Dokusåporna kör med återvinning på hög nivå!

Finns det bara ett begränsat antal individer i Sverige som kan tänka sig att ställa upp i skandalösa dokusåpor?
Det är nämligen samma människor som återanvänds om och om igen, men kanske har de ingenting bättre för sig än att förnedra sig/supa/knulla/bråka/gråta i tv?
Jag har roat mig med att göra en liten kartläggning över de senast avslöjade dokusåpadeltagarna som vi än så länge vet återvänder så att ni riktigt kan gotta er och grotta ner er i vad som komma skall.



Tillägg: Sara Bolay har tydligen även varit med i Big Brother – det hade jag helt missat.

Jag gissar på att betydligt fler kommer avslöjas allt eftersom eftersom varken Paow, Smail eller Jeppe Johansson syns till här.
Jag undrar också hur Adrian och Jasses deltagande i Ex on the beach ska utformas då de ÄR varandras senaste ex.
Så spännande!!!! Poppar ni popcorn?

En annan sak värt att notera är att myskillen Andrijano ”Adde” Mijanovic – aka Adninatoor – aka fittpetaren – är tillbaka för en tredje gång i Ex on the beach.
Han kan inte ha mycket annat going for him, så tjejer!
Göm och skydda era underliv för eventuella otrohetstest!

Det vankas en högkvalitativ tv-höst, mina vänner!
Det enda som saknas är Anna Book, men hon kommer förmodligen dyka upp som gubben i lådan i i alla fall EN produktion – var så säkra!
Det är ingen sommar utan reagge (för det har Markoolio sagt) och ingen TV-höst utan Boken!

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du hänvisar till fel program på flera av deltagarna i dina bildmontage

      Va? Var jag så trött när jag sammanställde dem?

      Tänkte med det.. va ska Adde vara med i PH också? men är ju Ex on the beach.. och det räcker ju ?

    Lite korrektur från en dokusåpanörd:

    – Adde ska vara med i ex on the Beach igen. Inte PH.
    – Jasse var med i ex on the Beach i säsong 2.
    -Sara Bolay har varit med knåda djungelns drottning & big brother..

    🙂

      Tack!

      Rättelse – Sara Bolay har varit med i Ex on the beach – och det var före Big Brother, de fick nog vara med där hon och Anna-Lisa tack vare Big brother. Och Jasse har varit med i först PH och sen även i Ex otb. – Detta borde du som dokusåpanörd veta 😉

        Rättelse igen – Tack var deras medverkan i Ex on the beach ska det va, så fick de vara med även i BB. ?

      Vem bryr sig egentligen?

    Jaså ska M Coleman vara med i PH, då lär nog Paow också dyka upp där har annars trott att det är i Ex on the beach hon gör ett inhopp i år. Och Marcelo som tydligen hittade kärleken i PH. Och massa gamla deltagare och PH-deltagare i Ex on the beach… ja det är nog smart för att få tittare, och tänk så kul för dessa wannabees som Adde och andra att få ytterligare lite tid i rampljuset wow ? Ja då lär Anna-lisa och Amelia dyka upp igen också, kul för dem med lite mer fame och mer tid i rutan. Verkar som att fillersläppar och tatoos är receptet för att få synas i rutan these days ?

      PH är redan inspelat så fattar ej vad du syftar på? Om han hottade kärleken där och de är tillsammans ännu så är det väl bra. Han ska ej spela in det nu, utan det är inspelat.

        Eh va… har jag sagt att inte PH är inspelat?? Jag vet att det är inspelat för många månader sedan redan, har inte sagt att det är något annat än bra att han hittade kärleken där?‍

    Visste inte ens att det fanns så här många program. Vem orkar kolla på allt? Jag saknar tiden då det bara fanns bb och ph och man samlades i gäng hemma hos någon som hade den rätta kanalen….

    Trash.

    Såg på Instagram att en gammal kollega till mig ska vara med i PH i år. Höll på att skämmas ögonen ur mig när jag såg hennes presentationsvideo. Hon var asgullig när vi jobbade tillsammans men framställde sig som ett riktigt spån. Hoppas att hon är mer sig själv i serien sen, hon är så go som hon är utan att behöva lägga sig till med nån fejk PH-persona.

      Tänk på att det är en väldigt kunnig produktion och Klippare bakom allt också, få är nöjda med hur de framställs i efterhand. Ofta ställer produktionen väldigt ledande frågor för att få fram saker de sätter i andra sammanhang

    WT

    Förhoppningsvis börjar dokusåpans (som fenomen) popularitet dala. Jag föraktar den här typen av program så innerligt, usch. Produktionsbolag som utnyttjar naiva ungdomar som sen blir fast i den världen pga att den övriga världen inte vill ta i dem med tång efter en sådan medverkan.

      Ja populariteten för dessa dokusåpor börjar väl dala, har ju blivit uttjatat liksom så det är väl därför de nu tar in gamla välkända personer som då ska locka tittare.. jag kommer titta i år pga några av deltagarna, jag hade inte tittat om det varit nya okända människor med, tycker både PH och EOTB är hur trist som helst annars, töntig meningslös programidé, var intressant en säsong men sen blev det bara tjatigt, enformigt och trist.

        Och de styr ju sååå jäkla mycket .. folk som åker ut som produktionen tycker gör bra tv, få ju nästan alltid en chans att komma tillbaka in. Och de styr ju även med teman och immuniteter….

      Undrar hur mycket betalt dom får någon som vet?

    Sara Bolay har även varit med i Djungelns Drottning för X antal år sedan!

    var inte detta inlägg uppe igår?

      Tänkte också på det. Men kanske kom upp fel tid!

    Daniel Redgert och Margaux Dietz tar upp hela Anitha Cleménce-situationen i senaste avsnittet av sin podcast. Tycker att de säger en del intressant och nytt, tänkte att det kan vara värt att tipsa om. ?

      Jag är förundrad över apostrofen (heter det så?) på Anithas efternamn eftersom hon uttalade det ”klEmens” med betoning på första stavelsen. Behövs apostrofen då?

        Hon fick avslag på efternamnet utan apostrof men den påverkar inte uttalet utan kommer bara stå med på id-handlingar.

        Hon förklade i hennes senaste poddavsnitt att det namnet inte gick igenom, så hon satte dit apostrofen och då gick det, men säger att hon ändå kommer uttala det ”klEmens”, och bara stava det så på pappret.

          Ops jag var lite efter ?

            Jag fattar ändå inte varför det inte stavas Clémence då ?

    BRA INLÄGG

    Jaha, har Adde och Anna Lisa gjort slut? ??

      Tänkte också men kollade deras insta och 18:e juni har de lagt upp bild på varandra. Hur fan har han hunnit med att bli antagen dit?

    Sara har även för väldigt många år sen varit med i Djungelns drottning ?

      Ja, men jag räknar inte riktigt det hit. =)

      Pischa, tränaren i Biggest Löser var också med i Djungelns drottning ?

    Vet att jag inte borde ha en åsikt för jag har inte varit i samma sits som Jasse…, tyckte det var så hälsosamt att hon skrev att hon skulle ta en paus från influenser världen när hennes pappa gick bort, men då har hon valt att spela in ex on the beach, dessutom med hennes nyblivna ex, tänker att hon måste vara så sargad, usch att förlora sin pappa och sin kärlek. Kan det ens bli bra tv, när man tänker på det, hon kan ju inte må bra. Gillar jasse, men tycker det är självskadebeteende. Är tyvärr en nörd som tittar både på pH och exob. Men känns fel bara

      Hon var med 2016. 🙂

        Och 2018. Så du hade rätt, n.

      När dog hennes pappa?

        Det vet nog ingen direkt, vilken dag det var. Men hon la ut bilder som var riktigt ”influenser” vilket är sjukt, den dagen han begravdes, och sa att hon behövde en paus (pausen var exob) så han dog troligt inom de senaste tre månaderna. Sorgligt oavsett. Jag är befriad att inte min pappa är död, så kan inte säga något, för vet inte hur man reagerar eller känner… men ja i min värld har influenser tappat verklighetsuppfattning. Då man gör detta i all hemsk sorg.

          Spyr, Jasse skrev att hon skulle ta paus från sociala medier med sin familj i mitten av juli. EFTER hennes pappas begravning.
          Sen pker hon och spelar in EOTB direkt efter begravningen.
          Sörja? Kalla mig okänslig, men heövete vad ytlig människa.
          Hon har sagt att hon inte ens vill förknippas med EOTB mer eller deltagarna, ändå är hon tillbaka på ruta ett när hon blir erbjuden pengar. Äckligt

          Tror vi kommer se en mycket svagare och känsligare Jasse. Adrian krossar nog henne rejält, speciellt efter hennes ”bekräftelse” video på youtube där hon bölar över att Adrian lämnat henne. Skaffa ett liv, jobb och väx upp

          Fler deltagare i EOTB 2018:
          – Paow (blir antagligen sams med Jasse)
          – Diego mami
          – Anna-Lisa
          – Amelia?

          Är helt säker på alla dessa, inte sista dock.

          Du har helt rätt. Jasse begravde sin farsa, lägger upp bild samma dag att hon ska va me sin familj, sörja och ta paus. MEN DET ALLA INTE VET ÄR ATT DENNA PAUS = ex on the beach.
          Kalla mig okänslig om du vill, men får inte ihop logiken.
          Hon har själv sagt att hon inte vill förknippas med EOTB mer, eller människorna. Vad är det första hon gör efter att Adrian dumpat henne?
          Jo, höra av sig till dessa människor för hon inte har någon annan.

          Men knte för fasiken spelar jag in EOTB när min far gått bort? Mycket handle om pengar, ytlighet och publicitet för Jasmine, riktigt blä i mina ögon

            Tror vi kommer få se en jävligt känslig Jasse i tv, Adrian kommer såga henne

      Usch tycker så illa om Jasse. En riktig mobbare med nersupen och nerrökt röst. Ska låtsas att hon står upp för någon och något när hon egentligen är en svag kappvändare som ger sig på den som är svagast i gruppen med utbrott och utskällningar. Haha blir nästan sugen på att vara med bara för att trycka till henne. Skabbig brud.

    Hahaha produktionen har verkligen slut på idéer?

    Btw adde… har aldrig sett något värre. Vidrigaste beteendet och personligheten ever usch jag avskyr honom…
    dock är en släkting till mig med i eontb i år så jag kommer illa tvunget och se de avsnitten han är med i iaf.. och tvinga mig igenom
    Kräkreflexerna varje gång Adde dyker upp?

      Verkligen slut på idéer… Och att det är samma person er med om och om igen….

    En liten dos Book får man ju då barnbooken dyker upp i tv.

      Vad menar du? Felicia? Ska hon vara me i PH eller Eoth? Fångarna på fortet yker de väl snart upp i annars ja om du menade det kasnke. Anna B herself lär ju dyka upp i någon såpa snart iaf, troligtvis inte någon av dessa.. eller vem vet, kanske dyker upp som gubben i lådan och ska agera någon expert eller lärare eller göra ett uppträde eller bara överraska haha.. men jag gissar mer på Farmen för hennes del, och så tror jag Paow kommer att dyka upp som Gubben i lådan i PH eller Eoth.

        Ja, Farmen vip var det.

        Farmen VIP har Tramsfrans gått ut med.

        (Jag inte hatkärlek till att jag är 30 och har sån koll…)

        Ja Farmen VIP, och tydligen bekräftat offentligt nu genom Tramsfrans (?). Inte PH för Paow, längesedan det spelades in ju men EOTB troligtvis, som ett sk ex till Eric (?) eller bara som gubbe i lådan lite på kul, eller har hon haft någon annan där kanske – det behöver ju inte heller vara ex direkt ? men det ligger i tiden med hennes resa och hemkomst som med vissa av de andra så…

    Hundra spänn på att Johannes kommer in i EOTB i år igen ?

      Absolut Helt säkert, det tänkte jag också på.

    Detta är det mest tragiska med vår tid.

    Aldrig, ALDRIG kommer jag att titta på dessa skitprogram. Så lågt sänker jag mig aldrig.
    Om något är WT, så är det det!

    MEN VAR ÄR ”hajen älskar brudar”?? STENUNGSUNDS STOLTHET

      Hasseb’s stolthet menar du

    Jag tror jag sett en säsong av Big Brother, när jag gick i gymnasiet. Har sett nåt enstaka Paradise Hotel avsnitt, högst 5 st kanske. Har inte ens rätta kanalerna nu (1,2,4,6 plus barnkanalen osv.) så kan ändå inte kolla ?

      paradise hotel kan du kolla via viafree om du vill kolla på det programet

    När gjorde Jasse och Adrian slut? Trodde att jag hade koll men det hade jag missat ?

      Jag snubblade över hennes ”vi har gjort slut”-video på Youtube, därför har jag koll… 3 månader sen den lades ut…

    Jag längtar bara till Love Island ????

    Men det finns ju dom som blir kära på riktigt. Och det är ju fint. ??❤

      Really? Jag bor i London och här är ”Love island ” det störta varje år. Det är som paradise hotel och går ut på att man ska försöka ”hitta kärleken”på några veckor. Seriöst vem fan pumpar sig full av fillers och silikon för att sen gå med i ett pinsamt tv program för att träffa den rätte? Såklart gör folk de för att bli kända endast men saken är att fejkpattar can only take you as far. Om 6 månader har du endast ett skämt som skämt ut dig själv och är annars totalt bortglömd .

        Årets deltagare Hayley var ju dock rätt passande för PH om det startar i uk!
        /också-London-boende

    Att inte glömma Gynning!! Hon leder ju eftersnacket på eotb och är en gammal BB-räv. Jag älskar dock Carolina som personlighet oavsett vad. Men det är kul när en gammal skandaldrottning blir pryd av hur de beter sig i eotb

      Och Gynning omsatte väl typ 40 miljoner i år? Med mer vinst än Bella. Måste ju ändå räknas som att ha lyckats från dokusåpandet.

        Verkligen! Hon av någon vände upp och ner på bilden av sig själv utan att förlora vem hon faktiskt är. Läste Bingo’s bok och när han beskriver Carolina så känns hon så himla fantastiskt och lika underbart när man läte Ego girl direkt efter och får samma bild av henne fast från hennes synvinkel. Det är ju knappt så man minns henne från BB och alla dessa utvik utan nu är hon sitt egna varumärke som står på egna ben. Heja Carolina!

        40 mille! På vad?? Är det hennes tavelförsäljning som rullar in så mkt eller gör hon något annat utöver det?

          Smycken, porslin/diverse hushålls artiklar, textil, tavlor, programledare.. hennes glas, brickor etc är ju väldigt poppis så det lär generera en hel del.

    Undrar också hur mycket gage de får?

    Hoppas Anna ska vara med i PH eller EOTB då skulle jag titta ?

    Sara Bolay bor väl i Dubai o har eget bikinimärke. Antagligen går det inte så bra om man måste vara med i en ny dokusåpa. Allt för mer likes o följare. Tycker hon är allt för kaxig för att va kul att se på…

      Sara var ”innetjejen” att räkna med förut här i Uppsala och stack verkligen ut från mängden. Sen vet jag inte vad som hände. Förra sommaren såg jag henne på ett ställe här ute i stan och hon flamsade mest runt och verkade märkvärdig. Hon börjar väl bli lite old news och folk börjar glömma henne.

        säger nog mer om Uppsala än vad det gör om Sara…

    Det är väl tur att det inte är så många som kan tänkas ställa upp i den här typen av program. Supa, bete sig korkat och ha sex i tv. Ja, tur att det ör en begränsad krets som ids göra bort sig så.

    Vlad (Reiser) har ju också varit och spelat in något nyss. Han känns dock spontant snäppet mer vettig än en PH/EOTB-deltagare så jag hoppas ju inte det.

      Mm jättevettig kille som drar både våldtäktsskämt och sexistiska skämt lite då och då. Passar inte alls in i varken PH eller EOTB ?

    Tack för inlägget, ser fram emot PH. Eoth känns som ett skitprogram för dom som inte får vara med i PH.

    Jennifer Karlsson som ska vara me i paradise hotel var också me i Temptation Island

    Bara jag som vill se ett EOTB med frånskilda 45-50-åringar? Skulle vara snäppet värre än med ungdomarna tror jag!

    Jag tittar faktiskt på en del av dessa program. Men dom som ställer upp gör det på bekostnad av sitt rykte, det beror ju på hur produktionen framställer dig. Sen kan man ju undra om det är värt att att supa o ha sex i tv för att få kanske 30-40 tusen följare? Lite sponsorer o gratisgrejer kanske nåt år sen tar det slut. Ny dokusåpa nya följare osv. Men sen då när dom blir så gamla att ingen bryr sig ska dom skaffa jobb då utan referenser eller erfarenhet. Många startar bolag när det går bra men hur många överlever?? Tragiskt bara att sociala medier o influenser ökat så då det bara är ett fåtal som faktiskt får ut nåt av det. Detta vill nuvarande 15-16 åringar göra när dom blir ”vuxna” ja må va äldre än 30 Kanske inte alls tror på detta som framtid och vilken framtid får dom…flera dessutom så opererade över hela kroppen innan 25år ålder hur kommer dom se ut? Kommer det försvåra att få ett riktigt jobb? Många frågetecken runt dessa människor…

    Smail leder Studio Paradise så han är med i år igen? Älskar Smail!

    Är det bara jag eller känns det inte som Paow kommer vara med i antingen PH eller ex on the beach? Hon var ju ”borta” hela sommaren så skulle kunna finnas en chans att hon dyker upp som Mattias ex.. riktigt stökigt om det sker!

    Jag minns en tid när det var fokus på ”spelet” i PH. Blev faktiskt förvånad, och rätt äcklad, av presentationerna och hur öppet det nu är fokus på sex istället. Är det bara till för att få se folk ligga i tv nu?

    Sara bolay har också varit med i djungelns drottning som gick på kanal 5 för typ 6-7 år sedan. Där var även pisha och Jessica lauren med. Men den säsongen saraa var med sist i eotb åherregud! Det är det värsta jag varit med om. Hon är verkligen störd på riktigt. Aldrig sett något liknande.

    Jasse var med i några avsnitt av Cirkus Magaluf också då hon jobbade på Grabbarna Grus och hade ihop det med chefen. Var pinsamt att se hur hon såg upp till denne mupp, precis som om en nattklubbschef utan högre utbildning är någon att se upp till ??

    Adrian Montin har försatts i personlig konkurs. Meddelades idag i Göteborgs-Posten. Att leva dokusåpaliv är tydligen inte så lönsamt.

    Han Jesper Bengtsson från något tidigare realityprogram kommer även in i PH. Tillsammans med något annat känt ansikte haha….

    Undrar en sak Camcam? Marcelo och Nina i årets PH är ju ett par nu…ska de inte böta när de går ut med förhållandet innan programmet sänds??? Blir konstigt att se PH och veta att de är ihop..,?

      Anna-Lisa och Adde var tydligen också ett par när Adde åkte till EXOTB men de höll båda tyst om det. Money talks heter det

    Ex on the beach är som en klassåterträff för töntar som åker till medelhavet och tror de är bartenders och personer de råkat sätta på under tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.