Det blir dyrt för Bella om hon måste ha många fler visningar

Isabella Löwengrip på hotell diplomat

Imorgon är det dags igen för visning av huset på Klotmurklevägen och sin vana trogen har Bella checkat in på hotell.
Den här gången hade turen kommit till Hotell Diplomat där hon och barnen checkade in igår för visning nummer..? Tre? Fyra?
Förhoppningsvis får Bella sitt hus sålt snart för annars kan det bli dyrt för henne. Sviten hon bokade igår är den sk. Dagmarsviten som kostar runt 11 000 kr/natt och om hon bokar liknande boenden varje gång det vankas visning så blir det till att suga på ramarna.
Nä då, hon kommer väl kunna flytta in i sitt nya hus snart och slipper dyra hotellräkningar, men hur många visningar brukar man ha innan man tar en paus?

Jag är lite sugen på att testa en Staycation!
Vad tror ni om att börja lite smått och ta in en natt på Hotell Blå Blom i Gustavsbergs hamn? (Obs! Ej reklam!)
Så kan jag smyga förbi hemma och pussa missarna godnatt om separationsångesten blir allt för jobbig? #crazycatmom

 

 

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mitt apoteket ger bort LLC-produkter som gratis present om man köper något. Kan inte gå jättebr med försäljningen..

      Vilket apotek?

      ???

      För att LLC är intetsägande produkter i barnslig förpackning.

        Alltså förlåt om jag är efterbliven men LLC? Menar ni LCC?

        Alltså förlåt om jag är efterbliven men LLC? Menar ni LCC?

          Nej alla menar verkligen Löwengrip Löwengrip Care, nu har du inte hängt med!

            Low List Celebrity

    Har hon visning snortidigt på morgonen eller vad är grejen? När vi visade vårt hus åkte vi bara iväg under visningen och gick på bio istället.

      De skulle städas av firma dagen innan och antagligen rättas till. Skulle ju vara panik om det syntes som att det bodde en barnfamilj där.

      Tja, hon vill väl bara visa att hon har pengar. Tror det är allt.

        Hon betalar garanterat inte för att bo där. Det kostar hotellet absolut inget att låta Isabella bo där (lite städning och frukost bara) och de ver ju att de får massa reklam i Isabellas kanaler värt mkt pengar. De har säkert mailat henne att hon får komma och bo någon natt när det passar eller tvärtom.

          Jo, men som sagt, hon vill VISA att hon har pengar, alltså hon vill få sina läsare att tro att hon betalar för det.

            Det är sant! Hon vill såklart att de skall tro att hon är den typ rikaste ensamstående mamman under 30 med massor av bolag. Tycker det är dags att hon anmäls till granskningsnämnden för någon bra förebild för andra influencers är hon inte! Uppdagas sådant här ser det ju inte bra ut för företag/hotell som samarbetar med henne heller.

              Anmäla en blogg till granskningsnämnden? Det gick inte så bra för dig på samhällskunskapen förstår jag. ?

      Sova över hos mormor hade säkert uppskattats mer av barnen.

        Skärp dig, man såg och hörde hur spännande barnen tyckte det var att bo på hotellrummet på hennes instastory.

    Svider lite i ögonen när hon lägger ut det på en natt och jag hade samma summa att leva på hela september med 500kr tillgodo efter räkningar. Men har man råd så…

      Ant spons 😉

      Så har jag också tänkt, men efter allt jag läst på den här bloggen och på andra ställen så verkar Isabella inte särskilt lycklig. Hennes liv verkar vara uppbyggt kring att tjäna pengar, där minsta lilla steg är noga planerat. Det verkar inte som att hon har en enda relation i sitt liv för att hon mår bra av den, utan för att den hjälper henne med statistiken till bloggen och det i sin tur genererar ju i pengar. Jag hade inte bytt bort mitt liv mot det någonsin, även om pengar absolut underlättar!

        Hellre gröt tillsammans än oxfilé ensam!

          Beroe väl på vem man är tillsammans med??

      Förstår dig men lycka går inte att köpas för pengar. För 5-10 år sen var jag Bella men inte i närheten så extrem och jag lovar dig att jag mådde mycket sämre när allt handlade om att visa upp hur lyckad jag var, hur mycket märkeskläder & designprylar jag kunde köpa och den ständiga pressen att visa upp på sociala medier (möjligt för att bevisa för mig själv mer än andra).

      Idag lever jag på existensminum sen ett år tillbaka och har gått från att vara rätt framgångsrik med mitt eget företag och mycket jobb till att bara palla 40% jobb. Men jag var också tvungen att ta reda på var genuin lycka är, som inte grundar sig i konsumtion, status eller pengar. Och jag lever hellre som jag gör idag än att värdera mitt liv i materiell lycka som då. Så som Bella visar upp sig på sociala medier säger ingenting om hennes liv & välbefinnande men jag förstår dig för vardagen blir kämpigare när en måste vända på varje krona.

        Du är en krigarinna.
        Jag gillar dig, utifrån det du skriver. Jag känner dig inte så jag vet inte hur du är som person, men det du målar upp i dina inlägg och texter är bara wow. Du är wow. ❤️

      Får runt 7 tusen i månaden, hade gärna sluppit ångesten i slutet av månaden, hur gärna än folk vill påpeka att lycka inte kan köpas för pengar.

        Det finns forskning som visar att pengar kan köpa lycka men bara till en viss nivå. När alla basala behov är täckta och man inte behöver oroa sig för att pengarna ska räcka varje månad så avtar kopplingen pengar = lycka. Så ja, man kan köpa lycka men bara till en viss del.

        Jag har haft det så under många år, fick ut sextusen i månaden. Jag pluggade och blev sen svårt sjuk och hade då inte tjänat in mer i sjukpenning. Det var svintufft och lärde mig hur det är att inte gå till tandläkaren på många år för att man inte har råd, att känna stress inför jul och födelsedagar, att veta att om jag följde med ut och fikade så gick matpengar för flera dagar bara på en kaffe och en kaka.

        Nu jobbar jag igen och blir fortfarande häpen över att jag har råd att spontant köpa ett par skor. Jag hoppas att du snart får en bättre ekonomi, för den stressen man känner när pengarna inte finns (och när man läser spartips i stil med ”strunta i att köpa en kaffe varje dag” , vilket hån!) går inte att jämföra med nåt …

          Låter väldigt tungt! ❤ Kan inte ens föreställa mig hur det är att inte ha småutgifter att kunna dra in på utan att verkligen få vrida och vända på varenda krona.

      Skärp dig! Bara för att du inte har pengar ska väl inte andra sluta leva

        Men nu var det inte det kdldp sa. Att andra ska sluta leva.

        Hen sade att det gör ont att andra har överflöde när hen själv förmodligen knappt har mat för hela månaden för att inte prata om att ha råd men en ny vinterjacka till vintern ifall den gamla gått eller går sönder.

        Svårt för dig att sätta dig in i? Börja och lev!

      Hon betalar ju givetvis ingenting för att bo där, Hotell Diplomat upplåter sviten till henne och barnen och på så vis får de ju i stort sett gratis reklam. Inte för att Diplomat behöver det men samtidigt är detta en halv droppe i Atlanten för dem. Som någon skrev: städning och frukost.
      Jag vet att Marie Fredriksson ( Roxette ) sa ” ju kändare jag blir och ju mer pengar jag tjänar så öser alla grejer över mig! När man tjänar mycket pengar så ska man helt plötslig få allting gratis”. En klok kvinna med båda fötterna stadigt på jorden, trots vissa framgångar 😉 Men Bella är ju Bella..

        Tror mer på att sviten var ledig och LCC kommer lägga konferenser på Diplomat och då betalar de bra för det. Väldigt mycket tjänster och gentjänster i branschen skulle jag vilja säga.

        Tänk på den gamla goda tiden dög det med Scandic Forresta

      Amen buhu .. löjlig kommentar

    kan nog vara ett samarbete med bloggen att hotellet i fråga får lite reklam på bloggen. 🙂

    Såklart sponsrat.

    Tycker lite synd om henne nu med huset. Att det inte blir budgivning i vänsterfil…

      De som eventuellt vill köpa Bellas hus har eget boende som de måste bli av med först.
      Marknaden är trög eftersom alla väntar på alla som det verkar.
      Ska Bella få huset sålt utan att gå ned väldigt mycket i pris så måste hon hitta en köpare som inte är beroende av att först sälja.
      Det är antingen någon som redan sålt eller också t ex flyttar hem från utlandet.
      Den som har mycket egna pengar och kan köpa mer eller mindre utan lån är knappast intresserad av ett dussinhus i Gångsätra.
      Bellas hus är ett instegshus på Lidingö även om priser på 11-12 mkr verkar högt i mångas ögon så är det ett ”billigt” hus på Lidingö.

        Stockholm följer alla steg i bostadskrash än så länge. Minskad efterfrågan (pga högre utbud pga nybygge och amorteringskrav) som ger fler objekt på marknaden en köpmarknad som vet att om en månad kommer bostäderna vara billigare och avvaktar avvaktar avvaktar. Nu följer ev snart en räntehöjning eller annat som kommer stressa på detta och fler och fler kommer bli tvungna att dumpa priserna pga privata skäl. Sen kommer banken sparka bakut på objekt som är för högt belånade i förhållande till marknadsvärde och sen är kraschen ett faktum.

          Ja, betydligt fler som budar och går på visningar nu än i våras.

            Men vad fasen, svaret skulle vara till kommentaren under. Alltså att marknaden är på bättringsvägen.

        Fast marknaden är inte så trög längre i Stockholm, den håller på att återhämta sig.

          Ja men den stabiliseringen hålls ihop av en historiskt låg ränta samt högkonjunktur. Samt att många väljer att hyra ut istället för att sälja och hoppas på att priserna ska gå upp. Det behöver inte bli som i uk men jag tror definitivt inte vi har sett slutet på detta. Vad än all ”mäklarstatistik” säger (snacka om att vara part i målet).

    Huset kommer ju bli sålt. Frågan är bara priset. Hon vet ju inte hur mycket lån hon måste ha. Eller är det redan klart? Hon har redan lagt 4.5 milj kontant? Eller hur funkar det när man köper något så dyrt ? Bara räntan blir ju över 21000kr i mån.

      Du menar 15% av 30 mkr = 4,5 mkr ?
      Bellas nya hus kostar inte 30 mkr.
      Hon har förmodligen inte betalt mer än 20-21 mkr.
      Huset har varit osålt länge.

        Ok trodde hon köpt för 30 mkr,det står så överallt .

          Det är Bella som håller med när någon säger det 🙂
          Huset var till salu för 29,5 mkr före sommaren men prissänktes till 24,5 mkr när ny mäklare tog över.
          Men jag tror som sagt inte Bella betalat så mycket för det är också för högt med hänsyn till huset, läget osv.
          För 25 mkr får man ett mycket bättre hus på Lidingö än det i Elfvik. Tror inte Bella är så dum att hon betalar överpris.

          Det är som med hennes bloggsiffror. Allt avrundas uppåt. Drygt 20 är närmare sanningen än 30

        Skulle gärna vilja se vad slutpriset blev! Men av någon anledning står det inte med på Hemnets redovisning av slutpriser ?

          Du menar slutpris på Elfvik?
          Det kommer eventuellt först efter tillträdet när lagfart beviljats.
          Men slutpriset kommer det inte upp på Hemnet eller Booli om säljare och/eller köpare begär att priset inte ska publiceras.
          Då får man vända sig till Lantmäteriet för upplysningar.

            ??

            Njae, nästa rätt.

            Då köpeskillingen är en offentlig uppgift om hon har köpt det som privatperson så får vem som helst publicera detta. Blir helt riktigt dokumenterat när köpebrevet kommit in och behandlats hos inskrivningsmyndigheten.

            Däremot kan man önska att det inte ska publiceras, vilket de som vill publicera dessa uppgifter får välja om de ska respektera detta önskemål eller inte.

            Om huset har varit paketerad i ett företag, det vill säga att Blondis företag köper ett företag med den enda tillgången är detta hus, då blir kan köpeskillingen vara hemlig för vad hon gav för företaget.
            Beroende på hur mycket som finns i bolaget så kan det döljas i balansräkningen då det i stor del består av summeringar och inte särskilt specificerat.

              På vilka grunder kan hon köpa ett hus via sitt företag? Det är väl ändå ett privat boende? Obs: riktig fråga, ej retorisk.

                Det var ju tal om att det skulle användas till verksamheten på något sätt, för att företaget skulle kunna betala en del och på så vis få det avdragsgillt. Var mest skvaller här i kommentarerna.

                Bella svarade i bloggen just på frågan om det var hennes företag som köpte eller om det var privat. Svaret blev att det var privat. Dock skulle hon tydligen delvis kunna använda huset för jobbet men då blir det väl en fråga om särskild ersättning till henne för det nyttjandet.
                Men å andra sidan så säger Bella att hon köpt ett hus för 30 mkr så hennes trovärdighet är väl inte så där 100%.

              Fast nej. Google måste tex ta bort länkar om dig ifall du ber om det. De har inget val. Samma med boli eller telia, eller….

              Detta har nu också förstärkts iom GDPR.

                Det du säger stämmer inte alls.
                Bara att be om ursäkt eller sticka en offerkofta.
                Booli tar aldrig bort något, såhär säger Booli själva.

                Fråga: Jag vill ta bort min bostad från Booli (som inte är till salu)

                Svar: Vi tror att öppen information om alla bostäder är något som gör bostadsmarknaden bättre. Att bostaden har en sida på Booli med information om storlek, bostadstyp och tomtarea är något som gäller för alla bostäder i landet, även de som inte är på marknaden. Den informationen får vi från Lantmäteriet och har tillåtelse att publicera eftersom vi har ett utgivningsbevis (något som även andra söktjänster och tidningar har). Publiceringen skyddas därför av yttrandefrihetsgrundlagen och är inget vi tar bort. Läs mer om Boolis utgivaransvar här.

                På Booli är vi även måna om att all information på hemsidan ska vara rätt och skulle du upptäcka någon felaktig information om din bostad så är du varmt välkommen att kontakta oss.

                  Vi kommer få priset från Booli.

                  klippte fel tidigare. Här är korrekt:
                  Jag vill ta bort slutpriset på mitt hus (lagfart)

                  Vår slutpristjänst är en av de mest uppskattade funktionerna på Booli.se. Vi visar slutpriser för att hjälpa köpare att förstå marknaden de ska köpa på, samtidigt som vi vill hjälpa säljarna att se vilka nivåer liknande bostäder i området har sålts för. Vi visar slutpriser för att vi tror att det skapar en bättre och mer transparent bostadsmarknad.

                  Slutpriserna kommer från Lantmäteriet och lagfartsregistret. Lagfartsinformationen är offentlig information som kommer från statliga Lantmäteriet ca tre månader efter kontraktskrivningen. Vi plockar aldrig bort dessa slutpriser. Orsaken till det är att vi inte vill tumma med den användarnytta en komplett slutprisdatabas ger köparna på Booli.se.

                  Booli har även ett utgivningsbevis vilket ger oss rätt att publicera uppgifterna. Läs mer om vårt utgivaransvar här.

                  Om uppgifterna vi visar skulle vara felaktiga så vill vi självklart rätta till dem, hör av dig direkt till oss här så fixar vi det!

                  Micke: Uhum. Men nu vet jag för ett faktum att du har fel och att infon du har från Bolis hemsida inte stämmer med hur du tolkar den.

                  Bye bye now.?

                  Du behöver inte säga något mer.
                  Uteblivna argument och källor för ditt påstående samt din kärlek till att vilja ha rätt säger så mycket mer.

                  Micke: Om någon börjar sitt anförande med att jag kan sticka en offerkofta etc så kommer du aldrig förtjäna ett längre utlägg med utförliga förklaringar, länkar etc från mig. Och att du tror att jag har fel och inte har några källor bekommer mig inte det minsta.

                  Och eftersom det här ämnet var på tapeten för ett tag sedan och jag visste lite pga egna erfarenheter men ville veta mer så vet jag nu exakt hur du missförstått ovan text.

                  Så Boli tänker jag inte hjälpa oförskämda dig med.

                  Men en liten länk så att du fattar vart vi är på väg och vad som gäller kommer här.

                  https://www.cnet.com/news/you-can-now-ask-google-to-remove-links-about-you/

                  Happy hunting!

                  För er andra så att ni slipper klicka er in så står det bli det här….

                  ”The landmark privacy decision by the European Union Court of Justice arose from a number of cases brought by the Spanish data protection authority in 2011, such as one involving auction notices for a house that had been repossessed, which the former owner felt infringed his privacy. The ruling applies across the EU, even to US-based companies such as Google and Facebook”

                  Du borde lära dig att sluta prata om saker när du inte har koll, att stå på dig och försöka bevisa något så gräver du dig bara djupare.

                  Nu börjar du prata googles skyldighet att ta bort länkar, när vi pratar om publicera all information om lagfarter. Det är bara pinsamt.

                  Din länk handlar inte om samtliga lagfarter, vilken fångeshandling som ligger till grund och eventuell köpeskilling. Utan fåtal fall där långivare har nyttjat sin panträtt och sålt på exekutiv auktion.
                  Visst kan google ta bort länkar på begäran, men endast om det handlar om information som google själv kallar för ”irrelevanta, förlegade eller på annat sätt otillbörliga”.

                  Lagfarter är inte irrelevanta, inte förlegade, och eftersom de inte är otillbörliga då de finns tillgängliga för allmänheten hos inskrivningsmyndigheten så går det inte att applicera här.

                  Men nu pratar vi inte om det utan utgivares rätt att publicera lagfartsinformation, vilket du hävdar inte är tillåtet men ändå inte styrkt på något sätt.

                  Du hade fått mer respekt här om du inte kastar ut dig sakliga felaktigheter och blir sur när du blir rättad. Sen blir det bara pinsamt när du vägrar erkänna att du hade fel.

                  Jag blir inte sur varken för ditt oförskämda sätt att rätta mig eller att du ens att du tror att du gör det.

                  Din sk respekt klarar jag mig utmärkt utan så det kommer aldrig vara något jag strävar efter. Tvärtom bli jag nog lite nöjd om just du ogillar mig. 😉

                  Att du inte klarar av att läsa ett helt textstycke där jag utförligt säger att min länk enbart var en liten ledtråd till dig och inte hela förklaringen, så att du på egen hand sedan får leta vidare eftersom att du inte förtjänar mer utförlig hjälp än så blir ju beklämmande uppenbart precis på samma vis som att du inte klarade av att se vad i din kopierad text från Boli inte appliceras på det som Anton skrev ovan.

                  Jag försökt alltså på inget vis bevisa det jag sagt. Klarar du av att förstå en sådan enkle sak?

                  Vidare så är det ju du som börjar att opponera dig mot Anton och tror dig vara bättre informerad. Så det är väl ändå du av oss två som tror dig veta mest om det mesta och absolut inte tålde att bli rättad när jag gjorde det med dig vilket du bevisade din direkt fåniga retorik som du valde att svara med.
                  Ett ultimatum om att antingen be om ursäkt eller sticka mig en offerkofta.
                  Retoriks fråga. Fungerar verkligen ovan retorik för dig i vardagen?
                  Om du nu i ditt huvud svara ja så kan jag informera dig om att du har en förvanskad och förvrängd bild av människorna du lever kring alternativt är du en sektledare. 😉

                  Micke. Jag har förärat dig med en liten utläggning som väntar i modd på dig. 😉

                Finns det nåt du inte är expert på??

                  Det är sen gammalt att the real hmm har rätt, även när hon har fel..

                Källa på det? När det gäller slutpris är det till slut lagfart som detta kan baseras på vilket är en offentlig handling. Hur lite du vill att det ska publiceras eller inte. Har absolut inget med Gdpr att göra. Booli har all rätt att publicera lagfarter.

                  Håller med dig.

                  Hon eller han, har inga källor eller bevis för sina påståenden, men glöm inte att personen har rätt i vilket fall och behöver inte styrka något.

                  Lisa: Jasså? Så varför gör de det inte då? Vilka intressen skulle vara större för dem att lägga upp allt än att låta bli? Good will? Tror knappast det. 😉

                  Lisa: Föll bort en mening och blev lite knasigt i den följande.

                  Men det som föll bort… Varför lägger det inte upp allt om de nu får? För det gör de nämligen inte. Det har inget att vinna på att låta bli att göra det och allt genom att strunta i enskilda personers önskan, eller hur? Skulle goodwill vara tillräckligt? Tror knappast det. 😉

                  Och det är mycket vanligare än du tror att det inte ligger på Boli. 😉

                  Trh, du verkar inte må så bra. Gör något annat istället för att skriva sura bitska kommentarer här dagarna i ända.

              Kommersiella fastigheter är ofta satta på bolag och då överlåts de genom att aktier byter ägare. På så sätt behöver den nya ägaren inte söka egen lagfart (och betala stämpelskatt) eftersom fastigheten redan har bolaget som lagfaren ägare.
              (Kolla bara att bolaget betalat för lagfarten – vet ett fall där den nya ägaren till bolaget för sent upptäckte att bolaget inte hade betalat stämpelskatt för lagfarten då fastigheten överfördes till bolaget genom ett transportköp).
              När det gäller privatbostäder är det inte så vanligt att fastigheten ägs av bolag om det är bolagets ägare som ska använda fastigheten för eget boende. Det blir ofta diskussioner med skattemyndigheten om förmånsvärde.

                Bra och korrekt svar. Tummen upp.

    Kan ju knappast vara en slump att Diplomat är bloggarnas gemensamma ”home away from home” i Stockholm. Klart vistelsen är sponsrad precis som förra helgens lånebil från bentley. Den viktiga frågan är varför Bella inte reklammärker sina uppgjorda samarbeten. Även en rabatt på 11000 kr i utbyte mot exponering eller en lyxhybriden över en helg mot samma förhoppning är att betrakta som en annons i juridisk mening så en liten markering för att följa lagen vore väl i sin ordning. Lär hon sig inte? Missunnar henne på inget sätt detta men tycker hon ska skärpa sig med transparensen.

    Ingen influencer av någon betydelse betalar fullt pris (eller något över huvud taget) på Diplomat.
    De är kända för att aktivt marknadsföra sig genom sociala medier och influencers.
    I den mån Bella betalar något över huvud taget för vistelsen så är det förmodligen inte mer än några tusen för tvätt, städning och mat. Självkostnadspris alltså.
    Sviten skulle förmodligen ändå vara ledig över helgen eftersom de som kommer till Stockholm över helgen är privatpersoner som inte betalar för sviter utan snarare utnyttjar helgerbjudanden för standardrummen.
    Detta är i alla fall vad jag tror.

    Är de bara jag som får lite rysningar av barnrummets sängar.. så stelt ”hem”.

    Måste iaf vara ruggigt jobbigt för henne om huset inte ens säljer nu när valet är över…..

      Alltså i hennes hus, inte hotellet, innan någon påpekar det

      Håller med, det är en väldigt ”kall” känsla i hennes inredning på Lidingö. Hon ville få det att se lyxigt ut och tänkte ”Hotellkänsla! That’s it!” 🙂

        Ett hem speglar den som bor där. Blondinbella är iskall och huset likaså.

      Linda: såg att Jocke och Jonna har köpt en likadan säng till sin dotter. Men håller med dig om att de inte känns så mysiga eller ombonade.

    Tror inte en enda sekund på att Bella betalat över 10 000 sek för rummet. Hon har antingen fått det gratis eller betalat en mkt lägre summa. Kladd & kräm brukar ju ha konferenser/middagar där, Mastercard-eventet var där etc etc. Så eg kanske hon borde reklamskylta inlägget…

    Fjärde visningen. Utgångspris 12, hon säger att hon vill ha 13, och jag blir förvånad om hon får mer än 11. Snarare kring 10.

      Kan finnas spekulanter som vill betala åtminstone 11-11,5 mkr men de sitter fast i sitt nuvarande boende.
      Eller så har de svårt med lånelöftet eftersom reglerna skärpts.
      Att Bella skulle få 13 mkr när det inte är någon budgivning verkar inte så troligt.
      Och att två spekulanter nu plötsligt skulle börja bjuda över varandra efter fyra visningar är inte heller något som verkar troligt.
      SÅ fint är faktiskt inte huset. Mycket av renoveringarna har karaktären av fusk (blir så när det är spons – se bara på Arga snickaren).

    Kolla kontot på Instagram swedishhandstylish visar aldrig ansiktet bara en massa dyra märkesväskor resor mm. Vet någon vem denna kvinna är? Tror inte att hon är svensk. Kan vara en rysk, polsk eller yugoslav från serbien men svensk är hon inte med den skrytiga livsstilen. Man kan även se hennes stories på storiesseg.com

      Hsxx verkar vara lika rik och hennes vän. Knark? Skumma affärer.

      Jo, hon är svensk!

      Jisses, fördomarna bara haglar från dig…

      Flera andra som visar upp lyxliv, privata flygplan, väskor, skor, etc. visar inte heller ansiktet (tex panthere_instyle, upcloseandstylish) för att skydda sig. De vill visa upp sin väsksamling o dyl men iaf minska rånrisken. Upcloseandstylish är också svensk.

      Jag följer kontona för inspiration och bryr mig inte om de ”skryter” eller ej. Det stör mig inte alls.

        Upcloseandstylish är Malin Bergfors, gift med Curt Bergfors, grundare och ägare (tillsammans med sönerna) av hamburgerkedjan Max. Han var med om en dykolycka, blev förlamad och har för mig att hon var hans sjuksköterska.

          Yes, jag vet (skrev bara inte ut det så öppet då hon ju som sagt försöker vara anonym av säkerhetsskäl).

            ”Säkerhetsskälen” täcker tydligen inte Google…

      Det är en kvinna i 40-årsåldern, hon har två tonåriga döttrar och det är hennes man som köper alla väskor och skor. Han är svinrik.

        Och jo hon är svensk, men inte hennes man.

    OT men börjar få panik
    Vad fan gör man med möss???? Bor i Australien och det är fucking möss i huset. Jag hör dom om kvällarna när jag ska sova och har även sett dem enstaka gånger. Hyresvärden orkar inte ens bry sig om att byta glödlampor och säger jag något om mössen säger han bara att vi inte ska lämna mat framme.. UPPENBARLIGEN lämnar vi inte mat framme.
    Huset är fint i övrigt och jag bor med ett gäng underbara människor, billigt och med tre minuters gångavstånd till havet. Jag vill hellre se att mössen flyttar än att jag gör det.

      Lägg ut fällor eller gift. Grymt, ja. Men det får jobbet gjort. Skadedjur är fan inte kul att leva med.

      Alternativt skaffa katt!

      Gå i kbt

      Du bor i Australien…möss är det minsta du behöver oroa dig för. Skaffa katt och var glad att du inte har fire ants some skadedjur.

      Du får väl ringa till Australiens motsvarighet till vårt Anticimex. Att vända sig till Sverige för en har möss i sitt hus på andra sidan jorden känns onödigt. Du får snacka med grannar om hur dom gör.

    Bella börjar tänka i banorna att huset kanske inte kan bli sålt innan hon ska tillträda det nya huset:
    ”Sedan åkte jag hem, visningen var tydligen lyckad så vi får se om det kommer ett bud. Jag är den typen som aldrig oroar mig, allt löser sig alltid. Antingen säljs huset nu eller så får jag hyra ut. Jag har sett till så att jag har en ekonomisk buffert som gör att jag inte behöver oroa mig på ett bra tag. Det är en härlig känsla att vara så självständig.”

    Jaha, hon tänker sig alltså att ligga kvar med lån på det nuvarande huset (kanske på nio miljoner) samtidigt som hon ska tillträda ett hus hon köpt för kanske 21-22 miljoner?
    Och så har hon tydligen en ”ekonomisk buffert” som möjliggör detta. Hur har det gått till?
    Finns ju ingenting i de officiella siffrorna för bolagen och Bellas privata ekonomiska förhållanden som förklarar hur hon under de senaste åren skulle ha kommit på så grön kvist.
    Har hon verkligen tjänat så mycket på bitcoin och valutor tillsammans med Hajen?

      Endast fantasin sätter gränser, eller inte 😛
      Eftersom hon drar upp sin ekonomiska buffert/självständighet så vill hon ju att ingen får börja tvivla på att hon inte är stenrik..

        Väldigt konstigt. Förra sommaren behövde Bella låna ett par miljoner för att köpa ut Odd ur det gemensamma huset.
        Och nu har hon en ”ekonomisk buffert” plötsligt som möjliggör för henne att äga två hus på Lidingö med ett värde på över 30 miljoner sammanlagt!
        Varför behövde hon då låna för att kunna köpa ut Odd? Ett par miljoner måste väl ha varit småpengar för henne även förra sommaren?
        I don’t fatt a smack.

      Alltså dessa sjuka summor pengar.. själv kollade jag idag på en lägenhet som ligger ute för 950 000. Det tycker jag är mycket pengar.. ?

        Vi köpte precis en trea för 150 k. ? löjligt lite pengar

          Vart kan man köpa en trea för 150 tusen?

            Det finns en hel del treor under 100.000 kr, mindre samhällen runtom i Sverige. Till exempel https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-bjorneborg-kristinehamns-kommun-hyttgatan-4-14540238

          Haha herregud vad lyxigt! Här kostar en 3:a typ 3,5 miljon o uppåt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.