Men va fan, Zlatan…

https://www.instagram.com/p/BqIEqYag4tu/?utm_source=ig_web_copy_link

Var är ditt glow?
Zlatan har en majestätisk panna och det är en skam att den inte glänser som en grillad kyckling.
Sandhra gjorde kanske slut på hela burken med skin på Lärargalan?
Där sken hon nämligen som solen…

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Bilden är ett montage.

https://www.instagram.com/p/BqF6D5iA4xV/?utm_source=ig_web_copy_link

Har ni en favoritlärare som ni fortfarande minns?
Jag har ett helt gäng men ingen av dem hade jag i Sverige tyvärr…

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Börjar bli lite tröttsamt att du anmärker på folks utseenden på det här sättet ?

      Håller med. Mycket inlägg om utseende, förstår inte CCs problem.

      Håller med fullständigt! Tråkig attityd Cam.

      Herregud, hon skojar om trenden om detta enorma GLOW som alla influencers plötsligt ska ha! Satan så sekundärkränkta alla är.

        Jag tror faktiskt inte ens att Sandhra försökt uppnå så vansinnigt mycket ”glow” på bilden utan bara är varm och glansig som man kan bli efter en kväll om man inte sprungit och pudrat sig matt stup i kvarten.

          Inte alla som har en egen MUA som kan rusa fram och pudra 🙂

        Självklart kan man skoja om trenden glow och skoja lite med någon som tjatar om vilket glow hen har. Men nu gör hon sig bara lustig över att någon har en glansig panna…

        Det där är inte vanligt smink-glow. Det stavas B O T O X. Samma ”glow” Petra Tungården och gänget (minus Forni) har.

          Fast Forni kör ju visst botox även om det är av ”medicinska skäl”

      Hon är jättefin, om man bortser från trenden med det jäkla glow, som är så inne nu. Den glansen gör verkligen att de flesta ser ”fettiga” i ansiktet.

      Men herregud ge er. Läste vi samma text eller? Ni sitter här och leker änglar som om ni aldrig sagt något om någons utseende även om Camilla inte ens gjort det nu 🙂

        Skillnaden på om jag anmärker på någons utseende är att det sker i mitt huvud och enbart där och inte på en av Sveriges största bloggar.

          Är inte det lika illa att se mer på folks utseende i huvudet? Inte så snällt

            Kanske, men det är ingen som får veta och kan bli påverkad av det.

            Nej man kan inte jämföra med vad folk tänket i sitt egna huvud och vad som skrivs ner i en stor blogg. Jag kan ibland tänka att någon har en lustig klädstil osv, alla tänker mindre snälla tankar ibland. Skulle jag däremot gå fram till människan och berätta hur fult hon klär sig skulle jag varit riktigt elak.

              Det är skillnad att tänka något och att förnedra en människa. Hur kan man inte fatta detta?

    Söt hon är Sandhra och så gullig. Fina bilder både med Zlatan och Calle.

    Vad gjorde de på lärargalan egentligen? Är det konceptet ”gala” som lockar eller är de engagerade i skolvärlden på något sätt?

      Ja, undrar hur många lärare som faktiskt var där?
      Har många släktingar som är lärare och de brukar få nån torr ostmacka på kommunkonferens, inte så mycket gala…

      Allt ska ha en gala nuförtiden

        Japp! Åh en egen dag ska allt ha. Idag är ostkakans dag, undrar om man ska våga sig på att göra en egen ?

    Man gör alltid manlig hud matt för foton. Håller med ovanstående att det är trist att se en vuxen människa göra sig lustig över folks utseenden/stylingval, särskilt när du säger att du startade bloggen för att föregå med gott exempel för din bonusdotter.

    Det där är väl inget mot hur mycket glans BB har. Sandhra är riktigt vacker tycker jag iallafall!

    Upplever du på allvar att detta är en fräscht och rimligt inlägg? Tanken på att ungdomar läser inlägg som dessa och tror att det är okej att håna människors utseende skrämmer mig.

      Jag är 18, tonåring tycker inte hon hånar någon? Jag mår inte dåligt av detta inlägg? Eller juste man nämner alltid hur synd de är om oss tonåringar och hur mycket vi tar åt oss även om vi inte gör det. Förmodligen så blir Karin 45 år gammal mer påverkad för hon inte växt upp bland sociala medier och vet hur det fungerar

        Vill du verkligen hävda att ungdomar inte är mer lättpåverkade än vuxna? För det finns det en ganska bastant mängd studier på, oavsett om du känner dig påverkad eller inte.

          Varför skulle man ta åt sig av ett inlägg där man skämtar om ”glow”. om man ärligt blir ledsen och påverkad av något sådant så får man faktiskt rycka upp sig själv.

          Varför skulle man ta åt sig av ett inlägg där man skämtar om ”glow”. om man ärligt blir ledsen och påverkad av något sådant så får man faktiskt rycka upp sig själv.

            Var kanske inte så farligt, men det handlar inte om att någon (mer än Sandhra då)ska ta åt sig och bli ledsen av att det skrivs om det här, utan att det etablerar tanken om att det är helt okej att alltid oavsett vad något handlar om ta sig rätten att kommentera någons utseende. Det är två inlägg som handlar om att det var häftigt att träffa Zlatan, och att hon höjde upp en lärare som påverkat henne, och ändå lyckas vi få det till att handla om ifall hon ser ut som en grillad kyckling eller ej.

            Låt mig påpeka…

            Det här handlar inte om glow.

            Det är underliggande att CC är ute efter något helt annat. Återigen känga till någon ur familjen Schulman.

            Varför ens sammankoppla ”Schulmanklanen” med det här inlägget? Sandhra är fullständigt kapabel att stå på egna ben.

            Det finns något som är ytterst märkligt. Varför visar inte CC upp bilden som hon påstår finns som bevisar att SJ är överglowad? Istället fotomonterar hon Zlatan, för han har en majestätisk panna? Va? Är det okej med glow eller inte? Vad ska förstås?

            Till slut en bild där CS är med. Vad har han öht med inlägget att göra?

            Slutligen en ytterst märklig fråga som inte har något alls att göra med inlägget, rubriken, kategorin och texten. Vad har mina ev lärarminnen m det här inlägget att göra?

            Fattar du verkligen sammanhanget?

            Jag gör det inte. Låter som något mina barn berättade för mig när de var i tvåårs-åldern. Ingen början, inget slut och lite rörigt i mitten?? I den åldern är det beroendeframkallande roligt. Det är tyvärr inte CCs inlägg.

            aoM//

            M särskild ?? till TRH?

              ?

                Tja!

    Skojigt att Sandhra tänker att hon var ’student’ på högstadiet/komvux, har hon en master från komvux?

      Hon var student på både högstadiet och sedan komvux för att sedan få en master från handels? Eller vad menar du?

        ? vill nog vara visa att hen vet att student är man på högskola/universitet, i grundskola är man elev. Det är alltså en liten språkpolis vi har att göra med.

          Haha, har inget behov av att ’visa’ att jag vet skillnad på ’student’ och ’elev’. Lika lite som jag behöver visa att jag vet skillnad på ’lärare’ och ’professor’, eller ’flöjt’ och ’fiol’.
          Säger ju mer om dig om du tycker det är en färdighet att skryta över.

          Men visst, är säkert språkpolis då jag tycker det är ok att använda det ord som betyder det man menar att säga. Vilka andra ord är utbytbara tycker du? Ska vi bara kalla alla pälsbeklädda husdjur för ’hund’, eller kanske ’vovve’, för enkelhetens skull? Så att alla hänger med?

            Förstod du inte Sandras text när hon använde ordet student? Du är visst en språkpolis, annars hade du sett det, noterat för dig själv att hon använde det fel, gått vidare med livet. Nu var du tvungen att poängtera för alla att hon minsann har fel och du har rätt. En typisk språkpolis som inte tillför nåt i diskussionen.

              Vad är du då som har ett absolut och ostoppbart behov av att tillskriva mig egenskaper och titlar?
              Kverulant?
              Annars hade du sett min kommentar, noterat för dig själv att någon påpekat att hon använde fel ord, gått vidare med livet. Nu var du tvungen att poängtera för alla att jag är en språkpolis (vilket jag ju inte heller förnekat). En typisk kverulant som inte tillför nåt i diskussionen.

    Zlatan har ju glowet längs kind-/käkbenen + i håret!

    Jag börjar tröttna på er som kommenterar om Camilla hela tiden. Det här,är ibland en lättsam, humoristisk blogg, ibland en grävblogg som avslöjar influencers ljugande. Om man inte gillar det föreslår jag man läser något annat. Lite ironi kring smöransikten är inte vuxenmobbning, Blondinbellas häpnadsväckande Balmaintrams i aftonklänning mitt på dan (jfr övriga som var där, t ex Zara Larsson som satt frontrow) är inte heller det. De som Camilla ironiserar över är vuxna människor som (med några få undantag)försöker lura sina läsare och, framför allt, sina sponsorer. För mig ofattbart att seriösa företag sponsrar så många idioter. Välj något annat om ni inte gillar tonen eller innehållet här. Så gör jag, skulle t ex aldrig se Mästarnas mästare eller annat skit eftersom jag tycker det är skräp.

      Men eller hur!!! Jäkla lättkränkta tanter som hänger här och klagar på ALLT

        Hallå där, jag är tant (enlig dig i alla fall 🙂 ) och tar inte illa vid mig om att man skämtar om detta ”glow” som mest ser ut att vara en omskrivning för att man tycker det är snyggt att sminka sig fet hy-glansig. Tycker inte det är att klanka på någons utseende om man sminkat sig för att se ut så. Att håna någon för att hen har fet hy är ju däremot dumt.

          Eller hur. Det ser ut som en lite svettig eller fet panna. Det skiner ju inte direkt där man vanligtvis applicerar glowet.

          Det här inlägget är bara taskigt mot Sandrah för att hon och Calle tillhör dem hon alltid hackar på. Ren elakhet och ett väldigt hyckleri från camcams sida.

          Riktigt idiotiskt inlägg för vad väntar sig camcam att kommentarerna ska handla om när hon skrivit ett inlägg om ngns svettiga panna. Herregud.

      Det där börjar bli ett tröttsamt och lamt argument. Kritiserar man andra, då får man vara beredd på att ta emot kritik själv. Dessutom kan din kommentar likaväl riktas till Camilla själv eller till och med dig. Om hon inte gillar influencers som Blondinbella m.fl. läs då någonting annat. Om du inte gillar att Camilla ibland får kritik, då kanske du ska läsa något annat kommentarsfält. Ungefär så platt är ditt argument.

        Men vänta vad gör ni på denna bloggen om ni kritiserar Camilla hela tiden? Dra här ifrån och läs något annat så ni slipper klaga och vi slipper se er bittra attityd.

          Fast bara för att man framför en asikt en gang betyder det ju inte att man ”alltid klagar”

          Vet du att det är samma personer? Kritiseras det på *alla* inlägg?

        Fast vänta!! Om du är så bitter och klagar på denna bloggen är det väll DU som ska sticka härifrån och leta efter en annan blogg där du inte blir så kränkt. Jag gillar bloggen som den är så varför skulle jag sluta läsa kommentarerna? Nog bättre du hittar något annat 🙂

      Du vet uppenbarligen inte vad ironi är.
      Men bra försök.

      Du, allvarligt talat så är inte mobbing av speciellt utvalda, av CC ogillade/hatade lättsamt. Inte kritiskt granskande, förvanskade uttalanden eller rena misstolkningar kul/lättsamt heller.

      Det hade funkat om inte CC vore så feg, oärlig i sina uppsåt. Om hon trakasserade alla med samma glöd.

      Nu väljer hon ut sina hatobjekt och går fullständigt bananas gällande allt de gör och säger. Ingenting är heligt. Inget för litet/för stort för att misstolkas/hånas.

      Att CC sen simmar runt i sin egna pöl av smält ”glow” för att inte trampa sina eget upphöjda influencers på tårna blir bara löjligt och pinsamt.

      Nu önskar jag inte Cissi WB, LD, MiaS, Elaine mfl några fega påhopp från CC. Jag efterlyser bara en nyansering i den sk rapporteringen CC påstår sig bedriva.

      Om du inte förstår, byt ut namnet IL mot LD i alla inlägg som CC vräker ur sig, stup i minuten. Maniskt och onyanserat.

      Mobbing är lättidentifierat oavsett förklädnad.

      Du kan bara strunta i vad jag väljer att läsa. Det är inte värre att jag läser här, utan egentligt uppsåt än att CC läser IL för att hitta något att håna henne för.

      CC får så mycket kritik för det finns fog. Det ignorerar hon bara och bemöter med moderering och härskarteknik.

      Trots allt, CC ska även hon vara medveten om att varje unik ip-adress tjänar hon lite till. Konstigt att dissa sina kunder. Det har man bara råd med till en viss gräns.

      aoM//

        Åh, skulle vara så spännande att se vad som skulle hända om det skrevs fyra inlägg om att LD behövde lite glow, och hennes utseende diskuterades i kommentatorsfältet… inte för att det är rätt, men som ett socialt experiment.

          Det är en sak som ALDRIG skulle hända. LD och gänget har inte blivit kritiserade sedan de började skriva ner CC totalt på sina sociala medier. Finns väldigt mycket kritik från det gänget avseende denna bloggen och CC.

        Tycker att vi alla SLUTAR läsa denna blogg! Vi SLUATR fr o med NU att klicka in på denna blogg så tappar Camilla läsare och kan köra sin mobbing i fred. SÅ många ggr nu som hon bett de som inte gillar tonen och mobbingen att sluta läsa här då ”Vad gör du här då om du inte gillar Camcam”, ”Vad gör du här då, sluta bara läs!” JA – men då gör vi väl det då, vi slutar läsa denna blogg – vi gör som CamCam och hennes fans uppmanar – SLUTAR LÄSA DENNA blogg!! Okej?! Tack o hej!

          Är helt med!

          aoM//

            Jag tror inte en sekund att du är kapabel till att göra det, men gör det, please!

          Åh, skulle vilja vara med på det, men skulle sakna er :/ Kan vi komma överens om ett nytt forum att ses och prata om influencers inverkan på klimat, konsumtion, självbild och allt annats som vi tyckte om att prata om innan vi började prata om glansiga pannor och hur bella är som mamma?

            Du kan ju diskutera det på t ex Lady Dahmers blogg kanske. Annars så har vi väl pratat ganska så tillräckligt om det, varför inte göra annat som man blir glad av istället. Läsa andra bloggar som är trevliga eller kolla instagramklipp som är roliga eller youtubeklipp. Eller gå ut och njut av frisk luft, gå ut och hjälp någon, sätt på musik och sjung och dansa, ta en joggingtur, ät en glass… du kommer må bättre än att sitta här och diskutera människors självbild, lovar.

              Härskarteknik i kvadrat!

              Du tror inte de flesta av oss gör allt du föreslår? Ibland där emellan läser/skriver vi här.

              Ingen bör diskutera varken LDs utseende eller glow. Se det som ett retoriskt förslag för att föra diskussionen framåt.

              Diskussionens kärna är varför mobbing är tillåtet på nätet men avskyvärt IRL?

              För mig är det ingen skillnad.

              aoM//

                Men missförstod du inte lite nu aoM? Varför skulle vi inte kunna diskutera klimat och konsumtion på LDs blogg ist för här? – om man nu så gärna vill diskutera det, som någon skriver att hen skulle sakna, självklart inte diskutera LDs utseende. Ser ingen härskarteknik utan bara en inrådan om att sluta läsa denna blogg, som blogginnehavaren uppmanar till, och göra andra saker som man mår bättre av. Inget härskaraktigt eller fel i det.

      Inte fan lurar Sandhra sina läsare o sponsorer genom att ha glansig panna

      Därför haltar ditt resonemang grovt, annars hade jag hållt med dig, om så var fallet.

      Asså det här jävla tjatet om humor. Ibland kan er jävla ”humor” vara kass och kränkande och bör chilla. Sluta gömma er elakhet bakom ”humor”. Det är inte nå jävla humor om man gör sig rolig på andras bekostnad, det är kass och värdelöst försök till att vara rolig. Ni låter som fucking mobbare när vi försvarar sån här ””humor”” och det e fan sorgligt.

    Hon hade ju inte ens särskilt mycket glow i pannan. Trodde att hon skulle lysa som en glödlampa som camcam byggde upp det. Blev nästan lite besviken när jag såg bilden.

    Kollade hon…äsch..Vad heter hon.. hon som blev anklagad för blackfishing…Emma?.. nåja, hon hade en enorm glowrand på kindbenet på VARJE bild tyckte jag. Nåt sånt trodde jag skulle komma här.

      Du skulle sett Calles instastories, hon hade absurt mycket GLOW i hela fejset. Inget fel med det men såg lite galet ut ?

        … men kul för Sandhra att läsa här att hon såg galen ut. Vafan hallå tänk lite.

          Haha, HON såg inte galen ut. Att hon stoppat huvudet i vaselin såg galet ut. Hon är jättefin och kanske lite galen som är tillsammans med Calle, men det är en annan historia ?

            Hade dock blivit ledsen om nån så att det såg ut som om jag ”stoppat huvudet i vaselin”

    Jag har aldrig gnällt på något i bloggen.
    Men det här var ett riktigt lågvattenmärke.
    Vuxen kvinna som skriver så här om andras utseende. Oseriöst, inte det minsta komisk och har noll värde.

    ”Har ni en favoritlärare som ni fortfarande minns?”
    Lol! Bra relevant fråga till inlägget

      Mer rimligt med ”har ni någon favoritmobbare ni fortfarande minns?”

      Förstår inte det här inlägget alls.

      Hm, eftersom det stod om lärargalan så är det väl inte far fetched så att säga?

    Zlatan❤

    Hur många här inne brukar inte kommentera bellas utseende, hus, liv osv?

      Tycker väl snarare att folk börjat försvara Bella mer och mer här inne när de tycker att hon får orelevant kritik om sitt utseende etc. Kritik och synpunkter om någon utseende är jag alltid emot oavsett om det handlar om Bella, Sandhra eller dig Catrin.
      Konstruktiv kritik och granskning är jag personligen absolut för men det är mindre och mindre av den varan här nu för tiden.

      Jag ?

      Precis.. CamCam och några till gör det ständigt, och påstår att Bella är så utseendefixerad och hemsk MEN det är ju Cam och de som klankar ner här på Bellas utseende och på andras som är utseendefixerade.. och inte fan håller Bella på med mobbing och att håna folk, hon är iaf glad, positiv och trevlig.. trots allt skit, det får man ge henne. Hon är inte ödmjuk skriver Cam och de bittra Bella-hatarna här MEN det är ju det hon är, Bella är betydligt mer ödmjuk än Cam. Och Sandhra är också ödmjuk, så vad gör väl då lite el mycket glow – bättre vara orange med glow än att var en mobbande bitch som tjänar pengar på att håna andra kvinnor.

    Är det inte skillnad på att kommentera någons verkliga utseende, dvs något man är född med, krokig näsa etc, än att göra sig rolig över att någon valt att smeta in ansiktet med överdrivet mycket glow?
    Försöker verkligen förstå hur denna generation snöflinga tänker.

      Vem säger att det är glow och inte bara en jävligt varm svettig panna i starkt lampsken?
      Jag ser personligen ut sådär utan en massa glow jag själv skapat efter en lång varm kväll. Men så är jag kanske bara väldigt dålig på att sminka mig i så fall.

        Det är ju svårt att missta t ex Blondinbella med ”glow” för att vara osminkad och bara svettig i pannan? Hon är ju så spacklad så dess like finns inte, och hon har dessutom sin MUA steget bakom sig hela tiden så jag antar att ev. svettblänk kan åtgärdas snabbt. Denna Sandhra är väl också en sminkvirtuos och ser knappast svettig ut på bilden. Glow som fenomen är ju intressant med tanke på att det mest ser ut som att man har sminkat sig så att man ser svettig/fet ut (i hyn).

        Tror nog det är glow, hon är ju sminkös, eller det får man kanske inte heller säga längre, sminkterapeut kanske? ?

      Att vara ”snöflinga” är tydligen samma sak som att försöka visa respekt för alla? Alltså vad är det för fel med att inte kommentera hur folk ser ut? Vill jag ha en stor gul hatt eller orange hår eller teatersmink så borde jag inte få höra nått om det för att nån inte tycker det är snyggt?

    Ingen favoritlärare tyvärr. Men minns min mattelärare som sa att jag var helt dum i huvudet och att det inte var någon mening med att hjälpa mig eftersom jag var ett hopplöst fall som antagligen skulle bli narkoman iaf. Och så minns jag NO-vikarien som tyckte att det var rimligt att bjuda ut mig på date. Jag gick då i 8:an och han var i övre medelåldern.

    Mitt barns lärare däremot förtjänar en egen hyllningsgala varje jäkla dag, helt fantastisk människa!

    Vackra Sandhra, hon är så fin och gullig. De är en så fin familj som är trevlig att följa. Tänk om du fick hänga med Zlatan Camilla, det du.

    Håna någons yttre och sen linda in det med ” Har du någon favortitlärare…?” för att passa på att berätta att du minsann studerat utomlands. Asså… ?‍? …dina lärare verkar ha haft en del brister.

      ??? känner du dom personligen eller baserar du detta på deras tillrättalagda instakonton?

        Nej känner ej personligen, baserar det på deras instakonton ja, så mysiga och roliga att följa.

          ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

        ???????????? tönt. Vad är det för fel på er, så fort någon kmr och säger något positivt om någon som blir hånad så ska det börjas drygas.

      Att få hänga med Zlatan… Jag har undrat tidigare: Vad ser hon hos CS? Men här är kanske en del av förklaringen. Se Freddes kompensationsfaktorteori från Solsidan…

        Vad ser M hos CC ? Ja för Sandhra tänkte säkert ååh om ett år eller två så kanske Calle S jobbar ihop med Zlatan, ååhh jag måste bli ihop med Calle hehe här ska flirtas.. så jag får träffa Zlatan… Asså Lotta hur löjlig är du? Suck.

          Det ligger verkligen något i kompensationsfaktorn. Det har jag lärt mig under mitt långa liv, och löjlig/barnslig är jag. Umgängskrets (kanske inte Zlatan, men andra kändisar inkl prinsen i just detta fall), kändisskap, pengar, makt med mera brukar väga upp obalanser. Att man sen stannar kvar i förhållandet kan bero på andra saker, inkl. smak för/beroende av det ljuva livet.

            Eller så är Sandrah kär i Calle för att han är han. Precis som alla andra som är kära. Lotta, alla är inte som du som tur är! För de flesta är personligheten viktigast.

              Där har du en poäng! ”För de flesta”… Men det finns alltid undantag… Och ibland, rätt ofta, är det rätt tydligt varför vissa par blir ihop… När du har levt några år till kommer du att förstå detta med kompensationsfaktorteorin. Ett känt exempel är Trump/Melania. Och sant, för de flesta är personligheten viktigast. Och CS har ju en sån fantastisk personlighet, så där är det ju solklart! 🙂

    Vad är speciellt med hans panna? Den ser väl ut som alla andras?

    Men va är det här för ett inlägg? Som nästan enbart går ut på att pika någon för hennes utseende? Nä, det är lågt… Jag gillar din granskning, men det här blev inte bra. Kritisera människors handlingar när de gör fel eller smusslar med reklam, men låt bli inlägg som handlar om utseende på det här sättet.

    Varför sånt stort utbud av blottingpaper när glow är grejen? Jag fortsätter hålla min gamla nuna naturell så jag inte råkar ut för falsk marknadsföring.

    Fattar inte vad du menar varken med hans panna eller tjejens.
    Hennes oanna glänste väl inte mer än ngn annan som får en kamerablixt i nyllet??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.