Även Nicole Falciani blir erbjuden plastikkirurgi som samarbete

Egoina är en influencer som tydligt sagt nej till att göra samarbeten med företag som sysslar med plastikkirurgi, medan Sindy Niklasson gladeligen sände sin bröstförstoing live på Instagram.
Nu har Nicole Falciani tagit till sitt instagramkonto för att även hon ta avstånd från liknande upplägg vilket är någonting jag absolut vill lyfta upp.
Som hon skriver, tänk om hon varit det minsta osäker på sin kropp och sitt utseende – herregud, hon hade ju kunnat flippa ur helt och gjort så många operationer och modifieringar som fysiskt vore möjligt och vem vet var det hade slutat?
Tänk om samma sak hade erbjudits till 18-åriga Kissie? Det är så omoraliskt och oansvarigt att göra på det här viset att jag kokar!
För om Nicole hade hakat på för att förändra sin kropp – hur tror ni då alla hennes unga följare som ser upp till henne hade sett på sina egna kroppar och utseenden?

Jag anser själv att företag som sysslar med den här typen av omoralisk marknadsföring inte förtjänar att få sina namn censurerade. 
I mina ögon sänker det seriositeten och trovärdigheten hos företaget och det är någonting jag anser att potentiella kunder som söker information på nätet ska få ta del av och ha med i beräkningen när de väljer klinik.
Förra gången var det AK Nygart/Akademikliniken för övrigt som försvarade sig så här.

Vill man verkligen välja en klinik som försöker pracka på unga kvinnor ingrepp som de aldrig uttryckt sig ens vara intresserade av?

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Du har det vi söker i en influencer” WTF!? Hur kan man säga så och vad menar man egentligen? ”Du har precis det vi söker för du skulle behöva lite fillers, botox eller annan justering” Det är ju att rakt ut säga att hon inte duger/är vacker som hon är. Inte lite fräckt.

      Så tolkar inte jag. Kan också vara: du har det vi söker dvs verkar smart, fräsch och trovärdig. Dessutom ganska svårt att misslyckas med ett ingrepp på någon som ser bra ut, knappt så att ingreppet syns. Skulle Nicole tex minska sin näsa så är det lättare att få ett bra resultat än hos någon som har en stor och krokig näsa, då krävs en rutinerad, skicklig och seriös läkare.

      Jag driver en Instagram om INREDNING, och jag har fått två erbjudanden om samarbete med två olika skönhetskliniker. Först skrattade jag lite skämtsamt, sedan blev jag riktigt jävla förbannad. De fick både ett och annat utsinnigt svar och sedan hörde jag aldrig från dem igen. Seriöst? Usch. USCH!

    Håller helt med dig camcam. Sponsrade ingrepp är jag helt emot! Men detta stycket är lite fel tycker jag
    ”För om Nicole hade hakat på för att förändra sin kropp – hur tror ni då alla hennes unga följare som ser upp till henne hade sett på sina egna kroppar och utseenden?”
    Jag tycker att om Nicole vill så ska hon självklart få operera sig! Visst hon är en förebild för många unga, men ska ändå få göra vad hon vill med sin kropp utan att behöva tänka på hur det påverkar andra. Men håller totalt med om att det är förkastligt av dessa företag att hålla på att kontakta influensers på det sättet.

      Eh vad är det här för daltande med tjejers behov av ”vill hon förändra något så ska hon utan att ta ansvar för andra”??
      Det är ganska självklart att hon ska fundera över hur det hon gör påverkar andra då det är essensen av hennes titel ”influenser”. Något du verkar ha missat nog…

        Man kan väl göra saker utan att skylta med dom som influenser eller? Bara för att hon jobbar som influenser så ska hon inte få göra som hon vill med sin kropp? Jag håller inte med dig. Sen behöver man ju inte live-sända sin operation som sindy direkt, utan man kan ju göra det diskret.

          Största bluffen någonsin, att klassa ingrepp ”göra som Hon vill…”. Skönhetsingrepp är en följd av samhällets krav på kvinnor, inget annat. Men visst lev du i din fantasivärld där du tror att du sminkar o klär dig för dig själv.

          Diskret som i inte skriva om det alls då eller vad menar du?

    Så glad att hon är nöjd med sig själv. Och struntar i massa operationer.

    Har en vän som är stor på instagram utomlands och som nu redan opererat sig flera gånger och gjort diverse mindre skönhetsingrepp. Hon har alltid varit väldigt osäker på sitt utseende och det börjar gå ganska långt nu med alla ingrepp 🙁 Sen ger hon rabatt till följarna och uppmanar även dem att gå under kniven… så förfärligt att det är så det går till.

    Betalade inte aftonbladet eller expressen för Kissies bröstförstoring mot att de fick skriva artiklar om det? Jag minnas fel dock.

      Tror det var Nyheter24. Men tror att det egentligen var så att de betalade för att få bevaka det snarare än att de direkt betalade för själva operationen.

    Var väl precis den 18-åriga Kissie blev erbjuden å tackade ja till?

      Just det, visst var Nyheter24 inblandade i det också? Eller hade de bara exklusivt scoop?

    Ja,jag vet allt det tröttsammma….ja, jag var ”nästan där”när det gäller katastrofer.Men i dag var det fanimig på håret,hör ett jättebrak bakom oss,och vi passerade med 1 min tillgodo,åskväder,storm,regn och med en tung husbil,så är jag väldigt tacksam att vara vid liv….Snälla tänk på den du tycker om ,livet är skört❤️

      Ps glömde i paniken att vi var på bron i Genova❤️

        Måste varit fruktansvärt. Hoppas du mår bra, alla dina känslor och tankar är tillåtna❤️❤️❤️

        TACK,jag vet hur det gick för dom bakom oss,och det my friend är inte kul.

          Vet inte vad jag ska säga, jag beklagar verkligen. Ta hand om dig själv och ditt sällskap❤️

      ❤❤❤

      Om du behöver finns det psikologer i katastrofteam på sjukhusen i Genoa.
      De har redan tagit emot flera som i behöv att bearbeta shocken.
      Du kan ringa 118 och be om hjälp om du vill.
      De är jättesnälla, jag lovar!
      Stor kram till dig!

      En italienare i Sverige

        *psykologer

          Personen skriver ju att hen är en italienare som bor i Sverige?! Var det då så himla nödvändigt att rätta språket?! Skriv på italienska då om du är så himla fräck.

            Tack, men det är lugnt.
            Det var jag, Marinella, son korrigerade felet men jag glömde att skriva mitt namn.
            Jag blev också skakad av händelsen och är inte klar i huvudet (jag är själv frpn trakten och varit på bron flera gånger).
            Men jag uppskattar ditt svar.
            Kram till dig! Un abbraccio!

            Till den som var på bron: Villa Scassi, Galliera och San Martino (sjukhusen i Genoa) tagit och tar emot folk som behöver hjälp.

    Plastkirurgi känns inte så aktuellt ämne idag, tänker mest på de förbannade bränderna.

      Vad gällande bränderna tycker du att Camilla och Bloggbevakning ska skriva om ist?

      Jag tänker att man kan tänka flera saker samtidigt, särskildt när en ung tjej behöver ta emot flera Mail i veckan om att hon inte ser bra nog ut utan operation. Det är som jag tolkar mailen iaf. Bränderna är hemska men det tycker jag är något så avancerat att förebygga med finansiering och behov osv så det är upp till politiker och experter att ta reda på potentiella lösningar. Känns inte som att man kan göra något själv just nu?

        Jadå det funkar, men kände ändå, att bränderna var i fokus. Då vem som helst av oss kan bli drabbad. Kanske inte så många som får mail gällande, skönhetsoperationer. Inget som oroar mig i alla fall.

          Känns som att du är inne och läser på fel sida. Här på Bloggbevakning skrivs det om influencers och sociala medier. Vill du läsa om bränder så ska du förslagsvis gå in på en nyhetssajt.

            Jag var precis rätt, för att läsa om något annat, just för tillfället.

          Om det nu är bränderna du har i tankarna, varför i hela friden läser du sådana här bloggar…?

        Är det Nicole som borde ha reflekterat över bränderna då eller är det Camilla som borde sluta bevaka bloggar och sociala medier och börja bevaka nyheter menar du? Finns ju oändligt med nyhetskanaler om man vill läsa mer om bränderna…

      Varför är du ens inne på bloggbevakning om du inte vill/kan tänka på annat än bränderna? Finns mååånga andra sidor(nyhetssidor och Facebook t.ex) att gå in på för att både läsa och diskutera om dem om det är det enda intresset du har idag.

        Men jag går väl in på vilken sida jag vill, tyst bara ??

        Nudel du verkar vara en så rar person, känner du dig rarare, när du kommer med dylika kommentarer?

          Var väl ingen fräckt i den kommentaren? Om man vill läsa om bränder är bloggbevakning fel sida ?

      Förelsår att man läser DN, SVD, SVT eller vilken annan nyhetskanal som helst om man vill ha bra och genomarbetad rapportering om exempelvis bränder, istället för en blogg om sociala media. De gör verkligen det jobbet oändligt mycket bättre.

    Camcam eftersom du skriver om bloggare.
    Den största bloggaren inom trädgård Sara böckmo har stämt ett mäklarföretag på 150 000 kr för att de använt hennes bild.
    Är stämningen ogrundad eller finns det anledning för mäklarföretaget att oroa sig?

      Sara bäckmo är namnet

      Tycker hon gjorde helt rätt. De hade snott en bild som hon använder i headern på hennes blogg och som är en stor del av hennes varumärke. Mäklarfirman/annonsbladet använde den som sin egen både digitalt och i trycksaker. Idag vill alla ha allt gratis och vägrar betala för material.
      Betnér lyckades ju få betalt av Aftonbladet (eller var det Expressen?) för att de publicerat en bild från hans instagram utan hans tillåtelse.

    Så himla bra av Nicole att ta ställning! Speciellt eftersom hon har många unga följare som kan ta efter….

    Tycker ni att man är korkad om man opererar sig?

    Jag har komplex för min näsa. Mitt självförtroende har blivit mycket bättre och tänker inte på det lika mycket längre, men det finns ändå alltid där. Jag blev mobbad när jag var liten av min mamma för min näsa så det är där det kommer från. Jag önskar verkligen att jag bara kunde skita i det, men jag tror aldrig att det kommer bli så. Vet inte om jag borde bojkotta skönhetsoperationer, eller om jag har ”rätt” att fixa något som påverkar mig negativt?

      Tycker liksom inte det ena utesluter det andra. Man kan väl fortfarande tycka att det är ok att operera sig och samtidigt tycka det är fel att göra samarbeten med företag som utför skönhetsoperationer?

        Ja absolut! Jag tycker inte alls att sådana samarbeten är okej, men min kommentar hade inte riktigt med det att göra.

      Jag kan tycker att om man har tänkt på det länge, man är självsäker nog att se att det är inte dig det är fel på utan att man faktiskt skulle tycka att en annan näsa är finare. Jag tycker det stora problemet är att många mår dåligt över sin kropp och opererar men märker sedan att det inte är den faktiska kroppsdelen som är problemet utansjälv känslan. Så bara det inte är problemet kör på!

      Gör det inte! Så sjukt och onödigt. Den här trenden är stark, just därför måste man stå emot, för att det inte ska bli en norm där alla opererar minsta upplevd avvikelse från skönhetsidealen. Och vad skulle du säga om du får en dotter med samma näsa som blir mobbad? ”Varsågod att ändra på den, det är ju den det är fel på?”??
      Vill inte hacka på dig specifikt men tänk efter! Denna utveckling är extremt oroande och skadlig för kvinnor och flickor. Om du mår dåligt för ditt utseende så gå till psykolog och bearbeta komplexet. Kram

    Åh vad jag saknar den gamla tiden, ni vet när det för tjejen handlade om att lägga lite läppglans, locka håret, ha en fin klänning, och killen sprejade på lite (för mycket) parfym och fixade håret så att det skulle se ofixat ut och sen möttes de för en nervös date. Nu ska alla tjejer ha rejäl contouring, lösfransar, 3D-bryn, fillers, botox, osv osv osv. Det känns som att det bara blir galnare och galnare, eller kanske har jag en romantiserad bild av hur det var förr…

      Håller med ?

      Men word! Hade man våfflat håret hade man piffat till sig riktigt mycket.

      Håller med!

      Och body glitter i HELA ansiktet. Kanske till och med en hårtatuering, om man verkligen gillade killen.

      (har definitivt ett romantiserad bild, för jag var typ 10 år. Inget var särskilt komplicerat då.)

      3D-bryn???

        Googla!

      Jag kammar håret och noppar ögonbrynen ibland, och jag känner mig faktiskt i rätt gott sällskap. inte om man jämför med folk på instagram eller influencers överlag, men om jag jämför med typ kollegor och random människor på stan.

      Åh håller med dig…
      löshår, lösnaglar, nya kläder hela tiden, fillers Botox, lyft, träningshets å jada jada..
      Vi lekte, rastade hundar, idag har vi en mobil och en massa sociala medier..

    Hallå! Vet du om att du annonserar för Sverigedemokraterna på din blogg? ??

      Nu får inte jag nån reklam här, men det är väl med reklamen här som på alla andra ställen, att det baseras på ens historik?

        Kan omöjligen stämma här. Det är bara annonser för nätcasino och SD, ingenting som jag identifierar mig med eller har ”sökt på”.

          Nu tar vi det här en gång till. Du behöver inte aktivt ha googlat grejerna. Du har kanske läst eller sett något om politik eller spel? Du kanske helt enkelt passar målgruppen? Det är med komplicerat än att man googlar en en grej och sedan får reklam för det (även om det också händer).

      Nej det har hon inte. Det är Google ads.

      Camilla annonserar personligen inte för någonting. Hon styr inte över annonserna.

    Grym tjej! En förebild som sällan skådas idag faktiskt. Ännu bättre att hon visar dessa PM som hon får för att upplysa problematiken kring den människosyn läs kvinnosyn som är idag. Valet är fritt men att påverka andra och göra reklam för att lägga sig under kniven. Nja. Tänker på tex Annica Englund som gör mycket reklam för sina ingrepp bla fettsugningen och samtidigt så det ju förståss bra att hon är ärlig om den och inte låtsats at hon har tränat sig till resultatet om innerlåren. Det pratas om att hon skulle ha opererat brösten, bilden visar ett ex antal större storlekar men det ska tydligen vara pga träning säger hon? Samma med blondinbella. Där har kroppen blivit smalare men bysten enorm. Men kort och gott. Alla ska väl ha friheten att göra som man vill men med en viss tanke om ens påverkn om unga tjejer tex om man är en influencer. Själv funderar jag på restylane!

    Heja Nicole! Jag tycker det är så uppfriskande med en ung tjej som vågar stå upp mot sånt här.
    Hon och andra är vackra som de är!
    Hemskt med företag som försöker profitera på unga och osäkra.

    Helt ot men nån som har erfarenhet av sidan ioffer.com?

    Fake ja vet men ändå 😉

      Vad sägs om att inte stödja fejkindustrin? Vet du vad du indirekt stödjer för slags verksamhet? Pengarna slussas runt i sk organiserad brottslighet, finansierar terrorism och människohandel. Det är en otrevlig business.

      Spar ett tag om du vill ha the real deal, annars låt bli, är mitt råd 🙂

      Kanon!

    Hallå nån som vet vart Sigrid Berntsson tagit vägen ❓❓

    Skönhetsingrepp är här för att stanna

    O Monas U .. tar Sertralin.
    Provade Atarax men funkade inte.
    Drar hon en vals nu? För Atarax är väl lugnande? Inte antidepp

      Atarax (Hydroxizin) har en milt ångestdämpande och lugnande effekt (används också som klådstillande preparat).

      Det är absolut rimligt att prova sertralin om atarax inte gett önskad effekt

    Fy så förbannat skev världen är. Jag gillar verkligen Nicole, verkar vara en klok tjej.

      Väntar på stämningarna som kommer ramla in… Amerikaner liksom?

        Under kommentarer från just det kontot som postade (som jag följer) verkar folk åtminstone mer skeptiska än folk här i Sverige varit. Men ja, de lär åka på många stämningar, speciellt med tanke på abortklimatet i usa just nu.

    Herregud! Mår illa av dessa företag som sprider psykisk ohälsa hos unga? För de som har influencers som förebilder och ser att de gör ingrepp, det sänder ju ut signalen att en inte duger som en är? Inte för att vara sån men titta på Petra Tungården? Hon ser ut som en helt annan person jämfört med för några år sedan, är det vad unga tjejer ska ha som mål?

      Som kvinna kan man aldrig göra rätt. Är man nöjd är det fel, gör man ingrepp (eller bara sminkar sig) gör man också fel. Pressen på tjejer idag är enorm.

    Annica englund.
    Opererat brösten eller ej? Ja/Nej?

      Har hon gått ut med det? Om inte, lägg dig inte i.

        Då jag själv skulle vilja träna upp bysten efter en graviditet så undrar jag också då hon själv säger att det är träning men andra menar på att det är osanning dvs är det ens någon ide att försöka träna upp sin byst baserat på dessa påståenden eller är det operation som gäller. Lägg dig inte i själv om du inte vet varför frågan ställs pucko.

          Med tanke på att du överhuvudtaget inte kände träning i din kommentar är det väl snarare du som är ett pucko. Har du hängig byst kan du endast träna muskulaturen bakom brösten. Det går inte magiskt att träna upp hängande bröst.

            *nämde
            Jävla autocorrect

            Hahaha. Men då har vi ju svaret där då! Hon måste alltså ha opererat dom? Inte för att det är relevant på något vis? Och nu är ju inte den som skrev först utan jag tyckte bara att du var sväsig mot ovanstående som skrev. Pucko.

              *snäsig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.