Monica Lewinsky twittrar Eminem om anti-mobbingkampanj

I sin inledning nämner Monica Lewinsky Eminems hit från 2013 – Rap Gold – vars text innehåller rader om Bill Clinton sexskandal.
Eminem – som berättade för Anderson Cooper i 60 Minutes från 2010 om hur han blev mobbad under hela gymnasiet – verkar fortfarande inte ha svarat på Monica Lewinskys inbjudan om att jobba tillsammans i den anti-mobbingkampanj som hon organiserar.
Däremot har ”School Safety Advocacy Council” svarat på hennes tweet och erbjuder sig att hjälpa till med marknadsföringen.

Det krävs ändå en viss självdistans att sträcka ut en hand till en man vars musik varit allt annat än anti-mobbing – både mot Monica men även mot många andra kända och mindre kända människor som artisten på ett eller annat sätt inte gillat.
Han har bland annat rappat om att döda sin exfru Kim, om att Christina Aguilera givit honom en könssjukdom, han har hånat artisten Everlasts hjärtproblem och rappat om allt våld han velat utsätta alla medlemmarna av bandet Limp Bizkit för. Han hotade Moby med att skicka sin lärling Obie Trice på honom och Will Smith fick skit för att han påpekat att han vunnit priser utan att svära i sina texter.
Ja, Eminem har en ganska diger resumé av beefs så det är ändå stort av Monica att tänka på just honom här.

Men som sagt…
Än så länge ekat det tomt av svar från Eminem på Twitter. Men den som väntar på något gott…
(Det är lite av THKs mantra förresten)

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nämen! Bella lanserar nå nytt Löwengrips-kladd idag. Could’nt see that one coming ??

      Silvermask för håret.

        Läste springmask för håret.
        Som en kombo av höstens bästa: lus och mask!

          Springmaskar som käkar löss? ???

        Läste silverfisk.

      Och hur många gånger har du skrivit det idag?
      Får du betalt av BB?

        Menar du mig? Isf en, såg det nyss på hennes insta.

      Allt detta jobb från hennes sida för ett liten lansering av ett litet styck kladdis. Känns ju som om hon vill att vi ska tro att hon iiiiinte har en strategi…

        Fast det kommer ju hårtrasor sen också!

    De flesta har väl kunnat räkna ut att de senaste veckornas charmoffensiv haft ett kommande monetärt syfte. Att hon fick lite hejarop här för att hon plötsligt varit genuin, snäll och gullig i en live – där hon säljer sina produkter (facepalm) – gör ju att man iaf förstår att hon har många potentiella kunder kvar. Heja!

      Svar till SUPRISE

    Ot men väldigt mycket Mathem och Mat.se på instagram-konton just nu men vilket är bäst? 😉 Mycket Ideal of Sweden också. 😉

      ?

      Mat.se är billigare.

      Tycker bättre om mat.se, dock lite tråkigt att man inte får någon bonus eller extra rabatter som trogen kund. Har handlat där regelbundet sedan 2014. Mathem ger regelbundet ut rabatter på 150 kr för återkommande kunder vilket jag tycker är bra. Men till pris och utbud är mat.se bättre tycker jag.

    OT Shell har tackat Kissie för det hon uppmärksammade, och de ska ta bort dessa tidningar stod det.

    Om han svarat i DM till henne så.är det ju svårt för oss att veta!

    Slutet på THKs mantra måste vara….”väntar alltid för länge”.

    Seriöst, sluta skamma henne. Och läs på.

    Såg någon Blondis live på insta igår? Jag pallade bara fem minuter. Tittarna ställde frågor men hon höll krampaktigt i någon livsnödvändig kladdprodukt som hon försökte få folk att investera i ?

    Hon nämner hans smeknamn, Rap God.

    Bästa är dissen till Machine Gun Kelly som kommenterade Eminems dotter för några år sen, och hans svar.

    https://youtu.be/Fp0BScQSSvg

      Eminems Killshot var ju fantastisk haha! MGK har inte mycket att komma med framöver

      Fattar inte

    Ot. Jag måste bara rådfråga.
    My matens har plötsligt skrivit en kommentar på sin blogg om mig. Ett svar till en raderad ko. En tar där hon Åström att det är jag. Jag försvarar mig då jag inte har kommenterat sedan hon ljög om en läsare. Det där m fingret. Samt uthänhnimgrn av sonen. Har dock varit hennes meningsmotståndare här. Antagligen en repressalier från hennes sida långt i efterskott. Men nu ljuger hon om att jag skriver kommentarer i annat nick fast m samma ipnr. Vi har haft en dialog påhennes blogg. Där kräver jag att hon mallar alla mina kommentarer m ipnr, så jag kan försvara mig. Då raderar hon mina svar samt hennes. Kan jag krävsatt portalen ger mina personuppgifter m kommentarer och ip till mig. Det här är helt stört.

      Du får skriva om din kommentar utan stavfel/autocorrect så kanske vi kan hjälpa till.

        Gick att förstå.

      Och?

    Ah, jag vet. Var på öhonbehandöimg i förrgår så jag har riktiga problem m att skriva just nu. Ser att dialogerna m my ser helt moffo ut. Men det är ögonen. Retligt. Jag får återkomma någon annan dah

      skriv inte om henne här, kontakta hennes portal ist och berätta där om att hon ljuger och beter sig.

        Du har rätt. Tänkte mig ett svar här först. Huruvida det är möjligt att få ut sina personuppgifter m ip. Kommentarer. Jag har skärmdumpart konversationer i aktuellt inlägg. Vill ha en ordentlig förklaring.

    Camcam varför tog du bort de kommentarer som innehöll kritik mot Lewinsky..?

    Kolla in Monicas Ted talk. Redigt bra.

      En annan intressant grej är P3 Dokumentärs avsnitt om Bill Clinton och Monica Lewinsky. Mycket information som jag inte visste om innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.