Ska Löwengrip säljas på Zalandos Outlet i Berlin?

Isabella Löwengrips ”nyhetspartner” Breakit rapporterade i dagarna att Löwengrip ska slå sina påsar ihop med Zalando i Tyskland för att få ut sina produkter där, och Isabella själv verkar mer än uppspelt över att få besöka Berlin:

På tal om internationellt så kan ni från och med idag hitta Löwengrip hos tyska Zalando. Vi lanserar snart i deras fysiska butik i Berlin. Jag har inte varit i Berlin än så ser fram emot eventet där.//Isabella

Grejen är ju att Zalandos butik i Berlin är en outletbutik som erbjuder returnerade varor för upp till 70% rabatt på det ordinarie priset.
Ska Löwengrip sälja ut sina gamla produkter och hur stort restlager kan de egentligen ha kvar efter att praktiskt taget ha slumpat bort produkter hela våren och sommaren?
Eller ska Löwengrip som vara den enda fasta sortimentet i en butik vars varor konstant byts ut? Är det fördelaktigt verkligen?
Eller har Isabella helt enkelt inte givit Breakit hela sanningen till den beställda artikeln? Ett outlet låter ju inte riktigt lika flådigt som att de snart lanserar i deras fysiska butik i Berlin.
Efter att dubbelkollat på nätet så finns det inga fler Zalandobutiker i Berlin så det kan inte röra sig om någon annan än den här. Så här ser det ut där inne. (Bilder från Tripadvisor)

Uppdatering – Svaret på frågan i rubriken är alltså ”nej”.
Det ska de inte.
Jag sökte på Zalando på kartor över Berlin och fick fasen bara upp den här Outletbutiken vilket jag tyckte rimmade illa med den lansering som Löwengrip ska göra, men det rör sig alltså om en annan butik – HÄR.
Den ser betydligt trevligare ut än bilderna här under!
Tack för infon!!!

Och på tal om att utelämna lite information…
I gårdagens inlägg så skriver Isabella följande:

Förresten! Insåg att jag har glömt att bjuda in. Löwengrip och Stylein har ett event på Hotel Diplomat den 13/9. Jag kommer vara på plats, Emelie kommer finnas på plats för hårstyling samt Elin från Stylein visar deras nya kollektion. Anmälan här!

Det hon glömmer nämna är att eventet är uteslutande för Mastercard-kortinnehavare och att man måste betala för att få gå dit. 
Små, små detaljer som alltid utelämnas när det kommer till Isabella.
Det verkar även som att Mastercard har lite problem med källkollen gällande Isabellas bloggstatistik, eller är det hon som fortsatt ljuger om hur många läsare hon har på bloggen?


Tack Malin!!

 

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lol, 100 spänn för att gå dit? Borde vara tvärtom att man får en hundring eller motsvarande för att ta till sig deras reklam

    Härligt lyxig butik det där, precis rätt miljö för blondinbellas kladd och klet.

    Finns bloggen fortfarande översatt till tyska och arabiska? Plattformen är så rörig, men reflekterat över att det uteslutande är svenska kommentarer på bloggen. Då måste ju alla hennes utländska läsare kommentera nån annanstans tänker jag – om det nu finns kommenterar utöver de svenska…

      Läste att de hade lagts ner

    Men det står ju i breakits artikel

    ”I juli öppnade Zalando en fysisk butik i Berlin som ska ha fokus på det nya skönhetssegmentet och Löwengrip Beauty, vars produkter kommer att säljas även där, ska vara med på butikens lanseringsevent i september.”

    https://www.berlin.de/special/shopping/neueroeffnung/5118062-1965219-zalando-beauty-store.html

      Och Isabella länkar till och med till hemsidan där hennes produkter finns

      https://www.zalando.de/beauty-home/

      Ja, den ser ju inte riktigt ut som den butik Cc visade

      Camcam vill ju att Bella ska få en massa skit. Så har det alltid varit & kommer alltid att vara

      Butiken är en variant av Ullared men med enbart skönhetsprodukter

      Nu googlade du slarvigt Cc, butiken öppnade 28/7 och är inriktad på smink och finns på en helt annan adress än outletbutiken

        Va? Jag som letade som en tok!

            Kamske lägenatt ändra detta inlägg eftersom det inte är rätt..

              Verkligen!,

          Ibland ser man vad man vill se 🙂

            Ha ha 🙂

    Men jag har nämnt detta tidigare, tror detta är ett nytt sätt att tjäna pengar. Slår vad om att det fortfarande tillverkas klet med de gamla flaskorna och ”säljs ut ” om och om igen. Ullared, mat hem och dollarstore har det snart i sitt fasta sortiment med tanke på kvantitet?

      Ja, det är inte alls omöjligt att de LCC-produkter som säljs bäst nytillverkas med den gamla designen för att säljas billigt. Inte ovanligt bland mindre exklusiva kosmetikprodukter att det finns parallella produktserier. Att det fortfarande finns gamla LCC-produkter verkar ju otroligt med tanke på hur länge som ”utförsäljningen” pågått så något har inte förklarats för oss.
      Liknar bokrean där man inte alls enbart säljer böcker som ”blivit över” utan faktiskt trycker upp extra upplagor av böcker som man tror ska gå lätt att sälja under den hype som bokrean är.

    Hon hade med en okänd tysk Kim_hehn på Insta, tror inte 2259 följare ger så mycket reklam som bella hade behövt i Tyskland. Denna Kim öppnar ett paket från Löwengrip med två produkter.

      Kim kanske har blivit anlitad av Tim.

    Tyvärr är inte Bella trovärdig alls…

    Ha ha ha, att hon bara orkar denna Isabella? Är hon verkligen på riktigt?

    Skulle aldrig gå på ett sådant event. Att Mastercard inte fattar bättre. Finns ju tusen & en andra märken/produkter man skulle kunna tänka sig. Har de betalat för att kroka ihop sig med Mastercard?

      Har inte Blondinbella haft samarbete med MasterCard?

        Jo, senast i höstas hade hon ett samarbete där hon sålde in kreditkortet som superekonomiskt.

    ”Pingis Hadenius, tidigare skönhetsredaktör på ELLE” Har jag missat något?

    Jag fattar inte varför Bellas hus har pantbrev på över nio miljoner om både hon och barnen har ”sexsiffriga belopp” på konton. Varför betalar hon inte av lånen på sitt hus och varför är det belånat över det pris hon betalade för det om hon har så mkt pengar? Det stämmer inte.

      Hon lånade för att lösa ut Odd ur huset. Värderingen var då 11,5 mkr pg av renoveringar och förbättringar.

      Sjusiffriga var det väl ?

        Helt riktigt ?

      För att räntan är lägre än avkastningen barnen plus hon har på sina ”konton”

    hur kommer det sig att bella inte är vän med stordalens 26-åriga dotter? känns ju som att det hade varit en mer lämplig(?) relation, om dessutom inte för ekonomisk vinning https://www.expressen.se/gt/stordalens-dotter-ska-ta-over-miljardimperiet/

      öh va?

        med tanke på att hon smörar in sig i andra rika unga kvinnliga entreprenörers liv (typ Tara nu senast)…. ?

          När hon inte lyckas med någon brukar hon sällan berätta. Först nu när bokslutet blev officiellt står det om kostsammma felrekryteringar och felaktiga satsningar.

          Finns nog en hel del entreprenörer som inte gillar henne, sådana som jobbar hört och inte behöver återhämtning två veckor efter semestern. Hon gör inte annat än återhämtar sig.

      Haha vem fan blir kompis med dottern till mannen man ligger med?

        Inte ovanligt om mannen ifråga inte är gift. Frågan är hur fan du kan veta det? Var du där?

    Tyskar älskar Skandinavien och framförallt Sverige så det här är nog en bra satsning. Men nog måste hon köra med lite mer reklamkampanjer hennes blogg är ju inte känd i Dland. Eller teama upp med ngn bloggare där typ Masha Sedgwick eller liknande.

    Löwengrip verkar köra med att inte godkänna kommentarer som går emot henne.. skrev en kommentar under inlägget med eventet och gjorde en recension på hennes produkter bla. Ärligt och ifrågasättande i samband med eventet. Men den försvann, blev aldrig godkänd.
    Varför ska man ha kommentarer om man ändå inte kan ta när någon säger något som inte passar fröken? Jag var verkligen inte otrevlig eller elak, bara sa min åsikt. Nog var det sänkande för Löwengrips produkter men höjde stylein.. tröttsamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.