Bianca Ingrosso försvara kritiken mot sin pappa på bloggen

https://www.instagram.com/p/BmK8hLLngs7/?taken-by=biancaingrosso

PAPPA <3

Jag älskar min pappa något enormt!! Det har jag alltid gjort. Ända sedan jag var liten liten bebis <3 Jag har varit pappas prinsessa hela mitt liv och vår relation har alltid varit så enormt stark. Han har konstant funnits där för mig när jag behövt honom som mest. Jag kanske inte har bott hos honom som hos mamma och jag är självklart mer uppväxt hos mamma. Men nu pratar jag inte om mamma ? Pappa har alltid lyssnat, sett och hört mig. Det är så många där ute och säkert många av er som tror att ni vet allt för ni har läst några tidningsrubriker. Men ingen vet hela sanningen, ingen vet egentligen min sanning. Inget vet vad som inte skrivits om och ingen vet vem min pappa egentligen är. Han har fått en helt fel bild av alla äckliga tidningar och folk som spridit falska rykten. Men han har tagit emot all skit utan att kasta något tillbaka. Bara tagit emot, emot och emot. Det är starkt!!

Jag kommer alltid försvara min pappa och tro inte nu att ni kan komma och kommentera hatkommentarer här för som jag precis skrev så vet ni absolut ingenting! Ni har faktiskt inte ens någon aning om vad jag pratar om. Och det måste det få vara så, även fast det är så mycket jag vill säga så folk kan ändra sin bild av honom.

För det är tack vare honom jag är den passionerade kvinnan jag är idag. Jag har sett hans glöd och passion i allt han gör och detta är en man som aldrig ger upp. Oavsett alla motgångar så ger han aldrig upp och han jobbar dagligen på att bli den bästa Emilio han kan bli. Det är nog bättre än vad många av oss gör <3

Btw. Ingen ide att kommentera negativt här inne nu för jag kommer radera dem direkt.//Bianca Ingrosso

Efter Biancas sommarprat fick hon ta emot en hel del kritik för det stycket som handlade om hennes pappa och hur föräldrarnas äktenskap och efterföljande rättegång kablades ut i media.
Hon kallades ”daddy’s girl” mm för att ha försvarat den man som enligt polisens förundersökning ska ha misshandlat hennes mamma när hon och hennes bror fanns i bostaden och som ska ha ringt mamman och dödshotat henne med orden ”Jag ska döda dig också och din familj. Fattar du det?”
Flera av hoten ska ha spelats in på band och överlämnats till polisen.
För polisen förnekade Emilio misshandeln, men erkände hoten som spelades in men åtta dagar senare tog han tillbaka erkännandet och hävdade att hoten inte syftade till att skrämma Pernilla eller någon annan. (Enligt Aftonbladet som tagit del av förundersökningen)

Nu går hon ut i ett blogginlägg och försvarar honom och menar på att hennes läsare ”absolut inte vet någonting” och att det är hennes pappa som gjort att hon är den passionerade kvinna hon är idag.
Hon sitter i lite av ett emotionellt skruvstäd här enligt mig. Hur hon än gör så blir det liksom fel.
Fine, jag förstår att hon vill försvara sin pappa, men genom att direkt eller indirekt hävda att det som ”folk vet” – alltså det som stått i tidningarna och som han faktiskt dömts för (olaga hot eftersom misshandelsbrotten var preskriberade) inte stämmer så ifrågasätter hon ju också sin mammas berättelser om den terror hon levde i tillsammans med Biancas pappa.
Bianca behöver inte välja sida mellan sina föräldrar, men att förneka det hennes pappa dömts för betyder ju i så fall att hon tror att hennes mamma ljuger i sitt vittnesmål?
Om versionerna inte stämmer överens så måste ju någon ljuga, eller hur?

I egenskap av dotter kan jag förstå om Bianca försvarar sin pappa med händerna över öronen samtidigt som hon skriker ”BINGO!!!!! BINGO IGEN!!!!!” (ni som vet, vet..) men i egenskap av influencer önskar jag att hon hade låtit bli, men dessvärre är hon en blandning av båda och då blir det svårt.
Det här är en situation som nog inte går att ”vinna” för henne, men nog måste hon väl varit införstådd på den reaktion hennes sommarprat skulle väcka, redan innan hon spelade in det?

Beröra, men också uppröra.
Är inte det hela tanken bakom influencing?

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag skulle bli såå ledsen om min son växer upp och anklagar mig för att ljuga om att hans far misshandlade mig väldigt grovt… I synnerhet om jag uppfostrat honom helt ensam för att hans far sticker och flyttar utomlands.

      Inget av detta har Bianca gjort.

      Tycker det är otroligt respektlöst att man ens skriver om henne & hennes familj på bloggbevakning. När dom flera gånger sagt att dom gått vidare är sams. Tror inte ni skulle tycka det var roligt om folk spekulerade i era liv. Känd eller inte, men visa respekt åtminstonde.

    Jag tycker hennes romantisering av pappan är både problematisk och mycket oroväckande alltså.

      Speciellt i och med att det faktiskt finns bevisning. Stackars Pernilla. Nä men tänkte direkt när jag hörde sommarpratet att hon hade en helt skruvad bild. Kanske manipulerad

        Eller så kanske hon har hela bilden! Sluta spekulera om dyligt!!!! Vem har inte slängt ut sig saker i ilska som man ångrat. Trångsynta troll!

          *dylikt

          Vadå, brukar du också hota om att du ska döda nån när du blir arg? Om ja, tycker du att det är ett normalt beteende?

      Eller så kanske hon har hela bilden! Sluta spekulera om dyligt!!!! Vem har inte slängt ut sig saker i ilska som man ångrat. Trångsynta troll…

        Dyligt?

          Dylikt menar hon väl, säger själv dyligt . who cares..

            Talspråk och skrift är två olika saker. Ganska opraktiskt med alla (unga..) människor som säger ”aaaamehhh spela roll alla fattar ju ändå” och stavar som kråkor.

      Håller med dig MK, det är något skrämmande med detta ”försvarstal”. Jag får en dålig magkänsla.

    Det är säkert svårt för henne hela situationen. Men det blir så fel när hon hyllar en kvinnomisshandlare. Stackars Pernilla.

      En människa är inte jämt och för all framtid sina handlingar och har inte enbart en sida..ndet är bara yrångdynt att de och tro detta. Vi vet inte allt och borde då knipa. Klart hon kan hylla sin pappa oavsett!

        Yrångdynt?

          Trångsynt skulle jag gissa på! Och att någon skrivit på telefonen, och då VET man ju att det blir mycket gsaenheter i text, så varför hålla på att påpeka när det är rätt klart vad som menas?

            Som sagt… Galenheter skulle det va, och jag som ändå tycker att jag läser ordentligtbdet jag skriver på telefonen.

              Plus att galenheter nog inte är ett riktigt ord? ?

          Trångsynt maybe

        En man som misshandlar gör ofta om det i alla sina förhållanden.
        Och jo, förstör man någon annans liv så tycker jag att man ska dömas för det i resten av sitt liv.

        På samma sätt som ”en gång våldtäktsman, alltid våldtäktsman” är en kvinnomisshandlare alltid en kvibnomisshandlare.

        Det finns inget ”fd våldtäktsman” eller ”fd kvibnomisshandlare” (även om det satt en idiot i tv4s morgonsoffa som påstod att han var fd kvibnomisshandlare men inte kunde lova att det inte skulle hända igen).

    Fast hon säger ju aldrig att det inte stämmer, bara att folk inte vet HELA sanningen. Vilket vi inte gör.

    Detta har vi inget med att göra. Finnas alltid två sidor av ett mynt.

      Finns det två sidor av våldtäkter med?

      Du är farligt nära att trivitalisera kvinnomisshandel. Jag själv som fick otroligt mycket stryk av mitt ex. Mycket känner jag av 7 år senare, och han försökte säga samma sak i rättegången.

        Som våldtäktsoffer håller jag såklart med dig, men poängen här är väl att Bianca är en tredje ”sida” av myntet i det att hon är deras gemensamma BARN och behöver inte ta ställning här. Att hon väljer att erkänna sin egen pappa som just sin pappa betyder inte att hon misstror sin mamma. Allt hon skrivit i texten ovan är att medierna inte målat upp hennes far på det sätt som hon känner honom, och det stämmer säkert. Hon upplever hennes pappa i sin papparoll och ingenting annat. Hon ska inte behöva vara del i det som hänt mellan honom och Pernilla. Det är inte Biancas fel och inte hennes ansvar.

          Håller helt med M!

          Enig. Han kan vara en horribel partner men en fantastisk pappa, det ena utesluter inte det andra. Är det komplicerat? Utan tvekan. Men eftersom Pernilla uppenbarligen har en okej relation med honom idag så verkar problemet vara färdigbehandlat inom familjen och då behöver inte utomstående ha åsikter överhuvudtaget. Personer kan faktiskt också förändras, mirakel sker.

      Det kan jag inte hålla med om. I så fall finns det även två sidor av våldtäkt och det stämmer inte. Inte konstigt att kvinnor inte vågar anmäla sexuella övergrepp när det finns sådana som du som resonerar så snett.

    Jag tycker att det känns tragiskt att Bianca överhuvudtaget ska vara föremål för spekulation kring vem hon tror ljuger etc. Hon har all rätt i världen att hylla både sin mamma och pappa, utan att behöva stå till svars för deras respektive handlingar under hennes barndom.

      Verkligen! Ingen är fläckfri.

    Otroligt respektlöst mot den mamma som stått för allt i 20 år.

      Med tanke på att den mamman verkar umgås med sitt ex ibland så tror jag inte att hon har något problem med att hennes barn har en bra relation till sin pappa?

        Det har jag inte heller påstått. Bra relation är inte samma som att bagatellisera vad han gjort.

    Önskar jag hade haft kVA den bok Emilio skrev om Pernilla m fl.

      Kan du inte ge oss lite highlights? Den verkar briljant.

    Tror mig minnas att Emilio blivit anmäld för misshandel av ytterligare en kvinna, i ett förhållande efter Pernilla. En rysk kvinna, som han var sammanboende med på Mallorca. Någon som minns?

      ryskan var psykopat o har stalkat honom

      Finns en del på Flashback om det.

      Handlade inte det om pengar. De drev också restaurang ihop väl.

    Men vad håller du på med Camilla?!! Såå lågt att skriva om detta och dra upp gamla saker som de rett ut och lagt bakom sig. FY FAN så lågt av dig!! Bianca har dessutom helt rätt att vi vet inte hela sanningen – det vet inte du Camilla eller någon mer än Pernilla och Emilio för att det finns en förundersökning och polisförhör. Han har säkert gjort illa saker och sånt som han ångrar men som sagt vi vet inte hela sanningen och SÅ JÄVLA LÅGT AV DIG CAMCAM!!!

      Oj?

      haha

      Har du problem med ilska? Du är Alltid så arg och upprörd på allt som Camilla skriver. Ta inte i så du spricker!

        Men alltså vadå Oj? och haha ??? ? Problem med ilska? Alltid så arg och upprörd…? Eeh hur vet du om jag alltid är arg och upprörd? ? – Eeh jo tar i när jag tycker något hon gör är så sjukt och elakt, varför dra upp gammalt som de rett ut och lagt bakom sig och är vänner idag – försöka förstöra mellan dem? Jag tycker det är så lågt! Usch. Mycket Camcam gör som är lågt och förfärligt ?

          Nu var det väl ändå Bianca som skrev om sin pappa först, inte Camilla. Hon reagerar ju bara på det Bianca själv valt att ta upp.

            och drar upp gammalt.. och länkar till mer än tio år gammal artikel.. och raljerar med egna tankar.. Men visst, uppröra är visst tanken med influencing, var det så.

      Är du av den åsikten att om anledningen bara är tillräckligt bra enligt dig så rättfärdigar det publicering av ”hämndporr”?

        Varför skulle jag rättfärdiga publicering av ”hämndporr”?? Konstig fråga att ställa, hur tänkte du? Tänkte du alls? ?

          Ja, Sindy hävdade också att ”vi inte visste hela sanningen” – därför var publiceringen av hämndporr okej enligt henne.

            Men herregud.. och jag skulle naturligtvis tycka och tänka som Sindy eeehhh… vad är likheten i detta fall???‍ Solsting??

            Vad har detta med hämndporr och Sindy att göra?

            Jag tycker inte det är något att skriva om eftersom Bianca inte kan avkrävas något svar på vem hon ”tror på”. Det är hennes mamma och pappa detta gäller! Bara för att hon älskar sin pappa betyder inte det att hon inte tror på sin mamma. Att kalla henne daddy’s girl, vilket i sig är ett märkligt uttryck, är helt absurt.

              Nu pratade ingen om s utan bianca, varför ens dra in s ?

        Here we go again. Varför lägger du ord i folks mun Camilla? Det händer ofta inne på kommentarsfältet. Så förnedrande och lågt beteende.

      Alltså, Camilla skriver ju om det för att Bianca tog upp det, så var förbannad på henne istället isf.

        Snälla E, Camilla gör lite mer än så.

    Hon är varken respektlös eller romantiserar sin pappa. Man FÅR faktiskt älska sin förälder även om hen har sårat en och ens familj. Jag tycker inte att hon försvarar honom från det han gjort eller påstår att hennes mamma ljuger men som barn har hon också en annan bild av sin pappa och av sin familjesituation. Allt är faktiskt inte svart och vitt. Min pappa misshandlade min mamma och jag älskar min pappa otroligt högt ändå. Han är inte en dålig person och jag har efter många års terapi förstått varför han reagerade på det sättet (det var vad hans pappa gjorde. Jag kan aldrig försvara hans agerande men jag kan nu förklara det. Hade också varit ledsen om alla såg min pappa som världens sämsta person för att han gjorde dumma saker. En person kan ha många olika sidor och det är det jag tror att Bianca försöker säga.

      Vilken klok och tänkvärd kommentar! Kram

      Att älska sin far utifrån ett barnperspektiv är helt normalt. Även att ha en romantiserad bild av sin förälder. Utifrån forskning vet vi att det skall mycket till för att ett barn skall ta avstånd från en förälder – oavsett våld, övergrepp, missbruk m.m. Vad Bloggbevakning och andra ifrågasätter är hur hon i media talar om – och försöker släta över, det faktum att han i förhållande till hennes mor åtalats för bl.a. misshandel och olaga hot samt även dömdes för hot och övergrepp i rättssak. Bianca kan hylla sin far – och vad han spelat för roll i hennes personliga utveckling, utan att för den skull kränka sin mor (vilket hon ofrånkomligen gör genom att uttala sig som hon gör och hävda att de ”gjort lika mycket fel”, etc). Som förebild är det viktigt att förstå hur den här typen av uttalanden normaliserar våld och hot mot kvinnor – med det alltid förekommande argumentet ”hon provocerade henne”, ” hon framkallade beteendet hos honom”, ”hon är inte skuldfri”, etc. Att det inte är Biancas avsikt är ennan sak (hon kommer p g a traumatisering och skamkänslor säkert aldrig komma till denna insikt). Viktigt att tänka på i sammamhanget är att hon i egenskap av barn – och att hon var närvarande när brotten begicks – också ett offer i den här härvan. I dag skulle hon och hennes syskon även ha betecknats som brottsoffer – och därmed rätt till bl.a. brottsskadeersättning från staten – utifrån gällande svensk rätt. Denna syn på barn som brottsoffer är en viktig utveckling eftersom den även belyser barns utsatthet vid denna typ av brott.

        Sophie: men var har hon hävdat att de gjort lika många fel? Jag har bara läst det som står i denna text. Är också helt emot dessa argument med provokation o.s.v. – inget ursäktar att slå någon. Med det sagt vet vi ju inte vad hon har upplevt. Det enda jag ser att hon kommenterat om sin mamma är att hon bott där mest?

          Jag har för mig att hon säger det i sitt sommarprat. Att båda betedde sig lika illa eller liknande.

      Helt rätt!!

    Alla dessa kommentarer om män som i relationer misshandlar sin partner:

    – han gjorde något dumt
    – han spöade skiten ur min morsa… MEN!!!!!
    – han ”ångrade” det (don’t they all!)

    Säger inte att någon ska hata eller hänga ut sin farsa. Men man behöver väl inte förminska problematiken? Normalisera det?

    Jag förstår att många upprörs men tycker också att det är märkligt att kommentera att någon som hyllar sin pappa inte ska få göra det. Som barn blir man förstås lätt väldigt delad mellan sina föräldrar. Och sanningen är förstås att vi faktiskt inte vet hur Biancas och hennes pappas relation varken varit och är idag.

    Som offentlig person kanske Pernilla också känner att hon inte har någon lust att vara ansiktet utåt för kvinnomisshandelsfrågor utan faktiskt velat få möjlighet att förlåta(?) och gå vidare och inte behöva få detta uppdraget konstant. Det tycker jag också att man får respektera.

    OT om Isabella Löwengrip. Har inte varit inne pä hennes blogg på evigheter men någon nämnde att hon skulle starta bolag med Stordalen så jag tänkte att jag skulle kolla. Iaf.. går först in på hennes Instagram och sen bloggen och början på många av inläggen är precis som på hennes Instagram. Problemet är att hennes IG är skriven på knackig engelska och det verkar som de översatt IG-textens dåliga engelska till svenska vilket även ger dålig svenska. Dessutom känns bloggtexten helt annorlunda från de hon skrev förr. Mer opersonliga och inte samma språkbruk. Vissa spekulerar ju i att hon har någon som skriver åt henne; är detta något hon bekräftat?
    Oavsett känns bloggen inte alls lika kul längre. Den känns krystad och oprofessionell.

      Jag har hört att Petter Stordalen skriver Bellas blogg nu för tiden 🙂

    Tror aldrig att det riktigt går att applicera lagar och domstolsbeslut på en relation mellan barn och förälder. Finns barn som känner ett enormt förakt för en eller båda föräldrarna helt utan att det finns en dom, brott eller ens en brottsmisstanke. Sen finns det barn som växer upp med tungt kriminella föräldrar som fortfarande älskar dem helt utan gränser. Kan förstå henne i det att det ju är hennes pappa och han är en del av henne och hennes uppväxt hur hon än vrider och vänder på det. Hon har hanterat situationen genom att förstärka sin egen bild och upplevelse av pappan som en inspiration och fadersfigur och allt annat faller då bort. När hon själv får barn kanske hon blir mer kritisk gentemot honom och hur han hanterade situationen med hennes mamma – eller så blir hon inte det. Hur som helst så är det ju ingen rättighet att vara älskad av sina barn, så skulle påstå att han haft tur helt enkelt som inte inte skadat relationen med dottern genom misshandeln av hennes mamma – men Bianca har all rätt att välja att fortfarande älska sin pappa. Tror att Pernilla förstår att Bianca inte älskar henne mindre för det.

    Samir är ny programledare i Talang haha!
    Eller rättare sagt ny sidekick till Pär ist för Keyo, kul! Lite OT men på tal om Bianca 😉

      Älskar Samir!

    En del inlägg, kan verkligen kvitta ?

    Och varför inte hålla saker privata? Nä då tjänar man ju inga pengar.

      Bästa kommentaren!! Måste allt fläkas ut till allmän beskådan…

        Är det, det du tycker alla influencer gör. Fläker ut sig?

      Amen!!
      Jag förstår på ett sätt henne och vad andra har skrivit i detta inlägget, men varför drar hon upp det?

      Jag och säkert en klar majoritet går inte runt och tänker på hennes pappa och hans historia. Det är ju alltid hon själv som drar upp det

        Hon har ju lagt upp mycket bilder på och med honom i sina kanaler nu de sista dagarna eftersom de tillbringat tid tillsammans och då blossar det upp med kommentarer om honom också. Förstår faktiskt absolut varför hon känner sig manad att skriva om det nu, MEN hade nog varit bra att inte göra det… Hennes egen blogg dock. Hon väljer ju innehållet.

    Att älska en person innebär inte automatiskt att man älskar personens alla handlingar och val….

    Bianca känns inte vuxen överhuvudet i relationen till sina föräldrar. Tror Bianca har mycket att bearbeta från sin uppväxt, hoppas hon en dag tar tag i detta så hon kommer vidare i sitt vuxenliv och kan utvecklas.

    Tror inte att särskilt många går och hatar hennes pappa eller ens vet varken vem han är eller vad det handlade om då det begav sig och allt gick åt helvete för dem. Det är Bianca själv som har valt att lyfta detta igen. Så inte läge att lipa sen när följare börjar googla och hitta den gamla skiten. Hade hon velat alla så väl så kanske hon skulle ha skippat att dra upp allt igen efter hundra år … vet ej hur många år men lääääänge sedan i alla fall. Han kan säkert ha blivit en go´gubbe nu på äldre dagar men det förtar inte det faktum att han misshandlade, hotade och terroriserade familjen. Varför ska det sopas under mattan och ursäktas med typen ”han var så förr, nu är han snäll”? Gjort är gjort och kommer aldrig tillbaka

      Varför älta?

    Vill minnas att Emilio lackade ur för att Pernilla aldrig var hemma och tog ansvar för hem och barn( de hade barnflicka). Hon var alltid ute på turné el ramlade in lätt onykter framåt småtimmarna efter att ha varit ute med teaterensemblen efter föreställningarna. Och nej det rättfärdigar inte att man slår någon men jag tror att han kände sig ledsen,maktlös och grymt besviken på henne.

      Hatar när man känner sig ledsen, maktlös och besviken så man misshandlar någon och hotar denne ur livet 🙁

      Skärp dig.

    Alltså, hennes sommarprat handlade om att hon tagit skada över att media spekulerat så mycket i skilsmässan mellan hennes föräldrar. Jag tyckte att det var en viktig synpunkt och hoppades folket skulle börja förstå hur mycket skada mediedrev kan göra för alla inblandade. Hon har så rätt, vi vet inte allt. Och de verkar alla ha en bra relation nu, så varför fortsätta spekulera? Har vi inte lärt oss någonting?

      Fast det är ju hon som kommenterar det hela tiden och överallt. Bjuder hon in en i sitt liv så är det inte konstigt att folk spekulerar.

    Sommarpratet går ju stick i stäv med vad Bianca säger nu om sin pappa? I sommarpratet beklagade hon sig väl för att hon inte hade blivit sedd av föräldrarna, inte fått bekräftelse, ingen hade tid för henne, m.m? Ingen hade ens sett att hon fått ”Bulimi”?? Men om man älskat sin pappa så enormt sedan man var liten, varför har då inte den föräldern sett hur illa barnet mått under uppväxten?? Man fattar ingenting?

    Många som lyssnade på det sommarpratet var väldigt intresserade av skvaller just i denna frågan, det betyder inte att sommarpratet blev ”populärast” av rätt anledning, utan folk är väldigt intresserade av en känd familj och vill gotta sig i rent skvaller, där är anledningen till att många ville lyssna på det ”sommarpratet”.

      Hon träffade inte honom så ofta.

    Klokaste hade nog varit att bara hålla tyst om det hela. Förstår att det är jobbigt för henne att hela tiden se kommentarer om honom men hon behöver faktiskt inte bevisa för någon varför hon vill umgås eller ha en relation till sin pappa. Det är ju ändå hennes pappa oavsett vilken skit han gjort. Sen tror jag merdelen av hennes följare inte känner likadant eller har lätt att ”förlåta” men hon hade inte behövt skriva värsta försvarsbrevet bara säga att ”jag vill inte att ni kommenterar om min pappa”.. har själv en pappa som bedrog mamma o gjorde massa skit men kan jag radera honom för mitt liv för det? Nej det är så mkt mer än att bara stänga ute nån för gott.

    Emilio varje inte närvarande under barnens uppväxt utan Pernilla skötte allt, även ekonomiskt. Hon har fått uppfostra (och vara the bad guy). Emilio var inte med på Benjmins förlossning. Han hotade Pernilla, finns på band. Hon valde länge att inte anmäla, tills hon insåg att hon vill vara en förebild för sina barn så att de lär sig att man inte skall strunta i att anmäla. Emilio skrev en bok där han hängde ut Pernilla (att hon var otrogen tex, säkert sant) och andra elaka saker. Pernilla valde för några år sen att träffa Emilio på ett födelsedagskalas för Benjamin då det var hans högsta önskan och de kan numera ses. Emilio verkar också vettigare nuförtiden och förnekar inte hur han betett sig utan verkar be om ursäkt för det och vilja bli en bättre människa. Mycket glad att han och barnen lyckats reparera sin relation. Och Bianca får självklart älska sin pappa hur mycket hon vill. Men låt också mig tycka vad jag vill om den sortens ”pappor”.

      Mitt minne är att flera av hennes arbetskamrater vittnade om vilket helvete hon hade med honom.

    Min far våldtog min mor och de skildes när jag var två år. Jag är resultatet av våldtäkterna. Jag har inte talat med min far sedan jag fick veta detta (i vuxen ålder) och jag kan inte heller riktigt förlåta min mor för att hon i hela mitt liv, trots allt, har försökt att uppmuntra mig till att umgås med mannen som våldtog (och misshandlade) henne. Varför förväntas jag som barn vilja umgås med en man som har skadat min mamma och nu som vuxen bjuda min mammas våldtäktsman på kaffe och middag? Skulle inte tro det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.