109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Therese Lindgren slutar blogga

      det gör hon nog helt rätt i, folk är inte kloka!

        Nej men det är snarare folk som borde sluta som de gör istället för att hon slutar. Jag läser inte hennes blogg, har bara kollat ibland, men en del kommentarer alltså…

          ja, i en perfekt värld. men folk kommer inte sluta bete sig illa, så lika bra att hon tar bort den möjligheten för dom att uttrycka sig (nu tror jag ju dock att dom flesta som kommenterar argt där är barn eller unga tonåringar men det spelar nog ingen roll).

            Då lever vi nog i olika världar, i min omgivning håller man tyst. Så är jag uppfostrad och det verkar som att mina nära och kära också är det.

              men tror du på riktigt att folk skulle sluta skriva skit till henne om hon sa ”nej nu får ni sluta för jag blir ledsen” eller liknande? det tror verkligen inte jag, välkommen till internet ?

              Men har du sett klimatet på sociala medier? Tror nog ni lever i samma värld, i min omgivning är vi också trevliga mot varandra, men jag vet samtidigt hur klimatet är på nätet. Folk kommer inte sluta bete sig illa på nätet bara för man säger åt dem att sluta. Tyvärr

      Ja, bloggen lär väl svara för en tiondel av hennes inkomster så det är säkert inget svårt beslut.
      Bara att lägga in ett samarbete till per månad på övriga kanaler så slipper hon bloggen som hon ändå inte är nöjd med.
      Hon fortsätter med det hon gör bäst dvs Youtube plus Instagram.

    I mina ögon, märkligt att på riktigt oroa sig för bebisen men samtidigt orka instagramma om det innan man vet allt e okej..

      Jag förstår inte varför ALLT måste upp på sociala medier ang J&J. Varför inte bara åka in till förlossningen i lugn och ro, ta CTG kurva och hjärtljud. Sen när allt är klart uppdatera, om ens då. Sen förstår jag när man är gravid för första gången att man blir orolig om barnet inte rör sig. Är gravid med nr 2 och jag vet ju hur mitt barns mönster är och när hon är som mest aktiv osv. Så att inte känna något på 7 timmar kan ibland vara normalt (speciellt under dagtid).. Hon sparkar hela kvällar/nätter istället.

        Fast att inte känna sitt barn så är det väl ändå bra att åka in ifall att. En bekant till mig kände inte sitt barn men trodde det va lugnt, barnet föddes någon dag senare och hade dött i magen. Det var deras andra barn.
        Så bättre åka in en extra gång än inte alls!

          Handlar väl mer om hur galet det är att uppdatera instagram samtidigt, innan man vet hur allt ligger till.

        Minskade fosterrörelser ska ALLTID kollas upp. Speciellt efter 7 h utan rörelser, så länge är de inte i djupsömn…

      Det är väl mer en vanesak? Deras jobb är ju att lägga upp grejer om sitt liv på internet. Vi andra använder sociala medier när andan faller på men att Jocke och Jonna lägger upp allt är väl mer att de är arbetsskadade? Jag har alltid med mig en bok oavsett var jag ska, det är liksom det första jag tänker på att ta med och jag är också bibliotekarie så lite av en arbetsskada. Inget av det betyder att vi inte oroar oss för barnet i magen utan det hinner vi också. Jag fick göra samma undersökning av samma skäl med andra barnet, visst plockade jag med en bok att ha med mig då.
      Sen är det konstigare att Jocke aldrig hört talas om förvärkar men så är det kanske för många som väntar första barnet?

        Braxton Hicks contractions? //Rachel Green

          Det är sammandragningar. Annan sak!

    Jonna måste ju ha haft jordens längsta graviditet? För mig (som iofs inte följer henne mer än det jag läser här) känns det som att hon varit gravid minst ett år.. Haha.. Jamen skönt att det är på G nu i alla fall.

      Tror att det har och göra med att de varit så öppna om hela processen redan innan hon faktiskt blev gravid. De filmade ju när hon fick positivt utslag på ägglossningsstickan och la också ut en film dagen efter de fick plus på graviditetstestet, vilket var när Jonna var i typ vecka 3-4. Det skiljer ju nästan 2 månader mot de som går ut efter vecka 12 ?

        Fast det gjorde väl Helen Torsgården också med senaste barnet?? och hennes tycker jag gick snabbt. Följer inte Jocke och Jonna, men följer Helen, så det kanske har att göra med att man inte ser utvecklingen hos Jonna eftersom man inte följer dem

          Helen födde iofs en månad för tidigt, så att hennes graviditet gick snabbt kan ju ha med det och göra. Men tror inte Helen avslöjade sin graviditet lika tidigt som Jonna gjorde heller.

          Helen var typ i v13 tror jag när hon ens förstod att hon var gravid med barn nr 2.

            Precis. Jonna var typ i vecka 2 när hon gick ut med det, därför känns det som länge. Men nu är det ju bara ca en månad kvar eller mindre tillochmed 🙂

              V 2 är ägglossningen…

                Det känns som att jag läste EXAKT den här tråden ang. längden på Jonnas graviditet för ett tag sedan. Menar inte att flera upprepar sina kommentarer utan det måste vara typ någon slags déjà-vu à la läsning! Knäppt.

                Okej. Men jag menar när hon varit gravid i två veckor. Oavsett vad man kallar det så gick hon ut med det direkt när hon plussade.

    Mormor Mandy!
    Klatschigt namn på kollektionen polyesterslamsor för ’en äldre målgrupp’!

      hahaha… ja deras kläder ser sådär ut? Jättefin färg på någon blus men sitter inte alls snyggt på. och häromdan la hon ut bild på ett par svarta byxor som kunde” använda i alla lägen” typ… såg ut som en svart sopsäck som man klippt till två byxben på och sytt ihop. prassligt värre… 😉

        Ja, och så lägger hon upp ngn bild på instagram för att lura konsumenterna att hon faktiskt bär skiten. Tyckte det var så komiskt när ngn följare frågade vilket material det var. Hon svarade faktiskt ”polyester”. Samma skit som de billiga plaggen från HM men till mkt dyrare priser. Bara skit.

      De har väl nga plagg i siden men det är väl för att levla upp polyesterfabriken ?

      Överhuvudtaget så undrar man hur Hannah och Amanda tänker runt sitt varumärke. Lyssnade på deras podd där Amanda, för hundrade gången, tar på sig offeroverallen och beklagar sig över att hon blev kallad till en sponsor som hade talat om för henne att hon riskerat att skada och ge ett miljardföretag dåligt rykte p g a något dåligt skämt på Instagram. Amandas kommentar om sponsorn ”jaja – så himla mycket pengar betalade ni ju inte – hahaha”.

      Den nya stjärnan, Julia F, är ju seriöst grov i sina instastories. Daisy Grace och detta??? Hur tänker dom?

    varför ”får” man inte kalla sig för mamma till sina djur? låter väl gulligare än ägare eller? nästan alla mina vänner kallar sig mamma till sina djur, mamma eller matte, och ibland blir även deras föräldrar kallade för mormor osv på ett gulligt sätt ?

      Och jag känner inte en enda som kallar sig mamma till sina djur, så frågan är vad det är för slags personer som gör det?!
      Vad är det för fel på matte (eller husse)? Vi behöver inte förmänskliga djuren mer än vi redan gör. Djur vill få vara djur och bli behandlade som det istället för att vi ska försöka överföra våra beteenden och behov på dem.

        ”Vi behöver inte förmänskliga djuren mer än vi redan gör. Djur vill få vara djur”

        jag lovar dig att det inte spelar roll för djuren om du kallar dig mamma eller matte, för dom förstår inte vad det betyder ?

          THK blir snarstucken om det inte finns en stol till honom att sitta på vid matbordet. Han skulle nog gärna varit ännu mindre djur om det inneburit att han även fått en egen tallrik. =)

        Dra nåt gammalt över dig

        Personer som inte gör skillnad på kärlek inom och över artgränserna.

          Zoofiler?

            Vem sa nåt om sex?

        Jag tittade på Fråga Lund igår och där var det en lärd person som berättade att katter endast jamar åt sina ungar eller sin mamma. Och katter jamar endast åt sin husse och matte=katter ser oss om deras föräldrar.
        Mot andra katter fräser eller ”skriker” de. Aldrig jamar.

          Fast har hänt mig flera gånger att okända katter jamar för mig. Oftast för de vill ha hjälp av mig med något (ta sig ned från ett träd) eller vill ha mat av mig.
          De ser nog människor som hjälp/föräldrar beroende på deras situation och om de är i behov av hjälp. ?

            Samma här, har flera gånger varit med om att för mig okända katter jamat åt/till mig, så det låter ju väldigt märkligt att de skulle se mig som sin mamma? ?

          Japp, min katter ser mig som mamma ?

        Jag säger alltid ”kom till mamma” ”mammas lilla flicka” till min katt.
        Hon kom till mig när jag mådde väldigt dåligt och räddade nog delvis mig från att bryta ihop helt.

        Hon sover på kudden med mig varje natt.

        Jag ska flytta ihop med en man som är kattallergiker. Men hon följer med. För hon är min pälsunge ?

        Å stackars jag som är ”storasyster” till en hund. Vad sägs om det?

      Låter som om hon blivit inspirerad av Bard

      Personligen skulle jag inte vilja kalla mig för mamma till ett djur men vet en del som gör det. Mina svärföräldrar kallar sig själva för mamma och pappa till sin hund och insisterar även på att säga att hunden är lillebror till min man… ? Tycker det låter så konstigt, och när vi säger att vi inte vill att de tar med hunden hem till oss så blir de jätteledsna för ”han är faktiskt en del av familjen och det får ni acceptera”. Jag förstår att hunden är en viktig familjemedlem för dem men vi vill helst inte ha hundar hemma hos oss så hunden, förlåt, ”lillebror”, får tyvärr stanna hemma…

        Haha lillebror, med all respekt men hör inte folk själva hur vansinnigt löjligt detta låter? Ska barn också börja med detta trams, ”Har du några syskon?” ”Ja, en dvärgkanin som heter Stampe”

          Mina föräldrar brukar få mobilskal på människorbarnbarnen ”Lilla Palt” och ”Lilla Korv” så förra julen kuppade jag och gav dem skal med bilder på THK och Lilla Snöboll! 😉

            Haha, vilka skal använder de oftast då?

            Bonustips: gör en foto-almanacka nästa år så att de får 12 bilder att njuta av också!

        Börja omtala ’lillebror’ som en människa och ställ samma krav:
        ’Ja, lillebror hade varit jättevälkommen på barnkalaset bara han inte dräglade på tårtan. Tycker faktiskt också det vore på sin plats att han sjunger med i ’ja, må hon leva’ – det är faktiskt för födelsebarnets skull vi firar.’
        ’Lillebror verkar inte så intresserad av matchen så han kanske kan stanna hemma och se nåt program han gillar istället.’
        ’Det blir lite stökigt när lillebror bajsar i trädgården när vi har grillfest, han får gärna komma när han lärt sig använda toaletten.’
        ’Javisst, bara lillebror dammsuger soffan efter att han hårat ner den så går det bra!’
        ’När lillebror fått ordning på det där med ’inneröst’ och vanlig samtalston kan han gärna komma på fika.’

          ???

          Haha! ? Vilka bra tips! Dem ska jag försöka komma ihåg nästa gång de vill ha med sig lillebror hem till oss. Tack!!

            ’Lillebror ringde mig och sa att han tyvärr inte kan komma på middagen eftersom han har ett viktigt möte torsdag kväll. Synd, verkligen.’

        Varför vill ni inte ha hundar hos er?

          Det är inte det av vi inte tycker om hundar, men om de ska komma hit måste de vara rumsrena, inte klättra/hoppa upp på möbler och inte bita eller gnaga på våra prylar. Tyvärr uppfyller inte alla våra vänners hundar de kraven. Min man tycker dessutom att det är jobbigt att hundar fäller och drar med sig smuts in. Jag bryr mig inte så mycket om den biten men respekterar hans åsikter, så därför har vi extremt sällan hundar på besök.

          Måste man vilja ha hundar hos sig?
          Hundar är djur och beter sig som djur. Jag vill inte ha kråkor, råttor, får, älgar, sälar inne heller.

            Nej, och det skrev jag inte heller, vilket du också vet. Och sälar♥️ Skulle gärna ha en hos mig, men tror inte den skulle trivas.

              Har du träffat en säl? De är gulliga men andedräkten är inte att leka med! (och pruttarna..)

                Men man kan väl få drömma lite hallå?

            Haha, jag har faktiskt haft vilda fåglar hemma hos mig eftersom jag jobbat som volontär för ett djurhem. Hade en skarv i badrummet över natten som jag tog med till viltkliniken dagen efter. Det tog tre dagar att vädra ut badrummet efter den. Deras bajs är inte att leka med. ^^

        Vi började kalla vår katt för storekatt när vi fick barn men det är inget vi gör offentligt åtminstone.

      Haha, min mamma kallar sig för mormor till min katt! Och förrut kallade jag henne (katten alltså) för min bebis. Nu kallar jag henne mest katt-fan för att hon sätter igång och vråljamar okristligt tidigt och vill bli utsläppt. Vill inte att hon väcker mina barn, så bara masa sig upp…

      Tycker ändå att Foki är absolut värst. Hon brukar ju skriva att hon har två barn, där det ena då alltså är en katt. Ett äkta exempel från hennes blogg: ”Bill var ute på dagen så jag var ensam med båda barnen, vad jobbigt det var!” (typ). Blir på riktigt provocerad av sådant skit, det är ett hån mot föräldrar som är ensamstående med två riktiga barn.

        Haha!!!

        Ett hån???

        Really? ?

        Jag har inte sovit en hel natt sedan vi skaffade en katt i vår familj. Lilla diktatorn. Det är spring in och ut genom kattluckan och möss inomhus som man får jaga tillsammans med katten kl. 03.00. Det är jobbigt. Jag är trött, ifall någon frågar. Jag blir inte mindre trött även om en småbarnsmorsa känner sig djupt provocerad.

    Kissie ska byta implantat och gör givetvis ett samarbete av det, stackarn har ju inte råd att bekosta sina egna tuttar. Hon väljer motiva och ak nygart eftersom det är viktigt att det är en seriös klinik. Är inte ak nygart kliniken som livesände Sindys operation och kontaktar random bloggare och erbjuder dem operationer?? Det är ju jätteseriöst, verkligen. ??‍♂️

      Hon har nog råd. Men varför betala om man kan få något gratis ?
      För övrigt så är man ingen stackare för att man inte skulle ha råd med en så dyr sak ?

        Du har visst inte lärt dig vad ironi är.

          Du har visst inte lärt dig skillnaden på ironi och sarkasm.

          Jodå, jag vet vad ironi är 🙂

      Det verkar vara inne med livesändningar av operationer. Sindy kommer även sända sin rövoperation live på det nya ställe esteworldsverige hon hittat som vill bekosta hennes önskan att bli omgjord till nåt annat… läste det på @frankojag.se fattar inte att man vill få sina unga läsare att tro det inte är okej att se ut som man gör o typ skönhetsingrepp är mer en regel än undantag. Vilka bra förebilder… suck??

    OT riktat till djurvänner/djurägare!

    Jag bor i ett lägenhetshus i Stockholms innerstad – sedan ca 6 mån tillbaka har vi fått ’nya’ grannar i lägenheten över oss som har en stor Schäferhund. So far inget problem – jag har inget emot varken grannar eller hundar. Men – den här hunden skäller H E L A dagarna. Familjen verkar lämna den själv hela dagen från innan 8 till efter 17. Hunden skäller så fort det hörs minsta ljud i trappuppgång, bilar åker förbi huset, man spolar i toaletten, sätter på tv eller ja vad som helst. Vid varje ljud skäller den sen högt i 5-10 min och ljuden avbryter ju varandra så skällandet blir i princip hela dagen. Jag jobbar hemma mycket och min sambo är student så det är VÄLDIGT störande helt klart.

    Jag har tidigare lämnat en lapp till grannarna om att hunden verkar sakna dem om dagarna, berättat om läget och föreslagit att de kanske kan lämna radio på som sällskap/komma hem på lunch och rasta/ta med till jobbet eller skaffa hundvakt. Försökte vara väldigt trevlig trots att jag vill skrika ’NI ÄR SÄMST HUNDÄGARE!’

    Tillägg är att när de väl är hemma och rastar hunden så brukar käkarna vara ’hopbundna’ (ingen hundägare så vet inte vad det kallas men de har ngt runt käken så den inte kan öppna den)

    Frågor till er:
    är det OK att lämna en hund i en lägenhet 9h om dagen?
    Är det vanskötsel att hunden skäller hela dagarna osv (tänker att hunden är orolig när den är själv?)
    Vart anmäler man i så fall detta?

      5 timmars ensamhet för en vuxen hund är vad man rekommenderar som max per dag. Om hunden är så pass vaktig att den skäller konstant mår den troligtvis inte särskilt bra av att vara hemma själv så många timmar. Om hunden inte får gå ut alls på den tiden så är det definitivt inte okej.

      Att ha käkarna ihopbundna är väl som en slags munkorg, det hindrar hunden från att tugga på saker utomhus. Finns många i storstadsområden som har munkorg på sina hundar enbart för att hindra dem från att äta gift som idioter lagt ut i parker osv.

      Ring Länsstyrelsen och prata med dom!

        Det kan vara en anti-drag sele som man fäster runt nosen också, vet att jag har sett sådana förr när jag tittade runt på VGV-bälten. Men hunden ensam i 9 timmar är bara så fel. Supersorgligt.

      Det är olagligt att lämna en hund ensam så länge. Dessutom verkar de inte ha ensamhetstränat den. Usch, blir så less på folk som skaffar djur och sen skiter i dem.

      Enl Jordbruksverket ska hund rastas var sjätte timme, enl svenska kennelklubben kan hund lämnas själv fem tim. Om du bor i hyreshus, anmäl till värden. Om brf, styrelsen. Om ingenting händer, länsstyrelsen där du bor, referera till djurplågeri

      En hund får vara ensam max 6 timmar i sträck men den här hunden verkar ju lida av seperationsångest. En anmälan till länsstyrelsen kan göras men oftast kan de inte göra något om hunden rastas inom dessa 6 timmar.

      Hunden har antagligen en nosgrimma på sig, och den kan de ha för att inte dra i kopplet och att den förhindrar den att bitas.

      Prata med grannarna irl istället för lämna lappar, hade uppskattat det mer då jag själv har hundar. Händer det inget, kontakta hyresvärden.

      Här hittar du lite mer info
      https://www.skk.se/sv/hundagande/tips-och-rad/skotsel/vanvard/

      Hundar får lämnas ensamma men då under förutsättningen att hunden INTE mår märkbart dåligt av det. 5 timmar under dagen får hunden vara ensam så länge den mår bra

      Hundar får inte vara utan tillsyn så länge. Du kan polisanmäla dem.

      Nej det är klart det inte är okej! Varken för hunden eller er som blir störda! Hundar som bor inne ska enligt Jordbruksverket rastas som minst var sjätte timme. Nu är inte jag den som gillar att leka polis men det finns säkert saker du kan göra. Du kan ju anmäla anonymt till Länsstyrelsen om att du misstänker vanvård så får de ta det vidare. Du kan ju också ta upp saken med din hyresvärd om du bor i hyreslägenhet, så får den ta han om det. Bor du i brf så hör av dig till styrelsen. Lycka till!

        Anonym anmälan till länsstyrelsen. Går snabbt och smidigt. Googla dig fram. 🙂

      Sex timmar får en hund lämnas ensam, enligt lag. Allt under det är givetvis att föredra, allt över det är totalt oacceptabelt och jag garanterar att hunden lider av det. Försök ta reda på om det går att göra någon typ av orosanmälan om vanvård kanske?

      Håller med ovanstående. Har två hundar och vi skulle aldrig lämna dom ensamma så länge. Jobbar man heltid får man antingen åka hem på lunchen och rasta hunden, eller fixa ”dagmatte/husse”. Synd om hunden, och jobbigt för er!

      Det är under alla omständigheter absolut förbjudet. Jag har aldrig lämnat min hund ensam längre än fyra timmar och då har jag haft världens sämsta samvete om jag har varit tvungen. Hunden skäller förmodligen för att den är understimulerad och ensam och saknar sina ägare. Alla djur behöver kärlek och omtanke och jag blir så arg när jag läser det här.

      Du kan kontakta Länsstyrelsen mellan 9-12 och göra en anonym anmälan. Då åker de till dina grannar men talar inte om var informationen kommer ifrån. Så glad och tacksam över att det finns människor som du som bryr sig! ❤

      usch, får ont i magen när jag läser detta:( Stackars vovve! Vi bodde i innerstan med hund och skaffade hundvakt om vi arbetade och skulle vara iväg hela dagen. Har man skaffat hund måste man ta ansvaret det innebär!! Det är så mycket mer än en gosig teddybjörn..

    OT Såg igår att nu deklarerar Blondis att hon och H är ett par igen. Ok det har vi ju alla redan fattat .
    I kommentarerna svarar hon på en fråga och berättar att de har ett öppet förhållande för ”Hon tror inte på exklusivitet” Håhåaja, det har vi hört förut. Jag upplever det som om alla relationer bara ska vara på B´s villkor. När finns hon där som ett stöd för sina vänner om de mår dåligt/behöver prata el få praktisk hjälp m någonting?
    Tänk om nu H skulle ta henne på orden och nästa ggn hon ringer och ”mår dåligt” och vill sova hos honom säger det går inte för att han har annat sällskap i sängen …. Tänk er att hon ryktesvis får höra att han äter romantiska middagar m någon annan ute på stan. Tror ni att det är just fine eller? Knappast för så fungerar man inte normalt sett.
    Jag tror att hon vet att hon har H som i en liten ask. han verkar så snäll och löjligt kär tyvärr.

      Förstår inte riktigt varför ska du ska analysera deras förhållande eller sitta och gissa hur Isabella skulle reagera i olika situationer? 🙂 snacka om att ta det hela ett steg för långt ??

      Men det superkomiska i detta är ju alla hennes långa textanalyser om att hon inte behöver en man, vill vara friiii, för typ tre kvart sen… Och alla som tyckte hon var en sån strooong women pga det och blev så inspirerade.

      Ja blondinen vill ha exklusiva resor hus,bilar,kläder,smycken,hotell men klarar inte en ”exklusiv”relation….allt ska vara på hennes villkor …stackars haj !
      Inte svårt att förstå att hon har svårt att bevara långvariga relationer till släkt o vänner.

    Fast det är väl ingen dokusåpa Paow ska delta i, det är väl bara ett avsnitt av hemliga beundrare som hon kommer synas i

      Jag har en bekant som har synts i tv och blev kontaktad av Hemliga beundrare. ”Oj”, tänkte hen, ”har jag en hemlig beundrare?” Men nej. De ville ha med hen och undrade om hen, som redan hade ett förhållande, kanske beundrade nån i smyg. Det blev inget.

      Alla som ställer upp får 5000kr på faktura enligt statist.se så paow har väl ont om pengar

    Ämnet, med rubriken ”Hur ser framtidens ledare ut?” för den paneldebatt som BB deltog i nu på morgonen:

    ”Kraven på en modern organisation som lämnat det
    traditionella, hierarkiska ledarskapet bakom sig blir allt
    viktigare. Ett bra ledarskap krävs för att locka, och behålla,
    personal i ett alltmer entreprenörsdrivet näringsliv, med en
    högkonjunktur i ryggen som gör att kompetensen kan välja
    och vraka. Vilka trender ser de höga cheferna själva? Hur
    viktigt är det att anpassa sig och hänga med på tåget? Finns
    det några faror med att gå för fort fram – kan vi plocka russinen
    ur kakan från det mer traditionella ledarskapet?
    Isabella Löwengrip, entreprenör, företagare och grundare,
    Löwengrip Invest
    Amelia Adamo, grundare, Senior Editor, M Magasin
    Christina Saliba, Founder, Invest In Her

    Intressant att de plockat ut dessa tre kvinnor utifrån att de skulle vara ”höga chefer”.

      Tror mest att man tar kvinnor som verkar inom attraktiva branscher, och som dessutom själv syns och hörs mycket och lockar publik. Man får väl se det mer som inspiration eller personliga tankar kring ledarskap, än något som är byggt på fakta och kunskap. Jobbar man i vardagen i en oglamorös bransch så vore det mer intressant att få inblick från någon som faktiskt lyckas motivera och leda anställda varje dag, utan hjälp av Instagrams boomerangfunktion eller med draghjälp av att man verkar i en bransch där många unga gör vad som helst för att få in en fot (media, PR).

    OT. Tror det skrevs tidigare i ngn kommentar, kan ngn förklara varför club privé har en bild på Sindy? Är detta ett av hennes såkallade modellgig? Think not. Är inte förvånad, passar nog bra in där.

      Limon hon åkte med i helgen verkar vara club Privés så jag antar att hon jobbar där. Kändes tragiskt och inte alls som något framsteg i livet ?

      Bilden är även från ett av deras privata rum… men hon är säkert stolt över det oxå.

        Fortfarande på Privé. Vem fn går dit?

          Kinky gamla gubbar kanske…

      Ja limon är prives och hon åkte runt i den ihop med några ”vänner”(äldre gubbar) och gick in på diverse nattklubbar/casinon och gjorde reklam för prive.
      Hon var skitfull och vart utslängd från minst ett ställe. Folk stod och skrattade åt henne när hon gick iväg och undrade om det var en prostituerad. Grattis Sindy, att få ryktet ”hoe” är väl nåt fint i dina kretsar? ?

      Jag fick ont i magen. Så sorgligt att se vart åt det barkar.

        Såg henne inte på prive hemsida? Kan någon länka?

          På IG bild nr4 hon har gillat sin egen bild då hon är nog stolt…

      Vad är prive?

        Stripp club

    Älskar djur men kan INTE förstå varför man kallar sig mamma eller pappa till ett djur. Hatar när folk kommer fram och pratar om mig som hundens ”mamma”, nej jag är inte hundens mamma, jag är hundens matte. Samma sak när folk efter att de fått barn börjar kalla varandra för mamma och pappa. Så fel på så många plan, ”ska vi ligga lite pappa” måste ju kännas helkonstigt? Sen säger jag naturligtvis pappa om min partner när jag pratar med mitt barn ”be pappa hjälpa dig” men då har man ju antagit barnets perspektiv.

      Säger ALDRIG pappa om min partner. Jag lovar, barnen förstår även om du säger ’Be Peter / Göran / Ismail / Billy Bob om hjälp.’

        Halleluja! Aldrig träffat någon som inte tyckt det är jättekonstigt att inte i samma stund man får barn börja kalla sig själv för mamma, sin manliga partner för pappa och sin egen mamma för mormor. Har aldrig förstått den grejen.

          Jag gör det i syftet av att mitt barn ska ”förstå/lära sig”. Dvs att jag är mamma, min partner är pappa. Men kanske framför allt att min mamma är mormor, pappas mamma är farmor och inte mamma osv. Sen säger vi inte mamma och pappa när vi är själva. Det är lite konstigt

      Det där kommer väl som så mycket annat från engelskan. De har inga mysiga ord för husse och matte, så det får bli mom och dad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.