Är ni sugna på ett peppigt nyhetsbrev från Isabella Löwengrip varje söndag?

Jag har tänkt att börja med ett nyhetsbrev varje söndag. Jag har verkligen velat göra det länge. Min plan är att ge ut det varje söndag kväll med tips och tankar inför veckan för att minska oron inför måndagen som många känner. Måndagen är min bästa dag och mycket handlar om hur man lägger upp söndagskvällen mentalt. Jag tänker att ni ska få en inblick i hur jag strukturerar upp veckan för att hinna med allt samt få veta var jag hittar min inspiration. Hur som helst ett matigt nyhetsbrev fullspäckat med business och livsråd.//Isabella

Hmm….
Jag undrar vilket företag som kommer stå som sponsor för detta nyhetsbrev som jag är lika sugen på att ta del av som jag är på att limma ihop mina tuttar med superlim.

Det är väl ingen som tror att det här peppiga nyhetsbrev –  om hur du optimerar ditt liv, outsourcar allt som är tråkigt – som att skriva ovan nämnda nyhetsbrev exempelvis -, bara pratar med människor så länge de ger dig något, annars är det bara att vända och gå därifrån – kommer publiceras av Isabella för att hon vill och bryr sig? Utan ekonomisk vinning?
Åh nej… Jag ser framför mig någonting i stil med ”Boosta med Bella” presenteras av American Express – för någonting måste hon ju ge stackarna efter att de köpt in 8 avsnitt av först ”A quest for success” som sedan gick över till ”Being Bella” som båda med förskräckelse las ner.
Kanske får de turen att stå med som sponsorer på hennes allra första nyhetsbrev? *håller tummarna*

På riktigt, är det NÅGON som vill läsa ett peppigt nyhetsbrev från Isabella på söndagsmorgonen som med största sannolikhet kommer få alla som inte älskar sitt jobb mer än själva livet och som skulle offra sin ena arm för det att må pyton?
Som sagt….superlim någon?

Om jag hade haft ett nyhetsbrev:

https://www.instagram.com/p/BnTk3knFhG4/?taken-by=bloggbevakning

229 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror det kommer bli en flopp ?

      Finns det någon annan varannan-vecka-förälder som håller sina måndagar på jobbet högre än helgdagarna med barnen? Hon verkar få panik av att spendera tid med sina egna barn och känns sjukt obekväm i föräldrarollen. Måndag-fredag har hon nannyn till hands, för att inte nämna hela sitt team som gör precis ALLT åt henne från morgon till kväll.

      Fast vänta lite här… Bella – ledig? Hon jobbar ju enligt egen utsago 365 dagar om året och har endast haft två dagars semester under de senaste tio åren, så varför skulle just måndagar vara speciella?

      ”Jag grät en stund i går. Jag fick en bild från min exman där min son hade fiskat sin första abborre och var jättestolt, berättar Isabella – som har varit ledig två dagar på tio år.”

      Citat ur den här artikeln (källhänvisning):

      https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/lowengrips-tarar-for-sonen-man-missar-alltid-vissa-saker/

        Apropå artikeln… Det är helt galet hur lättmanipulerade manliga journalister är. Han sitter och tindrar med ögonen och det är inte första gången jag sett intervjuer hon gjort med manliga journalister som helt tappar huvudet. Gäller iofs även kvinnliga journalister, men dem manipulerar hon på ett annat vis. Då bondar hon med dem genom att köra ”oss kvinnor emellan”-stilen och ösa ur sig floskler (och lögner) kring sitt liv som ”hårt arbetande ensamstående kvinna”.

    Är inte sugen på någons nyhetsbrev, på söndagsmorgon. Då vill jag njuta av en lång god frukost, om jag har tur att vara ledig.

      Man behöver inte läsa det så fort det dyker upp 🙂

        Inte intresserad ändå, övertrött på allt som skrivs om Bella.

          Men läs fan inte då

            Camilla ville veta, om detta verkade intressant eller ej. Därför säger jag också nej, som anonym ovan. Fan.

            Gapar du om, riktigt otrevlig.

              Du är otrevlig

            Vaknat på fel sida eller?

              Kan inte du förklara hur det går till? Vilken är rätt sida och vilken är fel?

              Att folk orkar. Jösses.

      ”Min plan är att ge ut det varje söndag kväll med tips och tankar inför veckan för att minska oron inför måndagen som många känner.”
      Det ska tydligen komma söndag kväll så söndagsfrukosten bör vara säker!

        Skulle inte anmäla mig till det nyheysbrevet? Den människan är inte den rätta att ge mig råd och tips över huvudtaget, fast det finns säkert en svans som behöver
        ” veckans ord” för att känna sig lugn?

      Man behöver ju inte läsa på söndagsmorgonen, skulle det ens skickas på morgonen ??

        Varför skulle man läsa det alls?

      Du kanske har tid på söndag kväll då hon ska ge ut den. Skön läsning före John Blund.

        Jag ogillar Bella något groteskt. Hennes narcissism, att hon är så uppblåst och höjer sig själv till skyarna samtidigt som hon trycker ned folk lite, för att hon gärna ska påpeka att vi andra inte är lika fantastiska som hon. Tycker det är hemska egenskaper.
        MEN så blev jag ändå lite nyfiken på det där brevet. Blev inspirerad att börja planera min vecka på söndagen…

    NEJ. Den bästa ”livs-peppen” jag fått genom Isabella har varit att sluta läsa hennes blogg.

      Ja. Samma här! Blev bara irriterad av den!

      Nej bättre att bli ”peppad” härinne…

        Tror ett nyhetsbrev från någon person som kanske Clara Henry eller Linnea Claesson skulle gå hem, eller kanske Mia Skäringer? Ett nyhetsbrev som påminner om att inte jämföra sig med andra, lära ut knep för att bli nöjd med sitt utseende och kanske inspirerande bilder/roliga anekdoter från sina egna liv – ja tack! Helt utan spons men med ett uppdrag till läsarna varje vecka, ett enkelt men självförverkligande uppdrag som man får ut något av.. ja, det vill jag ha. Kommer ej läsa Isabellas tips på vilka städfirmor som är bäst, hur man kombinerar barn med karriär eller hur snyggt orange hud går ihop med silvervitt hår.

      Den var bättre förr…

    Jag börjar min morgon med hudvårdsrutin från mitt fantastiska märke som går så himla bra (adlink löwengrip). Äter en näringsrik vegansk frukost bestående av smörgås, bregott och salami (adlink mat.se). Min nanny till barnen hjälper mig att borsta mitt hår (adlink nannyfabriken) osv osv osv SNARK

      Men nyhetsbrev från THK kanske. Tex idag var mamma camcam lite sen med min lyxfrukost men vad gör det jag är ju mammas lilla knoe.?

        Va?

      SNARK ja

    Isabella skriver i sitt inlägg ”skapa karaktär”att de håller på med sparprodukter till hotell just nu. Så där har vi dealen med Stordalen

      Alltså, hennes luftslott har sprängts. Stordalen kommer dra sig ur (pun not intended).

        ???

        Hur vet du detta?

        Eller också räddar han henne.

          Varför skulle han göra det?

      Bella har uppvaktat Petter S under flera år med förhoppningen om att kunna få leverera badrumsprodukter till Nordic Choice-hotellen.
      Nu verkar det som att det blir något med spa enbart och inte de vanliga badrumsprodukterna som brukar finnas på hotellen. Att leverera badrumsprodukter till hotell är för övrigt ingen lönsam historia utan har mest som syfte att exponera varumärket.

        Just nu har de ju Rituals som märke på hans hotell.
        Någon som vet om MTR fort har kvar LCC?

      Nu vet jag inte hur många av Nordic Choises hotell som har spa men At Six har ett ”gym-paket” där det står att hårprodukter ingår i månadskostnaden. Kan det vara det, eller? Annars kan man ta en massage på det hotellet för det facila priset 1.750:- för en timme, jösses! Duger verkligen Löwengrips produkter när vi är i den här prisklassen? Själv skulle jag bli besviken om jag betalar så mycket för en behandling och så är det hennes produkter, men det är jag det.

        Löwengrip & Co kommer att hälla samma smet och klet på lyxigare flaskor (gärna i guld likt Estée Lauder) och så ändrar man namnet till My Spa by Löwengrip eller liknande.
        Dubbla priset så blir det extra lyxigt!
        Heja!

        Håller helt med!

      Petters hotell har ju Rituals nu på rummen, jag bor där en del och älskar det! Produkterna passar bra då de är könsneutrala, kanske därför Löwengrip bytt till mer manligt kodade förpackningar?

        Könsneutrala? Flera är rosa och luktar blommor.

          Där jag har varit har de haft Happy Buddha, apelsin och cederträ. Den är könsneutral.

          Det slog dig inte att de som används på hotellen inte är de som är rosa? (:

          Och torkar ut… Innehåller sls bla

    Skulle inte vilja prenumerera på något nyhetsbrev.
    Hon ger väldigt bra råd i mångt och mycket på bloggen, men hennes livsråd just specifikt behöver jag varken från henne eller någon annan.

    Vi får väl se om det blir flip eller flop, min magkänsla lutar åt det sistnämnda.

    Som alla såna här sociala medier grejs hon försöker sig på så blir det en flopp. Vem är hennes social media manager?
    Quest for Success —– nedlagt
    Being Bella —- blir inget
    Hennes tjusiga bloggportal —- nedlagd
    Reseguider —- har nån sett dom?
    Finns säkert fler exempel.

    Så varför (!?) ger hon sig på detta

      Hur skulle Bella kunna skriva reseguider när hon tillbringar tiden utomlands antingen på hotellrummet eller på någon krog.

      + vad hände med den där hashtaggen typ travelwithbella som skulle bli världens grej?

        Hon la ner den efter att jag och THK råkade ”hijacka” den lite…

    Nyhetsbrev känns lite…1998 typ ? vem skulle betala för det idag ens?

      Tror verkligen inte man behöver betala, mer än tiden det går åt att radera från mailboxen.

        Hon gör ingenting gratis! Kanske inte att mottagarna betalar utan samarbetspartners som får göra reklam i mailet.

          Garanterat!

          Eller hun tenker selge mail-adressene til samarbeidspartnere? Maillister er gull verdt, spesielt dersom de allerede er for et gitt segment.
          Det er ingen annen grunn til at en person med en stor blogg skal lage et nyhetsbrev…. Må være mye enklere å publisere peppingen på bloggen, eller? Strategien blir nok etterhvert at nyhetsbrevet vil inneholde ”ekslusivt materiale”, for å sikre at flest mulig signer opp til dette nyhetsbrevet…

            Det är olagligt så det kan hon inte göra.

          Johanna, ja jag menar att läsarna inte behöver betala, sponsorer lär hon ha som då betalar henne för samarbeten för att Jon ska rekommendera dem till hennes följare.

    Varje vecka låter jättemycket. En gång i månaden låter rimligare, men då kanske hon inte hinner få in all spons… Undrar varför hon vill börja med mailutskick istället för att bara göra ett blogginlägg varje söndag, vill hon åt våra mailadresser så hon kan lägga på ytterligare ett gäng ’nya’ följare till sina 1.5 miljoner?

      EXAKT SÅ!!! Det är precis det hon vill!! Cam, lyft den här kommentaren, på riktigt, för det är ju förmodligen det här Bella vill göra med sitt fåniga nyhetsbrev!

      Aha! Du slog nog huvudet på spiken!

      Det är väl den nya medarbetaren som kommit med lite kreativa idéer. Är så trött på alla nyhetsbrev som uppmuntrar till köp och försöker avprenumerera när det finns möjlighet.

        Precis. Jag har avföljt jag ver inte hur många nyhetsbrev senaste året men det känns som det aldrig tar slut. Funderade faktiskt på att överge min mailadress och börja om på noll med en ny.

          Bra idé!

          Det gjorde jag! Så värt den tid det tog att få ordning på allt b.la. med att ändra mejlen på alla sociala medier. Kändes lika tillfredsställande som när jag storrensar förråden i källaren.

            Exakt, det kommer vara ett reklamblad á la Lyko eller Kicks fast med Bellas tryne stort uppklistrat på första sidan samt 70 % LCC-produkter hon ”använder” under söndagskvällen och resterande reklam för andra varumärken, typ vego-restauranger och American Express. Kanske får du även 10 % rabatt på intimtvål eller spetstrosor, om du är snäll.

      Plus ett ställe/tillfälle till att sälja annonsplatser.

      Ska hon berätta om att hon spar tid på att köpa kläder genom att beställa från Ellos, att hon håller koll på tiden tack vare klockan från DW, osv.
      Inte för att hon lär författa hela mailet själv.

        Det här hamnade lite fel men men… 😉

    ”Jag tänker att ni ska få en inblick i hur jag strukturerar upp veckan för att hinna med allt samt få veta var jag hittar min inspiration. Hur som helst ett matigt nyhetsbrev fullspäckat med business och livsråd.”
    Men detta har ju stått i bloggen under många år så något nytt innehåll verkar det inte vara.
    Varför ska söndagsbloggen plötsligt bli ett nyhetsbrev?
    Och hur ska det distribueras – nyhetsbrev brukar mailas med möjlighet att läsa på webben också.

      Ska det vara på mailen då, tro? Hon menar inte på bloggen fast hon skriver ”nyhetsbrev”? Kanske inte… oavsett så är jag inte intresserad men det finns säkert dem som är. På söndag vill jag inte läsa om hur jag ska göra för att peppa mig inför måndag. På söndag njuter jag av söndag och punkt slut. Vilodagen ya know.

      Låter som ett enkelt sätt att komma undan att reklammarkera blogginlägg och stoppa dem i ett nyhetsbrev aka mailutskick istället. Tror denna idé läggs ned innan nästa söndag.

        Bra analys, hur är det med nyhetsbrev cam cam, behöver de inte reklammärkas?

          Bra fråga. Nyfiken.

    Nej. Inte intressant alls.
    Vilka livsråd kam Bella ge mig, en helt vanlig medelålders kvinna?
    Vi lever så olika liv att jag ser det som en omöjlighet Att ett peppande nyhetsbrev från Bellalella skulle ha inverkan på min obefintliga söndagsångest.

    Vem är det som ska köpa Bentleyn på ILs insta-story? Är det Stordahlen?

      Tror mer de är ute efter att provköra, vem köper en Bentley idag?’

        Hon skriver att ”det är han som skall köpa, inte jag”

      Äh det är ju Hajen han är ju som en lite farbror. Ingen under 60 kör Bentley så gubbigt!

        ??

        Han måste nog keep up with Bellas livsstil. 🙂

        David Beckham är ingen gubbe sist jag kollade ?

          Well, jo det är han väl?!

            Han är 43!

              Gobbe!

        ???fast till utseende ser han han ut som en 10 årig skolpojke . Fatttas bara shorts, ryggsäcken och knästrumporna ??

    Då kan hon ju lägga till prenumeranterna till den totala räckvidden! Kanske kan bli 1,6 miljoner människor som nås ut till varje dag? Läste en kommentar på Isabellas blogg att hon bara hade körkort för automat, kan det stämma? Älskar hennes bekväma sätt att leva livet, genvägar!

      Nu när du nämner det så tror jag mig minnas att hon hade så stora problem med att ta körkortet (hon fick väl till och med någon specialkurs anpassad för personer med ADHD?) att hon till slut bara tog det för automat.

        Vill också bara köra automat, Keep it simple!

        Ja, hon har automat som villkor i körkortet.
        Vill minnas Bella fick göra teoriprovet som dyslektiker.
        Finns det något teoriprov anpassat för ADHD?
        Låter snarare som det är körprovet som skulle ha ADHD-anpassning 🙂

          Finns inte, finns däremot körskolor med ADHD-kompetens.

      Ja hon har bara för automat.

      Nyhetsbrev känns omodernt. Liksom hårband, spraytan och flygresor.

      Bella är som en tidsresenär. 1980-talet.

        ??

        fast på just 80-talet fanns nog varken e-post eller spraytan 😉

          Nää, tror spraytan kom i början av 90 talet. Innan det var det bus eller kastanjevatten ?

        80talet? Senare 90tal snarare

    Neeeej!!! Vill inte ha ngt nyhetsbrev om tårtbitar & reklam för kladd & kräm.

    Åh fy, nej. Söndagar är heliga, jag förnekar att veckan ska börja så länge jag kan och måndagar är den absolut värsta dagen i veckan för mig. Är glad om jag kommer upp i tid, får i mig kaffe och någon frukost, tvättar ansiktet och borstar tänderna. Det är mitt mål på måndagar

      Jag är tvärtom, jag tycker att det är mysigt att förbereda mig för den kommande veckan mentalt och praktiskt på söndagarna – men så ser jag också fram emot att få jobba på måndagen!

        Måste vara skönt, jag har aldrig gillat måndagar. Spelar ingen roll hur jag tänker eller gör, jag gillar dem inte ens under semestern. Jag har till och med gått till jobbet i pyjamas på måndagar bara för att orka ta mig dit. Har arbetskläder (arbetsbyxa och fleece) på mig, så syns inte att jag har pyjamas under haha

    Kommer hon sälja mailadresserna?
    Veckobrev känns verkligen förlegat med tanke på sociala medier. Alex och Siggehade ett veckobrev.. för ca 10år sedan..

      Man får inte göra det utan medgivande.

        Märkt att det inte är jättemånga som läser igenom innan de godkänner sånt dock, så hon lägger säkert in det i villkoren och så godkänner folk att hon får göra det. Jag har blivit dumförklarad när jag sagt till folk att läsa igenom villkor innan de godkänner saker.
        Folk..

          Visa mig en person som läser igenom det och jag ska visa dig en person som gjorde det i slutet av 90-talet (tror jag) och stötte på en disclaimer som gav honom pengar för att han läste det.

            Jag läser igenom det. Alltid. Eftersom det finns massa rent av onda personer som kan smyga in vad som helst i det. Läser alltid avtal jag godkänner, allt annat är för mig korkat

    Bilen står på Rolf Mikael Schmitz, bilen fr 2012 och i trafik 180508

      Aj då, ”bara” en begagnad Bentley… Skulle inte förvåna mig det minsta om hon själv tagit kontakt med ägaren (eller ev återförsäljaren, Autoropa (?) och att det är Simon som filmar provåkturen. Hon gör vaaaaaaad som helst för reaktioner. Vilken man överhuvud taget tar kontakt och ber en följa med på en provtur, låter helt sjukt i mina öron.

        Mannen ifråga har företag i Lidköping så det är nog Simon som förmedlat kontakten.

          Om jag inte minns fel har Hajen för en eller två veckor sedan haft en bild på instastories med en svart Bentley.
          Kan vara samma bil.

      Bilen har körförbud sedan 1 sept pg av utebliven kontrollbesiktning.

    Det hela handlar om att hon vill ha ut mer information fràn sina följare, och fà direkt kontakt i och med emails och kunna se exakt vilka som öppnar, vilka som klickar och kunna rikta mer reklam àt följarna.

    Vi alla betalar för Blondinbella genom att ge henne vàr information och köpkraft. Det här är bara ytterligare ett sätt att ge henne mer information om oss som hon sen säljer.

      Hjälp vad händer är hon desperat? Ett nyhetsbrev fullt m spons..

    Tanke 1- vad mer finns det att säga då allt redan sägs via blogg, insta osv?
    Tanke 2- nu vill hon bli som gwyneth paltrows nyhetsbrev Goop. Hahaha!! Livsstilsguru är väl det honom siktar på

      Kan inte Michaela Forni få sköta det där med livsstil, ångest, kropp och själ?
      Bella har ingen trovärdighet kvar.

        Michaela Forni har ingen trovärdighet heller. Hon blir jättestressad över en jobbvecka som innehåller 2 halvdagar kontorsjobb, två events och en fotografering, sen behöver hon en veckas semester, en fylla och en ny väska för att återhämta sig.

          Det är precis vad följarna skulle vilja läsa i ett nyhetsbrev! Handfasta råd.

            ??

    ”Jag tänker att ni ska få en inblick i hur jag strukturerar upp veckan för att hinna med allt…”

    *räcker upp handen* Jag vet, jag vet!
    Hon outsorcar allt hon kan vad gäller hem och barn, hon budar hem alla möjliga och omöjliga tjänster istället för att besöka – skönhetsbehandlingar, mat, kläder, och hon tittar inte på Netflix.
    Då finns det plötsligt tid över för att hinna med ”allt”.

    Detta allt skiljer sig nog väldigt mycket mellan denna outsourcande Bella och ”vanlisar”.

      Bara jag som skulle vilja se en realityserie med Isabella där hon kör sin arbetsvecka – UTAN hjälp? Tänk er Isabella utan städhjälp, utan stylist, sminkös, kock eller barnflicka – där snackar vi succé! Hon är ju ändå kvinnan som kan allt, och som vill att vi andra ska betala för hennes livsråd, så att hon klär på sig, sminkar sig och gör frukost till barnen känns väl inte orimligt? *superwoman*

        Hahaha bästa kommentaren, DET vore superkul!

        Jag kollar inte på en endaste serie på TV. Men den realityserien skulle jag faktiskt titta på ?✌️?

        (Inte så) ung och bortskämd

          Endast 27 år och bortskämd!

        Och efter denna serie m Bella som helt ensam m barn och hushåll ?? Städpatrullen eller vad det hette ? Där de kommer hem till folk och rensar upp i kaoset ! De som följt Bella ( när hon var mänsklig ) kommer väl ihåg när Odd skickade bilder till Bella som hon delade m sig av ….. huset har en upp och nervänt kaos när hon hade åkt på jobbet och Odd skrev …. att han tröttnat på att städa upp efter henne . Gissar att städpersonalen har det de gör nu. Undrar även hur ofta hon byter personal hemma? Svårt att tro att ers Höghet är så lätt att ha och göra med ?

    Finns det någon värre än såna coach-brev? Tycker nästan att det låter som ett desperat tilltag från hennes sida.

      Hon behöver väl dra in mer pengar efter UI-flytten.
      Så nyhetsmail – mer reklamplats/samarbeten att sälja.

        Omsättningen ska tydligen upp från en halv miljon per månad till två miljoner per månad.
        I Löwengrip Invest alltså.
        Det kan knappast bli kul för hennes följare med all denna reklam och krystade betalda inlägg.
        Det börjar redan knorras i leden 🙁

    Som tidigare nämnt är väl detta någonting hon skriver om i bloggen varje söndag redan idag. Och tipsen går ju dessutom på tomgång, aldrig något nytt. Ska hon skicka ut en mening i veckan?

    Apropå nyhetsbrev, har ni några bra tips på såna? Så här när hösten är på ingång känner jag för att få lite inspiration om typ hälsa, tidsplanering, stress , jobba effektivt etc … Eller kanske nån bra webbsajt eller Youtube-kanal?
    MVH Frilansare som jobbar hemifrån

        Jag känner mig redan effektivare! Kan du inte ge ut en bok med alla dina tips? 🙂

      Jag följer Tim Ferris, Jocko Willink, Leo Babauta och James Clear. Mysig blandning av ultradisciplin, martial arts, Silicon valley-hacks, minimalism och spirituella tankar, meditation och zen. Främst deras bloggar alternativt podcastar är bra.

      Bella som person och hennes liv är intressant, men inte hennes tankar eller råd som jag finner rätt platta och speglar ett brådmoget eller lillgammal tankesätt. Hennes analyser känns mer som olika vis att visa sig påläst på, typ hon predikar något hon nyss snappat upp och låtsas att idéerna är hennes egna, snarare än att faktiskt vilja förmedla något. Så nä jag hade nog inte velat läsa ett sådant nyhetsbrev.

        Tack för tips! Jocko Willink, Leo Babauta och James Clear är nya namn för mig.

          Kan verkligen rekommendera James Clear han har ett nyhetsbrev och skriver artiklar om allt möjligt och verkar så himla godhjärtad:

          https://jamesclear.com/articles

      Nej, men Instagram-konto med enbart positiva och glada saker:
      https://www.instagram.com/handpickedhighlights/

        Tack för tips!

      Anna Edit på Youtube, visserligen på engelska och mest beauty men hon skriver en del om livet, balans också. Dessutom har hon en trevlig röst att lyssna på.

        Tack för tips! Den kanalen ska jag kolla in.

    Nu har jag misstagit Magnus för Bygglovs-Mattias flera gånger, funderade länge på varför han tvättade din vindruta på Instagram ?

      Hahaha jag med

    Men vänta nu… ”måndagar är bästa dagen”? Det är ju just det Stordalen brukar stå och skrika så halsvenerna bågnar på sin Instastory! Senast i måndags, inför ett fullsatt personalmöte på ett av sina Oslo-hotell…

    Men det klart. Det är nog en slump. ?

      Ledsen att göra dig besviken, men måndagar har varit hennes grej länge ? ”Sååååå skönt att ha veckan planerad”

        Ja, det är Petter Stordalen som har inspirerats av Bella. Helt klart.
        Han blir förstås hedersmottagare av hennes nyhetsbrev som följare #1.

          Tror inte någon av dem har inspirerats av varandra gällande dagen måndag faktiskt, är nog många som värdesätter måndagar

            Bullshit

            Jag förstår Bella gillar måndag och saknar söndagsångest då hon inte har några arbetsuppgifter utöver att bli sminkad och föna håret. ?

    Jag känner mig redan effektivare! Kan du inte ge ut en bok med alla dina tips? 🙂

      Kommentaren hamnade fel.

    Alltså att hon länkar till en ”intressant artikel” om Natural cykles på propagandakanalen Breakit.se. Vilken chock att just de ~granskar~ anmälningarna mot appen och kommer fram till att ”utmaningen är att förändra en trögrörlig och traditionell bransch”.

    Så jobbigt för dessa superinovativa superentreprenörer att det ska komma massa dysterkvistar till barnmorskor och gynekologer och sabba allt det roliga med sina medicinska kunskaper alltså 🙁

      *innovativa ofc

      +1!!!!

      Nej just medicinska kunskaper verkar ingen ha besuttit som utvecklade det. Riktigt hitte på. För ens egen skull, om man använder NC, ska man nog vänja sig vid tanken att det kan bli barn ändå, så det inte kommer som en chock. Jag undrar om IL använder det. Det tror jag inte.

        Står på första sidan nu på nc’s hemsida att du kan bli gravid både på gröna och röda dagar och att inga preventivmedel är säkra, så de har bättre info om det. Gissar att de lyfter det extra noga efter det släpptes i usa

          NaturalCycles ska tydligen ha samma ”felprocent” som andra preventivmedel vid typisk användning. Det är därför som man lyckats få godkännande som medicinteknisk produkt – nu senast även av FDA i USA.
          Fast NC är bara helt säkert om man också använder kondom och då är det inte längre NC som är preventivmedlet utan kondomen.

            Även om de hade haft högre än andra metoder så hade de ju haft ryggen fri så länge de är tydliga med att informera om det

            Men kondom och NC har väl samma risk?
            Självklart blir det ju ännu säkrare med två preventivmedel. Men det kan ju lika gärna vara NC som ’räddar kondomen, (säg att det är hål i kondomen men man hade sex på en grön dag).
            Alla preventivmedel kan man bli gravida med. Sen var det något i artikeln om att folk hade sex på röda dagar och man jämförde det med att glömma ta ett p-piller. Men att glömma att ta ett p-piller är ju just det, man glömmer det är alltså inget aktivt val man tagit – att ej ta p-pillret. Men att ha sex på en röd dag är ju ett aktivt val och man vet om risken. Att då ha sex utan kondom är ju inte så klokt.

            Eller har jag missförstått något?

      Men alltså,det är ju inget preventivmedel som fungerar om man inte använder det som man ska, missar du ett P-piller, eller struntar i kondom, eller kör utan skydd en röd dag så kan man bli gravid.

        Det är väl det som är största kritiken mot NC. Att det verkar otroligt lätt att använda fel, med tanke på hur många som blir gravida. Många som trott att de gjort rätt.

      Stör mig så mycket på att grundarna stoltserar med att de varit forskare i CERN. Jaha?! Det säger ju bara hur helt fel ute de är! Min man är i den branschen och Gud nåde oss alla om han skulle få för sig att utveckla preventivmedel.

        Skrattade just så jag kiknar! De borde nog lyfta den relevanta erfarenheten..

        ????

    Lol! Alla hennes analyser och sk livspepp har ju tvärtomeffekt. Mår bättre när jag inte läser hennes blogg..
    …Hon är ju för rolig, blir aldrig mätt på sig själv?

      Tror dock det är något alla som lever på att skriva om sig själv har. Hade de blivit ”mätta” på sig själva hade det inte funkat i 10+ år

        Jag tycker dock att Bella är en klass för sig när det gäller detta, ett narcissistiskt sätt som står ut.

    Visning av Blondinbellas hus på måndag 10/9….

      Inga bud då än alltså!

      Igen? Där ser man 🙂

      Intressant!!!!

      Eget inlägg om detta!! Vad händer?

      Sälj inte er mailadress till Blondinbella för ett nyhetsbrev som kommer bli en copypaste av bloggen…

      tror det är oerhört stressande för bella, som alltid kör i vänsterfilen, att husförsäljningen ligger och puttrar i högerfilen.

        Haha!

        Himla hus alltså.

        Anonym 19:57 måste berömma dig för dina kommentarer. Jag tycker dom både är slagfärdiga och underhållande, får mig ofta ett skratt eller ett stilla fniss när jag läser dem.
        Undrar också ibland vem kan denna Anonym vara?

    Jag insåg precis att både Anna Book och Isabella Löwengrip tackade nej till en reality-show på grund av ”fel timing” samma vecka.

    Tycker liksom detta borde uppmärksammas lite mer.

    Att Blondinbella och Anna Book har samma instinkter. Att de båda hade reality shows på gång. Och båda tog samma beslut.

    Jag skrattar mest för att jag kan tänka mig att Blondinbella hade avskytt att kopplats ihop med Anna Book. Och därför kan jag inte få det ur mitt huvud nu.

      Fast de kopplas inte ihop?

        Jo, i Challes huvud.

      Men tror du på riktigt att Anna Book har tackat nej till en realityshow?? Vem tror att hon gjort det?! Klart hon inte har…

    Skulle aldrig släppa min mailadress till Bella. Garanterat skulle hon sälja den och alla andras vidare.
    Så den lätta gick jag inte på.

    Nej tack, älskar måndagar! Bruka ha hemmaspa kväll och göra nå smarrigt att äta och spendera tid mina mina älskade. ?

      Söndagar* ?

      Va? menar du att du lagar mat MED dina barn, kanske kollar på Netflix, äter chips och – ve och fasa, somnar i soffan?? Låter som att du verkligen behöver lite visdomsord från Bellas Nyhetsbrev & lära dig att tidsoptimera!! (obs ironi).

    Som sagt, hon gör inget gratis eller för att vara schysst mot sina läsare, aldrig gjort.
    Vart kommer pengarna från detta in till henne, det är det enda man behöver fundera på..

    Aldrig i livet beställer jag något nyhetsbrev, allra minst av Bella!

    Har någon märkt hur lite kommentarer det är på IL:s blogg nuförtiden och att det mest är ”du är bäst” kommentarer? Någon modererar nog ganska hårt nu. Eller inbillar jag mig?

      Kanske många läst här och insett att det är kritiken hon är ute efter, att hon vill ha tjafs kommentarsfältet, och därför slutat ge henne det

      Kanske bara är så också att intresset har svalnat. Folk pallar inte hennes blogg längre.

    Apropå hysteri, tolkar ni det också som att Petra Tungården skeppar ner en hel lastbil med dekor för _en_ helg? Hur mycket tid och pengar kan man plöja ner i ett bröllop? För tydlighetens skull, jag är inte avundsjuk utan bara förundrad över hur mycket folk orkar hålla på att planera och rodda, själv blir jag alldeles matt av bara tanken. Man kan ju inte låta bli att undra vad slotnotan går på, plus det ”globala fotavtrycket” :S

      Ja varför behövs dekor från Sverige? Vad finns inte i Frankrike? Sedan skrev hon att de skulle ut och leta MER dekor nere i Frankrike dagarna innan. Herregud vilken stress, men hon verkar van att arbeta under stress och press. Hon kanske räknar med att få upp följarantalet likt Chiara Ferragni fick i samband med bröllopet som var nu i helgen? (OBS skämt) men inget skämt att CFs följare ökade med flera MILJONER under bröllopshelgen, helt sjukt.

        Å jag följde det bröllopet, helt otroligt. Fick lite ångest när jag tänkte på hur mycket planering som måste ligga bakom och vad det kostade men det var ju inte jag som betalade.

      Är det kanske sponsrade grejor som gör att hon måste frakta dem från Sverige?
      I annat fall hade väl det mesta gått att ordna på plats.

    Hon vill nog bara ha ytterligare en kanal att skryta i. VEM är ens intresserade av nyhetsbrev år 2018?! Tröttsamt redan för 10 år sedan

    Jag känner lite att allt sånt här som har med ”business”, pepp för att träna, pepp för att få bort söndagsångest, pepp för att vara sitt bästa jag och pepp för att ”älska sig själv” som nämns i inlägget ovan bara är bullshit. Jag känner det mer och mer ju äldre jag blir. Alla dessa människor, vanlisar, s.k. influencers och allmänt framgångsrika personer och talare som ska ”peppa” en till en jävla massa – det är bara att behandla ett symptom. Ett symptom de kan tjäna pengar på och använda för att förstärka och ge ÄNNU fler symptom. Varför har vi söndagsångest till att börja med till exempel? Jobbar vi för länge? Ett otillfredsställande jobb? En jobbig kollega eller chef? En annan dygnsrytm än den jobbet tvingar in oss i? Ekorrhjulet? Genom deras pepp ska jag VARA MITT BÄSTA JAG OCH ÄLSKA ALLT WOHOOO – men då måste jag ju prestera IGEN. Varför måste jag vara så jävla bra och känna mig självuppfylld hela tiden? Kan man inte bara få vara ibland? Gå på automatik nån dag? Njuta av att vara utan att behöva analyser en massa om hur man passar in i den mallen, och om man borde göra så för att upplevas si och blablabla.
    Nä, uppenbarligen är det kanske något fel på ett mer djupare, grundläggande och kanske samhälleligt plan som gör att all denna pepp ska behövas.

      Mycket bra skrivet! Håller med!

        Nja inte så välskrivet efter en heldag med plugg, men bra att poängen gick fram ?

      Är så sjukt less på att bli tillsagd hur jag ska leva mitt liv. Jag är vuxen, jag behöver inget nyhetsbrev som berättar vad jag ska äta, hur jag ska träna och när jag ska sova. Tack jag är fullt kapabel att ta de besluten utan Blondinbellas inblandning.

    Antalet kommentarer på Isabellas blogg har ju minskat avsevärt och jag fattar nu varför. Skrev en ganska så kritisk kommentar ang hennes plan att ta med sina barn till Australien över lovet och hur hon målar upp det hela.

    Den publiceras inte. Är det så att endast ”ja-sägare” får kommentera där nu för tiden ?

      Beror väl helt på hur elaka kommentarerna är, dessutom kanske ingen som modererar i realtid

      Jag har sett flera kritiska kommentarer om att ta med barnen till Australien, skulle inte förvåna mig om din är en av dem? Det är bara så att ibland går det 10 timmar innan någon släpper igenom kommentarerna.

      Precis! Mina kommentarer cencureras alltid bort om de har någon form av ifrågasättande kring det hon skriver. Kommentarsfältet svämmar över av beundran numer. Tycker hon skönmålar sitt liv som skild och ser ner på oss andra mindre smarta som stannar med vår partner och sitter o slöglor i mobilen istället för att vara med våra barn. Så kanske hon gjorde som gift men hon kan ju inte dra alla andra över samma kam. Dessutom är det så många som tycks beundra detta med att hon lever sitt utsvävande singelliv utan en enda tanke på miljön och hur hon påverkar framtiden. Blir så trött på hennes arroganta sätt, som att hon listat ut allt och behöver förkunna det för oss andra korkade. Nu slutar jag läsa hennes blogg för den är hemskt världsfrånvänd.

    Bilen som Bella (och Hajen) provkörde idag har körförbud sedan 1 sept pg av utebliven kontrollbesiktning.
    Detta kollat med bilregistret nu.
    Man får inte köra en bil som har körförbud – den får bara köras till kontrollbesiktning och det vet jag inte om de gjorde.

      Och, vad tänker du göra åt det, anmäla?

      Inte ens sant. De flesta bilar som är till salu har inte kontrollbesiktning och har med nya lagen då körförbud. Bland annat bilen vi köpte. Vi behövde inte köra direkt till besiktningen utan fick en tillfällig registreringsskylt då vi körde ner bilen
      Från Göteborg till Skåne och två dagar senare tlll besiktning. Så nej man behöver inte besiktiga den klart man får provköra den i butik.

        Jaha, tack för info.
        Men denna bil är ju privatägd så man kan ju undra varför ägaren inte kontrollbesiktigat den.
        Kanske den också saknar våtrumscertifikat?

        Tror du blandar ihop det med en avställd bil. En obesiktigad bil får endast köras närmsta vägen till besiktningen inte vara ute och nöjesköra på stan.

    Måste säga att jag blir väldigt nyfiken på att läsa Bellas nyhetsbrev!

    Pingis instastor r hon chestbumpar Linus.
    Och Bentleyn Bellalella kör, den har automat väl? Annars får hon väl inte ens provköra den?

      Ja, Bentley har automat eller Tiptronic, precis som Porsche.

    Ska Bella, som outsourcar allt i livet, komma med livsråd till ”vanliga” människor om hur man ”hinner med allt”? Hahahhaa ?

    Varför ligger det utlyst en ny visning på Bellas hus? Blev det ingen budgivning förra gången? Och varför är det tyst i bloggen om försäljningen??

      till hennes försvar verkar det just nu gå rätt trögt i största allmänhet vad gäller husförsäljningar på Lidingö. Å andra sidan har hennes hus fått rekordstor exponering.

        Att bo på Lidingö är dyrt, så attraktiva objekt är inte svårsålda. Gissar och tror att Blondinbellas hus är överprissatt , annars borde det rimligen vara sålt eller budgivning på gång.. Hennes önskan om 13 mkr blir nog svårt att uppnå, kanske runt 10-11 mkr med tanke på badrum utan certifikat bl a , plus grupphusområde. ? Har du närmare 12 mkr att lägga på ett hus på Lidingö, finns det betydligt mer intressanta hus att titta på, tror jag.

    Klart hon behöver mer resurser!! Huset verkar svårsålt, ny visning måndagen den 10 september!!
    Nu kommer sponsrade inlägg att dugga tätt på bloggen!!

    namnförslagen till nyhetsbrevet säger oerhört mycket om vad det är är för dårar som kommer läsa det

      Haha läser alla möjliga roliga nu på hennes insta;

      Monday De Luxe
      Löwenweek
      Sunday Funday Planner
      Bellanews

      Bästa var iaf; Get a grip.

      Man önskar ju att de driver allihop 😀

        Min favorit är nog ”week with kids and me”

        Hon borde kalla det Fake News eftersom nyhetsbrevet förmodligen kmr att innehålla en massa lögner.

          Fake News var ju ett superbra förslag! Det sammanfattar hela nyhetsbrevet på ett bra sätt, kort och klatschigt, och dessutom på engelska! ??

    Jag har haft magsår. Vill inte ha det igen. Nej tack till det nyhetsbrevet

    Mina förslag på namn gällande nyhetsbrevet föll inte i god jord på Bellas blogg, men vad sägs om t ex Tårtnytt? Tankar dagen efter? Hå och hej, nyheter via min lakej? Polynytt – allt från desserter till älskare?

    Fast idéen kommer nog läggas ner innan den ens prövas…

      tankar dagen efter hade jag signat upp mig på!

      Hahaha, ”Hå och hej nyheter via min lakej” var ju fantastisk ??????
      Fick du inte igenom kommentaren hos Isabella? Då har hon inte mycket humor kan jag tycka.

        Cam borde samla alla tokiga (sk seriösa) namnförslag i ett eget inlägg och så kan vi komma på nya som skulle passa Bella bättre 😛

        Nä min kommentar lyser med sin frånvaro ? Men här är det högre i tak ?

    Men jag fattar fortfarande inte varför hon ska starta ett nyhetsbrev när hon redan har en blogg? Det hon vill skriva till sina fans kan hon väl publicera där? För hon kan väl knappast tro att hon ska nå en annan publik än den hon redan har?

    Åh herregud! Tanken att utskicket givetvis kommer vara på ENGELSKA slog mig nu!!! Cringe-o-metern slog just i taket!!!

      Fniss på cringe-o-metern!

      Hon vill åt mailadtesser och möjligheten att spamma reklam direkt i mailboxen ju…

        En av oss måste ju iaf prenumerera och delge innehållet här. Samt läsa och ps det finstilta ang mailadresser etc!

          Jag tar den! Min mailadress är ju ändå överallt. ??

        Ja, med en push-teknik så trycker man ut reklam och floskler till folk som annars riskerar att gå miste om budskapen.
        Andra sociala medier kräver en aktiv handling av följarna men här tvångsmatas man när avsändaren vill.
        Anmäl ingen mailadress för då är det kört!

    Nyhetsbrev år 2018? Jo nog har hon en unik känsla för timing allt…

      Hahaha där slog du huvudet på spiken! Resonemanget bakom den timingen hade man ju velat höra… ?

      Kan det vara så att de kan och får hålla antalet som signat upp för nyhetsbrevet hemligt, till skillnad från när nu bloggsiffrorna inte kan hemlighållas längre? Och på så sätt kan de hävda att de har typ en miljon följare på sitt nyhetsbrev?

    Haha! Är helt övertygad om att majoriteten av kritikerna här inne med Camilla i spetsen kommer att prenumerera på nyhetsbrevet enbart för att få något mer att sitta och älta och beklaga sig över varje vecka! Och ni kommer njuta av varje sekund…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.