Borde jag skriva om Isabellas dejt?

Jag tycker personligen att Isabellas provokationsförsök de senaste dagarna är så urbota töntigt att jag inte ens vill uppmärksamma det här eftersom det är så uppenbart vad hon håller på med.
Många gånger är hennes provokativa sätt att manipulera sina läsare rätt snyggt gjort men det här?

Den enda anledningen till att jag skulle skriva om det är för att jag vet att ett sådant inlägg skulle resultera i MASSOR av kommentarer vilket skulle gynna mig eftersom jag får betalt per sidvisning men det skulle också kännas oärligt mot er. Samtidigt skulle Bella få ut exakt det hon ville av sina inlägg och det vill jag inte ge henne.
Inte när det är så här dåligt gjort.

Där har ni anledningen till att jag inte skrivit en rad om det och för att ni inte ska tro att det här inlägget också handlar om sidvisningar så lägger jag en röstknapp här nere som inte genererar nya klick till mig när ni röstar. 🙂

[polldaddy poll=”10057136″]

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du skriver om det för att fråga om du ska skriva om det….?

      Hon har inte skrivit om det.

      Hon har frågat om hon ska skriva om det.

      Ingenstans har hon skrivit om den här dejten. Finns ingen info om den.

        Inlägget rubrik är Ska jag skriva om Isabellas dejt. Och du menar att hon inte tar upp dejten? Röstade du utan att läsa

      Haha ja det är ju också ett sätt hehe..

    Nej för att det är så genomskinligt vad hon gör. Men cred ska hon ha för att hon försöker!

      Vad är det som genomskinligt? Det Cam gör är lite genomskinligt, eller..

      Jag skrev exakt det i en kommentar igår (som Blondinbella valde att inte godkänna). Har verkligen gillat hennes blogg sedan start, variationen i den. Men senaste tiden känns allt så tillrättalagt. Inläggen kommer med små hintar för att skapa diskussion. Allt är skönhet och pengar. Lyxen ska låtsas flöda till max… När jag tänker på den Oprah Winfrey Blondinbella höjer till skyarna så tänker jag på en ödmjuk person, och det speglar inte bloggen alls. Jag gjorde mig själv en tjänst igår och slutar besöka bloggen längre. Efter 10 år som bloggläsare känner jag mig mer mogen än att inte gå på provokationen som den bloggen ska skapa…

        God morgon.

      Håller med. Skriv om din seriösa granskning när den är redo att publiceras (och sådant som dyker upp), men vi borde alla bara ignorera tramserierna Bella ägnar sig åt däremellan. Småprovokationerna som inte längre är subtila utan väldigt tydliga.

    Så pinsamt att Hajen ens vill vara hennes lilla marionettdocka i hennes fula och oärliga spel. Vem vill trampas på och ändå vilja vara ihop med en person som är sådär?

      Tydligen så vill han ju det och då får han ju det för det är ju upp till han, eller hur.. han kanske inte känner sig trampad på och vad är det som är fult spel?

      Finns ju människor som är tillsammans med mycket värre människor än Blondinbella och stannar i de förhållandena ändå. Och det var ju rätt tydligt ve hon var på dejt med och han la ju själv upp bilder så han är ju uppenbarligen med på det. Orka bli provocerad

      Hajen är en mästar troller själv så det är nog ingen fara på den fronten.

    Fast vadå provokationsförsök? Allt är ju inte för att provocera! Själv blir jag sällan provocerad av Bella och kan inte förstå att så många ser allt som så provocerande och blir provocerade av allt som Bella gör och skriver, fattar inte. Menar du att hon manipulerar läsarna och provocerar för att hon skriver om middagen/dejten? Varför är det så provocerande, låt henne vara lycklig vilket hon verkar vara och låt henne skriva om det hon vill. Att de kanske vill hålla det lite hemligt är inte konstigt med tanke på att hon nyligen gick ut med att det var slut. Men alla kan ändra sig och jag tycker det är kul om de hittat tillbaka till varandra och kanske upptäckt att de inte vill vara ifrån varandra. Nu är de kanske inte mer än vänner men Isabella verkade ändå lycklig både över Hs uppvaktning och för att hon umgåtts med sina föräldrar. Fint tycker jag och det kändes genuint. Finns andra som är värre till att manipulera och provocera. Du vet nog att detta inlägg kommer generera tons of kommentarer…

      Jag kan stänga av kommentarerna om det känns bättre?

        okej, hur kul tycker folk det är då, men ja gör det.

        Nej låt folk som genomskådat bellsan få tycka till

        Nej camcam, men folk här idag är så otroligt lättprovocerade. De skapar en debatt om något som du inte ens skapat (en debatt)

        Du har redan skrivit sjukt många inlägg om Bellan då du vet att detta generar pengar till dig. Både du och B provocerar i era bloggar

      Bella själv säger ju att allt har en baktanke och hade det inte varit ett spel hade hon väl bara erkänt att det var H som ”bjöd ut henne”?? Allt är content till bloggen och hon vet inte ens själv vad som hör till det verkliga livet, hennes egna ord.

      En genomtramsig människa som feedar på uppmärksamhet på bekostnad av även barnen

      Jag blir nog nästan mer provocerad av hur du inte förstår dig på Bellas totalt uppenbara provokationer.

        Snälla sluta missbruka provokationer!

          Snälla ta reda på vad ordet ifråga betyder och häpna!

          EXAKT! Haha.

          Ge mig en bättre synonym som passar i sammanhanget så ska jag gladeligen använda ordet.

            Clickbait ?
            Eller den svenska varianten klickbete.
            I de fall då man måste läsa bloggen för att få reda på mera.
            Men provokation täcker också in skryt med lyx, resor och konsumtion som Bella ägnar sig åt.
            Det syftar till att reta upp folk så att de kommenterar.

        Men alltså snälla.. Provokation? För att hon skrev om en ”dejt”? Verkar som om orden provokation och provocera har en helt annan betydelse på denna blogg. Provokation kan man typ kalla den där låten med Mr cool. Provocera är typ att skriva grova saker som t ex att man hatar ett folkslag eller skriva opassande ord osv.. Varför ska hon bara erkänna att det var H så att det blir spekulationer om att de är ihop igen när de kanske inte alls själva vet vad de är och har varandra. Inte många som går ut offentligt direkt med en ny partner, tänk att de väntade väldigt länge första gången och sen gjorde slut då kanske de inte vill vara för snabba denna gång. Men nu spekuleras det ändå.. haha. Om hon feedar uppmärksamhet på bekostnad av barnen så hade hon med all säkerhet valt att visa upp barnen men det gör hon inte.

          Hon har dock visat mer och mer av barnen efter skilsmässan, berättar utförligt om dem och tycker ju kidnappningsrisk mm är värt livet i rampljuset. Nja du.

            Precis. Och alla dessa lappar tejpade på framrutan mm. som hon alltid berättar så glatt om trots påstådda säkerhetsrisker.

          Det är ju Bella själv som flertalet gånger presenterat detta sk upplägg för bloggen. Så är väl inte det minsta märkligt att folk tycker till om det och kallar det provokationer mm, precis som Bella kallar det?

        Jag blir mer provocerad av att man blir provocerad av Blondinbella, då går man ju rakt i hennes provokationsfälla och det måste vara riktigt jobbigt att gå på den nöten.

        Jag tror de som sitter hårdast fast i snaran är de som låter sig provoceras. De som blir upprörda av att hon medvetet låter bli att skriva att det är Hampus hon är ute med, befinner sig precis där hon vill ha dem. Let go and let live.

          Fast det är ju inte det faktum att hon inte skriver ut hans namn som man provoceras av iofs…

            Okej. Vad är det då?

    Nej skit i det, så länge du inte hittar något spännande eller oväntat kring det.
    Keep up the good work!

    Tror inte dom gjorde slut skala utan nu har hon hajen som vapen när hon gör bort sig igen!

    Så jäkla roligt att Mia Skäringer driver med henne igen, i sin podd. Om ”neutrala pumpflaskor” hahah

    Gäsp. Ja, nu var det lite mycket bibliotek och bad med barnen så dags för lite dryga inlägg om St Tropez och ”hemlig” dejt…

    Hennes provokationsförsök blir ju bara sämre och sämre helt ärligt, hemlig dejt; köper högsta vinsten på grönan, Vip-tjänsten på Arlanda
    De som fortfarande tycker hon är en förebild/inspirerande, hahahah herregud… Kan ju bara vara spån kvar.

      Teamet har semester så hon måste komma på saker själv, tänk vad kul om allt skulle va regisserat av Pingis och Bella är hennes marionettdocka (nä jag tror inte det är så, men det vore kul om det va så!)

    Skriv INTE om det!! Är så galet obvious denna gång vad hon vill med sina inlägg. Man vill bara säga ”kom igen, kom med nåt bättre” Ughh.

    Fast nu la du ju ut värsta click baiten istället som gör att folk kommer klicka in flera gånger för att kolla om du skrivit om det.

      Eller gå in på blondinbellas sociala medier och ge henne clicks, win for cam och win for bella, jag tror fortfande på att de två sammarbetar i hemlighet

    Jag vill läsa om allt här – inte klicka mig in hos blondinbella!!

      Samma! Jag vill läsa om Blondinbella här så att jag inte behöver klicka in på hennes fjantiga blogg.

        Att vars källkritisk är väl aldrig fel. Hur kan du/ni bilda er en egen uppfattning om ni bara utgår från andrahandskällor? Märkliga ni är.

          Vi snackar bloggskvaller…jag klarar mig utan källkritik….

        Samma här. Ger hellre pengar till camcam än blondinbella

      Och jag vill läsa om Gustav Fridolin, så jag grät in på Flashback!!

        *Går inte grät

          Jag gråter också när jag läser om han.

            Haha ?

      Exakt! Dessutom kan man ju kommentera fritt här, hos BB är allt modererat.

    Vad är nästa grej för Isolina? Bella marknadsför ju henne hela tiden just nu. Ska hon med i nått av Bellas grejer eller lansera nått eget??

      Bella lär henne hur man gör den perfekta storyn dvs att man börjar med soooo…..

        guuud stör mig ORIMLIGT mkt på bellas storys på engelska som alltid börjar med soooooooooo och så pratar hon liksom i slowmotion samtidigt som hon står i en snajdig pose, för att sedan avsluta med att antingen slänga med håret eller pressa fram ett helt fyrkantigt och konstlat britney spears-leende

    Hennes senaste försök till provokation: ”Jobbfri och barnfri och bara egentid! Härligt!”

    Pinsam hon är alltså =/ Barnen kanske tycker detsamma dock

      Det är ju inte ovanligt att inte ha så mycket konsekvenstänk/impulskontroll när en har adhd, hon kanske inte förstår hur det kommer kännas när barnen läser det om tio år utan utgår helt sonika från att de kommer förstå hennes perspektiv? Om hon tror det tillräckligt mycket blir det ju hennes sanning och då spelar det ju ingen roll vad andra säger.

      Likaså med My. Jag tror ingen av dem medvetet vill göra sina barn illa utan att de inbillat sig så pass mycket att de gör vad som är bäst för barnen och att alla andra ljuger/vill förstöra/har fel etc. Det är ju typ omöjligt att sådana människor kommer till insikt utifrån vad andra säger, för man är så övertygad om att man har rätt.

      Men nu har de ju barnen varannan vecka så då får hon väl passa på och tycka att det är härligt. Om barnen läser det när de blir äldre så får hon väl förklara att när hon inte var med barnen så fick hon försöka njuta av sin egentid.

      Varför är semester och barnfri provocerande för dig?

        Nej inte för mig, men hon lägger ju till det för att hon VET det blir kommentarer om det. Tröttsamt förklara för vissa hela tiden. Tänk till

          Men vad får och kan hon skriva då för att inte folk ska bli provocerade och för att det inte ska bli kommentarer? Asså..

            Det handlar ju främst inte om VAD hon skriver utan HUR hon skriver det. Hon medger ju själv att det är en strategi från hennes sida att skapa reaktioner och debatt. Till exempel i inlägget om dejten skriver hon det som om hon har en ny hemlig dejt för att skapa uppmärksamhet. När hon annars kunde skrivit middag med Hampus.

          Tänk till ? ?

    Som du utformat inlägget blir man tvungen att klicka in sig på hennes blogg för att förstå vad det är som skall vara så provocerande. Hon får klick, men även du får klick. Hon får ett klick och du får minst två. Hm!

    Har inte blivit provocerad personligen. Du kanske ska ta en paus från Bella, gå på avvänjning ?

      ? ?

    Skriv inte!
    Det är så patetiskt och omoget när man fiskar efter reaktioner såsom hon har gjort i det här fallet. Bara lägg ner och låt henne hålla på – hon blir bara löjligare ju mer hon provocerar.

      Ja, med det här fallet (H) och sättet hon skrivit om VIP Arlanda tex. Bara skrattretande. Hon får flyga hur mkt VIP hon vill. Men det är sättet hon formulerar sig på, och vetskapen om att det bara följer en uttänkt strategi som är tröttsamt. Finns liksom inget äkta att följa.

    Jag ser ingen röstknapp?

      Inte jag heller.

    Orden manipulera och provocera och provokation verkar missförstås här! 😉

    Det är ganska kul att läsa kommentarer på Bellas blogg måste jag säga, jisses alltså.

      Ok men vet du, jag tror folk menar exakt det som ordet provokation betyder. Vad annat kan man kalla Bellas ehm…beteende? Men visst börja diskutera ord, givande.

      Det är ju Bella som från början sagt att hon använder provokation och vill provocera, är väl därför så många använder det, för det är hennes egna ord.

    Skrattade orimligt länge åt att tjänsten du använde för din omröstning heter Polldaddy. A+ namn.

    När ska du skriva om hennes fd anställda?

      Jag håller på med det inlägget men det är ingenting jag bara kan hafsa iväg. Hon kommer även få möjligheten att bemöta innehållet innan publicering.

        Och universum då? När kommer del 2?

        Intressant. Ser fram emot detta inlägg. Hoppas att hon kommer bemöta det med.

    Camilla Läckberg svarade på en Insta fråga ang hur mkt hon tjänat på sina böcker. Hon svarar ca 250 miljoner kronor. Det är alltså ENBART på hennes böcker. Camilla m familj reser till Libanon i ekonomiklass idag. Ekonomiklass! När man är god för galet stora summor pengar.

    Isabella drar in pengar på blogg och företag men sminkar inte sig själv, packar inte själv och bokar VIPPEN på Arlanda för en resa till St Tropez….

    Är det bara för att jag typ AVGUDAR Camilla eller är det helt stört hur olika människor kan hantera framgång ?

      Att man är god för många miljoner betyder inte att man spenderar hej vilt, Camilla jobbade som ekonom innan hon blev författare. Tror nog det spelar in. En nära anhörig till mig i mångmiljonär och är inte alls snål, men slösar inte heller.

        *är

      beror nog mycket på vem man är.. eller snarare vem man vill vara. Bella VILL ju framstå som rik, det är typ det viktigaste för henne känns det som. Av någon outgrundlig anledning.

      Camilla har en dyr, lyxig lägenhet plus en jättevilla med sjötomt, pool och flera småvillor så det lär dra en del pengar plus att de reser väldigt ofta och mycket och ofta är det lyxigare resor, så att spara in lite emellanåt är ju inte fel. Men packar inte Bella själv, hur vet du det? Hon kanske sminkar sig själv när hon är privat iaf. Camila får nog också ofta hjälp med smink vid jobbgrejer och offentligheter men visst hon känns ändå ganska down to earth.

        Hon har sagt i något inlägg att hennes stylist brukar packa outfits åt henne så hon bara kan ta upp och veta exakt vad hon ska ha den dagen.

          Men det är väl inte så konstigt? Bella har ju det som jobb att visa upp kläder. Hon åker på varma resor under vintern för att promota sommarkollektioner. Skulle bli tjafs med sponsorerna om Bella glömde något. Håller med om det som skrivs om Bella – men just i detta fall är det ju helt logiskt att någon annan packar och planerar varje dags outfit. Bella får ju betalt för det hon har på sig.

      Man är den man är i både framgång och motgång. Är man en oskön människa som fattig så kommer man vara det som rik också.

        +1!!

      Mer imponerad över att Camilla kan tjäna sådär mycket pengar trots att hon är en usel författare.

        Vilka böcker har du läst?

          Har man läst en har man läst alla (jag har läst alla utom sista).

        Man säljer många böcker om man är usel författare för då är det många som begriper vad man skriver ?

        Obviously inte, hade hon vart dålig hade ingen köpt hennes böcker.

          Vad pratar du om Jenny? Det finns gott om exempel på skitdåliga böcker som säljer som smör. Exempelvis Fifty shades, som är så illa skriven att det är pinsamt.

        Håller med. Gillar henne som person men som författare…asså tyvärr, hon är verkligen inte bra. Det stämmer det GW Persson sa om henne en gång i tiden.

      Camilla kanske vill ge sina barn en sund inställning till pengar.

    Jag tycker det räcker med att du skriver om att hon hittar ”småbyxor” i sin väska. Alltså, inte det faktum att hon har trosor/kallingar i väskan (vilken småbarnsmorsa har inte det, liksom) men att hon kallar dem just ”småbyxor”.

      Haha va?

      Det är dialektalt, min Åländska mormor sa alltid det om trosor.

        Som framstjärt?

          Haha ja åh äntligen en till som är uppvuxen med ordet framstjärt ?

    Jag vill höra mer om lappen. Och uppgifterna från anställda/ tidigare anställda

    En fråga som inte hör ihop med det övriga–är det skillnad på manlig o kvinnlig blottare..är det inte lika mycket störande ??

      Blottning avser väl att visa könsorganet på offentlig plats, vilket är förbjudet och riktigt sjukt oavsett vem som gör det. Jag skulle varken vilja se en manlig snorre eller kvinnlig muff rakt framför mig om jag har picknick i parken. Det är olagligt och ska anmälas.

      Om du på något vis insinuerar att det skulle vara blottning om en kvinna visar sina bröst på offentligt plats är du ute och cyklar, för bröst är inget könsorgan och har inget med sex att göra. Man får visa sina bröst på badplatser osv, sen tror jag det anses ”oanständigt” om man gör det på mer offentliga platser men du får absolut amma eller ha ett vitt linne med bröstvårtor under som syns, det kan ingen säga något om. Det gäller både för män och kvinnor.

      Det är viktigt tycker jag att vi är överens om detta så vi inte går bakåt i utvecklingen och börjar sexualisera kvinnliga bröst och kroppsdelar som är naturliga. Sedan har man väl någon slags integritet själv med vart man vill klä av sig. Men skulle jag sola på en badplats kan jag lätt göra det topless och skulle någon ha problem med det kan de titta bort.

        AMEN SYSTER

    Vore kul att läsa en sammanställning/kort lista över hennes klickigaste click-bait. Kanske en omröstning för att kora det mest patetiska?

    Hmmm undra om det bara var för klickens skull Isolina taggade Oslo, Gardemoen eller om de verkligen flög via Oslo ?

      GardeRmoen!

    Haha alltså hur kan man ens BLI provocerad av en freaking BLOGG??

      Men vi vet ju att hon provocerar, det är inte det debatten handlar om… snarare om hur kasst genomskinligt det blivit.
      Head of smygprovokationer har kanske gått på semester.

    Var det inget som såg TV4 Nyhetsmorgon i morse om huruvida ADHD verkligen är en superkraft?
    https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/10495660
    Antar att det är Isabella de syftar på? De menade i alla fall att ADHD innebär en brist på kommunikation mellan olika delar i hjärnan vilket resulterar i vissa problem. Att man även kan få problem i relationer, jobb mm, speciellt om man inte har en ”sidekick” som hjälper en med alla delar man tycker är tråkigt. Tänkte direkt på Pingis i företagen men även att hon ju har mycket hjälp privat.

      Jag lever med en man med adhd och det är inte lätt. Han skulle också behöva ”assistenter” som Isabella, som packar åt honom och berättar vad som står i hans kalender, vart saker ligger osv osv.
      OCH han är högavlönad IT-konsult som är oerhört snabbtänkt…

      Isabella är divig och dryg enligt min åsikt men hon skulle aldrig klara av att få ihop sitt liv utan all hjälp. Det är ett handikapp. Mer än en superkraft. Superkraften består i hyper-fokusering och energin (en enoooorma!) som kan läggas på saker de brinner för. Saker de inte brinner för kan de ofta inte genomföra.

        Jag har ADHD och jag skriver under på det här! Blir förolämpad när folk kallar det funktionsvariation eller superkraft. Det är ett funktionsHINDER.

          +1 på den så jäääävla mycket.
          Jag är så trött på att ADHD är lika trendigt som acaibowls och bara hypeas (av Bella inte minst). Det är en svårtolkad kamp med sig själv varje dag för jävligt många, mig inklusive.

    När kommer inlägget där du pratat med fd anställda till Isabella? Du hintade om det häromdagen.

      ”Häromdagen”?! Förlåt. Några veckor sedan?

      Jag håller på med det inlägget men det är ingenting jag bara kan hafsa iväg. Hon kommer även få möjligheten att bemöta innehållet innan publicering.

    Vad sjutton, hon drack moet champagne i vip loungen och sätter sig och kör bil från nice till st:tropec… FY fan säger jag.
    Jag blir faktiskt jätteupprörd.

      Men bara ett Halvt glas ju, aldrig mer! Men det är ju känt sen länge ?

      Skämt å sido, illa att dricka och köra.

    Man kan ju också skriva om faktumet att Bella tyckte det var lämpligt att skåla i champagne eller mousserande vin eller vad det nu var på Arlanda innan hon skulle köra bil till St Tropez…

      Om vi känner Isabella rätt kommer hon att säga att,

      det var alkoholfritt
      eller
      alkoholen hade hunnit gått ur kroppen
      eller,
      jag erkänner att jag är alkoholist (för att hamna på löpsedlarna på expressen)
      eller så skiter hon i det och tror att världens dansar efter Löwengrips law and rules.

    Varför är alla så säkra på att det är Hampus hon varit på middag med? (För det var det inte)

      För att han har lagt upp bilder från Restaurang J på sin Instastory. Skulle han efter att det tagit slut hjälpa BB att lägga ut rökridåer för att avleda från Herr S tror du?

    Det är fortfarande Hampus hon dejtar. Såg dem ihop på grönan. Strök varandra över ryggarna och var allmänt kärvänliga.

      Nej. Det är inte Hampus som hon dejtar, det vet jag med all säkerhet. Den personen som hon dejtar är ingen som hon i det här skedet skulle våga ta med till grönan, av många anledningar. Antar att ni själva kan ana varför 🙂

    Äsch……Blondinbimbon är typ lika intressant som ett gammalt avsnitt av ”the Bold and the Beautiful” .
    Trots att man snabbspolar skiten, lämnas du kvar med ett obehag, som tuggummi framför ögonen.

    Slösa inte energi på denna själslösa gam med sitt påklistrade falska leende.

    Jag gillar din blog men tycker att det ofta blir lite väl mkt blondinbella.

    Hur ser livet ut egentligen (och allra mest insidan) om man blir provocerad av vad en ung kvinna lägger ut på sin blogg eller Instagram? Jo, jag fattar ju att den här bloggen handlar om att bevaka bloggvärlden men det känns inte riktigt sunt? Lyft fram bra skrivet material, uppmuntra, ge dina följare tips på hur man bygger en blogg.. Du har ju plattformen! Det är ju hundratals som kommenterar och jag antar att det är MÅÅÅÅÅNGA fler som läser, så använd det till något bättre än att kasta skit på unga tjejer som gör så gott DE kan för att lyckas med det de vill lyckas med. Bryter de lagar? I så fall, är du polis? Nä. Och en bitter surtant vill jag inte tro att du är heller så skit samma, eller?!?! Det vore ju som att gå omkring i grannskapet och ringa kommunen när du ser någon felparkerad. Visst, kanske känns rätt och riktigt, men….. Om du på allvar sitter och retar upp dig på den här Blondinbella, kan jag få föreslå en ny hobby? Det finns tusen saker som kommer kännas bättre, jag lovar – att sitta och störa sig är som att dricka gift och tro att den man stör sig på ska dö! Så snälla, med all din fantastiska talang som skribent och roliga humor (du är ju dessutom en duktig musiker och sångerska – wow, liksom!), gör din plattform till något istället där vi kan gå in och inspireras och roas och diskutera positiva saker! Inte sitta och bitcha över den-och-dens bröst eller analysera och ifrågasätta deras integritet på annat sätt. Okej, det är nog lättare att bli poppis med taskiga och förnedrande saker som just tutt-inlägget, men som jag påpekade har du ju alla förutsättningar. Samt en stor skara yngre kvinnor som läser – bidra inte till att det där taskiga klimatet sprids. Var kvinnan som vi kan se upp till, inte den som attackerar yngre tjejer sådär. Jag tycker det är så synd därför att det känns som att du sänker dig till en nivå som åtminstone jag anser att du är ALLDELES för bra, smart och begåvad för. Kram, Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.