Gränsö Slott svarar på frågan om Isabella Löwengrips besök

De var såååå nöjda med sitt egna lilla rum i anslutning till mitt (har en familje-bungalow som det kallas med en härlig pool utanför). Hotellet hade verkligen ansträngt sig och gjort så fint till oss, leksaker till barnen, god choklad och lyxiga tvålar och fina brev. Det uppskattades, blev helt rörd!//Isabella

Många läsare – både här inne och på Isabellas blogg – reagerade på sättet Isabella skrev om och höjde Gränsö Slott när hon och barnen var på väg ner till Astrid Lindgrens värld.
Reaktionerna handlade framför allt om att det framstod som att Slottet gör skillnad på person och person eftersom de som tidigare bott där inte alls fått samma bemötande som Isabella. Ska man behöva vara en kändis för att få den där lilla extra servicen?

Jag ställde frågan till Gränsö Slott och nu har deras VD svarat på hur det egentligen låg till, och det som Isabella skrev på sin blogg verkar inte riktigt vara sanningen.

Hej Camilla,

Vi tror oss veta att vi behandlar alla gäster lika. Vi är en anläggning ute i landet med framförallt väldigt mycket par i alla åldrar som gäster. Under sommaren ökar också antalet barnfamiljer som vill bo hos oss. Den bloggerska som du citerar bodde hos oss med sina barn en natt (kan då berättas av mig eftersom gästen redan offentliggjort detta samt sitt namn). Hon är vad jag förstår ett känt namn i bloggkretsar vilket förstås är roligt och trevligt.

En ung, duktig affärsinnehavare i Västervik beundrar och följer den här bloggen. Affärsinnehavaren hade fått kännedom om besöket, ville ge bloggerskan sin uppskattning och ställde in några presenter till henne på rummet med hälsningar från sig. Konstigare än så var det inte.
Normalt på våra rum finns alltid små give aways i presentform, godis, prova på-produkter från våra spamärken etc.

I övrigt behandlade vi vår gäst som alla andra gäster. Vi har inte t ex gjort några specifika ansträngningar för att få just den här gästen att välja oss. Och gästen hade inga krav på oss utan bokade in sig som vilken annan trevlig gäst som helst.

Jag hoppas du fått svar på dina frågor och du är välkommen om du har fler.

Med vänlig hälsning,

Per Johansson
VD, Ägare

Gränsö slott AB
59392 Västervik

Tel direkt: 0490-82422
Tel växel: 0490-82430
Tel mobil: 070-699 25 15
Mail: per@klarkullen.se
Webb: www.granso.se

Sanningen var alltså den att det inte var slottet som försåg Isabellas rum med leksaker till barnen, god choklad och lyxiga tvålar och fina brev, utan det var en privatperson som snappat upp att hon skulle bo där och som ställde dit dem. (Med hotellets goda minne får vi hoppas..hehe..)
Så alla ni andra som funderat på att övernatta på Gränsö Slott men tvekat efter att ha läst Isabellas inlägg – ni kan alla boka på igen!

Uppger ni koden #tjockahetsätarkattenpåturné så får ni 99% rabatt på ert boende och jag belönas med 400 gratisnätter med obegränsad kuddchoklad!
Obs! Skämt! Per Johansson satte förmodligen kaffet i halsen nu, stackarn! 🙂

269 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men varför kan inte Bella själv svara som det är när nån frågar? Så märkligt!

      För att det är så hon är. Hon älskar ju alla spekulationer och vill framstå som speciell. Hon svarar aldrig på frågor som ”reder ut” nåt, och är aldrig hjälpsam mot ”pöbeln”

        Att folk inte fattat det än..!
        Hon får många enkla frågor på sin insta oxå som hon aldrig bryr sig skvatt om. Enda gången hon ger trevliga svar är när sponsorer el större fiskar än henne kommenterar.

      Har man inte tillräckligt med spänning i sitt liv får man skapa sina egna cliffhangers. Lite som personer på Facebook som checkar in på en akutmottagning, skriver en kort status om ”hur jävla orättvist livet är” för att sedan inte svara på kommentarerna… Attentionseekers heter det i USA, här vet jag inte vad man säger? Uppmärksamhetskåt? Om inte borde SAO införa ordet som verkar vara en folksjukdom…

      Förmodligen förstod hon inte ens själv att grejerna inte var från hotellet. Eller också gjorde hon det men tyckte det var mycket mer VIP att få det att framstå som att hotellet gav henne ”special treatment”.

    Man får ju lust att bo på slottet pga Per, proffssvar men ändå personligt. Snyggt.

      Eller hur! Så himla kul att se när folk kan svara proffsigt, personligt OCH trevligt. Heja Per!

      Håller med!
      Per vet hur man sköter ett varumärke! ?

      Verkligen, kände hur jag började gilla honom starkt när jag läste hans svar! Vill typ söka jobb på Gränsö slott nu ?

      Ja, Per har med sitt proffsiga bemötande på en enkel fråga gjort mer positiv reklam för sitt hotell än vad Bella nånsin kunnat göra!

      Per: ??

      All heder till Per, som gav sig tid att besvara på ett professionellt vis. Trevligt.

      Håller med. Medan jag läste satt och jag tänkte på att det var ett mycket proffsigt men samtidigt personligt svar, utan att man avslöjar för mycket om personer, som man inte ska.

      Jag hoppades innerligt att ingen skulle säga något elakt om hans svar, och det verkar som tur som att vi är många som är överens om att han verkar helt fantastisk på att bemöta spekulanter.

      Tummen upp för dig och ditt hotell, Per! 🙂

        Ja det var ju bra att de fick sådan fin och bra publicitet nu genom Bella, inte bara genom att hon skrev fint på sin blogg utan nu här också. Perfekt! Men väldigt cringe av Camcam måst jag säga – att mejla ett hotell och fråga om deras service och ifrågasätta om Bella ljuger MEN det gjorde hon ju inte men trots det så vill Camcam framställa det som om Bella ljög – ”Det som Isabella skrev på sin blogg verkar inte riktigt vara sanningen” – men det var det ju fast Camcam ska vinkla i vanlig ordning och försöka smutskasta Bella. Så lågt och så sjukt pinsamt. Inget ovanligt för övrigt kan jag berätta att hotell skriver välkomstbrev när kändisar checkar in och lägger dit frukt och choklad.

          Jag hade aldrig brytt mig om hotellet om jag enbart hade läst Bellas inlägg, hennes trovärdighet är så låg numera att man automatiskt tänker att hon skriver fina ord om vad som helst oavsett hur det verkligen är, bara för att hon fått betalt, eller alternativt vill skryta.

          Men tack vare Per, däremot, så tror jag definitivt att det här är ett genuint, trevligt och proffsigt hotell. ???
          Heja Per! ?

            Men det är ju dock pga Bella som du fick läsa Pers ord, för Camilla kontaktade han pga Bella. ?

              Självklart. Men det var Pers ord och inte Bellas som i slutändan gjorde det positiva intrycket.
              Men jag ger gärna cred till Bella för att hon framstår som så otrovärdig att man känner sig nödgad att dubbelkolla med vd:n hur det egentligen ligger till när hon skriver ”fina ord” om sina resor. Tack vare det så ledde ju faktiskt detta till mkt positivt för Per, så rätt ska vara rätt!
              Tack Bella!

              #HejaPer

      Per är en jävligt bra chef och proffsig som tusan.
      Jag är rätt säker på att hans svar stämmer till 100%. Habnskulle aldrig åma sig för en bloggerska med fina brev.

    Jag tolkar det som att det Bella refererar till som god choklad och lyxiga tvålar är det som hotellet står för. Tänker att deras give aways med godis och provprodukter från spa-märken skulle kunna beskrivas så. Men att presenter och brev var från butiksinnehavaren. Men svårt att veta.

      Exakt så tror jag också.

      Camilla är otroligt duktig på att dra sina egna slutsatser och skriva dessa som sanningar.

        Förstår inte riktigt det här resonemanget. Vad gör medier i allmänhet? Vad gör journalister och typ var och varannan twitter-användare? Jo de tolkar fritt baserat på deras egen uppfattning eller det budskap de vill förmedla. Vi alla kan ju dra egna slutsatser här i livet. Håller ni inte med Camilla om hennes tolkning så gör ni väl bara er egen?

          Ja och det är väl det det här kommentarsfältet är till för. Att få uttrycka sin tolkning och diskutera med andra.

      Men du måste ju erkänna enligt Bellas formulering i blogginlägget att hon medvetet velat förmedla till oss läsare att hotellet gjort i ordning denna lilla extra-lyx med presenter och brev ENBART för henne? Det blir ju en feltolkning då, vilket känns väldigt självklart för hotellets ägare att vilja klara ut.

      Hade de bjudit in henne själva i marknadsföringssyfte kan man väl tänka sig att de erbjuder nåt speciellt välkomstpaket, men eftersom hon skrev att hon var en ”vanlig” gäst ska hon ju få samma välkomnande som andra betalande gäster! Tycker det känns härligt att belysa detta, man kan lätt få bilden av att influencers lever ett så otroligt glassigt liv pga deras status men här fick man ju svart på vitt att det inte var så 🙂 tack Cam för bra uppföljning

        Kan du inte läsa Joy? Isabella skriver ju inte att de gjort iordning något ENBART för henne, men Per skriver ju dock att någon ville visa uppskattning och ställt in presenter på rummet, och att de bjuder på små presenter i form av godis och spaprodukter. Många hotell bjuder ofta sina kända gäster på något lite extra, inget konstigt alls. Även om nu Per menar att de inte specialbehandlar gäster utan alla gäster behandlas lika.

          Fast det är ju exakt det hon gör! Kan du inte läsa? ”Hotellet hade verkligen ansträngt sig och gjort så fint till oss, leksaker till barnen!! Ingenstans står det att det kom från någon annan

        Jag har svårt att se vad hon vinner på att skriva att det är hotellet som gett henne presenter istället för en lokal företagare (det är väl nästan mer anmärkningsvärt). jag tror bara hon skippar att läsa brevet helt enkelt, tar för mycket tid, och antar att det är hotellet. Hon verkar ju sällan läsa papper överlag…

          Bella plussar hotellet för att hon utgår från att de bjuder på vistelsen vare sig det nu är avtalet i förväg eller bara blir en självklarhet vid utcheckningen. Bella betalar inga hotellnotor om hotellet är medvetna om att hon bor där och hon har skrivit om hotellet i positiva ordalag. I annat fall får hotellet säga till att man inte vill bli omnämnda men det har nog inte hänt någon gång. Inte i Sverige i alla fall och under de senare åren.

            Det tror jag faktiskt inte alls på… hotell har många rika och kända gäster, tror knappast de vid utcheckningen brukar bjuda på notan om det inte avtalats innan.

    Surt för privatpersonen som nog hoppades på lite gratisreklam för sitt företag att Bella trodde att det har hotellet som lagt dit sakerna (alternativt att Bella valde att inte nämna företaget eftersom hon vill ha betalt i pengar för exponeringen).

      Men också lite konstigt och creepy ändå av hotellet att släppa in en privatperson på rummet. Hade inte velat ha ’brev och presenter’ från en hemlig beundrare om jag checkade in där, än mindre om man är (semi-) känd tänker jag…

        Antagligen känner han killen då han beskriver denne som en ”duktig affärsinnehavare” självklart har dom inte släppt in han på rummet att härja fritt. Dom har ställt in sakerna samtidigt som dom ställde in sina egna såklart.

          Killen?

          För en ’ung, duktig affärsinnehavare’ är nödvändigtvis en kille?

            Själv tolkade jag automatiskt ‘ung, duktig affärsinnehavare’ som en kvinna ?

            ???:Annars hade det stått ”affärsinnehaverska”. Fast nu råkar det vara en kvinna som äger Formbar i Västervik. Fyra år yngre än Blondinbella. Är dock mer framgångsrik än henne, 2 mkr i omsättning per anställdbår är skitbra på design/inredningsprylar. Önskar hon förstod att Blondinbella inte är något att beundra. Men glad å Formbars vägnar som nu får reklam ändå, trots att Blondinbella vägrade ge cred.

              Nja, den reklamen blir nog mer negativ. Beklämmande hur hon kan beundra Bella. Tragiskt.

                Är du konkurrent i Västervik eller? Såklart det fungerar, vi skriver om Formbar nu. Kanske hon inte alls beundrar Blondinbella utan är smartare och vet att det blir uppmärksammat.

                  Näpp. Är bara realist!

              Eeeh, Bragjortformbar, nej.
              Vi gjorde oss av med kvinnliga suffix för länge sedan i Sverige, ’affärsinnehaverska’ – på riktigt? Låter som en svartvit 40-talsmatiné. Säger du lärarinna, författerska, läkerska, ingenjörska också? Säger du ’borgmästarinna’ så tror väl de flesta att du menar en kvinna som är gift med en borgmästare – samt att du kommer från 1800-talet.
              Tror inte heller att ’affärsinnehaverskan’ är fyra år yngre än BB:
              https://formbarvastervik.se/info/om-oss/
              https://www.facebook.com/helena.schollin
              I så fall var hon 16 när hon startade butiken – verkligen imponerande! Och har åldrats lite häftigt…
              Tror däremot att de har skrivit dottern som styrelsledamot.

                Tack!! ??

                ”läkerska” fanns inte utan var ”doktorinnan”, och alla de titlar du räknar upp signalerade att titelinnehavaren var gift med en man med nämnda yrke. Förutom affärsinnehaverska.

                  Förlåt, lärarinna fanns också, samt sjuksköterska som självständiga titlar.

                  Nja. Doktorinna var hon som var gift med en doktor. Hon hade inte utbildningen själv. ??

                  Läste slarvigt men pga det som Milly rättade dig om.

                  Milly har rätt. ?

                  Doktorinna, som ingen nämnde, stämde med vad du sade.

                  Lärarinna betydde att man arbetade som lärare, samt var ogift… Konduktris kunde du också arbeta som, betyder inte att du var gift med en konduktör.
                  Räknade inte upp titlarna helt seriöst, vet självklart att ’läkerska’ inte varit en titel – möjligen i betydelsen ’medicinkvinna’, klok gumma – men som reaktion på det bisarra påståendet att man säger ’affärsinnehaverska’ om en kvinna som driver butik. Ditt argument om att -ska-ändelsen antyder att man är gift med mannen som innehar titeln är ju ännu ett argument för att inte använda det.
                  Identifierar mig för övrigt inte som ’professorska’, utan som professor (men är faktiskt proffesorska också haha, har aldrig tänkt på det förut..!)

                Jag säger faktiskt lärarinnan eller fröken fortfarande, när jag pratar om människorna som utbildat mig under min uppväxt. Däremot använder ja ingen av dom andra uttrycken

                  Författerska heter det fö inte, utan författarinna, ett ord som iaf jag brukar använda ganska ofta,

              PS Du klurar antagligen fortfarande på svaret på den supersvåra gåtan om mannen som kommer till sjukhuset med sin son som varit med om en olycka, och kirurgen som säger: ’Jag kan inte operera, det är mitt eget barn.’
              (Tips: kirurgen är en ’kirurgska’!)

                Alternativt kirurginna / kirurgös för er som diskuterar suffix här ovan…

                  För att vara professor verkar du tyvärr inte så intellektuellt plastisk som jag förväntar mig av någon med akademisk bakgrund. Trist.
                  Läs gärna en smula Heidegger så blir du gladare.

                  Eller, Kierkegaard. Munter!

                  Och som sista: vad är du professor i ? Vore intressant att veta relevans för denna lingvistiska diskussion.

                  @Bragjortformbar: I genusvetenskap? ??

                ???:Okay, du är för nivellering, ser jag. Här är en intressant artikel i frågan
                http://spraktidningen.se/artiklar/2017/09/titlar-ur-tiden
                Inte helt oväntat föredrar jag Tysklands hållning:synliggör kvinnorna istället för den svenska inställningen att det ska vara könsneutralt.

                  Aha, googlat lite?
                  Har läst den ja, och annat material i frågan, sedan tidigare.
                  Diskussionen här är för övrigt inte vad jag ’är för’, utan att t.ex. titeln ’lärarinna’ är frångådd sedan 60-talet minst, samt att många andra titlar med kvinnlig ändelse betyder en kvinna som är gift med en man med befattningen i fråga och alltså helt inkorrekt språkbruk (om man vill bli förstådd). Men visst, jag är inte ’för’ att uppfattas som någon som är gift med en professor, utan som varande professor (kom ju som sagt på i.o.m. denna diskussion att jag är båda!). Själv tycker jag man synliggör mannen som norm genom att utskilja alla ’kvinnliga’ utövare. Hur vill du lösa det rent språkligt? Arkitektska, arkitektinna, arkitektös? Aktiemäklerska? Cheferska? VDinna?

                  Ja, jätteviktigt att poängtera kön. Istället för att säga lärare, forskare, läkare etc och tänka att det kan ju faktiskt vara en kvinna eller en man. Vilket väl de flesta förväntar sig nuförtiden.

                  Eller någon som inte identifierar sig med något av könen. Sorry att jag glömde. Då kanske vi ska ha en könsneutral variant för de också, så att verkligen har definierat vad personen ifråga har för kön, eller identifierar sig som. Vilket är mycket viktigt i yrkessammanhang…….

            Jag tolkade det som kvinna pa grund av att hen beskrevs som ngn som beundrar IL och hon har till 99% kvinnliga följare.

    Jag blir mest förvånad över att det fortfarande finns människor som beundrar Bella.

      Ja det låter helt befängt! Jag bor i vvik under sommaren och är väldigt nyfiken på vem denna blåögda person är.

      Är det ingen som tycker det är konstigt att maila VD:n för Gränsö Slott för att ifrågasätta huruvida Isabella fått presenter av dom eller någon annan? Jag förstår att en ville komma fram till om hotellet särbehandlar personer, men seriöst… Vad ska vi göra med informationen. Bojkotta Gränsö slott? (Nu behöver vi ju inte det tack vare att det var en privat person!)

        Fast det går ju helt i linje med den här bloggens syfte – var det som Isabella skrev sant eller inte? Annars kan man ju använda samma argument för allt som skrivs här inne. Vad ska vi med informationen till? Finns ju inget som vi avhandlar här inne som vi rent praktiskt kan använda oss av i vår vardag…

          Förstår vad du menar! Tycker endast att bevakningen går lite för långt ibland.

            Tror att man kan trösta sig med att Isabella själv är ett fan av ”all publicitet/uppmärksamhet är bra publicitet/uppmärksamhet”. Även om du och jag inte hade velat haft allt vi gjorde eller sa synat på det här sättet så är det hennes väl genomtänkta strategi och något hon skapar när det inte sker naturligt, enligt henne själv. När vi tycker att det känns lite väl Isabella-fokuserat så myser hon av att det snackas om henne tror jag. Den dagen hon inte vill det längre är det lätt för henne att byta strategi och blogga med mer integritet. 🙂

            Håller med dig, det blir jättekonstigt att mejla runt till VD, företag och kontakta bloggares ex (cam har ju haft kontakt med Odd tex) för att…. ja, varför? För att sätta dit nån? Det dras till så stora proportioner på nåt vis…

              Nej, det är standard att man låter människor uttala sig.

                ” standard att man låter människor uttala sig ” hahaha då kan ju dem ta kontakt med dig isf om de nu så gärna vill uttala sig i din blogg ? ?

                  Instruktioner från min chefredaktör. Jag visste inte heller att det var något man bör göra men så är det.

                  Så pass ? Så din chefredaktör har gett dig instruktioner att maila ex och hotell för att de bör få uttala sig, okej, ska nog maila din chefredaktör och fråga om detta stämmer ?

                  Men iaf så kan ju folk kontakta dig/er då OM de nu anser att de bör få uttala sig ??‍?

                    Ja, berörda parter ska få uttala sig innan publicering. Läs valfri publicerad artikel i valfri media om du tror att det är unikt för Nyheter24. Anledningen till att man gör det är för att de ska få en chans att uttala sig och inte bli tagna på sängen. Innan jag publicerade granskningen om Bellas trafik var jag upprepade gånger tvungen att försöka få tag i Bella och/eller Simon innan jag kunde publicera. Samma sak Jocke och Jonnas stämning mm.

                    Men maila honom gärna om du har fler frågor på henrik.eriksson@nyheter24

                  Jag håller faktiskt med i kritiken här. I just den här frågan blev regeln att få uttala sig att gå lite för långt bara för att vissa tycket att Bella fick särbehandling på ett hotell.

                  (Alla gäster behandlas inte lika. På vissa hotell får också jag alltid extra favörer.)

                  Hade din fråga handlat om omärkt spons och reklam hade jag varit helt med, men extra presenter etc. Come on ??

                  CamCam
                  Men det kan du ju komma runt i mer banala fall så som tex presenter genom att ställa det som frågor i inlägget snarare än påståenden.

                  Menar verkligen din chefsredaktör på att du behövde kontakta dem även i det här fallet? Då tror jag faktiskt n-24 går längre än de flesta. ?

                    Just i det här fallet tyckte jag inte det var konstig eftersom så många läsare reagerat negativt på hotellet och givetvis ska de få bemöta det. Hellre en gång för mycket än en gång för lite.

                  Ok
                  Fair enough!

                  Håller inte riktigt med men förstår och uppskattar ditt rättvisetänk.

        Jo jag håller med

        Om man ser på saken att mejla hotellet och fråga detta med litet perspektiv bör man verkligen undra vad man håller på med. Vad spelar det för roll? Är det av någon betydelse överhuvudtaget? Är det att vara för insnöad i sin lilla Bella/blogg-värld?

        Jag däremot finner det inte alls konstigt att Camcam mejlar VD:n, eftersom det var många som ifrågasatte på Isabellas blogg om Gränsö Slott särbehandlar sina gäster. Bra att Camcam rätar ut alla frågetecken så att vi får läsa SANNINGEN.

          Men håll med om att det är märkligt att det finns människor som tycker att det är något att engagera sig i. Någon borde öppna upp världen för dem och visa hur mycket annat det finns som de kan använda energin till. Kanske tom något som ger glädje för dem och andra.

            Och du engagerar dig tillräckligt för att kommentera vad du tycker?

      Haha den var ju klockren!!! Tyckte också att Pers svar var riktigt proffsigt och bra men att styla rum? Eller är detta företaget som beundraren arbetar på?

        Ja, jag lurade på om det är samma företag som stylat och gett presenter. En all in one ?

          Företaget heter Formbar, de har några tusen följare på instagram och ville säkert få fler följare genom detta sättet..

      Haha.. fail. Nä visst inga presenter men stylat rum.

      Är detta ’den unga, duktiga affärsinnehavaren’?
      https://formbarvastervik.se/info/om-oss/
      https://www.facebook.com/helena.schollin

      Så pinsamt, skulle inte handla något alls i en sådan butik.

    Lite fishy ändå. Hur fick affärsinnehavaren kännedom om Bellas besök på förhand? Nån på hotellet måste ju ha berättat det.

      Hon skrev det i bloggen…

        Aha, så hon skrev ut på förhand vart hon skulle?

          Undrar varför…? ?

    Följer ”formbarvastervik” på Instagram (inredningsbutik) och de la upp en bild den 29 juli att de fått äran att styla det rum som Isabella skulle bo i…

      Ånej, stämmer detta? 🙁 Gillar Formbar, men nu känns hela butiken lite B pga fjäsket för Blondbellan. Hur kan man beundra det hon gör?

        Se länk ovan ???

          Jo jag förstår att det stämmer ? Blev bara så ledsen över detta faktum.

          Linnea jag tror inte att Fisk verkligen ville BEUNDRA det hon gör, men undrar HUR folk kan det ?

        Dom vill väl öka försäljningssiffrorna. Folk är tydligen väldigt lättmanipulerade.

      För Västervik är kanske Bella en kändis dom känner att dom vill göra det lilla extra. Dåligt av Bella att inte nämna denna fina gest…

        Enkelt. Hon hade behövt betala skatt + hade inte låtit lika lyxigt. Hon gör allt i egen vinning

    Expressen har en sånt där oreasearchat inlägg ang BB igen. Suck varför sväljer journalister allt med hull och hår som hon kläcker ur sig.

      Det är därför så bra att vi har bloggbevakning som belyser frågor ur olika perspektiv och låter berörda parter komma till tals ?

    Tänk om BElla trodde att det var från slottet?

      Skippar att länka till sin blogg, ett steg i rätt riktning Catrin! ??

        Svårt att avgöra om du är ironisk eller inte

        Antagligen så har Camilla mailat Catrin och efterfrågat en kompromiss, har svårt att tro att Catrin bestämt sig för att ta bort sin blogglänk på eget bevåg trots all kritik.

          Stämmer. Jag bad henne ta bort den för att försöka få ett slut på munhuggandet.

            Men hon kan ändå inte låta bli att skriva hela sitt namn, folk måste helt enkelt veta att det är hon som kommenterar nu när Catrin med länk är borta. Bäst att nu börja skriva ut efternamnet också.

              Tycker hon gör helt rätt där. Då kan ni ju göra en bedömning om vad hon säger utifrån hennes kareaktär. Lite som att jag önskade att fler journalister som skriver tex debattartiklar mm skulle vara mer öppna var de står politiskt så att man kan avgöra vad de säger kommer ifrån.

              (Sen tror jag faktiskt vissa hade gett sig på henne ändå. Det enda som skulle göra de som hackar nöjda är om hon försvann helt.)

                *Karaktär

                Är inte glasskiosken öppen?

                  Vem och varför frågar du? Har hjärnan kokt på dig?

              Är väl ändå bättre att gå ut med vem det är än att folk titt som tätt ska köra klassikern ”HEJ CATRIN” när de tror det är hon

                ??

            Hej Camilla.

            Hur kommer det sig att du inte fortsatt granska Catrin? Hon är ju både bloggare och instagramare och framförallt reser hon extremt mycket fast hon har en miljon i skulder!?! Bara nyfiken över varför du slutade då jag tror att många av hennes bedrägerier blev svåra att utföra när det blir skriverier.

              Men det finns väl ingenting nytt att granska? Rättegången är över, hon har fått ett straff och så vitt jag vet har det inte kommit in några nya polisanmälningar.
              Det var i egenskap av det som jag granskade henne, men vad hon nu skriver om på sin blogg som inte på något vis kvalificerar henne till en stor influencer värd att bevaka är rätt ointressant förutom för ett fåtal.

              Jag kan givetvis ha missat någonting i den här historien som hänt mer nyligen, så uppdatera mig gärna i så fall – antingen här eller via mail. kontakt@bloggbevakning.se
              🙂

                Tack för svar 🙂 Håller med om att någon intressant bloggare är/blir hon aldrig.

        Jajjemen ????

          Svaret var till anonym som skrev ”skippar att länka…”

    En fråga som inte har med inlägget att göra – ursäkta.

    Vad heter bolaget som Isabellas medarbetare är anställda i? Läser ÅR för Löwengrip Beauty AB och det framkommer inte där.

      Vadå anställd i? En sån gammalmodighet som anställning sysslar väl inte Löwengrip beauty med! Det ska ju vara modernt hos dom.

      Zug nånting tror jag…

        Bolaget zug ab fusionerade med löwengrip beauty ab i juni 2018. Så var de anställda finns är en gåta, står noll anställda 2017 på löwengrip beauty 2017. Måste vara nåt annat bolag som inte går att hitta.

          Har hon inte sagt i någon intervju att de gärna undviker faktisk anställning av personal?

          Enligt Zug AB:s ÅR 2017 så var medelantalet anställda 24.

          Vid fusion så borde de anställda gått över till Löwengrip Beauty, och finns i deras ÅR 2018.

            S:Men så är inte fallet. Hittar f ö ingen vb för zug, företaget bildades 2016. Löwengrip Beauty har noll anställda 2017 års bokslut. 2016 var de 12 enl allabolag.
            Var är alla anställda förutom han som joddlar och dansar plus de förskrämda på kickoffen? Mysterium, gräv Camilla

              Simon har nog ingen anställning. Han byter sina tjänster som underhållare/nanny/kock mot husrum under Isabellas diskbänk.

              Men under 2017 var de anställda i Zug AB. 24 styck (medel) enligt ÅR. Först för ÅR 2018 så syns de anställda i Löwengrip Beautys ÅR.

      Har du årsredovisningen för Löwengrip Beauty AB 2017 (dvs den som Bolagsverket får) ?
      Där bör väl finnas en rad personalkostnader i RR?
      Eller läser du bara typ på allabolag?
      Jag hittar ännu inte någon gratis årsredovisning för 2017 att ladda ned men i Löwengrip Care & Color AB
      för 2016 finns personalkostnader på nästan 5 mkr och uppgift om att medeltalet anställda var 12.
      Finns ingen sådan uppgift i ÅR 2017?

        ÅR finns på allabolag att ladda ner. 0 anställda i Löwengrip Beauty.

          Jag såg det nu.
          De finns hos Zug AB under 2017. I samband med fusionen 2018 övergår all personal till Löwengrip Beauty rimligtvis.
          Man har tydligen överfakturerat kostnader till Löwengrip Beauty så att vinsten i Zug AB för 2017 blev 4,3 mkr före skatt vilket möjliggjort en utdelning till ISPI Holding på 3,35 mkr. Alltså var resultatet i Löwengrip Beauty betydligt bättre än det redovisade.
          Pingis? Varför?
          Min idé är att det var lättare att ta utdelning från Zug än från Löwengrip Beauty eftersom pengarna kunde komma att behövas i Löwengrip Beauty enligt försiktighetsregeln i AL och utdelning skulle inte vara möjlig.

    Din besatthet av BB’s liv har passerat alla gränser för rimlighet och anständighet sedan länge.

      BB=BamBam?

      Kan inte du snälla berätta hur många BB-inlägg per vecka Camilla ska ha? Har en känsla av att du vet precis vad som är rätt! 🙂

        Vadå hur många BB-inlägg per vecka Camilla ska ha?? Vad har antal inlägg med saken att göra?? Men ganska sjukt besatt om man mejlar ett slott/hotell för att Bella bott där och ifrågasätter deras service och huruvida Isabella ljög. Fan vad sjukt! Ska hon mejla alla hotell som t ex Pernilla W bor på också varje gång hon får ett frukt/chokladfat, champagne och brev/lapp på sitt hotellrum? Att som mothugg och brist på argument komma med hur många bokstäver inlägg får innehålla och hur många inlägg per vecka är bara sååå töntigt. Du kan skriva hur många inlägg per vecka som helst det gör inte din sjuka besatthet värre det handlar om innehållet och vad du gör och skriver som är cringe.

          Ja, det får hon väl göra om hon vill? Det är ju hennes blogg. Hon väljer innehållet själv.

      Fast det är ju läsarna som efterfrågar allt vad BB gör. Det läsarna vill läsa det skriver camcam om.
      Även om jag själv fullständigt skiter i vad BB gör så är det camcam´s blogg och hon skriver vad hon vill.

      Är det du som bestämmer vad som är rimligt? Gäller det allt? Hur många bokstäver per inlägg är rimligt på den här bloggen? Hur många ord?

    JingelBella är ett levande bevis på utomjordingar finns. Att på alla vis försöka intala sig själv och alla andra att hon är en VIP blir bara mer och mer pinsamt. Hon borde krypa in i sagornas värld och svassa runt bland sina prinsar och hovdamer och leva lycklig där i sitt luftslott så kan vi andra slippa lögnerna.
    Att hon orkar?

    Vad trött jag blir på det här mailandet och ifrågasättandet till företag och liknande hela tiden. Hade jag varit Per och fått det där mailet hade jag fan inte ens bemödat mig med att svara på det. Bojkotta du dina slott för att de eventuellt ger presenter till vad de anser är en speciell gäst men fortsätt drick din Cola Zero. Det är ju ett sånt fint företag som gör gott här i världen.

      Om du är trött gå och lägg dig igen??

      Vad trött jag blir på folk som du, med uppenbara skygglappar på 🙁

    Skulle köpa ett par shorts från Petra Tungårdens märke men såg att storlek XL (det största) motsvarar en normal storlek 40. Är det inte sjukt att bara sälja kläder till storlek 40? Och att kalla det för XL.

    Tänker att märken ofta får kritik nu för att bara sälja till storlek 42, och så väljer hon att göra ännu mindre kläder. Så trist!!

      Hon som är känd för att ha så bra smak med ??

      Nej det är inte särskilt sjukt. Däremot är det sjukt att Lindex och Indiska och Kapphal inte ens säljer kläder i storlek 32-34 längre. Och storlek 36 där motsvarar en storlek 40. Börjar bli svårt att hitta kläder om man inte är överviktig.

        Mja håller inte med om din sista mening. Men! Det är jättesvårt att hitta kläder i strl 32 ? Har storleken bytt ”etikett” eller görs inte längre?

        Har någon tips på klädmärken/butiker som gör riktigt små kläder? Jag är 170 cm så barnavdelningen passar inte.

          Asos.

            Passa på att handla där före Brexit (mars 2019)…

              Asos skickar från lager i Tyskland till Sverige så tror inte ngn behöver vara orolig för brexit

          Vero Moda’s strl upplever jag mindre än andra. De har jeans där de har strl XXS/XXXS t.om

          Storlek 32 har aldrig varit särskilt vanligt, det motsvarar size zero som var så debatterad för typ 12 år sedan. Hittade denna artikel.
          https://www.aftonbladet.se/relationer/a/A2rklq/agnes-7-ar-har-stjarnornas-dromkropp

          Barnstorlekar går upp till 170 cm, t.ex. denna kjol: http://www2.hm.com/sv_se/productpage.0663243002.html
          Denna: http://www2.hm.com/sv_se/productpage.0626425004.html och denna https://www.lindex.com/se/barn/jumpsuits/7771733/Kortaermad-jumpsuit-med-dragkedja/

          Du måste verkligen vara supertunn om du är 170 cm och 34 är för stort. Mina smala vänner som är typ 160 cm drar 34 liksom. Inte ens min bekanta som är fotomodell drar stl 32.

        ÄNTLIGEN!!! Någon annan som har samma problem som mig! Istället för att det ska tjatas om att det int3 finns tillräckligt stora storlekar så har ju dem helt slopat xs/s storleken? Visste inte att dessa butiker gått om o blivit plus size butiker

        Ja, det är väldigt tråkigt 🙁 Jag börjar bli lite för gammal för H&M, Gina Tricot och BikBok med alla deras magtröjor och off-shoulders. Hittar ofta jättefina saker på t ex Lindex, men kan sällan ha dem för att de inte finns i XS/34.

          Har precis samma problem. Hittar jättefina kläder på Lindex rätt ofta men kan aldrig ha dem för de är för stora. Lite tråkigt.

        ”Börjar bli svårt att hitta kläder om man inte är överviktig” haha va?! Svårt att ta din kommentar på allvar när du avslutar med den här verklighetsfrånvända kommentaren.

          Om du bläddrar bland kläder i strl. 34-44 ser du snabbt att plaggen antingen finns i väldigt få, eller inga exemplar av 34. De tar slut fort, och tydligen köper vissa butiker in väldigt få ex i just den storleken. Gick in på Vero Moda och råkade hitta en jättefin svart kappa som fanns i just 34, då sa expediten att jag ”hade tur”, eftersom de precis packat upp dem och bara fått in 2 st. i just den storleken. Samma med rea och second hand, lycka till att hitta något som passar om du är under 36/38. Visst, jag som kort och smal förstår inte hur det är att inte kunna knäppa ett par byxor, men en ”överviktig” förstår inte hur det är att ha byxben (i minsta befintliga storlek) som alltid måste vikas upp flera varv, och midjor som glappar så att man ser ut/känner sig som 12 trots att man är 25.

            Märkligt få det alltid finns en massa STL 34 på rea på HM året om… Även i alla andra butiker!

            Jag ifrågasätter inte hur många plagg det finns i storlek 34 – det jag säger är att det var ett dumt sätt att avsluta kommentaren. Ofta när någon efterfrågar plagg i större storlekar så blir svaret ”det är inte normen” och samma gäller väl då 34 får man anta. Om butikerna ser i statistiken att kläder i storlek 34 inte har samma efterfrågan så beställer de in färre i antal. Precis som att de t.ex. inte beställer inte så mycket i storlek 52. De vill ju ha så få plagg kvar som möjligt när det är dags för nya och inte dras med större lager än de säljer.

            Min poäng är bara att det ju inte handlar om att någon vill att du ska tvinga dig själv att bli överviktig, utan att ni är färre som bär 34 än vad det är som har 36 eller 38, uppenbarligen. Det är ju marknadsstyrt och baserat på efterfrågan.

              Jag jobbar i butik.
              Vid leverans av nya plagg får vi in 1 XS Och 4 M i regel ?

              och kunderna är oftare XS/S än dem är M eller XL (som vi får in 2 utav)
              Så ofta slutar det med att stora plagg sen hamnar på REA och efterfrågas i mindre strl. Vet inte hur dem tänker men fel blir det ofta.

                Då ska din butik/kedja nog se över hur ni planerar era inköp helt enkelt. Sen kan det ju vara variationer i kundkretsen också såklart (yngre kunder är kanske mindre) men det finns fler vuxna människor som är storlek M än XS, rent allmänt. Enligt SvD: ”Medelsvenskan är 165,5 cm och väger 66,6 kilo, hon drar storlek 40 i kläder”.

                  Ofta får man inte bestämma en storlekssortering själv. Köper man in ett startpack på en modell så kommer det oftast i en förutbestämd storlekskurva från leverantör.

                  Ja, och jag är 171 och väger 48-50 (oklart hur mycket). Jag drar XS/34 i kläder och när jag för ett par år sedan extraknäckte på Lager157 fick de alltid in MASSVIS med medium, några få S, någon enstaka XS, många L och flera XL. I allt – tröjor, tishor, trosor…

        Är det sant?? Jag har har vart inne på Lindex flera gånger och letat kläder men alltid tänkt att 34:orna är slut?

          På prislapparna brukar det stå vilka storlekar plagget finns i, t ex S-XL eller 36-46. Då vet man vad man kan leta efter. Dock har de trosor i 34, yay 🙂

          Vissa av deras plagg görs ej i XS, utan de har S som minsta storlek. Sen så finns det vissa modeller som kommer i XS. Men som någon skrev här, det står i etiketten vilka storlekar plagget finns i!

        Nja, medelstorleken i Sverige är 40. Så jag tycker det är tråkigt att det är den största storleken hon säljer, då det finns lika många som har storlekar större än 40 som har under storlek 40.

        Och det betyder inte att det inte finns problem för de som har 32, önskar de också fick köpa de kläder de vill ha. Men jag tror fortfarande att det är väldigt många fler kvinnor i Sverige som har storlekar över 40 än kvinnor som har storlekar mindre än 34.

        Och din kommentar om att det är svårt att hitta kläder om man inte är överviktig var väldigt onödig tycker jag. Det är ju faktiKt inte sant, det är väldigt svårt för större kvinnor att hitta snygga kläder, mycket svårare än smala kvinnor.

        Alla kroppar är byggda på olika sätt, men kanske vill ha ett par snygga shorts ändå.

          40?! Har du något belägg för det? För vilken åldersgrupp?
          Jobbar i butik och min upplevelse är annorlunda kring strl vad som säljs mest etc så blir lite chockad att 40 skulle vara medelstrl

            Det är antagligen medelvärdet och inte medianvärdet, jag misstänker att majoriteten av alla kvinnokläder ligger i spannet 38-44 hyfsat jämnt fördelat, de som är smalare än 38 köper sedan mer kläder än de som är större än 44, vilket gör att medelvärdet blir typ 40.

            Sedan beror det på vari landet butiken du jobbar i ligger och målgrupp. I en storstad (innerstad)/universitetsstad /rik förort med ung målgrupp kommer mindre storlekar sälja mer och i glesbygd/fattigare förort med äldre målgrupp kommer mer större storlekar mestadels säljas.

            I min krets, speciellt om de har större storlekar, föredras det absolut att handla online för det är ångestladdat att gå i affär och prova, så butikshandel är ju inte nödvändigtvis representativt ?

        Strl 40 motsvarar övervikt eller hur menar du nu? Fattar frustrationen över att inte hitta kläder som passar men ..

        Jag känner igen det, har svårt att köpa kläder på Kappahl- en 36:a där är större än en 36:a på H&M. Dock tycker jag det är generellt förvirrande med storlekar då det ibland skiljer inom samma märke. Beställde ett par kjolar från Esprit och i den ena fick jag ha storlek 34, och i den andra storlek 36. Annars tycker jag Banana Republic har normala storlekar, finns på Zalando ?

      Jag trodde 40 var L? 34/XS, 36/S, 38/M, 40/L osv. Tycker det skiljer sig rejält ibland.

    Nej, livet är inte rättvist jag vet det. Men nånstans så blir jag så fly förbannad på att detta konstiga system att ju mer du har dess mer får du. Detta gäller naturligtvis inte bara bloggare och influensers men det blir så tydligt där tycker jag. Och det är deras jobb inser jag. Så tillbaka till ruta ett. Jag är nog gammal och bitter. Har levt länge, inte gjort några mål, inte kommit nånstans, har livserfarenhet, är lycklig ibland, olycklig lika ofta, har inte ens vett att eftersträva lyx och flärd utan ser det mer som en form av dekadens och djupt mänskligt förfall. Så nu har jag sagt det. Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe som jag bryggt själv i en kaffebryggare jag själv köpt.

      Igenkänning 🙂 Kram på dig Greta!

      Bibliskt ju:
      Ty den som har, åt honom skall varda givet, så att han får över
      nog; men den som icke har, från honom skall tagas också det han
      har.

      Så sant och något jag själv reflekterar över en del på mitt företag. De med lägst löner får minst av även annat och med högre position ökar gratisätandet, hotellövernattningarna och resorna.

      Titta på dokumentären Minimalism på Netflix så ska du se att det här med att ”få mer” inte ger dessa människor mer här i livet. 🙂

      Helt sant. Och sen låtsas man att man är rättvis när alla på företaget får 3% i löneökning, bara det att det blir bra mycket mer pengar för chefen med trippla lönen… Det gillade jag iaf med Kamprad, han såg till att alla anställda fick samma faktiska summa i bonus, vare sig du satt i kassan eller var chef.

      Kändes skönt att läsa din kommentar Muntra Greta. Det är verkligen dyrt att vara fattig. Min erfarenhet är att de som har Mkt pengar ofta även har mkt kontakter vilket gör att de sällan behöver betala fullpris osv.

        Fast det kan kosta att umgås med rikt folk – en bekant betalade sammanlagt 40.000 för att en kompis gifte sig. Känner en del som mest har skulder för att kunna fejka framgång. Visst, de blir bjudna på hippa event – men de får betala flyg och boende och klänning osv.

    Någon mer än jag som ifrågasätter om det verkligen kan stämma att Bella bokade boendet dagen innan de skulle dit? Efter vad jag kan se så är det väldigt fullbokat. Vad är oddsen för att Bella hittade en ledig bungalow dagen innan vistelsen? Jag trodde att de var extremt bokade, speciellt under juli och högsäsong.

      Det låter inte troligt. Förstår inte varför hon ska ljuga om det också. Sen kommer butiken rusande med kort varsel för att de fått nys om att Bella kommer med kidsen.

      Och att butiken fått styla rummet bara för att butiken vill. Hotellet ska skydda och värna sina gäster och de kan omöjligt veta ifall Bella vill att det stylas överhuvudtaget. Att då bara göra det och släppa in butiken i rummet känns märkligt.

      Bellas head of styling är från Västervik och har säkert ett finger med i spelet.

        Vem är HoS? Någon som jobbat på Formbar?

      Jo, fast det känns rätt troligt att av de få rum som faktiskt finns lediga är det nog vanligt med sviter och bungalows, de flesta vill ju ha ett ”vanligt rum”. Och tittar jag nu finns det rum lediga under tex denna vecka.

    Men så är det ju överallt! Kända namn kan få bordsbokningsr på restauranger trots att det är fullbokat, de bara säger sitt namn så ordnar restaurangen ett bord (detta vet jag gäller på de flesta krogar då jag själv jobbat inom branschen och har många vänner som gör det också). På hotell lämnar de små presenter i hopp om att den kända personen ska vilja återvända/tala gott om det eftersom det är ju bra marknadsföring för de. Visst kan det ses som orättvist men Blondinbella är knappast den första det händer!

      Det jag inte fattar är att sån reklam ska verka lockande, vanligt fôlk får ju inte samma service och då kan en lika gärna boka vart som helst. Måste vara mer givande att berätta om faciliteterna och frukosten, som alla har tillgång till. För reklamköparna alltså. Bella vill förstås visa upp att hon är VIP.

      Japp, så är det! Har själv jobbat med bokningar av konferenser, möten, event och när man ”etablerat” sig hos hotellet/restaurangen får jag alltid extra krimskrams – för att de vill hålla en god relation och att jag ska återboka. Jag får som oftast gratis måltider eller inbjudan till diverse julbord med parter osv (privata att nyttja sen), choklad, vin, bubbel etc på rummet, något mina resterande kollegors rum absolut inte är fyllda med.
      Nu senast var vi rent privat, jag och min man, iväg och firade vår bröllopsdag på ett spahotell, det slog mig att det faktiskt låg bra till för en träff med kollegorna/konferens med närhet till flygplats osv, och jag bad om att få se deras konferenslokaler och utbud. När vi kom tillbaka till rummet efter spaandet hade vi fått in en vipning på rummet med champagne, fruktfat och choklad och ett glatt meddelande från deras bokningsansvariga… ?

        Om det är ok med din arbetsgivare så.
        Annars kan det vara en muta i syfte att påverka dig till mindre fördelaktiga beslut.
        Objektivt sett kan det vara en muta även om din arbetsgivare tycker att du gott och väl kan få lite guldkant. Företeelsen är välkänd bland personal som bokar konferenser, resor, hotell osv. Det är ofta mer intressant att försöka påverka dessa personer än att jobba direkt mot VD.

          Absolut är det det, både att företeelsen är välkänd och accepterad i diskret mån, och att det var ok med min AG, jag jobbade då direkt under VD som visste om detta (och som drog/drar troligen större fördelar än jag så här 2 år efter). Idag jobbar jag med annat, men jag antar/utgår ifrån att man har anteckningar på vissa kunder som kvarligger (eller så har jag en jäkla tur på mina besök/resor?), så vill de ställa in lite lull-lull åt mig eller uppgradera så why not liksom??

    la märke till att det inte står någonstans att hon betalade för hotellrummet, bara bokade. Om hon blir bjuden är det något som måste tas upp någonstans eller är det okej att få grejer om det inte finns ett motkrav?

      Alltså, en del vet då inga gränser på hur jävla paranoid man kan vara. Man ska väl inte kunna boka ett hotellrum utan att behöva visa upp ett kontoutdrag och om hon blivit bjuden utan att det finns ett samarbete (vilket är högst icke troligt) så får väl det stå för hotellet.

    Fast det är ju tolkningsfråga om hennes inlägg inte stämmer eller inte…
    Hotellet hade ju ansträngt sig genom att släppa in denna entreprenör som lämnat saker samtidigt som hotellet hade egna gåvor. Utan hotellets godkännande så hade personen aldrig kommit in. Sedan så kanske Isabella valde att inte göra reklam för denna person och det är ju upp till henne.
    Som sagt allt går att vrida som man vill utifrån vilken agenda man har…

    Jag tror ändå inte hela sanningen kommit fram.
    Varför kunde Bella direkt få en familjebungalow med ett dygns framförhållning?
    Var besöket egentligen inte så spontant som det verkar?
    Varför anlitade hotellet en ”driftig företagare” som stylist trots att hotellet behandlar alla gäster lika?
    Får alla rum styling innan gästerna kommer?
    Och ställer Västerviks företagare på eget initiativ alltid in presenter till influencers som de följer och ”beundrar”?
    Och det framgår inte heller om hotellet tog (fullt) betalt av Bella. Det skulle i så fall vara det enda hotellrum i Sverige som hon själv betalar för på många år. Varje omnämnande i Bellas blogg är som bekant värt många, många hotellnätter till marknadspris.

      Bellas stylist är från Västervik. Både resan och stylingen har troligt varit planerad ett tag och hon fixat allt med sina kontakter. Sen varför Bella säger att det var en spontanresa och inte nämner butiken är bara konstigt. Det intressanta är försöka förstå dessa dimridåer som serveras utåt och att mycket bara är ljug.

        Just ja, Sascha är därifrån.
        Har sett det på hennes insta.

    Eloge till Per som svarade och så orimligt att maila och fråga om detta? Vad hade ni gjort med kunskapen ifall de medgav att ”ja vi behandlade BB extra väl eftersom hon är känd och har en stor plattform och om hon är nöjd får vi bra reklam”? Hade ni bojkottat stället för att de då skulle vara precis likadana som vilket företag som helst?! Liksom hur tror ni världen ser ut egentligen? Herre. Jag blir då matt.

      ???

        @TRH ❤❤❤

          ??

      Nej, vi hade budat över en blombukett från en driftig blomsterhandlare i Västervik och tackat för att han svarade så uppriktigt och ärligt 🙂

        Eller en lyxig tvål…

          En ung och driftig tvål.

            Haha!

    Ser att Pingis uttalar sig för Breakit:
    ”55 miljoner första halvåret i år är över förväntan och Pingis Hadenius tror att bolaget kommer att nå målet på en omsättning på 70 miljoner kronor 2018.”
    Jaha man har sålt ut det gamla lagret och placerat nya Löwengrip i distributionen under första halvåret. Det gav 55 miljoner.
    Sedan räknar man med en omsättning på grund av omköp på 15 miljoner under andra halvåret.
    Betyder det att 2019 års omsättning blir 30 miljoner?
    Sommaren verkar ha varit en besvikelse på grund av värmen:
    ”Försäljningen har varit svagare än väntat på grund av hettan men vi har ändå levererat bra om man ser till hela första halvåret”.
    Jo men hur blir det andra halvåret och framför allt hur blir det 2019?

      Behöver folk färre deos och fuktgivande krämer när det är varmt alltså? Love it.

        Nej, de behöver inte mindre av dessa produkter men konsumenterna är för slöa av värmen och för matta av uttorkning för att orka köpa hem varorna.

          Isabella menar ju att e-handel är framtiden. Inte supersvårt att klicka hem deras deo på nätet. Problem solved. De kanske istället får dra slutsatsen att de prissatt fel och att folk istället valt att köpa på sig deras gamla produkter på rea eller köpt andra märken.

            “Därför går vår egna e-handel på extrem sparlåga just nu, vi väljer istället att satsa mer på att Amazon och e-handeln hos våra apotek samt Kicks, Åhléns och Lyko ska gå väldigt bra”.
            https://www.breakit.se/artikel/14473/sa-gar-det-for-lowengrip-tagit-manga-engangspuckar

      ”Hon säger också att vinsten hittills i år ligger på cirka 5,5 miljoner kronor.” det måste väl ändå betyda att det gått bra?

        Tror inte ett skvatt på det. Hon trollar med siffror på samma sätt som Bellas bloggstatistik. Det enda som räknas är bokslutet.

          Ja, eftersom Löwengrip Beauty är ett privat bolag kan man i princip säga vad som helst och när som helst under pågående år. Bara börs- och marknadsnoterade bolag är tvungna att hålla sig till rapportperioder och lämna vederhäftiga uppgifter.
          Både Bella och Pingis har allt intresse av att ge intryck av att bolaget går bra och det är inga problem över huvud taget.
          Men 2017 års omsättningsprognos missade man och resultatet blev riktigt dåligt. Så allt kan fortfarande hända 2018.

            Anton du borde få gästblogga här om ekonomin i Bellas företag!

              Bra idé!

            i tidningen nämner de att flera felaktiga beslut tagits under 2017. Hur kunde detta ske om man sålt och marknadsför sig aggressivt som en bra affärskvinna /duktig entreprenör, en som bygg upp imperium??!
            Hur var det nu med LCC? Varför bytte dem namnet och logot?
            Varför felrekrytering? Hur mkt kostar en felrekrytering?

        Ja den stora omsättningen under första halvåret beror ju uteslutande på utförsäljningen av restlagret. Blir intressant att se om de lyckas nå 15 miljoner under andra halvåret. Julförsäljningen som man hoppas på?

      Fast Isabella nämnde 100 miljoner i omsättning under 2018 och Pingis 70 miljoner. 30 miljoners skillnad alltså, de verkar inte helt överens ?

      70 och inte 100 M som BB har deklarerat som ”sitt” första 100M företag…sitt?

    EDIT BY CAM – Man frågar ALDRIG om någon är gravid!!!

      Nej tack. Måste vi 2018 sitta och spekulera kring om folk är gravida eller inte? 🙁

    OT: herregud vad har Kniv-Mickes nya tjej gjort??? FYRA ansiktstauteringar ???

      Alla ser inte riktiga ut, måste vara fejk. Annars har hon gjort ett stort misstag.

      Såg det, tanken var ju bara två hjärtan sen blev det 4…. Så himla tråkigt att hon förstör ansiktet sådär. Jag hoppas innerligt att hon inte får svårt med arbeten osv i framtiden.

        Vad jobbar hon som då?

          Dagisfröken.

            ”Dagisfröken” låter så 80-tal. Finns många bra ord, pedagoger, förskolepersonal eller förskolelärare alt. barnskötare.

              Eller ’pedagoginna’, ’förskolepersonalska’ alt. -lärarinna enligt diskussion ovan…

            VA?!?! Jobbar på förskola med texten worthless/heartless under ögat? Hade bytt förskola så jäkla fort.

          På förskola.

            På dagis menar du väl

              Hej frökerinna!

                Är jag en bloggerinna då?

      Åh, får sjuk sekundärångest åt henne. Hon var ju en ”vanlig” tjej i slutet av juni. Och så bara ”var meningen att det skulle bli två små hjärtan men blev visst två till”. Lägg av va jobbigt. Men fattar om hon inte ska diskuteras på bloggen. Hon är ju ingen influencer och förhoppningsvis en vuxen människa med egna val.

    Suck snart bara bitterfittor på denna blogg. Det måste gå att slänga in, något positivt emellanåt eller ?

      Jag tycker det är positivt att Bellas blogg granskas så noga, blir galen på storbloggare som säljer myten om konsumtion och rikedom som vägen till lycka. Klimathotet är så otroligt allvarligt, hur kan vi tillåta såna som Bella och hennes livsstil ta plats, på ett så okritiskt sätt? Mer kritik av influencers tack!

        Hon tar ju mer och mer plats ju mer hon granskas?
        All publicitet är bra publicitet, glöm inte det…

        Och håller med Anonym ovan, fattar inte hur folk orkar vara så sinnessjukt bittra på en människa de aldrig ens sett i verkliga livet!
        All denna bitterhet borde ju gå att omvandla till nånting produktivt. Typ en serie om Svenska, Kränkta och Bittra Kvinnor?

    Tips: dagens bästa bloggcitat kommer från Elaine: ”Tänker att jag ska ge mig på veganska kläder också, minus bomull. Fåren far väl inte illa av att vi klipper dem emellanåt?”

      HAHAHHAHA fyfan vad roligt Mvh Lättroad

      Va hon tror bomull kommer från får?? Eller skojar hon ???

    Isabellas stylist Sasha är från Västervik så det är nog ingen skum är nog ingen större slump att hon en bo där eller att butiksinnehavare vet om att hon var där hon var där

    Nu skriver Expressen om henne och hennes företag har värderas till 400 miljoner kronor och att de har blivit erbjudna att sälja den. De har inte nappat på erbjudandet. Samt om hennes barn som har miljoner på kontot. Bra där så nu vet hela Sverige det. Stackars barnen. Men kommer ni ihåg hon bjöd inte ens barnen på förskolan på glass vid födelsedag. Som de flesta andra föräldrar gör. Är man rik så är man inte direkt givmild, i hennes fall stämmer det bra.

      Haha…vad är källan till det? Bellas kompisar på Breakit eller?

        Breakit ?

      Jag tycker de borde ta de 400 miljonerna och springa. Tyvärr lär ingen köpa produkterna efter att Isabella lämnat.

        Eller så går det bättre än någonsin

      Det är väl snarare så att Bella och Pingis försöker få det att låta som att Löwengrip är värderat till 400MSEK i pressen så att de kan visa det till potentiella investerare men kanske också lite damage control eftersom det har visat sig att deras vinst var 313KSEK för 2017.

      Denna siffra (40MSEK) har de redan använt i några år. Ingen investerare verkar nappa, krävs egentligen mer än rykten i pressen för att få ett sånt värde på ett bolag.

      Ångående att bjuda på glass eller något på förskola så är det inte alltid brukligt. Alla familjer har inte råd att bjuda avdelningen på något när deras barn fyller år, så då brukar ingen få bjuda på något. Låter klokt i mina öron iaf.

        Blir dessutom ett himla glassande. Tänk 24 barn. Då blir det glass varannan vecka. Tycker det förlorar hela charmen då och blir på tok för mycket glass för ofta.

      Vi har aldrig fått bjuda barnen på glass eller annan fika på förskolan. Födelsedagar har de velat fira själva med den typ av firande som passar alla barnen (det här varit sockerfritt, allergier m.m som varit anledningen). Då har jag haft barn på sammanlagt tre olika fsk. Så det behöver liksom inte vara snålhet som gör att man inte bjuder…

    ? Ly ja till Bella att nå 10 miljoner i vinst…

    Isabella skriver att hennes barn har ett sjusiffrigt belopp på deras konton. Är det ens möjligt att hon kan ha sparat 2 miljoner med tanke på den livstil och marginella vinst som hennes bolag gör?

      Vinsten säger väl inget om vad Isabella tar ut i lön? 300 tusen i vinst i ena bolaget och några miljoner i vinst i hennes övriga, detta är ju efter att löner har betalts till henne. Så fungerar ju iaf alla andra bolag…

        Glöm inte att Bella börjat med kryptovaluta som hon kanske sätter sprätt på, likt boyfrienden som t o m skyltar med det på sin regplåt där det står BITCOIN (ej så klokt) Blir spännande att se vad skatteverket kommer säga om det, det finns i dagsläget inga rutiner i hur kryptovalutor ska deklareras så det kommer nog bli rejäla granskningar och skattesmällar för MÅNGA. Så för hennes egna skull så får man hoppas att det inte är kryptisarna hon satt sprätt på, och i så fall att hon enligt skatteverket gjort allt rätt…… vad som nu är rätt eftersom det är en individuell bedömning från handläggare till handläggare. Time will tell!

          Vill minnas att Hajen skrev om ”pump and dump” på Instagram för ett tag sedan.
          Kanske har vi förklaringen här till plötslig rikedom?
          ”Omfattande kryptobedrägerier sker bland tradinggrupper som manipulerar priser på några av de största kryptobörserna. Det framgår av en analys från Wall Street Journal.
          Tradinggrupperna uppges ha tjänat minst 825 miljoner dollar de senaste sex månaderna genom så kallade pump and dumps. Analysen har identifierat 175 stycken sådana handelsmönster bland 121 olika kryptovalutor.”
          https://se.investing.com/news/cryptocurrency-news/omfattande-kryptobedragerier-sker-bland-tradinggrupper–wsj-103566

        Givetvis lär hon ha en rejäl lön men det är fördelaktigare att plocka ut utdelning än att slösa pengarna på lön. Vilket gör vinsten intressant.

          Fast vinsten i ett såpass nystartat och expanderande bolag behöver inte betyda att det går dåligt, just sayin.

            Dessutom är löneutbetalningar ju till grund för utdelning, så det är alltid bra att ta lön.

            Jag har inte påstått att det går dåligt för bolagen.

    Ändå lite kul att Isabella skryt-ljuger om hur ett hotell på landet behandlar henne ?

      Men va?! Hur har hon ljugit? Nu har du nog missförstått och bör läsa om igen. Att berätta om saker är inte alltid samma som att skryta.

    Vem gör såhär?? Är du inte klok i huvudet människa? Sitter och stalkar Isabella på detta vis, falska anklagelser mot ställen hon besöker och andra påhopp? Du söker alltså på allvar upp de platser hon besöker??? Fy fan vad sjuk i huvudet du är Camilla. Det är så svinigt obehagligt att du får existera på Internet. Jag skulle inte vilja ha din karma. Eller ryggsäck. Om någon skulle få för sig att anmäla dig är du ju helt körd, fattar du inte det själv? Sjuka jävel.

      Anmäla henne för vad…?

        Det skulle även jag vilja veta.

      Take a chill pill istället..

      Stalkar Isabella är det ju 1,5 miljoner personer som gör – med hennes goda minne…

        Det kallas ’sociala medier’…

      Håller med dig F, riktigt sjukt! Och få det att låta som om Bella ljög, så lågt, så svinigt. Skäms!

    Var säkert nån kompis till Bella som hon hade bett om att skicka in presenter för att få det låta som att Bella är såååkänd att hotellet vill behandla henne exklusivt

    Men nu måste du väl skoja?! Är du allvarlig?! Är du på riktigt?!! För det första så får du det att låta som om Bella ljugit -”det som Isabella skrev verkar inte riktigt vara sanningen”.. ?? Vad var det som inte var sanningen?! Varför mejla ett hotell och fråga om deras service och om de specialbehandlar? JÖSSES!! Kan berätta för dig att de flesta hotell skriver välkomstlappar/brev om en kändis checkar in och sätter dit ett fat med choklad/frukt osv och det är inte alla ”vanliga” gäster som får samma bemötande vilket egentligen inte är så konstigt. Nu skriver ju Per att de alltid bjuder på godis och tvålar osv och att någon annan lagt in leksaker OCH Isabella skriver inget som inte var sanningen eller skriver att just dem fick specialbehandling. Du vinklar i vanlig ordning! Hur pinsam är du, varför mejla ett hotell/slott? OCH om de nu fått specialbehandling so what liksom. FÅNIGT CamCam!

    Släpp gärna fram min kommentar!

      Här kommer den – hela vägen från Paris. *släpp släpp*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.