Best of Booken!

Jag spenderade gårdagskvällen med att bläddra igenom Bokens Instagramkonto som hon – thänk you lord – har öppen.
Det finns en hel del smått och gott där och inte minst hennes snarstuckna sätt att svara på kommentarer och förneka retuschering. Sådan mor, sådan dotter!
Enjoy!

 

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?❤️?

    Blir så dumt när hon ljuger om att de äger en bostad.Är hennes svärfar som äger lägenheten i Spanien.Han hade väl 2 lägenheter men sålde den ena i vintras,så i år får de hålla tillgodo med den mindre.Inget fel i det,många hade säkert varit glada att få spendera några veckor i en lånad lägenhet på spanska solkusten,så varför ljuga om det?

    Så vacker bild på dig Camcam,vad är det för blommor?Kan jag få receptet? 😉

      Fast… Nu hur dom ju inte utan får låna… Och finns den i släkten så kanske det känns som ”deras” …

        Eller hur, man säger ju alltid att man ska åka till ”min stuga” fast det är föräldrarna eller kanske till o med mormor/morfar/farmor/farfar. Klart man gör det åt lägenheten med då

          Med den skillnaden att man – när man får frågan – svarar ärligt på frågan vems bostad det egentligen är. Booken fortsätter ihärdigt att låtsas att det är hennes lägenhet, att det är hon som äger den. Utan att backa en tum ens när hennes son skrivit ut på sociala medier att det är svärfars lägenhet som de får låna.

    Tack för såna här inlägg! Mvh Blockad

      Det är till att ha varit otrevlig då ?

        Nja. Det räcker att gilla någon annans aningens kritiska kommentar på Bookens Instagram för att bli blockad.

        Hälsar en annan som också är blockad

        ?

        Haha, jag gillade en kommentar som kommenterade att hon var smaklös som tagit och lagt upp en närbild på en sörjande änka när hon varit på begravning. Och blev blockad…. För att jag gillade en kommentar.

        Faktiskt inte! Hon är väldigt ”trigger happy” med blockfunktionen.

      Bloockad.

    Jag hade typ skämts över att lägga ut en så retuscherad bild ?

      Tror det är ett snapchat filter…?

    Guuuuuud, så fiiiiiiin du är i din natuuuuurliga look!

    Äntligen lite Book-nytt ?????❣️?????????????????‍♀️???⛄️

    Hahahaha

    Vad menar du med ”sådan mor sådan dotter.”? Bokens mamma? Va?

      Dottern Felicia, mästare av filter och retushering. Kolla hennes insta och jämför med bilder som andra tagit på henne, det går knappt att känna igen människan för hon ser helt overklig ut på alla fixade bilder.

        Men varför fixar man bilder så pass mkt om andra lägger upp bilder på en – som ser helt annorlunda ut?

          Varför lever man ett liv på andras bekostnad? Komplex såklart.

            Haha, burn!

          Du kan väl svara på din egen fråga Catrin?
          Mästare på att kopiera kvitton och falska biljetter som du sedan påstår att du säljer?

            Fast det har inte med inlägget att göra?

          Catrin, du om någon borde veta varför man vill försköna verkligheten!

            ???

      ?

    En annan som svarar snäsigt på kommentarer är den blivande 18åriga hästtjejen N.B!

      Det har hon väl alltid gjort ? Något speciellt hon svarat på nu?

        De flesta svar från hennes frågestund tyckte jag var snäsiga och en nedlåtande ton.. när man själv har en frågestund dessutom?!

          På tal om frågestund så skulle ju Tyra köra det på insta, vad hände med det? Blev det inget?

      Samma N.B. som likt ett mantra upprepar hur ödmjuk hon är. Ödmjuk, ödmjuk och ödmjuk! I skrift är hon i alla fall en av de minst ödmjuka jag träffat på. Hugger som en kobra på minsta fråga som inte gillas och svarar bitskt och sarkastiskt och riktigt, riktigt otrevligt.

        Sådan mor sådan dotter där med, mamman är en uppkäftig huggorm och har alltid varit.

        Ja ? hörde henne säga i framgångspodden om sig själv att ”jag är sjukt ödmjuk” då stängde jag av!!

          Haha ödmjukt att säga ”jag är sjukt ödmjuk” ? verkligen ödmjukt ?‍?

    Så efterlängtat med en Bookuppdatering, blir så till mig i trasorna att jag nästan vill fria till dig Camcam. ?

      😀 😀

    ???? din bild.

    Blir också galen till folk som säger ”stuga” till precis allt som inte är den huvudsakliga bostaden.

    Men det är väl typiskt Book-svar:

    *Jag skulle aaaaldrig retuschera! Jag använder filter ibland.
    *Nej jag har iiinte löshår, det är mitt eget! Jag har extensions.
    *Jag går iiiinte på någon diet! Jag undviker socker och pasta och lagar speciella rätter till mig själv när familjen vill ha något annat.

    Det blir så trovärdigt ju….. Samma sak att hon använder sina instastories till att bemöta påståenden/teorier på Flashback – som hon absolut iiiiinte läser, men får skärmdumpar skickat till sig ?

    Åh CamCam. Tack för att du skrev ut receptet på salladen.

      Ska passa på att tillreda den ikväll. Perfekt nu när grillning går bort!

      ??

    Hahahaha, älskar din bild!

      Så kul! :p

    Du glömde en sked!

    Isabellas Löwengrip blogg verkar ha flyttats på samma som Ennglas Tailsweep nåt sånt dvs hon är inte längre på United Influencers undra hur det kommer påverkar trafiken till bloggen blir det fler eller möjligtvis färre besökare framöver? Den som lever får se. ??

      Sidan ser ej snygg ut det är ett som är säkert iaf. Tycker det ser förfärligt B ut

    Ot: Bara jag som får ont i magen av Margaux senaste videoklipp på insta? Tycker så synd om Arnold och hans egna mamma bara skrattar och lägger ut på sociala medier.

      Tänkte faktiskt också på det… Och varför ge ett litet barn glass? Och skratta åt att han blev så sockerhög att han inte kunde sova…

    Det är inte utan att jag tycker lite synd om Booken. För att hon aldrig riktigt når ända fram. Jag får känslan att hon sett hur andra schlagerprofiler lyckats och lever i någon slags drömvärld att hon skulle vara en av dem. Perrelli, Wahlgren mfl har fina påkostade bostäder i Spanien och då vill hon inte vara sämre trots att det är tydligt att det bara är en enkel uthyrningslägenhet som de får låna av svärfar. Hon vill att folk ska tro att det är deras privata pool trots att det är en gemensam pool för hela lägenhetskomplexet. I ett tappert försök att kompensera det torftiga boendet går hon all in på spanska ord och fraser för att bevisa sin tillhörighet. Hon har inte bara en bostad i Spanien utan hon är minsann EN AV DEM.

    Samma sak med matlagningen, hon ser andra lägga upp eleganta matbilder och tror att hon ligger på samma nivå. Utan att förstå skillnaden. Ivrigt påhejad av ett fåtal trogna fans som spelar med i hennes fantasier. Hela hennes familj verkar för övrigt medberoende och låter henne hållas när hon låtsas och försöker försköna verkligheten. Ett väldigt dysfunktionellt beteende, för att inte tala om sorgligt.

      Jag håller med. Det hela är väldigt sorgligt. Det värsta jag sett var någon sändning på Instagram där dottern kommer för att säga typ ”Hej då ska till en vän en stund” och Booken börjar gråta och kramar henne i typ 5 minuter. Det såg så otroligt dysfunktionellt och tragiskt ut. Tror Booken har ordentliga psykproblem och hela familjen trippar på tå runt henne och hoppas hon ska bli glad genom ett mirakel.

        Och var väl hennes son som våldtog en minderårig?

          Ja han är dömd för det. Och Booken försöker krystat ta hans parti med någon utläggning om ”ibland är inte ett offer ett offer….” Jösses. Friska familjen…

          Har de alla samma pappa? Felicia ser helt annorlunda ut.

            Felicia har en annan pappa.

    KEv Ford har lagt ut en bild på dig på instagram, samt bytt profilbild på en bild på dig

      så himla omoget xD

        Ja, jag förstår inte varför

    Kevin har lagt ut bild på Camilla ?..

    Kevin lägger ut om dig

    Förstår ingenting, först hade han en seriös instagram med proffesionella modellbilder, och nu såhär?

      säkert sindy som gjort det xD

    Med tanke på den extrema torkan: kan vi inte skicka runt Booken och låta hennes krokodiltårar vattna grödorna och släcka bränderna? Be henne berätta om alla kränkningar hon utsatts för så är problemet löst.

    HA HA HA HA HA!

    ”Igår natt, så gick alla ungdomarna ut i trädgården & badade tillsammans kl.02 & här blir man aldrig någonsin störd utav någon”

    Förutom grannarna, som blir störda av de plaskande, gapande och skrikande ungarna mitt på natten.

    Hurraa! Äntligen något om Booken ?❤

    Det absolut sjukaste som verkar normalt i Bookens värld är att hon lyfter upp lilla pekboken som gör reklam för badkläder och lägger upp bikinibilder, hur gammal är den lillflickan? Vadå kroppsfixerade familjen? Det som hela tiden blir lite fel är att Booken så gärna vill framställa sitt liv som perfekt då det inte är det, varför inte bjuda på att det inte alltid är så jäkla bra? Vad är det för fel att låna svärfars lägenhet i Spanien, det är väl kanonbra att ha den tillhands och slippa hyra hotell mm. det är väl bättre än vad många andra har? Nä allt som är fel händer utanför familjen, känns nästan lite sekt liknande.

      Pekboken 😀

    Jag håller med dig i det mesta,men har ändå lite tankar om varför alla kallar Annas boende torftigt.Må vara att det kanske är det jämfört med vad vissa andra kändisars boende,men inte jämfört med de flesta i Sverige.Herregud,många har inte ens råd att åka iväg på semester,och några är glada över att få åka iväg några dagar på besök hos släkt och vänner som bor lite naturskönt,eller kanske campar några dagar.
    Jag känner mig väldigt privilegierad som bor på västkusten i en liten stuga med utedass,på sommaren kommer familj och vänner på besök.
    Tre månader på vintern åker jag utomlands på budgetsemester,hyr ett enkelt rum nära havet,så mycket mer behöver jag inte för att få lite lyxkänsla.
    Vet att många inte skulle vilja leva så enkelt som jag,men för mig är det lyx att leva nära naturen.

      Om du syftade på när jag skrev ”torftigt” i min kommentar längre upp så vill jag bara förtydliga att jag i detta fall menade som i skillnaden mellan privatbostad och opersonlig uthyrningslägenhet. Naturligtvis varierar dessa i inredning/standard men genom åren har jag själv tillbringat många semesterveckor i den typen av boende och man lär sig känna igen en uthyrningslägenhet när man ser den. Finns inte en chans att det där är Bookens privatbostad, hennes inredningsstil eller val av möbler. Aldrig, inte en chans.

      Tycker inte att tillgången till en uthyrningslägenhet borde vara något att skämmas för överhuvudtaget. Superlyxigt att ha tillgång till ett utlandsboende utan att behöva betala för det året runt! Tror de flesta skulle känna sig oerhört tacksamma över en sådan möjlighet.

        Madelon,bra att du förtydligar.Visst är det så att även om svärfadern äger lägenheten så hyr han ut den större delen av året till andra turister när inte Anna med familj är där.Nej,någon privatbostad vare sig i Sverige eller Spanien är Anna ägare till.
        Undrar lite över svärfaderns försäljningar av både Spanienlägenhet och Solnalägenhet,kan det vara så att paret Toledano-Book skall köpa ett fiiint hus i Sverige med hjälp svärfadern?
        Ja,ja,den som lever får se 🙂

          Det återstår att se. Man kan ju hoppas att svärfar använder pengarna själv och har tröttnat på att hålla sin vuxna son med bostad. Han borde tycka att det är dags att familjen står på egna ben och klarar sig själva. Ryktet säger ju att Roberto har flera jobb för att dra runt familjen medan övriga myndiga familjemedlemmar inte verkar bidra så mycket rent ekonomiskt. Det är naturligtvis både Roberto och hans pappas fria val att göra som de vill med sina tillgångar, men man kan ju ha en åsikt.

          Så vi får fortsätta följa detta med spänning ?

    Följde Booken men så en dag hade hon tagit bort mig. Heeeeelt oklart varför… En gång frågade jag om hon skulle till Spanien i sommar. Jag hade ingen baktanke med det eller ville på något sätt vara spydig. Men tydligen var det fel på något sätt…. Första gången någonsin jag blivit blockerad ? Varför gör hon så???

    Trasiga själar som söker uppmärksamhet och erkännande genom att försöka framstå som en bättre sida av sig själv och genom lögner försöka uppnå nån slags inbillad status blir så patetiskt i sig själv att man inte kan annat än att tycka synd om dessa varelser. Att leva ett liv där man försöker framstå som någon man inte är har blivit vardagsmat på nätet. Om man ska imponera så måste man väl ha gjort något som åtminstone är ärligt. Ärligt sagt är jag rätt trött på dessa stackare som inte har ett eget liv där man är nöjd med sig själv.

    Fick mig ett gott skratt av den (o)retuscherade bilden på dig. Snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.