Isabella Löwengrip bryr sig bara om sina egna rättigheter…

Faksimil från Isabellas blogg.

Med tanke på att Isabella avslöjades för bara några dagar sedan med att ha tagit en bild från Celiné, klippt bort loggan och lagt på sin egna från Hermine Hold så är det ironiskt att hennes egna bilder nu försetts med ”copyright-text”.
Inte alla, men vissa…
Jag undrar vad som avgör för att Tailsweepfunktionen ska användas?

Edit – Min läsare Rebecca uppmärksammade mig på en sak.
Byrån ”Good Luck Have Fun” är grafiskt ansvariga för bland annat Hermine Hold, Bellas hårbandsföretag och de som klippt bort Celinés logga på en bild och satt dit sin egna.
På sina ”mood boards” där bland annat Celinébilden ingår har de satt sitt egna copyright claim.
De kräver alltså upphovsrättsliga rättigheter på bilder från Celinés kampanj? Klockrent!


Saxat från Bellas blogg

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    bellas PR-design-företag ”Good luck have fun” som gör de affisherna för Hermine Hold skriver ju dock också copyright-stämpel på de bilderna, alltså på affisherna de gjort där de själva snott bilderna. bläddrar man tillbaka lite i bellas blogg till där läsarna fick se smygtitt på moodboard för Hermine Hold var bilden från Celine med och massa andra, och så stod det ”copyright Good luck have fun”.. haha

      Vad sjukt!!

      Det står ju även ”Celine” på moodboarden ovan på samma bild. Så de visar ju att den är tagen från celine och använt den som moodbard-bild. dock är det ju lite konstigt att de sätter sin egen logga över celines, dock i moodbard syfte, tror ej den kommer användas som deras slutgiltiga reklambild.

    Ditt inlägg tappade ju hela poängen, hade varit bättre att ta bort eller stryka över det än att avsluta med ”ironiskt oavsett” .

      Fast det är ju ironiskt oavsett? Nyckelordet är Oavsett.

        Fast rubriken och poängen med inlägget blir ju fel när det inte ens är Isabella som valt att lägga till den texten.

    P1:s program ”Sjukt, galet och helt normalt” tar upp narcissism i ett avsnitt. Där nämner de Isabella Löwengrip. De säger inte att hon är narcissist utan mer att vi lever i en narcissistisk tid och att hon är ett tidsfenomen.
    https://sverigesradio.se/avsnitt/1164168

      Lyssnade också på det avsnittet och listan med punkter/drag som pekade mot en narcissistisk personlighetstyp var lång och många av dem stämde in på fler än en influencer.

      Alltså, if it looks like a duck and walks like a duck.. utgående från vad hon säger offentligt prickar hon ju in ungefär varenda kriterium.

        If it looks like a duck and walks like a duck… It’s probably Anna Anka.

        Och som Oprah säger ”when people show you who they are, trust them. The first time.”

      Beskrivning av narcissism på Wikipedia stämmer rätt bra in på Löwengrip.
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsstörning

    Tips: i inredningsbloggsvärlden blev det värsta drevet under den senaste veckan mot thenorrmans (se senaste 10-12 dagarnas instaposter från dem). Thenorrmans ifrågasatte samarbeten i inredningsvärlden, och frågade sina följare vad de tycker om det tex att alla gjorde reklam samtidigt för Wasabröd och marshallhögtalare etc. 10-12 stora inredningsbloggare gav sig på henne (bla husligheter, trendenser, krickelin, diadonna och framförallt underbaraclara). Jag tycker debatten var intressant. Saklig. Tills inredningsinfluencer-personerna gick till riktiga påhopp.

      Förstår inte varför det blev ett sånt drev mot norrmans?! Tyckte hon tog upp ett viktigt ämne och skrev sakligt och folk blev skitsura och pratade om att hon skulle lyfta andra kvinnor och inte trycka ner? Kanske missade nåt men tycker det kändes som onödigt hårt mot henne..

      Har också följt detta lite på avstånd, kunde vara intressant om camcam tog upp inredningsgrenen av influencervärlden här också. Mycket relevant diskussion och ämne också.

        Verkligen! Känns som att inredningsbloggarna får härja fritt!

      Gav de sig på henne eller gav de bara sin syn på debatten? Överdriver du inte lite nu…

    Bellas story där hon säger ”jag tror sheila ska ta mig på en överraskning?” Och Sheila säger ”ja det är en överraskning, du vet ju inte vart vi ska” och Bella blir helt chockad? Vet hon inte vad en överraskning är?

      ?

      Jag tolkade det som att Bella trodde att kompisen fixat en överraskningslunch med fler vänner, att det var det som var överrraskningen.

      Just det, det är slutet på veckan, och då tycker Bella att det kan vara skönt att lyssna på det ointressanta för att hjärnan skall vila. T ex på Sheila? Det var i Framgångspodden hon berättade att i slutet av arbetsveckan kan vara avkopplande att lyssna på sådant hon inte spenderar tid på annans. Trevligt att vara vän med henne då.

        Allt ska gynna henne såklart! Jag fattar att hon inte vill sitta och skvallra om dittan och dattan när hon är i jobbmode.. Men hennes vänner får inte ens prata om vardagliga saker med henne förrän hon har lust att koppla av? Lol

          Eller hur… Hon får vara glad att Sheila finns där ändå, något måste hon ju få ut utav vänskap med BB… Man hoppas ju.

    Men gud. Ta inte i så du spricker.

    Off topic (nej, kan inte vänta tills ikväll, ska på jobb snart)! Har fått perioral dermatit för några veckor sen och den vägrar försvinna. Har ett stort illrött eksem runt mungiporna. Har ni som har haft det några tips? Har det med kosten att göra? Tänkte försöka lämna bort allt socker, gluten och alla mjölkprodukter. Använder minimalt med smink och nästan ingen ansiktsrengöring just nu för att inte förvärra det.

      Salvan Rozex! Finns som genomskinlig gel också. Tror den finns receptfritt. Var det enda som hjälpte när jag hade vad de tror var perioral dermatit!

      Har haft det endast antibiotika hjälpte mig (doxycycline) man vill ta livet av sig eftersom de gör dig så känslig men de hjälper o hyn får sånt glow. Fick ta dem i åtta plus två veckor (kom tillbaksefter första kuren). Det ska finnas en kräm också tyvärr också receptbelagd i Sverige.

        Samma här

      Testa att byta till en tandkräm utan sls.

        Allt blir bättre utan sls (munprodukter, schampo, handtvål, Duschcreme…

      Sånt händer, tyvärr, ibland stressutlöst men ingen vet varför, ej kostrelaterat iaf. Dermalogica ultra calming barrier repair hjälpte mig. Kör nu bara deras ultra calming serum (inte oil serumet) plus ultracalming mist, ibland även calm water gel. Ej provat rengöring, tyvärr, där kör jag biodermas sensibio

      Jag får det någon/några gånger varje år. Har räckt med rozex eller liknande och bra hudvård men så lite som möjligt. Denna gång räckte inte det. Så jag har fått antibiotika, tetralysal, som man ska ta i tre månader.
      Min mage har ballat ur totalt av det och jag har blivit känslig så jag måste prata med läkaren imorgon för det funkar inte med desss biverkningar, får förmodligen prova en annan sort eller försöka ändå med krämer.

    Såna som du borde inte ha tillgång till internet. Camcam, kan du radera hennes kommentar?

    Läste Forbes och kom o tänka på Isabella’s för-intervju, förmodligen var hon inte intressant nog för tidningen. Snart November, lär inte komma något –

    https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/13/intervju-med-forbes/

    Pinsamt! DET om något borde ju visa henne att hon borde komma ner på jorden lite.

      Har du sparat den kommentaren så du kan copy + paste under varje Bella-inlägg? (Genuin undran till alla som kommenterar samma kommentar under flera inlägg…)

        Jep, so sue me! 😉 Lol

      Kan ju iofs tycka att ens få en förintervju med Forbes snarare bekräftar henne.

        Och hon om någon lyckas att vrida allt till sin fördel. Skulle inte förvåna mig om hon berättade att det inte var rätt tid för henne, att hon inte är redo, kanske om några år) Och då skall hon minsann direkt hamna på omslaget) Strunt samma i några intervjuer, omslaget är det hon vill ha)

        Men skämtar du eller?? Visar ju bara hur ointelligent du är. Bella, på utsidan, med ”miljoner följare” och ”jättemånga lyckade företag”, ”något unikt”, ”Sveriges Oprah”…. tills de grävde och kom fram till att ja, så var det nog inte riktigt va? Bella skiljer sig inte i mängden, annars skulle Kenza eller vem som helst som startat ett företag också kunna landa Forbes.

          Kommentaren ovan var till Anonym 16:27, inte till Olga.

          Hahaha ??? ni är verkligen en intressant grupp minions här inne…

    Du kan inte varit med om mycket pinsamt du! ?

      Snarare du som är pinsam

        Humorlösa bittetf*tta!

    Om du vet att man inte ska spekulera så spekulera inte?! ”Jag är inte ras*st, men…”

      Charmigt att kalla folk idiot ?

        Idiotiskt att tro att man kan bli med barn bara för att man varit det förut

      Klart du har! Barn är fan överskattat

    ”Det är med andra ord upphovsmannens säregna sätt att uttrycka något som skyddas, inte de idéer eller fakta som verket kan innehålla.”

    M a o det är vanligt vid moodboards o dyl eftersom det är helhetsuttrycket som skyddas, inte detaljerna i det

      Ytterst tveksamt att sno bilder och branda om det som egna är ok ens som mood board.

        Fast det är inte bilden som brandas….

    Håller med ovanstående, om du vet att man inte ska spekulera i det, varför gör du då just det? Otroligt onödigt!

      Bemödar mig inte med att svara er. Ni upprepar ju bara det jag skrev. Så onödigt

        Men ser du inte själv hur du gör bort dig? Man spekulerar inte i sånt, och du spekulerar i det

    Menar du när hon dansar fredagsdansen?

    Pösiga tröjor, håller väskor/armarna över magen….

    Hennes skratt är så jäkla outhärdlig, fy fan. Men det går inte att inte titta ändå, FAN!

      Kan själv skratta sådär ibland (har jag kommit på mig själv med..) och inser att jag gör det när jag försöker för mycket, känner mig nervös eller så. Kanske är samma med Bella. Naturligt låter det inte iaf.

      hahah verkligen människan har ett speciellt jobbigt skratt 😀 bella going loco.

      Jag tycker att skrattet är det bästa med henne! Det är kul. Och vad ska hon göra, hålla sig för att någon annan tycker det är outhärdligt?

    Att sno den där bilden känns så jävla slarvigt. Så slarvigt och korkat att jag inte tror det är sant. Är det någon som har koll på om det där är en stockphoto bild eller liknande som man kan köpa rättigheterna till att använda?

      Céline tycks ha gjort en intervju med kvinnan i bilden om jag har förstått det rätt så det lär inte vara något online som man kan betala för utan ett originalfoto från Vogue.

      Personen menar nog Bella, inte Pingis.

    Förlåt men om du läste alla kommentarer (vilket inte är många) så hade du sett att frågan redan är uppe i detta inlägg. 🙂

      Oj, tack 🙂

    OMG Juste! Hur länge har de dejtat nu igen, någon som har koll?

    Fyfan för människor som dig

    Precis! Varför skulle annars lanseringen av Hermine och släppet i Australien skjutas upp?

    Jag tror inte det heller. Inte alls.

    HAHA, men gud. Min mage är betydligt större än sådär och jag är definitivt inte gravid. Galenskap. Är det så lite som krävs för att det skall spekuleras i en eventuell graviditet? Jag är körd ?

    Eller hur! Skumt i alla fall. Något på g…

    Omg huvudet på spiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.