Är Ivyrevels nya kollektion med Accent lite väl likt Marine Serres?

Kenza frontar Ivyrevels samarbete med Accent där de bland annat säljer ett par väskor med ett mönster som ser ut som en halvmåne.
En läsare lämnade en kommentar om att trycket var väldigt likt det som den franska designern Marine Serre använde i sin senaste kollektion.
Vad är er åsikt? Inte likt? Lite likt? Ganska likt? På tok för likt?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stör mig sjukt mycket på Nellies student 2019 champagneglas hon serverade i på sin födelsedag igår ? bilen hon fick, tackar till bilföretaget med? Är det samarbete tro

      Självklart!! Hur många hintar som helst om bilfirman på bilderna. Fin bil men lite trist med diesel i dessa dagar…..

        Varför det? De dieslar som säljs nu är oftast klassade som Eur6, dvs kommer att bli godkända i de ev. miljöszonerna. Det är ju inte som gamla risiga lastbilar direkt.

          Hm, njaaa, dieselfabrikanterna brukar ju säga så – och sen nåt år senare visar det sig att de inte alls följer några gränser utan är icke godkända. Det har hänt ett antal gånger…! Varfört ens köpa diesel när det finns bättre alternativ?

      Student 2019 Nellie Berntsson ??‍♀️ Varför gör ett företag ens samarbeten med någon som inte kommer ta studenten? Pinsamt

      Tyckte mest synd om henne att det knappt verkade som någon kom fit. Två kompisar?

        Och varför har hon inga vänner tror du?

        Varför är det fel om hon nu bara bjudit två vänner? . Alla har inte tusen kompisar

          Hon har ju ingen mer än två tre månader och sedan är de ovänner for life så det ör ju inget konstigt

          Inget fel med det. Hon hade mängder nyss och de är bara borta?

            Hon har inga kompisar för hon gör sig ovänn med alla.

    Ot: kan någon hjälpa mig att förklara en sak… när man går in för att kolla vilka som likeat Bellas bilder (30.000 st) så dyker bara hundratals namn upp? Varför blir det Så?

      Köpta följare och likes

        Jo men även fakekontona syns ju men det är antalet likes som inte stämmer…från 30.000 till 300 synliga?

      Jag provade att scrolla igenom Kylie Jenners likes (4 miljoner) och fick bara upp ca 300. Så det är nog nån gräns som instagram har.

    Ganska olikt?

    Halvmånar och cirklar.. nja inte så likt.

    Inte alls likt. Nyman är knappast nytt dessutom.

      Lol, nymåne!

      Jag tycker det är väldigt likt! Samma färg, samma design.

    Vid första anblicken ser trycken lika ut ja… Men känns inte som en bild på helt olika accessoarer bevisar något!

    På tal om Kenza, ska det vara så svårt för henne att reklammärka inlägg på Instagram?? Det är ju fan hennes jobb! ?

      Ett åtal kanske?

      Kenza är snål som ett troll och rädd för att bli förmånsbeskattad om hon skriver ut att något är sponsrat eller ett samarbete.
      Att hon bryter mot Marknadsföringslagen struntar hon uppenbarligen i eftersom det vore värre om hon fick betala skatt för hotellvistelser, lånebilar och spabehandlingar hon får 🙁

        Och hur vet du allt detta? ”Snål som ett troll”, sluta sprid massa hat!

      Bara att anmäla!! Isf att gnälla här!

    Jag läste ”Marie” Serre först och trodde verkligen det var nån förkortning/smeknamn på Marie Serneholt och bara wtf…

      Samma här.

        …och här ?

    Mjoo det e likt men jag stör mig mest på att alla väskor och att alla kollektioner inluencerna gör är så FULA och gjorda av dålig skräpkvalité men trots detta köper folk skiten pga är besatta av dom:(((

      Min väska för 500kr är lika fin idag som för 5 år sedan. Billigt behöver inte betyda dålig kvalitet.

        Min mest använda väska är en jag köpte på HM för sådär 15-20 år sedan…

          Till S: jo, men för 15-20 år sedan var det också en helt annan kvalitet på grejerna man sålde, även på billigare butiker. Har väldigt svårt att tro att en H&M-väska köpt idag skulle hålla så länge.

        Vänta nu, räknas 500kr som billigt för en väska?

          I mina mått mätt ja. Alla är olika!

        Jag sa inte att det var billigt, jag klagade på just kvalitén o sa att det e skräpkvalité. Man kan köpa en bra tygpåse för typ 50 kr som håller dig i hur många år som helst.
        Men om du vill prata pris så tar dom ju dessutom sinnessjuka överpriser också, som att det vore av ok kvalle när det verkligen inte är det. Såg exempelvis en tröja kenza hade på sig som hon marknadsförde för ivyrevel o jag såg bara av att kolla på den att det var plast, gick in för att dubbelkolla o mkt riktigt ”100 % akryl” och ändå tar dom 800 spänn för skiten. Upprörande.

          Mitt svar var för övrigt till ”Norrländskan” som sa ”billigt behöver inte betyda dålig kvalitet” pga det sa jag aldrig någonting om.

      Tycker också mycket är fult och dyrt. ?

    Inte likt. Är ju knappast unikt med halvmånar ens..

    vilka smala armar

    Hej, väldigt OT här, förlåt för det, men tycker att det brukar vara mycket goda råd här inne när folk ber om det. Jag jobbar med att göra fransförlängningar på en hälsa/skönhets studio i Oslo och idag blev jag attackerad av en kund. En kund kom till sin avtalade tid och började skälla ut mig efter noter för att jag inte svarat i telefon (var upptagen med en annan kund) och fortsatte att verbalt trycka ner mig under dom första 10min av behandlingen, så till den grad att jag satt och skakade, fick avbryta behandlingen och bad henne gå. Hon började skrika och kalla mig allt det värsta hon kunde komma på, hota mig med allt möjligt, att hon skulle få min firma nerstängd och började sedan ta bilder på mig med telefonen rätt upp i ansiktet på mig, jag försökte då få undan telefonen och bad henne sluta då tog hon upp en iPad från receptionen och kastade på mig, kastade ner alla saker från receptionen på golvet och stormade sedan ut. Jag ringde så klart polisen men dom svarade med samma energi nivå som en avliven katt och bad mig bara ta mig till en polisstation imorgon för att göra en anmälan. Min fråga nu är väl om det ens är värt det? Känner att för min självkänslas skull så borde jag göra det men känner också att vad ska det leda till? Vill aldrig se den hemska kvinnan igen eller behöva påminnas om det här..

      Fyfan! Ja, ta din sista lilla gnutt energi och polisanmäl! Hon kan göra något igen mot dig eller någon annan och då är det bra att polisanmälan funnits tidigare.

      Gör en polisanmälan för din och salongens säkerhets skull. Vem vet vad hon skulle kunna anklaga dig för så det är bra att du har en polisanmälan på händelsen så fort som möjligt. Vissa människor är helt galna och jag har haft min beskärda det på min salong. Kolla upp hennes namn och hör runt med salonger nära dig om hon har varit där också. (Jag menar inte att du ska hänga ut henne men det kan vara bra för dig att veta). Vissa kunder har i system att klaga och dra till med allt möjligt för att få en gratis behandling.

      Gör en polisanmälan! Det där är inte ok. Sjukt att en vuxen människa inte fattar det. Fanns det något vittne?

        Ja jag vill liksom göra det för min och alla andra potentiella offer, men det var liksom nånting i hennes blick, att hon liksom inte hade några spärrar.. Jag har ju allting vitt och sköter allt efter alla lagar osv men blir ändå så otroligt orolig. Känns som att hon typ hade kunnat hälla aceton i sina egna ögon för att sen skylla på mig.

          Låter ju definitivt då som att du skall anmäla så fort som möjligt, så att i te hon hinner komma med en anmälan först!

          Fokusera på vad du ska göra istället för att skriva i ett kommentatorsfält som tillhör en blogg som överhuvudtaget inte har med ditt jobb att göra.

      Låter som J0sefin T0l0nen som stannade kvar i en frisörsalong i 20 timmar och tvingade frisörskan färga om hennes hår sex gånger pga hon inte blev nöjd.

        Samtidigt som jag liksom vill anmäla och ta kampen så känner jag mig oroligt utsatt och ensam. Salongen jag jobbar på startade jag och min man för tre år sedan och vi har lagt varenda krona på att öppna och få det att fungera och att en människa sedan hotar med att ta det ifrån dig ger iaf mig orolig ångest och väldiga hjärnspöken

          Tänk om hon har gjort något liknande mot någon annan salong? Det vet vi ju inte. Ju fler anmälningar mot en person, desto seriösare ser polisen på det.

          Kärlek till dig❤️?

        Anonym 18:48
        Googlade, är det den här kvinnan du menar?
        https://www.flashback.org/t2871514

          Japp.

      Låter som kunden var påverkad av något (kokain är min gissning)

        Jag tror att hon mer var hög på sig själv, vår salong ligger ingen ”finaste” delen av Oslo. Och att det kanske var just det att hon aldrig hade fått höra ett nej av en i hennes ögon ”lägre människa”, för det var verkligen så hon behandlade mig. Som smuts som inte var värd någonting

          I den*

        Va?!? Vad grundar du det på? ?

        Hahaha sjukt otippad gissning ?

      Tog du foton på röran hon lämnade efter sig?

        Hej igen, ja jag tog foton på röran hon orsakade samt den krossade iPadrn. Jag ringde polisen direkt efter att det hade hänt och har bestämt mig för att gå in och prata med dom imorgon. Vill göra en anmälan för att det som någon sa ska finnas på papper vad som hände ifall hon skulle hitta på något annat, jag hade en kund som låg i ett annat rum med öronproppar och musik som hade hört smällar (ipaden och ting som for i golvetoch dova röster) men annars är det ju ord mot ord.. är det någon som vet om man bara kan få det noterat hos polisen eller om man nu lämnar en anmälan kontaktar dom henne då?

          Om dom går vidare med anmälan kontaktar de henne. Men låt inte det spela någon roll, anmäl oavsett! Skriv ner allt du kommer ihåg, vad som sagts, händelseförloppet, fota allting, uppskatta värde, försök få med så mycket information som går till polisen. Du kan även ta med bevis på hennes bokning (i bokningssystemet), hennes uppgifter osv. Ringde du någon när detta just hade hänt tex? Detta kan också räknas som ett vittne, någon som hört hur upprörd du är. Hon kan ju vara känd hos polisen sedan tidigare ifall hon brukar bete sig sådär, och då är det lättare att få henne fälld. Men oavsett hur det går är det viktigt att du anmäler. Som någon ovan nämnde, hon kan ju utsätta fler för detta och finns då dina uppgifter registrerade hos polisen är det ju en fördel. Lycka till!

            Ja jag ringde polisen medans hon höll på att gå därifrån så dom hörde att jag var både skärrad och grät, och den kunden som låg inne i det andra rummet var där när hon kom så han såg att hon kom in och skällde på mig det första hon gjorde, och han hörde även smällarna från sakerna. Dock väldigt dovt eftersom han hade både öronproppar och musik i rummet. Har också alla hennes uppgifter och vet vem hon är då hennes dotter är semi känd alpinåkare här i Norge. Men Vill också tacka alla för alla kommentarer och råd, kändes väldigt skönt med lite uppbackning efter en sån här dag.

      Hon va troligtvis inte frisk. Släpp inte in henne i salongen igen om hon skulle dyka upp igen och ring vakter isåfall. Ni (varken du eller hon) kommer inte komma någon vart med en anmälan tyvärr.
      Hoppas du kommer över det. Kram

      Polisanmäl! Tänker att polisen har mkt att gå på eftersom du har kundens kontaktuppgifter och namn (?). Har du någon kollega eller annan kund som är vittne är det ännu bättre 🙂 lycka till ♥️

    En halvmåne är en halvmåne!? I så fall är väl alla halvmånar kopior av, tja, Algeriets flagga? Maldivernas flagga? Eller Algeriet har kanske kopierat Maldiverna? Eller tvärtom? Värt ett inlägg……….

    Kan nån tipsa om en BRA blogg? Inte en superinfluensig blogg utan gärna nån som gör nåt annat än att ”bara” blogga och/eller skriver bra. Gillar typ Hanapee, Spiderchick, Sandra Beijer, Underbara Clara och Elaine Eksvärd. Har testat men ej fastnat för Elsa Billgren och Flora Wiström. Skulle aldrig läsa t ex Kenza, Forni, Margaux, eller den typen av bloggar. Mitt flöde i Bloglovin ekar så tomt nuförtiden 🙁

      Tramsfrans!!!??

        Ja! Så tråkigt bara att det aldrig är några kommentarer (kräver inlogg?), hade velat diskutera massor där.

          Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Tramsfrans skulle behöva blogga någon annanstans än Aftonbladet! Hans blogg passar inte där och hans målgrupp hittar inte dit, och ingen kommenterar pga att det krävs typ fb-inloggning.

            Ja och när någon väl kommenterar så är det nån förvirrad äldre person som tror att Frans är en journalist som skrivit en seriös artikel ??

      En väldigt annorlunda blogg är Harpasione. Den skrivs av en helkroppsförlamad kvinna, så det är korta texter och ganska få uppdateringar. Var inne och kollade nu, den har inte uppdaterats på över en månad, vilket gör mig orolig. Har följt henne så länge. En mer vanlig lifestyle-blogg jag gillar är Cecilia Blankens, det är lite av allt i den på ett rätt slängigt språk. Önskar att Hanna Hellqvist börjar blogga igen, saknar hennes texter.

        Har du sett att Hanna Hellquist skriver krönikor på elle.se? Kanske kan fungera som substitut?
        https://www.elle.se/etikett/hanna-hellquist/

      Jag gillar en del av Peppe Öhmans texter ( http://www.jeanetteohman.com )

      Emma vintage. Finns många bra bloggar om vintage.

      Vet inte om någon av dessa möter dina kriterier men jag gillar dem i alla fall 🙂

      http://trendenser.se
      Inredning och ett nyvaknat miljötänk

      http://www.atilio.se
      Fina bilder, texter, recept, barn och DIY

      https://ann-olsson.squarespace.com
      Forskar och arbetar i USA, reser och fotar

      https://abeautifulmess.com
      Massa DIY!!!

      https://ceciliablankens.femina.se
      Smygreklam, fina kläder, resor och stundtals riktigt riktigt bra texter och ibland lite recept

      http://www.genusfotografen.se
      Uppdaterar sällan men finns mycket läsbart längre bak i tiden

      https://eljest.se
      Privatekonomi, livsfilosofi och träning

      Försökte skriva svar med länkar men det verkar ha försvunnit. Testar utan så kanske det går. Här är några tips:
      Trendenser
      Atilio
      Eljest
      Genusfotografen
      A beautiful mess
      Ann Olsson rumble in the Arctic’s
      Cecilia Blankens
      Lisa Blomqvist

      Tycker Nina Kaufmanns blogg är så bra! Hon verkar inte uppdatera så mycket just nu men hon är en otroligt klok och välartikulerad ung tjej som skriver mycket om växtbaserad mat, hälsosamt leverne, litteratur och filosofi. Kram!

    Ber om ursäkt för OT, missade öppet spår igår.

    Blev utsatt för ett sexuellt övergrepp av min dåvarande pojkvän för några månader sen. Han pullade mig när jag sov, men försvarar det genom att säga att han också sov. Mår sämre o sämre pga detta trots att det gått ett tag sen händelsen. Borde jag anmäla? Vi har många gemensamma vänner så jag är rädd att de ska tycka att jag gör fel o därmed ta hans parti. Vet ju egentligen att man ändå inte vill ha sånna vänner i sitt liv men ni förstår säkert hur jag menar. Vad hade ni gjort?

      Ja du ska anmäla.
      Han har utsatt dig för en våldtäkt.

      Jag tror inte ett dugg på hans lögn om att han sov.
      Inte alls!

      Han sov inte, man begår inte sexuella övergrepp i sömnen. Anmäl!

        Jodå, man kan göra vad som helst i sömnen, ha sex, äta, till och med köra bil! Nu tror inte jag heller på hans försvar men jo, det är möjligt.

          Om jag skulle begå övergrepp i sömnen så skulle jag anmäla mig själv och kräva vård. Innan dess skulle jag aldrig mer sova brevid någon annan.

        Tyvärr så är det något män kommer undan med ändå, trots att det är ovanligt

        ”Globalt sett finns 53 fall av sexsomni från hela 2000-talet som studerats medicinskt och publicerats i forskningsrapporter, enligt en forskningssammanställning från december 2015.

        Inget av de fallen är en våldtäkt mellan två personer som inte tidigare haft en sexuell relation.

        De svenska fallen
        Ekot har granskat 18 våldtäktsfall mellan 2010 och 2016 där sexsomni har tagits upp som möjligt försvar. I tio av fallen frias mannen från våldäkt.

        I fem av de fallen frias mannen enbart med hänvisning till att det inte anses uteslutet att mannen begick övergreppet i sömnen, så kallad sexsomni.

        I alla de fem domarna finns resonemang om sexsomni som är irrelevanta och ibland till och med felaktiga, enligt den ledande sexsomniforskaren Carlos H. Schenck från University of Minnesota.

        Ingen av män i de domarna som friats för våldtäkt enbart med hänvisning till att de sov hade någon sexsomnidiagnos.

        I tre av fallen finns det inget stöd alls, eller mycket svagt stöd, för att det skulle röra sig om sexsomni. Bland annat eftersom männen snarare handlade under berusning, enligt Carlos H. Schenck.”

        https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6548397

      Anmäl, men var medveten om att detta aldrig kommer gå till åtal så det kommer aldrig få några konsekvenser för honom. Ord mot ord och ni var dessutom i en sexuell relation. Hade du anmält direkt, haft blåmärken osv hade fallet haft en liten chans. Känner du att du måste anmäla för att bearbeta så ska du absolut göra det, men som sagt räkna inte med att få någon rättvisa. Det krävs 97-98% säkerhet för att någon ska bli dömd och fall som polis och åklagare med säkerhet vet aldrig kommer leda till dom brukar snabbt läggas ner. Det är den hårda sanningen.

        Ja det förstår jag såklart, om jag anmäler är det ju endast i syfte att ”markera” att det inte är ok

      Anmäl för din egen skull men rättvisan får du tyvärr glömma.

      Shit. Kanske värt att skriva kontrakt efter första daten så att man inte råkar begå sexuella övergrepp.

        Oväntat svar av en vidrig mansgris?
        Tack till er andra som har svarat!!<3

        Behöver du kontrakt för att inte ”råka” begå övergrepp så ska du nog hålla dig undan andra människor. För allas säkerhet.

        Det bästa för alla är nog att du inte dejtar över huvudtaget ?

        Och hur skulle du formulera det kontraktet?

        ”Lova att jag alltid får ha sex med dig, oavsett om du vill eller inte”

      Beklagar vad du fått vara med om. Gå på din magkänsla!

      Av er som inte tror att man kan sova samtidig t. – jag o mannen har båda vaknat av att vi har sex 2-3 gånger.

        Det har hänt oss också. Vaknat av att vi ”grovhånglat” flera gånger förutom de gånger det hände sexuella saker haha..

    Kolla på bilden längst ner. Schweiziska utförsåkningslandslaget nångån på 80-90- talet.
    https://baselpappa.wordpress.com/2016/12/05/schweiziska-ostunionen-mejerikartellen/

      Jaha?

        Likadana hål. Det är alltså ingen nymåne.

          Osthål! Älskar ost.

    Blondinbella om helgen i Paris:
    ”Helgens höjdpunkt (eller okej på delad plats, Balmain-visningen var faktiskt ljuvlig) var att Hampus flög ner till mig. Han gör mig så otroligt lycklig. Jag har aldrig träffat någon som är så generös och uppvaktande. Han får mig att känna mig som en prinsessa – Varje dag.”

    Och ändå har den stackars saten dumpats offentligt två gånger det senaste halvåret?

      Och Löwengrips utveckling kommer kräva att hon bor i Paris eller New York barnfria veckor om något år.

        Just den biten har jag så svårt att förstå. Även om man har barnen varannan vecka så kan det dyka upp saker. Tänk om ens barn blir riktigt sjukt eller skadar sig och så är man på andra sidan jorden. (Ja det kan hända om man är på en vanlig resa, men om man är borta varannan vecka är ju sannolikheten högre) Eller barnet kanske bara saknar mamma extra mycket? Men då kan man inte ses eller finnas där, det går inte att ta bilen och komma över för man är alltid i N.Y när det är pappavecka. Fy fan vad deppigt.

          Skulle aldrig falla mig in att vara så långt borta från barnen som Paris eller NY varannan vecka. Ja tänk om något av barnen blir jättesjukt eller råkat ut för en olycka – då struntar man ju i varannanvecka-grejen såklart och åker till barnet på en gång. Fatta paniken om ens barn hamnat på sjukhus och man själv är på nån löjlig fashionweek på andra sidan Atlanten. Eller om pappan skulle bli jättesjuk. Så skulle man ju såklart med glädje rycka in och ta barnen. Och tänk på alla föräldramöten, fotbollscuper, utvecklingssamtal, öppet hus på skolan osv osv som man riskerar att missa. Dock ej förvånad att Bella resonerar så. Känns känslokallt.

            Får ingen med delad vårdnad alltså åka på semester under den barnfria veckan?

              Klart man får! Och jag och min man har t ex åkt på weekends utan våra barn, då de stannat hemma med mor- eller farföräldrarna. Men att BO utomlands halva tiden måste ju ändå betyda att man kommer att missa massor i barnens liv. Oddsen ökar ju för att hon kommer att missa allt från planerade aktiviteter till mer akuta grejer som kan dyka upp. Hon kommer att missa föräldrafikan, luciafirande, dansuppvisningar. Hon skulle vara flera hundratals mil borta om nåt av barnen bryter en arm eller blir inlagd på sjukhuset med lunginflammation. Och visst, händer det på pappaveckan så är det Odd som kanske först och främst tar största ansvaret vid såna händelser. Men nog hade jag släppt allt jag hade och åkt till sjukhuset om mitt barn blivit allvarligt sjukt eller gjort sig illa, oavsett om det var mamma- eller pappavecka. Och då hade jag inte velat ha en hel Atlant mellan oss. Och när barnen blir större, kanske får hjärtat krossat av första kärleken eller bråkat med kompisar. Då hade i alla fall jag velat kunna komma förbi och ge en kram, och inte behöva ta det via Skype.

              Bellas resonemang visar ju verkligen hur hon delar upp livet i berömda tårtbitarna. Hennes liv består verkligen av klart avgränsade bitar.

        Bästa var ju ändå att hon skrev först att hon hade hört rykten att hon skulle få sitta front row på Balmains visning men sen skrev hon att dom kom lite sent så deras platser hade blivit tagna så de fick sitta några rader bakom. Haha. Platser blir inte tagna då namn står på alla stolar under visningar.

          Hur kan Bella komma sent när Balmains egna chaufför körde Bella?

            Hon kom sent in på grund av alla paparazzi som ville ta bilder på henne, med hennes egna ord: När vi kom fram stod säkert ett femtital fotografer utanför och det smattrades rejält när jag gick in. Det gäller att inte bli nervös utan bara sträcka på sig, stanna en stund och le och sedan gå in.

            Åh, hon är så uppe i det blå och svävar.

      Hon försöker ju göra det till mer än vad det är, som en romantisk novell; ”He came to Paris”…
      Ja saten är ju redan dubbeldumpad så någon hejdundrande kärlek från Bellsan tvivlar jag på. Generös och uppvaktande är nog ledorden här, fast hon glömde dock ”bra bloggcontent”.

      Man får ju hoppas han spelar med, känns hårt bli så toffel-märkt på skandinaviens största blogg…

        Jag undrar om hon är Lima uppvaktande och generös tillbaka. Eller ska han bara dansa efter hennes pipa?

          Inte Lima, utan lika.

      Och sagt att det är så bra med öppet förhållande utan krav.Fast iofs var ju detta till hennes fördel. Hon hade ju aldrig gjort så för honom.

    Bevakningstips: Ardita Deniz!

    Är det någon som vet vilken restaurang killen som Paow dejtade i Hemliga beundrare äger?

      Haha men gud, jag råkade också se och blev nyfiken på samma. Har du googlat hans namn?

    Sorry för den här OT-frågan vänner men nu har jag varit fast på samma ställe i tre dagar och det driver mig till vansinne.

    I java ska jag skapa en klass som representerar tid. Jag har mina tre variabler hours, minutes och seconds. I programmet ska vi göra en toString där formatet ska vara 24 timmar. Jag har läst på om String.format och har gjort såhär:

    public String toString() {
    return String.format(”%tH, %M, %tS”, hours, minutes, seconds) men den ger mig bara varningar! Vad FASEN är det för fel? Finns det någon expert som kan hjälpa mig innan jag flippar totalt? ?

      Vad är det du får upp för varningar? När du kör det eller är kompileringsfel?
      Hur/vad skickar du in i variablerna hours, minutes och seconds?

        Jag bytte till %02d och då fungerade det tydligen. Fattar ingenting har googlat järnet hela helgen och de sade att tH och så vidare skulle fungera men tydligen inte haha.

        Konstiga varningar där det stod: Redudant to String format eller något i den stilen och argument does not match the type of the format specifier.

          Kan inget om Java eller programmering men det saknas ett t mellan % och M (i de andra står det %tH och %tS), kanske kan påverka något? Om du nu inte bara har missat att skriva in det i kommentaren 😛

            Jag missade i kommentaren hahaha men tack ändå! ?

      Vad för varningar får du?

      Problemet är java…

    My Martens försöker kränga tabletter igen. Först för håret med bild på förre och efter,varav efter bild är med hairtalks hårförlängningar?. Sen var det visst nåt piller som ger henne sån energi…?

      Ahahahah kollade på hennes blogg och HERREGUD. Vilken skämskudde på den. Ingen heder där inte ?

    Tycker inte alls det är likt, är väl cirklar på IvyRevels?
    http://www.caloveline.com

    Tycker mer mönstret påminner om studentmössor än månar ja!

    Alltså Younger säsong 5, kan man se avsnitten som inte finns på TV4 Play någon annanstans? Alltså avsnitt fem och framåt.

      cmore! 🙂

    Gör Kenza någonsin ngt eget? ?

      Tror fasen inte det! Hon är väldigt mycket för att följa strömmen.

    Engla är verkligen sprättbenens sprättare!
    https://www.englasshowroom.com/2018/09/30/puffy-coat/
    Att hon dessutom sprätter med en jacka för 7000 kr som hon har ”fått” i ett samarbete ger ju lite guldsprätt på sprättandet!?

    Är ni blind! Är ju prickar

    Oj, ja det var väldigt likt. Och en väldigt smal modell till vänster! :O

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

      Homewife?! Vad är det för ord?

        Eller hur, det heter housewife. Men hon har väl ditektöversatt från svenska, därför det blir konstigt.

    Ser ut som fina Kenza stryper en katt eller så på bilden?

    Alltså camcam- du måste skriva om Mys reklam för Bobbys tabletter:

    Beautyslim sätter fart på förbränningen, men den gör också att jag orkar mer och känner mig piggare!

    Piggare??? Hon är ju, enligt sig själv, hur dålig som helst… Skäms hon inte för någonting???

      Hon har raderat kommentar som ifrågasätter det? också. Känns så falskt . Kan förstå om hon kör lite på tomgång,så som hon far. Men det är långt till den utbrändhet hon låtsas ha….

    Ett annat tips om saker som liknar varandra är Ben Mitkus nya låt ”Sarurday” som jag direkt tyckte lät väldigt likt Matstubs låt ”Kings and queens of summer”. Lyssna och bestäm själva!
    Bens låt https://youtu.be/s-teqWLPmFc
    Matstubs låt https://youtu.be/mqw9GSjyaUM

    Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.