Magdalena Graaf ser fram emot att korsförhöra Lance nya tjej

Lance säger att han skaffat tjej. Intressant! Hehe Hon verkade väldigt söt på bild. Jag ska korsförhöra henne lite när de vaknat.// Magdalena Graaf

Åh, stackars liten!
Inte nog med att mamma Maggan outar att Balancelot har en ny tjej innan han själv gjort det, hon ska även korsförhöra henne lite när hon vaknat. (Avslöjande nummer 2 – hon har SOVIT DÄR!!!) 🙂
Men jag tänker att ett sådant korsförhör borde gå ganska snabbt ändå.
Maggan tänder en lampa och riktar mot nytjejens ansikte och säger med allvarlig röst:
– Är du Paow?
– Känner du Paow?
– Har du för vana att vara med i dokusåpor med Paow?

Är det nej på dessa tre så är det ett stort, varmt välkomnande in i familjen! 
Tjejen ska nog mest vara tacksam över att Maggan inte dundrade in på Lance rum med mobilen i högsta hugg och en pågående live som ett första välkomnande.

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ???

    Vilken annan mamma beter sig som henne???

      Lugn, hon driver bara på bloggen.

        Jo men syftar inte bara på detta inlägget

        Ja, precis. Vilken annan mamma ’driver på bloggen’ om sina barns privatliv?

          Tror faktiskt att hennes barn vet att hon är lite ”pinsamma mamman” och stollig. Dom verkar ju ha en öppen relation och kommunikation så dom kan nog säga ifrån om det är för mycket.

          Tycker ibland Maggan får oförtjänt mycket skit härinne, hon om någon har ju sina anledningar att det brister då och då.

            Nät det gäller tex indianhistorien var även de yngre barnen med och bråkade i sociala medier, inte så stolligt då precis

              Nej inte stolligt alls. I den situationen skulle hon bett om ursäkt, backat o självklart vart den vuxna o hållt barnen utanför.
              Men förmodligen så orkar hon inte de jämnt och i en situation som då där det blir kritik av proportioner hon inte räknade med så klarar hon väll inte av de och får taggarna utåt istället.
              Skillnad på sak och person.

                Men herregud lägg ner!! ”hållt barnen utanför”?? – som om hon dragit in sina barn i bråk, bara lägg av – hon kan väl inte hjälpa ett hennes son skriver på hennes instagram – är det att dra in någon i något det? Hon bad om ursäkt och hon bad barnen att inte läsa och inte skriva på hennes instagram, men det verkar du ha missat. Idiot.

      Mona?

      Min mamma ?

      Skulle mer än gärna ha en mamma som hon, skulle gärna ha en mamma som skojar och är rolig och som kan vara som en kompis. De verkar iaf gilla sin mamma även om de såklart tycker att hon är pinsam ibland.

    Laila Bagge avslöjade det med i radio för flera dagar sedan. Tydligen hade han ringt henne mitt i natten (minns inte om han var full eller inte) och frågat när hon kommer ut. Hon hade inte fattat någonting. Han sa att dom bestämt att ses. Hon frågade vem han trodde att han pratade med, han svarade ett namn. Hon sa att det var Laila Bagge han pratade med. Skapligt pinsamt för honom.

      Men va hahaha är det sant?! Då har vi förklaringen till varför Maggan skrev så, och outade det som redan var outat då 😉

      För vem? Vem ringde? Fattar ingenting.

        Lance hade ringt Laila av misstag, mitt i natten.

    Föreslår en tävling om vad sjutton det är på omslaget till Forni och Hamiltons nya bok? Fattar ingenting??

      Ser ut som en överörlig människa som tagit bort någon viktigt del i ryggen. Fattar inte heller. Eller är det kanske en mänsklig stol? Eller något helt annat

      Men det är ju en människa rakt framifrån.

        Hur?

          Det är konturen av en människa rakt framifrån fast bara halva människan. Ett huvud, en axel. Hitta hjärtat i bilden så kommer du se.

            Håller med, det vita på vänster sida är som en skugga på en gestalt typ

    Lance har haft flickvän ett tag nu och Maggan har frågat om det är okej att skriva om det i bloggen. Så klart!
    Alltid retar det nån…

    Då Isak var i den åldern så tog hon kort på skorna som i stod hallen på morgonen och visade i bloggen. Hon har alltid varit ganska gränslös.

      Förlåt, dum fråga kanske, hur kan bilder på skor vara gränslöst? ?

        Tänk igen!

          ???

            Ok, såhär:
            1) du har ett tonårigt barn
            2) barnet dejtar och har ibland övernattningsgäst
            3) du kollar på morgonen om det står ’extra’ skor i hallen
            4) du tar bilder på dessa skor
            5) du lägger ut bilderna på dina offentliga, välbesökta sociala medier för att berätta om barnets övernattningsgäst, utan barnets eller gästens medgivande

            – DET är gränslöst.

              Varför då? Måste ju vara väldigt få som kan identifiera ett par skor

            tjoho & Anonym / 11:05:

            Läs vad h skriver här under ↓

            Hon är mamma för sjutton och borde inte hålla på med den här låga kompis-nivån med sina barn. Försök tänka dig in i det själv när du var barn eller tonåring, hur lämpligt verkar det på en skala.
            Har själv yngre barn som är jättekänsliga för när vuxna flamsar och beter sig skumt. Jisses =/

              Kompis? Det är inte bara omoget, okänsligt eller olämpligt beteende, utan olagligt, det är ett brott mot lagen om olaga integritetsintrång att sprida uppgifter om andras sexualliv.

                Ja, håller med

                Oj oj oj ett brott också… där fick du till det punkten, wow bra kämpat. Bilder på skor är att sprida uppgifter om andras sexualliv? Bra att du lär oss. Anmäl det hemska gränslösa brottet.?

                  12.13, ja verkligen ett brott ?. Polisanmäl bums!

        Och det vet du?? Han var väl inte med så mycket heller.

          Maggan skrev det själv…

        Varför dra in Isak här, ett barn som dött. Vad vill du med din kommentar? Skäms Camilla skäms!

      usch va hemskt som tonåring och man är på ”besök” hos en kille och hans mamma tar kort på ens skor och lägger upp på sin stora blogg. hon är ju inte helt okänd liksom. hade det hänt när jag var tonåring hade jag tyckt att det var jättejobbigt. tror de flesta tonårstjejer hade tyckt likadant

      Ooohh vad gränslöst alltså att ta bild på skor och outa i bloggen att ens son har tjejbesök, sååå ofantligt gränslöst, kan inte finnas något mer gränslöst alltså. Huu så gränslösa de är Bella och Maggan, skamlösa så det förslår…

        Ja för många barn/tonåringar är sånt inte det minsta kul, även om barnet själv inte visar det/förstår. Det handlar om ett föräldraansvar och en hel del finess både hemma och utåt. Saker man tänker på dagligen

        Du måste ha samtycke för att posta en bild av någon på nätet. Detta gäller även barn.
        Det handlar alltså inte om att någon _tycker_ beteendet är gränslöst, det ÄR gränslöst – och bryter mot FNs barnkonvention samt lagen om olaga integritetsintrång. Enligt lagen klassas det som olagligt intrång i privatlivet ’att sprida bild eller annan uppgift om någons sexualliv, om någons hälsotillstånd eller att någon utsatts för vissa typer av brott’.
        Voilà!

          Ooojjjj tänk så många gränslösa brott alla bloggare gör. Måste CamCam också ha samtycke att posta bilder, gäller det även henne?! Så mycket gränslöst.. gränslöst verkar för övrigt vara det nya favvoordet bland vissa här ? I alla fall när det gäller vissa personer ? ?

            Du kan ju ojja hur mycket du vill…. Det handlar om att barn ska ha ett skydd i lagen, och då har man dragit gränsen där man sett det lämpligt

              Att sova över hos någon innebär inte att de har sex. Maggan har skrivit att någon sov över. Hon har inte heller skrivit vem det var, eller lagt ut någon bild. Hur får du det till att Maggan sprider uppgifter om ett barns sexualliv?

            Oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj verkar annars vara vissas favvoord.

            Ojojojojojojojojojojojoj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj verkar för övrigt vara det nya favvoordet bland vissa här.

          Vilken lag säger ”att man måste ha samtycke för att posta en bild av någon på nätet”? Vart har du fått det ifrån och i vilken värld lever du ??

    Det kanske är Paow. Hon outade ju också häromdagen att hon träffar någon, och hon och Lance verkar ha gemensamma kompisar. Maggan verkade ju gilla Paow. 😉

      Hur hon nu kan göra det…

    Från löwengrip: ”Till julen har jag som mål att lyfta totalt 200 kilo. 100 i mark, 60 i knäböj och 40 i bänkpress. Det kommer jag att fixa galant.”

    Är det bara jag som tycker det är konstigt att lägga ihop alla? ? ”åh vet du vad, idag lyfte jag 200kg!!”

      Hahahaha classic Bella-matematik

      Klart hon kommer fixa det galant, det klarar ju en otränad människa utan problem

      men det är så det funkar i styrkelyft? :)))))

      Fast man räknar väl så eller? Lyfter man 250kg 4ggr så säger man ju att man lyft 1000 kg. (I dessa sammanhang alltså, inte i vanlig matematik)

        Shit, som hästtjej har man ju lyft en del då alltså när man lassat hö…
        ’Tog två ton i förrgår’

          Hahaha!!??????

      Är det bara jag som undrar varför du bryr dig, Sara???

        Nej, jag undrar också

        För att Det retar såna som dig, P! 🙂 det är ju hysteriskt skoj att läggs ihop allt, undrar verkligen varför man gör så! Du kanske kan förklara P för det verkar som jag trampade dig lite på tårna? ?

      När det gäller styrkelyft så räknar man totalen. Kanske ska avstå från att uttala dig om saker du saknar kunskap i???‍♀️

    Ha ha ja det borde hon klara lätt med sin unga ofördärvade kropp, jag är 60 och klarar det…lätt?

    Inte ett dugg insatt i det, tyckte mest det lät himla kul! Varför gör man så?

      I styrkelyft tävlar man i böj, bänk och mark, sen räknas maxlyftet från vardera gren ihop till en totalsumma som avgör vinnaren! Alltså den som har högst totalsumma vinner 🙂

        Okej, då förstår jag! Tack! ?

    Har för mig att hon och Katrin betedde sig olämpligt mot äldsta sonen och skrev om det.

    Maggan vill bara uppfattas som crazy på ett fräsigt sätt

    Nån idé om vem tjejen ärv? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.