Som man twittrar får man ligga! :-)

Edit – uppenbarligen har Andreas Granqvist och hans fru diskuterat detta noga innan VM och om de båda är okej med att han stannar i Ryssland så har inte vi med det att göra. Varför avhandlas DET här?

Inlägget handlar om ett skämtsamt inlägg på Twitter om blommor och granar!

Jag läste en artikel om att Granqvist eventuellt skulle missa sitt barns födsel när de spelade i går. Någonstans i min eufori och glädje skrev jag en tweet. Jag tänkte att nu kan ju inte ”Granen” åka hem, nu har vi ju en ännu viktigare match, så då skrev jag att vi fans får skicka en blomma tillsammans om inte ”Granen” kan vara på plats.

Det var en helt ironisk grej, men folk verkar ha tagit det på större allvar än jag gjorde från början. Nu måste jag ta det på allvar. Nu får jag stå till svars, helt enkelt, säger Niklas Nordén till Sportbladet på onsdagseftermiddagen.

Ja, antingen är det Andreas Granqvists fru Sofie – som sagt till Sportbladet efter gruppspelet att hon klarat tre matcher och två straffar utan att vattnet har gått – eller så är det när Calle Schulman slutar med Instagram.
Vi får helt enkelt se vem som ”kommer i mål” först, men för Sofie Granqvists skull hoppas jag att det är hon med tanke på att hon hade beräknat födelsedatum den 3/7, alltså för två dagar sedan då Sverige slog ut Schweiz i åttondelsfinalen. Calle Schulman verkar suga på den här karamellen som om det vore den sista i påsen.

30 000 kr hade Niklas Nordén tänkt köpa växtpynt för och enligt egen utsago så har han inte de grönaste av fingrar så för att stötta detta Twitterinitiativ så kommer här några förslag på vad man kan köpa för 30 000 kr och skicka till BB – eller eventuellt hem om det är så att hon kommer ut från förlossningen med händerna fulla av bebis, bilstolar och annat.


Finns HÄR

Finns HÄR

Finns HÄR

OCH VILL MAN VILL GÅ LITE OVER THE TOP SÅ KOMMER HÄR MITT ABSOLUT BÄSTA FÖRSLAG!

Finns HÄR

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja såg detta igår och tyckte det var så kul! Äntligen en rolig insamling?

    Har nån sett denna pinsamma reklamfilm som Tunis, Forni och vän filmade nyligen: https://www.instagram.com/p/Bk0U7rqnDir/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=wgopf50qbynb

    Krystat och så dåligt skrivet ???

    Hoppas innerligt att dom lyssnar på Sofies önskan om att skänka pengarna till välgörenhet istället!

      Höll på att skriva exakt samma kommentar, haha. Hoppas verkligen det också! Annars känns det rätt respektlöst, faktiskt. Det kan bli en väldigt fin gest som kommer många till gagn!

      Ja, typ till nån org som stöttar kvinnor att genomgå säkra födslar hade väl passat bra?

      Kanske 80 st ”välkommen till världen”-paket? ?https://unicef.se/gavoshop/267-valkommen-till-varlden-paket

    Alltså, folk swishade inte till välgörenhet utan för att Granens fru skulle få blommor. Hade blivit sur om det skänks till Röda Korset eller dylikt, inte en enda av dessa organisationer är helt OK. Enklast är väl då att göra ett kreditkonto på Interflora – och så kan Interflora kontra med att skänka 30000 till välgörenhet.

      Men herregud. Köp en bukett för 1000:- och skänk resten. Fy för sånt slöseri med pengar som andra kan ha sån nytta av.

        Återigen, folk swishade inte till välgörenhet, uppmaningen var ”blommor till granens fru”. Är det verkligen så konstigt att de ville att pengarna skulle gå till blommor? Och som jag föreslår,sätt upp ett konto för pengarna och låt Interflora skänka samma summa till välgörenhet, det är en annan sak (billig pr dessutom) När bloggare begär swish för sig själva är det annorlunda – vill man ge då kan man inte ha några åsikter om vad hon/han gör med pengarna #giffelgate
        Jag förstår inte hur detta kan vara så svårt att förstå. Det är faktiskt så att en hel del av oss inte alls tycker välgörenhetsorganisationer ”gör gott” eller att det kommer ”behövande till godo”. För långt att diskutera här men så tycker jag.

          Finns massa organisationer som GÖR gott. Tex clownclubben i sörmland som gör stor skillnad för svårt sjuka barn o deras föräkdrar. Vid din sida i sthlm som verkligen har hjärtat på rätta sidan o hjälper hemlösa, barndiabetesfonden, min stora dag för sjuka barn. Även de oeganisationer som varit i blåsväder med alldeles för höga löner till cheferna gör skillnad o gott för drabbade människor.

            Kan inte kommentera Clowner i Sörmland men övriga:nej, det finns stora tveksamheter i den ekonomiska redovisningen eftersom det handlar om ideella organisationer där siffrorna inte är offentliga=öppnar för oegentligheter. Överlag är människor naiva när det gäller välgörenhet – troligen för att det känns så bra för egot att vara givmild. För det är sällsynt att de skänker utan att tala om det. Men, som sagt, det är en längre diskussion. Sakfrågan här är vad givarna till Granens fru trodde de skänkte till: blommor eller välgörenhet? Jag tänker de trodde blommor.

              Bästa är väl att ta del av organisationerna. Jag har erfarenhet av de nämnda och vet att de hjälpt människor. Däribland min sjuka son. De gör definitivt mer gott än blommor till någon som bett att inte få dom.

      Jag tror att om de flesta som swishat tänker ett varv längre inser att det är helt orimligt att köpa blommor för över 30k när pengarna kan gå till människor som faktiskt behöver dom bättre! Locker rolm talk hade ju varit ett fint alternativ efter rasiststormen mot Durmaz!

      Fast om granens fru vill att pengarna skänks måste det ju vara ok? Säkert jätte hö hö roligt köpa en gigantisk blomma men den ska ju tas om hand oxå. Inte det fonus man har som nybliven förälder.

    Hon ville ju gärna att det skänktes till något med fotboll – finns säkert något mindre seriöst förbund.

    Kollade Hampus twitter. Just när de bröt upp har han skrivit kufiska rubriker till sina inlägg om ekonomi, först ”avslöjar en stor pump n dump”, sedan ”Skrivit ett inlägg om otrohet”. Kan förhållande ha tagit slut pga otrohet?

      Konstigt att han delar artikel om henne från breakit som är 1 dag gammalt (3 juli), dvs. från perioden innan hon hade avslöjat att de inte längre är ett par.

        Kanske för att han vill visa att han är okej 🙂 inga hard feelings liksom

      Nej, tror inte alls det beror på otrohet. Han är bara en clickbaitare utan dess like till sin otroligt torra blogg.

        Jag tassade lite nyfiket in på den och herrejesus, brandfara!

        Vad heter hans blogg? Hade ingen aning om att han ens bloggade ?

        Nja, han har ju hållit väldigt låg profil under hela deras förhållande

    ”Pappan väljer att jobba”… hon har själv sagt att hon inte låter honom missa en match.

      Men han borde väl ha något eget intresse av att vara med när hans barn föds oavsett vad frugan säger?

        Men nu verkar de ju ha kommit överens om att han ska fokusera på fotbollen? Det är inte så att han absolut inte får missa sitt pass i kassan på Bauhaus. Väljer man att vara tillsammans med en person som inte har ett 7-16 jobb så har man också valt att ha ett liv som ser annorlunda ut än vad som passar in i folks bild av hur ett förhållande ska vara.

        Alltså jag är helt för att pappor generellt skulle behöva visa mer intresse och ta mer ansvar för familj och barn. Men att vara elitidrottare är jäkligt speciellt och jag kan faktiskt förstå att man ev missar sitt barns födelse för att tävla i VM/OS om ens partner är okej med det. Blir man ihop med en elitidrottare eller är en elitidrottare så är såna saker förmodligen också något man har diskuterat och funderat över. Tror inte heller att ungen känner sig bortglömd eller bortprioriterad för att ens mamma/pappa spelade en viktig match/körde någon viktig tävling i VM eller OS när man föddes.

          Så bra skrivet! Satt och filade på en likadan kommentar.
          Och angående att barnen inte känner sig bortglömda, många gånger tycker jag det ser ut som att barn till elitidrottare är älskade till tusen!

        Men alltså hallå? Det är KLART som korvspad att han har ett INTRESSE av att vara med när hans barn föds, men det är VM. Världsmästerskap. VM!!!!! Det är förmodligen det största som kommer hända i hans karriär, det är historiskt bara att de tagit sig till kvartsfinal. Oavsett om han är där vid födseln eller inte så kommer han ändå vara barnets pappa, han kommer åka hem och de kommer leva lyckliga i alla sina dagar(ish). Jag tror alla inblandade tycker att det är olycksaligt att VM och beräknad födsel krockar med varandra, men de har uppenbarligen tagit ett gemensam val – vilket förmodligen inte var så lätt som ni får det att framstå – och ni bör respektera det, han tycker förmodligen det är skitjobbigt att inte kunna vara med vid födseln.

        Det känns som att ni är hård mot honom bara för att han är man (ja, jag tycker också man ska kritisera män och deras ansvarstagande, men det här är lite överdrivet faktiskt). DET ÄR VM och han är landslagsspelare, lagkapten, nyckelfaktor. Tror inte ni hade gett upp en så viktig och stor grej utan problem.

        Min make har också ett intresse, men ibland blir det inte som man tänkt.

        Inte så att jag kan ringa ÖB och förklara att min man behöver ett privatjet för att hinna hem till sitt barn födsel. Det tycker jag ändå skattebetalarna kan bekosta.

        Visst det är tråkigt att han kanske inte hinner hem, men det är så det är ibland.

    Man kanske kan köpa gammelskog? 🙂 Då köper man ju både en Gran och pengarna går till något bra 🙂

    https://naturarvet.se/

      Gud vilken bra idé! En fin blomma och resten köps skog för. Blir ju för hela Sverige då.

      Strålande idé. Skicka den vidare till frun!

    P3 nyheter har gjort en granskning om influencer och köpta åsikter och därmed påverka valet. En påhittad PR-byrå kontaktade 50 influencer med 10 tusen till 30 000 följare på instagram. Totalt svarade 31 av 50 personer. Åtta tackade nej rakt av, men 15 var intresserade. Tre ville gå vidare direkt, fyra stå för åsikten och resten ville ha mer information.
    https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1124427?programid=1646

      Intressant!

    Så roligt initiativ! Hoppas det blir en fantastisk blomma till Sofie och sedan resten av pengarna till någon organisation relaterad till idrott enligt hennes önskan.

    Förlåt för OT men My Martens skriver i sin blogg o även kommentarsfält, att vissa av hennes vänner försvann p.g.a ett ultimatum från en tidigare ” vän”. Vad handlar detta om , låter som rena mobbingen!?

      Antar att det har med M Graaf att göra

    Hmmm.. är detta någon sorts smygreklam och du får pengar när vi klickar på länkarna? ???

      Japp! Det ligger 400 julgranar i potten för mig så klicka på nu för bövelen!!!

    Är innerligt glad att Granen spelar på lördag MEN jag kan samtidigt inte förstå att han (och hans fru) tycker att det är okej. Det finns ju absolut ingenting som är viktigare än att närvara vid sitt barns födsel?! Jag förstår inte hur det inte kan gå före ALLT? Av helt själviska skäl så känner jag mig lättad dock ?? En match utan Andreas blir svår att vinna!!

      Oj, jag håller inte alls med. Det viktiga är ju att finnas för sitt barn i dess _liv_. Klart han inte ska missa VM. Finns ju skype, facetime och sånt dessutom.

        Åh herregud, det är fotboll. Galet att tycka att det är viktigare än ens barn.

          ”Det är fotboll”. Nej, det är inte ”fotboll”. Det är det viktigaste som händer i hans karriär, som är som vilken karriär som helst. Bara för att en inte gillar fotboll så kan en fortfarande ha respekt för arbetet som han och de andra i landslaget lagt ned inför det här mästerskapet och inte se ned på deras prestationer. Jag spelar fotboll i division 3 i Medelpad, det kan du säga är fotboll. Att spela i VM är mer än fotboll per se.

            det fortfarande bara fotboll. Sparka lite boll.

              Det finns inget som heter ”bara fotboll”.

              Jag spelar ”bara fotboll”, i division 3 i Medelpad. Ett landslag i kvartsfinal i VM är inte ”bara fotboll” eller ”sparka lite boll”. Som att reducera em högt uppsatt affärsman till att ”bara gå på några möten”.

              Sjukt trångsynt människa du måste vara som har det synsättet på andras karriär som de slitit för i hela sina liv – längre än världens mest högt uppsatta affärsmän.

                Det finns inget jag finner så ointressant som ett gäng män som jagar en död boll, MEN jag tycker ändå han gör rätt. Det är en sjukt stor och viktig händelse i killens karriär (vet alltså inte ens vem han är). Jag tycker det är att likna med vilken stor stjärna som helst som tar sina chanser och val i livet. Förhoppningsvis kommer han få många fina år med sitt barn. Han kommer dessutom vara ifrån sitt barn mer än just denna gång, och barnet lär knappast ta någon skada om det så hinner bli 14 dagar innan den får träffa sin pappa!

                Herregud det var ju någon sportjournalist vid OS ? som valde att vara ifrån sina barn flera veckor/månader för att sända. I min värld är det väl självklart, en glad förälder är en bra förälder!

          hade varit helt OK med om min pappa missade min förlossning, inget jag hade märkt av…

          Jag tänker att det handlar mindre om barnet och mer om moderns känslor inför det. Hon har dock säkert någon annan hon tar med sig, en del har hellre med sig sin mamma en sin partner.

      Kan tycka att det är tusen gånger större när föräldrar (mammor OCH pappor) är närvarande under själva uppväxten istället och är lyckliga och trygga förebilder. Min pappa var med när jag föddes men aldrig närvarande som en faktisk fadersfigur efter det.

      Men ska män verkligen vara med vid förlossningar? Kan inte det få vara frivilligt? Måste de ta över den grejen med? Leta på ”släng ut de brölande männen från bb”+expressen, så ser det ut på bb idag, vad ska de där att göra öht?

        Men alltså.. uppenbarligen är det viktigaste att finnas där under uppväxten. Behöver man ens säga det? Jag tycker bara, efter att ha fött två barn själv, att det finns inget som kan vara större än att uppleva när ens barn kommer till världen. Så jäkla stort och häftigt och något du aldrig kan få tillbaka. Komentaren om att pappor inte ska närvara tänker jag inte ens besvara ?

          För min del glömde jag förlossningen, självklart, så tycker de flesta jag pratat med. Man glömmer hur jävla ont det gör. Så det största? Nej, det största är att se dem växa upp och se cirkeln gå vidare i nästa generation.

            Det största är att se sitt barn i ögonen första gången och känna den lena huden i ens armar.

              Det är din uppfattning. Någonsin funderat på att andra kanske har andra uppfattningar? Eller måste alla tycka som du gör?

              Spelar det nån roll om första gången är direkt ur förlossningskanalen eller när bäbisen är 2 veckor eller 2 år? Herregud. Han försörjer familjen.

              Jag hade lätt fött utan min man om det berodde på hans största grej i karriären. En man kan ändå inte bistå med nått vid förlossningen som inte en BM, doula eller vän kan göra

                Ja han kan väl finansiera en doula till henne! Värt.

      Hennes föräldrar är ju med, minsta lika stor trygghet för henne. Förstår inte varför pappan måste vara med när man föder, sålänge han är med under barnets uppväxt.

      Jag tror dessutom inte du förstår hur stort och viktigt det här är för Andreas. Har du kämpat, krigat och tränat en sport i hela ditt liv, dag in och dag ut, och du sedan får ett tillfälle precis innan du anses för att vara ”för gammal för att spela fotboll” – alltså kanske det enda tillfället i hela ditt liv – att representera ditt land för en sista gången, då är det nog större än att närvara vid barnets födsel. Andreas är 33(34?) år gammal nu, dvs. ca 37-38 år gammal vid nästa VM, då anses du för gammal för att spela i landslaget och det här är alltså sista chansen i hans karriär, vad är då inte bättre än att sluta på topp?

        Och Bella får kritik för att inte slå in sina barns presenter själv.

          Jag håller faktiskt med, tänk om det var en kvinna som valde bort en förlossning pga karriär. (Även om detta nu inte går så kan jag bara tänka mig vilka reaktioner det hade blivit).

            Hahaha, Head of Föda Barnet!

          hur Bella döms här kan väl ändå inte vara vår nya måttstock för hur vi borde döma även andra människor, hellre tvärtom.

        Pappan bör vara med för han är lika mycket förälder som mamman. Och kul sen för barnet när han eller hon får reda på att pappa prioriterade jobb före födsel…

        Men har de kommit överens så har de, bara de båda är nöjda med sina beslut.

          Fast att spela kvartsfinal i VM är ju inte direkt samma sak som att köra buss. Granen går inte att ersätta. En busschaufför kan ersättas.

            Haha ser framför mig ”dagens vikarie”. Min man skulle nog gärna hoppa in ???

          Haha ja tror barnet kommer tycka att det är sjukt coolt? Tänk hur hen kommer stå med sina vänner nån gång o ba ”MIN pappa spelade VM kvartsfinal samma dag som jag föddes!!!”

        Och Glenn Hysén har uttalat att för honom personligen är hans Premier League vinst(er)? större än barnens födsel.

        Det är jäkligt få förunnat att vinna/delta i stora mästerskap. Barn föds hela tiden. Och det är väl barnet i sig och inte själva momentet där de föds som är det viktiga. Vad är några timmar mot ett helt liv?

        Och om hon och han är okej med det så förstår jag faktiskt inte vad problemet är.

        Och sen finns det väl enormt många födslar som sker snabbt och förtidigt, vilket gör att pappor inte hinner dit…

      Om han spelar bra i VM, så långt som det går, får han bättre ekonomiska förutsättningar att ta hand om sitt barn.

      Jag hade varit tokig om min man inte varit med. Inte ok alls….

    När min mamma skulle föda min storasyster fick hon ta taxi till förlossningen. Pappa låg nämnligen i tandläkarstolen för en rotfyllning, han kunde ju inte gå därifrån bara hur som helst. När besöket var klart och han kom hem så såg han en lapp på bordet, han fick kasta sig i bilen och köra i ilfart till förlossningen. Det var på håret att han missade allt ?

    Detta var på 80-talet så mobiltelefonsamtal/sms var ju inget min mamma kunde använda när förlossningen satte igång helt utan förvarning.

      Vad stressigt att hitta den lappen?

      Vad hade hon skrivit! ”Hej jag är o föder barn, ses sedan (vet inte hur lång tid det tar) PS kan du tömma diskmaskinen
      Puss

      Minns när mamma berättade att när jag skulle födas, hade pappa gått ut för att röka. När han kommer tillbaka är jag redan född. Så han missade förlossningen, men det var hans sista bloss han någonsin tog efter det! ??

    Herregud. Jag hoppas de skänker pengarna viktigare ändamål än blommor till en miljonär. Ni som har twitter kanske kan skriva något till honom.

    Förstår inte varför utomstående ska diskutera huruvida Granen missar förlossningen. Han och hans flickvän är ju uppenbart överens om att det är okej. De har haft månader på sig, från det att kvalet avgjordes och Sverige tog sig till VM och hon blev gravid och fick BF och de har uppenbarligen kommit överens. Hur och varför och vad de har för argument spelar ju ingen roll och vad VI tycker huruvida pappor ska vara med eller inte på en förlossning är helt ovidkommande. Låt folk sköta sina egna liv och förlossningar.

      Hoppas bara att han, om ett sådant tillfälle presenterar sig, är lika villig att göra en sådan enorm uppoffring för henne också. Då är det väl en sak. Dubbelriktad väg osv.

        Jag tycker inte att det är en enorm uppoffring. Om det var min man som fick chansen att spela VM så skulle jag tycka det var helt okej. VM håller ju bara på i en månad.

          Det här barnet föds bara den här gången…..

    Hoppas dom skänker pengarna till ngt vettigt!

    Nu vet ju inte vi till 100% vad de har kommit överens om osv…

    Haha jag läste rubriken ”om man twittrar får man ligga” o han tänka jaha jag som trodde de va tinder som gällde.

    Väldigt enkelt.. köp en jättefin bukett till henne och låt henne bestämma vart överskottet ska gå, nån organisation som ligger henne varmt om hjärtat? Blommor för 30k är orimligt.. jobbar som florist och dom dyraste arrangemangen jag gör går på kring 5000 och då är det kistdekorationer…

    Varför ska man donera pengar till förmån för miljonärer? Nåt av det konstigare jag har hört på ett tag. All respekt till Granqvist och hans fru, men jag kan komma på typ 2000 grejer jag hellre skulle skänka pengar till.

      Det finns väl inget ”ska” i sammanhanget. Det började som en rolig grej och folk väljer ju själva vad de vill lägga sina pengar på. Om du hellre väljer att skänka pengar till något annat så är det helt upp till dig, familjen Granqvist kommer inte att leta upp dig och ifrågasätta ditt val, framför allt eftersom att det här inte var deras initiativ.

      Nu var det ju inte så att dom bad specifikt dig om att donera pengar, så du behöver inte oroa dig för vad pengarna ska gå till.

      Låt dom göra det dom vill med både pengar och barnafödande!

      För att man tycker det är roligt bara. Jämför med hur mycket ”onödiga” pengar som lägga på chips och öl till samma match.

    ”Edit – uppenbarligen har Andreas Granqvist och hans fru diskuterat detta noga innan VM och om de båda är okej med att han stannar i Ryssland så har inte vi med det att göra. Varför avhandlas DET här?”. Du säger det ja, men när andra influencers föräldraskap ifrågasätts eller diskuteras säger du inte ett dyft

      Men ingen av dem är influencers! Inlägget handlar om ett humoristiskt TWITTER-INLÄGG. Det är kopplingen till sociala medier..

        Sofie har väl iofs en blogg?

      Tänker också att den här diskussionen faller i ungefär samamnategori som uppdelning av hushållssysslor, föräldraledighet mm. Visst, man kan säga att alla ska sköta sig själva och få bestämma över sina liv. Men å andra sidan blir det skevt att inte ifrågasätta varför alla fria val nästan alltid slutar med att det är kvinnan som dubbelarbetar och mannen som har en massa fritid, varför det är mammor som vabbar och håller ihop familjen osv. Jättefint att just det här paret är rörande överens om att en missad förlossning inte är något att yvas över. Men jag tycker ändå att det är intressant att fundera kring varför en man idag väljer jobb framför sitt barns födsel. En mamma hade antagligen inte kommit så lätt undan om hon lämnar bebisen med pappan på BB för att göra något viktigt på jobbet eller åka iväg själv en weekend direkt efter förlossningen.

        Nej precis, kolla vad som hände med Jessica Almenäs när hon lämnade sitt barn hemma med pappan i en månad för att hon skulle rapportera vinter os (var det väl om jag minns rätt). Då tog det hus i helvete och hon var en dålig mamma osv. Hon är inte heller influencer men det fick ju diskuteras här

    Om nu folk har skänkt pengar till blommor. Mottagarna hellre ser pengarna till välgörenhet och mindre blomma. Får de väl köpa en mindre blomma och fixa en växel för resten av pengarna. Därefter får de (mottagarna) skänka dem till fotbollar eller vad de nu önskar.

    Jag menade aldrig att döma varken Andreas eller hand fru. Deras barn, deras liv, deras val-såklart! Jag tycker och känner exakt som den här tränaren utryckte sig – https://www.google.se/amp/s/nypost.com/2017/05/21/coachs-viral-response-when-asked-why-star-missed-game-for-kids-birth/amp/.
    Men som sagt, alla tycker och känner vi olika.

      Men fallet du länkar till är en slutspelsmatch i ligaspelet.
      VM spelas vart fjärde år, det krävs att man kvalificerar sig för att få vara med och leka, sen ska du plockas ut som 1 av 23 spelare i landet att få vara med och representera sitt landslag.

      Sverige har inte spelat VM på 12år, 2002 var senast vi kvalificerade oss. Då åkte vi ut i åttondelsfinalen.
      Senast Sverige spelade en kvartsfinal var 1994..

      Hade det vart möjligt som kvinna att missa sin förlossning för ett fotbolls VM hade jag gjort det alla dar i veckan!

        Men att _Sverige_ inte har spelat VM på 12 år är inte sant. Så vitt jag vet spelade Sverige åttondelsfinal 2015 och tog brons 2011 😀

          Men då var det väl ett bättre lag kanske? ?

          Nu diskuterar vi Andreas Granqvist som spelar i herrlandslaget (seniorer) så därför refererade jag också till dem

    Gud sånt här liv om blommor har det inte varit sen Lady Dahmer gick lös på monsteran för datorpengar

    Sofie har ju på instastory bett om att få pengarna skickade till välgörenhet istället, fin gest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.