Bianca Ingrosso går ut med att hon förstorat läpparna


Bildkälla: Biancas instagram och hant.se

Och om ni lyssnade på podden så vet ni att jag nu har bestämt mig för att göra mina läppar. Jag är inte emot skönhetsingrepp och tycker alla får göra exakt vad dem vill. Däremot tycker jag att man verkligen först och främst ska försöka jobba på sina komplex innan man bestämmer sig för att göra något åt saken.

Jag har alltid sagt att jag måste ha tänkt på saken i 3 år innan jag gör någonting och nu har det gått 5 år sedan jag faktiskt började tänka på att jag ville fylla ut mina läppar för att slippa lägga negativ energi på det varje dag.

Jag har faktiskt gjort det sedan i Mars och är hur nöjd som helst med resultatet! Jag ser fortfarande ut som mig, det ser riktigt naturligt ut och jag slipper overline mina läppar konstant eller försöka puta konstigt på plåtningar.

Jag trivdes helt enkelt inte med mina läppar och tyckte de gjorda att jag såg allmänt sur och bitter ut när jag slappnade av i ansiktet. Jag väljer nu att göra något åt saken så jag kan lägga den energin på något annat istället.

Jag säger INTE att det är fulare med små läppar (så kom nu inte med dem kommentarerna) men till mitt ansikte så tycker jag att lite fylligare läppar passar bättre. Och jag gör verkligen vad fan jag vill likaså som du gör exakt vad du vill ?//Bianca

Jag har för mig att Bianca Ingrosso tidigare låtit läsarna bestämma huruvida hon skulle förstora läpparna eller inte och den gången sa de ”nej”, men jag kan inte hitta var jag läst det så ta det med en nypa salt.
Anyways…
Nu har Bianca ändå låtit injicera läpparna för att göra dem större och pratar om det både på bloggen och i sin podd.
Till skillnad från många andra influencers som får det att framstå som någonting man kan göra på en lunchrast så berättar Bianca att hon tycker att man ska fundera över sådana här saker i minst 3 år innan man gör slag i saken.
Själv har hon väntat i 5 år innan hon gjorde ingreppet och det får man väl se som aningens ansvarstagande ändå.. 🙂

Jag hoppas att Bianca inte blir storleksblind och bara öser in mer och mer injektioner i läpparna utan håller sig till den här mängden där det fortfarande ser naturligt ut.
Den som lever får se.

 

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nobody cares Sean nobody cares.

      HAHAHAHAHAHA ❤️❤️❤️❤️ Bästa kommentaren, någonsin

        ❤❤❤

      HAHAHH jag älskar JD <3

        Jag med! Lucky for me Sean my interns aren’t mammals! But JD they are…well nobody cares Sean!

      Vågar knappt fråga, men var kommer denna fras ifrån? 🙂

        Klart du får fråga! Jag bits aldrig ❤ från min favoritserie Scrubs. Här kan du få se:

        https://youtu.be/mmw2ub-o4gg

          Tack! Känner mig up to date nu 😉

            Scrubs och That 70s show är de enda serierna som kan få mig på gott humör! Rekommenderar verkligen Scrubs! Men inte säsong 9 ?

    Men det är väl ganska längesen nu som Bianca gjorde läpparna iaf typ ett år sedan då hon sa i en vlogg att hon skulle göra det. Nej men däremot så berättade hon i bloggen att personer skrivit kommentarer om att hon hade smala läppar och borde förstora, säkert därför hon påverkats att göra det för det påverkar ju vad man får höra.

      Sen i mars står det ju

        Ja såg det nu att det står sedan i mars, känns som det var längre sedan, och lät som att det skulle skett först nu.

    Fast det där med väntat fem år njaa.. tidigare sa hon att hon inte ville göra sina läppar men sedan någon/några påpekat och skrivit till henne för något år sedan – ”att du inte förstorar din läppar” – och Bianca tog illa upp och berättade om detta, sedan kort efter sa hon att hon bestämt sig och bokat tid för läppinjection.

      Hon kanske velat till och från. Mänskligt.

        Fast alltså hon sa innan att hon absolut inte ville det, men det är mänskligt att ändra sig och tyvärr blir de flesta påverkade av vad andra säger och tycker. Men det låter ju bra att säga att man väntat fem år och uppmana att vänta tre år… fast de flesta vill nog göra något man vill göra direkt om man har möjlighet 😉

          Hon har sagt att hon velat göra det hur länge som helst i Wahlgrens värld. Att man är osäker och velar när det gäller ett ingrepp på sin kropp är helt okej

            Jaa men innan dess, innan hon fick kommentarer om sina läppar. Efter att hon fick kommentarer om sina läppar så tog det inte lång tid innan hon ändrat sig och bokat tid, vilket hon sa i en vlogg för ganska så längesedan. Klart det är okej att vela och okej att göra ingrepp också men menar att kommentarer troligtvis påverkar de flesta. Bianca är jättefin både nu och innan! Tror t o m att Camcam skrev ett inlägg här om att Bianca fått bloggkommentar om sina läppar.

              Ja, men Bianca själv har ju flera gånger sagt att hon velat göra läpparna länge, i många år

                Alltså er konvo ?
                Ja nu har hon gjort läpparna, struntsamma när det var och skitsamma hur länge hon velat fram och tillbaka 🙂

                Men alltså.. hon har även sagt att hon INTE ville göra det. Nej inte många år sedan.

    Snyggt!

    Vad synd att hon inte var nöjd med sina naturliga läppar och kände behov för att pumpa upp dem. De var fina som de var Bianca!

      De var fina som de var och de är fina nu.

    Hon fick en väldigt bra storlek, jag märkte det inte ens. Te.x Kendall Jenner har ju gjort pyttelite för stora, så de verkligen ser sådär fyllda ut.

      Ja smakfullt gjort, snyggt men jag har märkt det (märker minsta lilla 😉 ) kanske iofs för att hon sagt att hon ska göra det 😉

      Ja visar har hon gjort sina? Reagerade när jag såg de nya bilderna på henne och Kylie. Hon är ju supersnygg vilket som såklart men smala läppar har aldrig varit snyggare.

    Det säger ju ganska mycket när naturliga läppar = ’sur och bitter’.

      Fast vissa människor har drag som gör att de ser lite sura ut. Det betyder inte att alla ser ut så ? Men det finns de som gör det. (Såklart inget fel med det, för att vara lite pk)

        Ja, det är ju just det jag kommenterar, att man lägger den sortens värderingar och karaktäristik i en muns form och låter det styra och motivera ett ingrepp. Ja, vissa har sån mun, mitt neutralläge ser väl relativt ’surt’ ut – är det farligt? Samma med ögon som ser ’trötta’ ut, ’argrynkan’ etc som ska åtgärdas. Aldrig hört motsatsen: ’måste göra något åt mina ’gladrynkor’ och mina mungipor som pekar uppåt’.

          Ja hon ville väl kanske ha lite fylligare läppar och inte se sur ut. Det är väl upp till henne 🙂 det är inte farligt, men vill man inte se sur ut och det går att fixa så det är väl upp till en själv.

          Vem har sagt att det är farligt eller fel? Hon trivdes inte i det, hon fixade till det. Betyder inte att alla måste fixa det

      Beror på mungiporna. På vissa drar de neråt = Man ser lite sur ut, resting bitch face. På andra drar de uppåt = du ser gladare/piggare ut

        Resting bitch face vare här! Får alltid höra att jag ser sur ut.. ”Nej jag ser ut såhär…” ? Känns lite sådär

        Inte många som har mungipor som drar uppåt, om de inte är fixade alltså. Oftast är de då fixade om mungiporna drar uppåt, och nuförtiden är det ju väldigt vanligt med mungipor som går uppåt 😉

          Jodå, finns lika många varianter som det finns munnar. Själv har jag både och, naturligt

            Både och? En uppåt och en neråt?

              Yes. Ena sidan drar uppåt, andra lite neråt. Klassiskt snett leende

      Haha konstig logik. Jag har naturligt plutiga läppar och får lätt resting bitch face på kort.

        Troligen har du mungipor som drar lite neråt 🙂 Tycker både och är fint! Har en sida som drar uppåt och en sida som drar åt sidan haha. Min munn ser lätt sne ut på kort ?

          Inte vanligt att mungipor drar uppåt när man inte ler utan är avslappnad. På de som mungiporna drar uppåt i avslappnat oleende tillstånd är oftast fixade, botox i mungipan fixar det.

            Nej, behöver inte alls vara fixat. Finns en massa olika munformer.

            Nej haha. Det är beroende på musklerna. Jag har en sida som drar uppåt, helt naturligt, även i avslappnat läge

        Hon går hos Dr. Neha 🙂
        Neha är helt fantastisk <3

          Har också gått till Neha 2 gånger! Grym är hon ?

    Att hon bara orkar ?

      Tror det var slitsamt?

    Serbra ut

    Campaign, varför är det bättre att bara göra lite läppar? Det är ju inte längre naturligt, så varför inte jättestora? Varför det ok att göra bröst om man har inga /små men inte om man har stora? Fundera på det! Handlar det verkligen bara om ”snyggt”? Var går gränsen? När blir det fult? Vad signalerar läppar som ser konstgjorda ut?

      Exakt! Har aldrig fattat argumentet ”Okej jag fattar om man har jättesmå bröst om man vill fylla ut dem, men inte om man redan har rätt stora.” Onaturligt som onaturligt liksom?

      Men seriöst ? Grejen är väl att folk inte tycker det ser snyggt ut när man har överdrivet fyllda läppar/bröst osv. Och att det ser bättre ut när man gör lite. Jag tycker inte alla läppar osv är lika fina.

        Samma här. Bianca = fin. Kissie och Amir på deras tid = Wtf

    Jag hatar när bloggerskor förstör svenska språket genom att inte kunna skilja på de och dem. Det är så jävla fult. AAAhhhhrghhh.

      Suck! Du behöver ett nyp!

        Men lägg ner. Att ha sex innebär knappast att man aldrig blir irriterad, sur eller kritiserar saker man anser är värda att kritisera.

          Det är ett uttryck ? Du behöver inte ta det så bokstavligt

            Jag kan riktigt se framför mig hur du fungerar i verkligheten. Du är med all säkerhet riktigt illa omtyckt.

              Nej jag är inte illa omtyckt 🙂 allting är inte svart eller vitt. Tror ju knappast du är en person som går runt o kritiserar dina vänner så fort de säger fel osv, precis som jag inte tycker man ska sluta ta allting så bokstavligt (var förresten inte jag som ens skrev att du behövde ett ligg, tyckte bara det var lite tråkigt att överanalysera på ett så bittert och seriöst sätt som någon gjorde ?) Däremot verkar du lite dömande ?

              Lägg omedelbart ner med dessa jävla härskartekniker! Att skriva att någon är illa omtyckt, tråkig att umgås med eller liknande är så fruktansvärt jävla lågt. Ni vet inte hur hårt det kan ta även fast det är 100% bullshit.
              Och ja, kommentaren att man behöver ett nyp är riktigt ofräsch. Men attackera kommentaren och inte hela personen bakom, oavsett vad det gäller!

                Okej mamma

                  Tycker du det är töntigt med mammor? Det tycker inte jag. Står för att jag är mammig!

              Jag tror inte de (dem? Fan blev osäker, vokabuläret funkar inte sen hjärnan blev utbränd) som är otrevliga online vågar vara det irl, bakom anonyma skärmar får de utlopp för den negativa bitterhet de döljer i sin vardag.

                Jag tror inte de/dem ?

            Det är ett sexistiskt uttryck i syfte att förminska en annan person. Välj ett annat nästa gång

              Och personen ifråga förminskade ju alla som har svårt för grammatik. 🙂

                Helt rätt. De och dem är otroligt störande att folk inte kan ta 3 minuter av sitt liv att lära sig hur man använder

                  De kanske tror att de använder det rätt ? 🙂

                  Menar du att dem ska lägga tid på något dem kanske inte kan lära sig?

                  ?☝?

                  Alla kan lära sig det, och kom inte slängande med dyslexi. Kan du stava och använda allt perfekt utan just de och dem har du inte dyslexi, du är lat

        Lösningen på allt!
        (Fick för övrigt ett superbra ligg igår, men tycker fortfarande det är jobbigt när folk inte klarar att skilja de och dem.)

        Du är ju på riktigt dum i huvudet.

          Oj här har vi någon som tror sig vara liteee bättre än alla andra ?

      Jag hatar när människor könsbinder ord som inte är könsbundna, t ex skriver bloggerska om en bloggare. Varför skulle en bloggare per se vara man?

        Like på den! Blir galen när jag hör konstnärinna, lärarinna, en svenska/italienska osv. Why

    Fast vadå ”hoppas hon inte blir storleksblind”? Om hon vill fylla ännu mer och till slut ser ut som Sindy så är det väl ändå ingen annans val än hennes?

      Snaaaark

        Det är inte ”snaaaark”. Inlägget var bra och sakligt tills Camilla behövde lägga in en egen liten åsiktspik i slutet.
        Jag tycker att det är otroligt tråkigt att folk fortfarande inte kan knipa igen med vad dom tycker om andras utseenden, utan bara måste få ur sig det. Som att det tillför något vettigt i diskussionen.

          Camcam skrev SIN åsikt och det brukar hon göra i varje inlägg. Detta är ingen objektiv blogg.
          Visst, var och en gör som den vill, men ingen kan neka oss att ha åsikter.

            Man får absolut ha åsikter men är det nödvändigt att ventilera dem hela tiden? Måste allt negativt ventileras ut eller byggs det liksom upp inom en och gör att man råkar döda en kattunge eller?

              Jag har läst hur många gånger som helst där Camcam haft positiva och subjektiva åsikter.

    Riktigt fint!

    Har egoina flyttat ihop med sin kille igen? ”Vårt hem”…

      Den kvinnan verkar inte veta vad hon vill med sitt liv…. Lite sorgligt hon är ju inte 18 längre

        Men va? Det kan väl hända alla att man gör slut och sedan hittar tillbaka igen, vi har ju ingen aning om vad som hänt. Dock vet vi ju att hon gått igenom väldigt mycket jobbiga saker på sistone och inte mått så bra. var glad istället att hon verkar må bättre och att de hittat tillbaka till varandra igen 🙂

        Hon har väl hela tiden vetat vad hon vill? Det var ju han som var osäker. Inte hon

        Varför är det sorgligt ? Finns det en viss ålder i ens liv där man helt plötsligt ska veta exakt hur ens liv ska se ut, och att detta på något vis blir hugget i sten, immun mot yttre påverkan, känslor och det faktum att man kan förändras som människa ? Jag har då inte nått denna magiska gräns än, trots att jag är äldre än Egoina.

          Ja jag har ingen aning vad jag vill med mitt liv. 31 år, singel och sjukskriven. Det var definitivt inte så jag trodde det skulle vara när jag var 31, men så är livet för de flesta.

      Jag är så nyfiken på vad som försiggått där?

        Det har hon ju redan skrivit. Han var osäker på vad han ville

      Egoina har printscreenat er konversation här och lagt upp på sin story 😉

        Ojoj då får man sluta spekulera! *ironi*

    Alltså, jag har alltid tyckt att hennes mun är så fin… och vad jag garvade på Wahlgrens värld när hon beskrev sin läpp som en blygdläpp! Det var ju jättekul och hon var så fin ju….

      Hon är fin nu med 🙂

    Tycker det vore mer intressant att lyfta Pernilla Wahlgrens podd där hon använder n-ordet. Kolla black vogue’s Instagram

      På vilket sätt använde hon n-ordet?

        Lyssnade. De pratar om att pippis pappa var n-kung tex och att de förr inte visste bättre än att de använde ordet. De säger ordet flera gånger, men för att poängtera att det är fel typ. Tycker kritiken är överdriven men också att diskussionen i podden är onödig

          Åh! Jag har kvar mina gamla Pippiböcker från när jag var liten. Ska framöver läsa att pappan var ”n-ordetkung” ?

            Tillägg, har tidigare bara läst ut att pappan är kung, helt enkelt hoppat över att säga n e g e r

            Jag har ljudböckerna där Astrid själv läser. Kommer jag att spela för mina barn trots att hon säger ordet, finns inget mysigare än att lyssna på Astrids röst

              Roligt att du väljer att låta dina barn lyssna på en saga där ett rasistiskt ord används. Du måste verkligen vara en toppförälder som värnar om att lära dina barn respekt och allas lika värde. Obs! *ironi*

          Om de vill poängtera att det är fel varför inte bara säga n-ordet? Det är inte så svårt. Det är ett extremt rasistiskt ord som bottnar i slaveriet. Lite hänsyn kan man visa. Tycker alla svarta har rätt att känna sig upprörda över det här.

            Dessutom har de många följare och borde inse att vad det gör/säger kan påverka många människor.

            Mmm fast grejen är att det är fler vita än svarta som blir upprörda både över det ordet, n-orden och m-ordet. Det är det nya Sverige att rasa, bli kränkt och regera på allt som går – det gamla Sverige tillät att säga olika ord (som man inte ens förknippade med vissa andra saker) och folk blev inte upprörda och kränkta och det rasades inte. Men med internet kommer raseri, nya insikter och uppmärksamhet om man säger så… nya tider.

              Är det verkligen så eller är det en modern myt….?

              Haha! Vad är det som säger att fler vita än svarta blir upprörda? När började det s.k. nya Sverige? När upphörde det gamla?

      Men snälla nån.. de sa det ordet när de pratade om vad som är olämpligt att säga idag och vad man Inte bör säga !

        Och det reagerar folk på och blir upprörda över ? Herregud, undra hur perfekta alla dessa människor är själva som ska kritisera minsta lilla.

        Precis, onödigt att ens ta upp i en podd men de sa det i en diskussion som handlar om att det är fel att säga det

      Anonym 16:10 – Lättkränkt, överkänslig, letar fel??? Jösses.. de sa n-ordet för att prata om vad man INTE kan och får säga!

        Det är väl inte enbart n-ordet som skaver i storyn. Hela tanken att den vite västerländske mannen anländer till ön med urbefolkningen …. och automatiskt blir deras kung! DET tycker jag är lila störande och så typiskt.

          *lika

          Eeh va?! Pratade de om en vit man som anlänt till en ö, menar du Pippis pappa?? Men det kan väl inte PW och SW hjälpa, var det fel av dem att pratat om det? Jisses.. Men ja förstår din tanke gällande pippis pappa och kungatiteln men man tänkte konstigt nog inte på samma sätt förr som idag, okunskap osv…

            Ja, Pippis pappa som dök upp från ingenstans till ön, den Vite Mannen, och VIPS blev han deras kung! Om man nu ska ta upp tankesätt som man knappast funderade över (speciellt mycket) på den tiden då Pippiböckerna skrevs, så menar jag att det inte enbart är n-ordet som skaver rejält. Det var ett sidospår, kanske, men ändå. Jag brukar vilja påpeka det 😉 Vad n-ordet gäller, så hade jag personligen inte använt det i diskussionen heller.

              Ah för det var ju säkert den vinkeln Astrid hade i tankarna ? Som barn fann jag det spännande, fick en uppfattning om att det var långt bort, något jag inte förstod och äventyr.
              Skärpning nu, börjar bli allt för många kränkta personer

                Nä precis, det var inte den vinkeln hon hade i tankarna – för de hade inte den kunskapen då. Men kanske även du kan känna att det är ok att ändra åsikt när nu Astrid själv gjorde det? https://www.expressen.se/omtalat/nyheter/astrid-lindgrens-egna-ord-i-dag-skulle-jag-aldrig-gjort-pippis-pappa-till-neger/
                Dessutom: för många ”kränkta” människor skriver du. Vem är kränkt och vem räknar undrar jag?

          Vad är alternativet, bränna alla böcker, filmer mm och låta historien bara försvinna? Kommer vi då att leva lyckliga i alla våra dagar?

            Nä, men hur går det ihop om vi läser t.ex. Pippiböckerna för de små barnen, och använder ord och uttryck som vi sen förklarar att man absolut INTE ska använda? Hur ska barnen fatta vad som gäller? Underbara förebilden Pippi själv använder ju ordet? För riktigt små barn måste det hela vara fullständigt obegripligt. Det finns andra liknande exempel, där barn utsätts för aga (Tomtebobarnen). Jag tycker väl personligen att där finns SÅ gott om bra barnlitteratur idag att man inte behöver läsa just den Pippiboken till varje pris. Att bränna dem är väl att ta i…….

              Nej jag håller med. Läs något annat med barnen. Jag skulle personligen aldrig vilja att mina barn använder n-ordet i något sammanhang, just för att det är så laddat och andra människor kan bli ledsna. Även om jag är uppväxt med detta ord så har jag inget behov av att det ska leva vidare i vardagligt tal som förr, en väldigt liten uppoffring skulle jag säga

            Med den uppsjö av underbar barnlitteratur som finns idag tycker jag inte det är helt nödvändigt att till varje pris läsa just Pippiböckerna med n-ordet, bara för att, liksom. Om Förebilden Pippi använder n-ordet, hur ska man då förklara för det lilla barnet att ordet är ett dåligt ord som vi aldrig ska använda? Snacka om dubbelmoral, och total förvirring. Varfört är det så nödvändigt att läsa Pippi? För att böckerna betydde mycket för oss själva som barn? Varje generation hittar nya underbara böcker som följer dem genom livet. Pippi är liksom inte oumbärlig och ett litterärt underverk som barnen måste få läsa. Däremot behöver man inte bränna dem, naturligtvis.

              Hoppsan. Det blev 2 liknande svar, det första syntes inte så jag trodde det blivit bortmoddat eller nåt…!

              Däremot så skulle aldrig Viveca Lärns böcker om Eddie givits ut idag. Och det är riktigt synd, det är fantastisk böcker som skildrar vanliga pojkar utan en mamma och en pappa med alkoholproblem som ändå vill vara en bra pappa.

              Sedan så läste jag Pippi med ordtg negerkung, jag kallar inte folk för neger idag.

    Folk som gnäller om fillers etc, gnäller ni lika mycket när det kommer till piercingar och Tatueringar? Fillers försvinner naturligt om man inte fyller på, det gör inte tatueringar och piercingar. Så ni rövhattar som gnäller, knip igen.

      Men snälla du, är så trött på att du hela tiden ska skriva rövhattar här inne. Variera dig lite.

        Du tror jag är det enda som läser denna blogg som använder det uttrycket? Skrattretande

          Ja det tror jag

            Jag med.

      Alltså, nä fillers försvinner inte alls utan att man fyller på. Det där är bs.

        Fråga akademikliniken. Mina fillers är borta då kroppen bryter ner dem (beroende på vilken typ naturligtvis).

        En del försvinner, men lite stannar kvar, lite olika för olika personer. Många fyller ju på var tredje till var sjätte månad. Beror ju lite på.. På vissa stannar det kvar mer och längre.

          Man undrar ju lite var alla fillers tar vägen, hur det påverkar kroppen?

      Ganska säker på att de som är emot skönhetsingrepp inte är det utifrån det faktum att de inte är permanenta…

    Förväntade mig faktiskt en kommentar om att det var kräkande att skriva ”den som lever får se”.

      Japp. Väldigt kräkande

    Uh, jag tänker mer AJJ!! Att få en nål i läpparna ?

    God forbid att man pratar om andras utseende, framförallt Sindys läppar i denna blogg, men Biancas läppar är det fritt fram att kommentera?

    Nu när det är fritt fram: jag hoppas Sindy inser att hennes läppar ser ut att vara på bristningsgränsen.

      Tycker det är tvärtom där, Bianca tillhör den sidan av influencers som inte får så mycket kritik trots att det finns belägg för det. Som du tillhör den andra sidan – allt kritiseras.

      Det handlar om favorisering. Sen förstår jag att man inte kan jämföra de två med varann, men Bianca hyllas a bit too much ibland.

    Ot men är Picadelisalladen det nya Daniel Wellington när det gäller att synas hos allt och alla influencers? Komiskt att se alla influencers skriva om det.

      Kan du ge några exempel på vilka ”allt och alla” är? . Fast vem köper inte sån sallad nu på sommaren ? Speciellt nu när man inte kan grilla på picknicken. Jag och mina vänner har säkert köpt med oss sån sallad 5-6 gånger ? Så tycker inte det är märkligt att dens syns överallt

        Exempelvis Paula, Jessica Almenäs, Pernilla W, Sofia W…

      Haha har bara sett två, och de är inte enbart influencers, men såg nu att det var flera andra. Men inte riktigt i samma utsträckning som DW iaf väl. 😉 De har iaf skrivit betalt samarbete också.
      Många influencers och outfluencers som samtidigt gjort reklam i dagarna för en musikfestival i Malmö – några skriver betalt samarbete, andra inte.

    ”Jag hoppas att Bianca inte blir storleksblind och bara öser in mer och mer injektioner i läpparna utan håller sig till den här mängden där det fortfarande ser naturligt uT”

    Tycker att detta var en sjukt onödig kommentar då jag tycker att det är upp till Bianca att bestämma hur mycket hon vill göra dem och hur de ska se ut. Hon behöver inte hålla sig till någon ”naturlig mängd” för att behaga dig Camilla.

      Men snälla nån, det är då till å hitta fel där det inte ens finns. Du tror CAM tänker att det ska vara för att behaga henne som Bianca ska ha lagom i läpparna? ?

        Jisses vad du tar det bokstavligt

      Håller helt med!

    Alltså förlåt för OT men jag fick värmeslag light igår, spydde och hade frossa. Mår fortfarande inte riktigt bra men jag har så mycket jag måste göra. Hur ska jag bli pigg igen? Jag kyler mig med kalla handdukar, dricker vätskeersättning, har duschat kallt och vilar men det blir inte bra!

      Usch, stackare. Drick mycket mycket vatten!

      Aloe Vera och håll dig inne!

      Köp aloe vera som du förvarar i kylen och sedan smörjer in dig med.
      Får du inte i dig näring finns näringsdryck på apoteket.

    Kanske man kan avla fram stora fylliga läppar i framtiden så att ingen behöver gå omkring med tunna, torra och sura miner? OBS! Detta var ironi, humor eller bara ett dåligt skämt?

    Tänker lite på Lacan ; han skulle väl säga något i stil med ”you can´t never get what you want, but if you try you can sometimes get what you need”. Det är väl det stora problemet med skönhetsingrepp – det blir aldrig som man vill, och så fortsätter man att manipulera sitt utseende. Men man kan aldrig fly från sig själv, man måste lära sig acceptera det som kan upplevas som icke-perfekt.

    Synd. Kolla Yoga Girl för en vacker kvinna med smala läppar!! 🙂

      Haha vadå ”synd”? Var och en gör väl vad dom vill?

    Fillers är ju något kroppen bryter ner så om man tröttnar på förstoringen är det ju bara att sluta fylla på. Man får prova nya saker och detta är ju inte permanent.

    Hej!
    Har en fråga till CamCam och alla ni andra som tycker att skönhetsingrepp är OK så länge det ser ”naturligt” ut.
    För att bena ut detta; varför är ni emot skönhetsingrepp som ser onaturliga ut? För att det är ”fult” och stör ögat när man ser typ bröst/läppar som är uppenbart korrigerade? Om personen själv tycker att hen ser bra ut så är det ju bara andra som störs av ingreppet. Personligen kan jag anse att man som människa borde jobba på att inte störa sig på andras ”fulhet” för att den inte behagar den egna ögat. Oavsett om denna fulhet uppkommit naturligt eller p.g.a. skönhetsingrepp.
    Om det då inte är detta som är problemet, utan att man genom ”överdrivna” ingrepp bidrar till att skapa ett fullkomligt ouppnåeligt ideal för övriga, och på så sätt ändrar standarden för vad som förväntas av tjejers utseende, så förstår jag er ändå inte. Ett ingrepp som ger ett naturligt resultat, som Biancas mer putande läppar eller någon annans aningen rundare bröst, bidrar ju kanske ännu mer till den rådande hetsen om perfektion. Istället för att vara en ”clown” som uppenbarligen har fått kirurgisk (eller injektionsbehandling) hjälp för att nå sitt utseende, blir dessa personer istället betraktade som helt perfekta. Vilket är än så dråpligt för deras följare. ”Hon är så perfekt och fin och har blivit det genom ingrepp, kanske kan jag också bli det? Kanske måste jag också göra dessa ingrepp för att duga för mig själv och andra och vara 2018-snygg, eftersom hon behövde det?”

    Personligen anser jag således att problematiken med skönhetsingrepp inte endast orsakas av att resultaten ibland blir ”fula” eller överdrivna. Problematiken kvarstår alltså eftersom den, enligt mig, ligger i att det onekligen finns ett ideal (fasta bröst, putiga läppar, höga kindben) och att människor måste skulptera om sina kroppar för att passa in i detta ideal och känna sig vackra. Även Bianca som är normativt vacker, men besatt denna lilla egenskap (tunna läppar) som i dagsläget inte är betraktat som eftersträvansvärt, är alltså inte fin nog för att duga som hon är enligt sig själv (och de som kommenterar hennes läppar negativt). Det sorgliga är alltså att idealet hänger som en tung blöt filt över människors huvuden och får dem att ifrågasätta sig själva om de råkar vara så att de inte uppnår det. Jag anser att det är detta som är det tragiska, att vi känner att vi måste lägga pengar på och ta risker genom ingrepp för att vara tillräckligt fina och bra. Att vi inte kan se oss i spegeln och tycka att vi räcker till ändå. Små läppar till trots.

    Eller hur tänker ni, CamCam och övriga? Är genuint nyfiken. Menar absolut inte att mästra eller låta dryg, utan vill verkligen höra era synpunkter på det jag lagt fram.

    MVH Sara

    Önskar att man vore en kändis för då kan inte en klantare som tror hon kan förstöra ögonlocken med plasma. Tänk på att alla ser olika ut runt ögonen. Bianca har fina ögon och ögonlock. Skulle hon göra om sig så hon fick andra ögonlock tro? Hoppas att även vi ”dödliga och osynliga” ska få samma makt som ett kändisskap skulle innebära vid en felbehandling där man inte ser ut som förut. Bilder inte är bevis nog osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.