Den moderna familjen

Jag kan inte låta bli att bara känna att det här är fint.
Barnen i centrum. (Anledningen till att jag täcker över även Alex ansikte är inte för att han är ett barn, utan för att jag vet att han inte är helt bekväm med att synas på sociala medier)

Så inlägget handlar varken om barn, Alex den II, öl eller faran av en rottingstol som när som helst kan fatt eld i värmen utan bara om att jag tycker det här var fint.
Andra saker som är fina:
Svartsö Lanthandels nästintill aldrig sinande förråd av Cola Zero och nässpray.

Nån som förresten har koll på hur det gått för Therses Lindgren och hennes avvänjning av ovan nämnda drog?
Jag är inte riktigt där än. Men snart så…

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tål inte bingo pg av att han bara hånar alla som påpekar att han ej märker ut samarbeten! Men som familj verkar dom ha det jätteroligt med fullt fokus på barnen

      Måste vara många människor du inte tål då ?

        Ja men han är så äcklig när han blåljuger rätt upp och ner och hävdar att han minsan kan skriva om sina samarbetspartners varje dag men inte alls behöver reklammärka.

          Är inte det vad Calle S också gör?
          Låter bekant. Men jag försvarar inte Bingo.

    Vill sluta med Pepsi max men satan vad svårt, då sjukt gott! Dricker 1-2 litet om dagen ? Syns heller inte på mina tänder, min tandläkare höll på smälla av då jag berättade ?

      Sååå gott, förstår att det är svårt att sluta. 1-2 liter om dagen ? Låter bra att det inte syns på tänderna iaf.

      Kolla på ”sockerfilmen” för lite pepp… 🙂

        Pepsi max innehåller inte socker 🙂

          Va gör det inte?! Aspartam ist eller?

            Det är pepsiversionen av cola zero.

              Men så mycket mer smak. Han man druckit Pepsi max så tycker man Coca cola knappt smakar något sen.

                Tycker det smakar diskmedel av pepsi Max?? Föredrar max lime!

        ..eller inte..
        Den är så galet sneddriven!
        Alltså människor måste börja kolla upp källor innan det köper att en ”dokumentär” skulle vara någon slags sanning.
        Det är såhär myter och direkta faktafel sprids.

        Jacob Gudiol har gjort ett långt, men mycket läsvärt, inlägg där han punkt för punkt fullständigt pulvriserar alla felaktiga påståenden i dokun.

        Mycket intressant läsning om ni är intresserade och har lite tid över.

        https://traningslara.se/hur-du-gor-en-storsaljande-men-usel-dokumentar-om-kost/

          Jacob är förjävla bra!

      Dricker också så mkt pepsi max! Syns inte på mina tänder heller. Har inga andra laster och dricker ej alkohol så jag tillåter mig pepsi max ?.

    Önskar att alla föräldrar som valt att gå skilda vägar kan komma så fint överens som Katrin och bingo (och alla andra inblandade parter). De sätter verkligen barnen först. Ett riktigt föredöme!

    Katrin och Bingo är så härliga, så härliga att följa.

      Finns det fler Katrin och Bingo?

        Vem har påstått att det skulle finnas fler?

        Måste ju finnas fler eftersom de här är ”härliga att följa” 🙂

          Eller så tycker folk olika ? 🙂 jag tycker de är härliga. Och är inte speciellt lättprovocerad eller lättkränkt, så kanske därför

          Inlägget handlar ju om en specifik Katrin och en specifik Bingo så det är väldigt uppenbart att hon menar dem. Sluta spela besserwisser, det är bara du som ser korkad ut. 🙂

            Buhu?

    Som barn var jag otroligt orolig för det mesta. Sjukdomar, döden, fula gubbar, olyckor, krig (har GAD, så det kan nog förklara min oroliga barndom). Det jag var nästan mest orolig för var att mina föräldrar skulle skiljas. Känslan av att aldrig mer få känna sig hel och trygg med hela familjen samtidigt. Att aldrig få ha myskväll med hela familjen samtidigt. Att inte få ha både mamma och pappa med vid sommarstugan. Inte bli omstoppad av båda på kvällarna och att få fira jul utan en förälder. Jag visste ju att jag fortfarande skulle få träffa både mamma och pappa, men det var just känslan av att inte få umgås hela familjen samtidigt som gjorde så oroligt ont att tänka på. Katrin, Bingo och Alex är verkligen fantastiska i sin situation. Där behöver aldrig barnen känna den oro som gnagde i mig (helt obefogad dock, mina föräldrar är fortfarande lyckligt gifta). Om jag skaffar barn någon gång ska det vara med någon som jag vet hade varit ett bra ex och vän om det skulle ta slut.

      S: Din kommentar fick mig att inse att jag aldrig kommer att skilja mig från mina barns far. Jag kommer att kämpa för att alltid vara en god partner och hålls ihop familjen just för att mina barn aldrig ska behöva uppleva den känslan du beskriver. Min man reser ganska mkt i jobbet och jag ser hur mkt det betyder för barnen när vi är samlade allihop i soffan på kvällen. Får så ont i hjärtat för barnens skull när flera av våra kompisar med barn skiljer sig. Vet att det finns många med barn som skiljer sig och att det blir folk av de barnen oxå men jag tänker att det är min skyldighet som förälder att alltid kämpa för att de ska ha en hel och fungerande familj!

        Om han vill skiljas då? Och tänker inte alls kämpa för er så som du vill?

        Hände mig, hade exakt samma tankar som du. Att aldrig ska jag vara den som skiljer mig och ”ger upp”. Tyvärr går det bara om båda tänker så…

    Har följt Bingo, men sen han skrev ett inlägg om vad han kunde sakna? eller orkade inte längre o det var fester m brudar o prostituerade o där sjönk han som en sten. Iof det är sant han gömmer inte eller skäms för det, men hans barn när de förstår…

      Ja, för mig sjönk han efter de två senaste avsnitten av Relationspodden där han inte såg problematiken med prostitution, tycker det är helt okej för en upptagen snubbe att få en avrunkning av en prostituerad, att han rättfärdigade det utomlands genom att det inte är olagligt och hånade de kvinnor som efter första avsnittet skrivit mail om det.

      När ska folk förstå att prostitution är detsamma som att betala för att begå ett övergrepp, då den fria viljan inte går att köpa? Den lyckliga horan existerar inte och säger hon att hon är det har hon inte dealat med den egentliga problematiken. Tycker konton som @intedinhora och @prostituerad_less på Instagram förklarar det så jävla bra.

        Fast nej han är ju sååååå härlig. 🙂

        Obs. Ironi.

        håller med dig. Så tragiskt att han kan hö höa sig igenom sådan sjuk o låg livsstil. Dvs rika män som kan köpa ett runk. Marie Plosjö har ju fått uppleva en del m honom…

      Va?

      Han sjönk som en sten för mig när han i någon podd (Redgerts?) berättade om hur han hyrt in en ”party-dvärg” (hans ord) på en fest och sen jagade ut honom ur hans hotellrum med ”Schas! Schas!”, som om det vore en ostyrig liten hund och inte en människa.
      Vet inte varför just detta fastnat, det lät bara så osympatiskt. ?

    Kul att det funkar för dem!

    OT! Någon som vet var man kan hitta en gratis version av sista avsnittet The word på The handmaid’s tale? Behöver ej vara textad. Min vanliga sida har lagt ner och nu börjar jag känna mig desperat att inte veta hur allting slutade! Tack på förhand.

      Det finns på nyafilmerhd.com. Du får klicka bort popup-reklam några gånger innan du kanklicka på filmen.
      Du ska inte registrera dig någonstans och du startar avsnittet genom att klicka på valt avsnitt och sedan på rutan ”nedanför”. Haha, hoppas du förstår min torftiga förklaring!

        Tusen tack!!!!!! 🙂

      Annars får man en gratis månad på HBO där serien finns. Ingen bindningstid!

      Ladda hem popcorntime! Där finns ALLT.

    Slutade med nässpray (otrivin menthol) efter 7 års beroende. Det var fasen bland det jobbigaste jag gjort, körde en cold turkey rakt av. Men så skönt nu när man är helt fri! Kan känna en liten täppa om kvällarna, men om det bli för jobbigt har jag en vicks rub som jag smetar i näsborrarna ?

    Pepsi Max däremot vet jag inte om jag någonsin kommer kunna sluta med. Blkr väl illa tvungen nu när planen är att bli gravid och koffeinet ökar risken för missfall ? men Pepsi har ju inte gjort det enklare nu med Pepsi Max lime, den är ju too die for ?

    På tal om beroenden liksom ?

      Är inne på år 13 med Nasin (började under första graviditeten). Det bästa som finns! Enklare att dra ner på cola zero såhär på sommaren då jag övergått till mer lättdryck citron&lime i värmen. Svalkande och gott. Men när hösten kommer blir det nog cola z igen…

        Finns inte Cola Light längre? Eller är Cola Zero godare? Inte funderat på detta på ett tag men Light hör man ju sällan talas om numer.

          Jo Cola light finns, men zero är godare ?

          Visst finns Cola Light kvar. Sen om den finns hela tiden överallt vet jag inte men i dagligvaruhandelns större butiker finns den.

          Finns kvar! Det är samma sötningsmedel men smakar lite olika bara.

    OT , surprise surprise…Läckberg klarar inte fitness målet…

      Elak du är!

        Exakt vad är elakt med att konstatera det? Läckberg har ju själv gått ut med att hon inte klarar det. Och har man basunerat ut att man tänker uppnå ett visst mål inom en viss tid så är det väl inte mer än rätt att folk kan tycka att man inte behöver skrika ut precis alla sina planer. Särskilt inte inom vikt och träning som upplevs så himla provocerande av många.

        Själv är jag sömnigt ointresserad av Läckberg så jag säger ovanstående med reservation för att jag kan ha missat någon avgörande detalj i ämnet.

          Genom att skriva om de nedlåtande som att det inte kom som någon överraskning, rätt uppenbart (och onödigt) elakt?

      Haha fy, att du ens kan med

    Klarar inte av Bingo, Katrin Z eller Schulman-klanen. Sveriges mest överskattade personer evah.

    Servetris!? Bwahahahaa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.