Isabella Löwengrips Halloweenfest 2018

Igår gick Bellas årliga Halloweenfest av stapeln och här kommer ett gäng bilder från festligheterna som lagts upp på Instagram.
Isabella var utklädd till Poison Ivy där Buttricks (Smygreklam?) sytt upp hennes dräkt och även stått för dekorationerna.
Bland gästerna fanns Michaela Forni och Petra Tungården samt Jessica Lagergren och hennes sambo Ibbe. Systern Angelica valde att hoppa över årets party för att istället fira sin pojkvän som fyllde år.

Vill du se filmer från slottet – festen och förberedelserna – så finns de i videon här under.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,222967″ ap mute yot ]

190 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det är kul när folk går ihop om utklädnad, typ som hunden o cruella eller familjen Adams! 😀

      Har lite delad åsikt där. Tycker både det är skittråkigt att ha en par/grupputklädnad, samtidigt som det är en käck idé?

        Tycker mer en sådan gruppmaskerad som familjen Adams är roligare än par som klär ut sig tillsammans.

    Tittade på instastory. Får bara intrycket av en otroligt stel och förstoppad tillställning med Bellas tillgjorda flabb ständigt i bakgrunden. Ett otroligt slöseri med pengar också.

      Hon betalar inte en spänn

        Nä, men ”nån” betalar i alla fall?

      Tror det var för att det inte var någon musik + för stor lokal. Hög musik och liten lokal gör det roligare.

    Baserat på filmer så verkade det vara en rätt stel tillställning

    Stackars Hampus som måste stå ut med tokans alla hittepå.

    Undra hur länge han orkar?

      Äsch, han har ju en fri vilja. Inte så att han ”sitter fast” med henne i bolån, äktenskap eller barn. Bara att tacka för sig om han inte skulle trivas.

        Odd ”satt fast” med både hus, lån, barn och han pallade bara vad.. 4-5 år?

          Folk skiljer sig. Ingen nyhet och det gör de flesta förr eller senare.

            Goddag yxskaft, snacka om att missa poängen

          Fast nu var det inte Odd som ville skilja sig?

    Väldigt lustigt utan någon som helst musik i bakgrunden eller är det bara Jag som tycker?

    Kan vi prata om slutet på hennes instastory när hon filmar sin assistent kommandes nedför en trappa, fumlar med knapparna och håller en vinflaska medan en tjej kommer bakom. Som om Bella ”kommit på dem” med att ha varit och nuppat..? Hade det hänt på en arbetsplats jag arbetat och en kollega blivit filmad av chefen när den precis haft ett festligg och lagt upp det för tusentals så hade jag inte låtit det gå obemärkt förbi..

      Jag skrev den kommentaren i ett annat inlägg, och den raderades pga var kränkande.

        Kränkande mot Bella..? Assistenten? Tror det kanske beror på hur man uttrycker sig. Men fick lite ont i magen av det klippet, OM det inte är icensatt. Alla kanske var med på det. 🙂

          För er som undrar vad jag menar så är det filmsnutten 03:20-03:27. Oavsett om alla är med på det eller inte får det Bella att framstå som rätt omogen. Det är något som kan vara småroligt att kolla på om man har en privat profil, men sånt lägger man inte upp som chef, förebild, företagsledare etc etc.

      Jag tror verkligen inte att det var något sånt. 1. Simons tjej var med honom på festen.
      2. Simon… tja.. ??

        Ah, har ingen vetskap om hans relationsstatus. Tycker ändå det är rätt omoget som arbetsgivare att lägga upp ett klipp som anspelar på att en berusad anställd nyss haft sex.

          Det gör det ju inte alls? De träffar på varann i trappan och Bella skrattar? Ingenstans förutom i ditt huvud antyds det att de haft sex ?‍♀️

      Ja, what’s up med det klippet? Hennes assistent + hennes bästa, gifta väninna? Hade ngt hänt och om inte – varför lägga upp ett klipp som anspelar på det? Jättekonstigt. Har jag missat ngt? 🙂

        Ni tolkar in för mycket i det…

      Men sluta insinuera otrohet och prassel som inte ens syns på filmklippet. De varken ”halsar ur en vinflaska” eller är ”halvnakna”/”fumlar med kläderna”.

        Men det skrev ju ingen heller? Nån skrev bara att han funkar med knapparna, vilket stämmer.

          Jo. Det var det någon som skrev. Men det blev raderat.

            Jaha. Bra att det blev borttaget i så fall!

        Fast hade min man stegrat ner mitt i natten med uppknäppt skjorta tillsammans med en annan kvinna så hade jag bannemig undrat. Och med tanke på deras reaktion som bara skriker ”SHIT”…hur tänke Bella när hon la upp det ens?!? Varför kommer han ner med en pava rött med uppknäppt skjorta ihop med henne om det inte är för att något opassande har hänt? Man kan babbla på om tillit och att ”de är vänner” hur mycket man vill. Det där ser inte bra ut. Alls.

          I mina ögon ser det inte ut som uppenbar otrohet i alla fall.

            Alla ser såklart olika på otrohet eller hur? Det övergår mitt förstånd att han kommer ner med uppknäppta kläder tillsammans med henne. Jag hade inte könnt att det var helt normalt utifrån mitt perspektiv. Jag hade heller inte stegat ner i en uppknäppt blus med en annan man bara för nöjets skull. Men vad vet vi huruvida deras relationer är öppna eller ej? Eller hur de ens agerar sinsemellan menar jag.

              Det KAN ju givetvis vara så att hans partner var med och inte hann ner samtidigt innan klippet tog slut. Sheila (var det va?) kanske kom på dom in action?

      Det är väl som med allt annat med Bella, inte sant

    Kanske bara filmade i början? Älskar poison ivy-kostymen, så avundsjuk

    #bellashalloween

    Men hur kul med en fest utan noll personligt? Allt sponsrat. Middag i plastlådor?

      Bella i ett nötsal med andra ord.

      Det luktar avundsjuka här :O

        Nej. Att kalla en fest för personlig när den är enda stor reklampelare är inte avundsjuka. Det är riktigt tacky att servera sallad från plastlådor på en ”personlig” fest.

        Ja man blir ju jäkla avis på folk som får dricka Loka, smoothies och äta sallad i plastlådor. Shit’s so fancy I need a second monocle ?

    Det är nog bara kostymen som skär in.

      Det ser du väl att det INTE är kostymen som skär in.. ?

    Som allt med Bella så blir det aldrig hundra bra!

    Inget fel med bröstimplantat, och jag är osäker på om hon dementerat det men här syns det mer än tydligt. Och sen samma som förra året, att hon e utklädd till en sexig karaktär med armlös/sexig body och strumpbyxor.

      Det syns alltför tydligt, dåligt arbete av kirurgen. Två stora bollar med väldigt tydlig kontur som ändå lyckas se ut att hänga. Får lite Tara Reid vibbar av hela framtoningen.

        Så gravidbröst är fula nu också och Bella ser preggosvullen ut, vilken tur att du la till disclaimern att hon ser bra ut annars hade man ju kunnat tro att du ville negga hennes utseende.

          HAHAHA? Är du blind eller? Jag skriver bokstavligt talat att hon är fin? Grabidbröst är helt underbart vackra kära lilla du. Lite känslig?

            Kära du, jag skulle lära mig att dra slutsater av dina fellowbellaholister innan jag går in och skriver någon annan på näsan. Du svarar på en kommentar som skriver att de ser ut som ett dåligt arbete och du kontrar med att de ser ut preggobröst. Att döma av ditt aggressiva svar så är du nog den som är känslig, lilla du.

          Ingenstans skrev anonym 14:17 att det är fult med gravidbröst eller att se preggosvullen ut. Det är du som läser in något eget här om det nu är egna komplex eller whatever

        Hon har även skrivit i sin blogg att hon är svullen om magen. Pga en cysta. Du vet att man kan säga saker utan att de är elaka eller antyder på att ngt är fult. Det där var din egna tolkning heeelt och hållet. Det finnsi get ”fult” eller ”snyggt”. Det är normen som sätter sån skit. Alla är fina oavsett. Nöjd?

    Vad var Sheila utklädd till?

      Black swan?

      Pomperipossa, tycker jag det ser ut som.

    håller med dig!

    Ja usch vilken skitfest.

    Missade ju helt att festen var på Wenngarns slott! Var där i morse på frukostbuffe i en av de närliggande byggnaderna! Hade ju kunnat ägnat mig åt lite kändisspotting annars, glo på bilarna på parkeringen hade räckt för mig. Eller bara öst ur min lite Blondinbellatrivia för man och barn.
    Hur som haver, ingen gissninglek längre huruvida Bellas hundvalpar fått sig en uppfräschning.

      Är maten/serviserna lika dåliga som recensionerna på Facebook? För isf förstår jag att Bella caterade utifrån…

        Vi var på Wenngarns bageri och cafe och det är makalöst bra. Har fikat en gång på slottet nere i en källarlokal och den upplevelsen är inget att skriva hem om. Inte heller besöket på Dammstugan som ligger alldeles precis i närheten.

    Hela festen verkar sponsrad utan ett ord om reklammärkning. Man blir ju rätt lack på att hon kommer undan med det medan en annan måste rapportera och göra förmånsavdrag på varenda liten frukost man äter när man reser i tjänsten.

    Snygg som satan var hon iaf! Firande någon här halloween? Gick ut klädd som något? Låg hemma sjuk så snälla dela med er!

      Käkade godis på soffan, men gjorde i alla fall i ordning en pumpa! Räknas det? ?

      Halloween är den 31:a….

        Jag vet men nu är det helg så de flesta verkade fira i helgen 😛 Annat med barn antar jag, tänkte mer på fester.

      Det har ju inte varit halloween än.

        På svenska kallas halloween för Alla helgons afton (All Hallow´s Eve). Den markerar också slutet på sommaren och vinterhalvårets början.
        Alla helgons afton ska inte förväxlas med den kristna högtiden Alla helgons dag och den efterföljande Allhelgonadagen när de döda ska hedras och gravar utsmyckas. Det är också därför som man med respekt för den traditionen försöker undvika att fira halloween precis på lördagen dvs Alla helgons dag utan snarare helgen före.
        Halloween (All Hallows’ Eve) infaller enligt traditionen alltid den 31 oktober. Men i Sverige finns inget fast datum spikat för halloweenfirande. Det är okej att fira halloween dagen före Allhelgonadagen, dagen före Alla helgons dag eller dagarna närmast omkring.
        2018 infaller Allhelgonadagen 1 november och Alla helgons dag 3 november.

          Jag vet. Det har fortfarande inte varit Halloween än.

            Man kan fira halloween när man vill men inte på Alla helgons dag för då ska vi tänka på våra döda.

              Jag vet. Det ändrar fortfarande inte det jag skrev. Är jag otydlig på nåt sätt? Eller varför läser ni in saker jag inte skrivit?

                Jag begriper fortfarande inte varför du så ihärdigt påpekar att det ännu inte varit halloween.
                Menar du 31 oktober? Nej, det är den 28 oktober idag så det har inte varit halloween.
                Är det så viktigt? Har de som firat i helgen gjort fel eller vad?

                  För att jag trodde att Celestia trodde att det hade varit. Varför gav du mig en utläggning? Har jag upprört dig?

              Och på långfredagen ska vi tänka på Jesus utan några nöjen alls

      Jag var på halloween-maskerad igår. Poison Ivy var där med Gåtan, jag var drake och sambon nån slags seriemördare. Vi var typ 12 pers, men hade jättekul! Fast utan slott och plastlådesallad.

      Gillar inte direkt att klä ut mig, men ansträngde mig faktiskt och gjorde ordentlig sminkning mm, vilket uppskattades. 🙂

    Det var visst musik på festen, vi grannar hörde det när vi körde förbi. Det var dock ingen störande fest utan det lät som de hade kul, precis som alla andra fester som hållts på slottet. Jag tror att den som lade upp en del klipp på hennes story höll för micken av misstag, det lät som telefonen var inbäddad i bomull.

    Sen förstår jag inte alls hur någon kan få klippet med Sheila och Simon till att Bella antyder någonting. De fnittrar för att de springer på varandra förmodligen. Ingen fumlar med något, ingen är halvnaken, hon har en filt eller annat värmande över axlarna för att slottet är svinkallt!
    Kom igen, man måste inte alltid hitta något att skapa dramatik om.

      Precis, spekulationerna säger mer om dem som spekulerar.

      Såååå. Hur förklarar du att Simon går med en halvt uppknäppt skjorta som han hastigt försöker stänga samtidigt som han säger ”faaan” när de möts? Nja, jag som partner hade inte kännt som du skriver iaf.

        Just att skjortan faktiskt är uppknäppt gör det lite märkligt. Men alltså. Vad fan vet vi?

          Exakt det jag menar Det är skitmärkligt. Jag hade inte velat ha det klippet uppe oavsett. Även om det inte har hänt något så uppfattas det likt förbaskat som det och om man bara utgår från normen så ses inte sånt här som oskyldigt trams. Hans ansikte verkligen tjuter ”faaaan”…Otroligt låg nivå att lägga ut det.

    Jessica Lagergren och hennes karl var ju väldigt snyggt utklädda måste jag säga. Jessica är ju väldigt duktig på att sminka, imponerande om det är hon som fixat deras look!

      Vad var de utklädda till? Ser ingen bild på dem?

        Kolla deras instagram, hennes kille heter Ibohm.

          Snyggt! Ska det föreställa nån Rödluvan/vargen-hybrid?

            Tror det! Trodde verkligen Ibbe var Angelica först, dom var så lika ?

    Lustigt när det inte går att säga nåt alls, typ ”va fint/kul du ordnat”, ”god mat du bjöd på” mm
    Inget som säger nåt alls om värdinnan (förutom att hela hon jämt är sponsrad).
    0 personlighet eller ansträngning bakom detta, fi f-n vilken trist fest att gå på..

      Men herregud låt henne ha en fest där hon inte gjort saker själv, vem bryr sig. Fest som fest, jag skiter vem som har gjort snittar eller satt upp dekorationer.

    För mkt instastory filmer för min del.. hur orkar man lägga upp så mkt hela tiden som Bella.
    Njut av din fest istället och va mer i nuet!

      Tror du att hon lägger ut alla klipp själv?

      Eftetsom att hon är sponsrad så måste hon.

        Jag tycker det är jättekonstigt att alla tror att Isabella är den som lägger upp filmklippen när ingen tror att hon skriver blogginläggen, eller gör något alls själv. Ska ni gnälla på allt, var iallafall konsekventa

    Förstår verkligen inte behovet av att spy galla över Isabella hela tiden. Vad får ni ut av att skriva dessa elakheter?

    Vuxna människor håller på med halloweentramset år efter år. Fy! Finns trevligare högtider att fira.

      Man behöver ju inte störa sig på vad andra gör.

      Jag älskar halloween, min favorit högtid. Ingen tvingar dig att fira ”tramset” låt folk ha roligt om dom vill. Halloween omsätter en miljard i Sverige såååå

        Omsätter en miljon på plastskit som bara kastas sedan.

          Bittertant.

            Miljöförstörare

      Ja fy fan att folk är lyckliga och skapar tillfällen att träffas och fira tillsammans. Hur vågar dom? Fy för att vara glad usch.

        Att mötas och ha kul betyder ju inte att det behöver slösas på allt eller?

    Men vad har hänt med Hs Batmanmask? Den är helt asymmetrisk i ansiktet? Nån skrev att det såg ut som att nån trampat på den, och det stämmer ju ?

      Ser ut som en helt vanlig mask för Manbat
      ???

    Gött med resorb och tre flaskor vatten till en person som inte dricker.. eller? Allt kanske var till Hampus.

      Stod väl kanske samma i alla rum?

    Vilken taskig kommentar.

    Oh nej, hade verkligen hoppats pa att du bara skulle lata bli att skriva om hennes fest. Varfor ge mer reklam till världens tråkigaste fest där allting är sponsrat? Plus att inget sarskilt har hänt på festen, varfor ens skriva om det? Ogillar starkt att hon far den exponering hon vill ha, den exponering Bella åmar sig efter rent ut sagt. Gah!!

      Den här bloggen handlar om att skriva om vad som händer på sociala medier. Hur tror du den hade sett ut om fokus varit att INTE skriva om vad som händer på sociala medier? 😉

        Kanske ska radera kommentarer som skriver att Bella ser it som en uppblåst silikonbimbo?

          Ingen skrev så.

            Jo det var någon som skrev så.

          Tack, jag läser alla kommentarer och raderar de som behöver raderas. Ni behöver inte kommentera varje gång ni ser en kommentar som behöver tas bort så vida det inte gått flera dagar och jag uppenbarligen missat den.

        Fast nu var det ju inte det jag kommenterade på, och jag frågade inte heller om vad bloggen går ut på, suck! Dina svar är alltid sämst, sorry. Kan man inte diskutera utan att få svar som ska se överlägsna ut och försöka ställa någon till rätta med en klämmig ton?

    Snälla är det någon som vet vad låten heter när Angelica Lagergren filmar sig själv??? Precis innan klippet med pokerface av Lady Gaga. Har undrat så länge och älskar den låten men hittar den inte!

        TACK!!?

        Uhh, fy!

    Herregud vilka tråkiga människor ni verkar vara om ni tycker halloween är ”omoget” och tråkigt… festen såg skitrolig ut, skönt med catering, så coolt med allt pynt, hade LÄTT velat vara på den festen!

    Tänk om vi kunde ena oss om att rädda världen istället för att kasta pengar på helt meningslösa aktiviteter. Å kom inte och säg att det inte skulle vara kul eller att den som vill kan göra det. Alla lever vi på jorden och det är skämmigt att vissa bara skiter i konsekvenserna. Tycker dessa tillställningar är löjligt talanglösa.

      Ja usch eller hur. Alla borde stanna hemma och odla ekologiska sojabönor och inte slösa tiden på att träffa människor och ha kul under det korta livet.

        Fast man kan ju träffas och ha trevligt utan att köpa massa pynt som faktiskt är ren miljöförstöring till inget syfte

          Och man kan ju faktiskt ta häst och vagn när man ska resa utomlands istället för att köpa massa flygresor som är ren miljöförstöring till inget syfte. Sen hoppas jag att ni alla är veganer annars låter det väldigt illa när ni pratar om miljöförstöring.

        Läste du det 13,32? Att träffas och ha kul har väl inget att göra med hur mycket pengar man slösar? Kan man inte träffas utan att det ska vara så överdådigt? Att det är handeln som skrattar bäst fattar väl alla och att umgås naturligt verkar det inte vara många som klarar av utav dessa bloggare.

    Det är tydligt reklammärkt på bloggen så där är det i alla fall inte tål om nån smygreklam

      Trodde att folk överdrev när de skrev att hela festen var sponsrad och att hon inte betalade något för den men efter att ha läst hennes inlägg på bloggen så ÄR det ju verkligen helt sant!! Eloge till hennes kollegor som fixat med alla dessa samarbeten. Inte undra på att hon behöver ha flera delar med blogginlägg för att kunna få in alla samarbeten och säljtexter!!! Jisses.

        Att ha sponsorer och hjälp med allt till en så här stor fest kan väl vara en sak. Men att inte ens kunna/anse sig ha tid med att köpa presenter/julklappar till sina egna barn , ordna deras kalas eller packa deras väskor inför en resa…..DET är mer än vad jag kan förstå. Känns så otroligt opersonligt.

          Fast vad spelar det för roll vem som gör det? Tycker ni likadant om alla. Pappor som låter barnens mor sköta allt, eller gäller det synsättet bara mammor?

          Är väl ungefär som de flesta pappor beter sig när de bor med barnens mamma? Skillnaden är att allt fixas av mamman. Men ser sällan kritik mot att pappan är opersonlig…

            Håller absolut med dig om att det är så i en del fall. Men då finns det ju i alla fall ett personligt engagemang från
            någon. I Isabellas fall sköts det det ju av betalda anställda eller sponsorer. Och hon har ju själv sagt att det handlar om att prioritera det som hon tycker är viktigare.

            Om det är mamma eller pappa som packar är ju inte samma sak som att ”personal” packar! Hoppas att barnen fått vara delaktiga så inte favoritplaggen blir kvar hemma.

    Såg det! Ser verkligen inte bra ut på hennes bröst ???

    Alltså jag undrar hur det känns egentligen? Hon har ju faktiskt typ inga kompisar, så när hon har fest måste hon bjuda in folk hon typ inte känner för att få ihop till en fest. Folk är ju inte där för att dom älskar sin kompis direkt, utan gratis fest? Jag undrar hur det känns…

      Jag tycker att hon verkar ha rätt många vänner, baserat på bilderna från hennes födelsedagslunch.

        Hur många av de som var med både på festen och födelsedagslunchen är personer som hon inte har någon form av affärsmässig relation till?!

          Mina bästa (och enda) vänner är även mina kollegor och som jag träffade på jobbet. Känner mig inte alls ensam. Mest tacksam. Så varför skulle hon känna sig ensam bara för det?

          Men är det inte ett väldigt vanligt sätt att gå vänner på som vuxen. Alltså genom jobbet?

          det är iallafall så jag fått majoriteten av mina vänner både här hemma men framför allt internationellt.

          Tycker också hon verkar ha en bred umgängeskrets med många vänner.

      Undrar du verkligen hur det känns eller ville du bara skriva hur du hoppas att det är?

      Så mkt du vet om hur människor känner ?

    Brösten ser inte bra ut ?

      Hur ser dina bröst ut? ?

        Inte opererade iallafall

          Är dom snygga då?

            Fett snygga ?

      Va? Alla bröst ser bra ut. Vem är ni att säga att hon har fula bröst? Hur ser ni själva ut då? Så larvigt.

      Är det tillåtet att diskutera folks utseende härinne nu?

        Japp och Camilla tog bort mina kommentarer som ifrågasatte det. ??

          Ok bra att veta. Antar att det gäller alla då och inte bara bella, men vi får väl se..

    ???

    Jag må låta bitter (vilket jag verkligen inte är), men tycker nästan att det är stötande med detta överdåd hela tiden. Hyrda slott och bilar, överdriven utsmyckning, sminköser, värsta proffskostymerna..! Jag skulle bara känna mig fruktansvärt löjlig på den festen. Det blir liksom lite för mycket.

      Håller med dig. Samt även detta behov av att visa upp allthela tiden. Fattar inte.

        Fast de flesta kommenterar ju gärna.

    Hade världens kuligast fest igår under temat ”ta av det du har och kom som du är” Kanske beror det på att jag har äkta vänner som kommer för att umgås mera än att visa upp sig? Flera borde prova på denna form av att umgås?

      Ok?

      En nakenfest? Jaman kan nog säga att du har äkta vänner om de ställde upp på det.

      Du har verkligen uppfunnit hjulet förstår jag

    Har halloween gått från en helg till flera veckor nu? Tycker det har varit halloweenfester till höger och vänster hur länge som helst nu. Och verkar inte vara slut än heller.

      När tycker du man ska fira halloween?
      Ska alla fester vara på exakt samma dag och tid menar du. Som julafton eller midsommarafton alltså.
      Blir svårt för den som vill gå på flera fester om de äger rum samtidigt.

        Va? Jag frågade bara eftersom jag trott att det tidigare varit en specifik helg som folk halloweenat, men upplever att det spritt ut sig över längre tid nu på sistone. För mig får folk fira halloween på midsommar om de vill.

          Ja, halloween brukar vara kring den här helgen. I Sverige finns ingen bestämd dag för halloween.
          Man undviker numera att fira halloween samtidigt som Alla helgons dag alltså
          helgen då vi ska minnas våra döda och tända ljus på deras gravar.
          Halloween är en hednisk sed och Alla helgons dag en kristen.

            Det ändras ju visserligen ganska mycket… påskäggen har ju inte jättemycket med kristen påsk att göra så att slå ihop olika firanden och traditioner har ju alltid varit vanligt.

      Den 31 är halloween. Men eftersom inte många kan fira under en vanlig arbetsdag så brukar festerna ske helgen innan eftersom alla helgona infaller helgen efter halloween i år så bör inga fester hållas då.

        Jaså, inga fester bör hållas nästa helg? Pyttsan säger jag!

          I staden jag bor har de flesta nattklubbar halloweentema nästa helg så det lär nog firas på bra.

    Förlåt men vet inte riktigt vad inlägget bidrar med? Är ju ingen analys eller så om festen, bara bilder? Full exponering, just like she wants…

      Förlåt men vet inte riktigt vad kommentaren bidrar med?
      Inlägget och videon är för de som vill se vad som hände. Har du några egna slutsatser eller analyser så får du HEMSKT gärna dela med dig av dem här…

        Det var inte meningen att vara otrevlig, vilket du verkar ha tolkat min kommentar som. Kanske en sponschecklist. Stod Bella för nåt på festen öht?

        Har du vaknat på fel sida idag? Är det nödvändigt att ha en sådan dryg attityd? Du skulle inte bli långvarig på en vanlig arbetsplats om du skulle bemöta kollegor på detta sätt.

          Nä, men du anar inte hur många liknande, helt meningslösa kommentarer jag får varje dag.

            Sluta läs kommentarerna då!

            ?

            Det argumentet hade ju iofs inte funkat på ett vanligt jobb. Jag kan inte vara spydig mot mina kunder för jag ledsnar på att få en specifik fråga exempelvis.

              Håller helt med, även om jag ibland får bita mig i tungan för att låta bli ?

            Äsch tig ihjäl trollen Camilla

              Oj, trollen? Det var jag som kommenterade som första anonym och att bli kallad TROLL för att jag hade den åsikten jag hade… haha, asså seriöst. Du kan inte mena allvar? Jag är knappast ett troll, så fånigt att kalla alla meningsmotståndare för ”troll” Skärpning!!!

    Det tillgjorda flabbet är bara så pinsamt! ?

      Haha, ditt namn.

      ”Pinsamt” det är bara förordet.

      Varför håna någon hur de skrattar.

        För att det är en konstlat skratt utan själ. Det är inte spontant. Det är helt fabricerat.

    Undra om hennes matfriare var bjuden, han som plingade på hennes dörr 🙂

    Varför skriver svenskar engelska kommentarer på hennes instagram?

      Förmodligen för att engelsktalande ska kunna ta del av kommentarerna.

    Visst skrev hon att de skulle vara 150 pers?? Tyckte att det såg ut att vara ca 30 ganska så stela människor där. Fick inga sköna partyvibbar direkt på hennes insta.

      Slottet har fler våningar och massor av rum som ställts i ordning för att kunna umgås i.
      Att du inte får se bevis på antalet gäster är ju beklagligt. Verkligen.

      ”150 gäster var bjuda, alla anställda, vänner, grannar och folk jag jobbar med. ”
      Bellas blogg idag.

        150 var bjudna ja. Hur många kom?

        Samma personer på alla bilder.

        Det är ju en sak hur många man bjudit, hur många som tackar ja, och hur många som faktiskt kommer.
        Bjuder jag 150 så kommer nog 70-80 i slutändan, men Bella har nog högre siffror 🙂

    Samma Bella- härskar-pose får hon till även på dessa partybilder. Händerna på sidorna, står hon helst framför alla, så att ingen missar henne. Hampan hamnar längst bak med sin mosade mask och ser purken ut.
    Bella ler från sida till sida med bobbisarna all the way upp till hakan.

    Gillar taggen #bella-shallow-een Moahahahaaa! Så på pricken!

    Gick in på kommentarerna och möttes av precis det jag hade förväntat mig: negativitet, gnäll och avundsjuka. Come ooooooon. Festen ser ju skitkul ut! Jag hade gärna blivit bjuden till ett slott med ett stort gäng bekanta på halloween. Är avundsjuk på Bella, men på ett bra sätt! 🙂 Varför kommentera om man bara har en massa negativ skit att säga?

    Do not dare kommentera något om spons blir inte godkänt

    Ifrågasatte Bellas påstående satt hon ”hyrt” slottet. Den kommentaren gick inte igenom…

    ”Jag drack virgin Mary hela kvällen” skriver Bella i inlägget Halloween del 2.
    Går man in på Instagram under #bellashalloween hittar man bl.a. att profilen michaelagrut lagt ut en bild på Bella där hon håller i en gul drink.
    Min fråga är brukar Bloody/Virgin Marys vara gula? 🙂

      Haha, hade samma tanke jag. Och vad jag vet är virgin Mary inte gula, utan röda ?

    Hade dom ens chips på där?? Fest utan chips är bara en folksamling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.