Pappan räddar balettuppvisningen när dottern bryter samman

https://www.facebook.com/thedadbreak/videos/370379400153965/

Helt underbar video!
Istället för att gå ut på scenen och kanske plocka upp och av det ledsna barnet från scenen så hjälper pappan henne ett dansa klart med sina kompisar.
<3

Tänk vad saker man aldrig skulle få se utan sina vänner på Facebook.
Men också..
Tänk vad många saker man skulle slippa se om det inte var för sina vänner på Facebook. 🙂

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser ingen video/länk..::P

      Testa att byta webbläsare, jag kunde se i Chrome men inte i den andra, som jag inte vet vad den heter (har Android)

    Åååååå

    Är jag fjantig om jag säger att det kom några tårar? Alltså såå gulligt ?

      Jag grät också!!

      Nej absolut inte! Jag grät MASSOR! (Kan vara hormoner också, är höggravid) Så HIMLA fiiiint!!!

      Här är en till gråtare!! ❤️

    Naaaaaaw ?

    Varför skriver du inte om Sindy/Knivmicke?

    Verkar ju vara ganska turbulent..

    Är det pga barnen så förstår jag.

      Du skrev precis svaret själv 🙂 ( I guess)

        Exakt 🙂

      Du förstår, fast ändå drar du upp det? Igen? Hon har redan svarat på det flera gånger, låt det vara helt bara

        Vad har hon svarat?

        Well excuse me, följer inte kommentarer slaviskt, och har ej sett svar eller kommentarer på detta. Hon har ju ändå skrivit en hel del om detta par, så undrade bara.

          Såg du vad knivis skrivit om Sindy på sin insta isla?

            När? Idag?

    Allt blir märkvärdigare då en pappa gör något ? självklart hade man gjort samma sak!

      Naaaw.

      Surkuk

        Inte det minsta, bara ärlig och du borde jobba på ditt ordförråd! ☀️

          Tycker det är mycket bättre än s u r f i t t a iallafall!

            Sandlåda!

      Fast, nä. I vanliga fall hade jag hållit med dig, då det alltid blir sån uppståndelse när en pappa gör helt normala saker för sin unge, men det är ju inte så att han bytte en blöja och det filmades in och han hyllades runt om i världen as a superdad. Det här var ju väldigt snabbt agerat och dessutom fint. Oavsett kön på föräldern. 🙂

        Fint och speciellt gjort, men jag tror inte heller en sån här video får samma spridning om det är en mamma som gör det.

        Pappors kärlek till barn är ett underverk och får i synnerhet kvinnor att smälta. Mammors kärlek till sina barn är en grundlag och tas för given. Det finns sjukt mycket romantik kring pappors kärlek till barn, särskilt till döttrar, och jag tror såna videos framförallt konsumeras av kvinnor.

        tycker inte det är något fel med att moderskärleken tas för given egentligen, utan mer sorgligt att den från pappor inte gör det, eftersom det visar på hur vanligt det ändå är att det brister där. I hur älskad man känner sig av sin pappa.

        Sen tycker jag det är mer så internationellt (typ, i USA) än i Sverige, att döma av sociala media och reaktioner på vanliga videos. Här tar vi ändå pappors kärlek lite mer för given, och det är egnetligen indikerar något positivt.

          Kan bara hålla med. Var precis i en fransk klädbutik och kollade på babyavdelningen. Fanns inte mindre än nio bodys med pappabudskap typ ”my dad is the world’s best dad”, ”Superdad!” och liknande. Fanns EN body med mammabudskap – ”if you think I’m beautiful you should see my mom” (i rosa). Vad i helvete.

          Jag håller absolut med!
          Men tänker vi globalt så är det ju bra att såna här videos sprids och ger lite inspiration till annars sunkiga stereotypssyner. Och ifall den här videon konsumeras mest av mammor så är det väl också bra. Då börjar de kanske ställa lite mer krav.
          Alla har det inte så bra som här uppe så globalt sett tycker jag det fortfarande behövs sånt här.

            Jag tycker absolut inte det är något fel varken med videon eller att den sprids. Var bara diskussionssugen 🙂

          Instämmer med dig get/. Tror helt klart det handlar om hur ofta det brister i pappaskapet. Har själv haft en frånvarande pappa och sånt här får mig att bli lite extra blödig. Har många i min närhet som också haft dålig relation med sin pappa. Det känns dock som att det blir bättre och bättre på den fronten. Det behövs.

            Håller med dig anonym. Har också en frånvarande pappa och sådana här filmer/bilder gör mig inte blödig/behöver gråta direkt dock. Jag blir avundsjuk, för att jag önskar att min pappa också gjorde som det visas i filmen eller liknande.

    Snälla länka till videon med, för har problem att spela upp i webbläsaren 🙁

    Så fint <3

    Så himla fint ????

    Tänk vad många grejer man skulle slippa se om Camcam var on topic och inte off topic 😉

    Tycker det var jättegulligt gjort, men samtidigt tycker jag nästan lite synd om de andra barnen på uppvisningen då pappan ”stal” uppmärksamheten från de ?

      Av koreografin att döma hade det nog inte blivit mycket av en show oavsett (ja, jag vet att man egentligen inte får säga så om om barn). En vuxen man med dålig balans och koordination gjorde den ju i alla fall lite sevärd och uthärdlig att titta på.

        Antagligen var det bara föräldrar där och tittade i varje fall.

      @ Hanna

      Hoppas och tror de andra barnen går skadefria från det här traumat. Finns det någon som inte gör det går det så går det utmärkt att uppsöka samtalshjälp när de är vuxna. ?

      //Moa

      Lägg av

      Åhhhh vad trött man är på att det alltid dyker upp någon partykiller med MEN NU BLIR DET JU SYND OM DE ANDRA.

        Fast ska man va sån tycker jag snubben som filmar på scen ballar ut. Han fullkomligt står ju framför de andra barnen och skymmer dem i sin iver hitta content till sitt instagram.

    Love What Matters ❤️

    Oj jag tyckte pappan gick för långt, borde lyft ungen av scenen tycker jag än att paja barnens show och få massa uppmärksamhet själv.

      Precis

      Känns mer som att det var en del av showen. Och om något är störande så är det fotografen som verkligen är i vägen.

    Åh sånt här fäller jag tårar för, jag hoppas och önskar att jag kan vara lika bra pappa när jag får barn i framtiden!

    OT, såhär formulerar sig Markus Larsson (Aftonbladet) i sin recension av Eminems spelning.

    ”Med tanke de senaste dagarnas larviga drev mot Mr Cool är det också befriande att se hur tusentals jublar och förlorar sig i texter som aldrig skulle bli godkända av självrättfärdiga moralister”.

    Fyfan.

      Känner ju inte eminem såklart, men tänker att han skulle bli ganska sur om han hörde att han och hans texter likställdes med en pajas som tycker att det är skoj att skämtsamt skriva låtar om sexuella övergrepp på barn…

        Jag skulle gissa att han syftar på att Eminem tidigare i sin karriär skrev texter med charmiga textrader som ”Went to gym in eighth grade, raped the women’s swim team” och annat smått och gott som nog inte hade fallit lika väl ut idag. Sällan hela låtar om ett och samma knas-ämne som i fallet mer Mr Cool, men om jag inte minns fel var det en betydligt värre debatt om Eminem för typ 20 år sedan i samband med Columbinemassakern…

          det var marilyn manson som indirekt fick skulden för den massakern.

          Japp. Och Eminem har minsann fått sin beskärda del av kritik i tidernas begynnelse.

      Jag hatar honom. Han är ta mig fan den sämsta recensenten någonsin.

        Moget och nyanserat. Har tröttnat på såna här kommentarer.

          Varför svarar du på min kommentar då? ?

    Nu går det väl för långt..Anita Schulman gör reklam för nikotin (nån typ av snus) på Instagram. Vissa väljer ju verkligen sina samarbeten med omsorg.. ?

    OT; Kan inte Elaine, Cissi och Mia ta bort Nirvana, Eminem och Nick Cave från spotify? De sjunger om mord och sexuella övergrepp.

      Kan inte du?

      Elaine tex riktar sig mest mot det som rör barn etc. Hon kan inte göra allt.

      Känner du extra för mord så är det bara att köra.

      Om det stör dig får du, som med många saker i livet, ta tag i det själv. Eller går du runt och räknar med att alla andra ska gå dina ärenden?

        Tror personen var bitter och ironisk

      Jag tycker det är en intressant fråga, väldigt mycket musik har ju helg sjuka texter. Vem som ska få bort den från Spotify, radio osv kan man väl fundera på, såklart inte Elaine etc, men ska all musik som refererar till våldtäkter bort? All dom refererar till kvinnors om horor? Eller all dom uppmuntrar till brott?

      menar ej att förlöjliga den där mister cool-debatten (klarar mig bra utan honom), men det är ju intressant att fundera på vad som är en rimlig gräns.

        Ehm… så du hade förlöjligat debatten annars ? Men nu bryr du dig bara inte för att det är nån du personligen inte är förtjust i? Fint.

      Eller, eellleeeer så slutar du lyssna på musik överlag, eller kör på smurfhits.

    Tycker att pappan gjorde helt rätt, så att lilltjejen kunda vara med till slutet av uppträdandet. Hade varit precis lika fint om det hade varit mamman.

    Ska du posta grejer som inte ens hör till bloggen kan det väl åtminstone vara nya grejer? Istället för sådant som alla morsor skickade runt på fb för en månad sedan.

      Här har vi någon som lever upp till sitt namn!

      Vad tittar du på för nykläckta, moderna och banbrytande klipp?

      Hoppas du får i dig lite kaffe och inser att det finns värre saker att irritera sig på än att du fick se ett klipp igen som du inte sett på ”en månad”.
      Ha nu en strålande dag☀️

      Alla har ju inte Facebook you know, så för mig var det helt nytt.

      (Kände mig dock jävligt cynisk, bitterfittig, tråkig och surmusig när min första tanke var ”klart en snubbe kommer in och ska stjäla hela jävla uppmärksamheten och bli applåderad för det också”).

      #inteallamän och den skiten ja… behöver nog träffa någon bra snubbe innan jag helt faller i manshatar-träsket. Vill inte va där liksom.

    Sant! Man kan tacka FB-vänner för rätt mycket man önskade slippa se.

    Går inte att se utan Facebook? Klickar på länken men kommer till facebook-inlogg…

    Varför gillar Bellas killar hajar?? Var in på Nils gamla blogg och vad möts jag av?

    ”Har varit på Buttericks på Drottninggatan ock kikat på kostymer, jag ville som sagt vara haj men någon hajkostym fanns inte. Bella ska vara Agneta i Abba så jag hade liksom inte så mycket att välja på…”

      Jag är ingen Bella-läsare direkt men även jag minns ju att det var det här som var det roliga när hon började träffa H. Det var ju hur mycket spekulationer som helst kring detta. Du har helt enkelt missat något här ? men sen undrar jag – varför var du inne på hans gamla blogg? Haha

        För att folk skrev om Nils i kommentarerna så då kom jag på att han hade en blogg och ja, gick in på den?

    Ot: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=6992772

    Skrämmande artikel på nåt vis. Influencers kan tänka sig ta betalt för att sprida åsikter de inte står för.

      Skrämmande och sjukt!

      äckligt, allt för pengar… en sak kränga klet men detta är ju värre

    Looool storbölar ?❤️

    Haha åh jag älskar när snubbe nummer två sticker in igen och bara ”ska jag ta bäbisen” men pappan bara keeps om going ?

    Sen kan man absolut diskutera fenomenet att män alltid kommer undan lättare än kvinnor i sina papparoller, men man kan också uppskatta det fina i det här klippet 🙂

    Jag tycker det var väldigt fint gjort! Fint av honom att hjälpa dottern att delta i uppvisningen. Det hade varit lika fint om en mamma gjort samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.