Absolut inget samarbete mellan Katrin Zyto och Isabella Löwengrip

Uppdatering!
Men GUD!
Jag var liiiiite för snabb här när jag kom hem efter en jäkligt lång och tung dag rent privat!
Jag tittade bara på kontot på den första bilden jag fick skickade till mig och fick för mig att Katrin och Bella ensamma stod bakom det här. Därav det jäkligt märkliga i att rabattkoden hette Camilla15 och tänkte att det var höjden av lathet från Katrins sida att inte ens skaka fram en ny utan ta en annan och tänkte skoja till det lite! Jag missade helt att den ena bilden var Läckbergs.
Men ÅÅÅÅÅÅH! BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!!!!!

GUD SÅ TRÅKIGT DET HÄR INLÄGGET BLEV NU!
FÖRLÅT FÖR ALLT!!!!

Om de nu ska hylla mig och mitt IQ med en rabattkod så kan de väl i alla fall skriva ut mitt faktiska namn?
Är det för mycket begärt när de ändå ansträngt sig så för att ge mig en egen kod?
Jag tycker faktiskt inte det…

För varje 100-talet kund som använder #QUEENCAMCAM15 så får THK en kickback på ett badkar fullt med Müsli så handla nu för fan. 
Han är orolig att han inte kommer överleva vintern annars!

Tack för tips!

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad hände med hennes reality-serie Being Bella? Vad kallade hon det? Nya Kardashian?

      Nerlagd. =)

        Tell us more!

          och om lapp-gate!!! please!

          Och när i hela fridens namn kommer uttalandet från Bellas fd anställd?

            Nedlagt?! ?

        Och som vanligt så ges det ingen anledning från någon inbladad?

        Tack och lov!!! Önskar mig ett flashback-inlägg från när hon promotade serien, hade vart askul nu när man vet att det är nedlagt haha. #PRdrottningen ❤️

          Ä det sant att den är nedlagd, inte bara som någon tror då? Var väl kanske bara pilot som spelades in, och som ej gick att sälja in då, men där gjorde de nog ett misstag då för tittare hade den definitivt dragit.

      VA, nej Bella har inte kallat den nya Kardashian! Men jämförde väl med någon annan serie (the office??). Är det verkligen nedlagt?! Neeej så synd, jag hade velat se den serien, hade sett fram emot den.

        nej hon sa att det var som en blanding av keeping up with the kardashians och the office.

        skönt att den las ner för övrigt. hade blivit jobbigt med antalet skämskuddar annars.

          Du hade ju definitivt kollat på den iaf, hade ju blivit tittarsuccé! Alla Bellaholister hade ju helt klart kollat och dem är ju en hel del ?

            Lär dig skilja på de och dem, om du vill få någon tyngd i det du skriver.

              Oj vad viktigt, viktigt att påpeka ? Ja för budskapet gick ju inte fram öh. Men jag tror också det blivit måååånga tittare haha.. Kolla bara hur folk engagerar sig i Bella på denna sida, och alla som kollat in hennes hus på Hemnet, tydligen mest kollade huset någonsin eller nära iaf ?

                Ett enkelt knep för att skriva rätt. Testa stoppa in orden ”vi” eller ”oss”. Passar det med ”vi” så ska det vara ”de”. Passar det med ”oss” så ska det vara ”dem”. Två bokstäver eller tre bokstäver, lätt att komma ihåg. Lycka till!

          Amen vafasen. Jag som köpt massa nya kuddar bara för att vara förberedd ?

            Jag hade ställt till med en hel soffgrupp

            ? ? ? ? ? ?

            Finns det någon koppling kanske mellan att Alex Schulman skulle producera Bellas serie, och faktumet att hans fru Amanda bunkrat upp med ett bisarrt antal kuddar hemma….?

              ? ? ? ? ? Men alltså fick Alex andra jobbuppdrag tro eller varför nedlagt, svår att sälja in? Hade ju dragit tittare, både alla Bellaholister och fans och kanske till o med några övriga till. Trist ?

      Ingem tv kanal som köpte ideen.

      Hennes kollega startade startade ”the paulsen family” på youtube ist ?

    Jag fattar verkligen inte det här inlägget? Jag brukar ju ha världens bästa humor men just nu står det still.. Vad är roligt?!?!

    Obs läses med glimten i ögat och inget illa menat. Känner mig som mormor 89 som man måste förklara ett internetskämt för.

      Tror tyvärr inte så många skrattade eller ens drog på mungipan.. men att försöka shama Bella som om Bella skulle göra smygreklam men inte nämna att Läckberg gör smygreklam utan att ist skoja till det (nåja). Say no more…

        Fattar inte heller. Känns som det behövs lite mer bakgrund?

          Bilden är så liten så jag såg inte att det var från Läckbergs Instagram. Undrade varför i hela friden Isabella gav ut koden ”Camilla15”

          Nej alltså camcam insinuerar och menar på att hon tror att Bella gör smygreklam men det är ju uppenbart att Läckberg gör smygreklam men ist för att nämna det så skojar camcam om att det är hennes rabattkod eftersom koden heter camilla15, som att hon hyllas med en kod och har lågt iq… ? Nej inte särskilt roligt, mer töntigt och föll platt.

            Såna här totalt meningslösa och oigenomtänkta inlägg med pikar åt Isabella är enbart gjorda för att det ska klirra på Camillas konto

    Någon annan som läst besiktningsprotokollet för Bellas hus? Intressant att badrummet på övervåningen inte har våtrumscertifikat, och att det anmärks på lösa golvplattor i köket och att tapeterna är knöliga i hörnen. De två sista grejerna skulle inte varit anmärkningsvärda om det var gjort av amatörer, men de skulle ju ha använt sig av hantverkare.

      Alltså fair enough att många är intresserade av Bella, men alltså… Läsa besiktningsprotokollet till hennes nya hus…? Jag orkar knappt ens läsa sånt om det så skulle vara till mitt eget hus. Det är ju det tråkigaste på hela jorden.

        Hennes gamla hus my dear, det som ska säljas och jo jag tycker besiktningsprotokoll är småintressanta. Jag och min samba ska nämligen köpa hus inom närmaste året när jag har pluggat klart så har börjat småtitta på hemnet på hus och hennes dök upp i områden vi är intresserade av.

          Den versionen känns lika sann som Graafens förklaringar. Du var nyfiken!

            På besiktningsprotokollet ja 🙂 Lusläser nämligen massor med besiktningsprotokoll för stunden, men vi har tittat på bland annat Lidingö även om det känns vettigare med något inom tunnelbanenätet.

              Hus efter tunnelbanelinjen eller på Lidingö? Efter du pluggat klart? Wow måste vara en fantastiskt bra ingångslön, härligt! 🙂 speciellt om ni kollar i 11,9 miljonersklassen.

                Tack, men den prisklassen är lite över, vi ligger snarare i 6-8 miljonerspannet, men ibland tar man bort övre gränsen på hemnet och kollar vad som finns om vi kan byta upp oss om några år/drömmer. Jag har en sambo som gjort raketkarriär sedan han avslutade sina studier, och folk från mitt program på det universitetet jag pluggar på kan få absurt höga ingångslöner.

                  Lycka till!

                  Det är SÅ kul att titta på hus på Hemnet och läsa protokoll, jättebra övning inför the real deal! Kolla även på typ av uppvärmning och driftskostnad, där kan man sålla bort mycket.

              Tror dig fortfarande inte. Varför skulle man läsa besiktningsprotokoll i flera år? På hus man inte sett eller varit med på besiktningen av. Du var enbart nyfiken.

                Alltså, jag känner inget behov av att övertyga dig, givetvis spelar nyfikenhet in, och nyfikenhet är bra, utan den skulle mänskligheten bestå av typ 10 000 människor i östafrika.

                Men kan du köpa att jag för tillfället är intresserad av våtrumscertifikat, takålder, vilka risker olika husgrunder för med sig, uppvärmingssystem osv? Det har antagligen gått över till nästa vecka då jag kommer anse att allt som finns att vete om typ Baroloviner är det mest intressanta att slösa tid på.

                  Jag tror dig, var likadan när vi letade hus. Läste många besiktningsprotokoll mycket för att lära mig om alla fel som kan finnas. Slutade med att vi inte vågade köpa ett äldre hus utan det fick bli en nyproduktion.

                  tror dig också milly. Om en snöat in på något, exempelvis besiktningsprotokoll, så är det givetvis superintressant att läsa det för något som är lika uppmärksammat som blondinbellas hus. Näst mest klickat på hemmet eller vad det var (vilket är lite märkligt med tanke på att man fått se mer av huset på bloggen än i mäklarannonsen)

                  Blev nyfiken. Menas det då att hantverkaren/företaget som utfört renoveringen av badrummet inte har våtrumscertifikat?

          Oj där ser man ja då lär hon inte få 12 miljoner, det lät mkt faktiskt för det huset trots nyrenoveringar.

          Men alltså sitta och läsa hennes besiktningprotokoll ???

          Älskar att du kallar din sambo för samba, lät genast mkt festligare ??

            Ska genast försöka få honom att bli mer samba 🙂 Skulle vara härligt att komma hem och mötas av en härliga rivig samba.

        Sedan så förstår jag inte hur man inte orkar läsa ett luftig dokument på 5 sidor på lätt svenska, det tar ca 5 min att läsa igenom.

      Men va?! Sitter folk som inte är spekulanter på Bellas hus och lusläser besiktningsprotokollet? På riktigt?!

        ? ? ?

        Blir inte så förvånad efter att ha läst alla galna psycho-kommentarer till Maggan.

          Nej faktiskt inte särskilt förvånande, jag kan erkänna att jag var jättenyfiken att kolla bilder på Bellas nya hus och det gamla på Hemnet, men besiktningsprotokollet har jag ej läst ? ? Men imorgon, idag, skulle väl Bella visa bilder på nya huset, skrev hon inte det, onsdag? Och efter det besiktats? Ser fram emot att se det, spännande.

        Vad är det som är så konstigt egentligen? Är väl som att bläddra igenom typ 40 bilder, fast med skillnaden att det är mer ingående information istället för bara fluff och yta.

          Tycker inte heller det är konstigt, hade gärna hört mer om det faktiskt! Har sett bilder på det där huset och dess renovering dagligen nu i flera års tid, i Will take all the info i can get milly (:

      Blondis som skryter sååååå om sina duktiga hantverkare. Anmärkningsvärt att inte se till att de är våtrumscertifierade. Kul att få en vattenläcka och inte få ut en krona på försäkringen. Det var väl Lisana bygg som anlitades och som nu dessutom ska sponsra pool till nya huset?

        om jag inte minns fel så expressrenoverades huset innan de flyttade in. Skönt att se att man inte kan trolla med renoveringar utan att det faktiskt krävs sin tid.

        ”Någon annan vi inte har samarbetat med men som jag vill hylla och sprida med hela mitt hjärta är byggbolaget Lisana. Jag har förstått att det finns så många bolag där ute som inte gör det ordentligt eller har stenkoll på sina underentreprenörer men det har Lisana Bygg & Badrum. Våra två badrum (ni får se duschrummet senare) blev klara på 3,5 vecka, till och med innan det var tänkt. Alla var på plats hela dagarna och hade inte andra uppdrag parallellt. Det uppskattades!”
        http://www.isabellalowengrip.se/2015/12/23/badrummet
        Stenkoll på sina underentreprenörer? Och ändå missar man det allra viktigaste när det gäller badrum…
        Nackdelen med att stressa igenom saker och ting för då blir det lätt missar. Dyra missar.

          Någon hantverkare som gjort det gratis emot gratis marknadsföring. Tydligen ett företag som är på jakt efter mera kunder.. En profssig hantverkare kanske inte skulle ha gjort det gratis…

        Kan vara så att kunden valt lösningar som inte uppfyller branschreglerna, vilket gör att hantverkaren inte skriver något certifikat.

    Hoppsan.. och DÄR gjorde Läckberg bort sig.. ständigt detta ”har NOLL samarbete, jag får inget betalt” JO du har fått betalt iaf i form av varor, och du har en rabattkod så då ska det stå reklam/samarbete. Men detta är inget Camcam vågar påpeka när det gäller Läckberg hehe ist skojar Camcam till det.? Läckberg är smart och manipulativ, alla är ”vänner till henne” när hon gör reklam och hon är såklart ”trogen kund sen många år bara” ? Hoppas nu att folk äntligen förstår iaf.

      Nu är ju iofs Läckberg bekant/vän till Katrin Zyto men visst ska det stå reklam när det finns rabattkod? .. och jag tror ju inte hon behövt betala för varorna. När hon skriver om mathem eller bara ordet mathem dyker upp titt som tätt på hennes ig och story så kör hon med att ”det är för att hon hoppas att fler ska använda det så tjänsten finns kvar” hehe så smart. Läckberg är smart och jag tror att hon lika mkt som andra får gratisvaror och rabatter mot lite exponering på hennes stora ig.

    Va

      Jag fattar inte heller jota av inlägget.

      Vet inte varför men ditt ”Va” fick mig att garva högt i sängen onormalt länge…. exakt så det kändes att läsa inlägget.

      Va

    Snart kommer Läckberg in här och ska försöka övertyga om att ”jag har inget samarbete, har ej fått betalt eller varor, herregud jag tar betydligt mer betalt än så för ett instgraminlägg, jag kan betala mina varor själv” osv… Yeah sure.. Ja det kan du ju försvisso men du behöver ofta inte betala utan får gratis mot instagramomnämnande. Men du kan lura många är bra på det, många går på det och köper det. Men Zytomierskas varor är bra och goda vill jag tillägga.

      Camilla har varit kund hos mig i flera år och alltid betalat full och aldrig bett om rabatt, men också lagt upp inlägg på insta om det 🙂

        Hej Camilla ?

          Nja, den här gången gick det där inte hem. Camilla kan köpa vad hon vill, hon är inte beroende av spons

            Hehe nej förvisso men är Bella beroende av spons? Eller Bianca, Pernilla W ? Nej du den där gick inte ?

    Jag skäms men när jag ibland köper musli sitter jag och äter upp den torkade frukten först. Kan inte låta bli. ??

      Det är inget att skämmas för ? Vi är programmerade till att föredra frukt framför snustorra flingor och korn av olika sädesslag.

    Varför raderades kommentarerna om catrin H?

      Gör dem? Ser inga kommentar från Catrin H längre, hon var så aktiv ett tag ju.

        Det va inte catrin som kommenterade ! Utan inlägg om hennes resor !

    Sämsta inlägget ngnsin p

    Bästa Kalmar-skylten ju!?

    Varför koden Camilla15? Vill Katrin kunna mäta hur många som handlar tack vare Camilla? Varför inte bara en kod typ Augusti15 eller något annat allmänt annars? Förklara gärna för mig.

      Precis! För att kunna följa upp och mäta vad varje samarbete och kampanj generar i försäljning och beställningar

    Underbara Clara är gravid igen med sitt tredje barn?

      Heja NC – bästa preventivmedlet, hormonfritt och lika säkert som p-piller!

        Hahaha använder hon NC? Hon kanske har använt det för att bli gravid?

          Hon gjorde reklam för det i november 17. Om hon använt det för att bli gravid tycker jag det är rätt unket att hon marknadsfört det som preventivmedel. Det handlar ju om en fertilitetsmonitor, inte ett riktigt preventivmedel. #sägaensakgöraenannan #barajagfårbetaltgörjaggärnareklam

    OT men hannapees trevliga svar ?

    En bloggläsare skrev:
    Skulle inte du ta det lugnare nu efter semestern? Även om sociala aktiviteter är kul och allt så är det också en stress för lelle hjärnan

    Hanapee skriver:
    2018-08-18 kl. 11:54
    Sånna här kommentarer är också stress för lelle hjärnan skall jag säga dig!!! Tar det ju extremt mkt lugnare nu.

    Du tänker inte skriva något om Läckbergs smygreklam? Det kanske är skillnad på folk och folk? För nog fattar du också att hon inte betalar för de där varorna?

      Tydligen ett misstag ? inte meningen att hänga ut Läckbergs smygreklam, hon trodde det var Bella. Märkligt att hon kunde se så fel dock ?

        Nej för Läckberg hade hon ju aldrig hängt ut. De är ju ”kompisar”.

    vem är den nya killen på blondinbellas instagram? vad har det gått sedan den förra en månad innan hon kastar sig över en ny?

      Fortfarande Hajen

        hur vet du?

          det syns.

      Det är fortfarande Hampus

      varför envisas isabella med att gå ut med att hon minsann tänker träffa flera killar samtidigt och sen lägga upp den bilden (”My favourite guy”)??? Är det för att ge en känga till hennes andra killar eller är hon så satans uppmärksamhetstörstande att hon skriver vad skit som helst bara för rubriker?

        svarar mig själv här men uppenbarligen har hon något slags rankingsystem eftersom hampus är favoriten. vem äldre än 11 sysslar med sånt?

    Katrin Zyto kör nog en hardCore lansering nu. Även Bianca äter & älskar CleanEating på sin instragram story ?

      Men att Läckberg gör det är förstås en slump och bara för att vara snäll, en hel kartong med alla möjliga varor har hon ”köpt” ?

    Ni får tycka vad Ni vill om detta inlägget… men fotot på Camcam (eller som jag kallar henne, Millan) är outstanding.
    JAG tog det nämnligen.
    Bá så Ni vet.
    Jag, en äkta proffsfotograf, som inte drar sig för att klippa av ben och så.

      Det är en fin bild.?

    Tänk om alla ni feminister kunde nån gång bry er om viktigare saker!
    Fyra killar våldtar en utvecklingsstörd tjej men friades.
    Ser inga feminister som bryr sig om detta, men jävla om nån säger indian lr neger, då ska det drevas.
    https://samnytt.se/friande-dom-for-fyra-eritreaner-som-atalades-for-valdtakt-av-kvinna-med-utvecklingsstorning/

      Ja, för är det något vi feminister aldrig brytt oss i är det alla män som kommer undan med sexualbrott!

    Ooooppps men ojdå hahaha så de kan gå… men hur kunde du missa att det var Läckbergs instastory? Du måste varit trött ?

    Får man säga ordet smygreklam eller blir alla influencers och författare kränkta då? Nej förlåt den var dålig.

    Måste vara en slump att även Bianca också instagrammar om müslien….. eller inte 🙂

    Haha, säkert också en viss typ av män som drar sig till en kvinna som offentligt går ut med att hon bara vill ha kkn och dessutom har en favorit sedan tidigare, kanske även en tvåa i bakfickan.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.