Vad tror ni är nästa influenciska nageltrend?

https://www.instagram.com/p/BjvAH8yh8i9/?utm_source=ig_web_copy_link

Naglar, naglar, naglar!
Ingenting utmärker en influencer som ett set nygjorda naglar som krampaktigt håller runt en flaska nagellack på Instagram. Nageln liksom göööööööör influencern och därför är det lite av ett återkommande tema här på Bloggbevakning.

Jag har ju undrat som en flundra över de tidigare stilettspetsiga naglarna och hur man egentligen bär sig åt för att torka sig i röven med dem, men efter att ha fått intygat från flera håll att det går bra så har jag släppt denna fundering.
Nu har jag istället gått över till att kluta på vad nästa stora nageltrend kommer bli? Tror ni det kommer bli en enda trend som influencerna kommer vallfärda till Kiana och allt vad de heter för att få på sina fingerspetsar eller är hösten 2018 tiden för individualism på nagelfronten?

Jag har tittar runt lite och tagit fram några trender som jag är övertygad om kommer falla i alla fall någon influencer på läppen. 
Ingenting är för alla men nog finns det en fot för varje nagelsko här? Tror ni inte?
Nummer 1 är väl ändå ganska självskriven? Det finns väl egentligen bara en enda människa för dessa tänder naglar? Ingen kommer kunna pull these nails of like The Book herself!

Men de andra? Vad tror ni? Snippnaglar? Kan det vara något? Mensnaglar? Ett kompliment till Lady Dahmers tavlor målade i mensblod?
Naglar med levande myror? Usch, vem skulle vilja ha det? Salongen som gjorde de sista naglarna fick mängder med skit för det så förhoppningsvis hakar ingen annan på. Det är ju som de där skorna med levande guldfiskar i klacken eller nyckelringar med levande mini-sköldpaddor.
Usch, bort, fy!!!

Förutom nummer 11 som likt ”Fem myror är fler än fyra elefanter-ska bort”…har ni några favoriter?

  

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lika gräsliga allihopa.

    Så sjukt äckligt med långa ”klor” och fejkade naglar. Tala om WT…
    Välvårdade, egna naglar, är finast. Korta eller långa.

      Men sluta överanvända wt ? man är inte wt för att man väljer att fixa sina naglar, och man är inte wt för att man väljer att ha sina egna. Man gör som man vill helt enkelt och ska väl inte behöva bli dömd som wt för det ?

        De som använder ”WT” kan lika gärna ställa sig på torget och hojta ”jag föraktar fattigdom och arbetarklassen!!” Så jävla unket uttryck.

      Korta, naturliga, fixade naglar på salong då? För oss alla som inte har förmågan att fixa våra naglar själva och de flesta dagar väljer att klippa ner dem så kort att de knappt syns för att de går av i tid och otid annars.

      Är det fortfarande ”WT”?

        Men vem bryr sig om vad någon annan tycker är wt? De enda människorna som jag mött utanför nätet som använder begreppet är osäkra, neurotiska och så extremt rädda för att sticka ut. De tror att ingen ska misstänka dem att vara arbetarklass om de hackar på allt och alla. Allt är wt enligt dem men samtidigt passar det in i någon annans åsikt om wt.

          Såklart jag inte bryr mig om vad någon annan tycker är wt! ? Var en genuin undran då Marie tydligen anser att alla naglar fixade på salong är wt… blev lite förvånad då det brukar anses ganska lyxigt att kunna gå och fixa naglarna, spelar roll om de är flashiga, klassiska eller naturella! ?

    Ingenting skriker avsaknad av akademisk utbildning lika mycket som blingade naglar.

      Hahaha! Skrattade högt av din kommentar.

      Den fördomen stöter jag ofta på. Jag har naglar gjorda på salong. Är även tatuerad och har töjningar i öronen. Vad tänker jag bli när jag blir stor? Religionshistoriker. Tar min kandidatexamen i vinter och börjar med master nästa år. Det är tråkigt att stoppa sig själv och andra i snäva fack när man kan låta bli kan jag känna.

        Får jag fråga vad du studerar? Låter intressant!

          Religionsvetenskap? inriktad mot religionshistoria. Det är ungefär hur spännande, intressant och roligt som helst!

      Är väl dock ganska vanligt att de som är högt utbildade har fixade naglar och är väldigt mån om det yttre ?

        Tänker att det är en skillnad mellan ”blingade naglar” som Johanna skriver, och om man fixar naglarna med bara vanligt nagellack utan bling eller tokiga nagelformer. 🙂

      Vilken jävla fördom.

    Måla tavlor med mensblod!? Fan va edgy-unikt!

      Tillräckligt edgy och unikt att det var just de naglarna av alla du reagerade på.

    Hur länge skulle man kunna ha nummer fem innan de fastnade i något och man slet loss hela nageln från fingret?

    Snälla camcam sluta med de politiska inläggen. Du skapar bara ett forum för troll att basunera ut sin propaganda.

      Jag är helt säker på att de flesta trollen som kommenterar under de inläggen är en och samma person.

      (Sen tycker jag tycker i och för sig att det är bättre med ”vanliga” inlägg här då det är politik precis överallt annars.)

        Jag läser här för jag vill ha underhållning. Politik kan man diskutera någon annanstans enligt mig.

      Så man är ett troll för att man tycker annorlunda?

    Levande myror i naglarna är rent allmänt VIDRIGT ur ett har-folk-inget-hjärta?!-perspektiv, men också.. Varför VILL man ha levande myror som kryper upp och ner i naglarna? What the H?

      De kryper nog tyvärr inte så länge. Syrebrist, panik och starka kemikalier, som det ju trots allt är i nagelmaterialen, lär ta ut sin rätt. Förhoppningsvis var det bara for show och de togs bort direkt. Myrorna lär inte leva ändå.
      Idioti!

      Fast de kryper väl inte särskilt länge och då får man gå med döda myror i naglarna. Helt j-vla knäppt att folk ens kommer på så här dumma idéer. Nu är det möjligt att man har tänkt på att kunna släppa ut myrorna (i bästa fall) men annars är jag fascinerad över att man ens kommer på att göra så med levande varelser, även om det nu är myror. För personlig del förstår jag överhuvudtaget inte estetiken med dessa överdrivet långa och utsmyckade naglar, känns bara… vulgärt. Amerikansk sönderblonderad hemmafru i övre medelåldern med tajt neonfärgat fodral och klor som matchar, typ. Men jag har inga fördomar 😉

        Sant! Tänkte inte på att dom med största sannolikhet dör kort efter. Sinnessjuk idé och måste nästan krävas en empatilös psykopat för att komma på idén och även utföra den..! Jag avskyr insekter, myror inkluderat, men skulle ALDRIG komma på tanken eller gå med på idén att tortera en spindel, myra, skalbagge, tvestjärt – you name it – hur mycket jag än ogillar deras närvaro, det är aldrig aldrig aldrig okej.

    Har perioder då jag biter på naglarna….
    Speciellt tummen är ett bitobjekt som jag brukar(de) skämmas visa upp.

    Anser dock att nerbitna vidriga naglar är bra mycket bättre än konstgjorda.

    Skäms faktiskt inte längre för min ärvda OCD handling.

      För mig hjälpte det faktiskt att under en kort tid ha akrylnaglar, då blev jag av med bitandet helt! Går ju inte riktigt att gnaga av sådana naglar, haha. Blev som någon slags KBT för mig. När jag sedan tog bort fakenaglarna var bitandet botat, och har inte återkommit sju år senare. 🙂

        Jag slutade bita på naglarna (utan akrylnaglar). Började tyvärr bita och riva i nagelbanden i stället så nu ser händerna förjävliga ut ändå…

          Aj!! 🙁 jag kan knappt röra mina nagelband efter att ha sett den där äckliga scenen i Black Swan.

        Samma här Nanna. Mamma höll på bli galen när vi tex satt och såg tv och hon hörde mig sitta och gnaga bredvid så hon betalade åt mig att göra akrylnaglar och bitande försvann och har aldrig kommit tillbaka. Idag har jag välmålade, långa naglar! mina naglar är faktiskt så hårda att de inte rör sig överhuvudtaget om man försöker bryta dom och dom växer nästan för fort haha.

          Vad kul att det hjälpte dig också!! 🙂

      Jag tycker att det beror på hur mycket man biter. Jag biter ner mina extremt korta, drar av nagelbanden och biter på huden kring hela nageln. Ser inte bra ut alls. Mina tumnaglar växer dessutom ut alldeles buckliga på grund av det. Jag föredrar akrylnaglar istället för mina fula stumpar. Jag började ha akrylnaglar för att lära mig av med bitandet och pillandet och det hjälpte. Går inte pilla lika mycket eftersom naglarna är tjockare. Efter 5 år men akrylnaglar tog jag bort dem för ett år sen för jag trodde att jag vant mig av med ovanan. Tyvärr började jag direkt på samma sätt och nu ska jag lägga på ny akryl. Känns som ett nederlag men föredrar att se fräsch.

        Tycker inte att man ska skämmas över att bita på naglarna eller hur dom ser ut, det säger inte ett jota om dig som person eller hur du behandlar dina medmänniskor.

        Däremot ur ett hygieniskt perspektiv så bör man försöka sluta bita på naglar och nagelband, det är en extremt hög bakteriehärd under våra naglar och även om nageln spottas ut så får vi i oss alla dessa bakterier vid bitningen. Jag brukade själv bita på naglarna hela min barndom och stor del av tonåren, oftast när jag var stressad eller nervös, kan vara bra att fundera på när du oftast biter och om det finns ett samband – Därefter försöka byta ut bitandet till något annat (stressboll, trumma med fingrarna, ja you name it).

        Men skäms absolut inte för hur era naglar eller nagelband ser ut, det är bara ett yttre lager av en fullt funktionell (antar bara nu) hand! Kram

    Journalisten, debattören och bloggaren som kallar sig ponnymamman på sociala medier irl Ulrik* fåhreau* som nu brutit mot reglerna och hennes dotter stängs av från att tävla i sex månader.
    Hon och Nellie var i bråk för några år sedan då journalisten skrev en krönika om hur barn ej bör exponeras lättklädda för pengar och medial uppmärksamhet
    Om avstängningen går att läsa på bla hippson idag på fb och på förbundets sida om disciplinärenden

      Har mamman brutit mot reglerna men dottern blor avstängd?

        Nä dottern är ägare till tävlingshästen och även ryttare. Ponnymamman är ägare till stoet som kastade fölet på gården och mamma till dottern som nu straffas samt ägare till den gård som enligt vet skulle isoleras pg av risk för smitta. Kolla facebook tidningen ridsport och hippson där förklarad det och även så finns diciplinnämndens beslut

      Är det artikeln med ryttare som tävlade SM med häst uppstallad där ett sto på samma gård fast inte samma stall bar på abortvirus?

        Ja

        Rörigt att förklara, läs diciplinnämndens dom. Mor och dotter, en gård ett stall som efter veterinärs bedömning skulle isoleras från andra hästar. Istället packar bloggaren ponnymamman in barn och häst och åker på tävling och riskerar att smitta andra

    Nästa nageltrend – hooooolo ???????

      Holo everyone!

    Kalla mig tråkig men jag föredrar naturliga naglar. Möjligen med något halvgenomskinligt rosa/beige lack.

    Alltså de smitthärdar som långa naglar utgör. Särskilt med nagellack på då skiten inte syns. Urk. http://www.bbc.com/future/story/20160622-what-lives-under-your-fingernails

      Hallååå!!! Nagelborste och tvål. Finns inte mer skit under långa naglar än korta.

        Om man har en påklistrad nagel finns väl en kant på undersidan där den egna nageln slutar där bakterier kan samlas? Jag har sett vidriga när bilder på undersidan av lösnaglar på olika bloggar och det ser inte fräsch ut precis! Det finns nog en anledning till att långa naglar, lösnaglar och nagellack inte är tillåtna i vården.

          Fast det är ju skillnad på plastlösnaglar och att förstärka sin egna nagel.
          Jag har typ längd som bild nr 9 den rosa nageln. Egna naglar och som är förstärkta. Det blir inget glapp.
          Ta du reda på varför man inte får ha långa naglar och lack i vården innan du drar alla över samma kam.

            En nagelkam?

      Tvättar man inte under sina naglar om de är långa menar du?

    Män som sparar ur en eller två fingernaglar, ofta på lillfingret ? ryser bara jag tänker på det.

      Det är en kulturell grej som män gör som ”bevis” på att de inte behöver jobba med händerna = status. Inte så vanligt i den typiskt svenska kulturen, men jag såg tex detta mycket i Kenya.

      Kokainnagel

    Tack för att du tar upp denna sjukt fula trend! Får panik över ändå söta och stiliga tjejr som Alice Stenlfö, Hannalicous, Kenza med fler som är nätta och snygga och så har de fula jövla korvfingrsr med tjocka acryl naglar!!! Så gräsligt fult! Fattar inte varför shellack trenden etablerat sig i Sverige ännu, varför ska det SYNAS att man gjort naglarna ? När man kan göra snygga eleganta naglar utan plast…

      Ja, det var bättre förr när kvinnor hade vett att hålla sig nätta och snygga…

      Tänk om – hemska tanke – de som gör naglar faktiskt själva tycker att det är snyggt och skiter i om de framstår som nätta och snygga i andras ögon eller inte!?!??!!????

    Nån mer som inte är jättesugen på att få livsråd av Isabella apropå hennes senaste inlägg om att hon ska bjussa på just det på söndagarna? Råd kring hur man armbågar sig fram i bloggbranschen – ok. Men LIVSRÅD? Tack men nej tack.

    Isabella skriver först om att skriva ett nyhetsbrev och länkar sen diskret till VÄRLDENS LÄNGSTA BLAJARTIKEL från BreakIt och hur alla har fått Natural Cycles bak om foten. (ÄR NÅGON FÖRVÅNAD ATT DET ÄR ALLT SKIT OM ISABELLA KOMMER FRÅN DEM? SKRIVER SIMON ARTIKLARNA?????)

    https://www.breakit.se/artikel/15131/historien-om-de-178-ofrivilliga-graviditeterna-barnmorskornas-kamp-mot-p-appen

    SKÄMTAR HON????

      Breakit verkar vara en väldigt seriös nyhetskanal. Här har vi ju grävande journalistik i sitt esse. OBS! Ironi.

    Jag har alltid undrat hur man med låånga naglar kan onanera? Borde man inte.. riva sig själv inuti??

      Alla kanske inte stoppar in några fingrar tänker jag….?

      Det funkar, men kan göra lite ont då man inte känner var nageln slutar?? Definitivt bättre utan.

      Jag stoppar inte mina fingrar i mitt underliv mer än när menskoppen ska in och ut och det är bara för att jag måste (bästa mensskyddet för mig), avskyr att ha fingrarna där inne? och ja, det går att använda menskopp och tampong med långa naglar??

    Älskar nr 4 med ansikten! Nr 3 hade min man velat att jag skulle ha. Klia ryggen-goals!

    Det senaste jag såg var på FW och då är det helt obehandlade lösnaglar alltså beiga, genomskinliga. Ska se om jag kan hitta bilden.
    Tror det var By Malina som hade modellerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.