Paow hänger med Ellen Bergströms ex-pojkvän



Paow har befunnit sig på landet för att slicka sina sår efter en topp 3 värsta karatefylla som hon skriver om på bloggen.

Dock försöker hon trösta sig med att hon inte är den enda bloggaren som gör bort sig på fyllan och drar upp den smått märkliga kombinationen Molly Rustas och Blondinbella:

Vi är ju unga och många dricker, och alla som dricker har väl någon gång fått i sig för mycket eller glömt att äta? Tänk att till och med super influnsers som Molly Rustas också blir ramla runt i soffan-full kl 02.30 på vall ibland. Så jag försöker trösta mig med det. Eller när man sett blondinbella AS full och röd som en tomat i ansiktet skrattandes FÖR högt för allas trevnad utanför en resturang i Stockholm.//Paow

Molly Rustas liksom?
Har jag någonsin sett Paow och Molly Rustas i samma bild eller omnämnas i samma text? Jag tror nästan inte det… *gör en snabb googling på Molly Rustas och Paow*
Svaret är nej. Man får inte en enda träff förutom det här inlägget av Paow.

Jag antar att hon tror sig må bättre över att påpeka att hon minsann inte är den enda som spårar ur på fyllan men varför skulle hon då känna behovet av att gömma sig på landet? Och med Ellen Bergströms expojkvän Kevin Högdahl? För visst är det han på bilden här ovan utan byxor men med en prinsesskrona på huvudet?
*googlar Kevin Högdahl och Paow och får noll träffar även där*
Mysteriet tätnar…

Vilken extremt märklig konstellation:
Paow
Molly Rustas
Blondinbella
Kevin Högdahl

Vill ni leka en lek?
Vem ska bort?

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bella ska bort – hon är det enda maskrosbarnet

    Kan verkligen föreställa mig Bella som full, då kör hon nog över människor bokstavligen

      Varför skulle inte hon stanna hela veckan på gotland ?

        Har hon någonsin sagt att hon skulle vara där exakt hela veckan?

          Nä var inte så jag menade utan blev mest förvånad för trodde hon skulle göra det bara för att eftersom pingis och resten verkar vara kvar.

            Är det inte vanligt att man åker ner bara några dagar? Trodde de flesta på Almedalsveckan gjorde så, utom typ journalister.

            Tror de flesta brukar åka hem på onsdag/torsdag. Det brukar dö ut de sista dagarna….

    Ja visst var det så? Jag kände att det ringde en klocka när jag såg hans namn. Mysig snubbe …

      Typiskt om Paow skulle falla för honom… synd om henne isåfall som alltid hamnar i denna skit.

        Lägg ner.

    Vad ska de göra med spaden tro… Ser inte ut att gå att gräva där de står.

      Det är den nya nätkassen. Snart kommer alla influencers bära runt på en skyffel.

        Hahahaha. Jag skrattar onödigt mycket just nu men det där va fan kul!! ???

          Det är Henrik Schyffert som har planterat smygreklam!! Anmäl!!

          Haha härligt att man fick någon att skratta ?

      Spaden är rekvisita. Precis som pastatallriken som det skrevs om för ett tag sedan. Tänk er vad viktigt det är för dessa ”influencers” att posta innehållsrikt material… Blir fan deppig själv över att man inte är så påhittig.

        Dom grävde mask, syntes på Paows insta!

      Kanske gräva upp en hund som ligger begraven?

    Var inne på Instagram nyss och utan att tänka såg jag mängder med tävlingar i ”utforska” som inte följer reglerna för hur en tävling ska se ut på sociala medier…. Jag förstår inte varför inte dessa personer som håller tävlingarna tar reda på ifall det är så man ska gå tillväga eller inte… att man lägger energi på att skaffa någon som kan sponsra tävlingen så tror man också att de borde ha lite bättre koll. Jag vet att jag för ett tag sen kommenterade på en influensers inlägg på Instagram där hon lottade ut något och meddelade henne om att hennes tävling inte följer reglerna och hon blockade mig. Borde inte de vara tacksamma för att man påpekar det istället för att anmäla dem? Det tycker iaf jag, haha.

      Jag brukar också meddela när tävlingar är felaktiga, även på Facebook. Det ger sällan resultat, men en gång så tog de bort hela tävlingsinlägget och lade upp en ny tävling som följer alla regler. 🙂 Kommer leva länge på den lilla ”segern” haha

    Jag blir alltid lika förvånad när jag tänker tillbaka för något år sen hur söt Paulina var, och kan inte förstå idag att vi faktiskt är nästan lika gamla.

    Varningsflagg. Den tjejen ska inte dricka.

    Undrar över hennes nära och kära också. Ser de inte att hon har slagit in på en farlig väg, eller når de inte fram till henne? Blir på fullaste allvar orolig för nån jag inte känner, men det känns som att en smärre katastrof väntar bara runt hörnet för henne. Hoppas att jag har fel.

    Tycker det är lite sorgligt att hon måste ursäkta sin fylla med att dra in andra bloggare i det hela. Inte alla, men många har någon gång haft en dålig fylla. Men jag skulle aldrig dra upp kollegors eller vänners fyllor för att ursäkta min egna. Jag tycker inte sämre om henne för att hon haft en redig fylla, tycker egentligen ingenting om paow men tråkigt att se henne försöka rättfärdiga det genom att hänga ut andra.

      Det är ju ett lite för vanligt beteende, trycka ner andra för att höja sig själv. Lika genomskinligt som det är vanligt, min gulity pleasure är att följs vuxna mäns youtube-draman och det är fan roligt hur mycket de försöker lyfta sig själva genom att peka på andras fel och brister. Typ som i high school-filmer där den snygga tjejen har en fulare bästis för att själv se snyggare ut (bara en av många likheter med influencer/sociala medie-profils/youtubers-världen iofs)

      Anonym – Håller med dig helt! Alla har vi våra fyllor, mer eller mindre. Men att påpeka andras, folk man inte känner/vänner/bekantas/whatever, är inte schysst. Jag skulle aldrig komma nån dag efter och ”höhö SÅÅÅÅG du vad NAMN gjorde på fyllan, OMG vad pinsamt”. Varför bidra till andras ångest?

    Åh nu har Granqvist fru fött lilla bebisen . Jäkla starkt av henne ?

      vadå? hon hade väl inget val?

      Wow, födde en kvinna barn????? ? Sjukt starkt och modigt!! ?

      Det roligaste är att bebisen ser exakt ut som en mini-gran ?

    Och det värsta i kommentarerna är när man måste kommentera andras utseende. Uppenbarligen har Paulina valt sina fillers och sin ”skit” och hon står för det.

    Trött.

      När jag hör 18 åriga tjejer planera för kommande kindlyft och andra konstruktioner i ansiktet pga av inspiration från unga influencers. Som dessutom gör samarbeten och reklam med kliniker då skiter jag blanka fan i vad folk tycker om att jag kritiserar ett onormalt utseende människa i Paows ålder.
      Det är så jävla skevt att det struttar runt småtjejer som ser ut som medelålderskvinnor från Hollywood.

        Skönhet baseras inte på vad du eller jag tycker är fint utan det är upp till var och en att avgöra.

        Jag tycker heller inte det är bra att unga vänder sig till plastikkirurgin för att känna sig vackra. Men de kommer knappast känna sig vackrare för att det alltid sitter folk och bedömer deras utseende så som du gör.

        Jag förstår din poäng och att du menar väl men jag håller inte med om din metod ☀️

          Hur ska vi kunna rädda våra unga tjejer från denna tragisk industri då hade du tänkt? Dem som står på gränsen och är på väg över kanten?
          När man sätter fillers och annat ”skit” i ansiktet så får de flesta ett väldigt säreget drag. Och alla ser ungefär likadana ut. I min värld började det på tv med de rika hemmafruarna i realityshower och sen har instagrammänniskor i form av unga influencers blivit vanligare.
          Jag har inte sagt att någon är fult. Jag har sagt att det är tragiskt. Och det gör mig mycket sorgsen att se alla dessa kloner.
          Så snälla palla att köra in the eye of the beholder med någon anna.

            1. Det här säregna draget du pratar om är det DU som tycker är fel. Låt dem leva med det om de har valt det.

            2. Att du inte klarar av att se reality-tv eller influencers så säger det ganska mkt om dig. Ta en paus från internet. Och tv.

            3. Lösningen? Ja det är en av vår tids största frågor så den sväljer jag inte på ett nafs. Men vad sägs om utbildning i skolan? Stärka tjejgrupper och föreningar? Försöka influera tidningar/tv till att bredda sitt utbud? engagera unga i stärkande teamaktiviteter som lägger fokus på annat än utseendefixering? Locka fler till idrotten?

            Ja, du vet. Annat än beklaga sig över hur andra ser ut och försöka linda i det i att man tycker att det är ”tragiskt”.

      Man har väl rätt att säga vad man tycker utan att du måste vara PK? Det är ju pinsamt hur människor förstör sig. Kolla bara på Isabel Adrian liksom.

        Men snälla Lisa, vem är du att avgöra om någon ”förstört” sig? Tror ingen mår bättre av att du är så jäkla elak. Det handlar inte om att man är pk, det handlar om att man ska behandla människor med respekt oavsett hur de ser ut!

          Jag är en vuxen kvinna som har rätt att ifrågasätta skönhetsindustrin och jag anser att personer förstör sig genom att lägga in en onaturlig mängd i både läppar och kindben. Det är inte nyttigt och är en farlig industri som kryper längre ner i åldrarna.

            Men din åsikt om andras utseende är inte viktigt, det är det som är grejen med att kommentera hur andra ser ut. Huvudsaken är att en själv är nöjd, sen vad andra tycker ska egentligen inte spela någon roll.

            Vill du kritisera skönhetsindustrin – do it, i’m with you på det. Men håll enskilda personer och din subjektiva åsikt om deras yttre utanför. Det går att kritisera industrin utan att peka på enskilda personer. Helt enkelt för att det inte är snällt mot personerna i fråga,

        Man behöver faktiskt inte alltid säga vad man tycker. Ibland kan man bara vara tyst. ”Har du inget snällt att säga..” Du vet, som man lär sig typ på förskolan.

          Kattis – snacks om att du missar mål… ”Har man inget snällt att säga” funkar inte som argument mot Lisa. Hon är ju konstruktiv och för fram hållbara argument förankrade i dagens samhälle. Det är inte känsloargument utan konstateranden.

            Sen kan ju dock Lisa omformulera sig för att undvika affekter. ”Förstöra” kan bytas ut mot tex. förvränger eller förvanska (sina ansiktsdrag).

      Jag vet inte, håller i sak med om att man inte ska kommentera andras utseende men tycker samtidigt att vi (=lite äldre kvinnor) har en skyldighet att ifrågasätta skönhetsoperationer, fillers och annat jox som man ”ska” ägna sig åt för att uppfylla ett visst skönhetsideal. Om ni inte problematiserar detta alls, vad ger vi för budskap till våra unga tjejer i en ålder där man är osäker och vill passa in och matas med skönhetsideal från alla håll och kanter? Så jag tycker att normaliseringen av skönhetsingrepp måste problematiseras. För ärligt talat, vore det inte så stor fokus på kvinnors utseende och hur man ”ska” se ut, så skulle mycket färre kvinnor utföra dessa ingrepp. Om ingen bryr sig om hur fylliga dina läppar är eller om du har lite valkar på magen och en rynka i ögonvrån så inte f-n gör man kirurgiska ingrepp för att förbättra det för ”sin egen skull”. Sin egen skull i det här sammanhanget betyder ju = jag anses snyggare och passar in bättre i vår tids skönhetsnorm. Tycker det är oerhört tragiskt att unga kvinnor ska bättra på, skära bort och fylla i tills de ser ut som karikatyrer på sig själv.

        Man får gärna tycka att skönhetsingrepp är fel. Men man går inte på en annans människas utseende på detta sättet. Uppenbarligen har paow inte kännt sig nöjd med hur hon ser ut, då är det grymt elakt att gå på hennes svaga punkt och börja kritisera hur hon ser ut. Att folk är så dömande och elaka mot varandra är e sååå mycket större problem än att folk förändrar sina utseende! Hade folk varit lite mer förstående och snälla hade antagligen så många mått bättre.

    Wtffffff vem är du

    OT. Nu är det Bellans tur att besöka Ystad Saltsjöbad. Självklart ska det flygas ner. Blir spännande att se om det märks ut som spons ?

      Får se vem hon åker med då ??

        hon åker med sin kusin isolina.

          Kenza åkte iallafall tåg… tror jag?

    Men gud det är väl skillnad på karatefylla och att vara röd i ansiktet och gapig? Karatefylla associerar jag med typ aggressivitet, farligt beteende (typ hoppa i en å och simma full i januari), m.m. Vad konstigt att hon ska dra upp andra när hon skäms för sin egen fylla. Tyder på bristande självförtroende. 🙁

      Ditt exempel om att simma i januari lät så himla självupplevt – eller?????

        Haha!! Faktiskt inte, är såå rädd för vatten MEN har bott i Uppsala som student så har hört det mesta vad gäller karatefyllor! 😉 Mina egna är rätt tråkiga då jag kräks så fort jag blir riktigt full och inte hinner hitta på så mycket jävulskap förrän jag ligger på toagolvet…

          Asså Uppsala…Jesus vad man sett ALLT om man bott där i typ ett år.

          Jag bodde där i åtta och har sett så sjukt mycket idioti och brist på vett pga fylla. Jag skulle dock vilja säga att min egen erfarenhet är att de flesta i Uppsal orsakar mest skada på sig själv (typ genom att hoppa i ån eller svandammen under årets alla månader) men sällan skada på egendom eller annan person. Tror dock att det i studentvärlden är en smula mindre, men inte helt förskonat från, slagsmål och aggressivitet. Har självklart sett exempel på det också men procentuellt skulle jag säga att tex en nation är betydligt lugnare än en krog.

            Då ser du med en students rosa glasögon. Det är inte ett dugg bättre på nationer. Studenter är som folk är mest (varför tror man att man är så himla speciell för att man pluggar?) och super således som folk gör mest.
            /Uppsala-bo sen 17 år och student på UU.

              Som jag sa ovan så är inte studenter utan problem. De skrålar, skriker och visar inte hänsyn i samma måtta som andra. Det jag ville säga var att jag (enligt egen erfarenhet som jag också sa ((har jobbat fem år på nation, ett år inom restaurang och ett år på en båt (((gissa vilken som var värst, lol))) inte upplevt det som att det var mycket slagsmål, skadegörelse, fysiskt våld, vapen eller annat som är liksom ”värst” på nation i jämförelse med på andra ställen. Bodde vid Flustret, BJ och ÖG och utan tvekan var det BJ:s/Flustretd gäster som härjade mest, enligt mig. Men man upplever ju saker olika. ??‍♀️

            Det värsta med Uppsala är studenterna. Är själv student, men skulle kunna tänka mig att flytta från Uppsala p.g.a. all fylla och oväsen hela tiden. Sommaren är bäst, för då åker många ifrån stan.
            Annars älskar jag Uppsala, det är en så mysig stad och mindre stressig än Stockholm. Men att bli väckt varje natt av fyllon som skriker utanför börjar gå mig på nerverna. De visar ingen respekt för andra människor. Och jag förstår faktiskt inte hur de kan få ha nationerna mitt bland alla ”andra” hus.
            Haha, låter som värsta bitterkärringen, kanske blir så av att aldrig få sova en hel natt 😉

              Jag håller med om att studenter är störiga, jag tröttnade också på tex alla nollningar efter redan ett år. Är glad att jag flyttat därifrån nu. Det var inte det jag försökte förmedla genom min kommentar dock, ville berätta om min egen erfarenhet som är att jag under mina år på nation inte upplevt mycket fysiskt handgemäng eller misshandel eller skadegörelse som jag har när jag jobbat på andra ställen. Min avsikt var inte att få studenter att framstå som utan fel. 🙂

    Onej om det är han. verkar ju inte bra. Tycker det är mänskligt att hon vågar berätta om att hon druckit för mycket.

    Sara Charlotte som kommenterade på min blogg: tack! Ibland blir man så inkörd i gamla hjulspår och märker det inte själv. ❤

    (Har svarat på bloggen men tänkte att du kanske inte läser svaret)

      Och…då valde du att svara en kommentar på din blogg här inne i stället?…

        Du vet att man ska läsa det som står i parantes också va?

      Om man lämnat en kommentar brukar man väl ändå gå in och läsa eventuella svar också. Men det här var väl ett sätt att få oss andra att klicka in hos dig….

    Jag tycker att det är så fjortis att ens behöva nämna att man varit ute och supit på bloggen och sen försöka ursäkta sitt beteende. Tror att alla redan vet att Paow inte är känd för sitt måttliga alkoholintag .Tjejen behöver hjälp med sitt alkoholberoende samt bristande självkänsla innan det går alldeles åt pipsvängen. Hennes liv är som en ond cirkel som bara upprepar sig där missbruk av sex,sprit och killar spelar huvudrollen. Klart som tusan att hon mår dåligt när hon inte kan eller behöver ta ansvar för något (curlad från tidig ålder av sina föräldrar).

    OK det där med husfru var helt onödigt men jag kan hålla med om att man måste kunna uttrycka att det är sorgligt att människor inte vill visa sig utanför dörren utan smink, att barn sminkar sig, att folk är beredda att betala massor av pengar och ta risker för att göra operationer, att väldigt många måste göra massor av åtgärder för att känna sig bekväma med att leva ett helt vanligt liv och träffa folk.

    Det är sorgligt för att det är begränsande för människor att känna så. En annan sak om man sminkar sig eller för den delen opererar sig av mer lustfyllda skäl, men det är sorgligt att väldigt många känner att de behöver operera / sminka sig för att de hatar sitt utseende.

    Det är samma sak som att det inte är sorgligt att många gillar att sminka sig i sig, men däremot sorgligt med människor som känner sig så brutalt fula att de faktiskt inte klarar att träffa andra människor utan att sminka sig en timme innan.

      Klart man kan få tycka att det är sorgligt. Men man går fan inte på en enskild människas utseende, speciellt inte när personen uppenbarligen redan är så pass osäker på sitt utseende att den förändrat det. Oehört äckligt att sparka på någon som redan ligger ner!

    Hon har väl aldrig gått ut med vem det är som gjort det?

    Nu under semesterperioden. Undra om bella anställer någon vikarie som lagar mat och så hemma när övrig personal har semester ???

    Offtopic – kissie gör det igen! Driver med Blondinbella på IG ???

      Head of Unpacking var fantastisk!

      Suck, kan hon inte skaffa följare på egen hand?

    Fast nu är ni ju själva jävligt ytliga, när ni sitter och dömer hur hon väljer att se ut på det sättet. Det är inte konstigt att folk mår dåligt över hur de ser ut när folk sitter och snackar skit om någon annans utseende och påstår att hon ser dubbelt så gammal ut än vad hon är. Bara låt folk se ut hur de vill. Sluta bedöma och kristisera hela tiden.

      Två klara läger här. Håller med trådstartaren tho. Men för att inte ”såra” någon enskild kan jag ju istället säga att 99.9% av alla som sprutar in fillers och skit och lägger in implantat och suger bort och filar ner oftast ser betydligt sämre ut efter 😉 Så. Jävla. Sorgligt. Detta är ett riktigt problem. Såå många unga som håller på såhär??? Och helt ärligt: FUCK att vara PK. Som ung är många väldigt osäkra och lättpåverkade. Därför behövs en tydlig motpol. När jag var ung ville jag fixa mindre näsa, ha större läppar och större ögon. Min Google-historik var full med rhinoplasty, botox etc. Om inte mina nära och kära hade talat lite sans i mig, om inte jag hade läst andra som var emot det hade jag kanske suttit här nu och sett ut som en barbiedocka som blivit stucken av en geting och fått en allergisk reaktion. Kan inte ens tänka mig hur det då hade varit om mina favoritbloggare hade gjort vid sig och haft samarbeten och rabattkoder (!!) med kliniker etc? SJUKT. Bör ej normaliseras.

      Peace out.

    Paulina var väl den som sammanförde Kevin och Ellen när det begav sig. Så de har varit kompisar i år. Däremot fattade jag inte hur hon kunde vara vän med honom efter hur han behandlade Ellen. Låg med sitt ex i Ellens säng medan han var tillsammans med Ellen. Störtskönt dock att Ellen och Jenny blev polare när de pratade och märkte att han douchat mot dem båda.

    Sen dejtade han någon av de där i Dolly style..

    Mm, bloggvärldens Paris Hilton alá 2005.

    Jag får ont i magen av Paows blogg. Det är så tydligt att hon mår skit och är så jävla förvirrad. Hon var så ung när hon blev bloggkändis och verkar inte haft stöd av någon som hjälpt henne med struktur i vardagen.

    Åka utomlands för att ”komma bort”, spåra ur, komma hem och ”ta tag i bloggen”, vara tyst i veckor för att sen skriva om sin ”stora kärlek” i tio inlägg – sen fallerar det och hon måste åka utomlands för att ”komma bort” igen. Hon är ju nära bristningsgränsen?

    Tror hon nämner de andra två och menar att även ”finare”, ordentliga tjejer blir fulla, dock så behöver man ju inte vara aspackad för att man skrattar hysteriskt utanför en restaurang, man kan skratta hysteriskt och vara nykter. Usch känner Paows ångest inte kul med fylleångest. En hel del kommentarer på hennes blogg såg jag. Någon menade att hon skröt om fyllan men nej herregud det är ju tvärtom att hon berätta om hur hemsk ångest hon har. Några skriver man slutade vara full vid 18 eh nej själv har jag varit full både vid 18, 25 och 35 men usch skulle aldrig bli full idag. Tror nog att något av exen eller flera är inne och skriver på Paows blogg, och någon visste att ”nej de är minsann kära och lyckliga och skulle aldrig gå in på Paows blogg” haha lustigt att ”någon” kan veta att de aldrig skulle det hehe.

    Paow kanske menade att hon sett dem med egna ögon – inte att hon sett en bild på soc medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.