Bloggare hänger ut känd dokusåpadeltagare som knarkare

Jag undrar när den första polisutredningen mot bloggaren kommer tillkännages. Att påstå att någon är knarkare är förtal – även om det är sant.

Är det kanske vad som krävs för att hon ska sluta publicera sådana här saker om andra människor? Nyss publicerade hon nämligen på Instastory att en känd, kvinnlig dokusåpadeltagare knarkar och jag undrar bara varför? Varför håller hon på så här? Varför?

Det är sannerligen tur för den här bloggaren att det inte är hon som har ordet ”karma” tatuerat i nacken…

Tack för tips!

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Klockrent förtal.

      Nej, det är ju inte det. Tror du någon skulle stå som ansvarig för allt jag publicerar om jag sysslade med förtal?

        Förtal är det ju om någon anser det vara förtal och anmäler. Tidningar som blivit anmälda och fällda för förtal har ju också haft ansvarig utgivare, det skyddar ju inte mot att bli anmäld och fälld. Däremot går väl du själv fri kanske men din ansvarige utgivare får ta eventuella smällen.

      Vem är det

    Vem pratar hon om

    Men att tillkänna ge nåt på snapchat eller insta är ju inte falsk tillvitelse e d. Ev förtal däremot. Du borde oftare konsultera den där juristen du ibland pratat med innan inlägg…

      Vad betyder det här då?
      Falsk anklagelse är ett rättsbegrepp för handlingen att uppsåtligen falskt anklaga någon, antingen genom anmälan, påhopp eller ryktesspridning.

        Det är precis vad det står, ett rättsbegrepp, ingen brottsrubricering.

          Då tar jag bort det! Tack!

        ”Falskt anklaga någon genom ryktesspridning” skriver du.

        Ett exempel på ryktesspridning här är när du spred ett rykte om att MG var på rehab för alkoholproblem. Räcker det med ryktesspridning så måste ju en hel del kunna klassas som förtal här? Påhopp förekommer också.

        Alkolist?

          Nej. Men många uppfattade det så, felaktigt. Nej inte alkoholist och hon är INTE på rehab.

      Hon sysslar bara med idiotiskt, psycho, fjortisbeteende.

    När ska hon sluta med sånt här? Hon har kört samma stil i över 11 år? Blir så irriterad och tycker nästan synd om henne. Hon gapar och gapar och ingen orkar väl längre lyssna

      Hon är ju en av dom som måste hitta fel hos andra jämt för att känna sig bättre, trots alla sina egna fel. Riktigt jobbigt att ha en sån som vän…

    Förtal däremot.

    In och anmäl.

    Oj tätt mellan inläggen nu. Och du är snabb med att sprida det vidare. Finns det inte ganska mycket som skrivits i denna blogg som kan klassas som förtal också?

      Nä, det tror jag inte. Det skulle min ansvarige utgivare reagerat på i så fall.

        Va?! Det är väl klart det kan, finns ju mycket du har skrivit om olika, och med tanke på vad du själv skrivit att förtal är och vad som kan klassas som förtal… – så nu har du nog tyvärr fel.

          Personen som är ansvarige utgivare och den som står på mitt utgivningsbevis är den enda som jag lyssnar på i den frågan eftersom han är ansvarig för allt jag publicerar. Sen får du tycka och tro vad du vill, det är ingenting jag orkar eller tänker diskutera med dig här.

            Nej, jag kan inte bli anmäld för förtal – det kan bara min ansvarige utgivare blo. Gör en snabb googling innan du går och lägger dig.

            God natt!

              Gillar hur folk är experter och inte ens vet innebörden av ansvarig utgivare.

                Men då är det ju ansvarig utgivare som får ta smällen om Camcam blir anmäld, verkar som att Camcam tror att hon är skyddad av att ha en ansvarig utgivare men så är det ju inte.

              Synd om din ansvarige utgivare då för han verkar inte utöva tillräcklig kontroll av dina inlägg.

          Om någon influencer tycker att Camilla skrivit något om de som de anser är förtal så är det bara varsågod – processa. De flesta har nog råd att göra det.

    På Instastory

      Det förstår jag att du menade men När?? Inte sett och finns ej där nu.

        Jo, jag såg det nyss där.

          Hon har plockat bort det, kom nog på att det inte är så smart att påstå att någon är knarkare när man har 169t följare.

            Vem var det? : o

              Ja jag vill också veta

                Vill också vetaa

            Nej, det ligger som tredje bild i hennes story.

              Nej finns inget. Kollat hennes story flera ggr i dag och ej sett, så det var nog inte många minutrar i så fall.

    Skulle gissa på att hon håller på sådär av samma anledning som du driver den här bloggen.

      Ja CC frågar varför varför varför, men kan fråga sig själv varför hon skriver inlägg som ibland är för elaka för att vara roliga, och varför rykten bland troll i kommentarsfältet sprids vidare i hennes inlägg.

      Gillar denna bloggen och då främst de inlägg som är roliga med glimten i ögat. Det är vissa inlägg om vissa personer som nästan alltid är för elaka, och som alltid väcker de hemskaste trollen till liv.

    När ska hon lära sig skilja på en och än..

      Det där med att lida av dyslexi och livnära sig på att blogga…

        Vadå har alla bloggare dyslexi? Bra att skylla på det när man är dålig på att stava. Suck..

    Vem pratar hon om??

      Inget känt namn här, aldrig hört talas om och inte sett det namnet här någonsin. Ironin i att personen skrivit ett långt försvar- o-kasta-skit-inlägg att hon inte bryr sig alls. Är nog inte helt oskyldig.

    Veeeeeem

    Hur kan människan inte kunna stava till EN?! Ett av de kortaste och mest använda orden å ändå blir det ÄN hälften av gångerna hon försöker…

      Verkar vara lika svårt för många att skilja på sett/sätt och enda/ända.

    Någon som hann se vem hon skrev om???

      Vet vem men ingen känd, aldrig hört talas om henne innan iaf men någon som har många ig-följare, inget namn som nånsin figurerat här iaf. Hon skrev ett långt inlägg på sin story och skrev att hon bryr sig inte alls, och visade hur lite hon bryr sig öh. Nånting har hon nog gjort iaf.

        Hon har en youtube kanal också med 100k+’följare

      Antonija från ex on the beach

    Förstår verkligen inte hur någon kille någonsin ska våga leva med henne. Eller hur hennes kompisar vågar umgås med henne. ALLA blir förr eller senare uthängda. Fräsch stil hon har..

    En rosa penis som knarkar!? Nej det visste jag inte. Vart är världen på väg?

    Ja. Hon gör det som jag och säkert många fler vill göra i stunden hetta, bara att jag har en spärr som hindrar mig från att faktiskt göra sånt. Hur som helst verkar hon på riktigt inte må bra, hon borde lämnas ifred. De som utsätts för hennes beteende ska såklart anmäla, men finns ingen anledning att göra sånna här inlägg och ge det stor spridning

    Han kanske själv röstar SD

      Haha men vad lever du i för verklighet om du tror att man hatar invandrare bara för att man röstar SD?

        Eh alltså Jag tror inte det, men många menar ju på det, många verkar ju tro det ?‍

        Ja det förstås, om man röstar på SD fast man inte hatar invandrare så kan man ju göra det för att man hatar kvinnor istället.

          Men snälla. Räcker det inte med vänsterpropaganda nu. Valet var för snart en vecka sedan..zzZzz.

          Men gud va löjligt haha.. vi kvinnor hatar oss själva. Hoppas du inte har rösträtt överhuvudtaget 08:22 Hjälp så korkad.

    Hon har en väldigt vriden syn av sig själv minst sagt… Hon verkar tycka att hon själv är så framgångsrik, snygg och duktig medan hon gör exakt samma saker som de hon snackar skit om. Undrar verkligen när hon kommer vakna upp. Nästan 30 år gammal och festar bara, ingen karriär, har paradise och ex on the beach på cv’t. Sorgligt!

    Skulle det ena rättfärdiga det andra?

    Det är Christina Saliba och Läckberg som är deras investerare(böjning?). Därav kontaktnätet och de skulle aldrig fuska! Maila dem och fråga! 🙂

    Daniel Paris blev känd för han vann ju ung och bortskämd för flera årsen dock

    Nja varför känns det osannolikt, det är ju vanligt, många som knarkar iaf partyknarkar, tyvärr. Moget att sluta hälsa beroende på vad någon röstar på…

    här har det rensats, många kommentarer som plockats bort här men denna har CamCam missat, namn skulle ju tas bort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.