En kändis som bär sin egen påse…

Och vad är det i påsen?
LÖWENGRIP!!!!!
Det är tur för Bella att inte alla kända människor anammat hennes ”inte bärapolicy” för då hade detta photo op aldrig hänt.
Men att den här brittiska kändisen – Georgia Toffolo – använder Löwengrip är en sanning med modifikation och något som återstår att se. Hon fångas nämligen på bild efter att hon lämnat ett event som anordnats av en annan brittisk kändis – Sophie Stanbury – som verkar vara ambassadör för Löwengrip.

Alla som någon gång lämnat ett event med en goodiebag och som faktiskt testat eller använt varenda produkt som låg i den räcker upp en hand!?
Inte ni heller? Jag hinner knappt ta mig igenom innehåller i min Glossybox (inte spons) innan nästa kommer.
Någonstans börjar jag ana att jag är mer exalterad över de fina lådorna än innehållet för jag använder varenda en av dem till olika saker.
Anyways…
Förhoppningsvis blir inte påsen stående i ett hörn eller överlämnad till en assistent i present för det vore ju allt för snopet för Bella, som förmodligen redan satt Simon på att försöka boka in en kopp te med påsens kända innehavare.

Själv skulle jag vilja ta en kopp kaffe med Claudia Schiffer – jag är övertygad om att hon skulle vilja ha en Clongvas!

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Who? ?

      Toff från Made in Chelsea.
      Antar att du inte blir klokare av det?
      En realityserie med en brokig skara deltagare som har det gemensamt att de bor i Chelsea eller Kensington. Plus att deras föräldrar inte är fattiga. Tvärtom.
      Jag såg en del avsnitt för flera år sedan men sen slutade alla deltagare som jag gillade så då blev det inte längre så kul att följa.

        Hon vann även ”Im a celebrity get me out of here” i julas, vilket är ett väldigt känt tv program där olika b kändisar (och c kändisar) bor i djungeln och utför olika tävlingar. Hon är definitivt känd här i uk men inte direkt en superstjärna om man säger så…

          oj har aldrig hört talas om programmet.. sorry. kommer väl till sverige snart kanske. 😛

        Jag och THK räcker upp en hand och en tass. ?

    Orkar inte med hennes överdrifter! ?

    Är så snuskig tydligen för jag läste ”som förmodligen redan satt på Simon”… ?

    Det spelar knappast någon roll om hon använder produkterna i goodiebagen eller inte, poängen var att få kändisar att synas med varumärket vilket också skedde. Sanning med modifikation, din modifikation då eller?

      Modifikationen låg i att Blondinbella skriver att kändisen använder Löwengrips produkter när allt hon gör är att hålla i en påse från ett event. Blondinbella har ingen aning om vad som händer med produkten efter att bilden tagits men vill få det att låta som att kändisen aktivt gjort ett val att köpa och använda Löwengrips produkter.

        Man får väl kanske utgå från att hon gör det eller har plan på att göra det när hon håller i en Löwengrippåse? Inte konstigt. Vilket företag som helst hade gjort det om kändisarna använde deras produktpåse; event eller inte.
        Sen är det klart att det inte betyder att hon använder eller aktivt kommer använda dem.
        Väldigt bra PR dock så bra jobbat för dem 🙂

    Fattar inte varför du pratar skit om en tjej som är född 90? Du som är äldre och borde visa bättre omdöme än så.

      ?

        Å vad spelar åldern för roll? Ska man bara skriva om dom som är äldre då?. Camcam tycker att from nu ska denna bloggen enbart handla om pernilla wahlgrens mamma för 80 år kanske inte är för ungt.

      IQ fiskmås ?

      Hahaha. Annat vore det om hon var 89a

      Det är 2018 nu. De som är födda 1990 är nästan 30 dvs rätt vuxna.

        Haha eller hur! Jag är född 90 och vill inte behandlas med silkesvantar pga det ???

          För mig är 90-talisterna fortfarande ?? tills man börjar räkna ?

      Vilket årtal ska man vara född för att det ska vara ok att förekomma i Bloggbevakning? Eller gäller principen att man bara får prata ”skit” om de som är äldre än en själv. En som är född 1990 är ju i högsta grad en vuxen person.

      Är man född 90 så är man (tror det eller ej) närmare 30 och då får man väl ändå anse att personen är vuxen. Så ska inte en person som är 60 år kunna ifrågasätta en person som är 50 år?

      När du säger så låter det som hon är 9 och inte 28, jag är född -98 och är fan 20 år gammal (?).

      Sen att jag tror att 70-talet är för 30 år sen är en annan femma. Orimligt…

        Det tror jag också. Räknar alltid så. :O

      Det här inlägget innehöll väl inget skitsnack heller! (Till skillnad från en hel del andra om Bella, i min mening) Der här var ju bara en (mini) granskning om en liten överdrift om en produkt Bella gör reklam för. Reklam kan man absolut granska och kritisera, hårt dessutom, utan att det är elakt eller fel! Stor skillnad.

      Tjej som är född 90?
      Du menar en 28 år gammal kvinna 😉 jag är 27 och titulerar mig tant.
      När är man gammal nog att ta lite skit? Maggie Smith (mcgonagall) är född 1934 och henne är det ju krut i….

        Hon är dock ingen tant utan en graciös grutgumma och fin dam. Älskar henne ❤

      En tjej född 90 är inte jätteung än..? Men bloggar hon får hon ”stå ut”..tydligen

    Jag tycker att du gått lite till överdrift med ditt skrivande om Isabella nu. Förut var det bra, då tog du upp saker som faktiskt är relevanta och viktiga. Men nu känns det som att du verkligen anstränger dig för att hitta saker att skriva om samt blandar in massa konstigt trams. Folk har ju glömt bort din seriösa granskning nu. Och skulle du skriva något seriöst om Isabella igen så minskar ju trovärdigheten när du tex mailar och ifrågasätter tidningar/företag som skrivit Bella och de sedan får syn på såna här inlägg om henne när de ska kolla upp hur seriös/trovärdig din granskning är. Känns tråkigt att du förstörde en så bra och viktig granskning. Tror verkligen den hade kunnat göra skillnad.

      + 1000000!!

        -1000001

          ?

          Stjärnstopp!

      Jag håller faktiskt med lite. Gillar granskningen av Bella då jag tycker att hela hennes företagande känns väldigt märkligt och det känns som att många saker inte går ihop. Jag gillar inte heller att ingen får ställa kritiska frågor trots att de marknadsför sig som ett transparent företag. MEN tycker också att dessa inlägg gör att granskningens legitimitet urholkas och granskningen är viktig för Bella luras, ljuger och manipulerar sina läsare. Nu blandas granskningen med inlägg om att Bella dansar i illasittande kläder och då kan Bella lättare vifta bort granskningsinläggen som ”mobbning” också. Bara en tanke som jag tänkt på. Personligen gillar jag inläggen om Bella men kan också se hur dessa kan skada granskningen av henne.

        Vis mig den sälgaren som inte manipulerar sina potensielle kunder? Är väl det marknadsföring är?

          Skulle nog inte säga att många säljare* manipulerar, ljuger eller luras som Isabella göra nej. Inte på samma sätt.

      Men va? Isabella ger ju Camilla så mkt att skriva om, som tex detta. Tror snarare det är winwin för Camilla och isabella. Isabella får gratis publicitet (hon vet att all publicitet är bra publicitet) och Camilla får aldrig någonsin bloggtorka. 🙂

        Som sagt, jag personligen har inte nåt emot dessa inlägg och tycker de är roliga. Men kan samtidigt se hur de KAN minska trovärdigheten i granskningen.

        Ja men det är ju inte meningen att det ska vara win-win. Klart detta är skitbra för Bella. När Camilla mailar och ifrågasätter tidningar och företag som skrivit om Bella och gett henne priser med motiveringar som inte stämmer så lär de ju knappast ta ifrågasättandet på allvar när de säker upp camcams blogg och får se alla konstiga inlägg hon skriver om Isabella varje dag. Så ja, detta är grymt bra för Isabella!

      Fast Camcam skriver ju raljant om de flesta influencers? Varför göra undantag gällande Bella? Snarare tacksamt eftersom hon bjuder på ena dumheten efter det andra? Camcam driver ingen fakta-granskande, allvarsam blogg utan här blandas ju allt?

      Vad gäller förstöra för sig så sköter Bella den biten så bra själv. Problemet med lögner är ofta att man tillslut nämligen snärjer in sig i dem själv…..

        Precis! Fördelen med att säga sanningen är ju att man kommer ihåg vad man har sagt ?

      Jag håller med! ”Inte bära policy”? För att det finns en bild när någon bär ut hennes väska från bilen? Så brukar det se ut (isf i mitt kompisgäng) när vi samåker till ex någons landställe. Alla hivar ut allt och hjälps åt att bära. Så himla märkligt att du sitter och hittar på saker som du sen återkommer till som att det vore en sanning och inte en egen hittepå slutsats. Har inget emot din granskning men tycker att detta är hänt-extra varning och så sjukt konstigt beteende.

      Är det bara jag som tänkt tanken att även CamCam taktikar och har en dold agenda när hon fortsätter med oseriösa Bellainlägg? Jag tycker oftast att Camilla gör ett väldigt bra jobb med bloggen, men på sistone har det spårat lite med konstiga inlägg som ofta handlat mer om Bella eller Camilla än om bliggbevakning.
      Men ju fler klick och kommentarer varje inlägg har – desto mer pengar till CamCam. Och det lägger jag ingen värdering i då detta är hennes jobb.

        *bloggbevakning

        Camilla har ett syfte med sin blogg precis som Bella har med sin. C visar tydligt att hon ogillar B och anledningen till ogillandet är troligen personligt

          Exakt! Personlig anledning. Allt annat känns orimligt. Precis som på Tyra så verkar Camilla ha fått en osund hang up på Isabella. Det har för länge sedan blivit svårt att ta denna vendetta på allvar.

    Bella har (som ofta) inte fått namnet Stanbury rätt:
    ”Fantastiska Daniel Redgert och finbesök från London – Sophie Stansbury och Caroline Flemming,”
    http://www.isabellalowengrip.se/2018/03/influencer-middag/
    Någon som vet varför Daniel Redgert är ”fantastisk”?
    Antar att han är något utöver det vanliga eftersom hans nuna dyker upp överallt, men varför lyckas han vara med överallt?

      Har det kommit fram om vad som hände mellan Redgert och Schulmans?

        Ja han har berättar om det i sin podd, de var väl inte överlyckliga över att han slutade för att starta eget. Han säger själv att han kunde löst det lite smidigare än han gjorde.

          Tack snälla för svaret 🙂

      Inlägget är borttaget hos Bella nu ?

        Vad var det för inlägg?

        Inlägget med bilden på Toff bärandes på en påse? Den låg ju på hennes story, de försvinner automatiskt efter 24 timmar. 🙂

          Nej men samma på bloggen

    Hjälp, du måste verkligen hata Isabella. Alla inlägg om henne, och det är väldigt många handlar om hur hemsk hon troligtvis är som människa. Och ang. Hampus och Isabella…är det ingen som tänkt tanken att de faktiskt bara bestämde sig att gå skilda vägar och fortsätta vara vänner. Att dom önskar varandra lycka i livet men kanske inte med varandra. Varför tror alla att det är hon som gjort slut, och varför just i Expressen. Varför tror alla att Hampus är världen gullegris i detta, vem vet…han kanske är en knös i detta och inte alls speciellt gullig mot henne. Så kanske hon bara kastade in handuken innan man blir för sårad.
    Och snälla, sluta hata Isabella så mycket…det klär inte din blogg längre med alla dessa inlägg som är snäppet för bittra.

      Hata är lite väl att ta i… Tycker du överdriver! Hon har kommit undan tok för länge, pay back! ????

        Kommit undan med vad?

          Lögner och överdrifter kanske? Provikationer?

            Alltså vilket tjat här om hennes lögner och annat. Jisses nu räcker väll det. Tycker jag iallafall.

              Låt tjejen få forsätta lura oss med sina strategier. Oh, vi dumma får.

        Eftersom Camilla hittar något att klaga och anmärka på i precis allt Bella gör, säger och skriver så skulle jag säga att hata inte är så långt ifrån vad som pågår.
        Payback? Snälla någon, att bevisa att hennes siffror är hittepå är en sak, men detta och många andra inlägg vet jag inte riktigt vad de tjänar för syfte mer än att hacka på en människa.

          Hata är ett oerhört starkt ord, ska du urvattna det på samma sätt som ”näthat”, ”mobbning” etc?

          Men vadå detta inlägg? Att Bella lägger upp en bild på en realitykändis o skriver att hon är så glad o se att kändisen använder hennes produkter är väl att manipulera o ljuga för sina läsare när kändisen fått en goodiebag av henne ?

            Om du blir manipulerad av den där bilden så säger det nog mer om dig än om Bella… xD

              Fast det var rätt elakt sagt. Det finns unga personer som läser bloggen/instagram som kanske inte förstår detta. Det är OK att inte förstå allting. Det är dock inte OK att göra narr av personer som inte förstår.

            Jättehemsk av Bella, vilket frukansvärt manipulerande och hemsk lögn öh.. Borde hon ha skrivit ”kändisen bär mina produkter och kommer eventuellt testa dem, eventuellt använda mina produkter”.. alltså.. Det finns andra som både ljuger och manipulerar sina läsare betydligt mer.

        Ja fast denna typen av inlägg gör bara att hon kommer undan ännu mer ? För ingen tar längre granskningen av Isabella seriöst

          Ingen tar längre granskningen seriöst? Tala för dig själv. Jag ser ingen konflikt mellan de mer humoristiska och raljanta inläggen och de seriöst granskande. Man k a n faktiskt hålla två bollar i luften samtidigt. Ingenting i livet är enbart svart eller vitt.

      Men vad då? Isabella skrev själv att hon gjorde slut pga hon ville vara mer ensam. Och att hon hoppas de förblir vänner, så det verkar ju inte som att de är ovänner..

    Jag oooorkar inte med hennes överdrifter! Nu blir jag faktiskt irriterad här, ja jag vet, det kanske är onödigt men nu är jag det ändå. Vadå att hon använder hennes produkter, hon går från ett event där hon fick påsen med dess innehåll.

      Kan kanske vara så att hon faktiskt inte visste att hon fått påsen på ett event? Kanske någon läsare som såg bilden på tjejen med Bellas påse, tog en print och skicka till Bella ”kolla den här kändisen använder dina produkter!”. Eller att hon själv såg bilden och inte började forska i hur hon fått tag på påsen.

        Löwengrip är okänt utanför Sverige så hon vet precis vilka events har Löwengrip-giftbags. Det är säkert högst endast 1-2 mini-events per månad utanför Sverige.

    Lite elakt att gå på med personangrepp kan jag tycka? ”Förr var hon mullig inget fel med det”, ok? Om det inte är något fel med det varför nämner du ens det?

      Elakare att sno pengar från folk.

        Det räcker nu.

      Du igen den kända bedragerskan ?

    Hehehe,kolla Kissies instastory…..

      Nej

      Haha! Det bästa var att blondinbellas instastory spelades upp efter Alexandras. Så kul ?

      Hahahahahahaha sa bra!

    Ja hon har både opererat näsan och brösten plus botox bleker tänderna och hårförtjockning mm Skulle inte förvåna mig om hon gjorde en gastric sleeve för att gå ner i vikt. Hon vet nog inte själv vem hon och det är lite är där skon klämmer att hon jämt känns så sjukt fejkad och tillgjord ut

    Kan vi snacka om Margaux Dietz senaste vlogg där hon bär vatten hos We Effect i Almedalen? Margaux visar på en otrolig okunskap och reproducerar den problematiska bilden av att 1. Afrika skulle vara en homogen kontinent 2. Att det ENDA kvinnorna i AFRIKA gör om dagarna för att överleva är att bära vatten på huvudet.

      Håller helt med! Hon reproducerar en bild av en HEL KONTINENT som en homogen grupp och det är inget annat än outbildat och skadligt.

      Några av kommentarerna som finns under hennes video lyder enligt följande:

      ”Alltså va stötande kommentar om Afrika? Tror du verkligen att ALLA kvinnor i Afrika ( över 50 länder) går runt med sånt på huvudet. Det är en stereotypisk bild alla har om en hel jävla kontinent och det är med besvikelse jag skriver detta. Skärp dig!”

      ”Hej, jag vill tro att du menar väl eller att du kanske inte förstår. Afrika är en världsdel, en världsdel. Att säga ”det här är det enda kvinnor gör för att försörja sina barn i Afrika” är inte okej. Det är som att säga att alla kvinnor i hela Europa hugger ved för att värma upp sitt hem. Du säger är alltså att kvinnor i en hel kontinent hämtar vatten för att överleva. Tv och media försöker få oss att tro att exakt alla barn i Afrika svälter. Så är verkligen inte fallet. Snälla googla, läs på, gör om och gör rätt..”

      Eller så reproducerar hon den sanna bilden att miljoner kvinnor i Afrika tvingas bära,vatten varje dag, vilket är ett verkligt problem. Hellre att hon lyfter det än att hon låter bli för att några sekundärkränkta jävlar vill göra sig märkvärdiga och plocka lite woke-poång. ?

        Anonym 15:07: Du verkar inte speciellt påläst som bara avfärdar ett problem som faktiskt existerar.

          Tror nog de afrikanska kvinnornas problem är mycket viktigare.

            En del av deras problem är ju att det konstant reproduceras en osann bild som verkligen inte representerar en HEL KONTINENT. Finns massor med forskning som framhäver den problematik som finns gällande att spegla kontinenten Afrika som en homogen plats och vad konsekvenserna blir av att ständigt reproducera felaktiga stereotyper. Att reproducera stereotyper hjälper faktiskt ingen, särskilt inte kvinnorna som påverkas av stereotyperna. Ett tips är att lyssna på Chimamanda Ngozi Adichie och hennes ted-talk ”The danger of a single story.”

              En större del är att de arbetar ihjäl sig utan möjlighet till annat i livet. Men vi prioriterar som tur är mycket, mycket olika.

        Anonym 1507: ett stort problem med att avfärda detta som sekundärkränkhet är att många tyvärr har en bild av Afrika som en kontinent där det inte lönar sig att skänka pengar eller göra några insatser. Det är viktigt att lyfta fram problem som fattigdom och begränsad tillgång till vatten. Men om en endast visar denna bild går en miste om att prata om vilka resurser som kontinenten har och hur de kan användas till att kämpa fattigdom och relaterade problem. Rosling tog upp detta mkt i sina föreläsningar: dvs, att det är lika viktigt att prata om lyckade insatser och tillgängliga infrastrukturer/resurser som att prata om de problem som kvarstår.

          Nu ligger det knappast på ett enskilt initiativ att lyfta fram något annat än problemet de kämpar mot. Det står dig fritt fram att sprida positiva bilder av Afrika i stället för att gnälla på andra.

            Man måste ju ändå få ha åsikter att det är problematiskt att en person som Margaux som har så många följare sprider okunskap och reproducerar en felaktig bild utan något kritiskt tänkande.

      Men väntade ni er nåt annat av en outbildad influencer?

    Bröst botox näsan… Hela Bella är sååååå äkta! ???

    Fast… Vadå ”intebära-policy” – har Bella en sådan? När har hon sagt/skrivit det, när infördes denna intebära-policy? Tolkar du det som en intebära-policy för att hon fått hjälp med att bära väskor några ggr? För att buda hem grejer betyder ju inte att man har en intebära-policy. Är denna ”policy” egentligen CamCam´s påhitt eller?

      En fd. anställd till Bella ska ha berättat om det.

        Njaa fast vet du det säkert? En anställd kan ha missuppfattat, blivit felciterad etc.. Tror dock inte på det, kan ha skrivits här eller i Hänt och så tror folk att en anställd sagt det. Tror mer det är något Camilla kör med, börjar bli tjatigt.

    HAHA jag dör. Kolla Kissies instagram. Hoppas hon lägger upp hela tiden nu :’D

      Haha älskar alla imitationer av Bella.

      Caaaam snälla gör så vi utan instagram också kan få uppleva detta

      Du får ju gärna länka också… 😉

      Klockrent! :)))

      Älskar kissies imitationer ??
      Är det förresten någon som vet hur man kan se folks stories fastän man inte följer dom? Förr kunde man ju se folks stories i ”utforska- förstoringsglaset” men nu ser jag bara bilder som är förslagna för mig.. saknar att kunna se en storie utan att behöva söka/följa eller gå in på personens instagramsida..

      Kissies imitationer är så sjukt roliga! ? Hon gör Bella bäst tycker jag

    Hon vet onekligen hur en slipsten ska dras. Här ljuger hon ju inte uttryckligen, bara utelämnar lite information och vinklar sanningen till sin egen fördel. Något hon verkar göra extremt ofta, vilket får allt att verka lyxigare, bättre och mer framgångsrikt än vad det är.

    Annamatkovich skriver om en weekend bag på sin blogg där hon tipsar om den inför resa. Det hon inte gör är att samarbeta märka inlägget vilket hon delvis gör på sin insta. Hon som skriver att andra bloggare,influencers slarvar med detta. Apap gör om gör rätt. Hela hennes blogg handlar om samarbete på sistone allt för att tjäna pengar. Så låtsas hon skriva om att hon bloggar som man förr skrev dagbok vilket bluff och bog varför i så fall göra bloggen till ett PR& Marknadsföring företag där hon tar betalt för alla sina samarbeten som hon i och för sig slarvar att märka. Hoppas att Skatteverket granskar alla dessa medel och små bloggar de bluffar mer än bara de stora.

      Hon kanske hade samarbeten i sin dagbok som liten, vad vet vi om det liksom? ?

      (Skoooooja såklart)

        Haha den var bra ja vi vet liksom inte ??

    Om Geri Halliwell och Blondinbella skulle få en dotter skulle hon nog se ut som tjejen på bilden.

      ?. Min första tanke var- vad konstig Bella såg ut. Sedan såg jag kändis och tänkte aha geri halliwell. Sedan läste jag det riktiga namnet.
      Hahah du satte verkligen huvudet på spiken.

    OT men intressant: med tanke på de humörsvängningar och andra cykliska kvinnorelaterade problem Hannah & Amanda beskriver hos sig själva slås man ju av tanken: HERREGUD ÄR ”HERS” HELT VERKNINGSLÖST??!! För dessa piller var ju lösningen på ALLT väl? Vågar man som älskling och medsyster glänta på den dörren?

    ELLER – kan vi (efter att ha lyssnat på dagens Fredagspodden) ana att ännu ett super-duperpiller är på gång från våra krämarsystrar?

      Är det några som bör granskas är det dessa damer!!!

      Lyssnar inte på deras podd längre, trött på sälj, sälj, sälj och vända kappan efter vinden beroende på sponsor. Samt tjatet och ”HERS” då…för visst stämmer det att de när den kom pratade SÅ gott om den (såklart) och hur den hade hjälpt deras hormonella svängningar osv. Men det är alltså bortglömt nu. Gah, jag har svårt för Bella och jag har svårt för Hannah & Amanda. Tycker alla tre idiotförklarar sina läsare/lyssnare faktiskt. ”Äääääälsklingarna” alltså. 😉

      Aldrig hört talas om kosttillskott som botar cykliska problem. Annars tycker jag att de får onödigt mycket skit, de är inte manipulerande som vissa andra och verkar vara goda människor. Kan bli irriterad på att de vill uppfinna hjulet jämt (ja det har såklart forskats om pms förrän ni tog upp det i podden!) men jag kan inte förstå varför så många verkar tycka direkt illa om dem..

    Jag älskar dina inlägg om Bella och fattar varför du är så ihärdig i din kritik, oavsett nivå!

    Det som bekymrar mig är bara att inget av din omfattande granskning (alltså den där du verkligen lagt ner mkt jobb!!!) landar hos gammelmedia.

    Vad behövs för att folk utanför den här bloggen ska förstå vidden av hennes manipulerande tror du? En granskning av typ Medierna i P1? En riktigt stor skandal? Ännu mer fejk som avslöjas? En fd anställd som talar ut?

    Och kan vi läsare hjälpa till på något sätt?

      Varför tror ni att ”gammelmedia” skulle bry sig? News flash, det finns en värld utanför den bellabevakning som pågår på den här bloggen.
      I den finns det tusentals och åter tusentals viktigare saker som folk bryr sig mer om än denna ”granskning” som alla tar på sånt stort allvar här. Nyheter folk hellre tar del av än dessa ”avslöjanden”.
      Därute är detta är en liten droppe piss i havet av saker som är fel i världen.
      Ni måste ju inse att ni är en rätt liten skara som tycker att detta är extremt viktigt?

        Varför får då BB utrymme i Nyhetsmorgon gång, efter gång, efter gång…?

          För att de vill fiska tittare av en annan målgrupp än vad de brukar ha annars

      Förmodligen tar ingen Camillas blogg på allvar på grund av alla oseriösa inlägg om Bella där Camilla letar minsta lilla fel eller inlägg som är baserade på lösa spekulationer. Det blir sandlåda över det hela. Det framstår som Camilla inte gillar Bella och därför skriver massa skitsnack om henne, vilken i sin tur gör att man inte tar henne seriöst.

      Expressen tycker det är mer motiverat att skriva om att Bella endast varit ledig två dagar under 12 år snarare än att ifrågasätta hur hon kan anse sig nå ut till 1,5 miljon läsare varje dag, året runt.
      Det är journalistiskt arbete det! Men så blir det väl när en entreprenör handhas av nöjesreportrar snarare än av ekonomireportrar.

      Aftonbladet bland annat skrev ju om sifferbluffen men jag gissar att det inte lockade nog med klick för att skriva mer om.

    Om jag hade varit som du Camilla hade jag nog riktat strålkastarljuset åt Pingis.
    Hon är trots allt den sk. hjärnan bakom verksamheten.

      Ja för Bella har ingen.

        Som det ser ut på Instagram så är Pingis ungefär lika smart.

          Pingis är så puckad att jag blir genuint irriterad av att läsa kommentarer om att hon skulle vara ”hjärnan bakom”.

    Hej! Undrar uppriktigt varför alla kommentarer om bellas potentiella bröstoperation är kvar i alla gamla Bella inlägg medan kenzas bröst op spekulationer raderas? Jag är EMOT båda, men varför raderas det bara när det handlar om Kenza o inte BB?

      För att Bella har opererat sig och Kenza inte? Om Kenza gjort det bör hon gå tillbaka och klaga för så som hennes ser ut ska inte opererade tittar se ut, har själv opererat mig och Kenza har helt naturliga, det syns väl, spec utan bh då hänger de naturligt.

    I feel like a fisch in a akvarium. ?

      *fish
      *aquarium

        An aquarium dessutom ?

    Det är som när det är arbetsmarknadsdagar på universitetet. Allt och alla företag är där för att man ska välja just dem. Men allt man gör där är att gå och plocka på sig ”goodie bags” och gratisprylar. Att man senare går och kånkar runt på ett av företagens logo på en påse är liksom inget man reflekterar över. Kunde varit vilket företag som helst.

    Kom bara att tänka på det apropå det här inlägget.

      Vinge for life (spons under studietiden)

        Vinge var nice, deras flikar höll och de gav ibland ut en matlåda med ett lock man kunde lägga i frysen så maten höll sig kall. Mitt favoritblock kom dock från G&D, det hade liksom en extra rad vid ytterkanten som var perfekt för att skriva lagrum på. Annars hade Setterwalls ett väldigt nice block också. De hade också ett litet minblock som innehöll små post-its, flikar och ett litet anteckningsblock! Fantastiskt! Fylgia hade väldigt fina anteckningsblock med hård rygg, såg ut lite som moleskine. Hammarskiöld hade också väldigt fina block i mattsvart som jag gillade. Bästa pennorna hade G&D, de höll för alltid, typ. Baker hade värdelösa, såg fina ut men gick inte att hålla i samma gällde deras anteckningsblock, billiga och värdelösa.
        Största sponsgrejen i Uppsala var ju dock de där jävla Cederqvistväskorna ALLA hade. Man var tvungen att fjäska i en halvtimme för att få en och de såldes till och med på blocket ett tag för att alla ville ha dem (fråga mig inte varför och nej jag hade ingen). Haha, sorry för helt obetydlig info och totalt intetsägande kommentar.

          TACK!!?? Ser de där Cederqvist-väskorna i tid & otid & har länge funderat på vad grejen är.?

    Haha trodde först det var en gammal bild på Bella eller nåt…

    Jag har fått en löwengrip-goodie på ett event. Använde och använder ännu allt. Fullstora flaskor med schampo, balsam, handkräm och en parfym. Toppen för en fattig (snål) student som mig.

    Stanbury var en av fruarna i Ladies of London, vilket är Londons svar på Real Housewives. Vet inte om jag skulle ta henne på så stort allvar utifrån den serien (förstås vinklad, mycket alkohol osv.), men utifrån hennes Instagram så verkar hon ändå inte vara så nice som ambassadör med tanke på att hon senast igår gjorde reklam för sitt ”fave” schampoo och balsam från Monat?

    Väntar fortfarande på ett i inlägg om bloggare och bloggkompisarna vi minns som försvann och vad de gör nu för tiden 🙂 bloggtips ?

    Jag tyckte det här var ett bra inlägg. Utifrån Bellas instabild trodde jag att Georgia hade varit och handlat Löwengrip produkter. Men det hade hon då inte utan hon fick en gratis goodiebag och på väg hem tog team löwengrip en bild på henne med påsen och lurar läsarena att hon använder deras produkter… Fult gjort..

    Varför har hon stängt av kommentarerna på sitt senaste instainlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.