Här kommer en influencisk ekvation

Leila ”Leila bakar” Lindholm avslöjar på Instagram att hon inte har en, inte två, inte tre utan fyra(!) tvättmaskiner hemma. 
FYRA tvättmaskiner?
Varför?

Hon har två barn, men det har vi också så där kan det inte krävas ett extra tvätteri, och med tanke på att Leila alltid är squeeky clean även efter att hon bakat kladdkakor, kanelbullar och kolasnittar så tvivlar jag på att det är högen med förkläden som kräver denna förstärkta tvättstuga.
Vad är det hon tvättar? Knäcker hon extra som tvätteri eller har hon som mål att ta reda på var gränsen för hennes proppskåp går?

OCH!
Hur många ”quadrupla” tvättar kan man köra för samma energi som det krävdes att flyga tur och retur till London för shoppa en klänning till ers kladdiga höghet?
Där har ni ett räkneexempel att klura på så här på eftermiddagen.
När ni är klara med den så kan ni gå vidare till överkursen som består av att klura på hur många Beef Wellington Leila måste avstå från varje gång hon kör igång sin monstertvättstuga.
Här kan man få en guldstjärna om man är extra nitisk. 🙂

Tack för tips!

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det som är positivt är ju att det är nya maskiner och de är ju mycket bättre än dom gamla maskinerna som många hushåll har 🙂 jag tvättar inte bara två maskiner när jag tvättar, så hade ju varit superskönt att spara tid och slippa tvätta i omgångar. Blir ju ändå lika många tvättar oavsett antal maskiner då man annars hade fått tvätta en gång till.

      Förutom belastningen på miljön som själva tillverkningen av maskinerna utgör. Den ska ju också räknas in. Tänk om alla hushåll helt plötsligt skulle hålla sig med tre-fyra tvättmaskiner var?

      I vår tvättstuga delar massor av hushåll på totalt fem tvättmaskiner, fördelade på två bokningsbara stationer. Det går också bra.

        De flesta har inte plats eller råd med så många tvättmaskiner, så det är nog ingen fara 🙂

        Fast det spelar ju ingen roll, tvätten kommer ju tvättas förr eller senare 😉 det blir tidseffektivt för henne, det är den stora skillnaden och dyrt såklart med så många maskiner på en gång, men det finns nog ett ”samarbete” ;). Jobbigt när de sen går sönder en efter en bara..

          Det verkar inte finnas något samarbete 🙂

        Just tvättmaskiner tror jag dock ofta går tills de är slut (kökets vitvaror byter ju folk gärna ut av estetiska skäl och trender men knappast tvättstugans?) så jag tror inte det skulle vara så stor katastrof miljömässigt.

        Värre att ha fyra kylskåp som ska bytas ut varje gång någon får för sig att renovera köket.

      Men de där hybrid tvätt och tork är verkligen skit! Trumman är så liten så det krävs att man bara har lite tvätt i och att man timmar den en halv dag. Varken praktiskt, ekonomiskt eller energismart!

    Ha ha…helt d-kla underbart. Dessutom lägger hon ut det för allmän ödeläggelse. Alltså – lyssna på hennes sommarprogram (kanske 2016 – minns ej riktigt) – så extremt galet självuppfylld av sin egen förträfflighet så att man bara häpnade. Först trodde jag så klart att hon skämtade men det gjorde hon inte.

    Det här var riktigt roligt. Har hon kanske hygienpanik och tvättar allt varje dag? Driver hon kanske hotellverksamhet hemmavid med krav på nya lakan och handdukar varje dag? Är någon därhemma inkontinent? Äter dom chokladtårta med hallonsylt i den vita soffan varje kväll? Ja…frågorna hopar sig….

      Kan inte annat än hålla med om sommarpratet!! Hur mycket kan man sälja på folk sitt ”jox”, allt handlar bara om hennes kastruller och kökspryttlar, så konstigt att public service tillät så mycket reklam!

    Sorry, sorry(!) för OT. Det är så otroligt random, men vet verkligen inte vart jag ska vända mig och kan inte vänta tills Öppet Spår.

    Min mamma (49 år, om det skulle vara relevant), har haft problem med sin arm (vid vecket) under en längre period. Hon har varit hos läkare och sjukgymnast som säger det är en inflammation i muskeln och att hon ”bara ska ta starkaste Naproxen tills det upphör”, vilket enligt dem nog kommer vara minst 1 år.

    Problemet är, att det nog inte alls är en inflammation eftersom Naproxen inte alls hjälper och smärtan blir mer och mer outhärdlig. Hon kan knappt jobba längre och läkarna (som är en ny för varje gång) på hennes VC tar henne så himla oseriöst, konstant får hon veta av en ny och oftast oförstående läkare att hon ”bara ska äta piller och ligga still med armen en lång period”, ganska svårt med ett fysiskt jobb dock..

    Vad kan jag göra för att hjälpa henne? Jag är livrädd för att det är en elakartad tumör eller annat. Jag vill att de ska skicka henne på röntgen (vilket de inte tycker behövs)! Kan man själv hitta sånt privat i Malmö/Lund – eller MÅSTE hon ha en remiss från sin urdåliga läkare till röntgen? Hur kan vi utreda om det här är cancer/annat, när hennes VC vägrar vara till någon hjälp?

      Jag har provat med 1177 (som hänvisar tillbaka till VC), googlat runt och även reggat mig på forum (men mitt medlemskap ska ”bearbetas” i 2 dygn). Förlåt igen för att det är OT!

        byt vc och gå till en annan läkare? att det ska vara så svårt…. hoppas hon kryar på sig 🙂

        Jag tror det ska gå att göra en egen-remiss. Det kanske kan vara värt ett försök? Hoppas hon snart blir bättre! Det är så hemskt när man oroar sig för en närstående ?

      Man behöver vanligen en remiss vid röntgen. Det finns inget sämre än vårdcentraler – har ni någon privat klinik din mamma kan gå till? Om man inte har frikort kostar sådana besök 300 kronor men det är det värt igen och igen.

      Min mamma är reumatiker och ramlade i mars och skadade benet. Hon gick i 2 månader på en fot hon knappt kunde stå på och vårdcentralen sade att det är lugnt tills min mamma vände sig till en privat klinik som skickade henne på röntgen. Röntgen visade att benet var brutet rakt av på två ställen. Vårdcentralen kunde hjälpt till men absolut inte.

      Se er om efter en privat klinik och gå dit! Gå med din mamma och se till så hon får en röntgen. Smärtor så svåra får absolut inte ignoreras!

        Tusen tack för ditt svar. Usch, lider med din mamma! Stackarn. Helt sjukt att sådant kan ignoreras!

        Min mamma tror att något är brutet och absolut inte att det är någon inflammation, så jag tror absolut att din mammas historia kan ha upprepat sig.

        Påtal om privata läkare – Hur gör man för att hitta en sån? Förlåt för dum fråga, men söker jag bara efter ”privat läkare i malmö/lund” och sedan väljer man första bästa; eller ska det vara en napraprat/sjukgymnast när det är såna här fall som din mammas (och min)? Som sagt, förlåt för en jättedum fråga: är inte alls van vid sånt här! 🙂

          Jag önskar det gällde Göteborg för då kunde jag ha gett dig en adress med en gång! Kan verkligen ingenting om Malmö eller Lund men jag googlade och fann det här:

          http://www.curakliniken.se kan det vara något?

      Byt läkare, gå till en privatklinik. Oroa dig inte för att det är cancer, det är extremt osannolikt, särskilt om hon inte har några andra symtom eller smärta i andra delar av kroppen. Har hon ont i leden kring armbågen är det troligen tennisarmbåge eller musarm.

        Tack för ditt svar! ❤️ Byte till privatklinik – Hur går man tillväga? Googlar man ”privatklinik i Malmö/Lund”? Och sen byter man på 1177-sidan? Ja, du ser, jag är verkligen en dummie på det här området. Min mamma förstår noll av sånt här heller (hon är grek och kan knappast svenska…..) 🙂

          Googla på privatläkare, kontakta ett par som verkar bra och seriösa.

          Googla privat klinik Malmö eller privat klinik Lund och då borde du få upp en lista med bra alternativ! Kontrollera alla omdömen först bara ❤

          Ja hon loggar in på 1177 med BankID och byter dvs väljer var hon vill vara listad. Läs recensionerna, fördel om det är en nära henne men Lund är ju litet fast bor hon i Malmö är nog det bättre.
          Följ med henne om du kan – annars tycker jag att hon ska be om tolk om hon inte pratar svenska eller engelska.

      Privat läkare. Sedan hamnar man alltid i den allmänna vården ändå om det krävs specialistbehandling, men steg ett är ju att få remiss dit och det skriver en privatläkare om det finns behov av det. Man kan vara döende och inte få hjälp i primärvården, de bryr sig inte och verkar ibland inte ens ha kompetens att uppfatta skillnaden mellan sjukdomstillstånd och god hälsa. Min kompis pappa hade metastaser i hela kroppen när de till slut tog honom på allvar och då var det försent.

      Jag hade länge (sen högstadiet) problem med min högra arm, med en intensiv, knivskarp smärta som gjorde att jag inte kunde använda den i vissa lägen. Fick utskrivet stark pronaxen från VC som inte hjälpte alls. Det visade sig sedan efter ett par år att det var en nerv i kläm i nacken, så jag gick till naprapat några gånger så gav det med sig. Ibland kommer det tillbaka, men träning och/eller ett besök hos min naprapat kan det försvinna igen. Jag fick tidigare i perioder sova med en kudde under armen för att hantera smärtan, men nu har jag inte känt av det på två år 🙂 kan vara värt ett försök!

      Vilken vc går hon till? När jag bodde i Lund gick jag först på Södertull (gillade det inte!) bytte sen till Capio vid clemenstorget som jag var nöjd med (till 2014).
      Kan inte vara nerven då? Jag har fått ont precis där av att bära handväskan på armen typ vid handväcket och var precis så! Gick över efter att helt ha slutat bära handväskan så, inte hålla på med mobilen i 90 graders vinkel och sen typ stretcha/röra armen.
      Måste inte vara cancer/hjärtinfarkt bara pga ont i kroppen så skräm inte upp dig/er!
      Kan också rekommendera sjukgymnasterna på Klostergården (idrottskliniken tror jag det hette), en naprapat kan också vara bra då det ju kan vara från nacken.

      Capio i Lund är privat där du kan skriva egen remiss. Ring och hör dig för så hjälper dom dig.
      https://capio.se/mer-om-vard/egenremiss/

      Alla har rätt att skriva en remiss, som någon nämnde en så kallad egenremiss.

      Dock kan det ta längre tid när mab skriver remiss själv, men det är ju iaf en väg att gå!

        För undersökningar som till exempel röntgen och laboratorieprover går det inte att använda egenremiss. Vid sådan vård behöver du remiss från en läkare.

        / från 1177

    hahah det kallar jag tvättmaskin goals!!

      https://i0.wp.com/luxexpose.com/wp-content/uploads/2014/10/superyacht-jade-by-crn-76.jpg
      Fyra tvättmaskiner och fyra torktumlare är väl bättre?
      Plus en liten båt omkring förstås 🙂

        hahaha nu kan leila slänga sig i väggen, hennes tvättmaskiner var ju inget jämfört med dem!! XD

    Hade två tvättmaskiner när mina barn var små. Fantastiskt bra, skulle haft en till om jag hade haft plats.

    Kanske ska ha den tvätta hästtäcke i, med tanke på tavlorna. Då går det ju bara köra ett åt gången så då är det najs med fyra maskiner.

    Bra där med koppling tvättmaskin flyg. Om man drar igång alla fyra på en gång kanske tvättstugan lättar av sig själv om man har otur,

      Haha va fattar ingenting???

        Inte jag som skrev kommentaren, men… Camilla jämförde 4 tvättmaskiner och flyg i texten. Leila har hästtavlor ovanför tvättmaskinerna, så hon kanske har häst och behöver tvätta stora hästtäcken.

    Detta är ju som en dröm i min ögon. Tänk att få ha en sån fin och trevlig tvättstuga, och med 4st tvättmaskiner. När jag väl bygger huset där man ska bo hela livet, ja då ska det minst vara två maskiner i min tvättstuga. Får jag 4st och där två har inbyggd tork. ja då lovar jag typ att aldrig mer ha huvudvärk i sängkammaren, haha! Skämt åsido, hellre en maskin för mycket än en för lite när tvättberget aldrig verkar ta slut. Och ja, eftersom det är jag som tvättar hemma oavsett så kommer vi ha minst 2st tvättmaskiner och huvudvärk i sängkammaren ibland. 🙂

      Det är egentligen ”bara” dubbelt mot vad som brukar finnas i ett vanligt hem. De flesta har väl idag en tvättmaskin och en torktumlare.
      Här är de två torktumlarna kombinerade tvätt/tork vilket ökar tvättkapaciteten. Men fyra tvättmaskiner kommer troligen att producera så mycket ren tvätt att det ändå blir problem att få allt torrt 🙂

      Torkskåp!

        Ja, om det finns plats så är det perfekt med torkskåp t ex för lakan, finare underkläder och skjortor 🙂

    Vi är fan många som ska dela på jordens resurser och folk köper FYRA tvättmaskiner att ha hemma? Blir mest trött och häpen.

      Ja för sen blir de gamla och omoderna efter några år och ska bytas ut….

        Det är dock ett problem med människor som envisas med att inte byta ut sina gamla omoderna vitvaror. Men dessa maskiner tror jag knappast hon byter ut på längeee 🙂

          Nja, beror på. Då de är så pass gamla att användningen tar mer resurser än det tar att tillverka en ny, visst. Men den ska vara riktigt gammal i så fall.

            Precis, det är sällan det är motiverat at bryta ut något ur ett miljöperspektiv, tillverkningen tar så pass mycket resurser. Givetvis om man kör en bil som är så gammal att den inte har katalysator eller om man använder kylskåp som släpper ut freoner typ :p men inte så stort problem att folk inte byter ut vitvaror mot nya.

      Det är inte direkt vanligt att man köper så många. Isåfall borde man förbjuda alla gamla tvättmaskiner också, det är dom riktiga miljöbovarna.

    Så sent som i morse sa jag att jag önskar mig 2 tvättmaskiner. Vi har en hårig hund som sover med oss i sängen och jag måste tvätta sängkläderna MINST varannan dag om det ska bli uthärdligt. Det gör att det är kö för all annan tvätt. Jag hade gärna haft två eller tre maskiner – varav en toppmatad så man kan öppna den under tvättandets gång och slänga i nåt man glömt men insåg precis sedan man stängt och maskinen börjat fyllas…..

      Två tvättmaskiner kan vas rimligt, om man behöver tvätta mycket. Men en normalstor familj som har FYRA maskiner?!

        Hon kanske vill spara tid. Nu har hon valt att ha fyra maskiner, det var hennes val.

          Ska vi säga det till framtiden? ”Sorry att planeten är fucked, men hey, det var fritt val!”

      Fast att tvätta sängkläderna varannan dag känns ju inte så miljövänligt eller speciellt bra för lakanen, varför inte bara låta hunden sova på golvet i en typ en korg?

        Precis. Tycker det är mysigt att ha vår lilla hund vid fotändan på vintern en stund, men när vi ska sova får hon lägga sig i korgen. Skulle aldrig stå ut med att tvätta lakan varannan dag hur mysigt det än var.

        Han är 12 år och sjunger på sista versen så att säga, så att köra ner honom på golvet i det här stadiet av hans liv vore oschysst tycker jag. Men kommer där en annan hund in i våra liv, kommer den nog att få egen bädd….! Gärna ligga i sängen ibland men inte hela nätter…..

          du kan inte rolla bort håret?

            Nä….. Stor hund, masssssor med hår, svart…..

      Asså det finns ju bättre sätt att få bort hundhår än tvättmaskin? När hunden här lossar som mest dammsuger eller piskar vi sängkläderna varannan dag men tvätta dom skulle jag aldrig göra oftare än var 14:e dag. Nu råkar vi även va en sån familj där tröjor iallafall används i två dagar innan tvått, sportkläder vädras mellan träningarna och handdukar tvättas när de luktar eller har tydliga fläckar.

        Handdukar tvättas när de luktar?! Blää

          Haha jag brukar köra typ 2-3 duschar per handduk innan jag tvättar, hur gör ni andra?

            Ja, typ samma. Duschar inte varje dag, så tvättar dem 1 gång i veckan i samband med storstäd av badrummet 🙂

        Hahah äntligen någon som är som jag! ? Så himla rent behöver det inte vara enligt mig, man blir sjuk av typ brist pp handhygien inte att man låter bli att tvätta sängkläder.

        Btw dör bakterier inte vid 60 ändå om de inte där vid 40 så ni hygieniska människor kan gott köra allt i 40, miljötips! 😉

        14 dagar? ? Minst en gång i veckan!

        Ibland slänger jag dem i torktumlaren en stund för att få bort håren, tvättmaskinen tar inte bort allt.

      Åh förstår att du inte vill köra ner vovven på golvet! Kanske börja borsta den istället? 🙂 Jag har börjat göra det med våra katter och dels slipper de hårbollar och det blir inte samma mängder med hår på golvet heller 🙂

        Jo, det är ett bra sätt att få ner hårmängden lite, men han fäller väldigt mycket ffa nu på äldre dar och jag kan borsta varenda dag med furminatorn och det lossnar samma mängd varenda gång….. Jag skojar inte!

    Jobbar med vitvaruservice, det är SÄLLAN tvättmaskiner håller över 12 år. Självklart händer det men väldigt sällan som sagt. Även om en maskin håller längre än vanligt, är det inte alla märken som har kvar reservdelar så länge så maskinen går ändå inte laga, samt att det inte är kostnadsmässigt värt att laga äldre maskiner. Säkert 75% av vår service är maskiner som är yngre än 5 år, dvs inom garanti-tiden och kunden slipper själv att betala reparstionen. Jag tror lätt att när en av hennes maskiner går sönder (låt oss säga 8 år) köper hon en ny. Och byter säkert ut de andra så de matchar ? LG lämnar oftast bara 1 års garanti och 2 års reklammatkonsrätt enl konsumentköplagen.

      Måste ändra* de LG maskiner vi mött på har oftast bara den garanti-tiden. Det är ju butikerna som lämnar ut längre garanti om de tycker att produkten är bra.

      Är 3 år enl konsumentköplagen.

        Konsumentköplagen lämnar 1 års garanti och 2 års reklammatkonsrätt. De räknar det som 1+ 2 alltså = 3 år enl konsumentköplagen

    Tyckte det var helsjukt men 4 tvättmaskiner, sen kom jag på att jag är lika knasig fast det är i köket.
    Har 2 diskmaskiner och 3 ugnar. Va fan gillar ju att laga mat och köket är husets hjärta. ?

      Två diskmaskiner ? #lifegoals

      Alltså. Tre ugnar! Jag är så avundsjuk nu! ?

        Ugnarna har några år på nacken, bävar för att dom går sönder samtidigt. Blir svindyrt ?

    @ Vakentina, kanske dags att låta hunden sova i egen säng.
    Jag hade inte klarat av att sova i en säng där någon legat med skor och ytterkläder som dom rullat på marken med, usch det går fetbort?

      Hoppas verkligen inte att du skaffar hund.

        Haha men är inte det att ta i lite?

        Jag har hund, och hon har egen säng med täcke och trivs utmärkt.
        Naturligtvis får man ha sin hund i sängen, men jag tycker det är ohygieniskt.

        Hon heter Valentina, inte Vakentina som jag felaktigt skrev.

        Varför då, ska man inte skaffa vem heller om man inte sover med dem?

        Fast alltså. En hund behöver inte få sova i sängen för att den ska må bra. Vår (som tyvärr gick bort för en månad sen, 17 månader gammal ?) trivdes alldeles utmärkt med att få sova i sin egen bädd. Det är inte var dom sover som avgör om dom får kärlek.

      Tur att det inte är du som ska sova med Vakentinas hund och således är inte din åsikt relevant för hennes nätter, sömn, hund, säng och allt det där. Tänk vad härligt att vi alla är så olika ändå ?.

      Han är, som sagt, 12 år gammal (mycket för en stor hund) och har knappast ens ett år kvar på jorden, så jag vill inte köra ner honom på golvet nu. Kommer där en annan hund in i våra liv längre frama, ska den få egen säng 😉

        Fint av dig tycker jag!
        (Även om jag inte tycker du behöver förklara det för oss utan du får göra som du vill. Jag älskade när min ena vovve kröp upp under täcket nör han trodde jag hade somnat och sen kom och skedade med mig (han var lilla sked hehe. För det ÄR ju mysigt)

        Tycker att det är en självklarhet att hunden ska sova i sängen om den vill det. Man märker att du älskar din hund och det värmer att höra. Vissa hundägare inte har ngn kärlek till sin hund, den ska vara som ett ting. Att ha en hund som mår bra kräver kärlek, engagemang och lojalitet.

          Så bara för att hunden inte får sova i sängen så älskar jag inte min hund, då skulle väl barnen också sova i sina föräldrars säng till dom flyttar hemmifrån…annars älskar man inte dom.
          Jag kan lova dig att min hund har det bättre än genomsnittet, långa promenader, sällskap hela dagarna av mig, en stor trädgård att springa lös i och många som gosar med henne.

          Hunden vet inte från början hur det är att ligga i sängen, någon måste ha lagt den där från början. Det man inte har vant sig vid kan man inte sakna.

          Jag vill ha en säng som inte luktar hund och är full med päls och grus, det har jag väl rätt att tycka. Ni som gillar det kan ju låta era hundar ligga i sängen…vi lever i ett fritt land.

            Vad bra att du sköter din hund! Dock tror jag att hunden mår bättre av att sova med någon, de är ju flockdjur. Om man sköter sin hunds hygien och mat behöver den inte lukta. Ett tips är sluta med torrfoder och ge barf, dvs köttkorvar och grönsaker. Hundarna är friskare och luktar mindre. 🙂

              Mår bättre? En hund mår väl inte dåligt av att sova i en egen säng med eget täcke. Så om hunden lämnas hemma ensam flera timmar varje dag men får sova med sin ägare, så mår den bättre än om den får vara med mig hela dagen och sova i sin egen säng jämte min säng…det tvivlar jag på.

              När den sover så sover den, min hund somnar flera timmar före mig. Den är dessutom för liten för att hoppa ner från sängen på natten, den behöver dricka ibland. Det hade varit farligt att ha den i sängen.

      Min man är så hårig så det är som att ha en hund i sängen, men han kan sköta sin hygien själv?

    OT någon som vet något om ifall sindy också förlorat barnen, vore ju hemskt i så fall 🙁

      Den typen av frågor diskuteras inte här.

        Okej bara en fråga

      Håller med om att det inte bör diskuteras här. MEN sluta upprepa mantran om hur hemskt det är om barn blir omhändertagna. Ja, det är hemskt, men i de allra flesta fall helt nödvändigt. Att gå med föräldrarna i att de blir utsatta för något fruktansvärt är att glömma barnperspektivet och ta ifrån föräldrarna deras ansvar. Omhändertaganden av barn sker när de inte får sina behov tillgodosedda av föräldrarna och deras hälsa och utveckling kan skadas. Tror inte folk fattar hur illa det är och hur långt det har gått när barn flyttas från sina föräldrar.

      Ja, hon har förlorat barnen

        Bra, det var verkligen på tiden. Stackars ungar.

      Nej det är inte hemskt, det är det bästa som kunde hända! Dom är totalt olämpliga som föräldrar. Inga barn ska behöva växa upp i ett hem med drogmissbruk, våld och destruktivitet.

        Visst verkar set helt rätt och är bättre än alternativet, men forfarande en hemsk upplevelse även för barnen att bli omhändertagna. Därför är det sorgligt. Sorgligt men rätt.

    För mig är ingen tvättstuga komplett utan ett torkskåp, den bästa och mest tacksamt använda hushållsmaskin vi har!

    När vi bygger hus ska jag lätt ha två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, två diskmaskiner och två ugnar. Underlättar vardagen!

      Kan tillägga att när vi tvättade i tvättstugan i huset så körde vi alltid minst 3 maskiner samtidigt, då hade man gjort bort all tvätt samtidigt, nu när vi tvättar i lägenheten så är det alltid tvätt kvar som inte är ren

    Alltså det där var en sjukt snygg tvättstuga!! Vill. Ha.

      Jaaaaag med!!! ??

    Hallå ingen som asscioerar detta till Frans inlägg om fyra tvättmaskiner i någon kändis (vems?) tvättstuga för ett par år sen? Som dock visade sig vara två tvättmaskiner och två torktumlare, men arg som ett bi blev hon av hans inlägg.

    Älskar Frans 🙂 läs hans blogg nu alla!

      Perelli

      Jaaaa!! Det enda jag tänkte på när jag läste inlägget och förväntade mig fleeera kommentarer om frans tidigare inlägg om detta.

    1000 kr på att hon är sponsrad av LG?! Kommer ni inte ihåg att bla kändisar som Charlotte perelli också visade upp en tvättstuga med dubbla tvättmaskiner osv det var en epidemi. Tramsfrans skrev om fenomenet!! ?

    Hur tråkig har intr hin blivit? Alla hennes bilder handlar bara om hennes produkter och sälj sälj sälj. Inget genuint kvar! Såg upp till henne förr, men nu efter några besök i butiken där hon själv varit, så är det så tydligt att hon bara bryr sig om att få sina grejor sålda.

      Varenda bild på instagram är liksom en produkt bild!

    Ingen som sitter på lite inside information om henne? Har hört rykten om att hon inte blitt långvarig på tv pga sitt humör. Någon som vet mer? Tänker att hon var ju ändå mkt populär för 10 år sen

      Det enda är väl att hon är en person med myyyycket speciell karaktär. Den som vet, vet.

      Hehe. Hon är en väldigt otrevlig och snorkig människa mot dom som inte har rätt ”status”.

        Har alltid tyckt att hon har sjukt elaka ögon ?

    Jag skulle älska att ha 4 tvättmaskiner hemma i egna huset! Effektivt ju!

    En artikel från breakit med Isabella med lite rolig info:

    ”Hon berättade bland annat att hon nobbat 400 miljoner kronor, försökt sälja delar av sitt bolag till Daniel Wellington-grundaren samt att hon planerar ett nytt affärssamarbete med miljardären Petter Stordalen.”

    Gällande Ulf Kristersson i samma artikel:
    ”Jag blev förvånad över att han inte tog upp sin telefon och tog en bild med mig, eller bad mig att lägga upp en bild med honom”.

    https://www.breakit.se/artikel/14262/isabella-lowengrip-vi-har-ett-helt-gang-partiledare-som-inte-fattar

      I expressen går hon ut med att hon gjort slut med Hampus!

      Hahah hybris much?

      Hahah hybris much?

      Han kanske tyckte han skulle se för kort ut bredvid Bella? Klart att han egentligen ville ta en selfie med henne. Hon är ju vår egen Beyoncé, Bella 🙂
      Inte bra att verka liten inför valet nu när Ulf Kristersson tippas bli statsminister i en regering bara bestående av moderater (enligt vad Göran Hägglund sa i alla fall).

      För det går så bra för Annie Lööf?

    Isabella har gjort slut medHampus! Står i expressen!

    https://www.expressen.se/noje/isabella-lowengrip-har-gjort-slut-med-karleken/

      Ja han hade ju spelat ut sin roll…

      ”Löwengrip menar att det är svårt att få ett förhållande att fungera för henne, mycket på grund av att hon har ett högt tempo.
      – Jag tror det är svårt att orka med mitt tempo, och så ska man hela tiden stå bredvid, den är tuff, konstaterar bloggaren.”
      Ja, det verkar vara en omöjlig ekvation för Bella att få till ett fungerande förhållande.
      Man måste stå bredvid samtidigt som hon snurrar omkring i sitt höga tempo. Tufft som sagt…

        Var det inte han som var så himla bra för han förstod verkligen vad allt handlade om jämfört med odd. Stöttade till 1000

          Sen passar det ju väldigt bra att avslöja detta på plats i almedalen för då stiger väl siffrorna och fler vill göra intervjuver med henne.

      Ja det var ju snabba ryck. Inte länge sedan han presenterades och två månader senare är det slut. Intressant ändå det här och att skilsmässan inte slutfördes.

      Ja hennes liv går verkligen i ett snabbt tempo. Var ju i februari de offentliggjorde sitt förhållande. Är blondinbella en kvinnlig Donald Trump när det gäller förhållanden?

        Fast då hade de iofs redan varit tillsammans ganska länge.

    Och nu är det slut med Hampus.

    Jag önskar verkligen att min familj hade iallafall två maskiner! Vi är 7 st i familjen och det tar timmar att tvätta, ibland dagar när man slarvat med tvätten. I mitt framtida hus vill jag ha en riktigt fräsch och fin tvättstuga, vår nuvarande ligger i källaren och känns inte alls sådär fräsch och modern som jag skulle vilja ha den?

    Herregud…. när de sjunger sensuella isabella (stories) och Blondie åmar sig på stolen..

    IL har gått ut med att det är slut med hajen! De står i expressen!

    Bor i hyresrätt, inga egna tvättmaskiner i lägenheterna och vi har EN tvättmaskin i tvättstugan för 6h per tvättid.. Lide snålt och en jäkla massa springande upp och ner för alla trappor

      Samma här. Bor på tredje våningen och tvättstugan ligger dessutom i ett annat hus. Man får trösta sig med att man går en tight as av trapporna.

      Hehe när jag hyrde var våra tvättider 3 timmar! Var dock mest singelhushåll i området, nästan inga barnfamiljer

      Bor också i hyresrätt. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet och diskmaskin i köket. Kommer tamigfan aldrig flytta härifrån ?

    Jag tänker ”slump eller spons” att halva kändis eliten är på Yasiarui just nu…

    Undrar oxå hur Bella o c/o får igenom festandet på firman. Hon skrev tydligt att bolaget hyrt villan där de bor. Inte så många från företaget som är med utan bara ”gräddhyllan” och dess faniljemedlemmar. Sen fest och härligheter, middagsbjudning för vänner och bekanta… skatteverket , hallå?!!

    Kan man ens sätta på dem samtidigt? Räcker vattnet i kranen, eller anpassar maskinerna utefter vattentillgång?
    Förresten gör LG jävla skittvättmaskiner. Den vi har håller på att äta upp allt som tvättas varmare än 30. Eller så är det specialtumlandet som är boven. De kan gärna skicka 2000 i ersättning för alla trasiga t-shirtar och handdukar!

      En tvättmaskins vattentryck brukar ligga i intervallet 0,5-8 bar och normalt kommunalt vattentryck brukar vara runt 4-5 bar.
      Skulle man dra igång fyra tvättmaskiner samtidigt borde det fungera och maskinerna få det vatten de behöver. Men det är inte att rekommendera om man inte har kommunalt vatten med normalt tryck. Har man enskilt vatten med lågt och varierande tryck så får man kanske sprida ut tvätten över dygnets timmar 🙂

      Jag har bara haft LG i många år, det är bästa mskinen enligt mig. Jag har en 9 kg:s maskin, och det går i en massa tvätt.

      Den förra blev över 10 år.

    Fattar faktiskt inte vad som är så otroligt provocerande för vissa (miljöaspekten har jag viss förståelse för)… jag tycker att det låter som en dröm att kunna tvätta undan allting snabbt istället för att köra en maskin om dagen flera dagar i rad. Nu kanske fyra maskiner är lite mycket även i mina mått mätt, men hade jag haft plats för två maskiner så hade jag LÄTT haft det. Tänk att folk ska ha en åsikt om precis allt… så himla less på det där ”om jag kan göra X så borde hen också kunna göra det!”. I de allra flesta fall handlar det ju inte om att man inte kan, utan att man helt enkelt inte vill och att man har möjlighet att göra något åt saken. Och just det här fallet, det handlar liksom om tvättmaskiner. Låt det sjunka in lite… tvättmaskiner.

    Eeeh hur mycket tvättar folk egentligen? Vår familj på fem personer har en tvättmaskin som körs kanske en gång om dagen. Sällan det blir någonting som inte ryms med. Ingen torktumlare heller pga miljödumt och onödigt.

      Samma här. Vi är 6 pers varav 2 småttingar… tvättar kanske max en tvätt om dagen och inte ens det ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.