Köp dina tuttar på Blocket med Motiva!

Varför i hela fridens namn betalar Motiva för den här reklamen?
Det är inte som att du kan knalla in på operationsdagen med dina egenköpta implantat och bara ”Sätt in de här”.
”Vad önskar du dig i studentpresent?” 
”Implantat från Motiva!! Kanske ett till studenten och det andra till jul?”
Eller tänker de att det är många klinikinköpare som följer Josephine Qvists konto och som precis went over to the dark Motiva-side??
Kan man köpa bättre begagnade Motivainlägg på Blocket och be dem använda dem? Motiva-bloppis?
”Ja, de är kanske inte riktigt samma storlek, men hej…de var billiga!!”

Jag funderar ju också på att förminska brösten.
Tror ni det är okej om jag tar med mig två ziplockpåsar med överbliven couscous istället för att få ner priset lite?
Jag har ju nämligen inget intresse av varken samarbete eller silikontuttar men om man ”måste” fylla ut dem med nått tänker jag…
Vad tror ni?

Tack för tips!

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förklara för den oupplyste varför man både förminskar och förstorar brösten? Eller vad är implantat i sammanhanget?

      Kan det vara så att hon har bytt ut ett par större implantat mot ett par mindre…? Då blir det ju en förminskning…

        Åhååååå så är det säkert! ☝?

          Hon har bara opererat en gång, för att förminska. Man tar bort fettvävnad, och tar bort lite hud, men då blir de ändå rätt slappa och ”tomma” som påsar. Alltså fyller vissa ut samtidigt, gast med mindre än original.

            Jag förminskade mina bröst genom landsting och de är mycket mindre slappa nu än förut, mindre än nästan någonsin förutom början av tonåren. De fylldes inte ut något, men väldigt mycket hud togs bort. Så det stämmer helt enkelt inte att ett par förminskade bröst måste fyllas ut.

      Har man förstorat brösten en gång och vill ha mindre igen, har huden tänjts ut av implantaten. Tar man endast ur implantaten blir resultatet en ganska hängig byst eftersom huden inte kan dra ihop sig så mycket. Därför görs då oftast ett bröstlyft i samband med att implantaten tas ut. Vill man även ändra formen kan ett nytt mindre implantat läggas in.

      Hos yngre personer har huden en betydligt högre elasticitet som gör att den drar ihop sig bättre. Det beror förstås också på hur stora implantat man haft i förhållande till bröstets ursprungliga storlek.

      Gör man en förminskning av naturliga bröst sätts inom landstinget inget implantat in. Där är inte utseende prioriterat, utan att minska smärta som kan uppstå. Vill man ha det bästa estetiska resultatet är det bäst att vända sig privat.

        Jag tog ut 350 utan att göra något mer och de blev inte alls hängiga utan jättefina och precis som före op. Hade haft implantaten i 10 år. Ville bara säga det om nån läser och blir rädd att alla blir hängiga! För så är det inte.
        Nu är de dock det, efter två barn. Men älskar dem ändå. Barnen alltså ?

      Hon har förminskat sina naturligt väääldigt stora bröst, för att fylla ut (då de blivit hängiga av tyngden) så valde hon att även göra implantat. De är trots implantat mycket mindre än innan)

        Som jag förstod det (snokade på hennes insta lite) så hade hon visst implantat tidigare också! Så hon har alltså bytt till mindre bara.

          Ja men från början hade hon inte implantat. Utan opererade sina egna bröst mindre och satte in implantat, sedan bytte hon implantaten. Hon är opererad 2 gånger.
          Följde den här tjejen för många år sedan. Whatever rocks your boat liksom. . .

          Hon gjorde en bröstförminskning och lyfte dem i början av 2017, kirurgen rekommenderade henne att fylla ut dem med silikon då hon ville ha runda och fasta bröst.
          Nyligen bytte hon ut implantaten då hon inte var helt nöjd med det tidigare för skinnet fortfarande var såpass elastiskt.

    Har aldrig opererat tuttisarna (funderar dock på att förminska dem) men tänker att man hos läkaren får välja mellan olika implantat? Eller? Silikon vs gelé, typ. Sen undrar jag lite varför man lägger in implantat om man vill förminska dem? Eller hon kanske hade implantat sen tidigare och tog ut dem?

      Hon hade väldigt stora bröst naturligt. Så hon förminskade och la in inlägg för att få ”volym” antar jag.

      ”Tuttisarna” ???

    På de flesta kliniker erbjuder de flera olika implantat. Kunden kanske har Motiva som ett alternativ bland flera andra. Om kunden då blivit hjärntvättad via influencers att Motiva är det som är bäst så känns det troligt att kunden väljer Motiva och därmed har de lyckats med sitt sätt att marknadsföra sig… Sorgligt men sant.

    Blev lite förvånad att det vid förminskning även sätts in inplantat?
    Varför? Är det vanligt?
    Blev uppriktigt nyfiken.
    Jag trodde grejen med förminskning var att bli av med bröstvolym/vikt (plus ett ofrånkomligt lyft blir det väl också). Men varför sätta in implantat då? Dög inte den naturliga fyllnaden eller är det en annan ”form” de är ute efter då?

      Ja det er litt rart. En kompis forminsket brystene og gjorde samtidig et løft, som gir mer mening synes jeg.

        Bröstförminskning och bröstlyft är samma ingrepp. En bröstförminskning är alltid ett bröstlyft, men antar att det går att göra bröstlyft utan förminskning om en vill

      Exakt min förundran också. Om man vill ha mindre bröst, varför ska man då fylla upp dem? Både implantat och couscous borde ju göra dem större. Eller är det kanske så att personen längtade efter större bröst men tyckte att det lät mer seriöst att säga att hon förminskat brösten. Typ, oj, oj, oj vad jag fick ont i ryggen av mina stora bröst, det känns så mycket bättre med de här små brösten. Personen hon pratar med,” jag tycker nog att de ser större ut än tidigare”. Nej, nej det ser bara ut så för att jag har påsar med couscous i BHn, det hjälper så bra mot smärtan efter operationen.

        Det blir väll häng anajrs antar jag ?

          Nope, blir inte häng av bröstförminskning, bröstförminskning görs ofta för att minska ryggproblem och då flyttar man bröstvårtorna högre upp och resten av brösten för att det blir lättare för ryggen att hantera. Bröst som hänger mer kan i sig ha effekten att ge mer ryggproblem, enligt enkel mekanik och hävarmseffekt. Bröstförminskning innebär alltid bröstlyft i princip. Mina vårtor flyttades 3-4 cm upp tex.

        Jag tänker operera brösten. I mitt fall handlar det om att när jag blev gravid gick jag från 75B i BH-storlek till en E kupa. Nu har jag D kupa men bröstvårtorna pekar rakt ner i golvet. De sitter liksom inte där de borde sitta. Brösten är stora men slappa och saknar all spänst. Det skaver och bildas eksem. När jag opererar mig kommer hud tas bort, bröstvårtorna flyttas och förminskas och små implantat sättas in för att skapa lite fyllighet. Jag tänker mig dock max C kupa efter op. Vill inte ha stora bröst. Är bara bökigt.

          Vad kan allt det kosta? Ungefär?

            Mitt utan inlägg kostade 52.000kr.

            Jag valde att betala det hela själv. §

    Om man har hängbröst fungerar det inte att bara förminska dem, utan man måste lägga in inlägg också

      Hatar verkligen när man kallar bröst för hängbröst.. Hur tror folk att bröst ser ut? Att alla ha toppiga silikonbröst som står rakt ut där man knappt behöver ha bh? Folk har bröst som hänger åt alla möjliga olika håll! Vissa står rakt ut, vissa hänger rakt ner. Vissa har små och vissa har stora. De är BRÖST som är helt normala och alla är olika! Ganska många ammar och då förändras brösten ofta. Varför kalla de för hängbröst när det är helt jävla normala bröst!!!!!!!!

        Om man som Josephine hade väldigt stora och tunga bröst så de hängde ner till naveln då är det väl hängbröst? Vad är det för fel med det, det är ju vad det är?

        Det är själva graviditeten som ändrar brösten

      Anonym 15:14

      Fel, jag har minskat/lyft mina stora hängiga ( från F-kupa till B-kupa ) p.g.a. ryggvärk för ca 10 år sedan. Inget implantat och dom sitter där dom ska än 🙂

      Tror implantat är mer vanligt vid förstoring faktiskt.

    Syftet är att få klienter att i större utsträckning välja kliniker som använder sig av Motiva, och be om att få de implantaten.

    Jag har gjort förminskning. GIVETVIS sätter man inte in inplantat om msn nu inte även är ute efter sillikontuttar!!!!! Mina landstingsminskade bröst ser jättebra ut efrter 5år o ett barn. Gick från 75G till 80c.

      Åh önskade också att jag vågade förminska mina.. va krävs för att landstinget ska bekosta en förminskning? Har olika stora dessutom och hittar INGEN bh som passar alls. Ammar just nu och det enda jag kan ha är amningslinnen för alla bh-ar är för små, inkl de största töjningsbara jag kunnat hitta.. de trycker så jag får ont och mjölkstockning av nån konstig anledning.
      Får även värmeutslag under brösten och har inte badat på flera år då jag inte kan ha någon bikini heller. Hemskt med för stora bröst..

        Gör det!! Bästa jag gjort i mitt liv. Tror kravet är att ha en volym på 800ml minst i var bröst, samt du har besvär psykiskt/fysiskt. Jag låg precis på gränsen volymmässigt och efter en andra kontroll (med 2 års mellanrum) fick jag godkänt. Hade 65G och nu ligger jag på en B/C-kupa. Även om min G-kupa inte var särskilt stor volymmässigt hade jag svårt att hitta BH:ar och bikini i min storlek. Mådde sjukt dåligt över det och tryckte mycket på det psykiska.

          Vart vänder man sig då?
          Känner väl mest att de skulle vara läskigt å bli skuren i xD

            Vänd dig till vårdcentralen, de skriver remiss till plastikcenter. Jag kunde välja en privat klinik de samarbetar med eller sjukhuset. Tog privat då det var kortare väntetid. På kliniken fyllde jag i hälsoblankett och de mätte volymen. Därefter fick jag komma på ett nytt besök hos kirurgen och det var han som godkände operationen. Var också jätterädd inför, men det gick superbra! Kunde åka hem direkt efter operationen och hade knappt ont (individuellt). Var sjukskriven 2 veckor. Nu har det gått 6 månader och mina ärr har läkt jättebra 🙂

            Jag vände mig direkt till plastikkirurgiska kliniken på sjukhuset i min stad. Mitt landsting tar emot egenremisser så om du inte pallar gå vägen via vc kan du eventuellt hoppa över det steget. Tycker det låter som att du uppfyller volymkravet förmodligen.
            Bra sak att tänka på att de flesta landsting har ett BMI-krav, max 25 i BMI. Dom vägde dock aldrig mig under besöket som jag skulle bedömas, så det är nog egentligen inte stenhård gräns alltid. Har en kompis som inte ville väga sig och angav en siffra som var inom BMI-kravet, det var inga problem för henne heller, men beror nog på landsting osv. Så om du börjar ta tag i problemet med tunga byst, var beredd på att uppfylla det kravet också. Men bröstförminskning är sååååå värt.

      Hur blev du större runt bröstkorgen av en förminskning?

        Rätt få vet hur BH-systemet funkar.. inte så förvånande, det är komplicerat som sjutton.

        Bokstaven i bh-storlek är inte en konstant bredd utan är olika beroende på sifferstorleken.
        Dvs 80a och 90a är olika breda.

          Omkretsen runt om mäter man med ett måttband. Jag hade 72 cm i omkrets då blev jag rekommenderad att ta storlek 70.

        Det står inte i texten att bröstförminskningen gjorde omkretsen större! Omkretsen blir större av att du ex går upp i vikt eller får större ryggmuskler

        Nej, man blir inte större runt bröstkorgen efter ett lyft men det kan bli mer obekvämt med en åtsittande BH på grund av ärren. Jag har gjort ett ankarlyft och väljer nu en större storlek i BH- band. Jag behöver inte lika mycket stöd från BHn så det gör inget att bandet inte sitter tajt och det är behagligt med tryck mot ärren.

          Obehagligtmed tryck mot ärren skulle det såklart vara.

    Har Motiva (op 2018) och stör mig på deras sätt att marknadsföra. Kommer operera om mig nu i höst (ska korra en sak) och troligtvis byta till annat märke. Btw sitter hennes tuttar jättelångt ner (inte häng men långt ner) så hade inte gått till samma kirurg iaf.

      Det gör de väl inte alls? Sitter dina i halsgropen eller? Tycker de ser ut att vara i helt ” normal” höjd…

      Om det där är häng, heter jag Kurt – Arne.

      Hur långt ner brösten sitter är ju individuellt och en kirurg måste ju utgå från det läge brösten har naturligt. Jag har förstorat mina bröst och mina sitter också ganska långt ner eftersom det är så jag ser ut.

    OT, men är det helt ute med skinny jeans? Kan någon modemedveten tala om för mig? Snälla, jag försöker använda mer och mer riktiga jeans med tjockt tyg, hög midja o.s.v. men har lite svårt att vänja mig vid de lösare varianterna. Tror ni att stuprörsmodellerna nu är ute för gott? De har ju nästan ett och ett halvt decennium på nacken så kanske det vore hög tid. Köpte mina första år 2004. Vad säger ni?

      Lite märklig ordföljd i min kommentar märker jag nu.

      Köp och klä dig i vad du vill. Strunt i vad som är inne eller ute.

      Jag skulle aldrig ha på mig annat än tighta jeans, de måste vara tighta hela vägen. Klarar inte av bootcut eller stuprör, inget får vara löst runt anklarna. Ens personliga stil måste inte följa modet, det är ju mer hållbart också att inte köpa massa nya modeller bara för att de är inne.

      Tänker aldrig ge upp mina stuprör 🙂

      Jag gillar lite olika faktiskt. Men om du vill testa dig fram med ny modell, så köp tex på lager 157 billigt först (150-300kr) för att se om du trivs i modellen innan du lägger pengar på bättre jeans. Sen skulle jag rekommendera att strunta i vad som är inne, sånt förändras hela tiden

      kör bara super skinny från HM, 199 kr.

      Skit i vad som är på modet…..men stuprör är inte ute, stuprör är inne och mom jeans är inne och bootcut är inne, just nu är typ alla modeller inne t.o.m arbetsbyxor. Beror väll på hur man matchar.

    Förlåt för OT… men jag måste bara säga TACK till dig eller ni som tipsade mig om Simona Ahrnstedts böcker för några veckor sen på en öppet spår.
    Ligge just nu i en solstol på Cypern och DÖR av lycka, det här är de bästa böckerna jag läst, så världens största TACK ?

    OT när inlägget ändå handlar om utseende.

    Önskar få tips på instagramkonton med inriktning på mode där influensern är strl 38-40 (M-L).

    För att få inspiration på vad som passar min kroppstyp ?

      Åh, detta vill jag också jättegärna ha! Någon som vet nån?

        Maya nilsen är väll en m tror jag, inte för att jag frågat. Men nu på sommarn har hon mest haft bikini som alla andra ☺

      Petra tungården?

    Snälla, sluta skriv ”nått” när du menar ”nåt” (=något).

      Som med ”väll” ???

        Du kan väll endå skriva om nått annat en att på peka på stav fel.

        ?

          Det där irriterar mej nått fruktansvärt. Dumma dej.

            Har vi en tävling i vem som bäst kan skriva som Kurt-Maria?

    Det som nästan stör mig mer är hur lite effort hon lagt på en bild som ändå ska användas för ett reklaminlägg? Nån ful jävla påse mitt i allt, skor, laddsladd.

      Roligare det än en tråkig tillgjord bild, det finns det gott om!

        MEN MAN KAN VÄL STÄDA

        Det är som folk som säljer sin soffa på blocket men man har ingen aning om hur soffan ser ut för den är med belamrad med
        – kuddar
        – kläder
        – husdjur
        Och ofta en halvnaken gubbe eller gammal farmor i ett hörn

    Det låter väl bättre att säga att hon förminskat dem, men det hon egentligen har gjort är bröstlyft med implantat. Vid förminskning tar man enbart bort vävnad och hud, man fyller inte ut dem igen med implantat.

    Bättre begagnade läckagefria bröstinplantat säljes i befintligt skick till högstbjudande. OBS! Ingen garanti eller ångerrätt. Passar till medelålders kvinna som önskar ett diskret dekolletage.

    Tradera eller Blocket?

    Ot vad är det för storm Ellen Bergström fått, något om tvättmedel eller sköljmedel?

    Jisses vad folk är helt och hållet icke pålästa inom området.
    När man förminskar bröst kan de göras fasta och man kan också lyfta dom. Slutresultatet blir ett mindre och fastare bröst som sitter långt högre upp än tidigare.

    Vissa tjejer väljer att också lägga in implantat i samband för att får ett ännu mer fylligare och fastare resultat som ”skyddar” mot den sk tyngdlagen, eftersom man lägger implantatet bakom muskeln.

    Själv tog jag bort 2 kg, lyfte 12 cm med förminskade vårtgårdar utan implantat och fick ett par jäkligt snygga bröst.

    Så jo! Man kan få fasta bröst utan implantat, men vill vissa tjejer påverka utseendet ännu mer med implantat så är det fritt fram och det är säkert fantastiskt det också.

      Jisses? Har redan skrivit detta, kommentar nr 5 ?.

        Jisses, tänk att jag inte såg den. Oj oj..

        Men för mkt info kan väl aldrig skada?

    Vid en förminskning brukar det finnas en del överflöd av hud och det vanligare för hängiga bröst med mycket lös hud är ett bröstlyft. Testa gå på en konsultation om du är intresserad av att göra något. Då får du veta vad som just du behöver. Och då kommer du även få veta hur pass mycket mer omfattande ett bröstlyft är än en vanlig bröstoperation. Mer ärr också. Men kör hårt om du vill. Eller inte 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.