Hur ska vi vanlisar gör då?

Petra Tungården väljer bröllopsfrisyr

Petra Tungården är nog så nära en tvättäkta Bridezilla man kan komma där hon sladdar omkring i Södra Frankrike just nu så här i dagarna innan vigseln och hon har delat med sig av sina bästa frisyrtips för bröllopet i vad jag antar är ett – tidsinställt – inlägg. It’s the final countdown!

Hur väljer man frisyr till bröllopet? Vad ska man tänka på för att uppsättningen ska passa en själv så bra som möjligt? Jag intervjuade min frisör på Emelie på Hairtalk som gav sina bästa tips och knep för att du ska känna dig som vackrast på din stora dag!

Steg ett är att hitta en bra frisör som du litar på!

Jag var såklart ute i sista sekund och lever inte alls som jag lär, haha. Men litar på Emelie, så jag kände mig coollugn. Vi spikade frisyr en vecka innan, haha. Men så är Emelie också väl medveten om att jag ändrar mig stup i kvarten, så jag hade säkert ändrat mig hundra gånger om innan giftermålet.//Petra Tungården

Petra ska gifta sig i Frankrike och jag antar att frisör-Emelie följer med då för att fixa barret?
Hur ska man ha råd med det som en o-sponsrad vanlis om man gifter sig utomlands eller långt bort från sin frisör? Inte fasen har man som vanlis råd att ha med sig en frisör? Eller har man det?
Behöver man bli bästis med sin frisör först så att denne även kan blir en inbjuden gäst? Förena nytta med nöje för att minska på kostnaderna så att säga?

Enligt Petra ska man boka frisören och provfärga håret sex månader före vigseln.
Sex månader? Nog för att jag brukar vilja vara ute i god tid, men jag tror inte jag skulle ha en aning om hur jag vill ha håret uppsatt om sex månader – ens för en vigsel.
Jag kanske inte ens vill HA hår om sex månader?
Skvätt lite matt puder på huvudet på mig så jag inte får något ofrivilligt glow av lamporna, på med en slöja and I am good to go! 🙂

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blondinbella hade precis en live stream på Instagram. En del följare som var inne och skrev på svenska men majoriteten var sliskiga män som skrev massa meddelanden på arabiska och ryska. En del läbbiga meddelanden på engelska. Skumma 1,5 miljoner följare….

      De kanske är köpstarka shejker och oligarker, och sitter redo att köpa krämer och hårband för massa dollars.

      För att ha 1,5 miljoner följare så var det väldigt få som kollade hennes live, runt 1800…

        Jag får inget meddelande när hon går live. Någon som vet hur jag fixar det? Får när andra går live

          Vem vill veta det….

          Du måste lägga in en avisering på Instagram för att få veta om någon lagt upp något nytt.

      Och så jäkla dålig engelska också… Herregud det var verkligen inte flytande nånstans

        Sluta klaga på hennes engelska. Klagar du på folk som håller på att lära sig svenska eller har svenska som andraspråk också?

          Hon har fått väldigt mycket artiklar den senaste veckan. Skräcknatten och det öppna förhållandet med hajen. Är ju verkligen lansering snart…

            Har det med hennes engelska uttal att göra?

              Japp för snart kommer en artikel om att läsarna rasar mot bellas dåliga engelska.

          Det är berättigat att klaga på någons långt ifrån perfekta engelska när Blondinbella själv på LinkedIn skrivit att hon behärskar språket flytande…

            Ja, på modersmålsnivå.

        Tycker Isabella pratade mycket bättre engelska än tidigare. Man hör att hon försöker sig på amerikanska, au-pairen från USA var nog mest för hennes egen språkutvecklings skull ?

        Du förstod säkert precis allt hon sa under hela sin live, så nej hon har inte alls ”så jäkla dålig” engelska.

        Hennes engelska var faktiskt riktigt riktigt bra.?

      Hur många köpta följare har hon egentligen? CamCam?

        Känns ju verkligen märkligt att ha nästan 500 000 följare och få ett par tusen likes per bild? Här ligger det minst en köpt följare begraven…

          Ok kände att jag gjorde en Bella nu, 437 000 följare var det visst – så närmare 400 000.

          Alltså jag som har typ 30 följare får varje vecka förfrågningar från okända, eventuellt spam, konton. Som vill följa mig. Inte helt otänkbart då att de med stora konton får mängder med konstiga följare varje dag.

            Det är för att du ska följa dem tillbaka, sen slutar de följa dig och vips har de en hög kvot av följare/följer. Cashiing!

        Jag tror inte att hon nödvändigtvis har så många köpta följare. Snarare att hom har massa spamkonton som följer henne per automatik, jag har ett privatkonto men får massa vänförfrågningar från konton som har samma inriktning som andra konton jag följer. Spamkonton följer många andra konto som ett sätt att göra reklam för sig själva.
        Sen tror jag också hon hamnat i ”söt blond tjej” facket på Instagram och via deras algoritmer visas för folk som gillar konton med snygga tjejer.
        Däremot är det ju jäkligt skumt att med det urvalet av följare räkna in och skryta om hur hon når så många svenska tjejer… Det är extremt svårt att via plattformar som Instagram räkna ut om du når din målgrupp eller inte bara genom att titta på antalet följare. Det säger liksom ingenting längre.

      Det händer Anna book också…

      Skum tjej – skumma följare

    Alltså heter det verkligen ”coollugn”? Jag har alltid tänkt kolugn. Lugn som en kossa?

      Du har rätt. Kolugn.

      Jag har alltid sagt coollugn. Jag läser kol-ugn ?

      Precis!

      Alternativt kan man ju läsa det som kol-ugn också, men varför ska man känna sig som en ugn? Helt ologiskt ?

        Ordboken tar upp kolugn = fullkomligt lugn (sedan 1885). Tolkningen är
        »lugn som en ko« = ko-lugn. Om man som kon har fyra magar, har man väl is
        i någon av dem, kantänka. Gräset står stilla och väntar.

        En kolugn = kol-ugn är tänkbar som substantiv för en eldstad.

      Hmm. Kolugn heter det. Men coollugn borde också funka. Be cool kan man väl tolka som ”var lugn”

        Jo men då skriver man bara cool. I regel skriver man inte två ord som betyder samma sak, som till exempel att något är gulligt och sött i samma mening.

    Jag valde aldrig frisyr. La allt i händerna på tärnorna.
    Jag valde inte brudbuketten heller, den köptes och bands av en tärna. Hade ingen aning om ingångsmusiken förrän jag hörde den på kyrktrappen.
    Jag är nog lite besvärlig åt andra hållet ?

      Jag valde inte heller. Min mamma köpte blommor och var jättenervös haha! Spela roll liksom ?

        Samma här ?

      Hahaha jag kom på brudbukett och tärnbukett två dagar innan vigsel. Ringde och beställde från blomsterlandet för sisådär 500 kronor för bägge. WIN! Tror jag undermedvetet sköt upp det för att det kändes som en så dyr kostnad haha

    ”coollugn”! 🙂

    Jag trodde att man åkte utomlands för att gifta sig för att man inte ville ha hela bröllopet med gäster och fest och hela skiten.

    Jag är vanlis och unnade mig en hårinpackning och att kamma igenom håret ordentligt. Det var min bröllopsfrisyr och det bröllopet gick bra ändå?

      Vissa gör det säkert för det. Andra för att de helt enkelt vill gifta sig på den platsen med alla närvarande. I min familj har de senare generationerna gjort det utomlands litet sen haft en större fest hemma. Mamma åkte till vegas, jag var ganska så besviken över det, jag ville vara med och vara tärna..

        Man gifter sig för att man älskar varandra och vill vara med varandra resten av livet. Man gifter sig inte för att andra ska få vara tärnor.

          Anonym 7:17:Men jag har i alla fall förståelse för att man blir ledsen om mamma far till vegas och gifter sig utan att man får vara med. Vänd på det, hur glad hade mamman blivit om dottern gjort så?
          Vara med varandra resten av livet, nja, läs skilsmässostatistiken.

    Vi gifte oss långt hemifrån. En månad ringde jag första bästa frisör i byn vi gifte oss och bokade tid. Jag hörde att hon blev lite ställd men hon bokade in mig. Väl där visade det sig att hon var 60+ och salongen såg ut som 60-tal. 😀 Jag sa att jag ville ha en tidlös frisyr och hon gjorde en sån jäkla håll-käften-snygg svinrygg. Har googlat efter och aldrig sett nån så fin.

    Hon bjöd också på fika och var så otroligt skön, blev bästa uppladdningen och ett kärt minne.

    Man måste inte planera ihjäl sig.

      *en månad innan

      Men hallå nu blev jag ju nyfiken, vill seeeeeee!

        Haha vad gullig du är! Jenniesletters på IG ?

          Väldigt vackert! Hela du strålar på bilderna! 🙂

          håller med om håll käften-snygg! SÅ FINT!

      Vilket roligt och fint minne! Tänker mig att det såg ut som i en Maria Lang-film ?

        Jaaa nu är jag tyvärr inte så snygg, men håret var goalz! Jenniesletters på IG ?

          Wow det var verkligen håll-käften-snyggt! ? Och lite 60-tals vibbar på ett bra sätt! Grattis till bröllopet, såg jättefint ut!

      Jag vill också se, låter ju helt underbart!

        Jenniesletters på ig

      Vill också se… 😉

        Jenniesletters på ig

    Sjukt tråkig blogg Petra har. Alla inlägg skrivna av assistenterna denna vecka (och många andra veckor). Kan ändock inte sluta fascineras av Petras ansikte!

      Ja, så synd för hon skriver både bra och roligt när hon tar sig tid att göra det själv.

      Hur vet du vem som skriver inläggen?

        Det märks väldigt tydligt på meningsuppbyggnaden samt grammatiken. Sen erkände hon faktiskt att hennes assistent (minns inte namnet på tjejen) skulle hålla igång bloggen den här veckan i inlägget om hennes planer (typ ”veckoschema” eller något)

    Äsch, vad larvigt. Boka frisör och PROVFÄRGA håret 6 månader innan?! Gud vad vi i den rika delen av världen är bra på att skapa en massa onödiga behov (som såklart handlar om att göra av med pengar), och skapa en massa onödig stress för oss själva.

      Fick mig att tänka på när jag skulle klippa håret. Bara toppa mitt axellånga hår utan frisyr. Ringde runt till friseringar då jag bodde tillfälligt i stan och inte hade någon ”egen” frisör. En frisering skulle ha 800 kronor för att toppa mitt hår vilket jag tyckte var dyrt. ”Ja men då ingår också en timmes konsultation innan du kommer in och klipper dig!”
      Jo man tackar, jag vill toppa håret, vad tycker du att vi ska prata om i resterande 59 minuterna av konsultationen?
      Klippte mig inte där.

      Jag håller med. Jag, som möjligtvis lockar mitt hår varannat år, satte upp min systers hår inför hennes bröllop. Jag följde någon ”5 minute-tutorial” på Youtube. Det tog visserligen 1 h och ungefär 730 hårnålar, men det blev hur fint som helst.

        Haha, älskar alla ”5 min tutorialas” och ”Quick and supereasy X” som alltid tar typ en timme för vanliga människor att göra, för de hoppar alltid över något steg i mitten där när man bah ”vänta, vad fan hände där?? Hur gör jag det där??” osv.

    Jag var på bröllop utomlands förra året och flera månader innan så hade bruden bokat makeupartist + frisör till oss som ville bli fixade. Så nog kan man få håret fixad även som en ”vanlis” 🙂
    Är väl ganska vanligt att man får professionell hjälp med smink och hår på sin bröllopsdag. Och självklart måste man vara ute i god tid.

      Fast jag tror att Camilla reagerade på att frisören skulle få åka med från Sverige till Frabkrike flr att fixa frisyren… det är ju lite skillnad mor att anlita en lokal frisör/mua.

    När jag gifte mig kände jag mig som en filmstjärna, galet snygg frisyr.
    (Satt också och plågades i 4 hela timmar hos frissan)

    Problemet att det är enda gången som håret har varit så läckert uppsatt, fler år efteråt fick jag alltid höra hur otroligt bra jag såg ut.
    Dvs….”såg ut”….rätt deprimerande.

    Bättre att se ut som sitt vanligt tradiga ”jag” på den där speciella dagen också så slipper man känna sig ful efteråt 🙂

    OT
    Kaoskväll med pojkvännen. Han var hemma hos mig ikväll. Haft mycket senaste veckorna och det är lite rörigt hos mig i min etta. Ändå inte rekord-rörigt utan en ganska rimlig stöknivå för mig. Jag har inga problem att leva med stöket och lägger inte fokus på det så mycket.

    Min pojkvän är pedant. När han kom hit gjorde han genast väldigt mycket nedvärderande kommentarer och uttryckte att han typ inte kan fokusera på att umgås när jag har det såhär.

    Vi ska flytta ihop nästa år och han gick på om att jag måste ändra mig, blir mer städad osv. Jag sa att det här är så som jag är och det eskalerade till ett jättebråk och han åkte hem istället. Fattar att städschema är bra när man bor ihop och förstår väl att jag kanske behöver ändra mig, men jag får panik över att han är så pedantisk. Hur hanterar man sina olikheter? Är det rimligt att ens pojkvän har så mycket åsikter om mitt hem och stök när vi inte bor ihop?

      Klart han inte behöver ha åsikter om han inte bor där.

        Ja men han är ju här ganska ofta… kanske ger legitimitet att ha starka synpunkter på hur jag sköter mitt hem?

          Nej. Inte så länge ni inte delar hem. Men det är ju bara min åsikt. Jag skulle bli galen om någon hade synpunkter på hur mitt eget hem skulle vara. Men bor jag med någon får jag ju kompromissa.

      Jag är som din pojkvän, jag mår verkligen dåligt i stökiga miljöer och kan inte slappna av. Ser bara allt jag vill städa och plocka undan. Skulle inte kunna tona ner det eller ha något städschema, jag hade städat och plockat och blivit sur trots att jag ”inte behöver”. Ska du leva med honom så får du nog ändra dig. MEN jag tycker samtidigt inte att man ska behöva ändra sig för någon, så du kanske helt enkelt ska fundera på om det är något att satsa på. Finns ju så många där ute som inte bryr sig 🙂 Jag skulle aldrig kräva att någon ändrade sig för mig, jag skulle helt enkelt släppa den personen och leta vidare

        Mycket annat är ju bra utom just detta.
        Jag är mer personen som bryr mig mer om samtal och upplevelser, kan därför bortprioritera städning för att göra annat.
        Jag får väl jobba på mig själv och min ordning… Blev bara så ledsen för ville ju ses ikväll och tyckte det var viktigare att hinna ses än att det var rörigt. Han hade önskat att jag hade smsat och förvarnat att det var rörigt så att han kunde vara förberedd. Jag som inte ens tyckte det var så farligt stökigt…

          Men han är väl som mig då. Mår dåligt av det. Jag kan liksom inte koppla av alls, för mig är det jättedistraherande. Blir kaos i huvudet. Skulle dock aldrig be någon förvarna, jag skulle härda ut och sen dra hem. Men prata med honom, var ärlig och säg att det är sån du är och fråga vad han vill att ni ska göra för att lösa det, bara han kan svara på det

            Håller med, är superpedant, torkar ytor titt som tätt och håller hyfsat snyggt jämt.
            Det går liksom inte att avtala bort, skulle aldrig kunna leva i ett plottrigt eller sunkigt hem.. Mår dåligt när jag ser hur andra kan ha det och vill bara fly (hem) 😛

      Kommer du orka med hans åsikter när ni bor ihop?

        Tänker att det inte kommer hinna bli så stökigt för att han alltid kommer se till att städning och undanplockning sker omgående.

          Låter som det kommer bli en grej ni bråkar ofta om om du tänker så redan nu, han kanske inte vill vara den som bär ansvaret över det

          Vill du få det att funka så bör du nog vara redo på att inte bara han ska kompromissa

      Nej, man har inte rätt att bestämma hur andra ska ha det, men jag skulle inte vilja flytta ihop med en slusk. Han är väl orolig för hur det ska bli i ert gemensamma hem.
      Om det är viktigt för dig att bo med honom måste du nog ligga i lite mer med städningen.

      Du ett råd flytta inte ihop med denna killen om du vill dig väl. Beter han sig redan nu kommer det troligen bli mardröm för dig att dela hem med honom

        Håller med! ?

        Va? Det är väll ett fullkomligt vuxet beteende att vilja ha ett städat hem? Jag förstår hans rädsla för att bli den som kommer få städa allt i hemmet. Jag är precis som TS och min man är pedant. Vi möts på mitten. Ok om disken står framme någon timme extra men inte över natten tex. Jag fattade inte i början hur DÅLIGT han mådde av att det är stökigt. Jag mår ju inte dåligt direkt när det är rent så det är ju en ganska enkel kompromiss att städa mer än vad jag vanligtvis hade gjort. Sen är det självklart drygt av PVn att lägga kommenterar redan nu men jag kan förstå hans rädsla för oro det framtida hemmet och att han därmed uttryckte sig klumigt. Städningen är det ENDA i vårt förhållande där vi inte ser lika på saken. Tänker det är en ganska liten grej och jag lätt kan tänka mig städa som en normal vuxen DOCK ej som en pedant den delen för han sköta.

        Vänd på rollerna. Hade ts varit man, och partnern kvinna, hade du gett samma råd? Det är väl helt rimligt att vilja ha ett städat hem? Jag förstår att pojkvännen är orolig för när de ska bo tillsammans.

      Hello soulmate! Har precis samma dynamik i mitt förhållande. Min pojkvän tycker det är jättejobbigt med mycket prylar överallt och håller kliniskt rent på saker. Jag däremot, jag lever gärna i ett kreativt kaos med mycket saker framme. Nu är vi sambos och har löst det med kompromisser. Vi har varsina egna utrymmen där man själv får styra och så får de gemensamma ytorna vara ett mellanläge. Nu bor vi i hus och har ett varsitt arbetsrum (innan vi flyttade till hus hade vi varsin hörna i ett av rummen). I min killes rum finns inte en pryl framme, allt är undanplockat och organiserat. I mitt rum låter jag allt jag vill ligga framme, håller på med tusen projekt samtidigt och det är helt okej. Och blir det för rörigt i vårt gemensamma rum så kan jag bara ta alla mina grejer och lägga in dom på
      mitt rum tills jag har tid att plocka i ordning. Egna utrymmen är en toppenbra lösning! Viktigaste av allt skulle jag dock säga är att inte skuldbelägga någon. Båda ska trivas i ett gemensamt hem. Lycka till!

      Flytta inte ihop! Han kommer må dåligt över att behöva städa ihjäl sig och du kommer må dåligt över att känna dig kontrollerad och inte fri i ditt egna hem.

      Jag är noga med att ha någorlunda städat och hemmet är alltid fint, ända tills sambon kommer hem från jobbet då blir allt fult och äckligt.. Han ska plocka undan tallriken, ta disken och torka upp fläckarna han orsakat ”SEN”. Han ska slänga snorpappret ”SEN”. Alla saker han river fram lämnar han där han står och ska plocka undan sen. Kläder han använt släpps rakt på golvet. Han lovar att göra sin del av hushållssysslorna sen, allt ska göras sen. MEN INGENTING BLIR GJORT!! Jag får gå runt och känna hur han inte respekterar mig och det jag gör i hemmet. Jag får städa ihjäl mig efter barnen + det stora vuxenbarnet som är VÄRRE än barnen. Hade jag vetat att det skulle vara så här så hade jag ALDRIG flyttat ihop. Jag får inte göra annat än att städastädastädastäda och jag blir fan utbränd av att känna stressen över att ALDRIG få ha ett någorlunda fint hem. Inte nog med det så är det jag som får hålla koll på barnens tider, packa väskor och göra ALLT!!! För han är bortskämd som dig och sätter nöje framför plikt och sysslor.

        Fast nä, alla som är kassa på att städa är ju inte respektlösa och ovilliga till förbättring som din man. Jag och min man har precis samma problem som TS men det är också det enda problemet vi haft. Vi har bott ihop i snart sju år och har fått kompromissa. Jag har fått lära mig att städa/ta undan efter mig för att göra min man glad, tycker det är ett litet pris att betala för att han ska känna sig att jag bryr mig om honom och vårt gemensamma hem. Vi försöker städa 50/50 men oftast blir det att jag kanske städar 40% men jag försöker och känner mig inte alls styrd ut av detta. Han har tålamod och uppmuntrar mig. Jag försöker städa mer och han försöker klaga mindre.

      Flytta för fan inte ihop! Ni kommer bara bråka. Varje dag. Man kan ha fina relationer som särbos. Men ärligt, om han nedvärderar dig pga stök hemma så är han kanske inte drömkillen ändå.

      Har haft lite samma problem, min man har alltid varit den ordningssamme av oss, dock ej överdrivet pedant. När det bara var vi två var det alltid ganska rörigt hemma hos oss, men sedan vi fick barn så har jag verkligen fått skärpa till mig (vill inte att mina barn ska ta efter mig) men det har varit jobbigt, men jag lovar det är som ett vanebeteende, det tar väl 30 dagar sägs de för en person att öva in en ny rutin har jag läst. Vi har ett städschema som vi följer, jag har annars svårt att ta ”eget initiativ” till städning. Vi gör lite varje dag, istället för att ägna en hel dag i veckan åt det, för oss funkar det bäst att göra lite varje dag.

      Saker vi gör dagligen:
      Diskar, plocka undan när barnen lagt sig (så man vaknar upp till ett städat hem på morgonen)

      Veckovis:

      Mån:
      Tvätt: vit/ljus tvätt
      Vattna alla inomhusväxter

      Tis:
      Städar köket & barnens badrum (dammsuga, moppa, dammtorka av ytor)

      Ons:
      Matplanering för kommande vecka + veckohandling online
      Tvätt: färgade kläder

      Tors:
      Städar vardagsrummet (dammsuga, moppa, dammtorka av ytor)

      Fre:
      Hemleverans av veckohandlingen
      Städa våra 2 sovrum (dammsuga, moppa, dammtorka ytor)

      Lör:
      Tvätt: handdukar/underkläder
      Städa mitt och makens badrum (dammsuga, moppa, dammtorka ytor)

      Sön:
      Byta lakan & tvätta dem
      Tvätt: svart/mörk tvätt

      🙂

      Funderar på att skaffa en robotdammsugare också.
      En annan sak som jag sparar in tid på är att jag aldrig stryker kläder. Har väldigt få kläder som behöver strykas för att se fina ut.
      Har ni råd kan ni ju också anlita städhjälp 1 gång i veckan som tar det grövsta, kan ju vara värt det om han är jättepedant.

      Kanske är för sent för att svara men jag och. Mitt x hade det så. Jag har den pedanta och han den stökiga. Kan säga som så att det är därför vi är just X, jag städade och blev bitter. Han ansåg att jag bara gnällde och klagade på hans stök. Hejdå med den sagan… Han försökte förbättra sig och jag försökte förändra mig men det går ett tag sen blir det bara jobbigt att inte kunna vara sitt sanna jag.

        Skrev för fort på ny telefon men du förstår nog..

        Oj så hoppas jag ju inte det slutar för oss :/

    OT … men nu tycker jag att My Martens hälsa är väldigt oroväckande , nu har hon brakat ihop igen vilket inte är konstigt alls när man har en utmattning med depression i botten oavsett om man försöker ”lugna” ner sej , Hur ska hon kunna ha sonen och sköta om honom på ett sätt som barn behöver när hon är ett stort vrak själv ? Så oerhört ledsamt för barnet som inte kan förstå detta , Och att låtsas inför ett barn funkar tyvärr inte alls för barn känner av dåliga vibrationer mer än vuxna .. Men hon verkar inte alls förstå att det är hon som måste göra en totalvändning av sitt liv om hon ska bli en sund mamma för sitt barn ,

      Det här känns så himla fejk. Skriv ”Kan vi inte skvallra lite om My” istället

        Jag tror My blivit av med ’vd-jobbet’ och för att rädda sig själv förklarar hon sig med att återigen fått ett bakslag i sin psykiska hälsa. Var ju likadant när hon slutade som personlig tränare.
        Blir så full i skratt när hon nämner sin läkare som ’SIN’ överläkare som hon har telefonnummer till och kan ringa till dygnet runt. Hon är otroligt viktig och märkvärdig hon ? En äkta VIP

        Anonym ! Googla ordet EMPATI .. finns andra än småbarnsmammor som mår skit att skvallra om . även on man inte har egna barn så bryr man sej väl om andras barn som riskerar att fara illa på grund av att deras förälder mår skit ? Men din kommentar bekräftar verkligen att det faktiskt finns människor som skiter fullständigt i andra och utgår från att det de tror är sanningen .

          ?

        Där har vi en om är fejk, finns ingen falskare. Usch. Hittar på vad som helst för uppmärksamhet och för att slippa undan saker, fy fan. Nej ge henne ingen uppmärksamhet här, hjälp henne inte att tjäna pengar. Ge henne inga klick.

          Hon kanske fått sparken som VD.

      Men NEJ ge henne ingen uppmärksamhet för f.. Hon har inte brakat ihop, det där var clickbait. Hon vet att hon får fler läsare och högre statistisk när hon skriver sådana inlägg, och det var inget som hänt idag vilket hon ville få det att verka som, clickbait, taktik. Ge henne inga klick! Du behöver inte oroa dig, hon hade energi en stund efter iaf att sitta ute med vänner och energi till att skriva ett långt inlägg. Det är taktik bara. Hon vill ha läsare och hon vill att folk ska tycka synd om henne efter att hon gjort bort sig och fått kritik, det är i vanlig ordning. Ignorera henne.

        Om ett par dagar har hon glömt vad hon skrev idag, klistrar fram ett leende och går på något hjärndött jippo.

          ? exakt så!

    Någon som följer heja_agnes? Vad ledsen jag blev idag 🙁 Agnes ❤️

      Vem är det? Vad har hänt?

        En 3 åring som fick en hjärntumör förra året… Man har kunnat följa hela resan på insta. Såg ljust ut i somras, tumören nästan borta, men hon blev sämre för nån vecka sen och nu har de fått dödsbesked 🙁

          Så sorgligt.

      Ja, så väldigt sorgligt. Även om jag inte alls känner familjen, så har man ju hoppats att allt ska ordna sig för dem.Fotot på Agnes i sjukhussängen och mamman rödgråten med lillebror i famnen, är hjärtskärande.

    OT Har Kissie gjort abort? Nu menar jag, såg nån video där det stod ”måste göra abort” men har ej kollat på videon?

      Nää hennes hund

      Nope! Pratade om sin hund…

    Någon mer än jag som bröt ihop över M Graafs instagram idag, men jag är känslig. Mer OT, såg att Shell kontaktat Kissie angående hennes inlägg. Ser just nu tv-programmet med Skäringer om kroppshets och de visade just retuscheringar, tips.

    OT. Ni som läser inne hos challizz, vad tycker ni om hennes tips på fräsch sallad som passar till ALL mat?

    Och nej jag är inte challizz som vill ha klick till bloggen. Ni behöver inte klicka er in, jag ger er receptet här: färdighackad sallad på påse, gurka, tomat och majs. Olivolja på det. Nästan i klass med bookens pulversås..

      Låter avancerat…..

      Vilken grönsak ska i först? 😉

      Challizz verkar rolig, längesen jag läste hennes blogg och nåt om henne här. Får nästan kolla in, Challiz kan gott få klick.

        Hej Challizzz ??

    Det ska bli spännande att se vad det blir för frisyr!! 🙂

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda lantlivsblogg

    När en av mina kollegor skulle gifta sig så provade hans blivande fru ut sin klänning hela 9 månader innan bröllopet. Alltså jg fattar att man måste vara ute ingod tid men 9 MÅNADER. Jag hinner liksom ändra mig två gånger varje morgon om vad jag ska ha på mig samma dag. Måste vara skygglappar på resterande tiden för att på bröllopsdagen inte känna att jag hade kunnat haft på mig det där

      Eh det låter faktiskt helt normalt? När jag gifte mig förra året så var det 6-8 månaders ”leveranstid” på alla klänningar eftersom de sys upp/justeras efter ens egna mått. Jag började kolla klänningar 8 månader innan bröllopet och då tyckte butikerna att jag var sent ute ?

        Jag hade ett försommarbröllop och började leta klänning i december. Tyckte att jag var ute i god tid men fick reda på i klänningsbutiken att det kan vara leveranstid på över ett halvår. Snacka om att jag blev stressad när de sa det, men hittade drömklänningen i första butiken som tur var ✨ Men har en vän som två månader innan bröllopet fortfarande inte hittat klänning, DET var stressigt…

      Låter helt normalt tycker jag. Alla jag känner har börjat prova ut sina klänningar ungefär 9 månader före bröllopet.

    Tja, själv kommer jag spara ut håret i två år för att ha mitt naturliga hår på min bröllopsdag, och har kallt räknat med att kunna sälja håret efteråt. Måste bara prata med min frisör om hur intensivtoning påverkar håret nästa gång jag besöker henne.

      Eh..

    OT nu har clubprivesthlm lagt ut en ny bild på Sindy så det kan knappast vara en hemlighet som någon hävdade. Ingenting fel med att vara exotisk dansös men det gällde ju företagets limmo som Sindy påstod sig ha hyrt som diskuterades i ett annat inlägg

    Har inte läst petras inlägg men ett tips från min frisör var att om man ska ha uppsatt/halvuppsatt hår så kan det vara en ide att undvika ombre-hår åtminstone i underhåret, kan annars se tacky ut. Hade själv lite ombre effekt i överhåret/benan och sedan nyslingat i resten av håret ända upp till rötterna.

    Jag fattar att man vill känna sig fin, men denna utseendestress (på alla plan) känns inte sund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.