Det händer på Instastory

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,212067″ ap mute yot ]

Förutom att Cissi i skrivande stund är inne på förlossningen så borde det här täcka det mesta som hänt på Instastory det senaste dygnet.

Hepp!

https://www.instagram.com/p/Bmi7f9zhsVt/?taken-by=cissiwallin

https://www.instagram.com/p/BmjIewZBSzP/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=w45bfc74xw8n

Nu är den lille knodden här! STORT grattis!!!!!!! ?????

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så lik sin far, speciellt näsan! Älskar spädbarn. Är könet fastställt eller får man inte fråga sådant nu för tiden?

      Hon har redan tidigare berättat att det är en lillebror.

        Hade missat det! Trodde folk såg på ansiktet att det var en kille, tänkte hur är det möjligt ?

      Haha ja näsan var söt ?

      Jättelik pappan – ser ut som om Cissi fött sin egen make!

        Haha! Lite komiskt uttryckt. Hon kanske blandar ihop dem ?

      Superlik sin far! Älskar sånt. Någon som sett Julia Frejs lilla barn/bebis? Också superlik sin mamma. Min såg ut som ett mongoliskt barn när hen föddes, inte det minsta som någon av oss, men det ändrade sig efter ett tag.

    Grattis till Cissi m familj!!

    Jag förstår att det är det största som hänt en mamma/pappa att få barn.

    Men jag själv tycker att det är såå tråkigt att läsa om när folk fått barn…

      Samma här. Och särskilt om de som försöker övertyga andra föräldrar om att just _deras_ barn är jordens underverk – tycker inte alla (de flesta då iaf) det om sina barn?! -.-

      Håller med. Och att läsa om folks barn sen flera år framåt.

      Jag är själv gravid nu och när barnet har kommit tänker jag inte överösa mina sociala medier med bilder på honom/henne. Handlar även om integritet för barnets skull, hela hans/hennes barndom behöver inte dokumenteras på Internet utan jag kommer satsa på personliga fotoalbum istället.

      Jag har vissa på instagram som seriöst lägger upp runt 5-10 bilder och 2-3 videos dagligen på barnet/barnen. ? Jag älskar barn och jag pluggar till förskollärare men är intresserad av att lära känna barnen i verkligheten, inte att läsa om massa okända barn på Internet.

      Det värsta är folk som också lägger upp privat information om barnet så som bajsvanor eller beskriver att barnet har kräkts osv.

        Kan du inte berätta mer om vad du minsann inte kommer göra när du själv får barn ? sånt är alltid lika underhållande att läsa om!

          JA, berätta mer!

          Det Elin skriver låter genomtänkt och smart i mina öron – en bättre syn på barn helt enkelt, snarare än att se dem som objekt som ska exponeras på sina föräldrars sociala medier, som förlängningar av föräldrarna själva.

            Jag lägger upp på ig för min egen skull och som en form av säkerhet för att det ligger där om allt annat brakar. Ca tre foton i månaden nästan uteslutande på barnen. Folk får väl avfölja mig, skiter högaktningsfullt i antal följare.

              Hej!

              Det finns något som heter dropbox, iCloud och en del andra tjänster där du kan lagra dina bilder. Känns rimligare att insta skulle ”braka” än en molntjänst. RECOMMEND RECOMMEND om du ändå ”skiter högaktningsfullt” i dina följare och bara vill säkra dina foton.

                Men det är väl framför allt MIN insta, eller är den främst till för andra? Den fungerar som mitt lättillgängliga fotoalbum. Vi har olika sätt att se på appen helt enkelt isf. Är jag ointressant – avfölj! Mycket enkelt? Jag har naturligtvis dropbox också.

                  Oj förlåt! HEJ på dig också!

                Dessutom skrev jag skiter i ANTAL följare, inte MINA följare. Millenial smartass

        Och även jag sa innan/när jag var gravid att jag ska minsann inte göra si eller så men likväl gör jag saker nu som jag sa att jag ej skulle göra som mamma.
        Man är en jävligt bra förälder när man inte har barn 🙂

        Innan jag själv fick barn tyckte jag det var helt ointressant. Nu älskar jag att följa andras graviditeter och se bilder på bebisar. Dock har jag aldrig lagt upp bilder på mitt eget barn eller mig när jag var gravid och heller inte ”gått ut” med det. Brukar heller inte försöka övertyga andra om att mitt eget barn är ett sånt underverk, det är helt uppenbart för alla som träffar hen?

    ”So exited for the store in Berlin.” – Blondinbella.

    Undrar vad det kan betyda?

      Zalando de finns nu där.

    Victoriasstil instakonto har lyckats gör hela 5 st annonser för en badbassäng som de fick Gratis att promota. Det lönar sig att tjata på folk om detta samarbete för att hon kan på så sätt tjäna pengar. Det måste vara rekord att göra så många annonser på kort tid för en produkt. Antigen går det trögt eller så vill hon inte av omtanke att hennes läsare ska missa detta grymma erbjudande. Jag gissar på det förstnämnda ???

    Jag såg i morse att @mandyschulman grattat henne med en massa hjärtan. Fjäsk eller ånger?

      Hon har inte gjort något fel så varför ska hon fjäska eller ångra sig? Vad exakt har hon gjort mot Cissi Wallin,?

          Men Amanda hade inte gjort något. Hennes inlägg på IG hade inget med Elaine att göra. Amanda skrev bara att hon umgicks med pedofilanhängaren och riksmobbaren under en bild. Det var för att visa hur osant och absurt det är, eftersom Sigge inte är en pedofil/anhängare och Alex ingen riksmobbare. De hade kallats för detta. Hon skrev inget annat, inget om Elaine.

          Elaine däremot skrev att Amanda hånade hennes barndom- men det var inte sant. Hennes läsare trodde på det och gick på Amanda och kontaktade alla hennes samarbetspartners och påstod att hon försvarar pedofiler mm.

          Så exakt vad är det hon gjort?

          Camcam vinklar alla inlägg eftersom hon numera är vän med Elaine/Cissi. Det tycker jag är riktigt lågt av Camilla.

    Dricker Isabella shots med aktivt kol? Varför? När jag var liten fick jag koltabletter mot magsjuka.
    Från FASS: ”Aktivt kol adsorberar ett stort antal läkemedel vilkas absorption därför minskar vid samtidigt intag. Kolsuspension och annan medicin bör därför tas med minst 2 timmars mellanrum.”

    Gjorde inte Cissi Wallin en jättegrej av att hon hade flyttat till New York? Har jag missat något?

      Nej? Cissi har inte gjort nån jättegrej av New York.

    Hon såg sig som någon expert på mat ett tag och betygsatte restauranger och bloggade om mat i New York när hennes man arbetade där. Hon kallade sig famous swedish food critic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.