Isabella Löwengrip visar upp nya huset

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,225381″ ap mute yot ]

Hemmateamet har flyttat in henne och nu vandrar hon runt och ger följarna en tjuvtitt på det nya huset.
Någon mer än jag som saknar tavlan på ”Philip Seymour Hoffman”? Jag tyckte den passade bra in där!

Det enda jag tycker är lite märkligt är glasburen aka den ”säkra rummet”.
Även om glaset är tjockt och skyddar mot inkärktare så är det väl lite obehagligt att kunna se och synas på det viset om man känner isg hotad? Och varför avslöja vad som är det säkra rummet. Varför inte låta det förbli en hemlighet så att eventuella förövare inte direkt vet vilken dörr som döljer husets ägare?

Hela rundturen hittar du videon här ovan.

262 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Definitivt inte min smak. Jag tycker att det ser ut som ett hotell med tillhörande konferenslokaler, det vill säga väldigt omysigt och utan någon känsla av att vara ett hem. Men förhoppningsvis blir Isabella nöjd. 🙂

      Tror att hon gillar hotellkänslan och är ute just efter att ha en hotellkänsla. Jag tycker det är jättemysigt och väldigt fint, nu är det ju inte färdiginrett heller. Ja viktigaste är att de som bor där trivs och gillar det, inte vad vi tycker 😉

        inte så jag tänker mitt drömhus, men måste säga att det var ett väldigt coolt hus! skulle vilja hyra det en helg o bara umgås o spela spel, se på film, äta o mysa med alla jag känner!

          Det ser extremt omodernt ut. Trä överallt känns så jävla början på 00-talet

            Fast det är väldigt modernt nu, allt kommer igen. Så nej det ser inte extremt omodernt ut ?

            själv tycker jag att trä är myycket finare och mysigare än vitt vitt vitt..

            Nejjj, supercoolt 60-tal ju!
            Jättefint och clean. Skulle kunna tänka mig att hyra ett sånt hus/ha som representationsbostad men skulle aldrig själv bo så opersonligt. Jag har inte massor av fotografier eller knasiga prydnadsföremål hemma men lite grejer som visar vem man är vill man ju ha framme och uppe. I det här huset kan man ju knappt välja en färg på väggen pga all panel. Men snyggt är det (förutom frukosthörnan, den faller icke mig i smaken).

              Frukosthörnan är det allra coolaste tycker jag, kan tänka mig att barnen gillar den.

                Ja för barn är den nog kul. Jag däremot får lite panik pga tanken om alla knän som slår in i varandra och hur tätt ihop man måste sitta om man är många ?

        Det tror jag också, just att hon sagt att vill ha hotellkänsla i hemmet är väl en grej som hängt med sen länge? Just den grejen med att inreda hemmet som ett hotell är ju oerhört konsekvent för att vara BB faktiskt.

      Synd att huset inte är din stil – men det positiva är att jag inte tror du kommer behöva oroa dig så mycket över att bo så där heller ? Inte så att såna hus kastas efter oss ”vanlisar”… Men jag ska vara ärlig och iallafall våga erkänna att hade det kastats efter mig hade jag GLADELIGEN tagit emot det. Min stil or not – det är ett fantastiskt hus, blir lite fånigt att påstå nåt annat……

        ?????? Ja, det är tur att alla som skriver kommentarer om ”murrigt, tråkigt och synd om barnen” slipper bo i ett sådant hus! Jag hade också gladeligen tagit emot huset!

          Gladligen ”tagit emot” eller ”fått huset kastat efter sig” hade nog dock alla sagt ja på.
          Men nu var det väl så att huset kostade 30 mille (?), och det är väl efter det många bedömer huset på

            Har för mig att det spekuleras i att huset såldes långt under 30 mille.

            Fair enough! Det är två olika saker att få eller att behöva punga ut 30 mille för det, såklart 🙂

        Klart jag inte behöver oroa mig för det – Isabella ska ju bo där. Jag har dessutom precis flyttat till en, i mitt tycke, drömbostad så jag har inget behov av att något hus kastas efter mig. 🙂

        Det var tydligen provocerande att jag inte gillade huset. Det är absolut inte synd om Isabella och hennes barn som ska bo där, de kommer förhoppningsvis trivas jättebra och häftigt att hon har haft möjlighet att köpa det (oavsett vad man tycker om henne annars). Men jag anser ändå inte att det är ett ”fantastiskt hus”, oavsett hur fånigt du tycker att det är.

          Håller med! Jag personligen vill ha ett mysigt hem och det där anser inte jag vara mysigt. Men smaken är som baken som tur är ?

          Jag, absolut jag förstår dig! Det jag menade var att det är lätt att förkasta något man ändå inte har råd/möjlighet att köpa. Typ så resonerar många vanlisar inkl jag själv: ”Jag skulle aldrig vilja ha en klocka för 50 000:-, idiotiskt, ytligt, etc”. Men jag tror att samma person om den hamnade i en mycket bättre ekonomisk situation en dag nog visst hade kunnat tänka sig det helt plötsligt (: Det blir som något slags försvarsmekanism liksom.

          Tycker det var väldigt bra svarat av dig Sarah!

      Med pengarna Bella har skulle jag inreda från Svenskt Tenn och liknande inredning. Där kan man få stil och personlighet.

        Nja… svenskt tenn är inte riktigt så personligt längre? De flesta har väll grejer därifrån samt att exempelvis Mio har ”kopior” i mängder.

          ”De flesta” har kanske de lite billigare sakerna som Dagg och kudde/lampa/bricka med elefanterna på… men möbler… nej du. Dra inte ner Svenskt Tenn i skiten nu va ??

            Sant, men tyvärr har alla kopior samt överexponering gjort det ganska ”vanligt” men absolut det finns mycket fint.

      Det är verkligen ekonomiskt tänk a la ”ecominista” att bo själv i ett jättehus med tusen rum som inte kommer användas. Tänk vad hon kunde få istället för den summan en bit utanför Stockholm eller lite mindre. Idiotiskt att köpa ett jättehus när man bara har 2 barn. Jag fattar inte heller hur hon ska våga vara där själv. Hon ser inte om någon står utanför och tittar in genom glasväggarna, stalkern utanför kan stå med näsan mot fönstret och se allt hon gör. Jag skulle aldrig våga bo så stort i ett hus lite avsides. Varje gång jag varit hemifrån skulle jag behöva göra en noggrann kontroll i alla rum så att ingen tagit sig in och ligger och trycker någonstans. Bella har dessutom någon galning efter sig.

    Kan man se videon någon annanstans? Dina videor är så jobbiga. 🙁

      Klippen är tagna från Blondans instagram men de ligger bara uppe i 24h så du får nog stå ditt kast om du inte klarar av att se Camcams ”jobbiga” video.

      Gnällspik

      På Isabellas instagram, på storyn kan du se det.

    Vilket märkligt hus! Ser ut som ett hotell (och inte på ett bra sätt).

      Annorlunda hus. Jag tycker det är häftigt, cool och vackert, kul med annorlunda hus. Det är ett modernt hus.

        Jag tycker snarare det är 70talskänsla med allt mörkt trä ?

          Hela huset påminner om Isabellas walk in closet i gamla huset.

          Det är ett modernt hus med lite 60-70-talskänsla. Ja lite samma stuk som Bellas gamla walkin-closet så hon verkar gilla den stilen. Jag tycker det är vackert. Även Laila Bagge ville köpa huset, så hennes stil också antagligen. 🙂

          Huset är fantastisk men tycker det murriga känns gräsligt..sen vill jag ha min soffa mot en vägg, i vårt hus idag går inte det med hela soffan tyvärr..det är Feng Shui, inga konstigheter, så jag skulle aldrig vilja ha det sådär öppet, personligen.

    Camcam, du tycker inte det är lite dumt att sprida videon på en så stor blogg som din? 🙂 Även fast Bella släppt videon själv och visar upp ”säkra rummet”, så kanske man för barnens skull ska skippa att sprida detta ännu mer? 🙂

      Suck

      Det är i så fall Bellas ansvar och lägger hon upp en video inför sina ”1,5 miljon följare” så är det förmodligen meningen att den ska spridas till offentligheten. Bella vill tydligen att ”alla” ska veta att hon har ett panic room även på det nya stället.
      Att den sedan läggs upp här (och på andra ställen) ändrar inget i sak. Många av oss som är aktiva på Bloggbevakning har för övrigt redan sett videon på Bellas Instastories.

        Ok. Jag följer inte Bella 🙂 sry då 🙂

          Vadå, så du trodde Camcam själv varit i huset och filmat?

        Jag hade nog inte gillat att andra använder mina filmer på sina kanaler, och tjänar pengar på sådant jag lagt upp och på saker jag gjort. Men det är tydligen tillåtet.

          Bella vill alltid ha maximal uppmärksamhet så det skulle förvåna mig om hon har något emot att hennes Instastories får större spridning. Alla hennes följare har nog inte Instagram.

            Skillnad på att få uppmärksamhet och att bli hånad och totalsågad för vad man än gör, säger eller hur man ser ut etc. Jag skulle inte gilla att andra tjänade pengar på mig och det jag skapat och lagt ut iaf.

              För Bella är det same same

      För BB har ju bara 1,2 + 2 x 4 miljoner följare…

        Glöm inte de 900 000 följarna i Umeå?

        Hon kanske räknar in alla som följer henne här? 🙂

      Det är mycket saker man inte bör göra för sina barns skull….

        ??

      Rätt märkligt att klaga på att bilder/video sprids när den som bor i huset och är mamma till barnen lägger upp det för allmän beskådan och fullt möjligt att spridas i alla möjliga sammanhang. Mycket kan man säga om Bella, men jag tror inte hon är omedveten om eventuella konsekvenser av en sådan spridning.

      Varför ska Camilla ta ansvar för Isabellas dumheter?

    Konstigt hus, det är stort men det är många smårum och konstiga vinklar. Hur ska barnen kunna leka? Och ja, det ser definitivt ut mer som ett hotell/bacherlor pad än ett familjehus

      Hur barnen ska kunna leka är nog minsta bekymret. Oroa dig istället över att det finns andra barn som lever i extrem trångboddhet i Sverige. Hur ska de barnen kunna leka?

      Jag växte upp med mamma och en syster i en lägenhet på två rum. Gick utmärkt att leka. Tror inte att du behöver oroa dig. Barn är kreativa.

        Skönt att du och din syster överlevde detta. Fast för många betyder trångboddhet betydligt fler människor i en tvåa än en vuxen och två barn. Det kan snarare handla om mellan 10-20 personer i en tvåa. Då blir det problem för barnen att leka, sova, göra läxor osv.

          Ja men nu syftade jag på Hms oro över hur bellas två barn skulle kunna leka i hennes nya hus på grund av små rum och vinklar. Jag jämförde mig alltså inte med 20 personer i en tvåa utan med två barn i ett stort hus. Kan vi vara överens om att bellas barn mest troligt har plats att leka i huset i alla fall?

          10+20 personer igen tvåa kan aldrig vara tillåtet från hyresvärdarna. Max fyra i en tvåa enligt vår värd.
          Begriper att vi har bostadsbrist, men det kan aldrig vara säkert ur brandhänseende etc.

            Det är definitivt inte brandsäkert. Många hyresvärdar och föreningar har begränsningar för hur många som får bo i en lägenhet. I min förening får högst åtta pers bo i en fyrarummare och man hänvisar till bland annat brandsäkerheten (= maxbegränsning på antalet personer som får ingå i brandcellen).

            Sedan är det såklart svårt för många, särskilt hyresvärdar, att se till att reglerna är kända och att de följs.

              I vissa lägenheter kan flera hundra vara skrivna, utan att såklart alla bor där. Men det är inte helt ovanligt att bo tex 6 pers i en etta. Där kan man prata om problem för barnen, få ro att göra läxor, sova i lugn och ro, plats att leka osv. Bellas barn gå det verkligen ingen nöd på.

      Barn brukar iofs gilla konstiga vinklar och vrår. Fint, annorlunda, coolt hus men nej det ser ju inte ut som ett svenskt traditionellt 70-80-tals familjehus, det är en modern arkitektriktad villa byggd 2017. Inget ovanligt att familjer bor i annorlunda, stora, fina, coola hus och det blir nog vanligt i framtiden att familjer bor i liknande hus.

    Inte tillstymmelse till att det ska bo några barn där.
    Opersonligt och tråkigt. Ja det är tur att vi alla tycker olika.

      Men jösses.. hon har inte visat barnrummen men de finns nog, detta var första kvällen. Vi lär nog få se att barnen är där också hoppas jag, och kanske även deras rum.

      Hon flyttade in i söndags kväll, hade ju varit märkligt att se spår av barn innan de ens varit där. Dessutom såg man ju i klippen att det var något/några rum som ej visades, lär ju då vara barnens rum.

      Jag tycker huset är sjukt fint och vilken jäkla utsikt!! ?

    Oj, oj, vad jag skulle skrämma upp mig i det huset! Hon visade utsikten från ett jättestort fönster på bottenvåningen på Instagram: en betongplatta och bakom den skog och ängar. Jag kan lätt tänka mig hur nån dyker upp på betongplattan helt nära fönstret, eller att man anar en person bland träden. Och när man går runt där inne när det är mörkt ute vet man aldrig vem som står där ute och tittar in.

      Usch ja! Jag får kalla kårar av bara tanken vad som döljer sig utanför dessa gigantiska fönster.

        Harar och rådjur lär förekomma på Elfvik – och kanske en och annan räv. Plus allehanda fåglar.

      Usch ja! Tänker bara på omslaget till boken stalker. Hade varit livrädd i det där huset.

      Jaaa, jag tänkte på boken ”stalker” när jag såg klippen.
      Nåja, huset är jättefint tycker jag!

    Min Löwengrip-irritation är enorm. Blir galen på henne. Vill skaka om folk som köper hennes produkter.

      Äh varför då? Bara ignorera ?
      Aldrig testat hennes produkter men vissa verkar ju bra? 🙂

        Men gud sluta kommentera här med dina menlösa helt ointressanta åsikter?
        Att du inte skäms röven av dig och typ flyttat till andra sidan jorden är för mig en gåta.

          Catrin får kommentera här så länge hon sköter sig och håller sig till de regler som gäller för alla andra.

            Allt för att du ska få mer trafik.. Du är en riktig kappvändare Camilla

              @sanna
              Det handlar inte om mer trafik. Jag kommer aldrig nå upp till camcams siffror med mitt bagage, hur mkt jag än vill och önskar

                Catrin jag tror att Sanna menade för att Camcam ska få mer trafik.

                  Då förstår jag! Fått kommentarer tidigare ang trafik som varit riktade mot mig 🙂

              Catrins fyra klick om dagen! Ka-Ching!!!

                ???
                Det var ingen som klagade på att du länkade t min blogg / skrev om mig när det var bedrägeritider ?

                  Nä, fast det är väl ändå inte riktigt samma sak, Catrin?

                  @camcam
                  Nä, kanske inte ?

                  ”Bedrägeritid” låter som en härlig tid – snart är det juletid!?

                  Bedrägeritider låter så käckt, Bedrägeritider i Bullerbyn liksom. Lite inlindat i bomull

          Men snälla, varför var det menlös åsikt? Det var det inte alls, det var bra skrivet av Catrin och hon har rätt att skriva sina åsikter här.

          Sanna, du bestämmer inte vilka som får lov att uttrycka sig. Så sluta bara.

            Sanna får väl skriva vad hon vill. Hon har rätt att skriva sina åsikter här.

          Catrin har det inte roligt. En miljon i blancoskulder som hon aldrig kommer att bli fri från, skulder som ökar med 10.000 i månaden. Hon drömmer om skuldsanering, men det kommer hon aldrig att få eftersom det ligger brott bakom. Fast i en sunkig tvåa i en förort till Södertälje med tre ungar som snart kommer att börja ifrågasätta hennes livsval. Hon går igång på att trigga. Bäst att ignorera.

            Du är äcklig människa likaså!

        Ja vissa är riktigt bra.

          Torrschampot från Löwengrip är det bästa jag använt! Silvermasken är kanonbra också och handkrämen gillar jag.

            Handkrämen är jättebra tycker jag. Har inte hittat någon som jag gillar bättre. Sen skiter jag i om det är hennes, jag gillar krämen.

              Handkräm är knappast något som kräver den senaste vetenskapen för att blanda till. En väldigt enkel produkt.
              Jag klarar mig bra med Atrix Handkräm som kostar ca 30 kr för 100 ml 🙂

              Rituals handkrämer är magiska!

              Och luktar normala saker.

            Jag slängde torrshampot, det var det sämsta jag testat… Håret kändes varken luftigt eller rent efteråt, utan klibbade bara ihop som om det var hårspray. Jag tyckte dessutom att doften kändes billig och för stark.

              Olika smak, själv tycker jag håret blir väldigt luftigt, rent och fräscht och får volym. Du kanske använder det fel, kanske tar alldeles för mycket. Men klibbade ihop hmm du har inte tagit fel och använt hårspray då?

        Okej läste min kommentar nu, den var onödigt hård. Du kan ta bort den Camcam. Men det där smileys efter varje mening är lite obehagligt.

        Men fick du verkligen länka direkt till din blogg? ? Fick du inte sluta med det?

          Att be någon snällt och förbjuda någon, två skilda saker. #?

      Plus 1

    Det enda jag tänker på när jag ser detta hus är alla 90-tals skräckfilmer. Ett perfekt hus att spela in den typen av filmer! Hua, skulle aldrig våga bo där. Modig är hon 😀

    Såna hemska vågiga konferensrumsgardiner… ska det verkligen bo 2 barn där..
    Ordet ”hem” känns fjärran.

      Barn ser nog ingen skillnad på konferensrumsgsrdiner och hemgardiner så det ska nog gå alldeles utmärkt för dem att bo där ska du se.

        Självklart inte, men det var inte bara gardinerna jag syftade på. Murrigt och mörkt liksom

          Men snälla nån. Barn tar inte skada av mörk och murrig inredning. Nu får ni väl ge er. Vad som är ett hem är inte något som är definierat i en sanning. Finns lika många svar på vad ett hem är som det finns människor. Ni är inte oroliga för hennes barn, ni vill hitta fel. Nu använder ni hennes barn för att rättfärdiga era åsikter om hennes inredning. Vad löjligt.

            Men snälla nån själv, om jag tycker det är mörkt och inte ser så mysigt ut så får jag väl tycka det. Nån här skrev ju till å med skräckhus så du kan ju hoppa på den personen med, el bara andas lite. Tror inte någon tar skada heller, utom ditt blodtryck

              Du får tycka vad du vill och jag får tycka att du är löjlig som låtsas att det är barnen du är mån om.

              Vad vill du diskutera egentligen? Bellas hus eller mitt blodtryck?

            Barn mår bäst av att omges av starka klara färger.

              Starka, klara färger har bara funnits på typ slott fram till för kanske 100 år sedan. Pigment och färg var dyrt och otillgängligt, fantastiskt att människosläktet ändå levt vidare i alla murriga kojor, kåtor, tält, hyddor, lerhus, skjul och torp!

              PS till Maja: Om de ser ut genom fönstret, eller går utanför dörren, så ser de – tadaaa – klara, NATURLIGA färger!

      Sålänge det inte är typ mögel eller dyl så duger det nog gott ?

    Kusligt ställe.

    Vackert arkitektritat hus, känns inte så barnvänligt dock.

      Alla hus är arkitektritade…

        Fast vissa massproduceras och andra inte, vilket är det man brukar avse.

          Även de massproducerade är ju arkitektritade ursprungligen ?

            Nej, verkligen inte alla. Det finns inget krav till att hus ska vara ritade av arkitekt, däremot finns det ju krav på utformning beroende på planer för området där huset ska uppföras.

          Ja men faktum kvarstår att alla hus, även dom från fiskarhedenvillan, är arkitektritade. Det är lika felaktigt som att beskriva ett hem som är inrett typiskt skandinaviskt som stilrent, ett hem är stilrent om det strikt följer en viss stil t.ex shabby chic. Att folk sedan använder ord fel är en helt annan sak.

            Är shabby chic stilrent? Vill inte verka dum men jag har inte tänkt på stilrent som så att det kan vara vilken stil som helst, utan mer som en stil i sig utan krimskrams och lull-lull (typ motsatsen till shabby chic alltså). Men det kanske är ett uttryck som många med mig använder fel.

              Ja stilrent innebär att du följer en stil, det kan vara att inredningen är strikt minimalistisk, strikt retro, strikt barock osv osv, en stil som är ren från andra stilistiska influenser.

                Okej. Då ska jag sluta använda stilrent som jag har använt det förr ?

                  Fast Hedwig har inte koll.
                  /arkitekt

                  Okej /, så vad innebär stilrent? Jag vet inte själv….

                  För mig är stilrent när det inte är så mycket saker, inte så mycket färger och mönster. Enfärgade gardiner, krukor i samma färg eller toner. Inte en massa saker på hyllor och väggar utan lite mer minimalistiskt , stilrent och snyggt helt enkelt. Inte för att det inte kan vara snyggt med mycket tavlor, färger och prylar för det kan också vara snyggt.

            Hedwig:
            NEJ, alla hus är verkligen inte arkitektritade. Var har du fått det ifrån?

              Vem ritar hus som inte är arkitektritade då? Det är väl det arkitekter gör? Ritar byggnader?

                Så om bagare bakar bröd så är alla bröd bakade av bagare?
                Det är väl det bagare gör? Bakar bröd?
                Intressant bevisföring!

                Finns helt säkert hus som är ritade av bagare förresten, av de du undrar om, som inte är arkitektritade.
                Vem som helst får rita hus. Om det får bygglov beror bara på hur det förhåller sig till byggregler, inte vem som ritat. Min pappa har ritat vårt hus, han är inte arkitekt.

                Du tror inte att byggingenjörerna gör det?….

        Äntligen någon som tänker som mig! Jag har alltid funderat över formuleringen ”arkitektritad”. Finns det hus som ritas av pizzabagare?

          Finns många som ritar sina egna hus, och det finns mallar. Du kanske har sett vissa områden där typ alla hus är ungefär likadana.

            Men mallen har ju en arkitekt ritat

              Nej, inte nödvändigtvis.
              Skojigt också hur många som tror att vem som ’ritat’ liksom är hela är nyckeln. Har en arkitekt ansvar för ett byggprojekt innebär det också uppföljning, eftersom en ritning kan tolkas till oigenkännlighet av de som bygger och olika beslut nödvändigtvis kommer behöva tas i byggprocessen.

              Ritningar till ett genomritat hus är inte heller bara en planlösning à la mäklarprospekt och några fasader, utan också detaljlösningar på hur olika byggnadsdelar möts, sammanfogningar, materialval, tekniska lösningar, infästningar, samt listor och specifikationer på alla byggnadsdelar.

              Är arkitekt och det har hänt att kunder tar ritningar från ett tidigt stadium i processen och ska bygga och följa upp själva, för att slippa betala arkitekten för den delen, och dessa hus liknar självklart knappt de som vi själva följer upp. Grundkonceptet finns ju där, men detaljering, materialval, ytbehandling, fabrikat på delar kan ju vara vad som helst som vi aldrig skulle implementerat. Finns säkert någon som tycker dessa hus är ’arkitektritade’, men ett tränat öga ser att ingen arkitekt varit i närheten av det i byggprocessen – skulle säga dessa hus är max 30% arkitektritade…

              Även om du använder en ’mall’ som är gjord av en arkitekt så räknas inte ditt hus som ’arkitektritat’.
              En byggnad och en byggprocess innehåller så många val och komponenter att om inte arkitekten följer upp, behöver det inte ens likna intentionen arkitekten hade när det är färdigt.
              Det kan bli ett helt ok hus, men det är inte arkitektritat.

          Bara i min närhet (grannar, bekantskapskrets) finns det hus ritade av:
          – snickare
          – lärare
          – musiker
          – IT-ingenjör
          – logoped
          – ögonläkare

          Pizzabagare vet jag bara en som ritat tillbygg och garage till sitt hus här i området, men finns säkert någon som ritat hela huset också…

          Min man ritar hus dagligen, det är hans jobb. Han är dock inte arkitekt utan byggnadsingenjör. Så det är relativt få hus som är enbart arkitektritade.

          Är inte ”arkitektritat” många gånger använt i bemärkelsen ”lösvirkeshus” dvs ett hus som är unikt byggt från grunden till taknocken till skillnad från kataloghus som är standardiserade?
          Jag tror inte den som talar om att ett hus är ”arkitektritat” menar något annat än att huset är unikt och ritat, konstruerat och byggt för att helt uppfylla beställarens önskemål.

        Haha, nej!
        Alla hus är verkligen inte arkitektritade.
        Arkitekt är ingen skyddad titel, vem som helst får rita ett hus. Om du får bygglov är inte alls beroende av vem som ritat, utan hur det förhåller sig till gällande plan och planbestämmelser. Ca hälften av mina släktingar har ritat och byggt sina egna, hus – ingen av dem är arkitekt. Flera av dem har även uppfört hus till andra.
        ’Byggmästarhus’ är ju en benämning på hus uppförda utan inblandning av arkitekt.
        Däremot finns det självklart arkitekter som arbetar på färdighusfirmor och liknande. Du kan alltså få ett ’arkitektritat’ kataloghus, däremot är det ju då inte platsanpassat och ritat direkt för dig och dina behov.

    Så fint hus, så kul att hon filmar en rundtur, kul att få se, hoppas hon filmar mer sen när det blir mer iordningställt och inrett. Hennes instastory är himla trevlig faktiskt.
    Men varför skulle hon stå och trycka näsan mot glaset?? Det lät ganska töntigt, ganska fånigt. Sen ser man väl inte in genom glaset så mycket när man står utanför dörren, hon kan ju dessutom gå in i andra rummet eller toan och då syns hon väl inte. Hon kanske ville visa att hon har en säkerhetsdörr helt enkelt, eller så bara filmade hon och tänkte inte på det då. Men det är ju tur att du kan hitta fel så att det blir kränkande kommentarer och många hånfulla kommentarer.

    Utsikten från sängen!!! Hade inte tackat nej till att vakna upp till den

      Håller med! Som en tavla. Så rogivande att titta på träd, träd är lugnande och rogivande.

    Oväntat med 90 % negativa kommentarer. Hade det handlat om någon annans hus hade ni inte låtit så, det är så sjukt jävla givet.

      Men vadå är det så konstigt att många tycker det ser omysigt ut?? Tror de flesta kan skilja på hus och person, bli inte så förbannat sekundärkränkt..

        Fast jag vågar påstå att om det var vem som helst annars som bodde där så hade inte folk tyckt att det var omysigt. Biased much?!?

          Jo? Garanterat. Jag tycker huset är sjukt omysigt och det är inte alls min stil, om så Barack Obama bott där. Nån annan älskar det.

        Du verkar vara väldigt mån om att få tycka illa om Bella och hennes hus. Helt hysterisk, faktiskt. Undrar verkligen vad du är för person IRL 🙂 Det enda jag verkligen vet är att du inte är en bra person. Lugna ner dig.

          Du lugna ner dig, var är hon ”helt hysterisk”. Överdriv lite mer bara ?

    Jag slutade följa henne för länge sen pga fattar inte hennes grej över huvudtaget. Har noll intresse för saker som inte känns genuina eller äkta. Men alltså jösses vilket hus! Om hon verkligen har råd med detta på egen hand (jag som själv är husägare tänker förutom själva lån/amortering typ el, städning osv.) så måste hon dra in seriöst med pengar. På vad fattar jag inte men något är det. Och alla som ba ”buhuu barnen kommer inte tycka det är mysigt” säger jag bara va?! följt av hahahaha. Sjukt snygg och smakfullt hus, befriande med andra material än vitt överallt. Typ modernt sextiotal. Good for her!

      Men alltså ditt nick. Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR av garv ???✌️??⭐

        Jaaa, jag är avis på nicket!

          Du kan ta Ken Adams!

      Men precis! Och så att barnen ska ta skada av att det är ’mörkt och murrigt’. Filmklippen spelades in vid typ midnatt! Eller ’var ska barnen leka’? ?? Tror barnen kommer ha enormt mycket space att leka på. Säkerligen sovrum OCH lekrum. Plus resten av huset ?

      Bella själv har jag inte mycket till övers för, men att hennes barn inte har plats att leka i det nya huset får mig full i skratt. Fine att man inte gillar huset eller inredningen men tror knappast barnen tar skada av kontorsgardiner eller vad nu någon sa ?

    Jag som egentligen är en torp i skogen-människa känner ren och skär avundsjuka över det huset! Det tar hårt att erkänna, men…

      Skog finns i omgivningarna där på norra Lidingö. Det är nog därför du tycker det är ok.
      Torp däremot kan knappast kåken kallas med sina 352 kvadrat 🙂

        Läsförståelse?

    Jag tycker det är ett fantastiskt hus. Men vi alla tycker olika, vilket ska väl vara okej eller? Fast Camilla det kanske inte är det rummet som säkerhetsrum?
    Hon kanske vill vilseleda? ? Eller så har hon flera? Att det är glas, är bara bra tycker jag.
    Jag skulle gärna vilja se vad tjuvarna gjorde, så jag skulle ha koll!

    Jag skulle i varje fall inte ha något emot att bo där!

    den ”säkra rummet”.
    känner isg hotad?

    Vad mörkt det känns!

      Det är ofta mörkt efter solens nedgång, en slags bieffekt av natt, kan man säga.

    Ett opersonligt hus, och hårda golv överallt. Man måste gå med skor på hela tiden.
    Inget för mig som bor i ett hus från 1 800-talet, knarret i trägolven, spraket i öppna spisen och skogens sus.

    Men så är jag ingen kändis av IL:s magnitud.

      Vi hade kakel på golvet i hela vårt hus. Vi hade också värmeslingor i hela huset, vilket gjorde att kaklet var varmt och gosigt. Superenkelt att städa och det såg superlyxigt ut. 10/10 would recommend. Som allt annat är det en smaksak och också beroende på vilken typ av hus det är och vad som passar. Inget är mer rätt, så länge man själv är nöjd.

        Håller med! Jag har bott i Italien med marmorgolv precis överallt. Aldrig haft det mer lättstädat!

        Vi har svart högglans klinker i hela huset. Inte så najs när man har tre långhåriga vita katter men, det är lättstädat, så sålänge roboten får gå varannan dag är det lugnt. Men smuts syns ju mkt tydligare

          Vi har svart högblank granit i hallen – och en hårande hund! Men jag köpte en superbra dammopp! Hittade den på ett byggvaruhus för bara 80 kr och den är supereffektiv. Minns inte vad den heter men det står på förpackningen att den är utmärkt för hund- och katthår. Själva moppen är rektangulär, vit med silkig mjuk ”päls”. När jag svept över golvet är det bara att skaka av eller dammsuga den. Bästa köpet!

      Fult och ofräscht med gammalt trähus.

    Tycker det är mer intressant att hon fick migrän för att det var så jobbigt att flytta…..Dvs åka till Marbella medan hon outsourcade packandet, flyttandet, flyttstädandet och uppackandet. Jag respekterar att det är en emotionell och psykologisk förändring att flytta, men come on… Jag har svårt att tycka synd om prinsessan BB när hon lever i en sådan bubbla.

      Jag har migrän och lider fan med alla som får det, oavsett anledning.

        Jag har också migrän. Men om man får stressrelaterad migrän av att andra flyttar åt en så behöver man se över sitt liv.

          Vi har ingen aningen vad hennes migränattack beror på. Det behöver inte vara just flytten.

            Kan ju bero på spänningar eller på alla hån, elakheter och motstånd hon får. Kan förstå att hon får migrän av all skit och alla hån hon får. Själv kan jag få migrän av denna blogg och andra, av elaka personer, av korkade personer, av oförstående personer, av bekymmer, av oro, rädslor, av sömnbrist, av stress, när man kopplar av efter stress och när spänningar släpper. Choklad, ost och rödvin är migränframkallande också liksom väderspänningar, sol, starkt ljus och ljud kan vara.

      Migrän kan nog lätt triggas igång av en flytt till nytt hus ÄVEN om man en inte hjälpt till speciellt mycket med just den praktiska biten.. troligen har hon väl ändå varit delaktig i att styra upp skiten o.s.v samt att det är (för många) en enorm psykisk påfrestning att flytta. Mvh flyttat med barn 1 gång/år de senaste 5 åren.. ?

      Fast hon har väl inte sagt att hon fick migrän för att det var så jobbigt att flytta?! Hennes kompis som inreder ville att Bella skulle komma hem och bli överraskad, så varför inte passa på att åka iväg, och vem använder inte flytthjälp om det finns möjlighet. Många anlitar flytthjälp och flyttstäd idag ist för att göra allt själva, om man kan betala för det. En flytt är alltid emotionell även om man inte själv är med och bär möbler och kartonger. Migrän kan man få när spänningar släpper, när man kopplar av eller kan man få det av andra orsaker, av emotionella orsaker, av bekymmer, elakheter.. ja finns många orsaker. Hon har väl iaf inte bett dig eller andra att tycka synd om henne. Come on…

        Det Bella skrev var:
        ”Jag pratade med mamma idag som också berättade hur hon fick migränanfall efter en flytt. Även fler av er känner igen sig. Det måste ju handla om att det kräver lite av själen att göra en flytt, alltid mycket som står på spel. För min del var det också som jag skrev i förra inlägget, att jag nådde en ny checkpoint i livet. Och efter en checkpoint kan man få slappna av lite grann. Jag har varit vansinnigt trött idag och kommer säkert vara det hela veckan. Jag blir alltid det när ett nytt kapitel ska börja, för det krävde mycket av mig att avsluta det gamla. Men, det går inte att förflytta sig framåt utan att bli trött. Det är en del av processen. Nu gäller det att ha några lugna veckor framför mig och låta själen komma ikapp lite.”

        Sen kan man tolka det hon skrev angående migrän efter en flytt hur man vill. Hon antyder i alla fall till att det kan ha varit orsaken. Sen kan man förstås undra hur trött Bella skulle ha varit om hon verkligen hade genomfört flytten själv med endast hjälp från en flyttfirma dvs som ”vanliga människor” brukar göra.
        Nu var Bella på tre dagars spa- och matresa till Marbella medan flytten pågick och kom tillbaka när allt var klart. Att vara trött då känns faktiskt ganska lyxigt – men det är väl en provokation kan tänka 🙂

          Efter en flytt ja som i att det är emotionellt, att man lämnar något och påbörjar något nytt. Emotionell stress och inre stress har inget med att bära tunga saker att göra, och inre stress kan orsaka migrän. Hade hon genomfört flytten som att vara med och bära och greja så hade hon nog mer varit trött på ett annat sätt, mer kroppsligt. Man kan bli väldigt trött av att göra ingenting kan jag tala om för dig, man kan bli trött av sorg, av bekymmer, av att koppla av.. Och att ständigt bli hånad och motarbetad kan säkert göra en människa enormt trött, det vet. Inre stress är enormt tröttande handlar inte om att lyfta tunga saker. Provokation? Lyxigt att vara trött? Gud så tramsigt.. dessa fånerier med Bellashaming.. Trött man blir…

            Hoppas du inte får migrän av din trötthet 🙂

              Jo har migrän tyvärr sedan ett antal timmar, inget vidare.

    Fantastiskt hus!

    Plot twist: Bella har mutat CamCam att publicera kritiska inlägg för att få fler klick till bådas vinning!! *dun dun dunnnn..*

    (driver åsido)

    Har aldrig tidigare intresserat mig för Isabella, men nu när du skrivit så mkt om henne så kan man ju inte låta bli att kika (är rätt nu bb följare)
    Och jag stör mig så jädra mkt på hennes okunskap.. Hur fasen tänker människan när hon försöker driva företag utan ens gymnasiekompetens, jag hade aldrig velat arbeta med en sådan okunnig företagsledare.
    Hennes engelska är katastrof

      Fast hon verkar ju ganska kunnig på vissa sätt när det gäller bolag och inversteringar och sådant. Hon låter faktiskt ganska smart ibland på föreläsningar och i Framgångspodden t.ex. Finns människor som kan ha vissa kompetenser även utan gymnasie eller högskola.J ag har också börjat följa henne på senare tid efter att ha läst om henne här, gillar faktiskt hennes blogg och instagram.

        I economista-podden hon och Pingis hade lät hon definitivt inte smart, hon upprepade bara det Pingis sa i stort sett och avbröt med fnitter lite då och då.

          Men hon låter smart i vissa andra poddar iaf som framgångspodden. Lite fnitter är inte alltid fel, kan pigga upp lite.

            Tycker du verkligen? Nej!

            Fnitter??? Läste jag rätt?

            Bella har haft förstånd att prata en hel del med personer i näringslivet som kan de saker Bella behöver veta om företagande, investeringar, finansiering osv.
            Hennes nätverkande går delvis ut på att täppa till de kunskapsluckor hon har. Sedan samlar hon förstås på människor som kan bli nyttiga för henne framöver.

              Nätverkande är nog den starkaste egenskapen Bella har. Hon har ju tränat på det sen hon var 16 år och fejk-nästlade in sig bland Östermalms-hänget, genom att helt sonikt låtsas som att hon redan var en del av den, vilket ledde till första pojkvännen som hon flyttade in på Östermalm hos…. the rest is history.

              Hon gör ju samma sak nu, nätverkar men siktar istället in sig på Nordisk näringslivs-elit och det ska gudarna veta, att är det något Norden kan, så är det näringsliv och framgångsrikt bolagsbyggande. Så inte helt fel strategi.

              Det kanske mest tråkiga är hur mycket Bella låter sig dras med i varje del helomvändning i sitt liv, och har förstås utifrån sin ringa ålder svårt att förstå att saker ständigt förändras, samt verkar ha problem med att bedöma integritet och hur ska tas emot hos mottagaren.

    Om man tittar runt på hemnet å dyrare objekt så är det uppenbart att många vill bo så även om vitt och fräscht dominerar och få objekt är så här extrema med rymd. Svårt att förstå det själv dock då jag är mer för sekelskiftesvillor och mest går igång på orginalpärlspånt och kakelugnar. Tycker den där typen av inredning signaler rik, ungkarl med inredningsintresse. Lägg till en smakfull bardisk samt ett bättre ljudsystem och en kik ass projector i TV-rummet. Och ofc ett var-rum istället för walk in closet och vi har min killes drömhus med dröminredning.

      VR-rum inte var-rum

    Jag tycker att det är ett otroligt häftigt hus men tycker att de sovrum hon har visat upp är så små??? Med tanke på antalet kvadratmetrar som huset har så är det ju synd om man har gjort små sovrum. 🙁

      Jag skulle gärna ha mindre sovrum och större gemensamma ytor som kök, vardagsrum etc. Sovrummet sover jag ju bara i. Och barn behöver inte gigantiska rum heller.

    Tycker hennes rundvisning hade en sorglig känsla, hon är mer entusiastisk när hon visar från något random hotellrum. Alldeles ensam i jättehuset.

      Jag tyckte att man kände hennes lycka, hon skrev ju kommer inte kunna sova inatt vilket jag tolkade som entusiasm, att hon var så glad och upprymd liksom och typ bara ville gå runt i sitt nya fina hus. Inte säkert hon var ensam.

    Fint hus men verkligen hotellkänsla där. Jag skulle inte vilja bo så då jag vill ha mer ombonat omkring mig men jag antar att hon gillar känslan av hotell.

    Fantastiskt hus, jättefint och häftigt. Älskar att hon visar det på sin blogg och instagram, älskade hennes rundvisning på instastory, bra filmat. Hoppas på att få se mer!

    Med risk för att bli lynchad här inne så tyckte jag att huset var hur snyggt som helst. Skulle mer än gärna bo så själv. Inte helt olikt hur jag försökt inreda mitt hem (ja hem, inte hus) men skulle byta mot bellas vilken dag som helst. Ser inte heller varför det skulle vara synd om barnen i det huset, verkar ju finnas gott om plats för en familj. Sen antar jag att hon inte bott in sig än och barnen kanske inte ens har varit där än. Det blir nog bra när de kommer sig på plats med leksaker och pyssel. Jag är i alla fall avundsjuk☺

      Det är väl många här som oxå gillat huset? Lynchad? Snarare om man inte gillar det

      Jag tycker att det är kul att folk gillar huset, för det visar att vi alla är olika och har olika smak! ?? Själv vill jag hellre bo på en gammal gård, ett torp eller i en sekelskiftsvilla men Som sagt, vi alla har olika smak.

    Blir så lustigt nu när alla i bloggare ska prata engelska – å typ inte kan ?. Är inte 99% av deras följare svensktalande? Varför inte köra på svenska så blir det mer genuint.

    Huset är jättefint! Inte min stil men jag ska inte bo där så det spelar ingen roll. Ändå bra att hon har så mkt folk runt om sig för det kändes så ensamt när man såg på filmen

    Jag förstår om personer jämför huset med ett hotell eller kommenterar att huset inte passar ens individuella smak, men sluta säga att huset inte är ett ”familjehem” eller ”ett hem som inte passar barn”. Vem är ni att bestämma det? Huset kanske inte är det som ni förknippar med ett ”familjehus”, men det betyder inte att huset inte passar Isabellas familj. Skulle ni verkligen kommenterat liknande om det var en mäktig man som flyttat in med sina barn i en liknande kåk? Hur tror ni kändisbarn bor i L.A? Är inget fan av Isabella, men många kommentarer till detta inlägg är så jäkla stereotypiska. Jag trodde vi kommit längre än såhär…

      Ja, Av detta kommentarsfältet att döma så är det tydligen storleken på huset och vilka färger man har i inredningen som avslöjar hur synd det är om barnen… ?

    Jag gillar huset! Lite synd att det råder designerbingo i inredningen dock, det blir trist att titta på när det är samma som hemma hos alla andra.

      Vad spelar det för roll så länge man tycker om inredningen? Bättre att välja saker man gillar än att välja det som är mest unikt bara. Jag skiter i om grannen har samma byrå och kakel i badrummet som mig. Huvudsaken är att man trivs. Och alla är faktiskt inte intresserade alls av inredning.

      Går du också runt hemma hos kompisar och påpekar hur ickeunikt det är med en malmbyrå och divansoffa?

    Heeello Sidney … what’s your favorite scary movie?

    Tips: Isabelle strömberg söker sponsorer på Instagram stories. Går affärerna lite dåligt kanske? ?

    Ja men vad kostade huset då? Nu måste det ju finnas lagfart. Någon som vill undersöka?

      Man har tre månader på sig att söka lagfart så det kan dröja.

    Wow, skitsnyggt ju! Förväntade mig typ vitt, marmor och guld som alla fula influenserlägenheter. .

      Ellerhur! Blev positivt överraskad

    Haha sån klickmagnet för hennes del.

    Inga instastories från Bella på länge.. vad är i görningen? ?

    Har på både dator (Mac OS Mojave, Chrome) och telefon (Android, Chrome) problem med att inte komma förbi reklamen på dina videor. Står ”Playing 2 ads and then…”, men reklamerna startar bara om så får se samma reklam 15 gånger och kommer ändå inte till videon.

      Installera Ublock Origin

    Undrar var barnens teckningar och förskole-alster ska matchas in i detta ”döda” hus…

    Känns rätt tryggt ändå att Oddan bor i ett radhus av typisk Svensson-karaktär. Barnen måste leva ganska skilda liv varannan vecka (menar inget illa med det).

      Ja, detta huset är ju själva receptet på barndomstrauma!
      Snälla, gå och lägg er…

        Lite som att få fredagsmys och då å då skrapa is från en bilrutan, enl Bella

      ’menar inget illa’ = ’hugger gärna lite och hoppas det känns..’

        Det var väl ändå bara ett krasst konstaterande? Det ÄR väldigt olika liv – på gott och på ont.

      Tror dom passar rätt bra ? härliga kontraster mot det annars ganska strikta.

      Varför skulle radhus och typiskt Svensson = trygghet? Finns väl mycket otrygghet i den typen av boenden också?

      Din sista mening var bara ett försök att Linda in en bitter kommentar.

      ”Svensson-karaktär”? Vad är det egentligen? Ikea möbler i massor, lite så där mysigt stökigt och inget röd tråd i inredningen…? Det är min bild av det klassiska Svensson-huset, tycker många försöker gå ifrån det idag…

      Härligt för barnen med skilda liv, kan ju vara trevligt kanske. Tror inte de behöver lida av det direkt, kan ju vara bra att se skilda liv och miljöer. ”Döda hus”?

    Jaja Bellas hus är coolt men inte särskilt mysigt, men varför står Philip Seymour Hoffman inom citationstecken haha? Lät så kul i huvudet när man läste texten, som att tavlan inte föreställde PSH på riktigt.

      tack, kom hit för att skriva samma sak! Som att han inte heter det på riktigt??

    Gillar nedervåningen (orkade inte se hela klippet), färgerna är trevliga.

    Frågan är varför det inte kommit ut något slutpris på huset, gör det inte alltid det?

    Har hon köpt eller hyrt huset?

      Enl hennes blogg har hon köpt det.

      Vi får vänta tills Lantmäteriet har möjlighet att lämna ut detaljer kring lagfarten.
      I vanliga fall kan sista bud finnas på Booli och Hemnet men här var det ingen öppen budgivning hos mäklaren vad jag förstår.

    Huset är helt fantastiskt! Och folk som klagar på

    1. Inredningen: hon har precis flyttat in
    2. På att det är synd om barnen? Herregud hur bortskämda är ni egentligen? Hahaha nej det är inte ett dugg synd om barn som får bo i ett sånt hus. Eller som har konferensgardiner i sitt rum. Det är synd om barn som blir slagna, får somna hungriga eller är hemlösa. Inte om barn som bor i stora varma trygga hus med mat i magen. ”Stackars barn som får fula gardiner”. Haha kamma er för fan.

      Jag kan inte hitta ditt sk citat någonstans? Så kamma dig själv?

        Det är ju så det låter här

          Amen! Tack LD, så fruktansvärt fånigt.

          Så glad att du skriver, känns som att Camilla har mer respekt för fig och dina kommentarer. Du har goda åsikter, tröttsamt att man måste vara minimalistisk och späd som kvinna. Daniel Wellingtons skapare Filip Tyssander(stavning?) har en pool i sin paradvåning på Östermalm. Hur Classy är det? Ingen som ifrågasätter det, orkar ej. Så mkt hat gentemot Bella, och henne som person.

            Ägnar Filip Tysander stora delar av sin vakna tid åt att skryta och visa upp sin pool? Lider han av ett tvångsmässigt narcissistiskt behov att visa upp varenda tjänst och vara han konsumerar och ljuger han om sin egen förträfflighet? Nope. Han har en privat instagram och noll behov att försöka imponera på folk.

            Så nej, det är inte många som känner behov att ifrågasätta Tysanders boende.

            Filip Tysander bor inte på Östermalm.
            Han bor vid centralstationen på Vasagatan.
            Men han är väldig restriktiv med sitt privatliv vilket hedrar honom.

      Tack LD för den kommentaren

    Fint och stort hus! Hoppas hon och barnen kommer trivas där 🙂

    Tycker det är lite skräckfilmskänsla över huset. Är nog träpanelen och de stora fönstrena som gör det.

    Fake it til u make it.. and so she did…. och kommer fortsätta tills hon har sitt sk. Löwengrip Empire

    CamCam, ang det säkra rummet. Det verkar mer nu vara en hel säker vinge så hon behöver inte stå bakom glaset utan kan bara gå längre in i rummen längre bak.

      Dessutom ett plus att hon faktiskt kan se allt som sker även om någon skulle lyckas slå ifrån övervakningskamerorna.

      Bakom den förstärkta dörren finns en walk-in closet, badrum och sovrum. Glasväggen ut mot husets atrium kan man säkert vid behov täcka med en gardin så inkräktaren inte kan kika in.

        Precis.

    ”Here is my products”

    Engelska på modersmålsnivå mina vänner!

    Jag tycker huset är skitsnyggt, och hade inte tackat nej till att bo där, men håller med om att det upplevs väldigt maskulint. Många tycker det är dystert och mörkt, vilket får mig att undra hur ni själva har det hemma? 🙂 Det är alltså en genuin fråga. Många som kommenterar här har ju helt ratat de senaste trenderna som vitt och ljust, minimalistisk inredning, marmor, sammet och guld/mässing detaljer. Jag är helt såld på allt detta, men många verkar tycka det är fruktansvärt opersonligt? Jag har älskat allt det där sedan jag var liten, och det är så jag inreder min lägenhet nu…

    Ett enormt hus för en ensam tjej med fler rum än vad tre familjer hade behövt tillsammans. Economista? Not so much.

      Men så många rum är det ju inte, verkar vara 4 sovrum plus ett tv-rum/allrum på övervåningen. Ensam tjej är det ju inte heller, utan en mamma med två barn plus pojkvän, och en barnflicka/aupair/hemhjälp som troligtvis kommer bo i ett rum.. så inte enbart en ensam tjej.

    Jag tycker huset är coolt. Själv väljer jag en gammal fin herrgård om valet var mitt men det betyder inte att jag inte kan uppskatta en modern arkitektur.

    Huset är jättecoolt! Känns dock som att Ida-inredare kommer att få slita för att inredningen ska matcha husets exklusiva stil. Förstår såklart att det är långtifrån färdiginrett, men svårt att flytta över möbler från ett ganska vanlig villa till ett lyxhus (samarbeten med typ desenio och annat inredningskrafs som enkelt kan krängas till oss vanlisar känns inre riktigt som det platsar längre :)).

    Jag såg planlösningen. Det finns inga fönster på sidorna! På nedervåningen finns det bara fönster åt baksidan. På övervåningen finns det fönster åt fram- och baksida. hela grejen med ett fristående hus är ju att man kan titta ut åt olika håll. Att kolla i övervakningskameror vad som händer på sidorna är inte riktigt samma grej.

      Vårt hus hade inga fönster på sidorna, bara fram och baksida, det är ganska vanligt faktiskt så att hela grejen med ett fristående hus är att kunna titta ut åt alla håll njaa haha det lät kul, nej det är inte hela grejen hehe.

      Det är ju jättevanligt att inte ha fönster på kortsidorna av huset. Vårt hus har inte det. Inte mina föräldrars heller. Nu när jag tänker på de flesta hus faktiskt så är det nog ingen som har fönster på sidorna vad jag kan komma på?

    LOVE IT!
    Älskar alla träfärger istället för de vita som alla andra 10-talethus har. Så mysigt med mörkare färger 😀

    Fint hus

    Usch pallar knappt kolla pga blir så avundsjuk älskar älskar stora ytor. Argh ?

    Ja vad säger man .Jag tror inte att hon blir nöjdare och lyckligare i det där huset än det förra. SkrytBella kommer aldrig att hitta ”hem” genom att jaga bekräftelse via lyxkonsumtion. Tycker faktiskt synd om huset som fått Bella som ägare. Det förtjänade så mycket bättre. Laila Bagge tror jag hade inrett det häftigt och personligt med a Touch of Class. Personligen hade jag gärna inrett huset med konst och antikviteter blandat med modern design…. Men för 30 mille hade jag aldrig i livet satt mig i en bunker på Lidingö utan köpt en gammal herrgård med en massa mark till. Hade dessutom haft gott om kosing kvar att rusta och inreda för samt antagligen haft råd med både ett sommarhus på Gotland och en villa i Provence. Häpp.

      Då vet vi. ?‍ Ja oj så synd om huset.. eller bunkern. Hoppas du är en nöjd och lycklig person med a touch of class, men du verkar ju vara en lycklig person som vet bäst ? Häpp.

        Sekundärkränkt Anonym? Helledudanedå.

      Huset kostade in 30 miljoner, och när man dessutom är maxbelånad så kan det nog bli svårt med sömn framöver när räntorna börjar röra på sig. Lycka till!

      Villa i Provence? Har du kollat priserna där det senaste decenniet?
      För övrigt kan Bella omöjligtvis ha betalat några 30 miljoner för detta hus.
      Det var begärt pris i våras då huset förblev osålt.
      Sedan sattes priset ned till 24,9 mkr och det verkade också vara för mycket eftersom huset
      förblev osålt trots ny mäklare.
      Förmodligen har Bella köpt huset för 21-22 mkr. Ska bli intressant att se vad som står i lagfarten.

    Hoppas hon inte kommer tröttna på mörkt trä! Då blir det en del att renovera ?

    Huset känns inte anpassat för småbarn, glasväggar, öppen ovanvåning som man kan trilla ner i från, trappa utan räcken m.m

    Sen utsikten, som bara vad den verkar vätter åt ett håll och då mot ett naturområde utan belysning. Blir ju becksvart utanför fönstren och för eventuella stalkers eller andra galningar får man ju full insyn i hela huset med dessa jättefönster. Brrrr…

      Glasvägg ✓
      Dubbel takhöjd ✓
      Trappa utan räcken ✓
      Utsikt mot natur ✓
      Jättefönster ✓ (större än Bellas!)
      Barn ✓

      Det går bra!

    Coolt hus! Skulle jag någon gång bygga ett eget hus så skulle jag gärna ha en öppning mellan våningarna så som det är i detta huset =) Enda jag tänkte på var : Jääääklar vad jobbigt att städa! Men det är väl antagligen inte ett problem om man har råd att bo sådär haha

    Fantastiskt snyggt hus men jag har alldeles för livlig fantasi (och för liten plånbok) för att bo där ensam. Rundvandringen var ju rena rama skräckfilmen.

    Ja många köper sig stora dyra hus och tror att de ska bli lyckliga. Att ha ett hem är något helt annat och är inte alla som klarar av att skapa sig. För så många miljoner hade jag köpt ett hus med havsutsikt?

    Jag såg videon med ljudet avstängt, jag ryser i hela kroppen när hon pratar engelska.
    Har ingenting emot folk som såklart inte pratar ren engelska men så mycket som hon har föreläst å hej å hå (och allt annat hon gärna skryter om) hade man ändå tänkt att hon finslipat skillsen lite? Hon låter lite som jag när jag var typ 17 år.

    Och huset..ja..Det är inte min grej alls.
    1.Jag hade varit livrädd. Precis hela tiden. Minsta lilla ljud. Med tanke på att det ligger lite avlägset kan ju vilket psyko som helst bara åka dit mitt i natten och se in i hennes vardagsrum. Otroligt obehagligt att vara ensam i ett så stort hus på en avlägsen plats. Var det inte Bella som gillade grannsamverkan och alla fina grannar som höll koll på stalkern åt henne?
    2. Det enda jag faktiskt gillade med huset var köket med loungehörnan (med sofforna). Mysigt att stå och laga mat och ha vänner i familj sittandes i soffan framför en. Fick direkt flashback till Chrissy Teigens vardagsrum som är precis likadant.
    Annars ogillar jag allt annat, förstår mig inte heller på hur man kan gilla hotellstilen.. Snyggt i små mått, men hela huset.. året om… ugh. Sen hatar jag öppen planlösning också, det ser väldigt stort och ”tomt” ut på nedervåningen.

    Sa snyggt. Trodde inte man kunde hitta sa fina hem i Soc Svergie. Lite kalt dock men jag antar att hon har flyttat in nyligen efter ett tag kommer huset fa lite mer personlighet och karaktar. I like it a lot

    Alltså wow för fönstren och utsikten! Jag gillar den lite ”hotelliga” känslan. Men huset.. så konstigt uppbyggt! Konstig planlösning. Kalt. Opersonligt. Vart är alla färger? Deprimerande. Lagerlokal.

    Sen stör jag mig väldigt mycket på att det ekar så jävligt och knarrar på golven. Tur jag inte ska bo där! ?‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.