Isabella Löwengrips assistent delar rum och säng med henne i Malmö

Jag har två frågor..
1. Vänd på steken. Hur hade det sett ut om chefen varit en man och assistenten en ung kvinna?
2. VARFÖR skriver man ut något sådant på sin blogg? För click – ja, det fattar jag också men hur ser det här ut för henne som företagsledare, chef och Sveriges mäktigaste affärskvinna?
En chef som ber sin assistent sova på hennes hotellrum när de är på resande fot? Seriöst?

Jag tror absolut inte att någonting ”hände” på hennes rum, men beteendet i sig är opassande oavsett och att skriva ut det?

235 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Antal flikar öppnade med Remeber Card för att en scrollat här och råkat trycka på en helsidesannons fastän man inte hunnit se den: 41

    41.
    Och då äre fyra dagar sen jag rensade alla flikar…

      Såååå irriterande!!!! Hände när jag skulle svara på denna kommentaren också. Ironin..

        Samma här!!! Helt sjukt.

      Håller med reklamen här inne är katastrof! Nu när jag skulle svara hamnade jag på en annons för kreditkort – utan att ens sett annonsen i förväg? All reklam är dessutom för kreditkort eller poker – riktigt lågt.

        Blev precis samma för mig! Så sjukt att prisonb. skrev om det och när jag skulle likea kommentaren hamnade jag på remember utan att ens ha sett annonsen innan?!

      Men skaffa ad-block då… Jag ser aldrig annonser här. Surfar oftast på android mobil med Opera.

        Jag ser aldrig reklamen på den här sajten, jag använder Chrome med Adblock på PC och webbläsaren Brave för iPhone. Funkar galant!

        Drog ner opera nu, inte använt den på flera år så hade glömt att den fanns x) fattar inte hur man öppnar flera flikar? ?? men den är redan mycket snabbare än Chrome och ingen reklam alls på denna sidan hittills ?? halleluja!

      Dessutom har man de senaste dagarna hamnat i något läge där man direkt skickas vidare till Bettsson om man försöker gilla eller kommentera något.
      Enda sättet att komma vidare då är att stänga ner hela bloggen och gå in på nytt.

      Alltså reklam i all ära, jag fattar att det är inkomstkälla, men dold och påtvingad reklamdirigering när man bara försöker t.ex gilla en fyndig kommentar är så jävla fult.
      Försvinner inte detta snarast så blir det bojkott for life. ?

      /Hacki som inte vaknat på tillräckligt rätt sida för att orka stå ut med vad som helst

        Men Gud skulle gilla den här kommentaren också och hamnade direkt på remember. Fyfan vad träligt!

          Men va? Så ska det inte vara!!! Ska genast kolla vad det handlar om! ?

            Hamnar också där, vill knappt gå in här längre för skickas bara runt till olika reklamsidor?

              Samma här. Fastnar dessutom och kommer inte vidare utan att ha klickat på annonsen. Gör att jag går in och läser här mer sällan med datorn.

            Jag se ingen reklam och jag har inte någon blockering för reklam.

            Samma här – men enbart på mobilen, inte datorn (och jag har inga adblocks någonstans). Jag hamnar direkt hos Enter Card – exempelvis när jag klickade för att läsa om lille Dante hamnade jag hos EnterCard istället och det kändes så olustigt.

              Jag får inte fram nån reklam bland kommentarerna och bara bilreklam inget om lån eller spel.
              Tycker man kan kolla upp om det är blogginnehaveren som styr reklamen eller om det är slump, innan man hotar med att bojkotta sidan!

                Jag struntar faktiskt i om det är medvetet eller inte, eller vems ”påhitt” det är, resultatet för mig som användare blir ju detsamma.

      Det blir så fort man klickar på något typ en kommentar och inte på annonslänken ?
      Har inte varit så med den andra reklamen tidigare

        Och alla reklamer på sidan spelas upp automatiskt med ljud när man scrollar förbi dom. Sjukt störigt.

          Skaffa ad-block….

            Har aldrig haft problem med annonser så skaffa ad-block alla ni som har problem!

            Finns adblock till chrome på mobiler? Äger ingen dator att surfa på nämnligen

            Adblocker ställer till besvär i min internetbank.

              Man kan avblockera specifika sidor om det skapas problem. Bah klicka på ikonen för adblock i verktygsfältet när du är på banken så finns alternativet att stänga av för den sidan du är på. Gört. Just gört.

                Jo jag vet. Men det funkar inte i min internetbank. Och bankens support säger bara, ”nä vi vet att det inte funkar. Vi har ingen lösning. Inte vårt problem”

          Och Leovegas osmakliga reklam med Frank A som används efter döden i en pose som ser ut som att han lider

            Det är Dolph Lundgren….

              Förlåt men hahaha

              Hahahahahah oj det var klantigt av mig (originalanonym), älskar när jag har fel hahahahag så jäkla pinsam! 😀 tack för rättelsen! Det får mig att må bättre och inte bli så sekundärkränkt å F.A’s vägnar xD

      Alltså, är inne på chrome via en samsung s9. Är adblock installerat automatiskt eller nått? För jag ser ingen reklam alls.. Ibland har det kommit en liten reklamruta mellan inläggen men det är sällan

        Samma för mig, men jag använder surfplatta Samsung Galaxy Tab S3.

      Skickades dit när jag tryckte like på din kommentar! ?

        Jag har mailat min tekniker för att ta reda på vad tusan som pågår med reklamen.

          Reklamen här gör så att jag vill sluta läsa bloggen. Tycker du borde fundera på byte av plattform om det ska ska vara banners för internetcasinon och kreditkort… Nyheter 24 känns så bedrövligt oseriöst på alla sätt.

          Verkar vara fixat nu.
          Man slipper klicka bort reklam stup i kvarten 🙂

            Vad bra! Tack för att ni säger till när saker och ting inte funkar som det ska!
            Hojta om det kommer tillbaka!

      Ja det är faktiskt bara här inne det är helt galet med reklamen. Kvittar vilka jävla program jag har för att förhindra det ?

      Konstigt.. ser aldrig en annons här inne. Vad gör du för fel och vad gör jag rätt???‍♀️

      Camilla och hennes chefer har nog dåligt med pengar och behöver få in pengar genom reklam.

      Vi som läser här bidrar till konsumtionshets, denna blogg skapar konsumtionshets.

      Hände mig när jag försökte likea en kommentar. Så jävla värdelöst.

      Och nej jag tänker inte installera ad-block då jag faktiskt tycker de flesta andra har bra annonser. Jag gillar reklam riktad för mig.

    Löwengrip är ingen professional arbetsplats (i mina ögon) så är faktiskt inte förvånad alls.

      Hur vet du det?

        För att dom har en VD som tror på spöken, och är öppen med det!?

          Men lägg av. Finns hur många stora företagare som har en privat tro på det ena eller andra. Och i Bellas företag ingår att dela med sig av sitt privatliv (vi vet alla att hennes företag hade dött direkt om hon la ner bloggen) och då ingår ju tankar på övernaturligt m.m.

          Haha jösses Carina, kan du läsa?! Bella skriver att hon INTE tror på spöken, står i inlägget! Verkar vara en kul och trevlig arbetsplats, skulle gärna jobba där och ha skoj med arbetskamrater och chefer än att jobba på ett företag där man inte umgås och har kul tillsammans.

    Hon bara provocerar.

      Ja, det behöver inte ens vara sant.
      Glöm inte att Simon också jobbar för att tjäna pengar åt Löwengrip Invest där han är anställd.

        Ja men precis! Allt för att tjäna pengar.

        Även om det inte är sant är det ändå märkligt att framställa sig sån när man försöket bli nåt… Precis som att mkt annat hon skriver om är märkligt om man vill bli tagen seriöst som affärskvinna. Varför ska ens hon fronta märket å vara dess modell?
        Hon tjänar pengar på bloggen o därför har hon sin taktik där m div provokationer mm men samtidigt är bloggen en plattform för att sälja krämer och det blir bara så fel

          Sveriges mäktigaste affärskvinna, kan allt, vet allt, förutspår trender… och sover med sin assistent när hon hör läskiga ljud på hotellrummet. Kanske mer rimligt att ringa receptionen och be dem kolla vad det är som låter?

      Ja, jag tippar på att det inte ens är sant. Men folk hugger ju som vanligt på hennes provokationer.

        Provokation eller ej – varför vill man framstå som oseriös inför framtida (och nutids) samarbetspartners? För att sova med sin assistent hör väl inte till vanligheten eller det som är korrekt.

          Ja det är ju otroligt oseriöst att sova, oavsett med assistent, pojkvän eller kompis, att sova kan ju inte ge några som helst samarbeten. Oerhört oseriöst och oproffessionellt att sova överhuvudtaget. Nej det är ju inte korrekt, viiilken provokation alltså, kan inte bli fler samarbeten där inte.

        Är ju inte första gången som Simon sover med henne på ett hotellrum enligt henne själv. Så jag tror det har hänt.

    Det är väl inte svårare än att de även är vänner? Nu överdriver du något.

      Det blir ännu viktigare att hålla på gränserna när ens anställda inkluderar tex familj och vänner. Min mamma är anställd av mig och vi är jättenoga med att inte bli för privata eller gränslösa i sammanhang som gäller företaget och/eller där andra anställda är med.

        ? ? ? ? ?

      Intressant hur kommentarsfältet inte går helt banans över något som faktiskt är ett problem – där maktroller utnyttjas och man agerar extremt oproffessionellt – men när det handlar om simplare saker som en logga – vilket dock också är oproffessionellt men ändå inte alls lika allvarligt, då blir det ramaskrin. Tydligt vilken sorts människor som hänger här

      Nu var det väl hur hon framstår professionellt som var frågan. Hon kan ju använda Simon som gosedjur varenda natt om hon vill, men frågan är varför man skriver om det som företagsledare för en blivande miljardkoncern?

        Tydligen så hade Simon berättat om det så därför skrev Bella om det. Vad har det med proffesionalism att göra, vad har det med företagsledare och miljardkoncern att göra?? Förstår inte heller hur det är ett clickbait? Vem visste att detta gick att läsa på hennes blogg innan man clickade in på bloggen och läste det? Hur var det clickbait?!
        Bra för Bellaholisterna däremot att hon skrev om det ju, julafton för Bellasekten 😀

          Hon skapar kommentarer som dessa.

      BARA VÄND PÅ DET – OM CHEFEN I DETTA TILLFÄLLE VAR EN MAN OCH ASSISTENTEN EN TJEJ. Chefen: ”nej men vi är bara vänner” – herregud, människan går för lång med hennes clickbait. Inte ok nånstans.

        Så det är clickbait som är felet, är det det som skaver och upprör? Inte att det hände att de sov ihop då alltså?
        Vet vissa här ens vad clikcbait betyder? ? ?‍

          Bella frågar hennes assistent att sova med henne och lägger ut det för världen att se – för klick.
          En annan chef ber hans assistent att sova med honom – för sex.

          – inget av det är rätt.

            Öh..? Hur är det klick?? Det var Simon som berättade om det på eventet de var på.
            Kunde man veta att detta fanns att läsa alltså utan att klicka in på Bellas blogg menar du? Så man klickade in där för att läsa om just det? Njjaeej inte va? Kanske för att det stod HÄR däremot 😉

            Kanske du ska ha lite mer koll och förstånd innan du skriver och yttrar dig så blir det mer rätt.

              ÖH?? Vad babblar du om? Hon la ut det på hennes insta story för vad, om inte klick – kanske du ska ha lite mer koll själv så blir det rätt.

                Menar du att sms-konversationen hon la ut på story var click-bait? Varför skulle det ge mer klick då hade hon ju redan visat det där, hon skrev ju inte på story/insta att – in på bloggen och läs mer om spöken och samsovning. Nej det är tydligt att vissa här inte vet vad click-bait är, men det finns vissa som kör enormt mycket med click-bait. Bella behöver inte det på samma sätt.

              Stabilt svar på tal – ”Kunde man veta att detta fanns att läsa alltså utan att klicka.” Du kan ju inte vara den vassaste kniven i lådan.

                Haha va? Jo ganska vass, ja alltså hur kan det vara klickbait om man inte ser detta förräns man redan kickat in på bloggen – hänger du med 13:28 ? Inte sett att hon gjort en story om det men isåfall är det ju ett clickbait, fast det var nog kanske inte påhittat för att få klick men vem vet.

          Jag tror att det är lika viktigt som klick för Bella om hennes stories snappas upp av kvällspressen.
          Expressen och Aftonbladet brukar berätta om sådant som Bella drabbas av eller uttalar sig om.
          En spöknatt på hotell i Malmö kan säkert ge spinoff i andra media.

    Det är för att alla är kompisar och alla jobbar för (inte på!) Löwengrip. Det är ett sånt himla härligt team och alla har världens bästa jobb. Då kan man göra sånt här och det är fullt normalt och inte ett dugg opassande. Ketchup!

      Hahaha ja. Dom dansar långdans, kallar chefen sensuella Isabella o sen delar de säng. Myyyys

        Sång och dansmannen, väskbäraren, högra hand och numera sängassistent. Jag hade aldrig kunnat vara så respektlös mot min partner, sova ihop med någon annan. Att hon sen visar öppet inför alla som vill läsa hur respektlös hon är mot sin partner. Hon skrev häromdagen att hon oroade sig för vad hans föräldrar skulle tycka om henne under en pågående skilsmässa med två barn. Jag undrar vad dem tycker om att hon inte vill binda sig helt med honom och att hon öppet skriver om andra sängkamrater!

      Haha äsch då fullt normalt. Jag har delat säng med flera av mina manliga chefer (inte flera samtidigt haha) och vi har iofs haft sex varje gång. Ooops.

        proffesionellt

          Jag ligger också med min chef men det gör vi på vår fritid. Ser inte problemet?

            Menar du att det bara vore ett problem om ni gjorde det på arbetstid? De flesta företag har policys som inte tillåter att man har ett förhållande med någon man är i beroendeställning av, t ex närmaste chef. Då får man antingen flytta internt eller se sig om efter nytt jobb.

              Ser inte problemet alls Vi delar ofta hotellrum och ibland tom 3 på ett rum Förstår inte varför det skall anses så provocerande och det aovsett kön,ålder chef underordnad.Nu är vi ju mest tjejer på mitt jobb men någon gång blir det delat rum med en manlig kollega Ser ABSOLUT inget konstigt med det Och plånboken mår bra
              Kram Susanne

    Ja vad hade hänt om Simon sagt nej. Inte lätt att neka.

      ? Ja vad hade hänt då? Hade han fått sparken, blivit förpassad… Nej det kan inte ha varit lätt att neka, stackars Simon vilken svår sits alltså, stackars stackars Simon vågade inte säga nej till chefen.. Asså ? ?

    Ja jättekonstigt. Att hon frågar honom är kanske en sak. Svårt att veta hur deras relation ser ut. Men att skriva om det. Hon är helt gränslös när det kommer till att provocera. Använder andra helt som hon vill, sina barn, Hajen, Simon…

      Så det är bättre att vi döljer saker?

      Camilla skriver ju _dagligen_ om hur illa det är att inte vara öppen med saker, att inte berätta om vilka samarbeten har.

      Vad kommer härnäst ”Jocke krävde att Jonna sov i hans säng”?..och dessutom pratar han öppet om det.

      Jag hade tänkt skriva #inteprataomdet men det hade såklart varit oerhört provocerande.

        Herregud, skojar du? Jag antar att Bella inte skriver om allt som händer i hennes liv. Detta tyckte jag var konstigt att dela med sig.

          Bloggar är konstiga överhuvudtaget, det enda som är konstigare än någon som bloggar om minsta småsak i sitt liv, är människor som faktiskt följer dom, upprörs över saker dom skriver, köper saker som bloggaren har, osv.

          Om Isabella så att säga är olyckan, så är ni dom där som stannar och filmar olyckan med era mobilkameror.

            Och vem är då du i den analogin? ?

              Jag är den herrelösa hunden som springer omkring och noterar människors ökade dumhet, och försöker skälla ibland utan att göra mig förstådd.

                Jodå alla har förstått. Sen att dom inte beter sig som du vill är en annan femma. Du ska kanske fokusera på ditt istället för att agera moralpolis.

                Carina – gå o lägg dig! Så lame… du försöker låta smart och upplyst men det blir bara pinsamt.

                Nu sitter du säkert och försöker komma med en super käckt svar tillbaka, hamster hjulet spinner för fullt lol.., nå?

    Om jag har ett företag där min man/fru är VD, eller assistent, är det olämpligt då att vi sover i samma säng?

    Och sen extrapolerar du det till att jag har min absolut bästa kompis som VD eller assistent, så är ingenting av ovan nämnda speciellt konstigt.

    Det börjar luta allt mer åt att allt du gör är att driva trafik till Blondinbella. Ytterligare ett icke-redovisat samarbete?

      Fast nej, det är helt annan sak om din chef är ens man/fru/sambo det är väll underförstått? Då hade ni ju sovit ihop i vilket fall? Att ens chef i maktposition ber en att sova över i samma säng är något alla kanske inte vågar säga nej till. Även om Simon och Bella är nära vänner så kanske han ville sova själv, få slippa henne för några timmar om inte annat?

        Fast vad jag förstår är Isabella och Simon kompisar. Kompisar sover väl också ihop?

        Om han inte ville sova med Isabella så tar jag för givet att han säger nej.

        Kan det uppstå situationer där det uppstår problem om man blandar familj/vänner och affärer? Självklart.

        Men någonstans får man väl tillskriva Simon både egen vilja och integritet. Dom har ju båda gått in i den (dom) relationen med öppna ögon, får man anta.

          Fast det spelar ingen roll att man ör kompisar. Den ena betalar den andras lön vilket gör att han hamnar i en väldigt konstig position om han vill säga nej. En anställd är alltid i en beroendeställning mot sin chef oavsett vänskap.

            Men snälla, ge er.. Ni tror nog inte att Bella hade gett Simon sparken om han sagt att nej jag vill sova här ensam, ni fattar nog att det inte var en befallning som att kom och sov hos mig annars… Skulle han neka till att göra jobbärenden och arbetsuppgifter så är det ju en annan sak kanske.

              Du vet om att sånt här faktiskt händer i världen va? Folk säger nej till närmanden och blir av med jobben?

        Matilda – tror du inte att om Simon ville sova själv så hade han sagt det? Det tror jag, han verkar inte vara rädd för Bella direkt. Tror du att han kände att hon var i maktposition och att om han inte gör det hon frågar om så får han sparken av chefen? Du tror inte att hon frågade mer som vän än som chef, det var nog ingen befallning direkt kanske. Hon har anställda som sover hemma i hennes hus för övrigt.

      Men Simon är inte sambo med Blondinbella och din jämförelse är bara korkad. Ponera istället att Simon var VD och Blondinbella hans unga, kvinnliga assistent. Eller att min 40+ manliga chef, sambo med barn, ber mig, 30+ singelkvinna, att komma över till hans hotellrum halv ett på natten. Fattar du då hur illa det ser ut och hur fruktansvärt olämpligt det är? Typ som att Martin Timell ber valfri ung kvinna ur inspelningsteamet komma över till hotellrummet..

        Fast den jämförelsen faller ju eftersom i din jämförelse så är inte chefen och assistenten kompisar. Och dina andra liknelser faller också, eftersom du lägger till aspekter som inte är tillämpbara här (såsom åldersskillnader)

        Hade Simon varit VD, och Isabella assistent, all other things being equal, så hade jag såklart tyckt att det var precis lika okontroversiellt som jag tycker det är nu.

          Dom är ju kompisar för att han jobbar för henne, inte tvärtom – han jobbar ju inte hos henne för att dom är kompisar! Oavsett vem min chef hade varit, man kvinna, ung, gammal, så hade jag känt mig tvingad att säga ja om jag var i Simons sits på en jobbresa….

          Det handlar inte om de är kompisar eller ej. Det är oproffsig att ens fråga. Hon är någon sorts chef på ett nu för tiden rätt stort företag. Dessutom att skriva om det på bloggen ger dels företaget ett oseriöst intryck, dels skickar det signaler till alla hennes läsare att det är ok att chefen ber anställda dela säng bara för att chefen är rädd för spöken…

            Haha asså gud… kämpa.

          Det är ännu mer illa pga av att de är kompisar. Det gör det dubbelt svårt för Simon att säga nej. Att dela säng är en intim handling som går över en gräns som finns för de flesta människor. Många skulle inte vilja göra det, framförallt kan ju en partner bli väldigt sårad. Simon hamnade i en svår situation som han varken som anställd eller som kompis borde blivit utsatt för.

            Det var exakt min poäng ☝?

            Men snälla, lägg av!! Att dela säng är inte en intim handling, det är inte förknippat med sex för alla. Ni som tänker så är gamla antar jag, eller har nåt fel i skallen.. eller vill bara skamma Bella. Är det fel att sova i samma säng som sina barn också? Det finns många människor som kan sova i samma säng utan att ha intimt umgänge, Punkt. När folk åker på resa med okända så delar man ofta rum och säng med någon man inte tidigare träffat, har jag själv gjort, och vi hade inget sex utan sov på varsin sida av sängen. Skulle lätt kunna sova i samma säng (om den var stor) som mina kompisar eller kollegor, ja även med en chef om jag var nära vän med hen.

              Tror precis tvärtom, de som tycker så är väldigt unga och har inget perspektiv på livet

          Alltså jag har tyckt jättebra om alla mina manliga chefer men hade någon av dem bett mig komma över 00.30 på natten för att de trott att de hört spöken så hade jag f*n aldrig gått dit. Herregud!
          Hade de känt sig så otrygga hade jag bett dem kontakta professionell hjälp. Typ en psykolog.

            Håller med! Min aktuella chef (man, 50plus, gift) är grym och vi är numera även vänner privat, trots åldersskillnaden (kvinna, 35, singel). Nu skulle han aldrig komma på tanken, men skulle han höra av sig mitt i natten och be mig sova i hans säng skulle det känts jätteobehagligt. Jag hade sagt nej, såklart, men vet inte om jag vågat säga nej om jag varit 15 år yngre. Oavsett – han är min chef och det hade alltid känts konstigt just pga av det. Jag i min tur är själv chef och skulle aldrig, aldrig, aldrig göra något sånt med mina medarbetare. Jag är kompis med några av dem (branschen är sån) men det är skillnad med medarbetare och vänner utanför jobbet och man har extra ansvar som chef i alla lägen.

          Det föreligger ett maktförhållande mellan arbetsgivare och arbetstagare hur man än vrider och vänder på det. Har heller inte uppfattat att Simon och Bella är kompisar på ”dela säng”-sättet utan att de jobbar och trivs tillsammans. Inte hänger på fritiden som kompisar.

          CARINA DU ÄR SÅ PINSAM! Haha exakt hur många kommentarer har du skrivit på bara detta blogg-inlägg för att försöka försvara Bellsans beteende? Halva kommentarsfältet och svar här inne kommer från dig! Scary af, re-examine your life säger jag bara, tragiska människa.

        Precis, hur är det ens möjligt att inte förstå hur allvarligt fel hennes beteende är? Efter metoo? Har ni inte fattat någonting? Byt om på könen, min manliga chef och därtill ägaren av företaget har upprepade gångar betett sig olämpligt mot mig, han är närgående på festar, tvingar mig sjunga Sex Bomb till honom osv. Nu ringer han mitt på natten och vill att jag ska komma till hans rum och sova i hans säng för han känner sig ensam. Jag sover och har ingen lust alls att vara sängvärmare för chefen, jag tycker det är jätteobehagligt men jag vågar inte säga nej för jag vet att chefen är irrationell, oproffsig och saknar impulskontroll. Han kan hitta på en orsak att säga upp mig om jag vägrar göra som han säger, och jag behöver verkligen jobbet.
        Börjar bilden klarna något för er nu? Att en chef, oavsett kön, ringer en av sina anställda mitt på natten och ber hen komma och sova i chefens säng är sånt som Weinsten håller på med. Man gör helt enkelt inte så!

    Det naturliga hade varit att kontakta receptionen, de hade hjälpt till att byta rum. Men som ni skriver ovan, så är det bara för att provocera. Undrar hur det känns för Simon att bli utnyttjad på detta vis?! Och om det varit en manlig chef som begärt en kvinnlig assistent att sova i samma rum/säng..illa! En riktigt mäktig kvinna hade lätt löst även detta problem?

      Finns det inte en app till Ghostbusters?
      Vill minnas att Bella gjorde reklam för en sådan app.
      Hon skulle ha den för att hon var orolig för mörkret i nya huset och de spöken som kan finnas där.

      Är det för att provocera? Jag blir inte provocerad (jag blir möjligtvis ”provocerad” av att en vuxen kvinna tror på spöken, men å andra sidan görs det ju tv-program som ”Det Okända”, så jag är inte så förvånad)

        Jag blir inte heller provocerad. Och jag tror på spöken, känt av sånt men det skrämmer mig inte särskilt dock däremot så tycker jag det är obehagligt med ljud nattetid, det kan skrämma mig och göra att jag har svårt att sova.

      Bella känns ofta extremt omogen och verkar inte kunna hantera saker som uppstår rationellt. T ex har hon ju skrivit massor av gånger att hon har jättesvårt att svara på frågor från sina egna barn och vecklar in sig i konstiga svar etc. Är det ADHD-relaterat eller ”content”?

        Vid ADHD så har man en förmåga att ge överkomplicerade svar som är en smula off topic, det har att göra med att ens tankebanor är mer tilltrasslade och man har lätt att göra associationer som hoppar över några av stegen folk behöver för att förstå hur saker hänger ihop.

    Kan verkligen inte förstå hur hon kan ha fått utmärkelsen ”Sveriges mäktigaste affärskvinna”. Hon och hennes företag känns så otroligt opriffsiga. Hon hade ens klarat en månad som chef/företagsledare på en arbetsplats som hon inte äger. Anledningen till att det ”funkar” är för att hon är känd och de som jobbar för henne gör det enbart av den anledningen och därmed är ”ja-sägare”.

      Hon är ju bara en frontfigur – en kuliss. De andra som sköter verksamheten är säkert dugliga och proffsiga.

      Det är hennes företag och hon som sätter standarden och reglerna?

    Om vi vänder på det ett varv till. Hade diskussionen uppstått om assistenten var en kvinna? Dvs kvinnlig chef och kvinnlig assistent.
    Jag säger inte att jag tycker det är varken passande eller opassande, vill bara utmana tankarna/fördomarna lite. Ibland är det nyttigt att fundera på varför man egentligen tycker som man gör. Jag är kluven i frågan generellt, då jag spontant skulle säga att det hade känts mindre opassande kvinnlig chef o kvinnlig assistent än manlig chef och kvinnlig assistent eller manlig chef och manlig assistent.

      Edit: manlig chef och manlig assistent hade alltså känts mindre opassande än manlig/kvinnlig. Gick lite fort så det blev tokigt på slutet i kommentaren.

        Fast de flesta människor hade hittat en annan lösning och inte ringt sin assistent mitt i natten! Det är helt orationellt. Ring receptionen och be att få byta rum – eller helt enkelt tänd alla lampor och lugna ner sig… Puh!

        Nej allt känns väldigt opassande, det handlar om utnyttjande av maktposition och extremt oproffessionellt. Jag hade gått bananas om min respektive oavsett kön hade sovit i sin morgonrock hos sin chef på resa.

      Fattar din poäng, det känns mer ok för de flesta om det hade vart chef och assistent av samma kön, då man inte antar samma sexuella undertoner. Det gör dock inte att det som har hänt blir mer ok, det visar bara på hur påverkad man har blivit av samhället att två personer av samma kön ”troligtvis” inte har en sexuell relation då heteronormen fortfarande är stark :p

        Fast troligtvis så har ju de, två personer av samma kön, inte det, eftersom de flesta inte är homosexuella. Heteronormen är ju norm just för att de flesta är hetero…

        Alltså jag hade inte känt att det varit bättre med en chef/assistent av samma kön. Om du är herero ja kanske men det har ju bara med heteronormativiteten att göra. Min kille blev kysst av sin fd killkompis när de delade rum för att sova (de hade separata sängar) och killkompisen var i ett förhållande med en annan kille men gjorde ändå närmanden mot min kille som var tillsammans med mig. Min kille bytte rum och bröt med denna kompis efteråt.. så jag menar mer att allt kan hända, oavsett läggning och kön på människor.

      Ja, det hade varit lika opassande.

      Det hoppas jag. Om man inte är väldigt bra kompisar som bara råkar jobba tillsammans (och har för vana att sova ihop då och då) så är det oerhört märkligt om en chef frågar om man kan komma och sova med hen. Oavsett hur bra kompisar man är på jobbet och hur bra man än trivs med varandra. Skulle blivit helt chockad om jag hade fått en sån fråga från någon chef (inte nuvarande då, eftersom vi driver företag ihop 🙂 ), även om jag stormtrivts att jobba med dem och betraktat dem som vänner.

    Underligt?
    Det är ju precis denna typ av ”konversationsstartare” som Bella kryddar sina sociala medier med.
    Är väl för övrigt inte första gången som Simon delar rum med Bella? Var det inte en gång som Bella blev så full att hon inte kunde ta hand om sig själv?
    Sen tycker jag också att det är oprofessionellt att över huvud taget föreslå att en anställd sover i samma säng/rum oberoende av orsak.
    Men Bella har definitivt svårt att skilja på relationer av olika slag.
    Vad beror det på? Asperger or what?

    Men herregud vi lever inte på 1800-talet. Vad gör det om hon blev rädd att han ställde upp och sov där några timmar. Helt ok.

      Just att det brukar finnas normer och outtalade regler för hur en chef beter sig. Hade min manliga chef smsat och frågat om jag kunde komma in och sova hos honom hade jag anmält honom!

        Jo fast vuxna människor kanske kan hålla 2 tankar i huvudet samtidigt!?

        Dom normerna ser såklart annorlunda ut i ett företag med 100 anställda, än i ett företag med 10 anställda, där dom anställda kanske redan har relationer.
        Eller ja, dom ser såklart annorlunda i det där företaget med 100 anställda också, beroende på om dom anställda redan har en relation eller inte.

        Flera tankar samtidigt, come on people..

          Fattar du på allvar inte att en ung assistent kan känna att det är väldigt svårt att säga nej till en chefs märklig ”kom över till mitt hotellrum” fråga? Skulle du vilja att din 20-åriga dotter sov i samma hotellsäng som sin manliga chef? Vad mer tycker du det är ok att han ber henne göra utan att det blir för skumt i din bok?

            Nej, det gör hon inte. Och hon har antagligen aldrig behövt hantera en gränsdragningsproblematik mot en överordnad.

      Fast det handlar inte om att de är man o kvinna o kompisar utan chef o assistent. Det är det som är opassande då det är en maktposition.

      Så lät inte metoo-tongångarna för ett år sedan…

      Ja men berätta inte det utåt…

    I inlägget före det här skriver Camilla:

    ”PS. Alla som känner sig sekundärkränkta över liknelsen om att ”trenden gått uppåt som ett morgonstånd” räcker upp en hand”

    Du, Camilla, verkar oerhört sekundärkränkt av det här!

    Men det är klart, kränkthet driver trafik, och det är okej när du gör det, you’re the good gu..girl!

      Jag klistrar in min kommentar längre upp här igen, jag vill försäkra mig om att du ser detta, jag försöker bara hjälpa dig då du inte verkar må så bra:

      CARINA DU ÄR SÅ PINSAM! Haha exakt hur många kommentarer har du skrivit på bara detta blogg-inlägg för att försöka försvara Bellsans beteende? Halva kommentarsfältet och svar här inne kommer från dig! Scary af, re-examine your life säger jag bara, tragiska människa.

    Men låt dem! Varför ska vi sitta här och dömma deras relation?

    Tänker Isabella överhuvudtaget på att Simon har en sambo som säkert inte tycker det är ok att hennes man sover i samma säng som en annan kvinna?

      Simon är en stor pojke som kan bestämma själv

        Visst. Men Blondinbella borde förstå att det är opassande att som chef ens fråga.

        Och Bella är en stor tjej och VD. Borde kunna sova själv…

      Självklart var Simons tjej helt införstådd med vad Bella skulle skriva på bloggen. Förmodligen var Hampus Haj också förvarnad.
      Varken Bella eller Simon har något intresse av att stöka till privatlivet i onödan ?

        Men varför skulle Hampus Haj vara förvarnad? De har ju en ”öppen relation”.

      Jag tror inte att många skulle vara ok med att deras partner delade säng med någon av motsatt kön såvida det inte vore en släkting..

      Frågan är väl om Simon i så fall tänker på sin sambo.

        Jobbigt läge för honom. Att Isabella ens ber sin assistens om ngt sådant är helt stört. Ska han sägs nej när hon snyftande ber han komma.
        Hon ska inte gå över gränsen så.
        Tror inte heller ngt hände men oschysst mot honom!

    Det är inte mer opassande en man gör det, man måste utgå från situationen och inblandades relation i sammanhanget. Är det också opassande om de umgås privat och oavlönade?

    Det är verkligen så mycket negativt i den här bloggen. Kolla kommentarerna ovan! Helt sjukt att folk kan vara så bittra.. Vissa är inte nådiga i sina åsikter. Kan ju bara hoppas ni själva är felfria.

    Så mycket spekulationer och omskrivningar. Här har ju Camilla gjort ett inlägg med en dömande underton av en struntsak bara för att få skriva om Bella. Så himla besatt..

    Hon spär ju bara på bilden att LCC är ett ”skönt” kompisgäng och att deras resor är mer som skolresorna man gjorde i högstadiet.

      … fast för vem som helst med minsta erfarenhet av professionellt arbetsliv och ledarskap framstår det som en tramsig lekstuga.

        Och jag håller med?

    Inte ok! Han ler och sjunger med Bella,självklart verkar de vara goda vänner. Men är man chef och också företagsledare då har man vissa normer,outtalade regler. Men hon skriver så klar för click-bait. Hon tänker inte klart. Hoppas sannerligen hans fru visste att detta hänt så hon inte läste det på bloggen först. Eller så tycker hon det är ok. Deras liv. Men bara ett exempel till vad Bella inte borde skriva om,vad som är privat.

      Säkert var Simons tjej och Hampus Haj förvarnade.

        Måste bara fråga om ditt namn, taget från warcraft?

          Argus är en av Zeus söner i grekisk mytologi – ca 2500 år före warcraft…

          Måste bara fråga om ditt namn, taget från Disney Channel?

    Undra hur Oprah hade gjort

      Wwod, what would opera do

    Jag tror IL vill ge en viss bild av sig själv och sitt team. Eller skicka subtila signaler till någon. Men det är helt och hållet opassande och gränslöst beteende. På grund av maktförhållande dememellan. Kanske är det hennes bristande erfarenhet av arbetsplatser som gör att hon brister i omdömet här?

    Jag har varit kompis med mina chefer, fått låna kläder när väska försvunnit på resa, gråtit ihop skrattat ihop druckit ihop. Men ifall min chef eller överordnade kollega skulle bett mig sova i hens rum hade jag blivit oerhört obekväm.

    Möjligen har dessa två en såpass djup vänskap att det är okej. Möjligen finner även partners eller sambos det ok. Möjligen har det inte ens hänt.

    Men IL visar på bristande omdöme och oprofessionalism att ens använda detta som blog content.

      +1! Mkt bra kommentar!

    Han står ju i beroendeställning till henne, det spelar ingen roll att dom är kompisar. Så länge hon betalar hans lön är det inte ok.

    För det första: Sveriges mäktigaste affärskvinna tror på spöken och kan inte sova själv. För det andra: hon ber då sin assistent att dela säng med henne (hade han kunnat tacka nej om han känt sig obekväm?). Så jävla sjukt på alla sätt.

      Men snälla… VAR skriver hon att hon tror på spöken?? Hon skriver väl tvärtom att hon INTE tror på spöken, men att hon hörde ljud! Varför skulle han inte kunnat tacka nej? Är det så sjukt verkligen, att någon vill ha sällskap av en kompis?? Bianca t ex kanske sover ihop med sin assistent, kungen kanske tror på spöken och kanske Löfven tror på spöken.. men som sagt Bella skrev ju inte att hon tror på spöken.

    Lite off topic nu, men googlade på maskeraddräkter förut och såg en bild på Kim kardashian från några år sen, och hennes poison ivy ser nästan exakt likadan ut som bellas… Jag tror nog hon hellre vill bli Sveriges kim k snarare än Oprah ?

      Ja! Min tanke exakt!!!

    Äh låt folk sova hur de vill ?

      Nej sånt här får aldrig accepteras! Det handlar inte om att vara bajsnödig utan det är de olika maktförhållanden och beroendeställningen folk reagerar över!

      Viktigt att komma ihåg att Isabella och Simon INTE var vänner innan hon anställde honom, alltså är dom vänner p.ga jobbet vilket blir ännu märkligare eftersom att många har en personlig men inte privat och helt öppen sida mot chef eller kollegor. Sjukt är vad det är!

    Asså går sällan in på kommentarerna längre för den här Carina bara är inne och käftar med allt och alla. Vad någon än säger ska hon tycka annorlunda, och det räcker inte med att svara med sin åsikt på nån av kommentarerna utan precis ALLA som inte tycker som henne. S t ö r i g t

      Håller med!

      Finns en ”Anonym” som beter sig likadant. Kanske samma person eller så finns det fler som har en kass tillvaro och behöver få utlopp för sina känslor och aggressioner genom att provocera…

      Måste erkänna att jag skrev kommentarer längre upp där jag kommenterade Carina’s beteende, jag kanske tog i en aning för mycket, men jag blev bara så otrolig irriterad jag med på denna Carina. Hon har verkligen kommenterat på varenda kommentar här inne typ där hon försvarar Bella as if her life depends on it.

      Hon vrider, förvränger och nedvärderar varenda kommentar som ifrågasätter bellas beteende.

    Måste ju ändå kunna se uppfinningsrikedomen och komiska i vad hon gör för att åstadkomma trafik/kommentarer.
    * menar att det bra att kunna muta sig fram, sedlar är alltid bra….
    * postar att VIP-Arlanda har deras produkter framställda ( även om det inte skrevs rätt ut så är det ju väldigt tydligt menat..)
    * Menar att det spökar på rummet så kollegan måste komma mitt i natten och sova över
    * att packa väskor går tydligen inte alls men viktigt att ta bilder när hon ”packar”

    Jag undrar verkligen vad Simons flickvän tycker. Även om det är är fel för kulisserna, och både Simons tjej och Hajen är med på det, bör det ändå vara otroligt förnedrande.
    Jag hade aldrig(!) velat att min sambo skulle ligga och sova i samma säng som hans kvinnliga chef. Oerhört oprossigt och dessutom oetiskt.

      Spel* för kulisserna

        *spel för galleriet

          Haha, helt rätt F. Insåg det nu 🙂

      De är alla spelpjäser och förnedrar sig själva genom att inte säga nej till chefen/flickvännen. De framstår som idioter, iofs tror jag Hajen redan är en pajas.

    Jag tror att Bella skrev detta inlägg enbart för att göra Hampus svartsjuk utan att tänka på konsekvenserna.

    Själv tror jag snarare att Simon planerat skulle till hennes rum men att någon råkade se honom när han tassade dit i bara morgonrock (vilket hon så noga skrev ut) och vips behövde en förklaring ut i bloggen för att föregå eventuella rykten.

      Exakt min tanke också.

      Precis min tanke. Känns som en efterkonstruktion

      Jag tror absolut att det här kan stämma, vi har sett det tidigare. Exempelvis när hon blev extremt full, men sedan skrev ihop någon historia på sin blogg som inte alls stämde (vilket kom fram några månader senare då hon erkände att hon varit otroligt full och inte kommer ihåg mycket fårn den festne).

      Fast, en fundering, hade man inte bara skrivit att han kommit in dit för att trösta henne när hon var rädd, om det nu är så att någon har sett honom komma dit i morgonrock? Varför skulle man skriva att han även sov därinne med henne?

      Ps. Håller med övriga om att det är mycket olämpligt och att man i ett sånt maktförhållande INTE ställer en sådan fråga, det är många som inte vågar säga nej till sin chef på grund av rädslan att det ska förstöra förhållandet mellan dem.
      Ps2. Jag hade gjort slut med min partner om jag i en stor, ung och kvinnlig bloggares blogg ser att hon skriver att min man har vandrat in till henne mitt i natten med morgonrock och sovit med henne hela natten: Jag tror inte att något hände, men jag tycker det är oerhört förnedrande och respektlöst.

        Någon kanske såg honom lämna rummet i bara morgonrock tidigt på morgonen?

      Smart! Efter förra gånger då Bella sov med Simon blev det ju skilsmässa och Bella är ju absolut inte så oskyldig som hon ger ett sken av i bloggen..

    What nej han har flickvän

    Han har flickvän!

      What… Okej, i så fall får jag lägga mig platt och bekänna mina fördomar. 😮 Hade verkligen fått för mig att jag sett det nämnas någonstans om en pojkvän men då har jag nog bara fått för mig något…

    Den blinde leder den halte…. jag tror inte vi kan räkna med att den arbetsplatsen ens kommer i närheten av de ”vanliga” företagen och deras policy. Känns lite som att man leker sig fram så länge det finns pengar att leka med. Antar att det skulle bli aningens annat ljud i skällan om det verkligen blev allvar och man var tvungen att tänka lite professionellt. Frågan blir då om det överhuvudtaget skulle funka med det gänget ?

    Hade hon inte varit så jävla korkad och mediakåt att hon MÅSTE ange varje steg hon tar till varenda adress hon sätter sin fot på
    så hade hon inte varit så paranoid om nätterna.

    Hon ber ju om att ha stalkers efter sig…

      Den typen av victim blaming tycker jag är helt oacceptabelt. Det är inte Isabellas fel att hon har en/flera stalker. Det är inte tjejen, som var full på en fest, fel att någon våltog henne. Det är inte turisten utanför Eiffeltornets fel att hen blev rånad.

      Naturligtvis kan man minska risken men man ”ber” inte om det om annars.

      Det är alltid alltid alltid förövaren som bär ansvaret.

        Det är inte victimblaming, det är verkligheten. Och den är inte rosa som du tror. För att vara i säkerhet och överleva måste man vara smart. Tyvärr lekte Kim K samma lek som Bb men även hon fått trappa ner. Oavsett hur mycket pengar du har så finns det andra faktorer du måste ta hänsyn till.

      På vilket sätt ber hon om att ha stalkers efter sig? Man kan tycka mycket om Bella, men det där var äckligt skrivet av dig. Ingen ber om att bli utsatt för brott.

      Kan ju kanske tyvärr bero på stalkern som gör att hon känner sig otrygg och vill ha sällskap, som gör att hon vill ha någon hos sig.

      Exakt. Hennes idol Kim K har tyvärr fått ändra sitt liv totalt efter händelserna i Paris. Hoppas Bb inser i tid vad hon håller på med.

    Det jag funderar över är alla som skriver ”det är bara för att få klick hon skriver det”, ”det är säkert inte ens sant, vi vet ju hennes strategier om att provocera för klick” osv. Men hur långt kan man skylla på det egentligen? Här, i en klar maktutövning används det. I framtiden, i ett påhittat scenario, kan hon skriva något homofobisk bara för att då klick och sedan försvara sig genom att det är noga uttänkt provocering? Någonstans måste man ju dra gränsen för vart provoceringarna är okej och inte, och för mig gick den här. Att provocera maktutövning på detta sätt mot en som är i beroendeställning är inte okej för mig, hade det varit tvärtom hade mångas gräns nog gått. Hade det exempelvis varit en manlig politiker som bett ett kvinnlig assistent sova i sin säng pga rädsla för spöken hade det garanterat skrivits om i en mer negativ och anklagande ton, både här men även i annan media. Funderar bara på hur/vad man kan skriva för att sedan kunna skylla på en strategi om det drabbar en negativt.

      Jag tror att det som skulle reta Bella mest, är om du inte nappade på hennes provokationer. Det skulle jag vilja se! ?

    simon har flickvänn

      Du skojar?!

        Varför skulle personen skoja?

          Freddie Mercury var gift med Mary.

    Undra hur tonen i inlägget hade sett ut om det varit någon annan än bella

      Fast är det inte lite underligt beteende av chef/assistent?

        Ja men jag misstänker ändå att tonen i inlägget och kommentarerna hade varit annorlunda. Sen vet jag (och ni) inget om deras relation. Finns kollegor på min arbetsplats (både över och under mig) som jag är mycket nära vän med och vi sover ihop på konferenser utan några konstigheter eller sexuella anspelningar. Andra skulle jag inte ens vilja dela rum med. De kanske är nära vänner och tycke inte att det är konstigt alls. Vi vet inte.

        Fast de är väl kompisar?! Måste de vara chef och assisten hela tiden??

          Är de verkligen kompisar? Har aldrig sett att de umgåtts privat, rest ihop eller på något sätt umgåtts utanför jobbet.

    Hade ni tyckt att det var lika udda om hon bad en kvinnlig anställd sova hos sig? Eller är det för att det är en kvinna och en man som det automatiskt blir konstigt? En uppriktig fråga till er som tycker att det är fel.

      Ja det är lika udda oavsett

      Ja, jag skulle tycka det var jättejobbigt om jag var på affärsresa och min kvinnliga chef bad mig sova inne hos henne då hon tror det spökar i sovrummet. Detta eftersom 1. jag har delat säng med tre personer i vuxen ålder, min fästman, min syster på en resa då vi fick ett hotellrum med dubbelsäng istället för två sängar och vi bara skulle vara där en natt så vi inte orkade strula med det och min absolut bästa vän under liknande omständigheter. 2. Min nattsömn är helig, hur förväntar sig min chef att jag ska kunna prestera under resans arbetsmoment om jag inte får min tid med sömn, egentid osv? 3. Min vuxna chef är så pass irrationell att hon tror så pass mycket på spöken att hon inte kan sova? Jag är inte heller främmande för det övernaturliga, men att inte kunna sova pga spöken passerades vid typ 12 års ålder.

      Det spelar ingen roll om det är en man eller kvinna, att som chef be en anställd komma över och sova hos en är otroligt märkligt oavsett. Även om man är vän med sina anställda borde man inse att det finns gränser för hur man beter sig. Hur mycket vänner man än är finns det ett maktförhållande där den anställde är i beroendeställning till chefen och det kan göra det svårt att säga nej även om man egentligen vill och det måste man som chef vara medveten om.

    Antagligen bjöd Mayfair inte på övernattningen så de ska smutskastas genom att berätta att det spökar där.

      Tror du kan vara nåt på spåren där…

      Precis! Samma som med espresso house som hon lite subtilt hängde ut på insta stories.

    Kunde hon inte flyga ner Hampus? Brukar ju kunna buda saker hit och dit….

    Dom leker företag men sanningen är att hon är den största lallaren. Förstår att hon vill provocera men hon kan ju inte vara medveten om hur det fungerar med beroendeställning eller mutor för den delen.

    Att gå över gränsen på det viset mot en kollega samt att skriva ut att man använder mutor. Detta är så fruktansvärt oseriöst som företag så att jag baxnar. Hon framstår ju inte som VIP iaf utan mer paradise hotel.

    Här har ni, från Bellas blogg:

    Clara skriver: 9 november, 2018 kl. 09:42

    ”Jag var på eventet i Malmö igår och där var det Simon som berättade detta som en rolig grej för att värma upp snacket lite. Isabella var inte den som tog initiativ till att berätta och ev kände hon sig tvungen att skriva det på bloggen eftersom de pratade om det på eventet. Simon såg inte på något vis besvärad ut över det hela utan man ser ju tydligt att de är goda vänner. Inga konstigheter”

    IL brukar ju alltid ha sviten på alla hotell med 23 rum, fanns det ingen soffa ens?!

    Simon kanske alltid bor i ett skyffe annars hade väl det mest naturliga varit (för oss vanlisar, asså….) att fråga om man kunde komma och sova på Simons soffa istället för i spökrummet. Men jaja.

      Nej för head of bära in bella i Simons sovrum låg och sov därför fick simon komma till henne.

    Kan vi lämna de sexuella aspekterna där dw hör hemma? Spelar ingen roll vilket kön eller läggning som personerna har, det handlar om maktmissbruk.

    Hur får hon mer klick till sin blogg för att hon skriver det där?? Man måste väl gå in på bloggen för att veta att det står där, det är ju NI/DU här som skapar klick genom att skriva om det här?!

    Vad har det med företagsledare, chef och Sveriges mäktigaste kvinna att göra???

      Nej ? jag går inte in på hennes blogg, jag läser enbart här. Jag slutade läsa hennes blogg i våras för jag orkade inte med allt trams och allt bluffande. Och jo, man kan VERKLIGEN ifrågasätta hur hon blivit utsedd när hon uppenbarligen gör så mycket knäppt, oseriös skit.

    Har bott på samma hotell med min man när vi firade en årsdag! Vi vaknade båda två mitt i natten av att en kudde kastades mitt över våra huvuden. Vi flydde hotellet fortare än kvickt! Är definitivt inget fan av IL men detta hotell är ett spökhus, just sain!!!

      ?

      Sorry det var jag. Jobbade extra där som spöke ett tag. Kusligt dåligt betalt 🙁

    I mitt huvud blir Isabella mer och mer en pajas. Men det kanske är meningen. All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet och renderar fler besökare på bloggen. För det känns som att bloggen är viktigare än de bolag hon är delägare i. Den som drar in mest pengar.

    Jag läser inte hennes blogg, bara hennes Insta och här. Men en förändring till det mer pajasaktiga har jag sett iaf.

    Det här måste ju vara fabricerat precis som en hel del andra märkliga inlägg från Blondinbella. Frågan är varför hon skriver saker som får henne att framstå som en pjas

      Tänker samma, att det är påhitt! Men helt obegripligt varför man vill framställa sig själv såhär.

    Som man tidigare kunde misstänka när Bella berömde Dyson så kom nu ett reklaminlägg på Instagram.
    ”Betalt samarbete med dysonhair”.
    Däremot kan man ju undra hur många av hennes följare som lägger ut 4000-5000 kr på en styler.
    De som är beredda att göra så (t ex frisörer) har säkert redan en sådan styler.

      Verkar vara en internationell kampanj för Dyson.
      Såg t ex att Andy på @stylescrapbook också fått en Dyson Airwrap som hon berömde och inte förstod hur hon klarat sig utan 🙂

    HALLÅ! Åt lunch på Löfbergs vid Stureplan och är 99% säker på att Bellas stalker var där samtidigt :s

      Det är ju där han hänger. För att vara närmare Bb. Och ingen kan ju förbjuda honom läskigt nog.

    Hade det sett som ett lika stort problem om Isabellas närmaste assistent var en kvinna som hon bad komma över? Jag tillhör dom som tycker att det inte är ett så stort problem. Jag menar, ingen hade brytt sig om det var en av hennes kvinnliga assistenter som sov över hos henne. Tycker att man ska kunna sova i samma säng även om man är av motsatt kön utan att det automatiskt leder till sex.

      Ja, det hade det. Det är oprofessionellt att som chef att be en anställd att komma in mitt i natten och sova bredvid en.

    Haha, det är bara helt jäkla galet att en tvåbarnsmamma som snart är 30 år ber sin kollega (assistent, vad han nu är?!) att ligga i samma säng !!!?!?!? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.