Är tejp i ansiktet det nya på Instagram?

Jag har förstått det som att vissa av er har problem att se inbäddade bilder från Instagram.
Den översta bilden har jag bäddat in på två olika sätt. Är det någon som fungerar bättre?

?? Follow @talentsnetwork for more amazing posts from talents worldwide?…JOIN THE #talentsnetwork AND GET UNLIMITED PROMOTION FOR YOUR BRAND AND SERVICES AND RANGE OF PRODUCTS ON OUR PAGE TO HELP YOU INCREASE EXPOSURE AND AWARENESS FOR YOUR BRAND/SERVICES/RANGE OF PRODUCTS AND GET FOUND BY MILLIONS OF PEOPLE ?? CLICK THE LINK IN OUR BIO TO JOIN TODAY!? .. .. .. .. TELL SOMEONE TO TELL SOMEONE! OFFER ENDS SOON! .. .. .. .. Are you looking for local/destination traveled bespoke and affordable Makeup Artists, Hair Stylists, Nails Technicians, Tattoo Artists, Henna Artists, Beauty Salons for Men or Women, Barber Artists/Salons, Massage Centres, Piercings Specialists, Dental Care Practitioners, Fashion Designers/Stylists, Brows Specialists, Lash Specialists, Beauty Enthusiasts/influencers for brands collaborations/products reviews or any range of Cosmetics Procedures Experts, Models, Dancers, Photographers, Videographers, etc, near you or at a traveled location or from around the world, the best way to find them is on www.talentsnetwork.org or just click the link in our bio to navigate directly❤ .. .. .. follow these amazing pages Follow ?? @simplystarlet @dolltrends @makeupartists_worldwide @instamakeupla . .. .. .. #talentsnetwork to be featured❤ .. .. .. Video by @promisetamang

Ett inlägg delat av TN (@talentsnetwork) 21 Aug 2018 kl. 4:35 PDT

https://www.instagram.com/p/BmvUu_NB8FI/?taken-by=talentsnetwork

https://www.instagram.com/p/BmuEQJ1BJqt/?taken-by=talentsnetwork

Jag vet inte om tanken är att man ska ”oooo’a och aaaaaa’a” av de här videorna men jag tycker bara de är scary!
Är detta nästa trend, att man ska tejpa sig i ansiktet för att få rätt form och sedan bygga en ny näsa med hjälp av trolldeg som man sedan skrapar av i slutet på kvällen?
Och vad är tanken att scenen för detta – minst sagt manipulerade – ansikte?
Knappast i dagsljus eller bland folk väl?
Skulle jag försöka bygga ett nytt ansikte med hjälp av tejp och lera som jag sedan sminkar så skulle det förmodligen ramla av när jag skrattade. Eller måste man se allvarlig och docklik ut så länge man är ”in character”?

Jag får bara upp klippet på Joey när Monica ska bygga honom en förhud för en roll eftersom han är omskuren och den ramlar av…
Lite så ser jag min lerbyggda näsas öde om jag byggde en egen som i klippen här ovan.
And that ain’t pretty!

https://youtu.be/eKDXZTh3JU4?t=3m39s

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har ibland haft bekymmer att se det du lagt in men nu kunde jag se alla 4st videos utan problem?? Har en iPhone 8.

      Ingen av dom funkar helt (klipps av i höger hörn i min iPhone 🙁

    Jag är mest fascinerand över vilka sjuka make up wipes dom använder! Läppstift borta i ett svep! Var får jag tar i dom?!

      Jag vill också ha! Förstå hur mycket tid man sparar. Inget rött utkladdat läppstift där.

      Ja what is that shit, i want it

    Jag tänker bara på efforten det tar att se ut sådär.. Ju äldre jag blivit, ju mindre har jag orkat sminka mig. Två svep mascara och lite ifyllda ögonbryn and Im ready to go. Går upp ca 25-30 min innan jag måste åka till jobbet. Såå värt det att sova den där extra kvarten. Fast det tar kanske inte en kvart med tejp i ansiktet..

      Jag sminkar mig ytterst sällan. Är iofs lyckligt lottad att ha mörka ögonfransar, annars är väl mascara det som nästan alla använder dagligen.

        GRATTIS ????

      Tid och effort. Och pengar. Som kvinnor ”ska” lägga ner för att duga och få bekräftelse, istället för att använda livets dyrbara tid till meningsfyllda aktiviteter.

        Vet inte hur många meningsfulla aktiviteter det blir innan jobbet haha! Nyhetsläsande på sin höjd typ? Jag lyssnar på nyheter samt scrollar samtidigt som jag sminkar mig. Multitasking ???

        Eller så kanske kvinnorna själva VILL och är intresserade av smink och skönhet? Herregud vad trångsynta ni är, alla kvinnor som sminkar sig är inte offer.

          Håller med dig men samtidigt vet man ju att inte en kotte skulle hålla på med contouring om de bodde själva på en öde ö. Det är inte fel att vilja ha uppmärksamhet och känna sig snygga i olika sammanhang, leva upp till sin image vad det nu är för slags image, känna grupptillhörighet osv. Det är normalt och inget att skämmas över. Blir galen på alla som ba ”du sminkar dig för din egen skull mmh VISST *rullar med ögonen*

          När jag testar en look hemma utan att visa mig för någon är det för mig själv, för att JAG vill känns mig fin. Men det finns ju ändå i bakhuvudet att jag vill ha den looken ute nån gång, att jag vill lägga upp bilder osv. Andras blickar är ändå med i ekvationen liksom. Och det är okej!

            Jag sminkar mig oftast när jag är ensam hemma och inte ska ut eller träffa en människa. För att det är ROLIGT och som att skapa ett konstverk. Det är som terapi för mig.

      Jag har aldrig förstått det här med att vara ”stolt” över att man knappt sminkar sig. Som om man tycker att man ser sig själv som bättre för att man inte sminka sig på morgonen. Mina 20 min av sminkande är 20 min instascrollande för en annan.
      Minns gymnasiet och att tjejerna spydigt sa varje morgon ”asså jag fattar inte huuur du orkar vara så himla fixad varje morgon! Huur orkar du??” Vad svarar man på det liksom ?

        Jag svarade senaste idag ”för jag är ful” på den frågan. Inte för att det varken är sant eller ett bra svar, men det avslutade iaf diskussionen.

        Jag älskar mina 10-20 minuter på morgonen med att sminka mig, lyssna på podd, vara för mig själv, starta dagen lite, är extremt morgontrött och jag använder dom minutrarna för att lite vakna upp. Det hjälper inte att sova dom istället, behöver liksom den lilla stunden för att komma igång

          Den borde jag köra med haha! Folks blickar ?Instämmer för övrigt med resten av din kommentar, det är lite me-time.

          Då måste jag fråga dig, och alla andra morgonsminkare, en sak. Jag fixar inte att sminka mig på morgnarna eftersom mina ögon är så trötta. Lägger jag på smink runt ögonen då blir ögonen jätteirriterade och rinner eller kliar. Jag har provat en massa olika mascaror osv, men det blir likadant med allt. Är jag helt enkelt bara överkänslig, eller finns det något knep?

            Har du testat att sminka dig sist av allt? Ät frukost och klä på dig etc innan du sminkar dig, så att dina ögon hinner vakna och vänja sig vid situationen? Eller sminka i etapper, ett lager mascara på ett öga, gör något annat, lägg ett lager på nästa öga, gör något annat etc etc? Jag brukar ha väldigt rinniga och irriterade ögon om våren pga pollen, och för mig funkar det om jag sminkar mig i små steg ist för att smälla på allt med en gång.

            Mina ögon är också rinniga och känsliga på morgonen. Jag sminkar allt (ögonskugga, eyeliner, hela köret) förutom mascaran medans jag är hemma. Sen lägger jag på mascaran då jag kommer på jobbet för då har mina ögon vaknat.

        Exakt min tanke! Avskyr den jargongen. Som om man skulle vara en bättre människa för att man inte (vill? kan? törs?) sminka sig. Det måste ju vara en hel del osäkerhet och rädsla för vad andra ska tycka som ligger bakom, när man heeela tiden måste understryka och påpeka hur lite smink man minsann använder, och hur mycket andra använder. Eller har dom hört att ”killar gillar naturliga tjejer” och försöker impa? Sorry, men insidan är densamma hur mycket eller lite smink ni än bär på ytan ??‍♀️ /MVH less tjej som alltid blir dömd pga mängd smink

          Jag är din makeupbuddy i cyberspace ?

            ???

            Jag hänger gärna på i ert kompisgäng även om jag idag sminkar jag betydligt mer sällan så älskar jag det när jag gör det och vet att de flesta också tycker att det lyfter mitt utseende. 🙂

              Klart du får vara med!

                🙂 ?

              Oj du är verkligen överallt.

          Wow, Snacka om att ditt inlägg skriker osäkerhet om något då! Man är inte bättre människa för man ”vågar” sminka sig hellre. Folk måste sluta ta så illa upp av andras val. Att man inte orkar sminka sig innan jobbet gör en inte till varesig bättre eller sämre människa.

          Haha, min favvis är killar som hävdar att tjejer med mycket smink är ”falsk marknadsföring”. Dude, om du trodde att jag naturligt bara råkar ha guld på ögonlocken, glitter på kinderna och mörka, vinröda läppar så borde du nog ta dig en funderare.

        Man läser ju in vad man vill läsa in, jag skrev aldrig att jag var stolt t.ex. utan bara att JAG funderar över efforten det tar, jag orkar uppenbarligen inte med den efforten, utan prioritera sömn ju äldre jag blir 🙂

      Kan också gå upp 30 min innan jobbet och komma i tid, trots att jag sminkar mig ”fullt ut”. Känner mig mer vaken om jag gjort mig i ordning och tycker smink är roligt och lite lagom kreativt sådär. På sommaren sminkar jag mig inte, men nu såhär när sommaren går mot höst tycker jag att det är roligt igen. Det tar inte längre än 10 minuter och jag tycker att det är en avslappnande och bra start på morgonen. Jag lyssnar på podd eller radio samtidigt. Det är en trevlig ritual.

      När jag jobbade sminkade jag mig på ca 15 min, resterande 15 gick åt till allt annat (åt frulle på jobbet pga gick upp så tidigt att jag inte kunde äta vid den tiden), så var också klar på ca 30-32 min. Som andra här skriver var det avslappnande, lyssnade på musik osv.
      Jag älskar smink. För mig är det ett sätt att uttrycka mig på ett kreativt sätt. Jag har aldrig varit bra på något annat kreativt (musik, måla, sjunga, skapa saker) men det här är jag bra på och det gör mig glad. Det handlar inte om att göra det för någon annan, även om jag uppskattar kommentarer som uppmärksammar att jag lagt ner tid och ansträngning bakom en look, på samma sätt som en konstnär har vernissage och visar sina tavlor, eller en musiker spelar in en skiva. Jag vill kunna leka med färger på en ”målarduk” i 3D. Jag vill kunna få fram saker i mitt ansikte som inte syns annars, jag vill kunna framhäva mina ögon, kunna leka med dimensioner. Det handlar inte om att se snygg ut för någon annan, går utan smink hela tiden och har absolut inga problem med det. Känner bara…låt mig, liksom? Man är varken en bättre eller sämre människa för att man har mer eller mindre smink. Man är däremot inte särskilt trevlig om man har ett behov av att påpeka vad någon annan ska göra med sitt ansikte.

        @lagomkul – ingen shade mot dig, btw. Hijackade bara din kommentar för att skriva min egen åsikt. 🙂

    I den översta inbäddningen kommer inte texten med. Den andra var bra. Jag läser från iPhone.

      Samma på dator. Den andra är bäst!

        Samma för mig på Samsung med Samsungs egna webbläsare

          Båda två ser likadana ut i min iPhone, precis som förut klipps båda av i höger kant 🙁

            Vänd på luren så ser man texten

            Vilken bläddrare har du?

            Mer avgörande än vilken hårdvara. ??

              Safari!

                Hmmmm, vilken version?

                  ….på ditt OS?

            Samma här med! Har Samsung Galaxy s9 Plus och använder Samsungs egen webläsare. I den första finns inte texten med, men i den andra verkar allt funka som det ska ?

    Bägge varianterna fungerar hos mig på pc med Chrome och på iPhone med Safari.
    På iPhone har jag Instagram-appen – på pc använder jag webbläsaren för Instagram.
    Man måste väl själv ha konto på Instagram för att se inbäddningarna?
    Kanske därför det inte fungerar för en del?

      Nej. Jag har tex inget konto och kan ändå se inbäddningarna.

    Tror det handlar mer om att visa hur fake allting online är. Första videon är från promise phan som är ett proffs på att trolla med smink, kan se ut som vem som helst. Tror knappast det är ”tutorials” för hur man faktiskt ska använda sig av produkter. Snarare bara ett sätt att visa att det funkar. Tror dock inte att folk på instagram använder tejp för att ändra sitt utseende när det finns face tune för det 😛

    Ser allt utom texten på den översta. Läser i Chrome på iPad.

    Ännu en grej som bygger på ”jag duger inte som jag är”.

      Handlar mer om att asiatiska tjejer gärna vill se ut som västerlänningar. Vilket iofs är lika illa det…

        När någon skriver ett påstående och någon direkt ska rätta den men säger typ exakt samma sak själv. Har hänt mig flera ggr.. snaark

          Naaw stackars dig! Det måste vara jobbigt för dig, aldrig hört talas om att sånt förekommer. 🙁

            Swoooch?

            Stackars mig? Nja snarare irriterande, att bli ”rättad” av någon som upprepade det jag menade, fast med andra ord.

              Hanna: Jag tror det är så här. I mitt fall när någon upffatar att jag gjort så så är det för att jag hängde upp mig på en detalj och jag var otydlig att det enbart var den jag ville diskutera (eller så har jag druckit för lite kaffe och missade ett värdeord eller två i min tröttdimma. 😉 )

              Men i stort, förvånansvärt många verkar sakna läsförståelse eller så ser de det det vill se och missförstår med avsikt. Det första oroar mig på allvar så mycket att det faktiskt kommer påverka hur jag ska rösta i år.

                Du ska rösta på någon med god läsförståelse som inte missförstår?
                Är uppriktigt intresserad hur läsförståelsen i kommentarsfält påverkar ditt röstande, och vad du ser som (politisk) lösning!

                  Trotts din spydiga början på din fråga så ska du få ett svar. 😉

                  Utbildningen och hur den ska åtgärdas kommer ligga i topp i hur jag kommer lägga min röst.

                  sillo: PS Lite humor ändå eftersom att du inte förstod att det enbart var läsförståelse som jag skrev om i min kommentar som kommer vara en avgörande faktor på vem jag lägger min röst på, inget ang missförstånd. 🙂

                  Liksom det är humor att inleda kommentar om att utbildning bör prioriteras med ett stavfel ?

                  sillo: 1 Jag kanske tycker att min egen också var bristfällig för allt vad du vet. 😉

                  2 Eller så vet man att autokorrekt lär sig lite väl snabbt och skriver ofta in fel åt en och jag orkar sällan korrläsa, för jag tänker att läsförståelsen finns där ändå. 😀

                  You chose! ?

                  Intressant här: var går skärningspunkten mellan bristfällig utbildning (som i att du skriver fel) och läsförståelse (som i att vi kanske förstår ändå) ???

                  Du skyller alltid på autokorrekt, jag tycker också det kan vara störande ibland men har verkligen aldrig varit med om att den felstavar ord. Snarare att den, om man snubblar på bokstäverna, föreslår ett annat ord, men aldrig att min autokorrekt byter ut:
                  trots mot trotts
                  dolt mot dålt
                  intressant mot interesant
                  och en hoper andra ord som faktiskt inte finns, tycker mer det verkar som att du inte kan stava och skulle haft hjälp av autokorrekt.

                  Nej dolt var verkligen ett hjärnsläpp. 🙂

                  Men trotts har det blivit pga trycket för många gånger på fel bokstav, mobilen har lärt sig det för uppenbarligen så tror den att jag har insisterat på ett det är rätt.

                  Vidare så är inte alla fel mina. ”Kag” och spm istället för som är något som andra har lärt autokorrekt och sedan sprider det sig till flera då vi alla är med och bidrar till kunskapen som den här om svenska språket. Sp istället för så är också en kombo som du ser hos flera.

                  Men om det får er att må bättre av att tro att jag suger på att stava så vem är jag att undanhålla er det lilla nöjet. 🙂 För ni kan inte ha mycket annat att glädja er åt, eller? 😉

                  Vi tror inte, vi vet. Du får ju alltid in minst ett stavfel per rad i dina kommentarer. Att du stavar fel så ofta och konsekvent att autokorrekt tror att du vill ha det så säger väl sitt, svårt att skylla på ak när det är du som lärt upp den.

                  Uhum, eller så beror det på att kjag varit slarvig, inte haft glasögon eller något annat.

                  Ja du, jag förstår att hela ditt välmående beror på min förmåga att stava. Tänk att lilla jag har en sådan betydelse i ditt stora liv. ??

              Ja det händer mig också för jämnan och då säger jag bara nåt i stil med ”Det var ju precis det jag sa” och så går livet vidare. Inget att bli tasmansk djävul över.

                Jag tycker iofs Tasmanska djävlar är rätt söta. 🙂

        Syrran och jag brukar prata om klädnypa i nacken… och sen skrattar vi så dubbelhakorna hoppar.

          Okej 🙂

    På telefonen funkade alla om jag bara lämnar bloglovin och går till orginalinlägget. På jobbdatorn via explorer funkar inga, via chrome alla.

    Ser inga bilder alls när du bäddar in dem från IG. Men då har jag också en iPhone 4s så jag förväntar mig inte så mycket… ?

      Haha wow, cred till dig att ha en såpass ”gammal” telefon som håller!

      Hade en 4S aslänge som jag tyvärr tappade i toaletten. Ville ha en likadan eftersom jag tyckte så mycket om den. Expediten tittade på mig som att jag var dum i huvudet och ba ”ööööööööh, de tillverkar inte ens den längre…”.

      Har du uppdaterat all mjukvara? Tror det borde funka om du gjort det. ?

        Mjukvaran för Iphone gör telefonerna slöare för varje uppdatering.

          Inte sant längre. De har nu gett dig valet om du inte vill ”slöa ner” mobilen.

          Men… frågan är vad du väljer, ett överhettat batteri eller en något slöare surf?

            PS Batterierna är mer eller mindre samma i alla mobiler.

            PS 2 Det var åtgärder som dessa som gjort att någon fortfarande kan använda en 4:a efter så många år. Finns i stort sett ingen android som håller lika länge.

    Nog bra om man övergår att synas endast på sociala medier i så fall. Någon hade länkat till en artikel om att sminka sig till ett ”instagram face” och det var ju illa nog (konstaterades också att det kanske inte såg särskilt bra ut i vanligt dagsljus – ungefär som jag tänker om Blondinbellas ditspacklade mask nuförtiden), men detta? En helt ny nivå. Orkar inte.

      Tänker samma. Kan det verkligen funka ute bland folk utan filter etc? Någon som vet?

        Hehe, jag ser regelbundet ”instagram-sminkade” tjejer i kollektivtrafiken som är liksom smutsbruna i ansiktet pga contouring… Säkert jättefint på bilder men väldigt märkligt i dagsljus. Mest spännande var dock tjejen med unibrow. Hade läst om trenden men hade aldrig trott att jag skulle se ngn som anammat den….

    Jag var tvungen att kolla och jag fattar inte vad du menar. Någon har skrivit om barnets ögonbryn, men de syns ju knappt.

      Härligt för honom ändå att hitta ännu fler ’namn’ att kunna droppa!
      Vet inte om det blivit bok om mormor varit otrogen med Gert Persson…
      Gissar att boken efter det handlar om ett barn som växer upp och utvecklar en djup vänskapsrelation med en kunglig arvinge, ja, en prinsessa..! Kanske hittar han snapchat-utbyten dem emellan att basera det på…

    Dessa trender kommer från Asien och dom använder dessa tekniker för att se mer västerländska ut.

      Fast det stämmer inte riktgt. Det började med specielleffekts och gick vidare till drag men används även på vita i Hollywood.

        Jag var i Kina för 12 år sen och såg detta. Bl.a. tejp och blekningsmedel för ansiktet fanns att köpa i vanliga butiker.

        Inte för Instagram-bruk, givetvis, men för att få en mer västerländsk ”look”.

        Du vet att liknande trender kan existera parallellt utan större inflytelse av varandra va? Koreaner, särskilt, har länge velat likna västerlänningar. Sminkningar för att förändra ögonformen (illusion åtminstone) kommer i kölvattnet av ögonoperationer osv. som är en stor grej där. Minns när jag jobbade och bodde i Tokyo för många år sen att man kunde köpa tejp för att få sådana där ”dubbelögonlock” som folket saknar. Våra skuggade ögonbryn vi har här kommer dock från drag absolut..

          Ja, men frågan var var det började. Vem som startade trenden. Tejpen kom till i film och teater och är betydligt äldre än så. De som plockade upp det först är till mitt minne, men kan iof vara fel, drag.

          Jag har med min kommentar ovan på inget vis nekat till trenden att se mer vit ut som jag är mycket medveten om är stor och förekommit länge framförallt i Syd Korea.

            Spontant tänker jag teatervärlden, där man behöver skapa en rätt dramatisk effekt för att det ska synas på långt håll? Det är ju därför de har så mkt smink tex. Intressant ämne.

              Exakt. Det var så det började. Där och i filmer där man skulle göra om folks ansikten till monster etc. 🙂

            Bara en fråga TRH… Är ditt fulltidsjobb att hänga bland kommentarena på denna blogg och spela besserwisser? ?

              Bara en fråga, är du verkligen intereserad av ett svar?

              För det framkom i så fall inte riktigt utan lät mer som ett illa dålt maskerat sätt att lägga fram din åsikt. ?

                *intresserad
                *dolt

                  Ha ha intresserad vet jag hur det uppkom, men ”dålt”!!! ? ? ?

                Haha oj du tycker visst att du själv är så mycket lustigare än vad du faktiskt är ? narcissist much? Och – japp jag hör gärna ett svar!

                  Försökte faktiskt inte vara lustig. Jag var helt ärlig, apropå vem som tydligen är narcissisten av oss två.

                  Ny fråga då. Tror du verkligen på din fråga själv?
                  Håller tummarna för ett nej för det kan inte vara lätt att ha bristande samhällsorientering

                  Som svar på din. Jag svara inte på några frågor som rör min person ang vare sig nära och kära, sysselsättning, bostad, bostadsort, etnicitet etc etc, hur fånigt formulerade de än är.

                  TRH: Naw du är så gullig när du tar i så du nästan skiter på dig i dina försök till att vara ett smartass :’) och bara massa tomma ord som ”svar” alltså. Ok ?? Skaffa en hobby vettja!

                  anonym, Här kommer en svindlande tanke. Tänk om TrHs hobby är att reta gallfeber på bl.a dig? I så fall, success! ?

                  Svar till Anonym / 15:26 Haha jo det är ju en tanke, men det är ju ganska tragiskt om så är fallet. Men vi alla är ju olika och har olika intressen!

            Det är ju inte alltid den som ’är först’ med något som skapar trenden, tvärtom är det oftast när ett fenomen snappas upp i ett annat sammanhang än det ursprungliga som det får spridning och blir en ’trend’.

              Instämmer och därav att jag har för mig att det var drag, som så ofta annars och sällan får credd för det, som började.

      Asså jag har hört detta så ofta men upplever att asiatiska tjejer har ett specifikt ideal (otroligt smal, späd, blek hy, väldigt blankt rakt mörkt hår, v-format ansikte, rak inte platt näsa, porslinshy, runda ögon, tjocka raka ögonbryn) o inte direkt vill se västerländska ut snarare vi västerlänningar tror det för att intala oss att vi är världens centrum.

        Sant, dock så är runda ögon typiskt västerländskt…?

          nej? många folkslag från afrika och mellanöstern samt typ indien har runda ögon med ”doublelids”

        Burgscki: Saken är väl lite den att jättekontinenten Asien slås ihop till ett i huvudet på mänga i väst. Men i tex S Korea har de haft närvaro av NATO och många tjejer har opererat ögonlocken som ser mer kaukasiska ut.

        Men resten av Asien är som du och jag menar, är mer intresserade av dockor och det är dem de vill efterlikna. Vem dockorna liknar lämnar jag åt någon annan att avgöra. 🙂

          Väntar hur hänger detta samman med Nato? Militärtrupper hade inflytande på skönhetsideal? Det är väl lika populärt i andra östasiatiska länder? Som jag förstått det nu gör man som kändisar gör och många kändisar har opererat ögonen eller tejpar dem…

    Smink är verkligen amazing! Man kan göra så mycket kul! /// HobbySFX-sminkaren

    Skönt att vara 34 och känna man duger som man är utan ett ton smink,tejp och annat fake!

    Ser inte texten på den första bilden och den tog lång tid att läsa in, resten funkade bra 🙂 Använder Safari på Macbook

    Första tjejen ser ut att ha världens längsta hals när man kollar snabbt på stillbilden.

    Tänker bara på Patsy Stone som tejpar sig i hårfästet för att verka yngre när hon ska intervjuas i Hello! efter att ha varit inblandad i någon sexskandal med en politiker ?

    En annan fundering över det här med inbäddade Instagram-inlägg…
    Ganska ofta, särskilt om det handlar om något lite mer ”saftigt”, är det ju så att influensers redigerar texten i inlägget i efterhand. Då kanske det inbäddade inlägget inte längre stämmer med det som står i ditt blogginlägg. Oftast lägger de väl dock till text snarare än att ändra i/ta bort ursprungstexten. Eller tar bort hela instagram-inlägget… Det blir ju också lite tokigt om man inte läser ditt blogginlägg när det är relativt nypublicerat, utan kanske när det har gått en tid.

    Bara en fundering. Vet inte vad jag ville få sagt med det egentligen. I övrigt tycker jag det är smidigt med de inbäddade insta-inläggen ?

    Det är väl superbra att de visar sina följare att det är gjort med smink och inte äkta men framförallt, vad jag hoppas att de ville få fram iallafall; att de är vackra och duger som de är med eller utan den smink-looken!

    Izjemen navdih za delo na sebi. Iz srca hvala.reliable online pharmacy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.