Camilla Läckberg ger en känga till lyxskrytarna

https://www.instagram.com/p/BmIXZt1H-72/?hl=sv&taken-by=lackberg

Jag behöver kanske inte säga att jag håller med henne om varenda ord hon skriver här. 🙂
”Tomma tunnor skramlar högst” är nämligen också lite av ett favorituttryck hos mig, näst efter ”Actions Speak Louder Than Words” – som jag till och med skulle kunna tänka mig som väggord hemma. 🙂

Oftast vet jag ju dock oxå att de som skryter mest öppet med resor, prylar och lyxservice, oftast inte har den ekonomi de vill ge sken av. ”Tomma tunnor skramlar mest”…. Folk som är rika på riktigt har inget behov av att skryta om det, är min erfarenhet. //Camilla Läckberg

Omsättning – 41.3 miljoner
Vinst – 18.2 miljoner

18 miljoner – jag undrar om Camilla vill köpa mig en stor uppblåsbar flamingo att segla till Åland med? Eller en enhörning?
Eller varför inte en ponny? Varför inte Jocke och Jonnas ponny?????
Preatty pliiiiiiiiis!?

Tack för tips!

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    18.2 MSEK i vinst är grymt bra 🙂 Och bra mycket bättre än 313KSEK som Löwengrip skryter med trots att båda bolagens omsättning ligger pä samma nivå ?

      Jag anar att omsättningen under 2018 kommer att sjunka rejält, då många köpt på sig ett rejält lager av de gamla produkterna. Om inte Pingis (jag räknar inte in BB då hon faktiskt inte är någon vidare entreprenör) kommit på någon ny mirakelmarknad.

      BB är dock bra på sina egna sociala medier, men det har ju inget med de andra företagen att göra.

      13 år är en oerhört lång tid när det gäller företag. Med all bidrag hon får från staten och med all marknadsföring hon gör, har hon gått med 314 k sek i vinst vilket är katastrofalt litet. 13 år och en sådan marknadsföringsmaskineri …tänk endast på Annie Löf som är egentligen en sådan ”gratis” reklam för henne…!! Har ni tänkt på det? Båda utnyttjar varandra men om ett annat företag hade en partiledares uppmärksamhet och som marknadsförde B.B som Annie Löf gör borde företaget ha miljarder i omsättning och inte knappa 49 M kr.

      BB leker företagare men alla hennes företag gått i konkurs innan den like mer ”pengar kunninge” pingis kom in i bilden. BB må starta 100 nya till företag men har man inte grundkunskapen inom ett ämne så lyckas man inte inom företagsvärlden.
      Entreprenör är en som ”skapar” nya lösningar. Att ha egna vinmärken, kläder, smycken, ….kan vem som helst göra. Låna pengar från ALMI och gör en beställning hos fabriker…inget märkvärdigt, men frågan är vilken bättre funktion har de nya märken jmf med de befintliga? Varför ska man köpa BBs tofflor jmf med de som redan finns i marknaden? Vem bryr sig om det är en blond svenska eller en italienska eller en lång mörk kille snygg kille som är ägaren….så länge ”produkten är funktionell, faller i smaken, bra pris, följer MR, företagsägarna har moral och inte ljuger om allt….

        Varför inte betala av dyra bil och huslånen så hon inte belastar skattekassan och inte ta emot barnbidragen om hon har så mkt pengar så hon redan har sparat 7 siffriga summor till barnen? Fattar ju ingenting !!
        Man är inte ekonomisk beroende den dagen man äger sitt eget hus och bil för det första. Sedan har en inkomst som går plus.
        Har man ett hus och bil som ägs av banken och för vilka man får räntebidrag från ”resten av befolkningen” /staten ….tja… vad mer kan man säga om ”rikedom” !!??

          rättelse: Man är ekonomisk oberoende den dagen….

        Hörde på dagens sommarprat av Baby-Björns grundare. Han sa att han alltid fått rådet att ge sken av succé oavsett hur företaget gått. Kanske är ett råd som fler företagsledare har fått?

          Trumps strategi också.

      Nu syns inte översta bilden här. Men dom understa. Vad händer?? Går det att ordna?

      Kan någon komma med en förklaring vad de övriga 22 miljonerna tar vägen? Vilka utgifter har man som författare? En datorn, en kontorsplats och resor kanske? För jag antar att förlaget betalar tryckkostnader, marknadsföring och omkostnader för Läckbergs promotionresor?

        Skatt.
        Moms.

        Ja hon lär ju ska ta ut en lön från sitt företag? Plus arbetsgivareavgifterna på det. Försäkringar, pension? Sjukförsäkring? Webbhotell, server samt div. datakostnader. Konsultarvoden i form av revisorer och löpande kostnader för sin bokföring? Tror knappast hon sitter och sköter sin egen bokföring och gör diverse skattemässiga justeringar i slutet av året.

          Konsulter, research för manis/idéer inkl resor och uppehålle, tjänstebil inkl alla kostnader inkl boendeparkering service etc, telefon-data kostnader – jösses kan rapa upp hela kontoplanen… omsätter man så mkt som Läckberg i ett enmans-företag ser man säkerligen till att ha kostnaderna också… tar hon ut en lön på tex 100’/mån kostar hon företaget det dubbla.

            Bra synpunkter, 22 miljoner är ändå väldigt mycket!

              Kollade årsredovisningen och provisioner stod för ca 14 msek av kostnaderna. Fattar faktiskt inte roligt vad det innebär.

                provision till agenterna

    Vinst? Vilken typ av vinst? Sånt säger ju ingenting enligt allas vår Pingis ?

      Hahaha, jamen eller hur!

      Att hon orkade vara så dryg i deras ”klargörande” frågestund.

        I synnerhet som vinsten 2017 var nästan obefintlig 🙂
        Förklarar förstås varför Pingis inte ville svara på frågan.

    Det var en känga som heter duga.

    Hahahaha rolig pik till Blondinbella. Folk som har pengar har inte behov av att skryta om pengarna. Kenza är avsevärt mycket rikare än BB, har aldrig sett henne skriva om pengar. Visst, Kenza lever också ett lyxigt liv, men hon lever också ganska down to earth samtidigt. Tycker att det är fullt att skryta om pengar. Pengar är pappar som kan förlora all värde imorgon om inflationen plötsligt skulle påverkas. Pengar är papper som inte kommer sörja dig när du är död. Pengar är papper och visst, det ger en frihet att ha bättre materiella ting, men det säger varken hur framgångsrik du egentligen är som person och hur du är som människa. I läckbergs fall måste jag instämma, hon har ju jobbat sig fram till en 18 miljoners vinst. Bella har ljugit sig fram till ca 315.000kr vinst. Tillåt mig SKRATTA! HAHAHAHAHA!

      Kan någon förklara var de andra 22 miljonerna gått till inom Läckbergs företag? Vilka utgifter har man som författare? Antar att förlaget står för marknadsföring, tryckkostnader, Läckbergs omkostnader vid promotionresor osv?

        Moms, skatt, pensionskostnader, arbetsgivaravgifter, revisor, redovisningskonsult, försäkringar, div. datakostnader

          moms är ingen kostnad!! Momsen ligger i balansräkningen som en skuld till staten. Hamnar aldrig i resultaträkningen.

            Fel av mig, tänkte kostnad som pengar ut från bankkonto.

        Agenter och marknadsföring. Det krävs en enorm marknadsföring och bra agenturer för att kunna sälja som hon gör.
        Hon har varit mulimiljonär sedan flera åra tillbaka. Henns företag går som tåget.

      Och du är fattig eller.

    Hur vet man ens om att hotell har den servicen att packa upp och ner väskan och hämta nya kläder? Jag hade faktiskt inte vetat det om inte Isabella skrivit om det. Är det något man bara vet eller frågar verkligen folk efter den tjänsten?
    Själv hade jag skämts ögonen ur mig över att fråga efter det.

      Det är bara att se efter om det finns tre knappar på hotellrummet som man kan aktivera vid behov.
      Står det
      MAID
      BUTLER
      HOUSEKEEPING
      på knapparna så är det bara att påkalla assistans.
      Men ”tre knappars hotell” brukar vara minst förstaklass och oftast lyxklass förstås så det brukar stå klart från början när man bokar hotellet.
      Dessutom brukar de kasta sig över bagaget när man kommer och en person i mörk klädsel följer med upp och visar rummet. Obs: Den som bär upp bagaget ska ha dricks men inte den som följer med upp från receptionen.

        Aldrig sett några maid- eller butlerknappar, de hotellen som har en butler brukar skicka med just denne upp till rummet vid ankomst för att beskriva hotellets tjänster och visa butlerknappen (och skryta om hur snabbt de kommer efter att någon ringer på dem).

    Ping Isabella Löwengrip

    Bara att gratulera Läckberg. Hoppas hon köper aktier för pengarna, då behöver hon inte oroa sig för pensionen.

      Hon har säkert en fet kapitalförsäkring i bolaget inför pensionen 🙂

    Ålänning här! välkommen till tråkigaste ön ever

      Jag tycker det är ganska mysigt där, brukar besöka Mariehamn ett par gånger om året när jag skickar paket till min syrra som bor på fastlandet i Finland. Passar på att gå till biblioteket för att läsa tidskrifter, till Hesburger för att äta och till S-Market i Jomala för att köpa alla härliga finska delikatesser 😀

      Heeeej ????
      Jag är på Åland på somrarna och älskar ön, folket och lugnet.

    Isabella svarade precis på en kommentar på sin blogg ang sitt nya liv och person. Jag skrev en kommentar, vi får se om den godkänns… Jag kan ha fel såklart.

    ”Jag tror att du missade poängen i läsarens, och många andra som håller med, kommentar.

    Camilla Läckberg skrev för bara några timmar sen ett inlägg på instagram om just detta och satte hammaren på spiken.

    Det handlar inte om att missunna dig din framgång eller dina pengar, åtminstonde inte för mig. Jag älskar att se kvinnor lyckas! Det handlar om hur man väljer att förhålla sig till sin framgång och förändrade ekonomi.

    Camilla är mång-miljonär, hon drog in en vinst(!) på drygt 18 miljoner och hon är öppen med det – Med all rätt, det är SÅ bra jobbat! Men samtidigt känner hon inte behovet av att bekräftelsen från andra på hur rik hon är. Hon kan äta på en 5 star restaurang utan att berätta om det och skriva om det som att hon är drottningen själv, hon köpte en enorm lyxlägenhet och totalrenoverade den samt dokumenterade allt utan att få det att framstå som att hon är grundaren av pencillin och rikast i världen.

    I grund och botten.. Unna dig att buda ner en ny klänning för att du KAN, det skulle jag också ha gjort! Åk på resor varje helg om du vill för att du KAN! Vi unnar dig det, du unnar dig det! Det är sättet som du SKRYTER på Isabella, sättet du hävdar din nyrika livsstil och vill att alla måste bli medvetna om HUR lyxigt du lever nu – Som om det inte blir verkligt för dig om du inte berättar om det?

    Man kan vara biljonär och fortfarande vara ödmjuk, jordnära och ha en personlighet. Man kan leva ett liv i fullkomlig lyx för att man har jobbat sig till det och man kan vara stolt och inspirera andra utan att förvandlas till någon som inte ser annat än sig själv och sin framgång. Det är DÄR skon klämmer.

    Kram”

      ???

      Fast att Isabella skryter om sin ”framgång” är något vi kommer få acceptera i fortsättningen också. Hon kommer definitivt inte sluta med det eftersom det är viktigt för henne att påpeka hur ”framgångsrik” hon är och hur lyxigt hon lever. Det har alltid varit lite av hennes signum och det är sådan hon är. Så att skriva till henne att hon ska sluta skryta är så meningslöst för det kommer hon inte göra. Det man som läsare får göra är att antingen acceptera det och ta det för vad det är eller sluta läsa hennes blogg om man vill slippa. Jag tycker inte att man ska provoceras av hennes skryt för till 80 procent skriver hon det för att provocera eftersom det är vad hennes blogg går ut på. Man får helt enkelt ta Blondinbella för vad hon är: En person som älskar pengar, dyra vanor och ett liv i lyx. Sen att hennes sätt att leva är totalt ohållbart ur miljösynpunkt är en annan femma. Det ironiska i att hon ”skryter” om att hennes barn har sjusiffriga belopp på sina konton när hon själv är med och skapar en sämre miljö för dem och sina barnbarn att leva i. Om jordens resurser tar slut spelar pengar liksom mindre roll, men det verkar inte bekymra henne ett dugg.

        Hej Lisa,
        Jag antar nu att du svarade min kommentar, men rätta mig om jag har fel såklart.

        Jag personligen läser Isabellas blogg några gånger i månaden, just för att jag aktivt har valt att inte läsa den oftare än så då den inte ger mig ”good vibes” eller inspirerar mig. Provocerad känner jag mig dock inte, även om jag håller med om att det är vad Isabella är ute efter, jag känner mer en slags medlidande sorg för henne – Över hur lite hon verkar ha av det som är viktigt i livets slutskede, i alla för mig, relationerna till sina närstående. Allt är bara.. yta och alla är bara pjäser.

        Jag förväntar mig inte att hon ska sluta skryta eller sluta provocera Lisa, inte alls. Och det sa jag inte heller. Isabella svarade på en kommentar, som hon enligt mig missförstod och jag ville ge min syn på vad jag kände att kommentaren egentligen handlade om.

          Ni har ju båda rätt i sak men kommer att tänka på annat ordspråk av det Lisa skriver, det om att hälla vatten på en gås… ??

            Jag kom att tänka på uttrycket ”slå huvudet på spiken” 🙂

          Ja, jag håller verkligen med dig i det du skriver. Sen tror jag att många faktiskt blir provocerade av hennes skryt, vilket känns jätteonödigt. Jag (obs, endast min åsikt) tycker att det känns onödigt att ens försöka förklara för henne hur hon framstår för hon kommer verkligen inte ta till sig, det är slöseri med tid och tangenttryck (men man får såklart försöka om man vill). Tror inte att hon missförstod kommentaren utan att hon såg den som en anledning att återigen få ”skryta” om hur framgånsrik hon är, hon lämnar alltid ute att svara på det som man faktiskt vill ha svar på när det kommer till frågor från läsarna. Det tror jag är en medveten strategi. Men som sagt, håller med dig, tycker all yta, all konsumtion och allt skryt pekar på något sorgligt, som att det fattas något i hennes liv som hon måste fylla med konsumtion.

      Sååå typisk svenskt att störa sig på folk på detta sätt. Vad spelar det för roll om hon skryter ellee inte? Hon är väl stolt att hon har råd med alla resor och diverse tjänster. Hade jag haft möjligtheten skulle jag lätt tagit in tex matlagningshjälp. Hur skönt är det inte att komma hem o middagen står på bordet.

        Skulle du informera folk i din närhet om det också varje dag eller? Tror det är få som inte förstår att det är bekvämt med hjälp i hemmet – det är väl tjatandet om det som folk inte pallar med?

        Min middag står på bordet nästan varenda dag. På lediga dagar även frulle och lunch. Min pojkvän ser till att fixa. Annars har jag ju två händer med att använda när han önskar sig en måltid. Personligen så tror jag inte att det handlar om att outsourca ett skit för Löwengrip. Jag tror att hennes diagnoser ställer till det för henne och att hon skäms för att säga det vilket isf är sorgligt. Att laga mat tar Max 30 min på en middag när man har små barn. Det är heller inget som behöver UTESLUTA barnen utan är ett ypperligt tillfälle för att ansvarsfullt tillsammans VISA sina barn hur fasen man ser till att ta hand om sitt hushåll, kvinna som man. Det finns inget som är nyttigt med att växa upp och tro att middagen alltid står klar, att kläderna viks av andra och att alla ens vardagssysslor ska lejas bort. Det är heller inte bra att få en unge att tro att hela livet ska vara en lek. Hon gör dom en björntjänst. Det är ju en del av det som formar en individ, egenansvar. Och de som sitter och pekar på andra och drar den urtjatade frasen ”ni är avundsjuka” behöver ju en ny insikt i livet. Man får vara kritisk till ett beteende utan att det betyder att man är missunnsam!

          Samt att det med stor säkerhet är en image. Kock, städare, nanny. Då har man det bra. Då är man tät. Intervjun i Nyhetsmorgon skriker osäkerhet och vända kappan efter vinden. Hon vet knappt vad hon svarar på tills slut ju. ”En gång tyckte du ju att kärnfamiljen var viktigast Isabella?”…”Jaaa jooo, jag tyckte ju det ehhh”…

            Klart att människan inte mår riktigt bra. Skryter å är ego som ett litet barn som tror världen kretsar kring hen

          Tror du har helt rätt i stt det är hennes diagnoser som är orsaken till att hon anställt en hel stab omkring sig.
          Hon har ju skrivit om hur hon suttit på golvet och gråtit för att barnen trilskades när hon skulle natta dem och Odd måste ta över. Hur hon suttit på hallgolvet och skrikit för att någon av barnen inte ville ta på sin overall. Dessutom är hon ju aldrig ensam med barnen, varken hemma eller ute någonstans. Det är alltid hos vänner, med nanny eller Hampus.
          Kan tänka mig att anledningen till dom 3 dagar de hade i början var att Odd naturligtvis känner Bella och vad hon ”orkar” med. Därför är det nu en nanny på heltid för göra det möjligt med veckovis boende. Detta är mina tankar och naturligtvis ingen sanning.

            Kan ju faktiskt vara så att hon egentligen hade behövt stöd enligt LSS om inte haft egen ekonomi att hantera det.
            Vet personer med funktionshinder i familjer som istället för att söka hjälp viaLSS betalar hjälpen själv för att de kan rent ekonomiskt. Det innebär att de inte behöver utsätta sig för en kommunal utredning och de själva kan styra vad de behöver hjälp med.

        Vad bra att du talar för hela svenska befolkningen. Duktigt av dig, vi är alla jätteimponerade av din insikt.

          Vem pratar du med?

    Tycker absolut att det finns något mitt i mellan jante och Blondinbollas lyxskryt/tjat. Tycker absolut att man får känna sig stolt över saker man jobbar hårt för men när uppvisandet är för uppvisandets skull (eller för att provocera) så har det ingenting med tacksamhet eller ens stolthet att göra. Då är det ren manipulation och ett desperat sätt att försöka kompensera för dålig självkänsla. Varje gång Isabella måste påpeka hur lyxigt hon lever så tycker jag mer och mer synd om henne. Hon måste vara LIVRÄDD inombords att någon ska missa att hon ”är” någon. Finns ingen som konstant måste påpeka hur lyxigt de har det, som samtidigt är tillfreds och trygg i sig själv. Hade hon varit det hade hon stilla njutit av här och nu. Hon är en ung kvinna som får ta sig an det hon vill karriärsmässigt – superlyxigt i sig! Hon är en ensamstående mamma som inte behöver oroa sig för sin ekonomi – också superlyxigt! Men det räcker inte för henne. Hon njuter inte av det, utan kräver att andra ska avundas henne för att hon ska kunna finna välbehag. Det är någonting så tragiskt i detta beteendet och det blir tyvärr ganska pinsamt när hon inte inser det själv.

      Mkt bra kommentar!

      Tycker synd om människan

    Fast orka?
    Jag kommer inte från en rik familj och ville inte plugga vidare när jag var klar med skolan så jag har rest, flyttat runt och levt mitt liv på mitt sätt och haft det helt underbart. Jag har inte haft mina föräldrar som skyddsnät och har ibland levt utan besparingar och tagit galna beslut som lyckligtvis alltid slutat bra.
    Är jag en tom tunna som skramlat högt?
    Jag vill självklart inte förminska hela frågan ner till mig och mitt liv men menar att så länge vi inte trashar naturen och miljön alltid mycket och är sniken så LEV!
    Camilla menar att hon är en ”bra och riktig rik” för att hon inte skryter men om nu människor vill leva och ha roligt istället för att spara och ”vara rik på riktigt” så låt dom!
    Jag har då hellre mina pengar i minnet av ett roligt liv än på banken.

      Fast poängen är väl snarare att det är löjligt att gapa om lyx och rikedom som om man hade mer pengar än man har? Om du i ditt liv valt att resa osv. så har du väl samtidigt varit ärlig omkring att det är det valet du gjort framför att t.ex. spara, investera i fastigheter eller flyga in klänningar från London?

      Isabella verkar ingre ”leva och ha roligt” så mycket, för hon är upptagen med att konstant dubbelkolla att folk har uppfattningen av att hon lever MER än alla andra och har ROLIGARE än alla andra. Under tiden går livet henne förbi tyvärr.

        Jo jag vet att mitt sätt att leva är ett sidospår från ämnet men vad jag menade med allt var att spela roll om Isabella lever så att hon ser ut att vara rikare än vad hon är. Alla kan ju spara ihop en större summa pengar men vissa spenderar hellre sina pengar och har kul. Jag kan relatera till henne här men på en annan skala. Om Isabella vill investera i livet så låt henne? Att skriva en skrytig text om hur man själv minsann är rik på ett bättre sätt är bara någonting jag inte alls kan förstå syftet med.
        Vi ska ändå alla dö så orka känna sig rik på rätt sätt.

          Det kan jag absolut hålla med om. Personligen anser jag att rikedom handlar om ca allt annat än pengar så Camillas liv är i mina ögon inte rikare än någon annans och jag hade heller aldrig satt mig ner för att skriva ett liknande IG-inlägg hur mycket pengar jag än hade på banken. Med det sagt så är Isabellas sätt att leva något som DEFINITIVT trashar både miljö och natur så det hade ändå varit trevligt om hon slutade använda sin status som influencer som ett sätt att få det att låta coolt och lyckat att inte kunna bära samma klänning mer än en gång eller byta bil en gång per år. För mig är det i alla fall det som gör att Isabellas otroliga bekräftelsebehov sticker mer i ögonen än Camillas inlägg på instagram.

          Vadå alla kan spara ihop en större summa pengar? Många är riktigt glada om det går ihop innan månaden är slut ?

      Camilla lever ett liv i lyx, utan att nödvändigtvis behöva visa upp det 24/7 och få bekräftat av andra hur rik hon är. Tomma tunnor skramlar mest syftar inte på att spara eller leva lyxigt Marina.

      Nu är det väl själv skrytandet som åsyftas. Att Bella hela tiden måste framhäva sitt lyxiga liv, inte bara njuta av det.

      Jag tänker ofta på alla situationer i livet där inga pengar i världen kunnat hjälpt mig. Vid svår sorg tex. Eller allt jag har som INTE kan köpas för pengar. En make som älskar mig, tre friska barn.
      Då känns det lite bättre när man sitter där och måste spara ett år för att göra EN fjuttig charterresa.

        I viss mån är hälsa en klassfråga som har väldigt mycket med pengar att göra men jo, jag förstår och håller med dig.

        I viss mån är hälsa en klassfråga som har väldigt mycket med pengar att göra men jo, jag förstår och håller med dig

    Men HJÄLP vad pinsamt och töntigt av Läckberg att hon härmade vad du skrev igår, vi vet ju alla att hon läser här och att hon syftade på ditt inlägg guuuud vaaad töööntiiigt! ? Skulle hon vara tuff och cool då och vara som tjenis bundis med dig och håna Bella hon också och stå på din sida wow haha.

    SÅ vad är skryt och inte skryt – om t ex Isabella visar upp hotell på sina resor så är det skryt men när Läckberg visar sina lyxresor och restaurangbesök och Simons bilar och klockor och allt om hur de lyxrenoverade så är det inte skryt? För att hon är sk författare så är det okej att ”skryta” om sin förmögenhet och vad hon arbetat ihop och tjänat in (och så en massa gratisprylar och samarbeten på det) – men om Bella säger att hon tjänade sin första miljon som 19-åring så är det skryt?

    Man kan ju också berätta om och visa saker för att man är glad och uppskattar det, behöver inte ses som skryt heller, och ja är väl vanligare att uppskatta mer om man är nyrik.

    Men ogillar man någon så ses det som skryt medans om det är någon man gillar så är det inte skryt? ?

      Jag tror inte alls att Läckberg riktade sin känga specifikt till IL, och att hon skulle försöka visa sig cool är bara löjligt, vi talar om en kvinna som älskar sina foppatofflor o leopardmönstrade kläder, och hur ocool är inte det? Hennes inlägg kom dom en reaktion på en ”artikel” i en kvällstidning.

        Mäh.. haha vad har att hon älskar foppatofflor och leopardmönster med detta att göra?.. JO det är uppenbart att hon läst här och blev ”inspirerad av Camcams inlägg” och ”härmade” efter. Artikeln skrevs 24 juli men Läckbergs inlägg skrevs idag.

          Va fan säger du? Ska jag skicka en faktura till den där Läckerbergiska tangenbordsknappraren för plagiat och brott mot bloggupphovslagen??

          Det tror jag inte

        Du stavar illa för att vara författare ?

    Sindy sitter just nu live på insta och skryter om vilka droger hon tar/har tagit… äckligare människa.

      Så vidriga grejer hon håller på med för tillfället. Ändå skulle det vara så himla fint om hon försvann från offentligheten nu, dök upp i TV4 en oväntad söndagmorgon om sju år och var ren och skulle köra ungarna till fotbollsträningen efter sändning.

      ??

        ”kevin är bortrest så jag vill inte sova själv så därför åker jag till pappa och sover”

        hon åker alltså inte till sin pappa för att träffa sin barn? vilket hon först sa men barnen är inte ens där och hon har vart hos sin pappa i ett par timmar nu.

        too sad.

        Hon borde tvångsinläggas på avrusning/psyket utan internettillgång eftersom hon är skadlig båda för sig själv och sin omgivning.

      Lika bra så barna får stanna där de är

    Fantastisk kvinna hon är. Detta är kanske den som jag ser upp till i Sverige. Tänkte på detta häromdagen. Vem ser jag upp till?
    Så smart och klok. Pengarna är ett kvitto pådet. Önskar att folk kunde sluta med att vara så missunsamma, och lägga av med att försöka plantera in skuldkänslor pga någons framgång.

    Härligt för Camilla L. Och för Simon, för nog gillar han pengar, prylar, lyx och resor 😉

      Anar lite missunnsamhet ?

        Liiiite. ?

        Varför skulle man vara missunsam? Älskar man inte Bella också? ? ??‍

        Att konstatera att några lever gott och verkar gilla lyx och resor är inte att vara missunnsam! ??‍

          Nej men det beror på hur man säger det.

    Är det någon mer än mig som inte kan se hela den inbäddade instagrambilden från mobilen? Den skärs av lite i högra kanten för mig (safari i iPhone)

      Jag har samma problem. Men om man tippar mobilen till landskapsläge så går det att läsa hela Instagramtexten. Lite knöligt, men funkar iaf.

        Så ska det inte vara! Jag mailar min tekniker på en gång!

    ”Some people are so poor all they have is money.”

      Klassiker/favorit!

      Åh! Från Alicia Keys låt ”not even the king”? Eller har hon i sin tur använt ett gammalt citat? Oavsett FANTASTISK LÅT!

    Låt bellan skryta. Själv så dokumenterar jag ingenting av mitt liv på sociala medier. Har ett rikt liv, rikt på kärlek och upplevelser, har hälsan i behåll och tror inte jag kan vara lyckligare lottad. Fast egentligen så existerar jag väl inte ens ??

    ” Folk som är rika på riktigt ” ?? Läckberg är väl också ganska så nyrik om jag förstått det rätt, men visst rik på riktigt är hon ju nu hehe. MEN finns det några som ständigt visar upp sin lyx så är det ju Läckberg och Sköld. NEJ jag är inte missunnsam är bäst att tillägga, och ja jag vet att de inte alltid flyger första klass med barnen osv men lyxen visas upp ganska så frekvent, sen om det är skryt eller inte – det är en tolkningsfråga och det gäller alla.

    Tur och bra timing är också två jäkligt viktiga komponenter i att lyckas. Finns många som jobbar jävligt hårt och gör exakt alla rätt men ändå inte lyckas.

      Exakt! Det är också svårt att bli framgångsrik utan att man har pengar, man behöver oftast pengar för att kunna tjäna stora pengar.

    Säga vad man vill om C Läckberg. Hon lider iaf inte av klimatångest. Det har hon gemensamt med Löwengrip. 6-7 långa flygresor bara i år.

      BB har flugit tre gånger till Frankrike och en gång till Spanien sedan midsommar!

        Plus flugit en assistent(?) till London för att köpa en klänning.

    Skriv om att pingis Hadenius gått samma bantningskur som blondinbella och har opererat likadana bröst

      Har du några som helst bevis på att Blondinbella har opererat sina bröst? Nepp. Tänkte väl det.

        Vi har ögon! Du måste vara helt blind om du inte ser att bimbobella har opererat brösten.

          Appappapp!

          Inte kalla någon för bimbo. Omoget och otrevligt.

    Min kille är miljardär, jobbat upp ett affärsimperium från noll. Aldrig att han skulle skryta om lyxhotell och privatjet eller öht prata om hur mycket han är värd. Han flyger fortfarande coach, handlar och fixar sin egen mat, tvättar, bär sina (och mina) väskor osv. Huset är fint men långt från flådigt. Lever precis som vilken Svensson som helst. Har även goda vänner som är old money, de är också väldigt jordnära, inte slösaktiga och skulle aldrig i livet skryta om hur rika de är. Man talar inte om pengar. De tycker det är lika obehagligt varje gång lokaltidningen presenterar listan över kommunens rikaste.
    Att skryta ohämmat om hur rik man är på det sättet som blondinbella gör tyder på att man inte alls är rik, man låtsas och gör allt för att framstå som rik och lyckad. Vinst på 300.000 kr är inte framgång, det räcker knappt til leasingbilen och huslånet.

      Fast nu lever hon inte av Löwengrip Beauty utan Löwengrip Invest. Hur det bolaget har gått och eventuella utdelningar därifrån ser vi dock inte förrän i början av nästa år. Det är kanske inte omöjligt att hon dessutom har lagt in villan i bolaget och förmånsbeskattas i stället.

      Fast nu skryter du ju själv!

      Åh sånt är beundransvärt tycker jag. Blir själv lätt tillvan vid bekvämligheter (obs ej rik) och tänker hur mycket friare jag var som student o klarade mig med så lite och nu ba ”orkar inte hålla på och kludda med hostels eller släpa väskor till bussen för att spara in på pengar”. Dreglar lite över uppackningshjälpen.

    Bella som brukar slänga fram med vilka förebilder hon har då och då kan väl ta en titt på Läckberg och lyssna lite på henne.

    Är det bara jag som läser Läckbergs text som liiiite humblebrag?

      Nej det är inte bara du 🙂

      Humble brag it is

    Låt Camilla Läckberg tjäna massa pengar på de enkla deckare hon skriver, de passar många
    tyvärr.värst var väl när Reinfeldt nämnde hennes böcker. Det säger väl en del på nivån i hans intellekt,…Läckbergs lilla man verkar i varje fall gilla allt han får från ” mamma”, klockor , bilar , resor , ja lyx helt enkelt..men att hon tror att hon friskriver sig är helt fel..de delar gärna med sig av lyxrenoveringar,resor mm och som sagt ,Simon framstår som värsta lyxliraren med mamma Camillas godkännande:)
    Som Blondinbella sa i sin instastory: det bästa sättet att bli rik är att omge se mig rika..

    Bara så att alla är med – vinsten är ju efter avdrag för all hjälp Bella får, alla resor, alla hotell, alla löner till anställda osv. Så när man dragit av kostnaderna för Bellas (och Pingis?) lyxliv så får man en vinst på drygt 300 000 kr. Fortfarande lite, men det är inte så att Bella betalar sin sminkös med vinstpengar.

      Tillägg: det är lite orättvist att jämföra Löwengrips omsättning med Läckberg omsättning. Ren krasst kostar det inget för Läckberg att producera en bok (förutom tid) (tryck och sånt betalas av förlaget), medan t.ex. en kräm kostar en del i produktion (att ta fram en kräm, tillverkning, förpackning, leverans, distribution m.m.).

        Varför orättvist?
        Vissa är smartare och har högra intelligent än andra. Inte den som jobbar och sliter mer har det bättre.

      Men åter igen. BBs kostnader ligger inte i Löwengrip Beauty utan i Löwengrip Invest, vars senaste bokslut inte blir tillgängligt förrän jan/feb 2019.

        Vad menar du att hennes kostnader inte ligger i LB ?
        Det händer nästan ingenting på Löwengrip invest. kolla proff.se

          Det är i LI som bloggen ligger. Omsättningen 7 Mkr förra räkenskapsåret stämmer bra med det hon sagt att hon drar in 0,5 Mkr per månad på samarbeten på bloggen.

          Det är ju efter separationen från O som hon skaffat stylist, mua etc. De kostnaderna syns inte ännu. Bloggen (=Löwengrip Invest) är prio ett har hon själv sagt och fram tills nyligen har hon haft intäkter från UI på 400.000/månad + ev extra samarbeten hon själv fixat utöver avtalet med UI. Ska bli intressant att se hur hennes nya säljare fixar samarbeten, det vi vet om är ambassadörskapet med Ellos. Nu ska ju även säljarens kostnader bäras av Löwengrip Invest förutom Bella, Simon, Sascha på heltid så har hon väl muan och översättarna på deltid. Någon kock tror jag aldrig hon haft anställd, tror hon köpt matlådor via någon krog/catering men det låter ju inte lika fancy. Städhjälp o au-pair får hon betala ur privata ficka.

      Omsättning-Kostnader= Vinst

    hon verkar inte vara särskilt smart och eftertänksam den där isabella blondinbella. Varför nämna på bloggen att barnen har sjusiffriga belopp på kontot? Hon som hävdar att hon har hot mot sig. Om det skulle vara så varför i all fridens namn riskera sina barns liv ? det händer att folk blir rånade och allt möjligt är hon så pass dum på riktigt för att skryta hur mycket pengar hon har. Tycker synd om henne och hennes barn. Tja Odd han slapp henne iaf 😀

      Sant, där ökade hon hotbilden rejält, varför gör hon så? Om det nu stämmer att hon har hot mot sig.

        Tror inte att hon har någon hotbild på sig. Varför? Är det vanligt bland bloggare, har inte läst om någon annan.

    Härlig känga till Blondinbella 😉 men måste tillägga att det är inte bara ”tomma lador” som skryter mest utan framför Allt NYRIKA, dvs folk som gått från inget/normalt till rika … uppväxt i en ort med mestadels väldigt förmögna familjer, många adliga osv (tillhörde dock inte den förmögna skaran sjölv) och där stämde det nästan jämt att de som skröt var nyrika.

    Några som är galet rika nu är ju Cissi Wallin och Lady Dahmer. Deras makar har ju sålt sitt spelföretag Avalanche till Nordisk Film nu i våras. Varje aktieprocent har väl sålts för över 10 miljoner. Cissis man ägde väl över 20% (= 200 miljoner kr) och Lady Dahmers man kanske runt 2-3%. (=20-30 miljoner). Och inte skryter dom över detta. Dom är faktiskt riktigt ödmjuka över sina förmögenheter

      22% var för bröderna Blomberg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.