37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Geniet söderholm säger det vi alla vill men inte vågar ???

      Själv tycker jag att han är bra patetisk.

      Hahahaaha precis.

      Lika korkade både du och han då ?

      Utveckla gärna? 🙂

        Du får tänka själv

    Blev så irriterad (har inget liv, jag vet) på Frida Fahrmans blogg när hon skrev att hon ”inte hade unnat sig” så mycket senaste tiden pga bröllop och hus. Vad fan är ett bröllop om inte att unna sig? Vad sjutton är det att inreda ett hus HELT enligt sin egen dyra smak. UNNA rakt igenom.

      Denna tid av konsumtionshets är patalogisk.

      ???

    Du har glömt att blurra barnens ansikten.
    Nej menar inte att vara besserwisser men camcam brukar vilja dölja barns ansikten på sin blogg.

      Tack! Jag missade det!

    Sorry för lite ot kanske.
    Men tips mottas gärna om hur jag kan kyla ner min hund! En golden, tjock päls .. duschar hans mage+tassar i kallt vatten säkert 5 ggr om dagen ute. Ställt ut vattenskålar lite överallt i trädgården både till hunden men även kanske andra törstiga djur.
    Har även små handdukar i frysen som jag tar ut ibland o låter honom ligga på. Har klippt och tunnat ut pälsen så gott de gick.

    Fler tips på vad jag kan göra för honom? Stackarn är helt slö och lider av värmen och tycker så synd om honom 🙁 har haft 33 i skuggan och uppmot 40 inne tyvärr; gammalt hus med plåttak som är svårt att kyla ner..

      Kyldyna! Finns på djuraffärer och online. Har en till mina katter som dom avskyyyyr annars men nu i hettan älskar dom den. Har hört att det finns kylhalsband också men har ej provat dom.

      Bada hunden

      Jag brukar göra egen fryst mat till min hund typ ”glass” kokar morötter som jag mixar med stavmixer blandar ner en äggula och typ stekt lever hehe ner i engångsmuggar i frysen, vet inte hur mycket det svalkar dock men det går ner ?

      Jag gör också frysta saker till min hund. Tar bara plastlådor och lägger ner några torrfoder bitar eller några små korvbitar och fryser in. Han älskar dom och äter just nu flera om dagen för han hatar vatten så kan inte bada honom. Så är mycket inne med honom mitt på dagen nu. Dock så får han vatten på huvudet och tassarna för hört att de kyler ner och har också en sån kyldyna!

        Va dock försiktiga med isbitar/frusna saker till era djur! Deras hjärnor registrerar det som ”hjälp, nu kommer något riktigt kallt” och hypotalamus börjar då istället att sända ut signaler för att höja kroppstemperaturen och den önskade effekten blir den omvända. Lagom svala blöta handdukar och nedkylning av tassar, ljumskar, mage är det skonsammaste. Min labbe ligger just nu utslagen på golvet framför min bordsfläkt jag ställt ner?

          Speciellt om du har en galet glupsk som
          min inte och precis chillar med maten?

            *som min och inte precis chillar med maten

      En sådant där kylväst för hund! Hade lurvig flat förut som blev betydligt piggare när han fick på sig den i sommarhettan så tror verkligen den fungerade. Stor skillnad på honom med den på.

    På tal om vinterbilder, kom på mig själv med att Pinteresta vackra snölandskap igår kväll. Skulle nog aldrig kunna bo nånstans utan årstider.☃️

      Nej årstider ftw (bodde i CA i åtta år, saknade dem så mycket efterhand)!! Kunde vara lite jämnare fördelat dock ?

    Och Denice M ser ut att vara på sjön med bebis. Ingen flytväst så långt ögat kan nå.

    Vad menar ens Paula?

    Vem är Bella med i Paris? Flyga hit och flyga dit miljön vad är det?

      Bella är inte i Paris, hon är i Cote d’Azur (Nice) på lyxhotell. Flög privatjet enligt hennes storie. ?

        Flög från Grafair, typ taxiflyg. En dyr tripp.

          Där med Stordalen då?!

            Eller med Odd ? barnen är ju hos farmor och farfar. (Annars brukar hon säga Odd) Ganska långsökt, men hade varit en kul twist.

      Gissar att hon är med Hajen, hon brukar bara åka på korta spontana överlyxiga resor med honom… och de var ju på Gröna Lund tsm för ngn vecka sen.

    Vissa frisörer vill inte färga håret på gravida då det finns studier som säger att kemikalierna kan göras vidare till barnet, ang Cissi och frissan. Eller så är det för att Cissi själv vill välja frisyr, creative heads har ju fått välja fritt hur de ska fixa hennes hår tidigare. Eller det helt odramatiska, de hade fullbokat.

    Är det bara jag som tycker att det ser ut som att elena har up & go blöja i stället för byxor på yogabilden?

      Jag trodde först när jag kollade på bilderna 😀

        *det

      Är det Odd som är den dyra felrekryteringen?

    Vänta stopp, bor du i Kalmar Camcam??? Eller cyklar jag ute??? (Haha ok till alla som tror jag är dum i huvudet; men jag har världens bästa kollega som bryter, och hon skulle säga ”eller är jag ute och cyklar?”, men sa ”eller cyklar jag ute?” så nu kör jag med det <3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.