Isabella i Milano – ett fantasiscenario!

Jag blev bjuden ner till Balmains butik i Milano för att kika på kläder till deras visning under Fashion Show i Paris. Sascha och jag checkade in på Principe di savoia och sedan åt vi en sen lunch innan vi möte upp Filippo i butiken. Filippo är Balmains VIC. De hade gjort så otroligt fint för mig, dukat upp med champagne och blommor och hängt upp en massa fina kläder. Det blev en blazer, två långklänningar och en väska. En av klänningarna finns bara i ett enda exemplar, den var fantastisk fin.//Isabella

Vad tror ni hade hänt om Isabella spenderat hela dagen i butiken med att dricka Champagne och prova kläder och avslutat med orden ”Mmmmm….inte riktigt min stil, eller hur Sasha?… Jag ska fundera lite på det men jag tror jag kommer hoppa faktiskt… Men kul att få komma hit och kika runt lite! God Champagne! Inte Guldkula-god men helt okej! ”

DET hade varit humor!

182 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det hade faktiskt varit riktigt kul!

      ”Det här var Ball…men…” Då hade Balmain-mannen ballat ur!

        Då hade han suttit där med skägget i brevlådan 🙂

        Jag undrar mest hur detta känns för Ellos. Bra som att det lyfter deras märke eller dåligt som att de inte duger. ?

          Nej, Ellos är SÅ nöjda och Bella tycker att hon och Ellos är en ”perfect match”:
          ”Jag tycker att Isabella är en fantastisk förebild och entreprenör där hennes passion genomsyrar allt hon gör vilket inspirerar många kvinnor. Vi har sett fram emot att starta vårt samarbete, vi har alla förutsättningar att tillsammans skapa ett unikt och relevant innehåll för vår målgrupp, på både Isabellas och Ellos plattformar”.
          https://www.breakit.se/artikel/15024/ellos-inleder-samarbete-med-isabella-lowengrip

            Men dessa artiklar på Breakit?! Jag dör ?

              Isabella borde bära ellos-kläder på balmainvisningen för att värna om sitt samarbete.

                Någon borde informera de om hennes falska siffror det finns inte 1,5 miljoner läsare det är inte alls trovärdigt. Tur att man inte handlar hos Ellos. ?

                  Vem har handlar på Ellos? Inte gjort på många många år.

                  Norrländskan: ellos är utmärkt för att köpa jobbkläder.

                  Och vem tror på att hon gick 1,5 timmes promenad ensam på morgonen för att sedan sätta sig på en kaffebar??! Allt är bara luft.

                  @K. Min tanke också. BB känns som en person som varken har lokalsinne eller kan läsa en karta. Eller är det en förmåga som ingår då man är en Power Woman?!

                Kanske kan hon bära Ellos sängkläder?
                Om hon kom på Balmain-visningen insvept i ett lakan från Ellos med ett örngott på huvudet skulle Ellos få massor med uppmärksamhet 🙂

              Man får intryck av att Breakit jobbar som PR-avdelning åt Bella och Pingis.
              Snart blir väl Simon chef på Breakit så mycket som han verkar ha att göra med dem.

                Jag skulle önska att du Cam cam granskade Breakits bevakning av Isabella. Hur många reportage om Isabella publicerar de per månad, är de positiva eller granskande, vad får de sin information ifrån, källhänvisningar, uttalande från chefredaktör, the works! Go cam cam ???

                  Hur mycket skriver andra medier om Isabella? Hur mycket av innehållet i de artiklarna kommer från Breakit? Vem äger Breakit och varför skriver de onormalt mycket om Isabella? Vill de nämnas på ”Sveriges största blogg”?

            Det skall bli kul att se Isabella inreda sitt lyxhus med Ellosprodukter!

        Inte har hon bjudits dit för att prova kläder för att prova kläder utan flyg+resan dit är en del av ”marknadsföringen” av klädföretaget Belmain eller vad de heter nu. Det här är jobbtimmar, reseräkning, traktamente eller whatever ….

        och det är med Champagn är verkligen överreklamerat! Förstår inte vitsen med det. Hon är verkligen lättroade och lever i vad som räknades vara Fint och lyxigt för 50 år sedan eller när hon var barn. Så gör man inte längre. Så WT igt ..

          Är champagne WT nu? Då går jag gladeligen över dit.

            Jag hänger på dig Amanda ?‍♀️

              Jag med! ??‍♀️

    Såg precis att Annie Lööf nämnt Bella som något exempel på enorm framgång på Instagram. Inte helt otippat då Annie är polare med henne men ändå; jag försöker förstå vad det är Bella gjort/gör som är så fantastiskt? Skapar jobb åt andra? Gör hon verkligen det? För att bara en ställa fråga kring hennes förträffliga entreprenörskap…

      Annie Lööf blåste verkligen bort den sista lilla gnutta av möjligt förtroende genom den sk vänskapen med Bella.

        Jag förutsätter att järnrörspojkarna tappat ditt förtroende sedan typ, alltid.

          Nu försvarade de sig. Jag förstår aggressionen gentemot deras kränkande kommentarer då det under inga omständigheter är acceptabelt att uttrycka sig så – men järnrören? Människor bär ju både kniv och andra typer av vapen så.

            Yeah right. Jag har då varken kniv eller järnrör eller pickadoll. Det är ”roligt” att se drevet mot Mona Sahlin som snattade en Toblerone, men personer som umgås med extremhögern i Europa, uttrycker sig rasistiskt, vill införa olika lagar beroende på ursprung DE människorna är helt ok enligt en del. Dubbelmoral at it’s best.

              Jag bär kniv speciellt om jag är ute sent.

                Det gör det väl ändå inte okej eller?

                Jag med.

              Hon snattade väl inte? Hon betalade med fel kort. Eller minns jag fel?

                Hon försökte ta det på fel kort och låta skattebetalarna betala men det var inte allt.

                Listan på bedrägeri hon gjort börjar bli lång. Tex det hon gjorde för sin pojkvän.

                Och nu så drar kronofogden nästan hela hennes lön för att hon inte betalt sin skatt som hon ska. ‼️

                #det är häftigt att betala skatt ?

                När de granskade kom det fram att Mona, och andra, hade satt i system att använda ”fel” kort och sen betala tillbaka. Det låter kanske inte så farligt när man först hör det, men tänker man till inser man hur pass fel det är. De lånade pengar av skattebetalarna och betalade tillbaka när de kunde. Då började folk ifrågasätta varför allmänheten inte kunde göra samma sak, låna lite pengar gratis när man var pank och betala tillbaka vid löning

              Jag har larm. Både ett sånt som låter och ett som sprutar i ögonen om jag blir antastad. Har redan blivit det och efter det köpte jag larmen. Men fan att det ska behövas.

            FÖRSVARADE SIG? Haha

            Jag kanske missförstod din kommentar/ditt svar. Men menar du att järnrörsviftarna från SD gjorde så i självförsvar? Har du sett filmen?

              Fakta biter inte på en äkta sd:are

        Nu kan man ju vara vänner och rösta olika, tom att vara gifta och rösta olika, hör och häpna ?

        Det här är nåt du borde ta upp camcam. Speciellt nu inför valet är det sista man vill ha dålig PR. Det borde få Lööf att pudla, hoppas man iaf.

      Jämförde inte hon Blondinbella med Ingvar Kamprad och Mark Zuckerberg? Herre min gud…

        Yes! Känns ju verkligen som att hon är i deras klass…

        Blondinbella kommer nog skratta av en sån här kommentar om 5-10 år när hon på riktigt är Sveriges mäktigaste och förmögna kvinna 😉

          Dröm vidare…

            Ska vi slå vad?

              Finns inget att slå vad om, det kommer inte att hända.

          Ja, vi får hoppas att hon blir det för hennes utgifter tycks öka exponentiellt!

      Annie lyfte att Bella gick från att skriva sin blogg som en dagbok till var hon är idag. Och ärligt talat så är det ju rätt fantastiskt, även om jag kan känna att hon gått fel väg och gör konstigare och konstigare saker sista åren. Bella är en sån där person som jag kan både hylla och dissa. Jag tycker att hon är cool som gått från ”fjortisbella” till att starta företag, vågat testa saker även om de sen inte funkat som serier och tidningen, hon drog in pengar på sin blogg tidigt, hon är väldigt driven som person trots motgångar och påhopp osv. Sen är det ju allt negativt om henne som redan tagits upp här 100ggr, så det behöver jag inte skriva ner det. Även att jag personligen inte gillar henne, så ser jag ju att hon gjort en fantastisk resa från start till där hon är idag, det går inte att förneka

        Håller med dig! Jag har länge tyckt att hon är en av de få influencers som faktiskt gör något (om man får säga så om influenceryrket), hennes jobb är inte bara att vara aktiv på sociala medier utan hon har riktiga företag att sköta. Det kändes också som att hon hade hittat sin grej med Löwengrip. Att det inte går så bra som hon ger sken av är en annan femma..

        Håller med. Det är svårt inte imponeras av dit hon kommit, men samtidigt känns det som allt kan rasa närsom helst, och då är det ju inte så imponerande…För som sagt, sista halvåret känns ju allt mer som en parodi än verkligt arbete för hennes del.

          Tycker inte det handlar så mycket om hur långt man kommit, snarare handlar det om hur man tagit sig dit man är. Så jag är inte så jäkla imponerad av Bella som sålt hela sitt liv på sociala medier för fortune and fame. Driv ja det har hon men det har också många av mina vänner som är sjuksköterskor och lärare. Imponeras hellre av dem.

            När det handlar om vilken resa man gjort, så jo, då handlar det om hur långt man kommit. Tror inte direkt att Annie syfter på personlig resa, utan hon menar såklart inom jobb och karriär

              Jag syftar ju inte på hennes personliga resa. Att göra karriär på att sälja sig själv har jag svårt att imponeras av. Om en person kommit långt men gjort det tex på andras bekostnad, ljugit eller fifflat (säger inte att Bella har det) spelar det ju ingen roll att hen kommit lång. Jag imponeras på riktigt nada av Bella. Jag anser egentligen att hon inte kommit någonstans. Allt beror på vilken definition vi har av att ”komma någonstans” eller lyckas.

                Okej, det är din åsikt. Jah har följt henne sen bloggen handlade om Marcel, fail försök med tigerbalsam och fjortisfester. Tycker hon har utvecklats mycket på alla plan 🙂

                  Yes då tycker vi olika 🙂 har också följt henne sen typ allt 🙂

            Inte bara sitt eget liv men samtidigt som hon klappar sig själv på ryggen för att hon inte visar sina barns ansikten så delar hon med sig av alldeles för mycket av barnen (däribland väldigt privata samtal och få dem att modella i kläder utan deras tillstånd och vetskap bara så att deras mamma kan få betalt för sin tid med barnen). Och att provocera genom att skriva hånfullt om transpersoner och banalisera rasism som en icke-grej för att det inte påverkar henne negativt. Inte alls imponerande.

            Faktiskt mer imponerande att någon som Kenza har lyckats med att bli bjuden på stora fashion events och lyckats med sin karriär, bolag osv utan att hänga ut sig själv eller andra i sitt liv eller att provocera.

              Gud jag hade nästan glömt hur ursinnig hon var över ”hermafroditer” som ville ha ett könsneutralt omklädningsrum. Sen sa hon att hon inte hade fått ett enda mail av nån som har behov av sånt (för de har såklart redovisningsplikt gentemot henne). När hon fick kommentarer och öppna brev från livs levande transpersoner ignorerade hon dem. Nu har hon ju hoppat på feministtåget så man förväntas väl glömma hennes tidigare utspel. Ursäkta romanen men blir så irriterad när jag tänker på det.. Att hon tror att högerextremism automatiskt försvinner för att folket kommer tröttna ska vi inte ens prata om

      Vad säger Annie om Isabellas ’carbon footprint’?

    Men alltså vilka kanonkulor hon har skaffat sig, gjorde sig inte alls i den där klänningen

      Vad menar du??
      Hon är ju skitsnygg!

        Är väl därför hon fixade brösten så hon kunde ha sitt efterlängtade dekolletage.

          Hon vill kunna köra ny tuttchock med bättre resultat än Guldbaggegalan 2012:
          https://www.isabellalowengrip.se/2012/02/06/fler-galor-tack

        Bellis sa inte att hon inte är snygg? Hon påpekade brösten.

      Hahaha eller hur!

      Varför tror alla att hon opererat sig? Hon har ju alltid haft stora skitsnygga bröst och även hängiga blir väl fina i en pushup???

        Herregud är du blind? Rätt uppenbart att brösten inte är hänpattar längre… Både större och fasta.

        Två graviditeteter och amningar samt rejäl viktnedgång sabbar rätt bra..

          I know ?? Tur att man kan skratta åt sug själv……..

        Haha är du blind eller?? Hon hade världens tommaste hängpattar och gjorde tom inlägg om hur mycket hon gillade sina taxöron som gick att rulla upp som korvar! Den gången älskade hon sig själv preciiiis som hon var. Nu har hon gjort bröstlyft, bröstimplantat, fixat näsan, ffillers i båda läppor och kinder, botox, skaffat löshår, bantat och troligtvis fettsugit större delen av kroppen. En full mommy makeover som det kallas. Folk är så himla lättlurade.

          Hon skulle ju aaaaaldrig lägga dig under kniven heller för det var helt fel bild att sända till sin dotter.. känns som att de principerna slopades rätt fort..

            Men gud vilka kommentarer.
            Ja, hon har uppenbarligen fixat brösten men det var inga ”hängpattar” det var bara bröst som bröst kan se ut. Ibland efter viktnedgång, ibland efter ammande och ibland så ser de bara ut så.

            Tips, åk till närmsta badhus och titta på oss kvinnor så kommer ni se att Bellas bröst var fullt normala.

              Det var VISST hängpattar. Bröst hänger ofta efter amning, snabb viktnedgång osv. Det är du som lägger värdering i ordet, ingen här har sagt att det är fel eller fult eller att det är ”onormalt”. Bara konstaterande att de HÄNGDE. Det är bara BB som uppenbarligen inte trivdes med dem utan kände för att knöla in implantat.

              Även om alla har hängiga bröst så är det ju hängiga bröst? Precis som att tjock är tjock, sen om det är ”normalt” att vara det för att befolkningen blir fetare har ju inget med saken att göra!

              Absolut. Men jag vill minnas att hon själv kallade dom ”hängpattar”.

          Du kanske har sant i det där med botox och fillers utöver brösten… tänkte på det för någon vecka sen att det är något med hennes ansikte, inte bara att hon ler brett och är supersminkad jämt utan att det verkar lite orörligt. Lite hårt. Tycker mig minnas att hon var en sån som höjer ögonbrynen rätt mycket när de pratar, så kanske ville hon motverka det.

          Hennes ansikte, hennes beslut såklart, bara något jag lagt märke till och haft svårt att sätta fingret på.

            Hon brukade få ett veck i pannan varje gång hon pratade, kolla gamla klipp så ser du. Idag är pannan slät av botox. Jag vet att många offentliga personer börjar tidigt för att inte bli påkomna av den drastisk förvandlingen. Kort o gott hon använder både botox och fillers i hela ansiktet.

          Jag hoppas Camcam tar bort detta.
          Skäms på dig Blondie!

          Alla hennes bilder har näsan redigerats på. Syns supertydligt

    Men vilket schampo är det som Bella har i håret och som gör att VIC-Filippo borrar in sin snok så djupt i det blonderade hårsvallet?
    Är det kanske fyra dagars torrschampo som utsöndrar feromer som får Filippo att spinna igång?

      Och vilket skäggschampo använder han innan han sticker in det i öronen på VIP-klienterna?

        Han vaxar nog skägget bara och förlitar sig på sin charm (och sin makt över Balmains kassaapparat och vip-inbjudningar).

          Så oproffsigt beteende tycker jag, och sexisktiskt. Skulle han göra så mot en manlig klient eller? Nä.

            Men jeez. Hur tusan kan du förutsätta att deras relation inte skulle vara lite mer personlig? Jag vet inte vilket antagande som är snurrigast, att han skulle bete sig oproffsigt eller sexistiskt?

              Att bete sig sexistiskt är väl oproffsigt?

                Av bilderna att döma ser jag inget skulle förutsätta var sexistiskt. Kanske jag misstolkat? Han ser ut att gilla henne – och hon honom. Det ser inte krångligare ut än att de har en personlig kontakt, som kanske inkluderar någon form av ömsesidigt utnyttjande vem vet (och vem bryr sig) avseende deras business. Men för att det ska vara sexism räcker inte att man blir kysst på kinden, det måste liksom vara oönskat och/eller nedvärderande/kränkande/objektifierande. Att du inte gillar förekomsten av grå-zoner i mänskliga relationer betyder inte att dina premisser går att applicera på de som inte riktigt tänker så.

              Skulle han gosa in hela sitt ansikte i en manlig kunds kind? Tror inte det, därav det sexistiska.

                Att de har en jobbrelation innebär inte nödvändigtvis att han beter sig sexistiskt. Det jag ser på bilden är att de har en flirtig relation – något som inte behöver vara så jävla laddat eller skrämmande utan helt naturligt när människor möts.

                Och inte får vi se någon bild där Isabella borrar in sitt ansikte i detta jätteskägg.

    Ja, tror hon att hennes läsare är helt blåsta, eller? ”Så fint de hade gjort åt mig med champagne…bla bla” Klart som f-n, tanken är ju att du ska shoppa loss som bara den. Inte undra på att hon hade en ”terrible hangover” i morse. Skulle jag också haft om jag köpt 2 långklänningar, en blazer och en väska av ett dyrt märke som så INTE är min stil. Men det drabbar ju ingen fattig, 1 sponsrat inlägg på bloggen så är kalaset betalt, hon tycker ju uppenbarligen att det är värt slantarna. Leker hon superinfluencer eller vad sysslar hon egentligen med? Några fler följare till bloggen/instagram har jag svårt att se att det kan leda till, men vad vet jag?

      Ja, hon svalde betet utan att tugga och drog kortet varmt i butiken. Precis som Balmain planerat. Klart man kan bjussa på en flaska champagne för någon tusenlapp om kunden shoppar för X antal tusen.

        Haha, ja jag tyckte också det var lite roligt, lite dumt nästan. Det är klart att om du kommer i enkom ner till Milano för att shoppa för tiotusentals kronor att förmedlaren skickar blommor och bjuder på champagne. Vad kostar det sammanlagt? 2000 kanske? På mina klubb-mornar på Lindex bjuder de på frukost och 20% rabatt på hela köpet ? Äkta VIP!

    Vad kostar en klänning hos ett sånt däringa modehus?

      Well klänningarna Balmain har använt eller använder på visningar brukar ligga på 35 000 kanske.

      Minst motsvarande 20 000 kr och uppåt.
      För en aftonklänning kan man få betala 60 000-100 000 kr.

        Äger hon klänningarna privat eller ägs de av bolaget och räknas som arbetskläder?

          Jag tror hon leasar kläderna – precis som Porschen 🙂

          Nope, de enda kläder du får dra av i ett bolag är skyddskläder, varselkläder, reflexkläder.

            Nu var det tänkt som ironi. men det innebär väl också att handla kläder är något man gör på sin fritid och då kan väl trippen till Milano inte klassas som tjänsteresa. Delta i telefonmöte från Milano kan knappast vara viktigt att mna deltar från just där.

              Nej , detta måste vara en privatresa. Snälla skatteverket, granska detta.

                Jag ställde frågan på bloggen, men fick förstås inget svar.

            Filmbolag, tv-kanaler och teatrar får kostnadsföra vanliga kläder som rekvisita och arbetskläder. Gäller kanske influencers också?

              Nope inte personliga kläder. Jag har försökt.

      Blazer: 15-25 000kr
      Klänning någon 10 000-lapp till, antagligen mer om det är en unik.
      Hon hade kanske 100 000 som budget för turen…

        Tur att jag inte har blivit bjuden till något ställe där man förväntas bära en då!

        Min plånbok har satt smärtgränsen vid ett par nollar färre…

    Blazer: 15-25 000kr
    Klänning någon 10 000-lapp till, antagligen mer om det är en unik.
    Hon hade kanske 100 000 som budget för turen…

    Haha 🙂

    Gillade Sandra Beijers jämförelse (på ett positivt sätt) mellan Isabella och hennes stil på bild nr.3 och Morticia Addams !

    Champange?

      Pang-e! ?

    Det roligaste är ändå att den där Filippo är frilans, dvs han är inte anställd av Balmain utan anlitas av Balmain för andra VIPckunder. Dvs inte Blondinbella utan genom någon annan. Vem det nu kan vara. Champagnen kostar 380 spänn vilket indikerar att Filippo själv betalar. Han har f ö tusen följare på ig, tror han skulle ha långt fler om han verkligen var Balmain-affiliated.

      Haha vad pinsamt att allt låter så mycket mer ”vip” i hennes egna inlägg

        Är det dåligt självförtroende som gör att man måste hävda att man är VIP? Lite ledsamt nästan.

          Och ta en bild på sin VIP-skylt…

            Jag är inte helt säker på att Blondinbella är så streetsmart. Tror hon har svårt att förstå hur det fungerar när rikt folk är inblandade. Hon bländas och tror det är fint. När det i själva verket är ett helt system av rövslickare etc för att smörja de nyrika. Som är rätt lättlurade, de tror på allvar att en klänning från Balmain för 60 000 är haute couture sytt i Paris. Eller att väskorna sytts i Jurabergen med skinn garvat i Italien. Allt är en show, ett spektakel.

              Svårt å inte bländas när man haft det tufft i hooden under uppväxten…

      Vad är en VIC – vad är hans roll?

        Väääääry Important Clients

      Han hade typ 850 häromdagen så Bella har boostat hans siffror lite. Winning woop woop.

      Men herregud hon måste väl fått kläderna gratis åtminstone? Jag kan inte tänka mig att ngn skulle ge bort sånt content och betalat?? Han fashion-konsulten måste ju annars fått enormt mkt ersättning för både PR och sales?

      Sen är ju inte hennes publik Balmains target segment eller? Är himla nyfiken på strategin bakom detta med lyxhotell och haute c för inte är det att öka försäljninhg? Provokation? Bygga image? Helt enkelt hennes liv o hon bygger strategi därefter? Tror även det med strategi är lite av en efterhandskonstruktion som låter bra. Hon ångar på och framar det som hänt i efterhand.

        Burgschki:Han fashionkonsultenhar provis på kläderna,gissar att, det beroende på kundens status, om den är lägre, det är hyllvärmare, osålt alltså. Blondinbella är där för att någon bjudit in henne till visningen. Tror hon köper vissa av de här kläderna, faktiskt. Och ger bort content, nja, deras målgrupp är nog inte hennes läsare så de lär inte ha betalat. Att hon håller på så här tror jag är ett spel med någon hon gillar men även att försöka få löwengrip kräm och kladd att framstå som exklusivt på amazon, som ngn skrev.
        Hade f ö jäklgt roligt åt ditt inlägg om hennes framtid, kudos. Kollade den där open relationshipkillens ig, otroligt roande.

          Aha tack haha! Tycker detta är sjukt spännande alltihop ! Vill även framhålla att jag älskar Aubrey Marcus ❤

            Tossabit! ?? hehe

        Va? Vadå gett bort sånt content? Balmain boostas inte av Bella, tvärtom, hon boostas av att förknippas med dem, så självklart att hon betalar för att det ska se ut som att hon är vip för dem.

          Mest han konsulten som tjänar på det eller?

            Burgschki: Det är hans jobb, så ja, antar jag. Balmain blir av med lite skåpmat så de får väl också en hacka plus håller sig väl med den konsument som vill att Blondinbella ska få VIPctreatment. Vem det nu är. Det var skrämmande kommentarer inne hos henne f ö, re flyg etc. All denna överkonsumtion som hon håller på med är helt sjuk. Och hon kommer ändå inte med och får leka med de stora grabbarna. För den uppmärksamma är det nämligen rätt tydligt: skulle en VIP-kund med dignitet få sitt namn uppnålat på en anslagstavla, dessutom med VIP tydligt angivet ovanför? Billig champis och Cola? Paper Moon som hon var på är en kedjerestaurang. En pasta bolognese kostar 16 euro och hennes fisk 22. Lyxigt värre, som Vapiano ungefär.

              hahaha. vic’en vet såklart hur de mindre vipiga ska behandlas för att komma i byxorna

              Hahaha alltså förlåt men det där var faktiskt hysteriskt roligt! ? Tyckte också VIP-skylten var så b! Och restaurangen som Vapiano! Tänka sig träffa på Isabella där i gamla stan! Hon är verkligen mästare på att få saker låta mycket tjusigare än vad det är, trodde verkligen det var en michelin-restaurang från hennes beskrivning.

              Klart det är lyxigt att få shoppa i ensamt majestät, men som någon påpekade igår, äkta VIP-kunder får väl kläderna hemskickade, de måste inte flyga dit själva.

                Det känns ändå lite sorgligt på något sätt, tycker jag. Fattar hon själv hur löjligt hennes spektakel är, och att hon inte är en ”äkta” VIP? Jag föreställer mig att en verklig VIP skulle bli lätt förolämpad av att få sitt namn utskrivet på en A4 som nålas upp på väggen. Känns ganska B.

    Hade ju inte tackat nej till den klänningen, dock. Inte för jag vet när jag skulle ha den, men sjukt läcker.

      Med bröstvårtsknappar…

        Kunde verkligen inte tänka på något annat än bröstvårtknapparna haha

      Det var faktiskt en sjukt fin klänning, men tyvärr väldigt osmickrande vid bysten. Den gjorde sie inte alls där, för mycket ”översvämning” för att vara classy.

    Sedan Petter Stordalen kom in i hennes liv verkar allt så ändrat, typ privatplan, Bentley, lyxhus. Tycker det är kul för henne om det är det hon vill men det tar ifrån lite av det hon försöker uppnå med ”power-woman” när hon antagligen leker med de rika tack vare en väldigt rik man.

      Jag undrar mest vad det är för business hon har på G med Stordalen? Är det inte sedan det kom fram att de båda har affärer på gång som hon haft dom stora spenderarbyxorna på? Juveler, lyxresor, huset – så jäkla mycket pengar kan hon väl inte ha haft i sparkapital? Ingen som har koll på hennes förmögenhet via deklaration?

        Finns ju ingen förmögenhetsskatt i Sverige sedan 2007, så det kan bli svårt.

    Asså detta: ”Jag som annars sippar på ett glas under kvällen drack tre igår. Ett glas champagne på fördrinken och två glas vin under kvällen.”
    Lägg av! BB dricker ju fan hela tiden!

    Senare: ”Jag körde Askungen och var i säng vid midnatt”.

    Hur orkar hon hålla på att redovisa allt detta jämt?

      Hon ska alltid påpeka hur lite hon dricker så jag börjar tro att det är tvärtom, att det dricks på rätt friskt.

        Ingen dricker mindre är alkoholisten.

      Fan vad gott det lät förresten med att sippa ett glas under hela kvällen… Blaskigt värre. Blärk.

      Bella har krökat rätt friskt sedan hon flyttade in på Bank Hotel före helgen.
      Det har varit vin till lunch och middagar i rätt många dagar nu.
      Hon har ett par gånger skrivit på Insta att hon ser trött ut och idag klagade hon på baksmälla.
      Det är inte särskilt vanligt att Bella skriver så – Forni brukar dock vara bakfull och sliten mest hela tiden.

        Nemas problemas, Isabella har ju Kry-appen!

      Ja detta påpekande om hur lite hon dricker börjar bli tröttsamt. Om hon dricker ett glas varje gång hon äter middag ute blir det ändå rätt många glas. Plus att det inte finns någon ”säker” alkoholkonsumtion som många tror.

      Hon fick kanske sällskap i säng vid midnatt. PS är ju också en kund till Balmain.

    ”Inte Guldkula-god, men helt okej!” ???

    Det stör mig rejält att hon helt säkert bokför all denna idiotiska privata lyxkonsumtionen på företaget! Skatteverket borde verkligen kontrollera hennes företag.

      Tipsa de om kan man göra det kanske? Anonymt tipsa någon som arbetar på skatteverket. Likt som man kan anonymt tipsa försäkringskassan borde de gå samma med skatteverket. ?

        Absolut kan man göra det. Finns ett formulär på Skatteverket.se för misstänkt skattefusk.

        Såklart det går ?

        Skatteverket kollade Kissie och eftertaxerade henne. Hon fick betala både skatt och skattetillägg på skönsmässigt uppskattat belopp för några år tillbaka.
        Man ansåg att hon inte deklarerat inbesparade levnadskostnader som hon fått genom sitt liv som bloggare och influencer.
        Så visst är Skatteverket medveten om att det finns pengar att hämta hos influencers.
        Men man verkar rädd för dålig publicitet tydligen om man drar igång revision av några influencers.
        Och dessutom kan det vara svårt med bevisen och beräkningen av hur mycket pengar som ska eftertaxeras.
        Det är fråga om revision samtidigt både av de bolag som influencers driver och av deras privata förhållanden.

    Jag såg precis att Isabella lagt upp på sin story att Breakit meddelande att hon och Ellos samarbetade. Men hallå!?! Hur kan allt vara så intressant att Breakit skriver artiklar om det? Nu får de faktiskt ge sig med detta jäv, är det Simon som skickar veckans planering så skriver de 3-4 artiklar om Isabellas förehavanden? Jisses.

      Det går att köpa native artiklar på breakit!
      Har själv varit i kontakt med dem angående det. Det borde dock markeras som det i så fall. Men det kanske de inte är så noga med?!
      Jag tror att det är betalda artiklar.

    Vidrigt att få se den svenska avundsjukan på pränt här. Dvs i varenda inlägg om Isabella. Smal, ung, vacker, förmögen, fin mamma, driftig och ambitiös. Kolla er i spegeln bittra kärringar o gubbar – ni måste ju vara alldeles gröna i fejset. ??

      Ja vi är så gröna så Shrek måste dra nåt gammalt över sig. Vilken färg är du då? Röd av ilska kanske? Rosa som en gris eller kanske kungligt blå?

        Rosa som Greta Gris ??? oink oink ?

      Ett ton liv utan äkta vänner, Japp såååå avundsjuk! ?

      Haha förstår du inte att vi sitter på första parkett och beskådar parodin som utspelar sig!

      Hej sharki!!?

        De är inte bara gröna i fejset. De bittra, avundsjuka och elaka här, är nog Bellas motsats också, dvs allt annat än smala, unga, vackra, drivna och ambitiösa. Är de föräldrar också så är det ju rent häpnadsväckande, att döma av kommentarerna ovan. 🙂

          Tja vi vet ju hur en av dem ser ut iaf ? och bloggtanten är väl iaf bonus-mamma som jag har förstått det? Skrämmande. Vuxna människor…

            Moget att blanda in folks utseende. Looser

    Vet någon hur det gått med Isabellas skilsmässa? Hon skrev att allt skulle lösa sig med att de glömt fullfölja.

      Enligt Ratsit så är hon fortfarande gift, likaså Odd (såklart).

        De måste komma in med ny ansökan men det verkar inte hänt! Bella skulle ju överklaga men verkar gått så där med det hittills ?

      Om en ansökan om äktenskapsskillnad inte fullföljs förfaller den måste den göras om från början med ny betänketid.
      Så om de skickade in ny ansökan nu i somras kommer det att dröja en bit in på 2019 innan denna nya ansökan kan fullföljas och äktenskapsskillnad beviljas.

      Nyfiken på hur det är med hennes hus och äktenskapet. Hon måste ju ha fått ett makemedgivande för att köpa IOM att hon inte är skild. Förstår verkligen inte varför dom baraa inte skiljer sig.. någonting är lite lurt

        Nyfiken på hur du menar med makemedgivande vid köp?
        Att köpa hus för sina egna pengar kräver väl inte tillstånd av en make?

        Vad jag lärt mig är det endast vid försäljning av permanentbostad som make/maka behöver godkänna även om de inte äger. I detta fall så har ju Odd sin permanentbostad någon annanstans och Bella äger huset själv så inte heller där borde det vara relevant.

        Juste… fast, det behövs nog inget medgivande om hon ska -köpa- ett eget hus. Annat vore det om hon skulle sälja deras gemensamma.

          Tänkte helt fel. Att sälja behöver medgivande ej köpa

    Det här med Champagne. Till de som inte vet, det är ett försäljningsknep. Lite smått förfriskade människor köper mera. Det är inte lyx utan försäljningsknep.

      Precis ett sen gammalt knep ??

      Så klart det är! Jag har blivit erbjuden champagne varje gång jag köpt en klocka, handväska eller plånbok men tackar alltid nej. Blir då erbjuden kaffe istället vilket jag tycker känns mycket bättre att sitta och dricka i en butik.

      Ge kunderna starksprit så tjänar du in på alkoholen och kläderna försvinner som om det varit halvt reapris på HM.

    Det känns som att Petter Stordalen ligger bakom resan till Milano och besöket på Balmain.

    Nåt säger mig att han även bidragit till Bellas husköp för så bra går inte hennes affärer.

    Frågan är vad hon bidrar med? ?

      igår funderade jag på samma sak. PS har vad jag tror något att göra med nånting i denna historien….

      Vad snuskigt och elakt av er att spekulera sånn i det som inte är annat änn rykten!

        Men resultaten i hennes bolag visar inte att hon har haft möjlighet att få loss det som krävs för att kunna uppgradera sitt boende. Hennes privata aktieportfölj har troligen inte heller levererat den kontantinsats som krävs. Jag vidhåller det jag skrivit tidigare att någon har gjort en insats för att få till ett avsides, diskret näste för möten på tu man hand. Även om man är hotell magnat så går det inte att dölja vad som helst…

          Fast att hjälpa till att köpa ett helt hus som ”sugardaddy” känns rätt over the top. Resor, dryck, smycken, lyx, kläder osv ja; men hjälpa till med kontantinsats? I think not

      Håller med!

    Fast hon får ju kläderna gratis antar jag? Eller??

      Absolut inte..

    Vad har hon gjort med brösten?
    Förstorat och lyft eller bara lyft?

      Att döma från bilderna i baddräkt på bloggen så ser det ut som lyft och förstoring. Bilderna va från en dag då hon va på spa. Och då kan man jämföra med badräktsbilderna från Dubai. Där ser man att det både gjorts ett lyft samt förstoring.

    Visst sjutton har Bella botox i läpparna! Kolla bilden i den gröna klänningen när hon är i Milano

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.