hans kassako Instagramkontot enligt egen utsago ska gå i graven om endast 10 inlägg.
Tänk när vi startade den här underhållande följetången vid inlägg 111!
Trodde ni verkligen att vi skulle nå ljuset i slutet på tunneln, skatten vid regnbågens slut eller som jag valt att kalla det – Calles sista inlägg?

Ska vi ha en swishinsamling till en stor jäkla blomsterkrans och en gravsten till honom för mig att leverera in person till Good Enough Media? 
En bukett gjord av alla hans 111 inlägg?
Pyntigt värre!

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En sån här:
    https://prinkl.com/src/images/products/Prinkl-large-Poster-Framed-01.jpg
    med alla nedräkningsinläggen och CALLENDER i fet stil.

    Jaaa!! Jag är med på en insamling ?

      Varför blockas mitt presentförslag?
      Vill gärna vara med på en sådan här Callender, med alla 111 nedräkningsinläggen:
      https://prinkl.com/src/images/products/Prinkl-large-Poster-Framed-01.jpg

        Seriöst, jag är lätt med på en avskedsgåva likt denna! ??
        ?

    Jag blir så jäkla provocerad av att han, eller folk i allmänhet, kan leva på samarbeten på instagram.

      Varför?

      Särskilt när man är så noga med att helst inte märka ut dem, om det finns minsta chans att kunna bortförklara.

      Varför skulle han inte få lov att kunna leva på sitt jobb, precis som du lever på ditt?

      Avundsjuk?

    Jag tror Calle älskar uppmärksamheten du ger honom.

    Hahahaa! Nej Calle-ponken, du har aldrig varit någon infuencer. Att ha influens på någon betyder att du påverkar någon, oftast posivtivt, att du har ett inflytande. Det har du inte. Du är bara en liten lort som gillar att synas, höras och skriva i ytterst korta meningar.

      Säg inte det du… Catrin Hedlund är ju tydligen oxå det ?‍♀️?
      #ingentingärtydligenomöjligt

        Jajjemen ?

          ….

          Härligt!
          Glöm inte att redovisa samarbeten eller reklamintäkter för kronofogden.
          *rymdkram*

          #lockandehashtag

            Självklart glömmer jag inte det! 🙂

      Fast med sina 170tusen följare så är han faktiskt en influencer och påverkar antagligen väldigt många. Och fast han enligt dig bara är en liten lort och inte har något inflytande så kan han ju trots allt leva på sitt instagramkonto. Konstigt va?

    Det känns högst osannolikt att han skulle sluta över huvud taget.

    Sorry för OT men lite akut fråga!
    Jag får semesterersättning från mitt jobb i en klumpsumma i juni varje år men nu från ingenstans hör min arbetsgivare av sig om att den inte kommer förrän lönen i augusti istället, är det okej att göra så?
    Om det är relevant kan tilläggas att vi alla som jobbar där får lön efter timmar och att jag enbart jobbar extra där

      Finns det ett avtal där det står att semesterersättningen ska betalas ut i juni så ska den ju också göra det, allt annat är ett avtalsbrott. Fråga om varför det blivit såhär till att börja med. Går företaget knackigt kanske och har inte råd att betala ut ersättningen nu i juni?

        Finns tyvärr inget avtal om det, men ingen annan kollega verkar ha fått höra något om att det skulle utbetalas senare utan bara jag..

          Om ingen annan får den senare låter det konstigt. Fråga facket, eller säg till din arbetsgivare att du vill prata med facket. Då kanske de betalar ut…

            Det är ju himla onödigt att gå till facket, innan man ens ställt en helt odramatisk fråga till löneadministratören. ”Jag har alltid fått semesterersättningen i juni, men nu verkar det som att den kommer i augusti. Varför då?” Och sen kan man ju kolla med facket om det är tillåtet eller ej (om man själv inte kan kollektivavtalet), innan nån här börjar gapa om avtalsbrott. Varför ställa frågan här och inte till löneavdelningen? Meddela i alla fall vilket kollektivavtal som gäller så att folk inte behöver ge alla möjliga svar baserat på vad man tror eller vad som gäller enligt deras kollektivavtal.

      Så var det på mitt förra jobb för de timanställda. Då kunde man välja att få klumpsumman juni, juli eller augusti och om man inte meddelade sin närmsta chef vilken månad man önskade kom det automatiskt i augusti. Chefen skickade då ut information till sina medarbetare i god tid så att de själva fick välja, men det fanns inget avtal på vilken månad som gällde. Skulle tro att det är för sent för din arbetsgivare att ändra så du får pengarna i juni, lönekörningen för juni är säkert redan klappad och klar? :/

        Så är det kanske.. men jag har jobbat där i 5+ år och den har alltid kommit i juni utan att jag någonsin fått frågan om det. Och det gäller både som ordinarie och extrajobbande. Får kanske fråga lite mer om anledningen till det!

    OT men Magdalena Graaf har skrivit om Anna Book bland kommentarerna på bloggen! ?

      För er som inte vill gå in och läsa själva:

      Hej ! Jag är så oerhört nyfiken ja nästan sjukt nyfiken …hur det kom sig att ANNA BOOK !? Sålde dina saker på LOPPIS .Snälla ge mig sinnesro/ Tack

      SVARA
      magdalenagraaf skriver: juni 17, 2018 kl. 9:11 e m
      Hon och Magnus var ”bästisar”
      Hon och hennes bästis Lopez ”hjälpte Magnus” att tömma våra gemensamma grejer från England. Typ min bröllopsklänning.. kläder, prylar. Som Magnus ”hijackat” vid skildsmässan för att jävlas…
      Anna bloggade på den tiden. Hon skrev och la ut bilder på alla saker ”som skulle sälja på loppis” typ allt var mitt.
      När jag påpekade det så var hon snabb med att ändra och ta bort. MEEEN jag hade bevis hehe
      Inte bara prylarna. Magnus gav oxå min bil till henne… som jag betalt för mm, men den stod i hans namn.
      Jag var verkligen helt knäckt.
      Idag är jag vän med Magnus. Glömt och förlåtet.
      Men Booken, henne har jag ett horn i sidan på hehe

        Åh herregud… har inte människan några begränsningar eller så ?

        Vilket önskeinlägg ändå!
        Få ut bilder på aktuella kläder, LV-väskor, bil etc från Graaf och kolla mot Booken, vems är dessa tex:
        https://www.instagram.com/p/Bg-mL2iBTTB/

    Vad har Calles byrå för hemsida? Hittar inget när jag googlar.

      (Är nyfiken på att se vilka kunder de haft. Om alla kunder har exponerats i hans instagram. För i så fall är det väl hans instagram som är företagsidén…)

        Ja? Som du ser leder din länk till Dagens media. Och jag hittar ingen hemsidelänk där heller? Jag söker hemsidan till Good Enough Media. På deras FB (med 2 likes) finns ingen.

          Tips:
          Skriv in goodenoughmedia + punkt + se:
          https://www.goodenoughmedia.se/
          Så kommer du till en ganska tom, men ändå, hemsida.

            Åh tack! De verkar inte jobba med SEO direkt. 😀

          Sorry, jag läste din fråga lite slarvigt. Trodde du frågade efter vad Calles byrå hette för visste du det borde du ju kunnat hitta hemsidan (om den nu fanns, eller finns).

            Den var riktigt svårgooglad! Inte konstigt, den innehåller typ ingen text. Svårt för Google att indexera rätt då

              Svårt och svårt, på Calles insta står hans mailadress: calle@goodenoughmedia.se
              Googlar man den får man hemsidan som svar, eller så gör man som jag, gissar att de har en hemsida som matchar mailadressen:
              goodenoughmedia.se

                Svårgooglad skrev jag (vilket verkar stämma eftersom du inte heller hittade den via googling).

    Så han är nöjd med att han kunnat försörja sig på (i stora delar) omärkt reklam på Instagram, istället för att ta ut lön från företaget? Heja Calle. Alltså han har helt rätt i att det är så företagandet ofta ser ut i början eller när det går knackigt, att ägaren är den sista som får lön, men att klappa sig på axeln för all omärkt reklam tycker jag är osmakligt. För nu kan vi ju ana att det mesta som misstänkts vara omärkt reklam, också var just det. Sen håller jag med om en tidigare talare som tyckte att det är mycket märkligt att kunna försörja sig på Instagramreklam. Särskilt när den sköts så oproffsigt som många ”influencers” gör.

    OT. Men Stefan lindström eller vad fan han heter ska ha barn med sin nya. Alltså Angelica Lagergrens exman som absolut inte ville ha fler barn.

      Redan varit uppe här

      Då får man säga stort grattis till dem båda, men han har valt att helt lämna sociala medier och det tänker jag respektera.

      Vad roligt för honom.
      Att få barn är en gåva.
      Och tänk vad tråkigt om alla skulle vara exakt på samma sätt, ha exakt samma åsikter och tankar vid 15, 25, 35 och 60 och inte förändras ett dugg? Livet är nu. Livet är föränderligt. Hoppa in i karusellen och spänn fast säkerhetsbältet, livet väntar inte på någon.

    Undrar verkligen om Calle kommer att lägga upp de kvitton han lovat att redovisa från resan till Zanzibar? Han kan fota av dem och lägga upp medan han fortfarande har sitt Instagramkonto.
    Det gäller alltså hotell på Zanzibar och flyg i business med Turkish som Calle enligt eget bedyrande betalt ur egen beskattad ficka.
    Fast det har gått väldigt lång tid sedan resan så jag börjar tvivla på om Calle har dessa kvitton. Han hoppas förmodligen att saken ska rinna ut i sanden 🙂

    För mig är det obegripligt varför CamCam och ägnar honom så här mycket uppmärksamhet. Det är ju det han vill ha, det den lilla masken lever av. Och hans nedräkning har han ju tydligen sagt bort så varför hålla fast vid det?

      Det här med callendern har ju blivit ett skämt här inne, därför fortsätter det att tas upp. Som med Anna Books pulversåser till exempel.

        Frågan är bara vad som händer om Calle fortsätter med sitt Instagram även när antalet kvarvarande inlägg är slut?
        Kommer det att bli negativt antal då efter inlägg 0 ?
        Calles inlägg -127 då han gottar sig i Turkish business class lounge i Istanbul på väg till Bali?
        Typ.

    Jag törs nästan lova att han när han är nere på noll, kommer hävda att detta bara var ett test för att se hur besatt du (Camilla) är av honom, eller nåt likande. För att rädda sitt egna skinn typ.

      *eget*

    Men hur många gånger har han inte skrivit på instagram”jag får inget betalt, tycker bara att de här är bra”. Ok, man visste han han ljög men nu skriver han det ju rakt ut?????

      Influencers ska inte skriva att de gör något gratis och för att de verkligen gillar något.
      De har ingen trovärdighet över huvud taget och att de gör något gratis kan man bara drömma om.
      Även om de inte får något betalt just för stunden så ser de ändå till att tjäna även på det de gör ”gratis”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.