Petra Tungården startar modeplattform

Men åh!
Det här inlägget skulle ju kommit upp kl 06 i morse men inser efter en kommentar att jag satt det som utkast istället för att tidsinställa det.

🙁
Ni får det nu istället som en liten bonus.
Förlåt för allas förstörda morgon!

Vi tänkte också pressa in ett träningspass hos Tracy Andersson. Kändistränaren som fått JLO och Gwyneth Paltrow i sina livs toppformer. Försöker få en intervju med henne till Her Hour, men det verkar vara ungefär lika lätt som att sluta röka vissa. Men skam den som ger sig.//Petra Tungården

Her Hour. Her Hour.
Tänker du också på stumfilmen med samma namn av George Cowl när du ser det? Mhm….jag med… 😉
Det Tunis menar när hon skriver Her Hour är däremot någonting helt annat. Om allt går som planerat så kommer hon lansera någon typ av mode och livsstilplattform inom kort som kommer heta just ”Her Hour”.

Finns det verkligen ett behov och/eller en efterfrågan för sådana här sidor? 
Är inte det exakt vad Daily Forni och den nu nerlagda Smack Mag sysslade med? Och vad i princip alla mode/livsstilstidningars hemsidor handlar om?
Jag har svårt att se att en sådan här sidan kommer överleva men kanske har Petra ett helt nytt koncept som hon inte avslöjat än som gör att jag får äta upp min hatt?
Så kan det givetvis vara och helt ärligt – jag skulle älska att ha fel här. Jag vill GÄRNA se någonting nytt! Nått fräscht, något on fleek liksom!
(Jag vet att jag kanske låter raljerande, men jag är allvarlig)

Vad är nästa steg liksom? Var kan man ta det? 
Att klona sig själv till A.Is som ska ta ens möten är kanske att dra det ett snäpp för långt med allt härifrån till det är jag öppen för.
Vad tror ni?

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tråååååkigt! Och passé

    Konkurrensen är väl stenhård med både svenska och utländska livsstilstidningars hemsidor. Det var inte så länge sen Charlotta Flinkenberg startade netstyle.se, som inte är knuten till nån tidning. Jag undrar hur många läsare hon har.

    Blondinbella ska ju göra digitala kloner av sig själv haha.

    Bella har nog slagit rekord i omärkt reklam i ett och samma inlägg.

    Fy. Fan. Vad. Tråkigt.

    Kan ingen typ starta något intressant för en gångs skull. Tycker Sveriges influensers är bland de tråkigaste och ooriginella som finns.

    Där ser man. Och jag som trodde att Tunis storhetstid inom mode var över? Det kändes som ett tillfälligt uppsving med bröllopet (och att några trogna fans ihärdigt hänger kvar i väntan på en mini-Tunis) men som livsstilsprofil känns hon faktiskt inte särskilt aktuell längre.

    Vilken tur att det här inlägger kom upp, vad lägligt. Då slipper inlägget som du fick så mycket kritik för ligga överst!

      Ja usch, hon borde inte få fortsätta publicera inlägg när hon fått kritik. Istället borde det varje gång bli en bloggpaus på minst 36 h medan CamCam sitter i skamvrån och skäms.

      Samtidigt som hon hoppas att läsarna har överseende med dessa täta och långa avbrott i bloggandet.

      *ironi*

    Snart ser vi influencers som hologram! Som matildaefn på Bellas halloweenfest 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.