Dessie är sugen på att börja blogga igen

Utöver det så jobbar jag även vid sidan om med lite annat roligt, bland annat hjälper jag till och sälja Kaffemaskiner för KW Karlberg (Sveriges bästa kafferosteri!) och även salesman för Nor-Tech Scandinavia. Nor-Tech är då båtarna som jag brukar lägga upp på min instagram/blogg, ni lär få se mycket mer av dom i framtiden!

Sen så har jag lite annat smått och gott som jag gör vid sidan av. Så det är det ungefär som jag sysslar med nu för tiden. Jag tänkte att jag ska börja fota/filma lite när vi åker dessa båtar, för er som är båt-intresserade så är det här, enligt mig i särklass de absolut finaste, mest klassiska båtar. & på råga till det, Sveriges snabbaste båtar.//Dessie

Dessie har uppdaterat sin blogg med lite smått och gott från sitt liv efter att ha fått frågor om vad hon jobbar med nu för tiden.
Enligt henne själv så studerar hon på mer än helfart, arbetar som kundkoordinator och sociala medier-ansvarig för en mäklarbyrå i Stockholms innerstad, samtidigt som hon säljer kaffemaskiner och båtar(!).
Båtar? Ja, båtar..

Är det någon mer än jag som osökt kommer att tänka på den där influencer-side kicken Vanita – som hängde med Kissie, var med i Lyxfällan där hon endast ville arbeta med att sälja just båtar och som sedan fick fängelse för att ha knivhuggit sin pojkvän?
Hon ville BARA arbeta med att sälja ”yachts” – eller ”jåttar” och med de i åtanke så måste hon vara gröööööön av avund på Dessie nu då.
Jag undrar hur man kommer på att man enbart vill arbeta med att sälja ”jåttar”? I Sverige? Marknaden måste ju vara lika sprudlande som mitt humör när den första snön faller och insikten om hur länge det är till sol, sommar och värme dimper ner lika överraskande som en könssjukdom efter Hultsfredsfestivalen.
Hur många ”jåttar” kan säljas i Sverige varje år? Två?

Hur Dessie ska hinna med att peta in blogga i det här – minst sagt – fullsmockade livspusslet vet jag inte men allt går om man vill, eller vad är det man peppigt säger?
Har ni saknar Dessies blogg?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man kan inte sakna nåt man inte visste fanns;)

      Nej men isåfall var nog inte frågan riktad åt dig

    Aldrig läst hennes blogg, men känner spontant att det är kul att det går bra för henne! Kanske var bloggpausen och fokus på en annan karriär det bästa hon kunde gjort. Hoppas det går bra för henne och att hon tar det lite lugnt emellanåt också. 🙂

    OT men dök Petras nyblivna make inte upp på festen dagen efter bröllopet? Kan inte hitta han på ett enda klipp eller bild på instagram.

      Vadådå?

        undrar mest om han låg bakfull på rummet.

          spelar det någon roll för dig?

            Ja jag har själv tänkt att ha en tredagarsfest på mitt bröllop men vill inte att min man, eller jag, ska missa sista festdagen. Hände det Strömgårdens kan det säkert hända oss och därför spelar det roll för mig.

            Eller så tycker jag helt enkelt att det är kul att spekulera vad som händer på en väldigt uppmärksammad fest? Är inte som att jag ställer frågan i en utfrågning mellan två statsministerkandidater.

      Du menar ”picture or it didn’t happen”?

        lite så. är ju ändå en fest av en influencer för influencers, vars liv går ut på att dokumentera allt.

      Han var där, syntes på Stephanie strauchs instastory

    Förlåt för OT, men starkt av My Martens att visa sitt ansikte!?

      Låter som clickbait, kommer icke klicka!

        Finns ingenstans att klicka ?

      Lite lustigt att hon dissar alla förljugna bilder när hon själv har det förutom en enda.

      Asså ursäkta mig??? Vadå starkt att visa sitt ansikte, vad skulle vara fel på hennes ansikte? Sådär ser skitmånga av oss ut hela tiden, välkommen till verkligheten.

        Få influencer som visar sina ”dåliga dagar” ?

          Nej Jonna Lundell visar sitt finniga ansikte utan mink hela tiden. Och många visar sig osminkade.

          Annica Englund har gjort det också, visat upp finnigt ansikte, och Mona visar sina blåmärken ser lite läskigt ut.

      Lite finnar oj vad farligt och modigt att visa eller inte ?

        Jag hoppas hon går till en hudläkare med sina problem, så ska man inte behöva Se ut efter tonårstiden.
        Nu var mitt sju resor värre , men isotretinoin har gett mig livet tillbaka?

          Tyckte hon var väldigt vacker osminkad. Man såg hennes ansikte liksom. Om finnarna stör henne kan det absolut vara dags för hudläkare med tanke på åldern alternativt byta preventivmedel.

      Vadå? Ska man gömma sig när man har finnar?

        Nu får ni ge er! I stort sett 100% av alla vuxna kvinnor täcker sina blemmor och finnar med smink. Ytterst få vågar gå osminkad med sår i ansiktet eftersom akne är tabu, så försök inte spela dumma här!

          Är du ett troll eller? 100% av Sveriges kvinnor sminkar sig verkligen inte. ?

          Hahaha nej. Jag har finnar och sminkar mig inte och många kvinnor här omkring sminkar sig inte dvs över 30 plus. Då är man trygg i sig själv och skiter i vad andra tycker och tänker om ens finnar mm.

            Så om man sminkar sig när man är över 30 är man inte trygg i sig själv? Tycker ofta att du skriver roliga kommentarer men det där var ett rätt blåst uttalande.

            Öhh ha ha ha.. stämmer inte.

          Ge dig? ÄR du MM som är här och försöker få klick. Jonna Lundell, känner du till kanske? Jonna visar sina finnar jämt och ständigt, på både bilder och i vloggar och har gjort i flera år.

        Menar bara att i influencervärlden är det få som visar sina finnar el rosacea…?

          Det brukar ju hyllas när du gör det, kanske pga hyn du håller dig hemma lite nu. Bröstop på gång också kanske, då kan man behöva sjukskrivning en tid.

            Du verkar vara en trevlig person ?

          När en gjort bort sig så behöver en ju släta över det med snyft, flytta fokus och få sympatier. Slut med Lifestyle och likeradio så därför snack om inre resa, nya val och välja bort..? Försöka göra karriär på utmattningsdepression ist, vilket är välkänt ökar statistik och intresse. Många historier, olika versioner…tyvärr svår att lita på och tycka synd om. Om det verkligen är illa och hon mår så dåligt så borde läkarna säga åt henne att sluta med soc medier för att hela tiden jaga ig-följare, jaga bloggläsare, tävla om gunst och sympatier, ligga före på listor, bra plats på bloggtoppen, få uppmärksamhet… vilket man märkt är viktigt för henne, en desperation. Det stressar såklart. Soc medier är stressande för alla.

            och samma frukostbild som nån vecka innan, bra med återanvändning. Och så lite reklam för sin grönsaksboost som ska boosta immunförsvaret hmm men fungerar den så bra egentligen hmm.. nu har iofs var och varannan människa varit sjuka i feber och förkylning i veckan.

            Ja. Kan det vara så att det inte fungerat som ”VD”, podd mm och hon försöker slingra sig ur situationen? Sen hur hon kan fortsätta göra reklam för sina vitaminer, jag har aldrig hört ngn som är så mycket sjuk…

    Vad händ med Vanita? sitter hon forfarande inne ?

      Hon fick hovrättsdomen i mars 2015, tre år för grov misshandel, så nej hon är nog ute.

      När du avtjänat två tredjedelar av ditt fängelsestraff ska du bli villkorligt frigiven, om det inte finns synnerliga skäl. Efter frigivningen har du en prövotid som motsvarar det som återstår av straffet, minst ett år.

      Hon har blivit hooked på allt vad flum heter. Verkar som att hennes mål är att bli en bättre och naturligare människa men att det liksom blivit lite… fel? såg någon video där hon pratade om att dricka sitt eget kiss osv. Vet dock ej hur aktuellt allt det där är men ja, jag tror att alla stadier i hennes liv är grundat i något djupare lidande men vad vet jag.

        Oj, vad annorlunda hon ser ut! Kände inte igen henne.

        Tyvärr så verkar hon må allt annat än bra.

        Herregud det där var konstigt.

        Hon har ju blivit helding.

        Men jösses vad var detta. Enaerasinnenmeduniversumflum wierd…

    Är det fortfarande mäklare hon pluggar till? Hur hinner hon med allt detta om hon pluggar mer än 100%?

    Är alltså genuint nyfiken och vill inte håna henne då mina 24h/dygn knappt hinner med laga mat, städa, studera 100%, arbeta 50-75%, och sova ? Bloggbevakning är de underbara toalettpauserna 😉

      Samma här, och har små barn så nu låtsas* stavning? jag skita och sitter här på bloggbevakning och läser kommentarer.

    Hon gör iaf. något av sitt liv. Till skillnad från flera av de tidigare superblonderade ”fjortisarna”, med en snedbena så de alla såg ut som små kantareller.
    http://www.posh24.se/svenska_kandisar/paow_och_dessie_i_bloggbrak_nummer

      Hur såg du själv ut som 14 åring? Kissie lever ju på sin blogg så vad är problemet?

        Ja men det är väl frågan om hur länge Kissie kommer att kunna leva på sin blogg. Finns ju redan, och kommer fler, mycket mer intressanta bloggare än henne.

          För att hon har sin stabila följarskara och företagen känner till henne. Hon tjänar ju även pengar på youtube, sina böcker osv. Snarare de som börjar blogga nu som nog kommer ha svårt att försörja sig.
          Men det är ju så för de flesta, man kommer kanske inte kommer ha samma arbetsplats resten av livet. Men man tar ju det som det kommer 🙂

        Jag hade kortklippt hår och använde endast lite mascara.

      Jag såg också ut sådär när jag var 14 ? Man var ju bara ett barn liksom.

      Är det bara jag eller ser Paow ut som en blond Eddie Redmayne på den där bilden?

    Gissar pengarna snarare men ja varför inte

      Tror inte hon kan tjäna så mycket pengar som bloggare längre

        Nog finns det deg att tjäna och få en massa gratis resor, hotell mm

    Lite OT men Hannah Graaf jobbar ju i Spanien på Skandiamäklarna eller nåt sånt, när tog hon sin mäklarlicens?

      Finns inga utbildningskrav (ingen licens, ingen auktorisering) för att jobba dom mäklare i Spanien, vem som helst kan göra det.

        Precis. Det ligger dessutom inte samma ansvar på en mäklare i Spanien som en mäklare här.

          Precis, det ar inget ansvar så som köpare vill det sig till att man har en seriös advokat som har koll på de juridiska detaljerna och hjälper en genom köpprocessen.

        En mäklare i Spanien är mer som en reseledare dvs man åker runt med spekulanter och visar hus och lägenheter.
        Så det som behövs för jobbet är körkort samt lokalsinne (alternativt en bra GPS).
        En fördel om man är trevlig och social också men det gäller alla säljare förstås 🙂

          Vad fasiken,varför jobbar jag kvar inom hemtjänsten för när jag kan visa lägenheter och hus i Spanien.Nää imorgon slänger jag in en uppsägning och tar första bästa flyget ned.Någon som hänger på?????

        Om man är snygg ?

        Tack man kanske skulle byta karriär! ?

      Tror de är mer att jämställa med säljare alt demonstratör.

    1. Dessie säljer inte yachts
    2. Vanitas plan var att sälja i Miami

    Du borde skriva om Jocke och Jonnas 24 timmars livestream och hur dom tigger pengar från deras följare som till 80% är barn? Samtidigt som dom lägger enorma summor på Mads onödiga saker. Tillexempel Jockes garderobsdörrar som dom la över 100.000kr på 🙂

      Skevt att tigga pengar ja. Men 80% av deras följare är inte barn

      Alltså jag har lite sporadiskt följt deras insta ”lundellhuset”. Blir förvånad över hur lång tid alla saker tar! Känns som det är 10 projekt åt gången istället för att bara fokusera på kanske en eller två projekt. Badrummet är exempelvis fortfarande inte klart, att då lägga 100 000kr (om det nu är sant) på ett par garderobsdörrar är ju absurt. Speciellt med tanke på hur allting blev så himla svårt ekonomiskt med alla bakslag enligt dem själva.

        ett*

        Ja, lägger de 100.000kr på ett par jävla garderobsdörrar blir jag chockad. Varifrån får de alla pengar? Tjänar de så mycket på youtube?
        Jag som är livrädd över vad min renovering kommer att kosta mig i en lägenhet.. Jag hade velat hålla mig under 100.000 men det är väl omöjligt ?

        Privatekonomi och företagsekonomi? Som jag fattade det så behöver de pengar för att kunna göra sina satsiga projekt som spökjakterna som är populära men som de går back på ganska rejält.

        Garderoberna de har köpt är Pax-garderober från Ikea. De filmade när de köpte dem. Så nej, inga 100.000:-. Plus swedol var med i deras live så dom är nog skapligt sponsrade på alla andra dörrar…

          Mitt fel, var tydligen toalettdörr som kostade så pass mycket! Vilket nästan gör det ännu mer galet. Men du har rätt, dom är säkert sponsrade. Vad behöver de då pengar till egentligen?

      Fy fan vad sjukt!

      Det är stört om det är sant. Tigga pengar för att kunna slösa dem på totalt oviktiga, materiella saker. Blir spyfärdig om det är sant.

    Fast det är olika hantverkare för tex badrum och designsaker.

    Jag har ingen att prata med för alla mina vänner och familj tror att jag har det så bra med min pojkvän.

    Så förlåt för ot, men jag håller på att sprängas och måste få skriva det svart på vitt så att någon ser det.

    Han dricker för mycket.
    Jag gillar inte det eftersom han då påminner mig om min barndom (och nutid) där mamma drack/dricker för mycket.

    Jag har förklarat det för honom och han säger förlåt och att han förstår mig. Men det upprepas ändå.

    Ihelgen lovade han att inte dricka.
    Han äter smärtstillande (utskrivet) av läkare eftersom han under sin senaste fylla ramlade och fick en spricka i armen.

    Jag jobbar inom sjukvården och jobbade hela natten.
    Han som lovat vara nykter höll det inte och drack i alla fall.
    Fick konstiga sms, helt osammanhängande..
    Satt på jobbet och oroade mig!

    Tänker att det är så dumt att blanda morfin och alkohol.

    I dag tog jag upp det och han blev jättearg!
    Han skyllde på att han gjort en massa bra saker under dagen (städat, varit till tippen) och därför gott kunde unna sig att dricka lite.

    Han skyllde också över allt på mig och sa att han var van att alla skällde på honom.
    (JÄVLA MANSBEBIS I OFFERKOFTA!!!)

    Det slutade med att jag började gråta och han sa ”sluta böla”
    Någon jag är EXTREMT känslig för. Mitt ex sa ofta så när jag blev ledsen/besviken.

    Det absolut värsta är att jag sagt upp min lägenhet och ska flytta in till honom och hans barn i deras hus om 1 vecka.
    Det är stor bostadsbrist där jag bor och jag vet inte var jag ska ta vägen?!
    För just nu vill jag inte bo med honom.

    Förutom problemet med alkohol är det bra mellan oss.
    Just därför gör det extra ont.
    Förbannande jävla alkohol att förstöra!

    Jag vet varken ut eller in och kan som sagt inte prata med vänner/familj pga skam.
    Jag har haft mycket dåliga förhållanden och orkar inte erkänna att det gått åt helvete, IGEN.

    Det låter så drastiskt men jag tänkte nyss att jag egentligen kan ta livet av mig.
    För jag orkar inte mer. Orkar ingenting.

    Jag trodde att det äntligen var min tur att må bra och skaffa familj.
    Fallet är så HÅRT ?

      Dumpa han har alkoholproblem!

      Kan du ta tillbaka uppsägningen? Gör det i så fall OMEDELBART!
      Det kommer aldrig, aldrig att bli bättre. Bara tvärtom. Han kommer att lova guld och gröna skogar ang. nykterhet och han kommer ALLTID att välja flaskan före nykterhet. Om han inte begär hjälp utifrån. AA eller behandlingshem.
      Jag har varit i din situation och du kan inte göra något åt hans drickande. Bara skydda och hjälpa dig själv. Idag är du en typisk medberoende. Om jag var du skulle jag börja gå på Alanonmöten. En grupp för anhöriga till alkoholister och du är alltid anonym där.

      Avslutar med orden: Allt han lovar om nykterhet, kommer att brytas och du kan inte göra något åt det.

      Du ska inte ge upp ditt liv men du borde ge upp honom om han får dig att må såhär… ❤️

      Klassisk alkis. Det kommer inte att bli bättre om han inte slutar helt och det har han inte lust med. Om du inte backar nu kommer du att sluta som medberoende. Om du inte känner till uttrycket så googla.

      Jag gick in i ett liknande förhållande med öppna ögon. Han drack också lite för mycket ibland men lovade att skärpa sig. Det hände naturligtvis inte. Det tog mycket hårdare på mitt psyke och min ekonomi än jag någonsin kunnat föreställa mig. Efter fem ganska roliga år fick jag slutligen nog och gjorde slut. Jag har det bra idag. Han är gift och har en liten son, men han kan inte ens hålla sig nykter på sonens födelsedag. På jobbet har han blivit omplacerad, troligen på grund av alkoholproblemen.

      Stick medans tid är och se dig inte om. Magasinera dina möbler och sov på soffan hos en kompis om det är nödvändigt. Trist med lägenheten, men du kan ju alltid fråga hyresvärden om du kan få ställa dig i kö hos dem. Att vara en bra hyresgäst är mycket mer uppskattat av hyresvärden än man skulle kunna tro. Se till att du lämnar en riktigt snygg och ren lägenhet efter dig så kanske du kan få en annan av samma hyresvärd. Varje gång du pratar med någon från företaget så nämn att du gjort ett misstag och att du letar efter nytt boende.

      Du vet innerst inne vad som är rätt att göra. Följ ditt hjärta så kommer det ordna sig ❤️

      Släpp för guds skull dina självmordstankar. Mår du så dåligt måste du söka hjälp!

      Snälla du, att din pojkvän har alkoholproblem är inte din skam att bära. Han blir inte hjälpt av att du håller tyst om hans problem.

      Ta hand om dig själv och gör vad du måste för att sätta din lycka och dig själv först.

      Känner inte dig men du är värd det bästa! ❤️

      stor varm kram till dig ”fan”! ❤ Jag vet precis hur det känns när en tror att det är ens tur att få vara lycklig och sen tvingas inse att det nog inte är det. ? Men det är så värt att lyssna på sin magkänsla, och tro på att den leder en till något bra i slutändan. Var rädd om dig!

      Hur mycket dricker han och hur mycket har han sonen? Du ska inte dras in i det men anmäl till soc innan du lämnar så att barnet får hjälp.

      Jag skulle gjort slut. Vet själv hur det är att växa upp med alkoholiserade föräldrar och skulle aldrig utsätta mig för den sorgen och ilskan igen. Aldrig.

    OT: Bra kommentar hos Mogi :
    ÅSA ERIKSSON23 September, 2018 at 00:57

    Du är väldigt effektiv – 11 frukostställen och 5 caféer på mån-tors! Önskar jag hade ditt tempo! Vill också till San Fransisco.

    ReplyAFASHIONISTASGUIDE23 September, 2018 at 01:02

    Jag ser det först och främst som mitt jobb att testa så många olika ställen som möjligt för att kunna ge så mycket bra tips som möjligt. Att jag sedan älskar mat gör hela processen fantastiskt rolig!  San Fran är helt fantastiskt! Jag och Johan planerar redan att åka tillbaka til Cali nästa vår! Kram!

    😀

      Hej Mogi.

        Tror du alltså, och flera som gillat, att Mogi gör narr av sig själv?

      Förstår inte hur de har råd med alla resor. Hur går det med lägenhetsförsäljningen?

    Som det mesta med Dessie under åren så låter det som överdrifter…

    Ja, med alla OT som detta inlägget gav så vet jag inte om hon ska starta någon blogg, intresset för henne verkar inte finnas.

    Jag har saknat Dessie. Gillade att se hennes stil, hon tog många outfitbilder och var tvärtom som mig som tonåring så tyckte därför det var otroligt intressant att följa.

    Jag tycker inte hon ska börja blogga, hon är inte så jättebra på det, typ saker hon skriver misstolkas lätt, hon blir lätt arg om nån inte håller med, hon trivs inte som offentlig, hon får skuldkänslor för att hon inte uppdaterar bloggen… bara massa negativt. Tror mycket mer på en arbetande Dessie med en lagom stor instagram, så som hon har det nu.

      Håller med, att lägga upp en youtubevideo på en låt hon lyssnar sönder just nu känns lite fjortis. Inläggen är inte så intressanta heller. De andra bloggarna har avancerat med språk osv, Dessiie är kvar i samma banor som förut

    Vanita Bergman kan man hitta på Youtube. Hon lägger ut videos där hon pratar om sin nyfunna andlighet. Hon dricker sitt eget urin och tror på klonade kändisar och att stirra in i solen för att bli frisk. :/

      Låter ju…friskt.

      Gud, snart börjar väl nån äta sitt bajs.

        Skulle inte förvåna mig om jockiboi redan gjort det för ett par år sedan.

        Haha men eller hur! Någon som hört om faecestransplantation och tror det kan göras hemma eller något .. suck.

        Finns massor av människor i bla. USA som går igenom sitt bajs varje dag och kollar efter inbillade maskar och larver. Så många bilder jag inte kan få osedda. :/

    Känns som att väldigt många influensers påstår att dom har runt 10 jobb, men kan oftast inte specificera dom. Undrar om dom räknar de så att ett samarbete=ett jobb. Låter som att dom själva egentligen tycker att dom inte gör en enda vettig grej och måste hitta på så många yrken som möjligt istället för bara influencer. Annars borde man ju kunna äga sitt yrke och förklara att de innebär hårt artbetr

    BOATS! BOATS! BOOOOOATS! (how i met your mother) https://m.youtube.com/watch?v=kuMV6OdcwxY

    Kan säkert vara kul, men det är ju inte Dessie på bilderna utan vanita från lyxfällan?

      Har du läst inlägget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.