Go Skavlan, it’s yer birthday!

https://www.instagram.com/p/Bo4LNh5FQ4-/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag fick den hĂ€r skickad till mig av en kollega. 🙂
Tihiiii, som Prinsessan Madde hade sagt.

158 kommentarer

Kommentarerna Àr omodererade sÄ du stÄr sjÀlv för vad du skriver sÄ hÄll dig pÄ mattan!

    LÀste detta bland dina kommentarer igÄr

    Vad gjorde hon ens dÀr?

    Inte en dag, knappt en timme utan inlÀgg avseende Isabella

      And I love it ? ?

      Visst Àr det underbart!

      Jejjj!

      Frivilligt att gÄ in pÄ denna blogg tom gratis. SÄ hÄll kÀften med erat jÀvla gÀllande, curlade jÀvla skitungar!

        Aj aj.. Inte kalla ngn med nedvÀrderande names , borde du veta vid din Älder. Tror inte att Camilla tycker att det Àr Ok i hennes blogg att kalla andra i nedsÀttande ton

        GÀllande = gnÀllande?

        Oj var arg. Chilla

        HÀrligt att bli kallad curlad skitunge vid min Älder, det ska jag leva lÀnge pÄ ?

        Shit vad vidrig du Àr. Grattis.

        gratis?????? vad Àr det för vÀrld du lever i? allas bloggsidor Àr ju gratis

          Grattis som i gratulerar. Har du ingen hjÀrna eller?

            Tror 18:25 syftade pĂ„ första kommentaren dock, ”frivilligt att gĂ„ in pĂ„ den hĂ€r bloggen tom gratis”

      Heja heja!

    varför har du klippt bort vilket instakonto det kom ifrÄn?

      Vilket konto Àr det?

        edvintornblom

          Skojar Du??????

      Varför skulle hon inte göra det?

    Men e jag trög nu som inte fattar… bella pĂ„stĂ„r ju miljoner?

      Det jag reagerar pĂ„ Ă€r att han sĂ€ger ” om du talar sanning” ….
      Den vill man ju inte höra. SĂ„ detta med att hon överdriver har ju nĂ„tt ut… oops

        Ah okej 🙂

        Det Àr precis i början dÄ Skavlan frÄgar om den första tiden med bloggen Blondinbella och Bella svarar att allt var ljug pÄ den tiden.
        Nu för tiden Àr det mer en frÄga om att hon visar vissa utvalda delar av sitt liv vilket kan ge intrycket av att hon inte sÀger hela sanningen.
        DĂ„ sĂ€ger Skavlan ”Enligt dig – om du talar sanning – har du hundratusentals lĂ€sare” och Bella sĂ€ger i alla fall inte emot.

        Och sĂ„ frĂ„gar Fredrik – ”hĂ€nder det att du ljuger fortfarande?”. Den var inte bekvĂ€m för BB 🙂

      Fast nej.. Bella har aldrig pĂ„stĂ„tt att hon har miljoner lĂ€sare pĂ„ bloggen – runt en miljon dĂ€remot och det har hon haft.

        LĂ€s hennes presentation pĂ„ Instagram. ”Scandinavias biggest blogg, 1.5m readers.” För mig Ă€r det solklart att hon sĂ€ger att hon har 1.5 miljoner lĂ€sare.

          Är det samma sak som att ha nĂ„gra miljoner? Miljoner för mig Ă€r mer Ă€n 2 miljoner. Annars sĂ€ger man ju 1,5 miljoner lĂ€sare eller ett par miljoner lĂ€sare. Man sĂ€ger ju inte att man har tusentals kr om man har 1500

            Det Àr iaf ordet miljoner hon tar i sin mun, inte tusentals.

            NÀ, det Àr inte samma sak. Men att sÀga att man har 1.5 miljoner lÀsare Àr en annan sak Àn att sÀga att man har runt en miljon lÀsare.
            Runt en miljon lÀsare kan vara allt mellan typ 800.000 och 1.2 miljoner. AlltsÄ en skillnad pÄ 300.000-700.000, vilket Àr vÀldigt mÄnga lÀsare.

            Tusentals kan jÀmföras med miljontals. Ingen har skrivit miljontals, utan miljoner.

          1.5m readers i veckan, mÄnaden, Äret? Om det Àr 1.5m/Är kan vÀll det stÀmma?

    SÄg hon ut sÄdÀr nÀr han sa det? Hahaha hur bemötte hon det?

    Vem Àr Isabella o varför Àr hennes tryne i min telefon jÀmt

      Hej Hampus❀

        Eh och varför skulle det vara Hampus? God dag yxskaft.

          GÄ och lÀgg Dig, du fattar ingenting.

    Hahahaha?

    Hur svarade hon pÄ den frÄgan dÄ? Hade kanske varit ett passande tillÀgg i detta inlÀgg?

      Hon svarade inte alls sĂ„ det finns inget riktigt tillĂ€gg att peta in hĂ€r…

        Just det att hon inte svarade hade vÀl varit ett vÀldigt bra tillÀgg.

    Intressant att hon inte rÀttade Skavlan med att det faktiskt Àr 1.5 MILJONER.

      För att det lögn

    Vad jag vet sĂ„ har inte Bella nĂ„gon kock anstĂ€lld i sitt ”team” .Ännu ett ljughittepĂ„ frĂ„n hennes sida och pressen svĂ€ljer allt hon sĂ€ger med hull och hĂ„r. Hon fick det att lĂ„ta som o hon har hur mycket folk som helst hemma hos sig varje dag.

      Nja sÄ tyckte inte jag det lÀt, du tolkar det pÄ ditt sÀtt och hur du vill. Ett team hemma sa hon dÀremot och ibland Àr de ju mÄnga, ibland fÀrre. Hur vet du om hon har en kock anstÀlld? Hon har ju inte pÄstÄtt det heller, inte att hon alltid har en kock hemma men att de haft det ibland och att de ofta fÄr middagshjÀlp.

      Bella höll med Skavlan nĂ€r han pratade om hennes ”personal” och att Bella har en kock hemma.
      Sen sa hon ocksÄ att hon hade en person som handlar, fixar och planerar allt som hade med hemmet att göra. Hon fick det hela att verka som att det Àr tvÄ personer men det Àr alltsÄ Ida som gör allt detta. NÄgon sÀrskild kock finns inte.

      Precis, sÄ sa hon. Vi Àr ganska mycket folk hemma.

    Youtubern antonija gör ett prank pĂ„ Jack dĂ€r hon lĂ„tsas göra illa sig i köket. Han ringer 112 och hennes ”förklaring” till detta nĂ€r folk ifrĂ„gasĂ€tter telefonsamtalet Ă€r ”vi stoppade han innan dom hann skicka en ambulans”. Han lĂ€gger alltsĂ„ pĂ„ 112 men blir uppringd dĂ€r han fĂ„r förklara att dom inte lĂ€ngre behöver hjĂ€lp utan det var ett prank.

      LĂ„ter skitkul.

      Kul prank att fÄ sin sambo att tro att man Àr allvarligt skadad. Extra kul att fÄ sin sambo att bli sÄ rÀdd att han ringer 112 och slösar pÄ viktig tid som hade kunnat gÄ till nÄgon som faktiskt behöver hjÀlp. Vuxna mÀnniskor ocksÄ.

      Vilka idioter

      Vilka idioter. 112 Àr inget man prankar om alls!

    Precis som man kunde rÀkna ut, myggan Äker pÄ kryssning. Utmattningen som bortblÄst lÀgligt nÀr det hÀnder roligheter som hon Àr inbjuden till.

      Att göra roliga saker fÄr en att mÄ bÀttre, det behöver man inte högt IQ för att begripa.

        Är man utmattad orkar man INTE sĂ„nt.
        Men hon Àr ju inte utmattad sÄ

          Men du Greta Gris vet vÀl inte vilken grad av utmattning hon har ! Inte konstigt att folk blir utmattade nÀr vi har sÄna dömande okunniga medmÀnniskor runt oss i stÀllet för inkÀnnande mÀnniskor som stöttar oavsett vad , Vilket fruktansvÀrt andefattigt liv du mÄste ha .. Hoppas att du kommer att mÄ bÀttre snart !

            Och du sjÀlv mÄr bra?

            Anonym 18.49
            Har inte nÄtt andefattigt liv.
            Ja man ska göra sÄnt man tycker Àr kul. MEN Äka pÄ en kryssning med 100tals mÀnniskor. Ljud, ljus mm mm
            Visst du pallar kanske det.. men kraschen efter Àr inte vÀrd det.

          Suck. Vad vet du om det? Man kan vara djupt deprimerad men ÀndÄ klara av att handla och göra saker, inte sÄ att man ska ligga i sÀngen och tro bli frisk av det!

            Depression Ă€r INTE samma sak. Du KAN ha en utmattningsdepression, men ocksĂ„ utmattningssyndrom utan depressiva inslag. SĂ„ vid utmattning Ă€r det inte bara att ”ta sig upp ur sĂ€ngen och göra roliga saker”, tvĂ€rtom.

        Jag har utmattningssyndrom. Att göra roliga saker fÄr Àn att mÄ sÀmre. Ganska mycket precis allting fÄr Àn att mÄ sÀmre Àrligt talat. Hon ljuger

          Det mest okunniga jag nÄnsin hört !! Skulle jag döma och ha bestÀmda Äsikter om dej för att DU inte kan stava ?? har du aldrig mÀrkt att mÀnniskor Àr olika ? Vet inte om jag ska skratta eller grÄta över en sÄ totalt okunnig kommentar .. Googla eller frÄga din lÀkare om hur utmattningssyndrom fungerar pÄ olika mÀnniskor för man ska ha kunskap innan man uttalar sej .

            Du Àr okunnig 18:21

        SjĂ€lvklart kan man mĂ„ bĂ€ttre av att göra roliga saker. MEN just denna kryssning med tjo och tjim, hög ljudnivĂ„, trĂ€ngsel och mycket folk…mĂ„nga överförfriskad dessutom Ă€r definitivt inget man orkar utsĂ€tta sig för om man Ă€r sĂ„ pass utbrĂ€nd att man Ă€r sjukskriven. Myggis Ă€ltar om Ă„ngest och total utmattning för jĂ€mnan samt att hon tackar nej till massor med inbjudningar till event. Denna kryssning hade inte varit genomförbar OM lĂ€get Ă€r sĂ„ illa som hon vill fĂ„ det att lĂ„ta som.

          Aha visste inte att hon sagt att hon skulle vara i publiken med ”Tjo och tjim” ! Finns möjligheten att hon skulle kika pĂ„ sin man en kort stund för att sedan dra sej tillbaka till hytten ? PĂ„ grund av att hon tackar nej till andra event sĂ„ orkar hon kanske detta .. Men du vet vĂ€l förstĂ„s eftersom du gör dessa resor lika ofta som du lĂ€ser Mys blogg förstĂ„r jag Hahahaha !! ser att du gillar hĂ€rskarmetoder eftersom du kallar My för Myggis . Lite bildning skulle inte sitta fel 🙂 Pröva vetja.

            SÄn bildning som du har dÄ? SÀnker mig inte till den lÄga nivÄn.

            PĂ„ vilket sĂ€tt Ă€r det hĂ€rskarmetod att ge en person ett smeknamn? Ägnar sig Myggis Ă„t hĂ€rskarmetod nĂ€r hon kallar sin son för Lilleman? Personligen ryser jag av det namnet oavsett om det Ă€r My eller nĂ„gon annan som anvĂ€nder sig av det. Men tycker för den sakens skull inte att My ska sluta anvĂ€nda det om hon och sonen gillar det. Och namnet Myggis, lĂ€ser du in nĂ„got negativt i det? Jag gör inte det…

              Det Ă€r skillnad pĂ„ ett löjligt öknamn och ett smeknamn som personen sjĂ€lv gett sitt godkĂ€nnande att kallas för –

                Är myggis ett öknamn? Jag tycker det lĂ„ter ganska gulligt. UngefĂ€r som att en av mina vĂ€ninnor ibland kallas för nattis (Nathalie). Har inget minne av att hon uttryckt sitt godkĂ€nnande eller uttryckt att hon inte vill kallas för det. Precis som jag aldrig har sett My, nĂ€r hon Ă€r hĂ€r inne och spottar och frĂ€ser och anvĂ€nder sig av hĂ€rskarteknik, har sagt att hon inte vill bli kallad för myggan eller myggis. My fĂ„r försöka komma till lite sjĂ€lvinsikt och begripa att det Ă€r hennes lögner som fĂ„r en del mĂ€nniskor att misstro henne. My och Bella har en del likheter tycker jag.

            Du 18:40 skulle behöva lite bildning. SÄ uppenbart att du Àr My sjÀlv som Àr hÀr och skriver, eller Àr du Book.

              21.57
              Jag gissar pÄ Felicia Book.

      Vilka Ă€r ”man” som kunde rĂ€kna ut det ??? Dra inte in andra i ditt skitsnack om medmĂ€nniskor som du förmodligen inte ens kĂ€nner personligen .. Ta du hand om ditt eget mĂ„ende .. för att sĂ€nka andra genom hat och skitsnack tyder pĂ„ att man Ă€r vĂ€ldigt olycklig tyvĂ€rr , Jag lider med dej och hoppas att du tar proffshjĂ€lp för att fĂ„ mĂ„ bra och glĂ€djas med dina medmĂ€nniskor och tycka om dej sjĂ€lv i fortsĂ€ttningen . Kram och lycka till !

        JAG tycker inte det Àr hat och skitsnack att misstro en person som för jÀmnan ljuger, överdriver, manipulerar, stickar offerkoftor osv. My Martyr har helt pÄ egen hand försatt sig den sitsen att mÄnga, vÀldigt mÄnga inte tar henne pÄ allvar. Och nej, jag mÄr inte dÄligt eller Àr missnöjd med mitt eget liv. Jag Àr tÀmligen belÄten över det mesta i mitt liv, har en positiv grundinstÀllning men nÀr jag upprepade gÄnger fÄr anledning att se igenom lögner sÄ rubbas den positiva instÀllningen tyvÀrr. Som i fallet med My.

          Konstigt att det fortfarande finns folk som inte fattar vilken störd typ My Àr.

            Men det finns Ă„tmindstonde en person som fattar hur otĂ€ck och dömande DU ÄR .. Dej vill jag aldrig rĂ„ka ut för 🙁

            Undrar hur mĂ„nga som fattar hur ”störd” du Ă€r som sitter hĂ€r och skriver om hur ”störd”en mĂ€nniska som du inte kĂ€nner Ă€r , men lĂ€ser dennes blogg regelbundet tydligen ..och uttalar dej utifrĂ„n det HAHAHAAAHHAAA 😀

              Du Àr pÄ grÀnsen till SAMMANBROTT!!!!!!

                De flesta av surtanterna hÀr Àr det. Mer medicin och piller Ät folket

              HĂ„ller med om att det Ă€r konstigt att vissa helt missat Myggans lögner, strategier och mönster. Inte svĂ„rt att fatta att Myggan Ă€r hĂ€r och skriver, eller Ă€r det Book som skĂ€ller. En deprimerad eller utmattad person tĂ€nker inte ”efter regn kommer solsken, snart Ă€r jag pĂ„ g starkare Ă€n nĂ„gonsin…” – det avslöjar att hon ljuger, att hon inte Ă€r djupt deprimerad och utmattad och aldrig varit – sĂ„dana tankar finns ej dĂ„. Alla kan vara trötta, ha Ă„ngest och vara lĂ„ga och hon har sĂ€kert haft deppiga dagar och varit trött nĂ„gra gĂ„nger men det Ă€r Inte samma sak som att vara deprimerad och utmattad. Sluta förminska det och slĂ„ ner dem som verkligen Ă€r utmattade/deprimerade och lider. Det finns en anledning att skriva om utmattning – för att fĂ„ sympatier och fler besök alltsĂ„ högre statistik och tjĂ€na pengar. Det Ă€r sĂ„ lĂ„gt.

                Jag Àr utmattad men tÀnker ÀndÄ att efter regn kommer solsken, tÀnk vad knasigt att vi kan fungera olika trots samma diagnos? Eller inte, för kognitiva funktionsnedsÀttningar har ju inget blondinbellskt excel-ark dÀr alla fungerar prick likadant i kontinuerliga cykler.

          Din ”positiva” grundinstĂ€llning rubbas för att en bloggare du inte kĂ€nner inte ”uppför” sej enligt dina normer ?? Sitter du och lĂ€ser en blogg som du retar dej pĂ„ ? för du verkar ju ”veta” det mesta om MY .. Och att du anvĂ€nder dej av sĂ„ lĂ„ga hĂ€rskartekniker som att kalla mĂ€nniskor vid öknamn sĂ€ger precis allt om dej .. Ledsen för din skull faktiskt att du Ă€r sĂ„ ostabil i ditt mĂ„ende att du mĂ„r skit av vad andra gör ..

            Uppför sig enligt norm? Ej, ja alltsÄ om en person ljuger och manipulerar för att fÄ sympati och lÀsare och dÀrmed tjÀna pengar pÄ beteendet sÄ tycker inte jag att det kÀnns ok och blir inte sÀrskilt positivt instÀlld till den personen. Enligt mina normer beter man sig inte som My gör.

              Tror du att DINA normer gĂ€ller alla ? Är din roll att vara moralpolis ? Fattar du inte ens att du inte har med att göra vad andra mĂ€nniskor gör ? skaffa en hobby i stĂ€llet för att lĂ€sa bloggar som du retar dej pĂ„ eller lĂ€s bloggar som du blir glad av .. eller gĂ„ till en psykiater som kan utreda varför du pinar dej med att lĂ€sa bloggar du retar dej pĂ„ 😀

                En grundlÀggande norm Àr vÀl att inte ljuga. Sitter i ryggraden om man haft hederliga förÀldrar. Men det Àr klart, en av Mys förÀldrar har suttit pÄ kÄken.

                  Under vilken sten du bor under som har inte har minsta lilla kunskap om psykologi och mĂ€nsklighet? eller Ă€r det sĂ„ att du mĂ„r gott nu nĂ€r du fĂ„tt uttrycka din okunskap och gamla fördomar ? för du gör bara bort dej ? SĂ„Ă„ löjligt och okunnigt sĂ„ man tror inte det Ă€r sant 🙂 GĂ„ pĂ„ en mĂ€nniska för vad dennes förĂ€lder gjort ! Bara att beklaga din okunnighet och hopas att du inte Ă€r förĂ€lder ..

                  Eller sĂ„ Ă€r det du 20:13 som gör bort dig (my, anna el felicia), bĂ„de okunnig, löjlig och pinsam. Vissa drag Ă€r ofta Ă€rftliga och att nĂ„gon ljuger och har vissa problem, oavsett förĂ€lder, Ă€r inte svĂ„rt att se. Är du inte my utan a el f sĂ„ öppna ögonen… Men du har ju tydligen koll pĂ„ psykologi och mĂ€nsklighet eh..

                Att ljuga och manipulera för att fĂ„ personlig vinning, tjĂ€na pengar pĂ„ att lura andra, skylla pĂ„ alla andra nĂ€r man sjĂ€lv gör bort sig. Är det ok tycker du? BerĂ€tta gĂ€rna i vilka sammanhang det Ă€r ok för jag förstĂ„r inte hur du tĂ€nker nĂ€r du blir aggressiv över att Ă€ndra inte gillar ett sĂ„dant beteende. Hederligt folk har det som norm att inte ljuga. Det Ă€r nog inte mĂ„nga vĂ€lfungerande mĂ€nniskor som inte kan skriva under pĂ„ den normen.

                  ???

        Vet du vad Anonym 18.09…..lĂ€ser ocksĂ„ My:s blogg, jag tycker den Ă€r vĂ€ldigt underhĂ„llande för jag Ă€r intresserad av om det finns mönster och precis som Anonym / 2018-10-13 16:38 skrev att man kunde rĂ€kna ut att My skulle pĂ„ kryssning, sĂ„ stĂ€mde det. Om My Ă€r utmattad och Ă€r sjukskriven….det kommer otroligt mĂ„nga reklaminlĂ€gg för att vara sjukskriven.

    Det var vÀl ett hÀrligt skÀmt?! Hon har sjÀlvdistans och det Àr vÀl bra. Och det stÀmmer ju, men tur att du kan driva med det och klaga nÀr hon nu INTE sa nÄgot om 1,5 milj lÀsare. Bella var hÀrlig att se, hon Àr skön med humor och sjÀlvdistans. Hon har blivit hyllad för sin medverkan av mÄnga.

    Bittert hehe.. Bella trĂ€ffar prinsar, reser jorden runt, behandlas som en drottning och superstar i Paris, pryder omlag, syns i franska Vouge, hyllas, trĂ€ffar Guetta och fĂ„r medverka i ”Skavlan” – klart hon ska hatas, hĂ„nas, granskas och skammas.

      Finns inget att svara avundsjuk pÄ, sÄ otroligt tomt liv och inga vÀnner. Kunde hon bara hÄlla sig till sanningen skulle folk glÀdjas med henne.

        Tomt liv? Really? KĂ€rlek, barn, företag, kollegor, vĂ€nner, familj, resor… innehĂ„llsrikt liv enlig mig. Hon Ă€r ju Ă€rlig om att hon inte alltid Ă€r helt Ă€rlig och att hon i unga Ă„r hittade pĂ„ en del. Betyder inte att hon inte hĂ„ller sig till sanningen, hon delar ju med sig… Vad Ă€r det för sanningar du vill höra? Det vinklas ju Ă€n mer hĂ€r. Ganska sjukt hur det vinklas hĂ€r och letas fel, precis ALLT Ă€r det fel pĂ„ och alltid finns nĂ„got att klaga pĂ„, spelar ju ingen roll vad hon sĂ€ger eller gör sĂ„ Ă€r det Ă€ndĂ„ fel. Sjukt.

          Sjukt att ocksÄ ljuga om hotlappen i garaget.

            Heh heh, bara enl Camilla, tror den som vill

          Head of damage control mÄste skola sin personal bÀttre, ser jag.

      Vad avis jag blir pÄ att hon skiter i sina barn sÄ att hon ska fÄ leva lyxliv.

        Den dÀr anklagelsen har du ingen grund för. Liknar förtal

          Förtal hit och förtal dit ??‍♀

          Have a snickers.

          Har det blivit inne att anklaga folk för förtal? Det nya krÀnkt kanske?

        Hur som helst Din kommentar Àr v b f till Isabella, hon fÄr avgöra om hon vill gÄ vidare med Àrendet,
        man kan vĂ€l inte klĂ€cka ur sig vad som helst bara för att man ogillar nĂ„gon. Ingen annan sĂ€ger nĂ„got negativt om henne som mamma, mycket negativa kommentarer – ja, men hennes mammaroll Ă€r det ingen annan som angriper

      Exakt! Hon fÄr göra allt detta pÄ FALSKA grunder. Det Àr stor skillnad. Hon Àr ifrÄgasatt inte för att hon fÄr göra detta, utan för hennes vÀg dit och hennes sÀtt att fÄ allt detta. Genom att ljuga, hitta pÄ och förvrÀnga sanning.

      Kan inte förstÄ att folk tycker att denna intervju ger en positiv bild av Bella. Hon sitter dÀr, översminkad som vanligt (dock tydligt att bilderna av henne retuscheras kraftigt i vanliga fall) och fullstÀndigt spricker av sjÀlvgodhet nÀr hon fÄr berÀtta om all personlig assistans hon behöver för att rodda runt ett normalt liv för nÄgon med karriÀr och barn. Hon skrattar störande under intervjuerna med övriga medverkande och kommer med helt onödiga inspel som ger noll och intet och som bara Àr irriterande.

    Tror knappast nÄgon kollega skickade den haha. Du har sÀkerligen tittat pÄ det mer Àn en gÄng och fotat bilden sjÀlv. Avundsjuka. No doubt.

      Bilden Àr frÄn edvintornbloms instastory men nice konspirationsteori!

        Okej men Camilla har sĂ€kerligen tittat mer Ă€n en gĂ„ng 😉 har jag med, tvĂ„ ggr, sĂ„g reprisen i eftermiddag pĂ„ tv. Och Avundsjuka tror jag definitivt pĂ„ 😉 Bella hyllas, reser, syns, trĂ€ffar prinsar och internationella kĂ€ndisar, medverkar i tv.. klart hon ska hĂ„nas, hatas och sĂ€nkas…

          Varför tror du att man Àr avundsjuk för att man ifrÄgasÀtter en persons lögner som personen i frÄga tjÀnar pengar pÄ?

          Jag vill inte synas, hyllas, umgÄs med prinsar, intervjuas av Skavlan eller vara pÄ resande fot halva Äret. Jag kÀnner typ ingen vuxen mÀnniska som drömmer om ett sÄdant liv.

        Edvin Törnblom Àr 22 Ärig Mr Nobody. Visst kollega, han bloggar ocksÄ

      Tönt

    Antingen eller? Om nÄgon, vem som helst inte kan hÄlla sig till sanningen och trots att man blir avslöjad fortsÀtter att ljuga och föra folk bakom ljuset i mening av att tjÀna pengar sÄ tycker jag att det Àr bedrÀgeri. Att man lider av storhetsvansinne Àr en helt annan sak men i kombination kan det bli för mycket av allt. Att mÄnga reagerar Àr vÀl inte konstigt men att man moraliskt sett hejar pÄ hÀsthandlarfasoner tycker jag Àr naivt.

      Ja hon Àr vÀrre Àn Catten, lutart stan pÄ miljoner i skatt. Vidrig mÀnniska.

    Vad jag inte kan förstÄ Àr hur hon har intervjuer att göra varje vecka. Hur kan hon ha sÄ mycket att berÀtta? Hon sÀger samma saker varje gÄng.

      Och v ad vet du om det? Är det ofta du nĂ€rvarar nĂ€r hon har intervjuer eller förelĂ€sningar?

        Bella har sagt samma sak i varje intervju och förelÀsning de senaste Ären. Det vet ju alla som har följt henne under ett antal Är.
        Hon Àr livrÀdd för att det ska bli tyst om henne för dÄ slutar man bry sig om alla produkter som hennes person Àr tÀnkt att sÀlja. Om Bella inte ger ett par intervjuer varje vecka, konstant matar sina sociala kanaler med sig sjÀlv och dyker upp bÄde hÀr och dÀr i media sÄ blir det tvÀrstopp i försÀljningen av Löwengrip, Flattered, Guldkula, Stylein, Fitnesscollection och allt vad det nu Àr.

      Vore vÀl konstigt om hon sa olika saker, om hon gav olika svar pÄ frÄgorna.

      hon Àr efterfrÄgad, det du!

      Tror ni seriöst att det Àr specifikt för Bella att tala om samma saker i olika intervjuer? Jag vet seriöst inte om majoriteten hÀr inne bor i en blogglÄda eller om ni bara Àr lite tröga. Vidga era vyer osv, det mesta av det ni upprörs över Àr helt vanliga saker ni hetsar varandra till att förfÀras över.

        Det finns massor av viktiga personer inklusive företagsledare i vÀrlden som inte behöver göra intervjuer varje vecka för att hÄlla sig relevanta.

    Tycker han kunnat gĂ„ hĂ„rdare Ă„t henne. Maken till ljugeri och trams som hon sysslar med?? och som en annan skrev: Varför tillĂ„ts hon sitta och Ă€lta samma skĂ„pmat i intervju efter intervju? Att dem inte bara spelar in hennes floskler och sĂ„ kan dem gĂ„ pĂ„ repeat; borde ju vara tidsbesparande och sĂ„nt Ă€lskar ju Bella. Att ”maxa” och ”gasa” och allt vad hon nu kallar det. Stor humor ocksĂ„ att hon flyger som en jĂ€vla galning och ba ”men jag tĂ€nker pĂ„ miljöööön!!! Jag Ă€ter inte kött ju!!” Mmmm för det kompenserar ju alla det enorma flygbrĂ€nsle som gĂ„r Ă„t vid bara EN flygresa. ,fan vilket spĂ„n hon Ă€r!?‍♀?‍♀?‍♀

      Snart ska Bella fara till Australien och tar med sig sina barn dit ocksÄ. Stackars ungar som ska sitta ett dygn pÄ flyget för att mamma ska kunna sÀga att hon tar med barnen pÄ utlandsresor. Egoistiskt.
      Barnen skulle mÄ bÀttre av att vara hemma i lugn och ro. SÄ smÄ barn har ingen glÀdje av sÄ lÄnga resor.

        SjĂ€lvklart Ă€r det fel pĂ„ det ocksĂ„, klart ni hittar fel i det… och hade de inte fĂ„tt Ă„ka med sĂ„ hade ni klagat över det. Get a Life!

          Hahah sluta svara pÄ varenda kritisk kommentar folk skriver ??

            Sluta hitta fel pÄ exakt allt Bella gör!

        Idiotkommentar

    A Àr sÄ bitter

      Ja, folk som ljuger brukar göra mig bitter. Helt korrekt analys, vill du ha ett klistermÀrke nu?

        Men att vinkla och förvrÀnga allt en mÀnniska sÀger och gör Àr okej A??

          Ge dig nu för fan. Sluta spamma.

          Vem vinkar? Mer Àn Bella ?

            visst Àr Camilla duktig pÄ det

            Vinkar???

    Om man tittar pÄ klippet tycker jag inte det Àr en pik utan mer ett skÀmt iom att de precis pratat om hur mycket hon ljög i början

      Emma, helt korrekt, men vill man förvrĂ€nga och vinkla negativt sĂ„……..

    Bianca Ă€r lekledare pĂ„ barnkalas idag, Ot men undrar vad de fĂ„r betala för det. Är det en ny business? 😉 Snart ska de slĂ€ppa hemligheten om vad de jobbat med lĂ€nge, undrar vad det Ă€r som kommer, nyfiken. Trodde ett tag att det kommer en reality med Bianca och hennes vĂ€nner men det Ă€r kanske nĂ„gon kollektion av nĂ„got slag.

      Xploria vann att ha henne som praktikant en dag för 260 000kr pÄ tradera. Pengarna gÄr till vÀlgörenhet.

      Om jag inte minns fel sĂ„ var det ju en grej att Bianca auktionerade ut sig sjĂ€lv till högst budande företag och sen skĂ€nkte pengarna till vĂ€lgörenhet 🙂 Och dĂ„ var det ett lekland som vann dĂ€r hon skulle just arrangera barnkalas osv!

    Bella köper följare för fulla muggar! ???

      Varför tror du det? Nej det tror jag inte, det behöver hon inte. DÀremot sÄ finns det folk som startar fejkkonton för att kunna skriva skit.

        Hahah vem Àr du? Varför sitter du och svarar pÄ varenda kommentar folk skrivit

        Sluta spamma. Herregud. CamCam, kan du blocka detta troll?

          Hahaha men assÄ va fan! Vet inte om jag ska skratta eller grÄta Ät sÄnt hÀr???

    Är det nya att sjunga pĂ„ sin 40-Ă„rsfest 😉 Satte Anitha en ny trend, Batina Philipsson sjöng ocksĂ„ pĂ„ sin igĂ„r har man kunnat se pĂ„ instagramkonton.

      Bathina sjunger ofta, inte bara pĂ„ sitt 40-Ă„rs kalas. Alla chanser med microfon tas! Hon Ă€r hĂ€rlig. 🙂

    Otroligt trĂ„kigt att sĂ„ mĂ„nga hĂ€r Ă€r sĂ„ okunniga vad det gĂ€ller utmattningssyndrom .. SnĂ€lla ni lĂ€s pĂ„ innan ni kastar skit pĂ„ andra för att de inte reagerar eller lĂ€ker pĂ„ ett annat sĂ€tt Ă€n ni gör ! eller tror ni pĂ„ fullt allvar att ALLA mĂ€nniskor Ă€r identiska ? Vet ni inte ens att det finns olika grader av utmattningssyndrom ? Precis som man kan vara lite förkyld sĂ„ kan man ocksĂ„ vara genom genomförkyld , Hanterar ni er utmattning genom att sĂ€nka och förminska en medmĂ€nniska sĂ„ lĂ€r det ta lĂ„ng tid innan ni blir friska 


      Tror att det Àr du som Àr okunnig. Det kan finnas olika grader men utmattning Àr en allvarlig grej vilket inte alla förstÄr, det handlar inte om att vara trött nÄgra dagar, vara lÄg och deppig nÄgra dagar eller vara folkskygg en dag dÄ och dÄ. Det Àr sÄ mycket vÀrre Àn sÄ och det blir ju tyvÀrr förminskat och bortviftat pga av personer som pÄstÄr saker för att fÄ sympatier och göra karriÀr.

    Jag fick en vÀldigt bra bild av henne i Skavlan. Mer ödmjuk Àn vanligt. Sedan om det Àr berÀkneligt frÄn hennes sida kÀnns inte sÄ viktigt. Alla spelar vÀl en roll mer eller mindre, speciellt framför en miljonpublik. Bra att hon tar upp saker som ADHD och Aspergers i relation framgÄng osv osv.

    Men varför svĂ€r tanterna sĂ„ mycket hĂ€r, sĂ„ outbildade i sociala sammanhang. Camillas sedvanliga ”hĂ„ll er pĂ„ mattan” var inte gĂ€llande detta inlĂ€gg, flaggade hon dĂ„ – var sĂ„ oförskĂ€mda som ni bara kan

      Det Àr lördagkvÀll. Tror du Cam sitter hÀr dygnet runt eller?

        Ja? SĂ„ hon snabbt kan blocka troll som inte skriver negativt om Bella.

      Suck.

    Lever i utlandet sĂ„ jag kan inte se Skavlan… SVT play tillĂ„ter inte..

    Hursomhelst, enligt Blondas egen blogg var det en tydlig succé.
    Hur fasiken klarar folk av att se hennes tillgjorda sÀtt och höra hennes enerverande skratt.

    Oavsett om hon talar sanning, host host… möter prinsar resp. grodor… sĂ„ Ă€r hon en alltigenom ytlig egofixerad pengastinn tjej.
    Folk tror hon ”lyckas” mycket pga hon saknar sjĂ€l.

    Är det nĂ„got att se upp till?

      Bella sÄlde sin sjÀl till Mammon för lÀnge sedan.

    AlltsĂ„ att du orkar ? ? Klart du skulle ta med och trycka pĂ„ det att hon sĂ€ger att allt var fiktivt de första tvĂ„ Ă„ren och att hon sĂ€ger, pĂ„ skĂ€mt, att hon fortfarande ljuger. Det var ju dumt att hon sa det, dumt att hon sa ja pĂ„ det eftersom alla hĂ€r dĂ„ menar att hon ljuger om allt, och kommer köra med det. Fast hon Ă€r ju Ă€rlig… MEN vadĂ„ det som efterfrĂ„gades?… det var vĂ€l Bellas svar just dĂ€refter du klippt som efterfrĂ„gades. Gud…??

    Börjar bli riktigt otÀckt med allt hat och mobbing mot enskilda / offentliga personer hÀr , Man behöver inte gilla alla men man behöver inte heller spy galla och uttrycka varenda tanke man har om offentliga personer , det handlar om medmÀnsklighet och vad vi förmedlar till vÄra barn !

    Jag fÄr fasiken whiplash av hennes tvÀra kast
    ”jag vill bara ha kvinnor runt mig” men var det inte pĂ„ insta stories en bild med Hampus, ”han som Ă€r med mig varje dag” eller nĂ„t sĂ„nt krafs? Har jag drömt detta?

      Ja, reagerade ocksÄ pÄ det! Den bilden togs ner och laddades upp igen dagen efter med en helt annan bildtext.

        Aahh! Det var sÄ det var, jag försökte leta för jag var sÀker pÄ att jag sett det men sen var dÀr en annan text och jag började tro att jag inbillat mig ???! Tack för att du klargjorde att sÄ inte var fallet ?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.