Varning för bild med censurerad snorrebanan!!!

Den här härligt generösa ”dela med sig-killen” hade tydligen svårt att förstå att Paula inte uppskattade att få hans könsorgan skickat till sig, så hur ska jag förstå om han inte vill att jag hänvisar er till den ocensurerade versionen som någon lagt upp?
Absolut inte jag alltså…jag vet inte ens hur man gör…
Man är ju ingen raketforskare liksom…

Tack för tips!

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Horney” ??

      Ja, bara den stavningen är ju värd en polisanmälan i sig själv, huvaligen…

    Men vad har stackaren blivit utrustad med? Ser ut som svampsporer? Jag fattar inte varför man tror att någon för en okänd skulle uppskatta att se det där…

      ? ??

    Äckligt

    Undra om män som han förstår att det inte är någon skillnad mellan honom och s.k. ”fulgubbar” (blottare)?

      Precis, det är ”vår” tids blottare som skickar dickpics, de verkar tyvärr bli fler och fler…

    Men gud!!!

    När jag ser sånt här så blir jag bara övertygad om att stora delar av den manliga sorten av mänskligheten inte riktigt har hängt med i evolutionen, utan fastnade någonstans i stenåldern. De verkar liksom nöjda med den kognitiva nivån av en grottmänniska, jag antar att vi ska vara nöjda med att de åtminstone kan hantera kniv och gaffel och inte äter med händerna. ?

      Jag tror tyvärr att de för det mesta förstår PRECIS vad de håller på med och hur det bemöts – det är utövande av makt snarare än att de vore mindre begåvade.

        Men den sortens maktutövande är väl idag lite mindre begåvat.

          Primitivt!

    Jag gick in och tittade på hans sida och blev faktiskt glatt överraskad av att två män tagit sig tid att be honom att skärpa till sig. Väldigt bra exempel på hur män kan engagera sig.

      Han behöver väl mer än ’skärpa till sig’, tex en polisanmälan…

        Ja? Men det ska väl Paula göra i så fall? Det skrev inte att han ska skärpa till sig ordagrant men jag orkade inte citera. Du kan se för dig själv.

          Skriv ut och häng upp på ICA som upphittat?
          (Skämtar bara)

          Gick in och kollade på hans insta och fanns inga sådana kommentarer på hans senaste bild. Dessutom hade kommentarerna begränsats.

            Ok, det fanns det innan

      Fan han har tagit bort sin senaste bild med kommentarerna på. 🙁

    JÄVLA ÄCKEL!!! Så jävla vidrigt släkte det där

    Varför tror män att deras könsorgan är så extremt intressanta?

      Porr . Ja, män är så korkade.

      Råkade slänga en blick här trots fotbollen men jag har ”typ” ett svar:

      Därför: https://www.cafe.se/johan-29-darfor-skickar-jag-dickpics/

      Läst på flera ställen att killar skickar eftersom de själva hade blivit glada över en bild på en tjejs könsorgan och tror att tjejerna också uppskattar det, typ.

        Läste artikeln. Citerar ”Johan”: ”Om det blev mer socialt oacceptabelt skulle det döda mitt intresse.” Jag trodde det redan var socialt oacceptabelt. Åtminstone bland 99% av den kvinnliga befolkningen. För att inte tala om att det är olagligt. Världen ÄR verkligen full av idioter. Suck.

        Att straighta killar skulle bli glad av att se tjejers kön och därför tror att tjejer skulle bli glad av samma ”generösa” gest har varit min teori i många år. Är inte förvånad att den nu typ bekräftats… Men ärligt, jag känner inte många straighta tjejer som plötsligt går igång på att se en kukbild. Och gör dom det så ber dom nog om den. När ska folk förstå att det inte är okej att skicka oönskade bilder på sitt kön till folk?!

          Det finns studier som visar på att detta beteende handlar om. De _vill _ ha reaktioner som chock och rädsla när de skickar dickpicks oombett till okända kvinnor.

            Handlar om makt*

            Fyfan. Vet du vilka studier?

              Tyvärr inte på rak arm, är inte hemma just nu. Men jag googlade och hittade den här artikeln:

              https://www.metro.se/artikel/dickpic-män-vill-skrämma-och-visa-makt-xt

                Fast den artikeln hänvisar ju inte direkt till några studier utan en psykolog som uttalat sej. Att hänvisa till generella studier fungerar ju bara om en vet vilka de är..
                Obs. Jag har ingen teori för eller emot själv men hittar inga liknande studier när jag nu sökte själv…

        CAFÉ, magasinet för tölpar.

      Haha, mitt rebound skylde sig efter vi haft sex och sa ”alltså, en naken manskropp måste fan vara det fulaste som finns, särskilt vår så kallade stolthet” det gjorde nästan min kväll!

        Jag måste vara den enda som tycker en naken manskropp är betydligt snyggare än en kvinnlig. Känner ingen som delar min åsikt?

          Jo jag!! Älskar den breda bringan, gärna hår på bröstet, fina underarmar o den extremt sexiga muskeln vid höften ner mot….aah ?
          Men gärna ett par boxer som täcker det allra heligaste. Lite fantasi har väl de flesta begåvats med ?

            Jaa, men det är just det som är poängen – en manskropp måste ha sin lem täckt för att vara snygg (enligt mig) en naken kvinna däremot… Är inte ens gay eller bi ?

              Oh no, den får allt synnas om den vill det. Men då ska jag känna personen, en okänd k-k vill jag inte ha

            Men hallå, du glömde att nämna ryggen, ryggar är det finaste som finns!!!!
            (Eller när män tar av sig tröjan och tischan följer med lite sådär).

          Jag!

        Det får mig att tänka på ett citat från en av mina favorit stå-uppare Dylan Moran.

        ”Historically there hasn’t been a big demand for male lingerie – from women. Because there’s a limited amount you can do with male genitalia. There’s a limited amount you can do with *anything* that looks like it’s hanging out of the side of a shark’s mouth. Doesn’t really matter if you put a velvet gown around it – it’s not going to do the trick.”

        ?

      Precis. ”Ååh en snopp.. Eeh Gud vad upphetsad jag blir nu då av din pulserande åderpåle” Inte. ?

        Haha, exakt

      Men de är ju det. Eller? Bara jag som är faschinerad?

      därför att de finner vaginor så intressanta. min kille kan fortfarande bli sur över att jag inte blir glad när han smäller fram kuken och viftar med den framför mig o frågar om jag vill knulla. det hade ju funkat om jag slängde fram fittan och frågade honom det. det sjuka är att diskussionen har pågått i 5 år nu och han reagerar fortfarande likadant när jag förklarar att kukar utan sexuell kontext, även om den är hans, inte får igång mig.
      Blir någon kvinna kåt av att se på sin mans kuk bara hänga där o chilla i ett vardagssammanhang? jag blir ju kåt på honom o situationen men inte på själva kuken?? är jag konstig?

      menar inte att det är ok att skicka dickpics men det här är förklaringen jag har skapat ur mina erfarenheter till varför det ens händer.
      HAHAHAH vilken kvinna hade fått för sig att skicka en bild på sin fitta till en okänd man även om hon så försökte ragga?? hela idén känns så korkad

    Alltså igen någon sexmissbrukare säkert…

    Varför lägger han upp en bild när han fryser….. ?

      Det tog lite tid innan jag fattade ?
      Det måste varit kyligt i rummet när bilden togs ??

        Hahaha tog ett tag för mig med, good one!

          Eeeehhh, jag fattar fortfarande inte??? Fryser???

            När en man doppar sig i kallt vatten eller allmänt fryser så kryper könsorganet in i förhuden (om sådan finns), rent generellt så krymper mannens könsorgan när han fryser. Summering: Hans könsorgan är väldigt litet.

            Det är som bekant en vanlig ursäkt män drar till med när snoppen ser liten ut, den gillar inte kyla och åker upp i kroppen likt en rädd sköldpadda.

              ??

    Har någon av er tjejer någonsin skickat en bild på erat kön till en kille för att ”ragga”? Eller känner ni till någon tjej som någon gång skickat en bild på sig själva när dom onanerar till en kille dom aldrig pratat med innan?

    Jag har själv aldrig gjort det, tanken har aldrig slagit mig ens och vad jag förstått har ingen tjejkompis till mig gjort det heller. Fan vad skönt det måste vara att vara kille ändå, och slippa sånt!
    På samma sätt slipper dom vara rädda för att bli våldtagna / mördade när dom är ute själva om kvällarna. Jag som jobbar sent och har en kort promenad från buss till lägenhet varje kväll och mitt hjärta sitter i halsen av rädsla. Jag avundar männen att dom slipper den vardagliga rädslan.

      Men är det inte egentligen vanligare att män blir överfallna utomhus än kvinnor? Undrar om vi inte överdriver vår rädsla lite för att de rapporteras så mycket om våldtäkter. Tänk hur otroligt många tjejer som går hem ensamma varje natt utan att det händer något, om man tänker efter så är det nog betydligt större risk att drabbas av något i trafiken än att bli överfallna. Ändå är de flesta inte rädda när de åker bil eller cyklar.

        Beror på vart man bor….? Skräckslagen hela tiden!!?

        Från brottsförebyggande rådet. Under 2017 anmäldes 22.000 sexualbrott. Eftersom det är mycket få sexualbrott mot män som rapporterats in till NTU särredovisas varken brottsplats eller relation till gärningsperson för sexualbrott uppdelat på män och kvinnor. Nära sex av tio sexualbrott (51 %) har inträffat på allmän plats, och ungefär 17 procent har inträffat på arbetsplatsen eller i skolan. Nära ett av fem (19 %) fall har inträffat i en bostad, och 13 procent har inträffat på en annan plats. Fördelningen av brottsplatser för sexualbrott har varierat en del genom åren och det finns ingen tydlig trend över tid.

        Så nej på din fråga.

          Fast tror det lätt kan bli missvisande statistik eftersom få brott anmäls. Det är mycket lättare att anmäla en okänd gärningsman än en partner eller kompis.

          Fast alla sexualbrott räknas inte som överfall. Och det är väl inte det L syftar på heller kanske när hon svarar på en kommentar som handlar om allt mellan våldtagen / mördad

        Vääääldigt mkt vanligare att män blir överfallna utomhus. Inte våldtagna menar jag då utan misshandlade. (Vilket såklart inte är samma sak men kan vara nog så traumatiskt)

        Män blir oftare misshandlade, men det är oftast bråk och inte regelrätta överfall. Men överfall är ovanligt för kvinnor också. Betydligt vanligare att ett ragg våldtar. Media spelar definitivt roll i att förstärka kvinnors rädsla, och samhället i stort. Men det ska inte förringa kvinnors rädsla, det är ett hot mot kvinnors mänskliga rättigheter och mot vår demokrati att kvinnor är rädda. Nya studier visar till exempel att det flockar i 16-18 årsåldern är mest rädd för är: män i grupp, fulla män och män över lag. Det är ett samhällsproblem, oavsett om media förstärkt rädslan eller inte.

        Män som attackerar män, män som attackerar kvinnor. Där har du skillnaden…

    Fyfan vad vidrig människa. Tragiskt dessutom.

    fyfan vad äckligt!!!!

    Inser dessa män inte att de idiotförklarar sig själva?

    Daaaaamn vad skevt.

    Stort självförtroende människan har som skickar den där lilla playstation-spaken till könsorgan. Ser allmänt osmaklig och torr ut också. Not saying att det hade varit mer okej om könsorganet uppfyllde diverse skönhetskrav, en dickpic är a l d r i g okej.

    OT: Alexia har svarat i sin blogg ang insamlingen till barncancerfonden, varför dom har valt swish till privat konto istället för insamling via fonden.

    Adam och Eva fick i begynnelsen besök av Gud som berättade att de skulle få varsin gåva och att de skulle få välja själva vilken av gåvorna som de ville ha. Den första gåvan var att bli utrustad så att man kunde stå och kissa… DEN VILL JAG HA ropade Adam direkt och POFF så fick han en liten snopp. Adam blev jätteglad och sprang sen runt runt i Eden och kissade här och där under stort jubel. Efter att ha tröttnat på att se hur Adam kråmade sig så frågade Eva Gud, vad var den andra gåvan då? Gud såg på henne svarade och log: Hjärnan Eva, hjärnan…

    Så. Jävla. Vidrig.

    Nu är mytomanen Blondinbella igång igen med grodor som hoppar ur munnen!

    I frågestunden så hoppar den ena lögnen efter den andra om hennes företagande igen.

    – ”Jag är tacksam över att jag blev chef redan som 16 åring och har haft personal sedan dess.”

    – ”När jag hade personal när jag var tonåring var det inte så mycket regler, inga utvecklingssamtal, prata mål etc.”

    – ”Idag har vi en HR i bolagsgruppen, en VD i varje företag, varje team har sin chef etc. Med 60 personer måste man jobba annorlunda.”

    Inte var hon chef eller VD som 16-åring. Inte heller hade hon några anställda.

    För 2-3 månader sedan så hade hon ”43” anställda. Lögn redan där. Nu är det helt plötsligt 60. Jag undrar hur hon räknar när hon inkluderar antalet ”anställda” hon bossar över. Är städerskan som kommer till kontoret en gång i veckan och städar i några timmar inräknad? Frilansare som har ett kortare uppdrag för henne några timmar i månaden? Obetalda praktikanter? Sådant trams. Hon är verkligen en tvångsmässig mytoman.

      Jag tycker mer detta svar var intressant
      ”Magnus följer med till mina åtaganden där det är mycket folk. Det är andra året han är med mig i Almedalen. Det är skönt att kunna slappna av och fokusera på mitt jobb och inte behöva titta runt i lokalen för att hålla koll själv. Tyvärr förstår inte alla gränssättning.”
      Vad måste hon hålla koll på? folk som vill komma fram och säga hej och prata? måste dem först boka en tid så hon hinner öva på att säga hej och fixa håret innan dem kommer fram eller?

        Inte ens prinsessan Madeleine har någon vakt med sig. Inte heller paret Schulman som är ännu mer kontroversiella. Folkkära och omtalade artister som Pernilla Wahlgren, Charlotte Perreli, Carola, med flera, har heller aldrig gnällt om säkerhet eller folk som kommit fram.

        Jag minns när Blondinbella uttryckte tveksamhet över att ta med barnen till Junibacken pga sitt kändisskap. Alltså… jag saknar ord över hennes narcissism och uppblåsta ego. Den enda som är värre i Sverige är Anna Book.

        Varför inte bara respektera att hon känner sig otrygg? Vem är du att ifrågasätta hennes känsla av utsatthet?

          Isåfall borde hon inte hålla på som hon gör. Utan respektera barnen och det liv de förtjänar!

      Jag blir inte förvånad när BB ljuger, men kontra gärna med underlag för lögnerna.

      – Jag minns någonstans i bakhuvudet att hon startade upp något som 16 åring, vet inte om hon var chef eller hade anställda, minns inte vad men någon får gärna friska upp minnet.

      – Tonåring är man väl fram tills man fyller 20 år (rätta mig om jag har fel), innan 20 hade hon säkert personal någonstans men rätta mig om jag har fel. Det är ju isåfall bara en lögn om hon inte hade ansvar över någons arbete innan 20.

      – Oklart hur många anställda dom är, finns det att se någonstans?

      Jag gillar inte BB alls och tycker definitivt att hon har en tendens att ljuga om det mesta, men rätt ska ju vara rätt och anklagar man någon för lögn så får man ändå ha lite underlag och kunna visa på VARFÖR det är lögn.

        Camilla hade precis en lång följetång där hon fullständigt krossade alla lögner kring företagandet genom grävande journalistik om du bläddrar tillbaka några månader. Orkar inte dra allt själv, när informationen finns i detaljerade inlägg av Camilla.

      P4 Skaraborg kontrar med följande ”Simon Sjögren tar ton hos näringslivets mäktigaste kvinna” . Om en lögn upprepas tillräckligt ofta blir den en sanning.

    Varför anmäler inte Paula honom för sexuellt ofredande?

      Hur vet du om hon inte redan har gjort det?

    Trött på Paulas hets. ”Tjejer kan också va badass här är mitt 6-pack”

      Själv är jag trött på alla bittra avundsjuka människor som måste hetsa mot kvinnor som gillar att träna för att ursäkta sitt eget liv.

        Tränar själv men tycker fortf Paulas hets är osund? Mot sig själv och andra.

        Och vadå avundsjuk? Alla kan väl träna? (Alla=de flesta)
        Det är ingen gåva eller talang man föds med

    Fan vad knepiga taggar han gör på sina bilder.
    #gentleman #class #50shadesofgrey #serial #killler
    Under en och samma bild…?

      Reagerade på samma sak! ??

    Varför håller han inte till på porrsidor. Han vill chocka och är inte riktigt normal. Blä.

    Min gammelmormor blev utsatt för en blottare, balla tanten svarade ”den där hade jag inte gått runt o skrutit med” och när en ”flåsare” ringde o flåsade fram ”är du kåt?” Fräste hon ”ja o va fan hade du tänkt göra åt det?!”
    Han la på luren ?

      Hahaha skön!

      Mina lite garvade klasskompisar på uni råkade ut för en blottare på studieresan, han hoppade fram och flashade snopp i mörk bakgata, varpå damerna skrattade sig dubbelvikta – och snubben pep skamset iväg.

    Vilket stolpskott, en ful kuk och en jävla fot i samma bild. Hur avtändande kan det bli?
    Jag tycker det är riktigt bra att tjejer lägger ut dessa snoppvisare med namn och allt, kan bara hoppas att det leder till en anmälan om sexuellt ofredande också.

      Vadå?
      ska det vara tillåtet att skicka penisbilder även om det en attraktiv penis?

    SUCK, vilken idiot! Blir så jäkla förbannad.

    Ot: Har idag känt mig väldigt tyngd. Under natten (!) fick jag en vänförfrågan på Facebook från en person som jag har försökt förtränga i 9 års tid. En person som, utan att gå in på detaljer här och nu, utnyttjade mig. Det har satt ärr i mig och att få den här vänförfrågan, se hans NAMN och profilbild, gör mig bara så äcklad, ångestfylld och arg. Det är som att allt dras upp igen i huvudet på mig…

      Jag fick en vänförfrågan på Facebook av mitt ex som misshandlade mig och ett meddelande som löd ”friends?”.
      Jag tror jag svarade med min livs snabbaste ”nope” i form av ett nekande knapptryck.
      Mer är de inte värda!

    Alltså män är så äckliga. NÄ INTE ALLA MÄN men på RIKTIGT, hur ofta skickar kvinnor bilder på sin muff? Händer säkert men absolut INTE i samma utsträckning. Män e primitiva fan.. urk

    Men tror verkligen ngn kille att man vill se en snopp? Som att en kvinna aldrig sett en förr.

    Sååå kul är det ju inte, en köttkorv liksom.

    Camcam! Såg att du hade blivit taggad av någon på instagram på @ minberattelse. Är det något du tänker skriva om?

    Alltså, jag har sett många snoppar i mina dagar men den där ser… torr ut?

      Välgniden? Då blir den väl fnasig snarare än blankpolerad?

      Omskuren?

    Ew! Det där väl inget att vara stolt över?! ?

    Alltså jag fattar inte killens vänstra fot…saknas det en bit..?

    Alla gå in och lämna bajs emoji på hans insta…så får han mer att radera, om han hinner.

    Undrar lite kring Hermine Hold och hur det kommer gå? Har själv aldrig på mig hårband och vet inte så många som använder det heller. Kommer ett företag som enbart säljer hårband vara lönsamt? Hur mycket en vanlig person lägga på hårband? Vad tror ni? Är en genuin fråga, ställer den inte för att klanka ner på BB.

      Kommenterade visst på fel inlägg… ?

        Tror inte att det kommer att bli någon vidare succé faktiskt, inte bara för att det är BB då.

        Oklart vilken åldersgrupp de riktar sig till först och främst då det känns som att yngre tonåringar/barn har hårband i större utsträckning än vuxna kvinnor och när nu hårbandsliknande accessoarer blev en modefluga ett tag i våras så var det ju H&M, River Island osv andra billigare kedjor som dög utmärkt. Jag kan tänka mig att BB’s hårband kommer att ligga på ett högre pris då dom vill ge sken av att vara exklusiva, men då riktas målgruppen också mot de som har råd att ”slösa” lite extra på ett hårband och dom känner jag spontant hellre köper från redan existerande dyrare märken än ett nystartat Hermès copy från ö-kändis. Vad jag förstått så ska dom även sälja hårsjalar som tillägg till hårbanden, känns också sjukt oklart då jag inte tror att många känner att dom har tid eller intresse för att knyta sjalar i håret och likaså där – Om viljan finns så kan man lika gärna ta en från skrubben hemma eller köpa en på H&M. Jag tror på FLOPP!

          Ja, det känns som att det ska säljas in som lite exklusivt för att kunna ha högre priser som passar en äldre målgrupp. Men jag skulle inte köpa en håraccessoar som kostar mer än 150-200 kr. Tycker det känns som en märklig affärsidé. Hårband är ju heller inte en förbrukningsvara som hud- och hårvård. Om kunderna gillar ens schampo kommer de köpa det igen. Det är ju inte så många som köper ett nytt hårband en gång i månaden.

    Så, nu behöver ingen kvinna ödsla tid på honom. Äcklig, ohyfsad och på denna osmakliga personlighet – en tragisk, torr liten kuk.

    Haha fi fan vilken otäck liten pillevitt. Ja herregud så pinsam

    Nja, jag tycker nog inte man behöver kommentera hans penis utseende, för hur är man då själv bättre?
    Räcker gott att kommentera handlingen.

      Klart att man är bättre, han ville visa upp den för reaktioner och bara för att reaktionerna inte blir som han tänkte sig så är det inte synd om honom. Killar borde vid det här laget ha lärt sig att det är väldigt få kvinnor som anser att en okänds mans kuk är snygg/sexig. De borde komma ner på jorden och inse att kuken inte är så jäkla speciell, utan rätt så ful.

        Men jag håller med. Jag har inte uttryckt att det skulle vara synd om honom. Men här brukar folk vara ganska snabba med att rasa över att man inte ska kommentera kvinnors kroppar och jag tycker inte utseendet har med detta fall att göra heller. Som om det skulle vara bättre om det var en ”fin” penis? Nä, det spelar helt enkelt ingen roll i sammanhanget.

          Nej, det har du rätt i, men jag känner att det kanske inte är läge att fokusera på hur kvinnor reagerar. Hur den ser ut är såklart helt oviktigt men det är en av grejerna som man kan sänka mannen med som ofredar. Då kanske han lär sig en läxa och andra män blir rädda. För det värsta som kan hända en man är att kvinnor skrattar åt honom.

      Eftersom han väljer att klä av, ta fram mobilen och ta en bild av eländet och sedan skicka den till någon som inte har bett om det, så tolkar jag det som att han absolut vill bli sedd. Att sedan inte alla delar hans syn på hur fantastisk hans lilla skinnbit är faller under kategorin ”Skyll dig själv”.

    Horney=kått..??‍♀️

    men kan inte Aftonbladet, Expŕessen, DN ta upp detta fenomen m att killar som är uppväxta på Mc Donalds o porrfilmer att det inte lockar kvinnor med kukbilder. Som jag ser det är det sista man vill se. Först efter att ha blivit kär, älskad, uppvaktad o sedan…men nä skadade av porr. Kolla bara Paradise Beach el diverse tragiska program där unga vackra tjejer tvingas in i sådan här skit. Fy fan ni 57% av manliga befolkningen, VI VILL INTE SE ERA Russinollon, de är inte VACKRA…kvinnor blir kåta på kärlek ömhet uppvaktning era apor. Ja jag skriver i affekt.

      ”Kolla bara Paradise Beach el diverse tragiska program där unga vackra tjejer __tvingas__ in i sådan här skit.” ehh, de som är korkade nog att ställa upp i PH och andra smutsprogram har väl valt det helt själva? Ser inte tvånget direkt ?

      Kan vi inte skapa en officiell kukbildssida var alla kvinnor som fått ofrivilliga kukbilder kan lägga upp dessa bilder med tillhörande namn, telefonnummer och stad? Då borde fenomenet ganska snabbt dö ut. Antingen för att killarna tillslut blir för rädda att bli uthängd eller för att de killarna aldrig kommer få sprida vidare sina kukskickargener då alla deras potentiella dejter hittat deras namn på kuksidan?

    Varför är det alltid dom med små snoppar alt extra motbjudande snoppar som skickar dickpics?

    Män och deras tro att deras små snoppar är magiska ??

    Det sista jag blir är kåt över att se denna lilla kuk… skicka foto när kuken är liten skulle skämmas

      Så det är okej att skicka penisbilder när den är stor?
      Det spelar ju ingen roll oavsett storlek

    Hittade hans insta, möts av: ”följs av Bloggbevakningscamcam”. He done fucked up *applådemoji *skråtgrattemoji*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.